Syy miksi sarja ärsyttää

Steve_-

En ole nähnyt sitä Sinkkuelämää-elokuvaa, mutta kun Iltasanomissa kerran ihmeteltiin sitä että ohjelma kiinnostaa vaan naisia niin voin kertoa samantien, miksi miehet eivät pidä ohjelmasta. Syitä on tasan kaksi:

1. Ohjelmassa mies on aina naisen päällä sängyssä, eli yritetään antaa kuva että lähetyssaarjaanja on se asento, mitä käytetään ja mitä pitää käyttää, vaikka tosiasiassa miehiä kiinnostaa kyllä asento, jossa nainen on päällä.

2. Ohjelmassa keskitytään aina MIEHEN sukuelimen arvioimiseen; kuinka iso se on jne, eikä koskaan vatvota naisen sukuelimeen liittyviä "ongelmia", esimerkiksi ikinä eivät ole nämä sarjan "rohkeat" naiskirjoittajat kehdanneet tehdä jaksoa, jossa vaikka jonkun näiden neljän naisen miesystävistä haluaisi, että naisella olisi enemmän karvaa jalkojen välissä eli ei tykkäisikään yhtään ajellusta, ja vastaavia tilanteita.

17

2874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elliivoo

      Elokuvaa en minäkään ole nähnyt. Naisena ymmärrän kyllä miksi naiset pitävät sarjasta.
      Siinä on ihan mahtavaa huumoria. Se kestää hyvin aikaa ja useampia katsomiskertoja. Ei siis mitään kertakäyttöhuumoria.
      Pelkän seksin vuoksi sitä tuskin kukaan katsoo.
      Seksi yhdistettynä huumoriin on hauskaa jota miehet eivät ilmeisesti ymmärrä.
      Et ole tainnut sarjastakaan katsoa kovin montaa jaksoa? Aina ei nimittäin nainen ole alla.
      Tällä lähetyssaarnaaja-asennolla on oma paikkansa juonessa ja henkilöiden luonteen kuvaajana.
      Edustaahan se jonkinlaista estyneisyyttä ja konservatiivisuutta.
      Kaikki muut päähenkilöt paitsi Samantha ovat aika "tavallisia" periaatteineen ja arkuuksineen.
      Samantha ilottelee kaikissa mahdollisissa asennoissa, myös usein miehen päällä.
      Ohjelmassakeskitytään tietyssä määrin miehen sukuelimen arvioimiseen koska siinä on naisten mielestä tietty hauskuus :)
      Samanthan nuori poikaystävä Smith tuo julki ihastuksensa naisen karvoihin.

    • tuohon..!

      Jaah, no kyllä meillä mies vaan kiinnostui sarjasta, kun itse katselin uusintoja ja tuli kanssani katsomaan elokuvankin eikä muuten ollut ainoa mies salissa. Nyt mietitään, että mistä saisi koko sarjan tekstitettynä ja leffakin varmaan ostetaan joskus omaksi.

      Ehkä oma mieheni on sen verran hyvä tyyppi, ettei välitä mistään macho-ruikutuksesta yhden hauskan sarjan takia. Hän siis käsittää, että yksi ohjelma ei vie keneltäkään miehisyyttä.

      1: Mies ei todellakaan ole aina naisen päällä, vaan asentoja on jos jonkinlaisia, silloin kun niitä sattuu joskus näkymään. Sarjan hauskuus ei ole vain seksissä, vaan ihmisissä, heidän keskinäisessä kemiassaan ja tilannekomiikassa ja sitä kautta myös osittain seksissä. Et ole vissiin nähnyt kuin pari kohtausta?

      2: Enpä ole tuollaistakaan ajatellut, sillä oikeastaan hahmoista vain Samantha keskittyy enemmän seksiin ja miesten ulkomuotoasioihin. Muilla hahmoilla on elämässään aika paljon muutakin, myös ihan pitkiäkin suhteita, jolloin tuollaiset asiat jäävät tärkeysjärjestyksessä häntäpäähän.

      Lienee siis ihan miesten omaa huonoa itsetuntoa, jos sarja ei tuollaisten syiden takia kiinnosta!

    • 'minä'

      kumma kun heti tulee naisille suunnattu ohjelma ja elokuva mikä käsittelee seksiä, tulee hirvee haloo. miehille on ihan tarpeex seksistisiä ohjelmia joka lööpis. sama myös musiikkivideoissa, 99 % videoissa on puolialastomia isotissisiä naisia tanssimassa. et jes kerranki ajatellaan meitä naisiakin.!!! tää on sitä tasa-arvoo ;)

    • kosi minua,

      katsoimme Sinkkuelämän viimeisimpiä jaksoja televisiosta (keskellä yötä) shampanjaa juoden! Naurettiin ja minä itkin miehen katsellessa huvittuneena herkkää naistaan.. ;)

      Sinkkuelämästä ei yksinkertaisesti voi saada tarpeekseen.

    • huhu118822828282828

      Näkyykö se jotenkin ihmisessä jos on hulluna sinkkuelämää- sarjaan? Tyttöjä lähinnä tarkoitan. Tuntuu että ohjelma tekee miehistä sellaista pelkkää materiaalia mitä voi tunkea sinne sisuksiin.

      Tämän episodin jälkeen pikkuporukassa, pikkukuppilassa neljä tyttöä naureskelee kuinka hyvää/ tai huonoa seksi oli. Nuoret tytöt matkivat perässä.

    • Sexandthecity2

      Hmm.. Itse olen katsonut jokaisen tuotantokauden jokaisen jakson - elokuvaa myöten. Vastalauseeksi voisin sanoa, että itse olen ainakin nähnyt Samanthan harrastavan seksiä ties minkälaisissa villeissä asennoissa! Esimerkkinä vain, eräässäkin jaksossa hänellä oli ns. panokeinu.

      Ja mitä naisten sukuelimen vatvomiseen tulee, kyllähän sarjan naiset niistäkin puhuvat. Tästäkin esimerkkinä jakso, jossa Mirandalle kerrottiin hänen omistavan ns. laiskat munasarjat. Ja kun Charlotella oli vaikeuksia tulla raskaaksi ja hän kokeili erilaisia hoitoja. TAI tietenkin kaikista hauskin tapaus, jossa Samantha oli värjännyt alapääkarvoituksensa vahingossa vaaleanpunaiseksi! Naurattaa vieläkin!

      ..että tutkihan, ennenkuin hutkit ;)

    • tabulisshhh

      Melko hatarat perusteet olet valinnut.
      Naiset eivät todellakaan ole aina alla! Heti ensimmäisenä tuli mieleen jakso, missä konservatiivinen Charlotte yllätetään ratsastuspuuhissa by anoppi. Ja naisten sukuelimistähän on ollut vaikka minkälaista vatvomista. Et ole tainnut katsoa sarjaa o.O

    • Satu Kemppainen

      Hei!

      Teen tutkimusta Sinkkuelämää-televisiosarjasta Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksella. Mitä mieltä olet sarjasta, ja mikä siinä on mielestäsi hyvää tai huonoa?
      Voit vastata nimellä tai nimettömänä. Kaikista vastauksista on hyötyä. Paljon kiitoksia vastauksestasi etukäteen!

      Vastaa täällä:
      https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/3275/lomake.html

    • joo...

      Ja sarjanhan on kirjoittaneet miehet.

      • nii...

        Tai pikemminkin mies, Michael Patrick King.


    • jhjhjhjhjhj

      No mua ei niinkään ärsytä toi sarja vaan se,että sarjaa ei pääse ikävöimään kun se tulee uusintana varmaan neljältä ellei peräti viideltä kanavalta!

    • Rattata84

      Mäkään ei tajua miksi Sinkkuelämää sarjaa palvotan niin hirveästi..sen ktsominenkin on melkein pakollista kaikille miehille tyttöystäviensä kanssa.

      ja kaikki kritiikki sarjasta on pannassa,muuten olet sovinisti,Tajuan sinänsä että sarjassa on joukko itsenäisiä naisia ja jotka ovat menestyviä.Mutta jotenkin tuntuu että siinä sarjassa on miesten vähättelyä ja naisten korokkeelle laittamista.

      Aika useinhan jollakin sinnkuelämää naisista on suhde jonkun tyypin kanssa ja yleensä alussa on aina kaikki hyvin ja sitten..se tyyppi tekee jotain outoa joka saa ne päähahmot ruotimaan sitä pöydän ääressä ja lopussa se tyyppi jätetään.Onhan niissä naishahmoissakin vikoja mutta en muista ainakaan että onko siinä sarjassa kritiikkiä heitä kohtaan(Joissain jaksoissa kait on joitain "pahoja" naisiakin,mutta ei main poppoo ikinä) vai onko ne aina miehet,jotka on ne ongelmat.

      • muorikkainen

        Sinkkuelämän naiset käyttäytyvät kuin meihet noissa suhteissaan. Arvostelevat, kertpovat toisilleen millainen mies oli sängyssä, eikä kelpaa kuin rikas antelias ja pyyteetön:)
        Ihan oikein. noin tahtoisin itsekin elää jos olisin sinkku ja kaunis.


    • jahaas

      Ihan ok sarja, mut ärsyttää nää jutut:

      1. Carrie pitää jotain seksiblogia, josta olevinaan saa niin paljon rahaa, että on varaa ostaa joka viikko viielläsadalla kenkiä

      2. Päähenkilöt on tosi joustamattomia miesten kanssa. Jos miehillä on esim. joku vähän oudompi fetissi, tai ne paskoo ovet auki, nii ne saa heti pakit.

      3. Samantha menee sänkyyn jokaisen vastaantulijan kanssa. Ei kauheen realistista että ois nii huora...

      • Sinkkufriikki

        Nimimerkille jahaas:

        Pitää muistaa ensinnäkin se, että sarja on kuitenkin fiktiota. Moni asia Ankkalinnassakin on kumman ristiriitainen. :))

        Pohdiskellaas sarjaa vähän syvällisemmin noiden kohtien osalta:

        1. Tottahan se on, että kukaan ei oikeasti tienaisi pelkästä bloginpitämisestä niin paljon, että voisi ostaa satojen dollarien kenkiä, luksusmerkkivaatteita, matkoja jne. Tosin palkkataso on jenkeissä aivan eri luokkaa kuin meillä. Meillä ei vielä monella Suomessa ole perittyä omaisuutta niin suuresti kuin Jenkeissä, mikä selittää tavallistenkin ihmisten rahakkuuden. Sarjassa Charlotte, Miranda ja Samanthahan ovat ilmeisesti jo varakkaita ilman töissäkäyntiäkin, Samanthalla on menestyvä firma. Charlotte jättäytyi töistä kokonaan pois, ja pärjäsi vaikka erosi Treystä.

        2. Monet naiset ovat oikeastikin joustamattomia miesten kanssa, kunnes se oikea kolahtaa kohdalle, jolta sietää vaikka mitä epätäydellisyyttä. Muistathan miten kävi sarjassa Charlottelle Harryn kanssa, joka oli paljon sitä mitä Charlotte inhosi, selkäkarvoineen, alasti kulkemisineen, teepusseineen. :) Naiset ovat sarjassa joustamattomia pelkkien panokavereiden suhteen, jos mitään tunnetta ei asiaan liity. Kaikki näiden naisten tosirakkaudet on hirveän rajoittuneita jollain tavoin, samoin kuin itse naisetkin. Kiho on selkärangaton, Steve köyhä ja itsetunto heikko, Harry "likainen" ja uskonnossaan ristiriitainen ja epämuodikas, Smith taas kokematon ja vähän lapsellinen alussa. Mutta onhan sarjan naisetkin kirjoitettu olemaan rajoittuneita ja viallisia. Mutta rakkaus voitti kaikki, mikä on minusta sarjan ihanuus ja ja positiivinen sanoma.

        Jos ajatellaan reaalielämääkin, on meissä kaikissa vikoja, joita ihmiset sietää toisistaan poikkeavalla tavalla. Minusta tämä on sarjassa juuri realistista.

        3. Samantha on ehkä seksiriippuvainen, tai ehkä ei? Seksiriippuvuus on todellisuutta joillekin. Tosin riippuvuuden tunnusmerkit ei Samin kohdalla täyty, koska hän ei häpeä eikä tunne syyllisyyttä kaikenvoittavassa seksuaalisuudessaan. :) Hän vain nauttii siitä. Eli kun nainen ajattelee kuin mies, niin jokin asia muuttuu epärealistiseksi? Monet miehet käyttäytyy kuten Sam. H*uoraksi ei Samia voi kutsua, sillä hän on rikas ja jopa maksoi Smithille ja elätti tätä. Sam tekee mitä tahtoo ja on hallitseva osapuoli, eikä yritä pelkästään miellyttää muita. Sellainen ei ole mitään h*uoraamista.


      • ysärinuori

        Ei se mitään blogia pidä vaan kirjoittaa supersuosittua KOLUMNIA Nykin arvostetuimpaan sanomalehteen. Kuinka teiltä on voinut jäädä tuo asia huomaamatta vaikka sitä toistellaan sarjassa koko ajan ja vilautellaan sanomalehtikolumnia vähän väliä? Sen lisäksi Carrie kirjoittaa sarjassa muka mm. Vogueen ja julkaisi kolumneista kirjan josta tulee bestseller. Sex and the city on tehty paljon ennen kuin blogeista alettiin edes puhua...


    • Sinkkufriikki

      Vaikka aloitus on vanha, niin vastaan kun kerran joku on kaivanut tämän esille. :)

      Eli Steve:

      1. Et ole ilmeisesti katsonut myöskään sarjaa, koska et ole huomannut että kaikki muut naiset paitsi Carrie on usein miehen päällä. Jopa siveä Charlotte. On tainnut Carriekin olla, mutta en nyt kaikkia naimiskohtauksia muista.

      2. Totean jälleen, että et ole ilmeisesti katsonut koko sarjaa ja silti arvostelet. Niinpä ei ole ihme, että käytät sanaa "ei ole ikinä". Ohjelmassa kun syynätään tarkkaan vähän kaikkea, myös naisten elimiin liittyviä ongelmia, karvanpoistoa jne nimenomaan. Ja juuri tuo asia, mistä sanoit että ei "ikinä" ole, tuli siinä vaiheessa kun Samantha alkoi seurustella Smithin kanssa, joka just toivoi että Sam ei ajelis itseään.

      Ohjelma kiinnostaa myös lukuisia miehiä, nimen omaaan virkistävän naiskuvan takia, eritoten Samathan vuoksi joka ajattelee kuin mies. Taitaa olla yksi niistä harvoista naisten sarjoista, jota miehetkin katsoo. Ei kaikki, mutta eihän kaikki naisetkaan katso.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe