Kesäkokemus: Pelinainen

Inbound

Itse olen siis kolmekymppinen mies ja vajaa kolme kuukautta sitten tapasin läheisessä yökerhossa (LUX) nätin samanikäisen naisen. Hänen välittömyys, elämänmyönteinen asenne ja ulkomuoto kiinnittivät huomioni. Tein ensialoitteen, hän antoi numeronsa ja tapasimme muutaman päivän päästä.

Alussa kaikki tuntui hyvältä, kuten kuuluukin. Olimme toisillemme avoimia alusta saakka ja vaihdoimme salaisuuksiamme. Hän kertoi tarkemmin todella villistä nuoruudestaan, mutta siinäkään ei mielestäni oikeastaan ollut normaalista poikkeavaa. Mielestäni jokaisella meillä on menneisyytemme joka jää taakse kun tavataan uusi kumppani. Seksi tosiaan toimi hyvin ja tähän suhde alussa perustuikin ;-)

Hoidimme alta pois perussetin eli leffat, kahvit sekä syömiset. Viihdyin hänen seurassaan ja muutaman viikon päästä hän alkoi vihjailemaan tekstarein ja flirtein että olisi valmis ottamaan askeleen eteenpäin. Ne olivat nopeita vihjailuja yhteisistä lomamatkoista, yhteen muuttamisesta ja jopa lapsista. En ottanut niitä niin tosissaan, vaan ilmassa oli ihastumista molemmin puolin. Tämän tunteen takia seurustellaan!

Molemmilla oli aktiivinen oma elämä, mutta ei se ollut ongelma. Näimme kuitenkin toisiamme ja pidimme aktiivisesti yhteyttä puhelimitse, tekstiviestein ja chattaillen. Hoidimme yhdessä myös joitakin arkipäivän asioita mutta en asunut hänen luonaan useampia päiviä putkeen. Käytöksestä ilmeni että hän luottaa minuun vaikka toisti fraasilausetta ”ettei edes tunne minua”. Lähitulevaisuuteen kuului suhteen esittely vanhemmillemme. Olin tyytyväinen, tässä on vauhdikas nainen joka pitää samoista asioista kuin minä. Ehkä hän kaipaisi elämäänsä jotain pysyvää ja tasapainottavaa (minua).

Tipahtaminen farmiin:

En ole mustasukkainen persoona vaan uskon, että suhteen on syytä perustua luottamukselle. Pettäminen voi tapahtua missä/koska tahansa eikä sitä kannata etukäteen murehtia. Kolme viikkoa sitten kumppanini oli polttareissa. Hänen palatessaan vaistosin heti, että jotain on tapahtunut. Kuulustelemalla sain selville, että hän oli saanut soiton työkaveriltaan jonka kanssa hänellä on ollut aikaisemminkin peliä. Nyt kyseinen mies oli vapaa ja hän halusi myös tämän naisen.

Tämän jälkeen yhteiset tapaamiset vähenivät murto-osaan. Häneltä aina löytyi muuta tekemistä, sairastumisia, matkoja, vieraita käymässä, puhelin rikki tms. Kaikki aikaisemmat tehdyt yhteiset suunnitelmat unohtuivat. Kysyessäni onko meillä tulevaisuutta hän vastasi: ”mitään jota pitäisi katua ei ole tapahtunut ( )” sekä ”ettei kuitenkaan tunne minua tarpeeksi(-)”. Järki sanoi, että nyt on aika vetää heittoistuimesta, mutta olin ihastunut enkä pystynyt siihen. Ehkä tämä oli hetkellinen kriisi joka selvitetään. Viime viikonloppuna hän sitten vietti yhteisen yön tämän työkaverin kanssa vaikka olimme sopineet tapaamisen aamuksi.

Pohdintaa:

1.   Milloin seurustelu alkaa? Onko asia syytä sopia oikein kunnolla kumppanin kanssa, jotta kumpikin tajuaa ettei kysymyksessä ole enää mikään säätösuhde?
2.   Kyseinen nainen sanoi koko suhteen ajan että ”enhän minä edes tunne sinua”. Mitäköhän se tarkoittaa? Ehkä tulevaisuudessa on syytä antaa selkeämpiä viestejä omista tunteistaan sekä suunnastaan. Nyt taisin pelata liian pitkään ”salaperäinen” kortilla.
3.   Onko normaalia, että tunteet vievät naiset näin mukanaan? Kaksi tuntia ennen vieraan miehen soittoa hän lähetti viestin minulle, jossa hänet oli valittu järjestämään seuraavat polttarit :-).
4.   Loppuvaiheessa sain mahdollisia ”piiloviestejä”, joissa nainen ehkä yritti saada minut jättämään hänet. Tajusin poistua vasta, kun penetraatio vieraan kanssa oli tapahtunut. Miksi hän ei heti alussa voinut sanoa, että tämä oli sitten tässä? Kenties pettäjän profiili, koska pelasi kahdella kädellä.
5.   En enää muistanutkaan miten pahalta tuntuu kun ITSE jää jätetyksi/ petetyksi. Miten päästä tästä paskasta olosta nopeasti eroon? Tiedän, olen kirjoittanut itsekin siitä: pahamieli unohtuu saman tien kun tapaa uuden mielenkiintoisen kumppanin :-)

32

5119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaiheessa:

      "Viihdyin hänen seurassaan ja muutaman viikon päästä hän alkoi vihjailemaan tekstarein ja flirtein että olisi valmis ottamaan askeleen eteenpäin. Ne olivat nopeita vihjailuja yhteisistä lomamatkoista, yhteen muuttamisesta ja jopa lapsista. En ottanut niitä niin tosissaan, vaan ilmassa oli ihastumista molemmin puolin." Mielestäni tuossa vaiheessa nainen on antanut vinkin, että haluaisi seurustella, mutta et ymmärtänyt sitä. Tuttu mies tuli kuvioihin ja koska et ollut jakanut näitä tulevaisuuden "unelmia", niin toinen mies korjasi potin.

      Mun mielestä ei ole kyse edes pettämisestä, oli aika kevytsyhde vaikka ihastusta oli ilmassa ja koska nainen oli oli ilmaissut halunsa enempäänkin ja et ollut koukkuun tarttunut, joten ette edes seurustelleet. Nykyajan deittiviidakossa ei seurustella ellei sovita niin, jos olisit halunnut voittaa naisen sinun olisi tullut ilmaista halusi vakavaan suhteeseen viimeistään siinä vaiheessa, kun toinen mies astui kuvioihin. Kuulustelit kyllä, mutta luultavasti jätit vain pahan mielen toiselle siinä vaiheessa, kun et kertonut kuulustelevasi koska välität. Koska et ollut kiinnostunut vakiintumisvihjeistä olit siis vain utelias ja omistushaluinen etkä siksi, koska välität vaan koska halusit hallita.

      Se, että nainen sanoi "ettei edes tunne sinua" kertoi juuri totuuden, hän halusi että lähennyt, jaat jotain hänen kanssaan. Jotain intiimimpää, kuten hän teki kertoessaan villistä nuoruudestaan. Jos olisit halunnut hänet olisit jakanut edes ne tulevaisuusunelmat. Unelmointi on testausta, onko teillä sama päämäärä, ei sitä että niin tulee välttämättä käymään. Lapsista puhutaan koska halutaan testata haluaako mies niitä jne. Epäsuoraa viestintää joka kertoo naisen kovasta kiinnostuksesta, niin kovasta ettei torjuvan/salaperäisen käytöksesi vuoksi uskalla sitä suoraan kysyä, koska luultavasti et halua samoja asioita.

      Tutulla miehellä oli varmaan jo nämä prosessit käytynä, eli nainen tiesi, että haaveilevat samantyyppisestä tulevaisuudesta.

      Tarinan opetus: Älä leiki salaperäistä, ole rehellinen ja kerro mistä haaveilet, kerro että voisit nähdä toisen elämänkumppaninasi. Ei tarkoita että ryntäätte ostamaan kihlat, mutta saatte puhuttua tunteenne ja selvitettyä missä menette. Yleensä näissä keskusteluissa myös puhutaan onko nyt kyse harmittomasta deittailusta vai kiinnostaako seurustelu seuraavana askeleena. Jaa toisen kanssa unelmiasi, ei se haittaa jos ne eivät ole samat, mutta niiden kautta pääsette tutustumaan enemmän ja ymmärrätte, voisiko henkilö olla sellainen, jonka kanssa yhteinen tulevaisuus jopa voisi onnistua.

      • yksi toinen m

        Aloittaja kertoi, että tutustuminen tapahtui vajaa 3 kk sitten (9-10 viikkoa sitten). Tämä polttari-ilta taas sitten kolme viikkoa sitten. Ennen toisen miehen syliin syöksymistä yhdessä siis vain 6-7 viikkoa. Mielestäni todella lyhyt aika, jos ajatellaan että pitäisi ruveta ottamaan kantaa johonkin yhteen muuttamisiin ja jopa lapsen hankkimissuunitelmiin.

        Olen pahoillani ap:n puolesta, kun lupaavalta tuntunut suhde näin karahti, mutta luulen että näin lyhytjänteisestä naisesta eroon pääseminen tässä vaiheessa on kuitenkin lopulta parempi ratkaisu hänen kannaltaan. Jos nainen on jo perin kuukauden päästä kohtaamisesta valmis hyppäämään uusiin seikkailuihin, niin tuskin hänestä olisi ollut kestävään suhteeseen.

        Toivottavasti se sopivampi vaihtoehto astuu ennen pitkää kuvioihin.


    • ..............

      "1. Milloin seurustelu alkaa? Onko asia syytä sopia oikein kunnolla kumppanin kanssa, jotta kumpikin tajuaa ettei kysymyksessä ole enää mikään säätösuhde?"

      On. Jos ette sovi mitään, ei teillä ole mitään sen ihmeellisempää kuin kaveri/panosuhde. Eli ota asia ensi kerralla kunnolla puheeksi, jos haluat vakavan suhteen. Samalla saat myös helposti karsittua tällaiset tapaukset, sillä he juoksevat nopeasti karkuun siinä vaiheessa, kun otat asian esille.


      "2. Kyseinen nainen sanoi koko suhteen ajan että ”enhän minä edes tunne sinua”. Mitäköhän se tarkoittaa?"

      Tarkoittaa yleensä sitä, että nainen ei ole eikä edes halua tutustua sinuun vakavassa mielessä. Toisin sanoen kiertoilmaisu sanoille "et kiinnosta minua, mutta olet hyvä kaveri/panokone/jne". Jos halutaan jotain vakavaa, niin ei siinä nykyään tutustumisille jätetä enään aikaa. Homma on vakavaa alusta asti tai sitten ei ollenkaan. Tällä tarkoitan sitä, että homma on vakavaa henkilön ajatuksissa - kuten tässä tapauksessa sinun, mutta ei naisen.

      • voi olla

        Nimittäin minun mielestä on ihan tervettä kyseenalaistaa tuo, että "mitään enempää ei ole, jollei niin ole sovittu". Ihminen ei toimi niin, vaan hänellä on tunteet. On erittäin kyynisestä ihmis- ja parisuhdekäsityksestä kyse, jos aina pitää epäillä toisen tunteita ja käytöstä niin kauan, kunnes on "tehty sopimus". Ja mitä tällainen sopimus sitten takaa yhtään sen enempää, ei kenenkään tunteet silloinkaan sitä sopimusta seuraa; ihminen voi olla sopinut seurustelevansa ja olevansa vaikka avoliitossakin jonkun henkilön kanssa, mutta hänen sydämensä on muualla. On jotenkin tosi laskelmoivaa aina ajatella, että pitää sopia kunnolla "järjellä" että seurustellaan, tällöin menetetään juuri se aito sisältö. Kyllä jokainen tuntee ja näkee toisen käytöksestä, onko se täysillä mukana ja rakastunut, aivan sama, oliko sovittu mitään ja sovitaanko siinä ikinä tulevaisuudessakaan mitään.

        Jos kaksi ihmistä on seksuaalisessa suhteessa, joka on enemmän, kuin yhden yön juttu, silloin seurustellaan, jollei TOISIN ole erikseen sovittu!


      • .................
        voi olla kirjoitti:

        Nimittäin minun mielestä on ihan tervettä kyseenalaistaa tuo, että "mitään enempää ei ole, jollei niin ole sovittu". Ihminen ei toimi niin, vaan hänellä on tunteet. On erittäin kyynisestä ihmis- ja parisuhdekäsityksestä kyse, jos aina pitää epäillä toisen tunteita ja käytöstä niin kauan, kunnes on "tehty sopimus". Ja mitä tällainen sopimus sitten takaa yhtään sen enempää, ei kenenkään tunteet silloinkaan sitä sopimusta seuraa; ihminen voi olla sopinut seurustelevansa ja olevansa vaikka avoliitossakin jonkun henkilön kanssa, mutta hänen sydämensä on muualla. On jotenkin tosi laskelmoivaa aina ajatella, että pitää sopia kunnolla "järjellä" että seurustellaan, tällöin menetetään juuri se aito sisältö. Kyllä jokainen tuntee ja näkee toisen käytöksestä, onko se täysillä mukana ja rakastunut, aivan sama, oliko sovittu mitään ja sovitaanko siinä ikinä tulevaisuudessakaan mitään.

        Jos kaksi ihmistä on seksuaalisessa suhteessa, joka on enemmän, kuin yhden yön juttu, silloin seurustellaan, jollei TOISIN ole erikseen sovittu!

        Tottakai sitä voi luottaa, että toinen on yhtä innokkaasti mukana, vaan kuinkas taas kävikään aloittajalle?

        Sopimuksella tarkoitin sitä, että niin kauan asiasta ei olla keskusteltu millään tasolla, niin mitään "velvollisuuksia" ei ole vaikka tunteita olisikin. Asioista sopiminen ohjaa tunteita ja tuo ne paljon paremmin esille. Nyt kun asiasta ei oltu keskusteltu, niin mistään ei tullut mitään (vaikka tunteita olisikin ehkä voinut olla myös naisellakin).

        "Jos kaksi ihmistä on seksuaalisessa suhteessa, joka on enemmän, kuin yhden yön juttu, silloin seurustellaan, jollei TOISIN ole erikseen sovittu!"

        Minusta olisi hienoa, jos asia olisi noin yksinkertainen, mutta kun se ei ole. Oletko koskaan kuullut seksisuhteista?


      • kuullut
        ................. kirjoitti:

        Tottakai sitä voi luottaa, että toinen on yhtä innokkaasti mukana, vaan kuinkas taas kävikään aloittajalle?

        Sopimuksella tarkoitin sitä, että niin kauan asiasta ei olla keskusteltu millään tasolla, niin mitään "velvollisuuksia" ei ole vaikka tunteita olisikin. Asioista sopiminen ohjaa tunteita ja tuo ne paljon paremmin esille. Nyt kun asiasta ei oltu keskusteltu, niin mistään ei tullut mitään (vaikka tunteita olisikin ehkä voinut olla myös naisellakin).

        "Jos kaksi ihmistä on seksuaalisessa suhteessa, joka on enemmän, kuin yhden yön juttu, silloin seurustellaan, jollei TOISIN ole erikseen sovittu!"

        Minusta olisi hienoa, jos asia olisi noin yksinkertainen, mutta kun se ei ole. Oletko koskaan kuullut seksisuhteista?

        ja seksisuhteeseen pyrkivä voisi sen verran olla rehellinen, että kertoo avoimesti hänen osaltaan tästä olevan kyse! Eli pointti nimenomaan toisin päin: on kaikki syyt olettaa, että seurustellaan, jollei ole erikseen MUUTA sovittu.

        Eli aloittajalla kaikki syyt olla pettynyt ja vihainen ja nimenomaan kyse oli pelinaisesta. Mutta aloittajalla ei ole mitään syytä kyynistyä ja alkaa nyt sitten jatkossa aina ajattelemaan, kun aloittaa uuden suhteen "että niin kauan kun emme ole mitään sopineet, mitään ei myöskään ole". Näissä helposti tulee sellaisia koston kierteitä, kun ensin on itse ollut aidosti mukana, ja huomaa, että toinen laskelmoikin, niin moni tosiaan kyynistyy ja jatkossa itsekin laskelmoi ja alkaa pelaamaan samaa peliä muiden uusien tuttavuuksiensa kanssa. Se on tosi surullista ja monta tällaista kyynistä, mutta melko nuortakin, tunne-elämän kehäraakkia on tullut tavattua.

        Kannattaa toki suojella itseään pelureita vastaan, ja tässä tapauksessa vika oli laskelmoivassa naisessa, vika sen sijaan ei ollut luottavaisessa miehessä, koska on TERVEEMPÄÄ luottaa ja olla aidosti suhteessa mukana, kuin pelätä ja miettiä ja laskelmoida.


      • ..............
        kuullut kirjoitti:

        ja seksisuhteeseen pyrkivä voisi sen verran olla rehellinen, että kertoo avoimesti hänen osaltaan tästä olevan kyse! Eli pointti nimenomaan toisin päin: on kaikki syyt olettaa, että seurustellaan, jollei ole erikseen MUUTA sovittu.

        Eli aloittajalla kaikki syyt olla pettynyt ja vihainen ja nimenomaan kyse oli pelinaisesta. Mutta aloittajalla ei ole mitään syytä kyynistyä ja alkaa nyt sitten jatkossa aina ajattelemaan, kun aloittaa uuden suhteen "että niin kauan kun emme ole mitään sopineet, mitään ei myöskään ole". Näissä helposti tulee sellaisia koston kierteitä, kun ensin on itse ollut aidosti mukana, ja huomaa, että toinen laskelmoikin, niin moni tosiaan kyynistyy ja jatkossa itsekin laskelmoi ja alkaa pelaamaan samaa peliä muiden uusien tuttavuuksiensa kanssa. Se on tosi surullista ja monta tällaista kyynistä, mutta melko nuortakin, tunne-elämän kehäraakkia on tullut tavattua.

        Kannattaa toki suojella itseään pelureita vastaan, ja tässä tapauksessa vika oli laskelmoivassa naisessa, vika sen sijaan ei ollut luottavaisessa miehessä, koska on TERVEEMPÄÄ luottaa ja olla aidosti suhteessa mukana, kuin pelätä ja miettiä ja laskelmoida.

        Valitsin ehkäpä 1. viestiini väärän sanamuodon. Eli mistään sopimuksesta ei siis ole kysymys vaan ihan keskustelemisesta. Toki voi hyvää hyvyyttään uskoa siihen, että nyt seurustellaan vaikka toisen oikeista ajatuksista ei ole mitään tietoa. On vain heikko oletus ja tässä oletkin oikeassa.

        "Mutta aloittajalla ei ole mitään syytä kyynistyä ja alkaa nyt sitten jatkossa aina ajattelemaan, kun aloittaa uuden suhteen "että niin kauan kun emme ole mitään sopineet, mitään ei myöskään ole"."

        Aloittajan kannattaa ajatella mielestäni näin:

        Jos suhteen vakavuudesta ei koskaan ole keskusteltu, on suhde hänen ja vain hänen päässään. Naisen todelliset ajatukset saa esille erittäin helposti jo pelkästään keskustelemalla asiasta huolettomasti. Minusta ei kannata olla liian sokea tunteille, muuten sitä luulee liikoja liian helposti ja juuri SILLOIN alkaa kyynistyminen sekä toisen osapuolen syyttäminen.

        "koska on TERVEEMPÄÄ luottaa ja olla aidosti suhteessa mukana, kuin pelätä ja miettiä ja laskelmoida."

        Ei kannata laskelmoida ja pelätä, vaan KESKUSTELLA :). Minusta pelkästään sokeasti tunteisiin luottamisella on paljon pahemmat vaikutukset ihmisen hyvinvointiin. Mutta raja se on tietysti keskustelemisellakin. Siitä ei kannata tehdä mitään poliisikuulustelua, jossa on vain kyllä- tai ei-vastauksia.


      • sopimuksia
        ................. kirjoitti:

        Tottakai sitä voi luottaa, että toinen on yhtä innokkaasti mukana, vaan kuinkas taas kävikään aloittajalle?

        Sopimuksella tarkoitin sitä, että niin kauan asiasta ei olla keskusteltu millään tasolla, niin mitään "velvollisuuksia" ei ole vaikka tunteita olisikin. Asioista sopiminen ohjaa tunteita ja tuo ne paljon paremmin esille. Nyt kun asiasta ei oltu keskusteltu, niin mistään ei tullut mitään (vaikka tunteita olisikin ehkä voinut olla myös naisellakin).

        "Jos kaksi ihmistä on seksuaalisessa suhteessa, joka on enemmän, kuin yhden yön juttu, silloin seurustellaan, jollei TOISIN ole erikseen sovittu!"

        Minusta olisi hienoa, jos asia olisi noin yksinkertainen, mutta kun se ei ole. Oletko koskaan kuullut seksisuhteista?

        ja keskusteluja tarvitsee käydä??? Onko suhde jokin palaveri tai firma, missä pitää oikein jutella että nyt ollaan yhdessä ja sopia että ollaan yhdessä? Ei helvetti! Oma suhteeni alkoi niin että kummallekin oli selvää ilman keskusteluja että ollaan yhdessä. Ei käyty avokin kanssa mitään "kehityskeskusteluja" asiasta, eikä sovittu suullisesti mitään. Kaikki toimi kuin itsestään ja ei tullut edes mieleen kummallekaan ruveta kyselemään että ollaankohan me nyt yhdessä vai ei. Jos tuollaista asia vaatii, niin ei kovin kummoinen alku ole vuosisadan rakkaustarinalle!!!


      • samat kokemukset
        sopimuksia kirjoitti:

        ja keskusteluja tarvitsee käydä??? Onko suhde jokin palaveri tai firma, missä pitää oikein jutella että nyt ollaan yhdessä ja sopia että ollaan yhdessä? Ei helvetti! Oma suhteeni alkoi niin että kummallekin oli selvää ilman keskusteluja että ollaan yhdessä. Ei käyty avokin kanssa mitään "kehityskeskusteluja" asiasta, eikä sovittu suullisesti mitään. Kaikki toimi kuin itsestään ja ei tullut edes mieleen kummallekaan ruveta kyselemään että ollaankohan me nyt yhdessä vai ei. Jos tuollaista asia vaatii, niin ei kovin kummoinen alku ole vuosisadan rakkaustarinalle!!!

        parhaat ja pisimmät seurustelusuhteeni on syntyneet juuri noin eli ei mitään "kehityskeskusteluja" vaan todellakin kummallekin on ollut aivan alusta asti selvää, että tosissaan ja täysillä tässä ollaan, aidoin tuntein. Vuosikausia oltiin yhdessä ja ihanaa oli. Voi jumalauta näitä neuvotteluja ja taktikointeja, ei todellakaan ihme, että ihmisten suhteet ei toimi ja on tyhjiä 'kevytsuhteita', kun kokoajan vaan mietitään ja neuvotellaan, eikä ELETÄ.


      • ......
        samat kokemukset kirjoitti:

        parhaat ja pisimmät seurustelusuhteeni on syntyneet juuri noin eli ei mitään "kehityskeskusteluja" vaan todellakin kummallekin on ollut aivan alusta asti selvää, että tosissaan ja täysillä tässä ollaan, aidoin tuntein. Vuosikausia oltiin yhdessä ja ihanaa oli. Voi jumalauta näitä neuvotteluja ja taktikointeja, ei todellakaan ihme, että ihmisten suhteet ei toimi ja on tyhjiä 'kevytsuhteita', kun kokoajan vaan mietitään ja neuvotellaan, eikä ELETÄ.

        Ja olet yksin miksi?Olisiko kannattanu tutustua myös keskustelemalla?Ei kai,sänkyyn vaan ja ELETÄÄN!


      • olisin...
        ...... kirjoitti:

        Ja olet yksin miksi?Olisiko kannattanu tutustua myös keskustelemalla?Ei kai,sänkyyn vaan ja ELETÄÄN!

        keskustellut ja keskustellut ja miettinyt ja pelaillut, minulla ei olisi ollut koko noita suhteita ollenkaan! Ne olivat ihania vuosia elämästäni, kyllä kannatti uskaltaa ELÄÄ!


      • sopia hyvissä ajoin!
        samat kokemukset kirjoitti:

        parhaat ja pisimmät seurustelusuhteeni on syntyneet juuri noin eli ei mitään "kehityskeskusteluja" vaan todellakin kummallekin on ollut aivan alusta asti selvää, että tosissaan ja täysillä tässä ollaan, aidoin tuntein. Vuosikausia oltiin yhdessä ja ihanaa oli. Voi jumalauta näitä neuvotteluja ja taktikointeja, ei todellakaan ihme, että ihmisten suhteet ei toimi ja on tyhjiä 'kevytsuhteita', kun kokoajan vaan mietitään ja neuvotellaan, eikä ELETÄ.

        "Voi jumalauta näitä neuvotteluja ja taktikointeja"

        Kyllä se "ootsämunkaa"-kysymys on monesti ihan aiheellinen. Mistä sitä tietää millä mielin toinen on liikkeellä? Ehkä se ei tahdo kuin panokaveria?

        Huomaa että suhteeseen tarvitaan kaksi. Ei siis riitä että toinen haluaa suhteeseen ja luottaa toisenkin niin haluavan. Ihan hyvins e toinen voi kokoajan ajatella juttua vain jonain ihmesäätönä ja katsella uutta.


      • mistäkö tietää???
        sopia hyvissä ajoin! kirjoitti:

        "Voi jumalauta näitä neuvotteluja ja taktikointeja"

        Kyllä se "ootsämunkaa"-kysymys on monesti ihan aiheellinen. Mistä sitä tietää millä mielin toinen on liikkeellä? Ehkä se ei tahdo kuin panokaveria?

        Huomaa että suhteeseen tarvitaan kaksi. Ei siis riitä että toinen haluaa suhteeseen ja luottaa toisenkin niin haluavan. Ihan hyvins e toinen voi kokoajan ajatella juttua vain jonain ihmesäätönä ja katsella uutta.

        Eli siis et ole raukka koskaan kokenut tai löytänyt kumppania, jolta ei todellakaan tarvitse kysyä että millä mielellä hän on mukana ja millä mielellä sinä. Harmi sinänsä että olet kokenut vain hyvin kevyitä, epämääräisiä, sopimisia ja neuvotteluja vaativia säätöjä...

        Kun kohtaat sitä mistä tässä puhutaan, niin mikään maailmassa ei ole selvempää, kuin molemminpuolinen syvä suhde ja kysymykset tuossa tilassa ja sopimukset tuntuisivat todella lapsellisilta ja nauretavilta... Sen huomaa kyllä usko pois!!!

        Mutta sitä odotellessa keskustele ja sovi minun puolestani epämääräisiä kohelluksia ihan niinkuin lystäät... Ainakaan ei keskustelun aiheet lopu, kun mietitään yhdessä että ollaankohan me pari vai ei ja sitä rataa jessus sentään!!!


      • Miekkonen 26

        Minua edellisessä suhteessa vähän jännitti ottaa se seurustelu puheeksi, etten olisi antanut liian ripustautuvaa kuvaa :O En tiedä missä vaiheessa tutustumista tuollaisia juttuja voi alkaa puhumaan, ettei kuitenkaan karkota naista.


    • Kuten itse sanoit..

      *EJECKT* ELI VEDÄ SIITÄ EJEKTIVIVUSTA JA BAIL OUT MAN!! Selkeästi nainen on todennäköisesti rakastunut tähän työkaveriinsa ja sinä oot kakkonen eli hätävara.. se akkas on nyt sen työkaverin hätävara ku eronnu siitä entisestään jne.. näin se kierto käy markkinoilla.. ollaan vaan pilkettä hakkurissa.. voimia uusiin etsintöihin..

    • pitäisi heti päästä....

      eroon - pieni tuskakin kuuluu elämään ja opettaa ihmistä. Ei tämä elämä ole pelkästään auringonpaistetta ja mukavia asioita. Kun nuo ikävätkin asiat kuuluvat siihen.

      Toivon, että osaat ottaa asian niin, ettet ainakaan itse toimi samalla tavalla tulevaisuudessa kuin kertomasi pelinainen teki. Hänellä oli entuudestaan jonkinlaisia tunteita työtoveriaan kohtaan ja ei paljon odotellut, kun mies "pääsi" vapaaksi eli erosi kumppanistaan. Ja eihän ole mitään takeita siitä, että suhde edes kestää...se voi olla hetkellistä tunteiden paloa, mutta voi olla enemmänkin.
      Tsemmpiä sinulle ja mukavaa kesää kaikesta huolimatta:-)

    • JohnJohn

      Ihan aluksi haluan sanoa sulle Inbound että todella ikävää, kun olet tuollaisen naisen kanssa joutunut tekemisiin. Jos yhtään lohduttaa, mulla oli samankaltainen kokemus tuossa viime syksyllä, kun törmäsin prinsessaa leikkivään pelinaiseen.

      Nopeat näkemykset aiheeseen:

      1. Seurustelu alkaa mielestäni silloin, kun siitä kumppanin kanssa sovitaan. Itselläni näin on ollut aina ja on nykyisenkin tyttöystävän kanssa.

      2. Olit kenties liian pitkään salaperäinen. Vaikka Mystery & co salaperäisyyden merkitystä korostavatkin, liikaa sitä ei kuitenkaan kannnata mielestäni olla.

      3. Kuten me kaikki tiedämme, nainen on usein todella ailahtelevainen olento. Näinollen kertomasi ei suoranaisesti yllätä minua.

      4. Kaikilla ei vain ole selkärankaa puhua asioista suoraan. Ei ollut sun vika, vaan ihmisen, joka oli rajoittunut ja epäröivä.

      5. Kun kyseessä on ollut ihastus, niin KÄSITTELE sitä. kirjoita tänne, puhu frendeille tms.. Samalla alat tapailemaan muita naisia, mutta en suosittele haavojen laastaroimista. Eli muistat siis käsitellä asiaa. En kuitenkaan usko, että jäät pitkäksi aikaa miettimään kyseisen naisen perään.

      Ja muista, että hänellä oli vain huono miesmaku ;-).

    • -Jasmiini

      Naiset kaipaavat mieheltä jonkinasteista intohimoa jotta todellinen 'rakastuminen'ja vakavan suhteen aloitus voi tapahtua. Jos mies vaan viihtyy leppoisasti seurassa, kuten annoit ymmärtää, ei suhde tule kehittymään eteenpäin. Joskus olen antanut miehelle muutaman viikon aikaa 'syttyä' ja 'uskaltaa' mutta jos se ei ole spontaanisti tapahtunut en ole mihinkään mukavuussuhteeseen koskaan tyytynyt.

      • prinsessa...

        vm 1988...


    • StippaS

      ..sitä vaan väsyy liikaan salaperäisyyteen ja venkslaamiseen.

      Ehkä nainen olisi halunnut tietyllä tavalla enemmän sinulta huomiota, suoruutta? Tunteiden osoittamista selkeästi teoin, ei millään tekstarilla tai chattailyllä ym. Kenties hän haki puheillaan yhteisestä tulevaisuudesta varmuutta siihen, että olet tosissasi..

      Mielestäni kyllä sen ymmärtää kumpikin osapuoli siinä vaiheessa kun homma menee vakavaksi ja ns. seurusteluksi :) Mielestäni siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää.

      Jokaisella on oikeus omaan tilaan myös parisuhteessa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että oma tila/alue on niin salaperäistä mikä tavallaan syö luottamusta. Jos haluaa esim. viettää aikaa kavereiden kanssa niin siitä voi juurikin ilmoittaa. Ei vihjailemalla tms kertomatta jättämisellä (mikä juurikin kalvaa luottamusta) vaan suoraan sanomisella vaikka että lähden kavereiden kanssa illanviettoon tms.

      Pelaaminen raivostuttaa jo muutenkin. Olisi kiva jos joskus olisi mahdollisuus olla pelaamatta, jotta tunnelma olisi välitön kahden ihmisen välillä. Sieltä olisi hyvä ponnistaa eteenpäin ja rakentaa suhdetta. Nimittäin jos nainen vähääkään haistoi, että pelailet niin varmasti nousivat niskakarvat pystyyn ja homma meni plörinäksi. Tärkeillä perusasioilla kun ei saisi pelata.

      Hah :D Naisilla on niin laaja skaala tunteita yksin ja erikseen ynnä päällekkäin tapahtumassa, ettei niistä ota kuule itsekään aina tolkkua! Jospa nainen on olettanut, että sinä vaan pelailet etkä ole tosissasi kun et ehkä ole sitä sillä tavalla osoittanut (muuta sanomalla tekstarilla tai chatissa tms mitä nainen ei ehkä pidä ns. oikeana tapana) niin hän ehkä ajatteli, että jospa se toinen mies sitten oikeasti tykkäisi. Vaan vaikka on kuinka tunteidensa kourissa niin tiettyjä asioita ei silti tehdä. Tunteikkaan on osattava hallita itsensä.

      Jos nainen on jäänyt käsitykseen, että pelaat niin hän saattaa jopa pelätä suoraan sanomista. Pelkää, että takertuu entistä enemmän ihmeelliseen pelimaailmaan :(

      Kukin häslää tyylillänsä vaan joskus on hyvä olla ihan yksinkin. Joskus on hyvä kohdata itsensä, tekemisensä, tekemättä jättämisensä ja punnita elämäänsä uudelleen. Näin sitä pystyy kasvamaan ja aikuistumaan, vaikka se vaikeata joillekin ehkä on kuten allekirjoittaneellekin :)

    • Niinpä niin

      Tiikeri ei pääse raidoistaan.

      Kerran helposti jakava, aina helposti jakava.

      Olet tehnyt virheen siinä kun et sopinut selkeästi että nyt seurustellaan. Toisaalta enpä jaksa uskoa että tämä olisi auttanut mitään, ainoa ero olisi ollut siinä, että nainen olisi "virallisesti" pettänyt sinua ihan sinua.

      Nythän hän ei teknisesti pettänyt, mutta kyllä tuo melkoisen lumpun käytöstä osoittaa.

      Tällainen on suomalainen nainen vuonna 2008. Ei ole mitäänj ärkeä ummistaa silmiään muilta naisilta ennenkuin on kunnolla sitouduttu.

      • näin...

        mitäs tuossa olikaan tästä 'vahinko kiertämään' ja 'kosto elää' ja 'pelataan sitten itsekin' -ajattelusta puhe. Älkää kyynistykö, kuten ylläolevan viestin kirjoittaja, kiitos.


    • S_guru

      Silloin kun rakkaussuhdetta aloitellaan, niin missä tahansa vaiheessa voi muuttaa mielensä ja perääntyä pois suhteesta. Ei se koskaan ole satavarmaa, että suhde kehittyy pysyväksi kahden ihmisen rakkaussuhteeksi. Aina kun mennään yksi pykyälä eteenpäin kohti täydellistä sitoutumista, tulee uusia pelkoja ja arveluja, onko toinen sittenkään sopiva ja uskaltautuuko sittenkään heittäytyä yhteen toisen kanssa.

      Tämä voit tuottaa toiselle karvaan pettymyksen, mutta on kuitenkin parempi erota ajoissa, kuin sitoutua lopulta väärään ihmiseen.

      Pitenpään jatkuneessakin suhteessa nousee epävarmuutta siinä vaiheessa, kun parisuhde pitäisi virallistaa avioliitoksi, tai kun päätetään hankkia yhteinen lapsi. Tällöin epävarmuus sitoutumisesta voi tulla esille esimerkiksi syrjähypynnä.

    • Inbound

      Kiitos kaikille vastaajille, loistavaa keskustelua. Olen pohtinut tätä viikon ja nämä mielipiteet auttoivat paljon.
      Tässä omia ajatuksia ja lisätietoa (Skype history/ SMS).

      1.   Tässä tapauksessa en uskaltanut tehdä aloite numero kakkosta, eli seurustelu ehdotusta. Syynä oli aikaisemmat kokemukset, joista olin saanut kynsille. ”Suojelin” itseäni enkä uskaltanut riskeerata status quota, koska cocky/mystery asenne oli toiminut ja tilanne tuntui niin hyvältä silloin. Jasmiini kirjoitti hyvin tilanteesta jossa mies alkaa viihtymään leppoisasti seurassa. Näin tosiaan taisi tapahtua. Ajattelin, että luottamus ja tuntemus oli jo tasolla, jossa voin alkaa hieman löysäilemään. Suunnitelmissani oli lisätä enemmän arkielämän yhdessäoloa sekä kavereihin tutustuminen. En vaan silloin ymmärtänyt tätä viestiä: ”Enhän minä tiedä mitä haluat / tunne sinua”. Paha virhe!

      2.   Tämän suhteen kulmakivi oli kuitenkin tekstiviesti, jonka nainen lähetti minulle yönä jolloin hän sai "sen" soiton työkaveriltaan: ”Jotain outoa tapahtui tänään. Pää sekaisin. Tarvitsen tietää mitä mietit minusta. Kerrothan.” Itse olin samaan aikaan ravintolassa ja puhelin narikassa. Vastaukseni tähän lähti neljän aikaan aamuyöstä, jossa missasin kokonaan pointin. En saanut ilmaistua tunteina häntä kohtaan edes tässä tilanteessa. Damn it!

      3.   Tajutessani, että olin myöhästynyt ”junasta” rento olemukseni muuttui päinvastaiseksi. Se ilmeni epävarmana käytöksenä, joka alkoi lopussa lähentelemään ns. kynnysmattosyndroomaa. Ja perussääntöhän on, että mitä epätoivoisemmin käyttäydyt sitä kauemmaksi he lipuvat. Nyt hävettää, koska en itse pystynyt poistumaan tilanteesta.

      4.   Viimeisinä viikkoina syöksyin kohti kaveritasoa. Yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia ei enää tehty. Varoituksen sana kaikille! Tilanne kannattaa tarkistaa kun suhteessa alkaa kuulumaan termejä: Olet rauhallinen. pidän sinusta. seurassasi on hyvä olla. Ja niittinä viimeinen SMS: ”Hyvää jatkoa sinulle. Harmi. Ihana olet.”

      5.   Tämä oli opettava kokemus. Kun suhdetta viedään syvemmälle, on pelissä ihan muut mittarit kuin alkuhuumassa. Tulevaisuudessa käyn kumppanini kanssa tunne- ja seurustelukeskustelut.

      6.   Mitenköhän tämä vaikutti minuun? Tunteet vaihtelevat: en halua koskaan enää kokea samaa dumpattu fiilistä, joten ehkä RETALIATION-ohjelma (Pelimies, nothing to lose) päälle. Toisaalta tunne kun toinen ihminen välittää on paljon parempi, mutta siihen en pysty vastaamaan kuukausiin.

      Summa summarum:

      Itse tämän mokasin. Pahin virhe oli kyvyttömyys ilmaista selkeämmin tunteitani sekä muita tulevaisuuden tavoitteita naista kohtaan. Naisen virhe oli pitää minua varalla kolme viimeistä viikkoa.

      • Pössis

        että olit vain harjoittelukappale. Jos hän olisi ollut aidosti kiinnostunut sinusta hän tuskin olisi alkanut mitään peliä työkaverinsa kanssa. Hän vain tarvitsi jonkun itselleen siksi aikaa kun etsi uutta oikeaa suhdetta. Sorry, mutta tämä on totuus. Turha sinun on syyttää itesäsi että olisit tehnyt jotain väärin.


    • goos
    • pelinainen

      moi
      mä olen 3kymppinen nainen ja musta 3kymppiset miehet on kamalinta mitä mä tiedän. Ennemmin nuori tai vanha...
      Toi kuulostaa tosi NAURETTAVALTA toi perussetti: leffa, kahvit ja syömiset. Eihän kaikki edes tykkää elokuvista!! Kerran joku pahvi vei mut leffaan treffeillä ja nukuin sen koko ajan!!
      Ja koita nyt tajuta SE NAINEN EI OLE SUSTA KIINNOSTUNUT. Kenties halus vähän tutustua tai vaan panna, mut ei tosiaan ihan pienestä tunneta...itsekin hoen usein sitä "enhän mä edes tunne sua" ja se tarkottaa JUST sitä mitä sanon.

      • Inbound

        Moi,

        Myönnän, kirjoitin tuon tekstin hieman surumielellä ja siitä tuli liiankin "sinisilmäinen". Omaa pahaa oloa oli vaan pakko purkaa johonkin...

        Oleellista tässä tapauksessa on kuitenkin se, että kys. NAINEN alkoi vihjailemaan että haluaisi enemmän. En siis minä. Tarkoitin tuolla "perussetillä" tapahtumia, jolla suhteen pohja olisi muuttunut pelkästä panemisesta seuraavalle tasolle. Käytännössä aloimme harrastamaan yhdessä urheilua & asioiden hoitoa (mitä ehdimme). Pakko myöntää että "perussetiin" kuului tosiaan elokuva, jonka kuitenkin sovimme yhdessä... :-)

        Aikanaan selvitin tätä juttua, ja silloin tuli selville että olin ollut laastari "suhteemme" alusta saakka jo. Outoa oli, että samalla kun nainen pohdiskeli kanssani "yhteistä tulevaisuutta" hän lämmitteli kuitenkin työkaveriaansa. Ehkä naisen itsetunto oli korkealla ja hän laittoi samalla useamman raudan kuumaksi....

        Olen tajunnut että nainen ei koskaan ollutkaan minusta kiinnostunut. Enkä ole koputellut hänen ikkunoitaan tai lähettänyt/soittanu sääli tekstiviestejä/puheluita perään jne.

        Samaan aikaan olin itsekin ollut jonkinlaisessa chatti/puhelin suhteessa ulkomaalaisen naisen kanssa. Hän oli selkeästi kiinnostunut minusta ja oli jo tulossa tänne kyläilemään. Itse olin ottanut sen vähän "iltaviihteenä" ja kiinnostus häneen oli mennyt jonkin aikaa sitten. Tämä tapaus opetti minulle ettei kukaan ansaitse valehtelua / paskanpuhetta ainakaan ihmissuhteissa. Kerroin hänelle totuuden tunteistani ja hänen reaktionsa oli järkyttynyt/ehkä paniikkia ilmassa jne. Ehkä samat kuin minulla tätä "pelinaista" kohtaan...

        Tälläistä tämä peli vaan on...


    • RumbleJoeRocks

      Ensimmäisen viestin kirjoittajalle: Ilmassa leijuu huomiohakuisen narsistisen persoonallisuushäiriön tuoksu.. Osaavat vetää juuri oikeista naruista, että toinen koukuttuisi ja mikään ei sitten lopunviimeksi riitä, vaikka mitä tarjotaan. Kiitä luojaasi, että pääsit noin vähällä, etkä menettänyt luottotietojasi, kuten yhdelle tutulleni kävi vastaavanlaisen ihanan naisen kanssa.

    • mie taas

      mietin, että jospa tämä mies, jonka kanssa hän sinua petti oli joku todella arvokas hänen elämässään. kaiketi kaikilla on joku sellainen, jota ei koskaan ole saanut syystä tai toisesta, vaikka jossain elämänvaiheessa on sitä halunnut enemmän kuin mitään muuta? mulla ainakin on. ja tämä henkilö on sellainen, että jos vain tilaisuus tulisi, niin olisin valmis jättämään kaiken, jotta vain saisin olla hänen kanssaan. mitä taas siihen tulee, miksi nainen ei ole suoraan sanonut, ehkä hän on vain "munaton" raukkamainen reppana, joka ei ole tarpeeksi suoraselkäinen sanomaan asiansa suoraan. (kannattaneeko tuollaisen perään edes haikailla?)

      • mie edelleen

        ja tuolloin, kun olin järin rakastunut tuohon ihmemieheen, jonka kanssa hyppäisin näin seitsemän vuoden jälkeenkin suhteeseen heti, tapasin silloin toisen miehen, jonka kanssa aloin seurustelemaan, kun en suurta rakkauttani saanut, ihan vain siksi, että olisi joku. suunniteltiin tulevaisuutta, muutettiin yhteen ja lopulta erottiin väliaikaisvaihtoehdon kanssa. näitä tapahtuu.


    • luuserionluuseri

      Kaikki pelimiehet ja naiset juuri toimivat noin,että annetaan ymmärtää toisin,vihjailaan,jätetään tiettyjä asioita kertomatta,salataan,vedätetään,puhutaan ympäri pyöreitä,yms.
      Tälläisellä ei ole tarkoituskaan sanoa asioita suoraan,vaan pitää toista pilkkana.
      Toinen on vain hänelle pelinappula ja tälläisiä on nykysin erittäin paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe