Kajaanin Pietari

Nyt on Kajaniin Pietari keksinyt kyllä mahtavan tavan ottaa rahat ihmisiltä. Muutin pois Pietarin asunnosta ja siivosin asunnon ihan normaalisti. Soitin huoltofirmaan, että käyvät tarkastaa asunnon. Aikoivat tarkastaa asunnon mutteivat sanoneet ajankohtaa. Aikaa meni pari kolme viikkoa siitä, kun olin jo luovuttanut avaimet, soitttivat pietarilta että mikäs on tilinumero mihin voivat maksaa takuuvuokran. Tämä lakoninen nainen totesi että pietari joutuu perimäään siivouskuluista 40e. Totesi mielestäni asian siihen tyyliin, että se on ihan normaalia ja se vähennetään kaikilta.

Tämä noinkin pieni summa vituttaa ihan periaatteesta koska
-Siivosin asunnon hyvin
-Muuttaessani siihen asuntoon se oli kuin räjähdyksen jäljiltä
-Minulle ei annettu mahdollisuutta olla tarkastuksessa mukana ja täten ei ollut mahdollisuutta korjata asiaa.

Siis Lyhykäisyydessään Pietari haluaa tietoisesti huijata ihmisiltä rahat. Toimitaan tietoisesti viiveellä niin, että uudet asukkaat jo asuvat asunnossa ja ovat kuitenkin itse vielä siivonneet asunnon ja on mahdotonta todistaa missä kunnossa asunto oli ollut.

Hyvät ihmiset. Jos kuitenkin joudutte niihin asuntoihin muuttamaan, niin tarkastakaa asunto huolellisesti, missä kunnossa se on ja pöytäkirjaan pitää kaikki, pilkullakin viilatut ja tyhjänpäiväiset asiat kannattaa mainita. Pois muutettaessa Pietari tarttuu kaikkiin asioihin ja heti otetaan takuuvuokrasta. Eikä ne oikeasti usko mitään.

Minäkin sanoin pöytäkirjaan sinne muuttaessani, että asunto oli todella sotkuinen ja se oli merkintänä pöytäkirjassa. Tämä ei kuitenkaan ole syy että jätetään asunto sotkuiseksi. Tämä oli Pieterin (harhaan)johtajien mielipide. Sotkuiseksi?? Miten todistan sen että siivosin sen asunnon hyvin? En mitenkään. Ne haistaa heti helpon rahan jos ei ole asukas mukana tarkastuksessa. Sitähän on tyyliin täysin puolustuskyvytön tässä vaiheessa, kun aletaan vasta nyt puhua että takuuvuokrasta vähennetään jotain.

Kummaa on Pietarin touhu. Onneksi ei enää ikinä tarvi olla tuon laitoksen kanssa tekemisessä.
Ja tuo takuuvuokra on varmasti tietoisesti tarkoitettu maksaa takaisin vasta näin myöhään. On mahdotonta enää tässä vaiheessa puolustautua.

Onnea ja menestystä Pietarille. Tuloksia saadaan kun revitään selkänahat asiakkailta. Asiakas on aina väärässä.. ja siivositko lattikaivon????
Ilmianna
Jaa

39 Vastausta


Kannattaa tosiaan huomata sellainen asia, että asunntoon muuttaessanne jokainen asunnosta löytyvä vika kannattaa kirjauttaa papereihin ennekuin asetutte asumaan. Muutoin saat maksaa edellisenkin jäljet (Jotka edellinenkin asukas on todennäköisesti jo maksanut kerran.)

Ja muutenkin Pietarin asunnot on täysin perseestä. Helvetin kalliit vuokrat tällaisista helvetin paskasti rakennetuista ja vielä surkeammin rempatuista asunnoista. Vittu että on olleet ammattitaitoiset timpurit näitäkin remppaamassa ja "asiantuntevat" mestarit tarkastamassa työnjälkeä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Ja vuokrat eiku vaan nousee joka ikinen joulukuu. Näin sanoi asuntosihteeri.
Vitun paskasti rakennettuja ja todellakin vielä surkeammin rempattuja HOMELOUKKOJA nämä on. ja järkyttävän kalliita. Täällä Kajaanin Pietarilla on monopoliasema, kun ei ole kilpailua..
Viimeisin vuokrankorotus oli yli 50 euroa. Että hyvää joulua?!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jungleboogie kirjoitti:
Ja vuokrat eiku vaan nousee joka ikinen joulukuu. Näin sanoi asuntosihteeri.
Vitun paskasti rakennettuja ja todellakin vielä surkeammin rempattuja HOMELOUKKOJA nämä on. ja järkyttävän kalliita. Täällä Kajaanin Pietarilla on monopoliasema, kun ei ole kilpailua..
Viimeisin vuokrankorotus oli yli 50 euroa. Että hyvää joulua?!
Naapurissa on asukkaita jotka 24/7 viettävät aikaa neljän seinän sisällä. Yritäppä siinä paskan ja tupakansavun keskellä sitten asua ja opiskella. Tässä sairastuu itsekin, jos täytyy vielä pitkään täällä asua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Elävien kuolleiden yö kirjoitti:
Naapurissa on asukkaita jotka 24/7 viettävät aikaa neljän seinän sisällä. Yritäppä siinä paskan ja tupakansavun keskellä sitten asua ja opiskella. Tässä sairastuu itsekin, jos täytyy vielä pitkään täällä asua.
Niin ja kaiken tämän lisäksi kyseessä voi olla naisihminen. En kyllä olisi koskaan uskonut, että olisin voinut vihata tuntematonta ihmistä vain hänen olemassa olemisen vuoksi, mutta näin vain kävi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
riippuu huoltomiehestä ja millä päällä hän sattuu olemaan....minä en sitä koskaan ymmärtänyt, nimittäin sitä milloin kämppä on siisti ja milloin sotkuinen....nimimerkillä: läheltä sitä touhua nähneenä.....laiskoja joka sorkka, asiaan vaikutti monesti, millainen asukas oli, jos oli paljon valitellut jne....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
kaupungin asunossa, niin se talkkari oli kyllä melkoinen Puuha -Pete.Joka asiasta nalkutti ja syytteli, vaikka ois ollu toisessa maassa. Niin sanoi että teidän poika on rikkonu sen ja sen,oli kyllä tuskaista asua sile onneksi pääsi pois sieltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
tai jopa videokameraa sekä asuntoa vastaanotettaessa että luovutettaessa.

Aikoinaan asuin Prikaatilla 90-luvulla.
Asuntoa (sikolättiä) luovuttavan nilkin käytös antoi aavistaa vaikeuksia tulevan poislähtiessä.
Niinpä otin muutaman valokuvan asunnon kunnosta ennen siihen muuttamista.
Poislähtiessä samainen nilkki rupesikin esittämään siivousmaksua. Kuvia ei tarvinnut edes näyttää, maininta niiden olemassaolosta riitti. Jätkä jäi jupisemaan omiaan ja kaasutin omahyväinen virnistys kasvoillani muuttokuormineni pois.
Ilmianna
Jaa
Oletteko muuten saaneet kuittia ovenavausmaksusta? Eli siis jos olette vaikkapa jättäneet avaimenne lukkojen taakse, ettekä pääse asuntoon ja huoltomies avaa oven.

Meneekö rahat huoltomiehelle lyhentämättömänä vai pitäisikö maksun mennä Pietarin kassaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mulle ovat kerran käyneet oven avaamassa kun ähdin koiraa kusettamaan ja avaimet jäi sisälle. Sain tilisiirron jossa eräpäivä oli heti. Mutta kaiken huippu oli se, että huoltomies ei ensiksi meinannu ruveta avaamaan sitä ovea koska mulla ei ollu näyttää heti siinä pihalla henkilöllisyystodistusta. No miten pirulla minä sen näytän jos ajokortti on rahapussissa ja rahapussi asunnossa!!! Katsos kun ei tullut mieleeni että saattaisin tarvita ajokorttia koiraa kusella käyttäessäni... Ymmärrän toki että henkkarit on näytettävä, ettei sinne asuntoon ihan kuka tahansa huoltomiesten avulla pääse, mutta kun näytti ensiksi ettei ukko avaa ollenkaan koko ovea koska ne henkkarit oli sisällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
...kun tämän itsekkin huomasin.Jätin kämpän aivan paska kuntoon ja sama siivous maksu perittiin kun silloinkin kun olin siivonnut asunnon priima kuntoon!
ÄLKÄÄ TURHAAN VAIVAUTUKO!
Ilmianna
Jaa
Siivosin kämpän todella siistiksi (mitä se ei todellakaan ollut kun muutin siihen...) ja perivät takuuvuokrasta siivousmaksun. En ollut mukana lopputarkastuksessa. Sikamaista touhua Kajaanin Pietarilta. Toivottavasti en enää koskaan joudu asumaan vuokralla, mutta jos joudun, niin otan kyllä valokuvia sekä asuntoon muuttaessani että sieltä pois muuttaessani. On millä todistaa asunnon kunto ennen ja jälkeen.
Ilmianna
Jaa
Kun olet aikoinaan tehnyt irtisanomissopimuksen ja allekirjoittanut sen, niin siinä on ohjeet miten esim. lopputarkastus tehdään. Ja selvästi sanotaan, että lähtevää asukasta suositellaan olemaan henkilökohtaisesti läsnä lopputarkastuksessa! Miksi sinun ei annettu olla mukana tarkastuksessa?! Oliko siinä joku portsari ovella ja esti pääsyn huoneistoon? Asunnon lopputarkastuksessa pitää olla mukana juuri siksi, että jos esim. siisteydestä huomautetaan, saa mahdollisuuden korjata asia ja siivota lisää. Eipähän tule sitten noita maksuylläreitä. Eli jos selkeästi on tapahtunut vääryys, ja et ole saanut mahdollisuutta olla mukana, mene hyvä ihminen keskustelemaan Pietarille puljun johtajan kanssa ja selvitä asiasi. Turha täällä netissä on itkeä kohtaloaan.
Se, että asunto oli sotkuinen silloin, kun sinä muutit sinne, ei tarkoita vielä mitään. Siisteys on toiselle toista. Ja jos ajattelit, että jätät kämpän samaan kuntoon mistä löysitkin, niin tässäpähän näet tuloksen. Terv. Asukas Menninkäisentieltä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Taidat olla homo?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minäkin olen asunut muutamassa pietarin asunnossa. Muuttaessani asuntoihin ainoastaan 1 asunto oli siistissä kunnossa. Hauskinta oli, että erääseen asuntoon muuttaessani oli heidän omat siivoojansa käyneet siivoamassa asunnon edellisen asukkaan jäljiltä, oli asunto siltikin aivan hirveässä kunnossa.

Hauskinta sitten olikin, kun olin muuttamassa pois, niin asunto oli puhdistettu huolellisesti, niin sain valituksia tahrasta uunipellissä!!

Tarkastusta tehtäessä minua syytettiin kaapiston pinnan hajoittamisesta. Kun ilmoitin, että se on edellisen asukkaan jäljiltä ja heidän korjausmiehen korjauksen jäljiltä, rupesi huoltomies tupisemaan, totesi hän vain että täytyy korjata uudelleen...
Ilmianna
Jaa
Tuttua juttua,nimittäin minunkin tyttärilleni on käynyt ihan samoin ja itse siivosin nuorimman tyttären Timperin opiskelija-asunnon aikoinaan mutta siivousjäljestä ei peritty maksua vaan ovenpielet oli muka kissa kynsinyt vaikka ne jäljet olivat jo asuntoon muutettaessa ja ne oli kyllä koiran kynnen raapimajäljet koska olivat niin leveät ja syvät.Takuuvuokrasta vähennettiin 40e.Nämä Timperin opiskelija asunnot olivat ihan homeessa ja nuorin tytär muutti Pietarin rivitalo-asuntoon Haukantielle ja hänen 2-vuotias tytär sairastui vaikeaan astmaan ja tyttäreni vakavaan sairauteen jota en tässä halua mainita.Tytär pyysi hometutkimusta isännöitsijältä ja siellä oli käynyt joku ukko mittailemassa muka kosteutta matoista ja kylppäristä mutta mittaria oli pitänyt keskellä lattiaa.No eihän sieltä mitään löytynyt.Seuraavaksi tytär tilasi tästä linkistä http://www.inspectorsec.fi/ home-ja kosteustutkimuksen ja asunnosta löydettiin myrkkyjä ns.SUPERMYRKKYJÄ ja siitä vakavat sairastumiset johtuu aikaisemman asunnon homeongelmat joita Risto Salin epäili että Timperissäkin on ollut supermyrkkyjä.Tyttäreni perhe on paossa miehen vanhempien talossa ja kaikki tavarat täytyy hävittää ja tilalle ostaa uudet että oireet(astma paranee) ja vakavan taudin oireet helpottuvat.Aiomme haastaa Kajaanin Pietariin oikeuteen asunnon aihettamasta pysyvästä terveyden menetyksestä,omaisuuden menetyksestä.ym ja lääkärinlausunnot ym tutkimustulokset mahdollistavat sen että Pietari joutuu maksamaan huomattavan summan korvauksia.Hommaamme kunnon lakimiehen ja olemme jo tiedustelleet asiaa ja uskon että tämä juttu tullaan voittamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
ja poikani saa kärsiä ikänsä astmasta,syntyi oravantiellä ja seuraava homemurju löytyi puomitieltä-johtajan puolustus oli ettei heillä nyt ole uusia,terveitä asuntoja tarjolla. nimim. kajaani historiaa vuodesta -07 lähtien,hyvä niin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
atrasmus kirjoitti:
ja poikani saa kärsiä ikänsä astmasta,syntyi oravantiellä ja seuraava homemurju löytyi puomitieltä-johtajan puolustus oli ettei heillä nyt ole uusia,terveitä asuntoja tarjolla. nimim. kajaani historiaa vuodesta -07 lähtien,hyvä niin.
Laajankankaalla asutaan nyt, eilen todettiin meidän asunnossa kosteusvaurio. Seinät homeesta mustanaan. Kajaanin Pietari on velvollinen tarjoamaan uutta asuntoa meille ja yllätys,yllätys Puomitieltä tarjosivat. Jätin ottamatta.
Kyllä itkettää ja vituttaa. Kajaani on homeessa keskussairaalaa ja uimahallia myöten!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
SUPERMYRKKYÄ KAIKKIALLA. KAJAANISSA. PIETARISSA. KAUHEAA. SUPERMYRKKYÄ. KÄRÄJILLE.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Huoneiston kuntotarkastus

Huoltomies tarkastaa huoneiston aina asukkaiden vaihtuessa. Tarpeelliset korjaukset tehdään. Tarkastuksesta jää pöytäkirjakappale huoneistoon. Uudella asukkaalla on seitsemän (7) päivää aikaa reklamoida huomaamistaan vioista, joita ei pöytäkirjassa ole mainittu. Muutoin tarkastuspöytäkirja jää häntä sitovaksi.

Tonen asia joka oli että jos huomaat jonkin vian ilmoita siitä HETI ja asia korjataan eikä vasta sitten pois lähtiessä...sillonhan se luonnollisesti on jo sinun syy.

MEIKÄ syynää tulevaan asuntoonsa joka ikisen korjattavan vian heti...ja kaikki jäljet kolot ym. korjuutan heti jos ei näin tee menee se mun syyksi pensseli pysyy munkin kädessä joten osaan maalata kyllä ja lattiat aion vahata heti alussa asunnon ollessa tyhjänä...tarkastan jopa jääkaapin takaosan.. likakaivon ..hellantaustan ym..pidetäänhän ne muutoinkin puhtaana.

Usein olen nähnyt että siivoojat hyökkää kun pois muuttaa...mikähän se on sitä luonnollisen kuluman syytä ja mikä tahallista ...kuulin että jopa tarrat ovissa peritään vakuurahoista jos niitä on..ja jos on asunut vaikka 5-vuotta alkaahan sitä jo seinissä olla elämisen jälkiä... no niillehhän maksetaan PALKKAA että näinköhän ne saa palkkarahoja? -vuokralaisen pussista??? eli voi varautua siihen että kaikkia ei tuu olipa miten siistii tahansa!!!!
Ilmianna
Jaa
Eipä mitään asiasta..
..mutta pakko kuitenkin!!!

Tietänetkö mikä on oikeasti Pietarin kassa? Siis mikä on institutio, mitä moisella nimellä kutsutaan?
No sehän tunnetaan myös nimellä venäjän mafia. AKA Pietarin mafia.

Joten mitäpä mitään ihmetelemään!!

Ei muuta kuin painut maanalle. Vaihdat nimen. Muutat ulkonäköä. Et tapaa tuttuja...

SÄ olet nyt mokannut!! Onhan käsite "torbedo" tuttu..? Ja nyt ei tarkoiteta sylinteriä, millä upotetaan laivoja..

Ymmärtänet, että mokasit? Ja henki halpaa... Itseään peilistä saa katsoa. V**uiks kaikki menossa..
Ei vaan pelkkä juokseminen riitä! "run my little friend, run"

Miten se nyt näin??

Ehkä muut tajuaa olla valittamatta ja sopeutua!!

"kuuntele, haistele, mukaudu" - venäläinen sananlasku..

Vaan ei!

Urputtaa pitää!!!

Onko sulla hevosta? Jos, niin irtopäitä tiedossa!!!

Mutta muuten kivat jatkot ja voinnit!!

Tykkääthän olla käärittynä mattoon??

;)
Ilmianna
Jaa
että huoltomiesten tarkastus on aika asukaskohtaista ja se silmä millä he tarkastavat asunnon....herättää kysymyksiä !
Ilmianna
Jaa
Opiskelija-asunnoissa on jo ollut vuosikaudet tieto ettei näitä kannata pahemmin siivota kun siivousmaksu menee joka tapauksessa. Omat kamat kassiin ja ehkä lastalla lattiat puhtaaksi, jos sitäkään. Mitä sitä turhaan rehkimään kun siivoojat tulee joka tapauksessa vaikka aihetta ei olekaan.
Ilmianna
Jaa
Ei voi olla , että huoltofirma tekee tarkastuksen. He ovat täysin kykenemättömiä tällaiseen.
Mikä huoltoliike siellä toimii, vai onko se Pietarin oma.

Muistanpa kun asuin omistusasunnossa ja pesuhuoneen seinästä irtosi laatat. Huoltomies oli käynyt tarkastamassa tilanteen ja todennut, että eivät ole irti. Oli Kainuun huoltokeskus asialla muistaakseni.
Jätkä kävi asunnossa tietämättäni. No asia selvisi aikanaan ja laatat todella olivat irti ja siinä rakennusliike oli korvausvelvollinen ja laittoi tilalle uudet laatat.
Huoltomies ei ollut osannut katsoa kaikkia kohtia kuulemma???
Muutenkin tämä Kajaanin huoltoliikkeiden toiminta kulkee ihan siinä lain rajoilla ja lipsuu aika usein rikolliselle puolelle.
Esim. Kajaanin huoltoliike kulkee asunnoissa ilman lupaa, heitä kannattaa oikein pitää silmällä.
Tämä on asia johon kohta täytyy viranomaisten puuttua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
asunnon tarkistukset tekee l&t...muissa pietarin kämpissä sen alueen oma huoltomies...siis pietarin kirjoilla oleva. Tottahan se on että joskus menee "huonokin" kämppä läpi...ja toisinaan asunto menee siivoukseen hellantauksen takia...
Itse kun muutin tähän asuntoon (jokunen vuosi sitten) pakkeloisin sekä maalasin kaikki seinät..enkä niihin ole paljoa sen jälkeen koskenutkaan, asunnon siisteys ei ollut ihan mieleeni..mutta se siitä. Tästä jos muutan niin hyvillä mielillä...ja ellen nyt lotossa voita niin hyvillä mielillä pietarin asuntoon
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Itselläkin tuli kerran Pietarin huoltomies ilmoittamatta sisälle. Kello oli aamulla noin 10, olin vielä nukkumassa, heräsin siihen kun huoltomies tuli sisälle. Kun älysi että on ihmisiä kotona lähti pois.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Multa velotettiin ekasta asunnosta 25€ lieden siivouksesta.
Olin kyllä varmasti putsannut koko paikan viimeisen päälle hyvin!

IHME FIRMA!
Ilmianna
Jaa
Pietari on keksinyt hyvän tavan häätää vuokralaiset. Yksityinen parkkifirma jakaa sakkolappuja ja Pietari ei ole osoittanut yhtään ainoata parkkipaikkaa. Sakko on 50 e. Lineekö niin, että Pietarin porukka saa joka kolmannen sakon itselleen.
Tuli vain mieleeni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pietarilta saa parkkipaikan kun käy varaamassa sellaisen. Hyvä että tuli tälläinen systeemi, kun ollut vuosikaudet näitä vierapaikkojen kuluttajia, ketkä ajattelee että antaa muitten maksaa paikasta. Ja sitten tätä parkki-kulttuuria, aikuiset ihmiset ajaa oven eteen ja minne sattuun ajavat autonsa parkkiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kikkeliskokkelis niin , mitäs asutte murjuissa. Pakkoko se on sitten pietarin homeloukkoihin väkisin tunkea.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Pietarin asunnoissa on kalliit vuokrat, niissä kannattaa asua vain jos saa asumistukia ja muita etuuksia. Tukia saadakseen on oltava työtön tms. Ja työelämään lähteminen on vaikeaa koska nälkämaassa on pienet palkat ja tuet tippuvat silloin pois.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Totta puhut. Pietarin toimistolla on asiakaspalvelussa parikin henkilöä jotka kuvittelevat vuokralaisten olevan joitakin sivistymättömiä ali-ihmisiä ja itse olisivat asuntojen omistajia ja maailman napoja! Pietarin asunnot ovat suorastaan törkeässä kunnossa kun niihin muutetaan mutta kun muuttaa pois niin asuntojen täytyisi Pietarin mielestä loistaa puhtautta. Lisäksi Pietari on niin byrokraattinen Kajaanin kaupungin omistama organisaatio että ei paremmasta väliä! Vuokrataso on huomattavasti kalliinpi kuin yksityisillä markkinoilla. Autojen lämmitystopista joutuu maksamaan myös kesäisin mutta sähköä ei niihin kesällä tule että voisi esim. imuroida autonsa. Kaiken kaikkiaan en suosittele kenellekään.
Ilmianna
Jaa
kuulema aina remontin jälkeen asunnot ovat huonompilaatuisia kuin ennen remonttia ?? aika outoa ??
kantsii kuvata asunto kaikkialta kun alkaa kuskata tavaraa sisään, niin on näyttöö sit millainen oli kun muutettiin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
TASAKATTO LEPPÄNEN? pitäähän sitä ajatella kattokassisia ja järjestää töitä JALKIPOLVELLE?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
MUUTA MOSKOVAAN JOS PIETARI EI KELPAA??? vapaa maa sinne vaan loikkaat...
Ilmianna
Jaa
Suomalaiset ovat ottaneet velkaa (oastaneet rahaa osamaksulla) elämiseen lähemmäs 1 000 miljardia euroa (yritykset, valtio, kunnat, kotitaloudet ym. tahot).
Ilmianna
Jaa
Joko Hannu jäi eläkkeelle, hyvin veti Pietarin remontit
Ilmianna
Jaa
No jos oot asunut sen abaut 15 vuotta samassa vuokra asunnossa, niin silloin käytännössä kaikki viat,ongelmat ja kulumiset menee normaalin asumis kulumisen piikkiin, eli ei tule sanktiota. Noin luin jostain jonkun virallisen selityksen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Mutta kulumisista sekä vioista on ilmoitettava aina kun niitä ilmenee eikä sitten kun on myöhäistä..
Takuuvuokraa harvoin saa kokonaan takaisin ja se on sitä nykyaikaa se
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuttava muutti muutamia vuosia sitten pois pietarin asunnosta ja asunnossa oli muovimatot tummuneet/mustuneet niistä kohdin missä oli ollut mattoja, huonekaluja tai yleensäkkin jotain lattialla ja nistä kohdin missä kävelty ^^ .. en tiedä joutuiko maksamaan mattojen uusimisen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kajaanin Pietari

Nyt on Kajaniin Pietari keksinyt kyllä mahtavan tavan ottaa rahat ihmisiltä. Muutin pois Pietarin asunnosta ja siivosin asunnon ihan normaalisti. Soitin huoltofirmaan, että käyvät tarkastaa asunnon. Aikoivat tarkastaa asunnon mutteivat sanoneet ajankohtaa. Aikaa meni pari kolme viikkoa siitä, kun olin jo luovuttanut avaimet, soitttivat pietarilta että mikäs on tilinumero mihin voivat maksaa takuuvuokran. Tämä lakoninen nainen totesi että pietari joutuu perimäään siivouskuluista 40e. Totesi mielestäni asian siihen tyyliin, että se on ihan normaalia ja se vähennetään kaikilta.

Tämä noinkin pieni summa vituttaa ihan periaatteesta koska
-Siivosin asunnon hyvin
-Muuttaessani siihen asuntoon se oli kuin räjähdyksen jäljiltä
-Minulle ei annettu mahdollisuutta olla tarkastuksessa mukana ja täten ei ollut mahdollisuutta korjata asiaa.

Siis Lyhykäisyydessään Pietari haluaa tietoisesti huijata ihmisiltä rahat. Toimitaan tietoisesti viiveellä niin, että uudet asukkaat jo asuvat asunnossa ja ovat kuitenkin itse vielä siivonneet asunnon ja on mahdotonta todistaa missä kunnossa asunto oli ollut.

Hyvät ihmiset. Jos kuitenkin joudutte niihin asuntoihin muuttamaan, niin tarkastakaa asunto huolellisesti, missä kunnossa se on ja pöytäkirjaan pitää kaikki, pilkullakin viilatut ja tyhjänpäiväiset asiat kannattaa mainita. Pois muutettaessa Pietari tarttuu kaikkiin asioihin ja heti otetaan takuuvuokrasta. Eikä ne oikeasti usko mitään.

Minäkin sanoin pöytäkirjaan sinne muuttaessani, että asunto oli todella sotkuinen ja se oli merkintänä pöytäkirjassa. Tämä ei kuitenkaan ole syy että jätetään asunto sotkuiseksi. Tämä oli Pieterin (harhaan)johtajien mielipide. Sotkuiseksi?? Miten todistan sen että siivosin sen asunnon hyvin? En mitenkään. Ne haistaa heti helpon rahan jos ei ole asukas mukana tarkastuksessa. Sitähän on tyyliin täysin puolustuskyvytön tässä vaiheessa, kun aletaan vasta nyt puhua että takuuvuokrasta vähennetään jotain.

Kummaa on Pietarin touhu. Onneksi ei enää ikinä tarvi olla tuon laitoksen kanssa tekemisessä.
Ja tuo takuuvuokra on varmasti tietoisesti tarkoitettu maksaa takaisin vasta näin myöhään. On mahdotonta enää tässä vaiheessa puolustautua.

Onnea ja menestystä Pietarille. Tuloksia saadaan kun revitään selkänahat asiakkailta. Asiakas on aina väärässä.. ja siivositko lattikaivon????

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta