Kaarinan Eläinlääkäriasema

Tietoa?

Heippa!

Kyselisin vaan, että olisko jollain tietoa kyseisen eläinlääkäriaseman hinnoista ja laadusta?

Mitä tulisi maksamaan narttukissan sterilointi ja rokotusvahvistukset?

Kiitos! :)

23

12222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaarinalainen jo 35 vuotta =D

      Valitettavasti hinnoista en osaa sanoa,kun en nyt muista, mutta meillä on ollut 2 kissaa ja aina on saatu asianmukaista ja hyvää palvelua.

      Rokotuksien ja leikkausten yhteydessä saatiin aina paljon ruokanäytepakkauksia.

      Suosittelen!

    • Piikkiön puolelta

      Ei ole minullakaan tarkkoja tietoja (muistissa) hinnoista, mutta tuskin tämän paikan hinnat yleisestä linjasta poikkeavat. Halpaahan homma ei ole missään.

      Olen käynyt ko. eläinlääkäriasemalla koiran kanssa useamman vuoden, palvelu on ollut asiantuntevaa ja hyvää.

    • taitaa olla

      Tein kerran yksityisille soittokierroksen hampaanpoistosta. Muualla olisi maksanut n.200e, mutta Kaarinassa oli 80-90e. Kaikkiin toimenpiteisiin tämä ei toki päde, mutta kannattaa soittaa ja kysyä. Luultavasti on yksityisistä edullisin.

    • kohtuu hintainen

      Kaarinassa palvelu hyvää ja kohtuu hintaista.

      Turun kaupungin eläinlääkäri asema on ehkäpä halvin.
      Turussa haittana , ettei autoa tahdo saada keskipäivällä ihan viereen (jos tarvetta).

      Molempia olen käyttänyt.

    • käy ko. paikassa

      Kävin kerran näyttämässä koirani rinnassa ollutta pattia ja eläinlääkäri vain katsoi ihmeissään eikä osannut sanoa mikä se oli. Reilu 30 egee kuitenkin maksoi saada vastaukseksi "en tiedä". Seuraavalla viikolla vein Lietoon ja tämä eläinlääkäri osasi välittömästi sanoa mikä koiraa vaivasi. Joten se siitä Kaarinan eläinlääkäriasemasta.

      • minäkään

        Eka kerta: Kissalle annettiin rokotukset, palvelu oli hyvää. Toinen kerta: Kissa piti leikata, mutta se ei onnistunutkaan, sillä hoitaja oli unohtanut antaa puhelimessa aikaa varatessa hoito-ohjeet. Palvelu oli ammattitaidotonta eikä kukaan korvaa hukkaan menneitä bensoja. Kolmas kerta: Ei ole eikä tule.


      • turkuonsuomenkeskipiste

        Jaahas ja just niin! Täällä taas kommentoi sama henkilö eri nimimerkeillä "käy ko.paikassa" ja "minäkään". Olet selvästi jonkun eläinklinikan omistaja,mutta noita ajankohtia 9.7.2008 ja 28.5.2009 kyllä ihmettelen - EIKÖS REHELLISET firmat tee inventaarion aina vuodenvaihteessa!!!


      • Anonyymi
        turkuonsuomenkeskipiste kirjoitti:

        Jaahas ja just niin! Täällä taas kommentoi sama henkilö eri nimimerkeillä "käy ko.paikassa" ja "minäkään". Olet selvästi jonkun eläinklinikan omistaja,mutta noita ajankohtia 9.7.2008 ja 28.5.2009 kyllä ihmettelen - EIKÖS REHELLISET firmat tee inventaarion aina vuodenvaihteessa!!!

        Siis mitä ihmettä horiset?
        Ensinnäkin mitä ihmettä inventaariot kuuluvat tähän ketjuun?
        Ja toisekseen, kyllä joka firmassa inventaariot tehdään joka kuukausi.


    • vuodelta 2007

      silloin koirani (silloin 10kk) loukkasi itsensä todella pahasti metsässä leikkiessään, nimittäin n.30cm pitkä risu meni rinnasta syvälle koiran sisään. Soitin kaikki lähikuntien eläinlääkärit saman tien (tapahtui illalla klo 17.45 ja itse asun naapurikunnassa). Koirasta vuoti valtavasti verta ja se oli todella kivulias. Pienikin liikahdus ja se ulvoi tuskissaan.

      Muissa eläinlääkäreissä oli täyttä tai ne olivat jo kiinni. Soitin Kaarinaankin että olisimme päässeet sinne. Nainen vastasi tylsistyneellä äänellä että " rouva hyvä, me suljemme 10min. kulutttua ja te ette millään ehdi tänne ennen sitä." Sanoin, että me olemme jo matkalla tuhatta ja sataa sinnepäin, mutta se ei auttanut.

      Jouduimme odottamaan klo 20 asti että iltapäivystys aukeaa. Päivystävä eläinlääkäri sanoi, että tuo olisi jo ollut eläinsuojelulain vastainen tapahtuma ja halutessamme voisimme tehdä eläinlääkäriasemasta eläinsuojeluilmoituksen. Jätimme sen kuitenkin tekemättä, koska meille oli koiran sen hetkinen vointi ja toipuminen niin tärkeää, ettemme jaksaneet panostaa ilmoitukseen.

      No, se toipuminen vei viikkoja ja toi tullessaan monenlaista ongelmaa, ja jouduimme käymään lopulta sen kanssa jopa Helsingissä pieneläinsairaalassa asti, mutta onneksi se on taaksejäänyttä elämää ja koiramme voi tänä päivänä hyvin ja on iloinen ja seurallinen koira.

      Toivottavasti saat parempaa palvelua lemmikillesi :)

    • Sterilointi

      Kissasi sterilointi on ehkä jo hoidettu. Kuitenkin haluan kertoa, että meidän kahdelle kollille on tehty kastraatio kyseisellä el.asemalla. Palvelu oli ripeää ja asiallista. Hinnoista en osaa sanoa, oliko kallista vai halpaa, koska vanhin kissamme on jo 12v, enkä enää muista mitä ko. toimenpide silloin aikoinaan maksoi toisella paikkakunnalla. Meillä on siis kolme kollia tällä hetkellä.

      Meillä kollin kastraatio maksoi 93,10 EUR tämän vuoden helmikuussa. Toimistomaksu:17,00, Toimenpiteet 53 EUR, Lääkkeet 13,10 EUR ja Tarvikkeet ja kenneltuotteet (mitä sitten ikinä olivatkin) 10,00 EUR. Mutta narttukissan sterilointi on KALLIIMPAA, joten niistä hinnoista en osaa sanoa mitään.

      • EräsAsiakas

        Olen käynyt kyseisellä eläinlääkäriasemalla monta kertaa sekä koiran että kissojen ja pentueiden kanssa.
        Asiakaspalvelu tiskillä on sitä luokkaa että kyseinen henkilö voisi vaihtaa työpaikkaa.
        Perusjutut hoituu kohtuuhintaan mutta erikoisemmissa tapauksissa luotan toiseen eläinlääkäriasemaan.


      • kiitollinen

        Siis anteeksi,NYT en ymmärtänyt:"Olen käynyt kyseisellä eläinlääkäriasemalla MONTA KERTAA...." ja "...kyseinen henkilö voisi vaihtaa työpaikkaa." Mikä helvetin tampio Sinä oikein olet - HÄH?! Jos TERVE ihminen on tyytymätön minkä tahansa firman palveluun - niin hän äänestää jaloillaan! Eli summasummarum: Happamia nuo pihlajanmarjat,sanoi kettu!!! Jk.Sinulta unohtui sanoa se "toisen luotettavan eläinlääkäriaseman" NIMI!!! Normaali-ihminen KYLLÄ KERTOISI JA KAILOTTAISI muillekin,jos on saanut HYVÄÄ PALVELUA joltakin firmalta. Ja tuostapa tulikin mieleeni: LÄMMINHENKISTÄ JOULUA,JA KAIKKEA HYVÄÄ TEILLE SINNE KAARINAN ELÄINLÄÄKÄRIASEMALLE toivottaa Dino (kääpiöpinseri 12 v.) ja Konzu (King Charlesin Cavalier Spanieli 5 ja puoli v./Mr. Showhau 2014)!


    • halla6

      Tosiaan tuo vastaanotto ihminen vois katsella itselleen toista työtä. Ei siis ole meininki muuttunut vuosienkaan jälkeen. Hinnat vissiin ihan normaalit mutta palvelu on todella nihkeää.

    • minäjapiskit

      Minulle ovat olleet kyllä ystävällisiä. Muistan eritysiesti eläinlääkärien (2 eri) olleen Kaarinassa asiaansa perehtyneitä ja jutelleen mukavasti.

    • Häiritsevä asiakas

      Ei löytynyt mäyriksen mahaan asti ulottuvaa tähystintä, siirryttiin siis Koira-Kissaklinikalle Raisioon. Sinne kun menee, tiskin takana reagoidaan tulijaan ja katsotaan päin. Täällä Kaarinassa oli välillä semmoinen olo, kuin olisi ollut Muumit-sarjan näkymätön tyttö. Samaa mieltä siis kuin nimim. halla6.

    • eräs mokasi

      "Siiri oli eilen sterilaatiossa, tässä tulos: eläinlääkäriltä oli mennyt silmätipat ja haavaliima sekasin. Grrhh. Eläinlääkäri vaihtuu se on varma. Huomenna pitäs mennä näyttään Siirin silmää eläinlääkärille joka mokas.."
      Fb:ssa on kuva kissasta jolle eläinlääkäri oli laittanut liimaa silmiin silmätippojen sijaan!
      Näky on melkoisen karmea ja kissa kärsii!
      Vahinkoja sattuu mutta mutta.....
      Lääkärin nimeä en viitsi mainita mutta saa nähdä osaako edes anteeksi pyytää!?

    • Ihme saibaa

      Voisitko nyt jo kertoa eläinlääkärin nimen? Tämä ei vieläkään hyödytä ketään.

    • ScaredFaun

      Itselläkin vähän negatiivinen fiilis tiskillä toimijoista, käyttänyt paikkaa useamman vuoden ja vaikka aina yritän iloisesti ja pienellä hymyllä käyttäytyä, vieläpä "kiitti hei" asti, niin ei irtoa vastapuolelta mitään hymyn tapaistakaan.

      Mutta kun nimi huudetaan ja astuu lemmikin kanssa lääkärin huoneeseen, niin siellä on aina ollut vastassa positiivisen asenteen omaava lääkäri. Hymyilevät niin kissoilleni kuin minullekin. Voisi vastaanottajan penkillä toimiva ottaa pikkuisen mallia, mutta on sitä ikäluokkaa että varmasti pitkät vuodet kattava ammattiylpeys on iskenyt jo aikoja sitten :/

    • kiitollinen

      En etsi valtaa,loistoa -EN KAIPAA KUMPAAKAAN - vaan pyydän apua vaivoihin,ja sen tuolta paikasta saan!!! Kiitos,että olette olemassa. tv. Dino ja Konzu

    • xäinx

      Kaarinan eläinlääkäriasemalla on pätevä lääkäri Iris Rastas. Hän on auttanut koiraani monta kertaa ja mielestäni hoito on ollut edullisempaa kuin muualla. Hoito on kaikenlisäksi ollut parempaa kuin muilta eläinlääkäreiltä saatu.

    • Karvakasa

      Noh, yli 20 vuotta asioineena voin kai minäkin jotain kommentoida. Olen samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja 110%:sesti. Eikä ne muutkaan hassumpia ole :).
      Tiskin takana on joskus ehkä hieman kireää, mutta ehkä se siitä muuttuu kunhan uudet tilat aukeaa. Minä suosittelen lämpimästi, varsinkin palvelun ja ammattitaidon - eikä vain kohtuullisen hinnoittelun vuoksi.
      Ymmärrän kyllä, että kun on rahasta tiukkaa niin sitä etsii halvinta, mutta mikä on halvinta ei ehkä ole parasta MUTTA se voi olla toisinpäinkin - sekin on koettu!
      Minä toivon onnea laajennukselle ja kaikkea hyvää henkilökunnalle.

    • Anonyymi

      Vanha kysymys, mutta vastataan. Me saimme aina ELLiltä (Iida Niinikoski) hyvää ja omistautunutta hoitoa kissallemme. Hinnasto löytyy nykyisin netistä. Asiakaspalvelijasta saa kyllä hieman tylyn kuvan, johtunee ruotsinkielisyydestä.

      • Anonyymi

        Ok, no se on kyllä ihmetyttänytkin. Nykyään on kyllä lähellä muitakin vaihtoehtoja.
        Hinnat, niitä voi soittamalla tai sähköpostilla kysyä. Leikkauksissasatastenkin hintaeroja , eli tiedustelu kannattaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe