Kuinka opin haukkumaan??

Puolustuskyvytön.

Eli kuinka opin haukkumaan ja sanomaan vastaan, jos joku minua kiusaa tai minua loukkaa? En osaa oikein morkata ketään, kun en sitä koskaan ole harrastanut! En sillä haluaisi oppia hyviä kikkoja että saisin jotakuta kiusata, mutta sillä että jos joku minun luokseni tulee alkavan koulun aikana ja alkaa aukomaan päätään, niin miten reagoisin, mitä sanoisin!? Kertokaa!

Tiedän että nykynuorilla on kyllä hyvin ilkeitä herjoja ja manauksia, joten kertokaa nyt ihmeessä minullekkin niitä! Olisin todella kiitollinen että joku auttaisi minua olemaan kovempia kiusaajia kohtaan, etten vain hiljenisi nurkkaan ja syrjäytyisi.

Menen aina lukkoon kun minulle alkaa joku aukomaan päätään, he eivät suoranaisesti hauku mutta vittuilevat ja vihjailevat kaikkea paskaa minusta! Ja olen sen huomannut että jos he vittuilevat tai vihjailevat, olen hermostunut ja ruvennut kaikkien kuullen haukkumaan heitä ja siinä pisteessä minulta putoaa suoja ja olen hyvin haavoittuvainen. Kiusaajat saavat sen jälkeen vain nauraa ja jatkavat vittuilemista että "voi miten sä ny noin hermostuit!?".

Se jälkeen ne juoruaa kaikkea pahaa minusta muille viattomille että kuinka minä menetin malttini kun ne vähän jotain vihjailee ja vähän vaan "läpällä" vaan heittivät. Sitten ne kuitenkin jatkaa sitä ja vielä todistavat sillä kun hermoan uudestaan että "kattokaa nyt kun toi hermoaa tollasesta". (Mulla on aivan vitun lyhyt tempperamentti, hermostun ja masennun hyvin helposti kaikesta minuun kohdistuvasta herjasta.)

Sitten ne toiset viattomat alkaa luulemaan mua aivan pöpiksi ja ties miksi! Joten he taas alkavat syrjimään mua!

Joten kysyn teiltä oi sosiaaliset ihmiset;
Miten vitussa opin/pystyn aukomaan päätäni helposti muille, että niihin sattuu niin lujaa ettei ne enää IKINÄ au'o mulle päätään ja heittele herjojaan!?

(En ole MITÄÄN pahaa tehnyt heille, olen vain ollut OMA ITSENI! Enkä hauku ketään muutenkaan vaikka kuinka olisi siihen syytä!)
Alkaa meinaan pikkuhiljaa vituttamaan jo tämä kiusa mitä olen kärsinyt jo melkein 7 vuotta!
>;E (>.

34

5212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RonttiMursu

      Ehkä voitat eniten sillä, ettet rupea repimään sitä turpaa takaisin.. Otat vaan ylimielisen hymyn päälle ja tuijotat vittuilijoita, kuin idiootteja :) Se suututtaa eniten henkilöä, joka yrittää kiusata.

    • dadadadaad

      nooo, ensinnäki säilytä aina malttis, koska suuttuminenhan on just sitä mitä kiusaajat haluu sun tekevän. jos kuitenkin haluut laukoo takaski jotain, koita näitä..

      1) jos huomaat vittuilijan ulkonäössä jotain josta hän ei oo välttämättä kauheen ylpee (esimerkiks paljon finnejä, iso nenä, ylipaino, you name it!), niin voit reagoida vaikkapa heittämällä takas jonkun pienen niihin liittyvän kuitin levee hymy huulilla. se ottaa satavarmasti pattiin sitä jos se huomaa et vittuilet sille jostain sen arasta paikasta ja vielä huvittuneena.

      "hahha vedä ny läski vittu päähän ja vihellä"
      "uuh finninaama soittaa suuta hehehe"

      2) teeskentele ettet kuule. anna vittuilijan puhua, kato välillä silmii ja välillä vilkuile muualle ja sitku se lopettaa, ni oo poistavinas kuulokkeet korvistas (joita sulla ei siis selvennykses vuoks oikeasti ole) ja kysy "sori, sanoitsä jotain?"

      3) jos tiiät jotai noloja juttuja siitä niin käytä niitä hyväkses. älä kuitenkaan mee liian pitkälle (jos vaikka vittuilijan faija olis alkoholisti, niin siitä ei kannata tehä pilaa), koska se on jo mautonta.

      heh, jopas tuli lapsellinen olo kirjottaa näitä, mut tässä tapauksessa ketjun aloittaja selkeesti tarttee jeesiä..

      pahahan näitä juttuja on opettaa, yleensä se vittuilun jalo taito joko on tai ei oo. kaiken a ja o on se, ettet näytä suuttumustas vaikka kuinka vituttais. tsemppiä!!!

      • numero yksi:
        ignore,eli et välitä niistä pätkänvertaa,oot niinkuin niitä ei olis sulle olemaskaan

        numero kaksi:
        vedät lättyyn(siis jos se kiusaaminen menee tosi vakavaksi,muuten ei oo syytä ruveta käyttämään väkivältaa


      • siusisuz
        vannoutunut_fani kirjoitti:

        numero yksi:
        ignore,eli et välitä niistä pätkänvertaa,oot niinkuin niitä ei olis sulle olemaskaan

        numero kaksi:
        vedät lättyyn(siis jos se kiusaaminen menee tosi vakavaksi,muuten ei oo syytä ruveta käyttämään väkivältaa

        keino #2 johtaa melko varmasti myöhemmin myös omaan turpaansaamiseen, ja #1:nkaan toimivuudesta ei oo kyllä ollenkaan takeita.


      • addadaadad

        sul on vähän huonot lähtökohdat, jos vittuunut tosi helposti tosi monesta jutusta. mut tossa nyt yksinkertasesti tepsii vaan se, ettet tosiaan näytä sitä ärsyyntymistäs tyypin hohhotellessa. ja voihan tohonkin heittää ihan samoin keinoin takas mitä tossa ylempänä kirjotin, kuhan muistat pitää sen hymyn naamalla ja näyttää vittuilijalle että you're on top of things!

        toinen vaihtoehto puhua asioista opettajille, tai koulupsykologille (jos sellanen löytyy). jos vanhemmat tietää tästä jo, niin sano että haluut vaihtaa koulua. ei sun tarvi sietää tollasta.

        yks aika riskikäs keino suhtautua tohon vittuiluun on vetää joskus jostain pienestä jutusta ihan hitonmoiset raivarit ja tylyttää vittuilija maanrakoon kovalla äänellä. kerrot kuinka vitun väsynyt oot tohon touhuun ja kuinka epäreilua se on, mut sanot sen tiukkaan äänensävyyn. siinä vaan on aika tärkeetä että vastaanottaja tosiaan yllättyy ja hämmentyy (ja jopa liikuttuu) eikä huvitu reaktiostasi.. onnistuessaan tehokas keino, mutta vituiks mennessään vaan yllyttää vittuilua.


      • give me five bro

        mää oon ihan samaa mieltä tosta


    • sdgdsg

      naureskelet ja sanot "kun säkin lapsi kasvat aikuiseks niin sua hävettää nykynen käyttäytymises ihan helvetisti"

      Jos tosta ei heikko kiusaaja kilahda niin kumma on. sitten saakin jo siirtyä kakkosvaiheeseen eli pesismailaa lahkeesta ja jätkää teholle ^_^

    • Elevaattorikatse tehoaa aina. Katsot hitaasti ylhäältä alas ja takaisin silmiin asti sanomatta mitään.

      • alottaja

        kiitos! ^^ aika jännä tuo "elevaattorikatse"... :D


      • suomeksi
        alottaja kirjoitti:

        kiitos! ^^ aika jännä tuo "elevaattorikatse"... :D

        Mikä ihmeen elevaattorikatse? Se on hissikatse!

        Opettele suomea!


    • 12v

      Itselläni ei ole omakohtaisia kokemuksia kiusaamisesta (joskin pienestä härnäämisestä). Noh, asiaan. Annan pari tuiku tarpeellista neuvoa.

      1. Hillitse itsesi ja ole melko rauhallinen.

      2. Tee selväksi, että tuollaiset saatanan munanlutkuttajat tietävät sinun olevan vakavissaan.

      3. ja viimeinen neuvo:
      Haistata niille paskat! mutta ei agressiivisesti.

      Toivottavasti näistä on apua.

    • jaas

      Ehdottaisin muista ehdotuksista aika paljon poikkeavaa tapaa: (hymy päälle) ja alat KEHUMAAN kiusaajaa aidosti(ei mitään ivallista). Saattaa kiusaaja hieman hämmentyä..

    • plöö

      Sanot kylmän rauhallisesti että hei camoon, musta ei tarvi tykätä mutta toimeen kai voitas yrittää tulla?

    • mitenkö opit?

      et mitenkään, eikä sun kuulukkaa. jos joku tulee haukkumaan ni kävelet pois, se on nii vituttavaa sille kiusaajalle! jos et voi kävellä pois, ni hymyile sille. ei sitä kukaa jaksa kiusata jos ei pysty käymään kunnon taistelua sen toisen kaa. ai niin, kerro jollekkin aikuiselle.

    • Se mukava tyyppi.

      Tilanteeni on hyvin samanlainen kuin palstan aloittajalla "Puolustuskyvyttömällä" ja se masentaa minua todella paljon. Olen pohjimmiltani kiltti ja hyväntahtoinen, sekä olen aivan loistava sosiaalisissa taidossani, olen hauska ja erittäin charmikas ja saan yleensä kaikkien naisten päät pyörryksiin. Mutta on yksi sosiaalisen kanssakäymisen ala mitä en hallitse yhtään,jos sitä siksi voi kutsua, mutta kuitenkin, menen aivan totaalisesti lukkoon, ajatus ei kulje, eikä mitään tule suusta kun joku vittuilee tai ylipäätään kiusaa minua. En ymmärrä miten voin olla niin surkea sanomaan mitään vastaan. Pinnanikin kireytyy koko ajan enemmän ja enemmän sekä masennun hyvin pitkäksi aikaa pienistäkin vittuiluista tai kiusaamisista. Haluaisin todella oppia sanomaan vastaan ja mielellään niin, että minä jäisin "voitolle". Haluaisin oppia tämän taidon ja pian sillä pelkään sitä mitä minusta on tulossa. Nykypäivänä kun joku vittuilee minulle, haluaisin vain hakata hänet aivan paskaksi maahan, eikä hän enää liikkuisi. Näen jopa unia kuinka tappaisin kiusaajan, ja tulen onnelliseksi. Kaipaan apua ja pian. Tiedän, että pystyn kyllä hillitsemään itseni mutta haluaisin nämä ajatukset pois päästäni sillä olen vielä siinä vaiheessa, että tiedän että tämä ei ole normaalia ajattelua.

    • kokemuksenrintaääni

      Omien kokemuksieni perusteella paras tapa on säilyttää pinnansa ja ruveta nauramaan.
      Heittää koko homma niin lekkeriksi kuin olla ja voi. Sitä voi nauraa itselleen, sitä voi nauraa sille kiusaajalle. Parastahan on myös, jos ottaa itseironian mukaan, eli mollaa vähäsen itseään samalla. Esimerkkinä jos joku tulee haukkumaan, niin heittää vaan siihen naureskellen "No niinhän minä olenkin, mutta on se hyvä juttu että sinä olet sen asian osalta antamassa vertaistukea"
      Ensinnäkin kiusaajat hämmentyvät, toisekseen ne tajuavat aika nopeasti, että niiden päänaukominen ei johda mihinkään.
      Päänaukomista itseään ei kannata hirveästi haluta oppia. Itse opin ainoastaan yksinkertaisesti sen kautta, että jouduin aukomaan niin paljon päätäni, että oli pakko jossain vaiheessa osata. Mutta jos päänaukomisesta jotain opettaisin, niin voisin mainita sen, että jokaisella, siis jokaisella niistä päänaukojista on akilleen kantapäänsä. Monesti se on myös se syy, miksi ne päätänsä muille aukovat. Jos keksii sen kiusaajan heikon kohdan, voiton puolella on.
      Toinen hyvä asia ottaa selville, on se, että mistä asioista kiusaaja eniten hermostuu. Hermostuminen johtaa kontrollin menettämiseen, ja silloin on helpompi iskeä.
      Ja parasta mitä voi onnistua tekemään on se, että saa muut nauramaan kiusaajalle. Koska hyväksyntäähän se sillä päänaukomisellaan hakee, yrittää viihdyttää muita. Se on pahin mitä voi kiusaajalle tapahtua. Ihmiset kääntyvätkin häntä vastaan.
      Toteutti asian miten tahansa, kannattaa kuitenkin muistaa, että kokoajan on tärkeää, että käyttäytyy siten kuin että ei välittäisi päänaukojan sanomisista. Puhuttelee normitapaan, naureskelee, ihan sama.

    • Se mukava tyyppi.

      Kiitos näistä vinkeistä. Mutta tosiaan yleensä näissä kiusaamis ja vittuilu tilanteissa aivot menevät totaalisesti lukkoon eikä mitään tule ulos. Vinkit ovat kyllä hyviä ja totta, vielä kun saisi ne toteutettua tositilanteissa niin olisi hyvä. Eiköhän tässä ajan kuluessa nuo taidot harjaannu :) Mutta kaikista ei tosiaan ole kiusaajiksi, kaikki eivät saa mielihyvää toisen loukkaamisesta...

    • Kiusaamisen kohde

      joo muaki on kiusattu 5vuotta

    • jhhfhgfcbnhgkgyh

      Kokeilkaa

      Kiinalainen juttu: Tämä on aika merkillistä, mutta
      kannattaa kokeilla, jos on uhrata 3 minuuttia aikaa.

      Lohikäärmeen vuosi, joka toivottaa sinulle menestystä
      ja onnea!

      NOUDATA TARKASTI SÄÄNTÖJA - JOS FUSKAAT, TÄMÄ EI TOIMI
      JA TOIVOT ETTÄ ET OLISI KOSKAAN TEHNYT SITÄ!!!
      Vain 3 minuuttia ja tulet
      hämmästymään! Henkilö, joka lähetti minulle tämän
      kertoi,että hänen
      toiveensa toteutui jo 10 minuutin kuluttua. MUTTA ÄLÄ
      FUSKAA!!!
      Älä lue etukäteen, noudata vain sääntöjä järjestyksessä.
      Ota esille kynä ja paperia:
      Kun sinua pyydetään valitsemaan nimi,
      valitse sellaisten henkilöiden nimiä, jota oikeasti tunnet
      ja laita mitä tulee ensimmäisenä mieleen!

      1. Kirjoita ensin numerot 1-11 allekkain.

      2. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä
      tahansa luvut mitä päähän pälkähtää.

      3. Kirjoita numeroiden 3 ja 7 viereen kahden
      vastakkaisen sukupuolen henkilön nimeä.

      4. Kirjoita numeroiden 4, 5 ja 6 viereen kenen tahansa
      nimet(esim.ystävät, perhe jne.).

      5. Kirjoita neljän musiikkikappaleen nimet numeroiden
      8, 9,10 ja 11viereen.

      6. Ja nyt, toivo jotain.

      Tulokset tulossa!

      Tässä avain tähän kaikkeen:

      1. Sinun pitää kertoa tästä viestistä niin monelle
      henkilölle kuin kohdassa 2 lukee.

      2. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 3, on se jota
      rakastat.

      3. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 7 on joku josta
      pidät kovasti mutta et
      oikein ota hänestä selvää

      4. Se kenestä välität eniten on kohdassa 4.

      5. Henkilö, jonka nimi on kohdassa 5 tuntee sinut
      erittäin hyvin.

      6. Henkilö, jonka nimi on kohdassa! 6 tuo sinulle
      onnea.

      7. Kohdan 8 melodia kuuluu yhteen kohdan 3 henkilön
      kanssa.

      8. Kohdan 9 melodia taas on henkilölle kohdassa 7.

      9. Melodia kohdassa 10 kertoo luonteestasi ja
      ajatuksistasi.

      10. Ja kohdan 11 melodia on se joka kertoo asenteestasi
      elämään.

      Lähetä tämä viesti eteenpäin 10 henkilölle tunnin
      kuluessa siitä, kun
      olet sen itse lukenut. Silloin toiveesi toteutuu. Ellet
      lähetä käy päinvastoin kuin mitä toivoit.
      Erittäin merkillistä,
      mutta se tuntuu
      toimivan!!!

    • HKjfhkd

      Minusta juuri ei kannata haukkua, esität vain olleesi samaa mieltä kuin kiusaajat. Jos he sanovat sinua vaikka norsuksi. Sanot että "Niin olenkin. Nytkö sen vasta huomasit?" Jne. Se kai ärsyttää kiusaajia. Jos sanot itse vastaan että "Apina" Se vain ruokkii heitä ja siitä se vasta alkaakin. Jos olet samaa mieltä, niin ei he keksi varmaankaan mitään sanottavaa. Tyhmää tuollainen, mutta ei kannata lähteä siihen kiusaamiseen mukaan. Älä heistä välitä, koska he ovat vain idiootteja.

    • something..

      Minä en ole niin fiksu, että olisin sanomatta takaisin. Tässä muutama klassikko, saattavat toimiakin, toosin, en ole 100% varma, riippuu haukkujastakin.
      -Minäkin sua.
      -Kiitos, niin sinäkin.
      -Nouse ylös, niin kuuleekin jotakin. (jos kiusaaja on lyhyt)
      -Hauska kuulla.
      -Kiviäkin kiinnostaa/Jaa.
      -Sori, mutta tykkään tytöistä. (mikäli olet poika ja kiusaaja on kans poika...) En ole varma toimiiko.

      Siinä "Hohhoh" jutussa varmaan ite sanoisin jtn. tähän tyyliin: Nyt se joulupukki taas hipsi tosta ohi....
      Tsemppiä!

      • Näääin on

        ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ KÄYTÄ NÄITÄ. Ne on yksinkertaisesti pskoja saat vaa naamapalmut ittelles. jos esim joku haukkuu sua homoks jos se on poika nii sano vaa että sun tyttöystävästään on vähä erimieltä toimii monissa tapauksissa


    • :----)

      Mulle joskus joku huusi että oon läski niin kattoin hetken itteeni ja sit hymyilin sille huutajalle: "No oot kyllä oikees, voishan tästä pari kiloo jopa tiputtaa. Hei kiitti vinkistä"

    • Älä välitä mitään, tai sano että etkö parempaa keksinyt. Kiusaajia vituttaa kaikista eniten kun et niiden jutuista välitä mitään :)

    • Haukkuva koira

      Otsikon kysymykseen.. Enpä oikeen tiiä, mutta kannattaa kysyä vaikka naapurin koiralta. Tai harjotella ensin ihan alkeellista "hauhau" ja lopulta kun harjoittelet tätä pitkään ja seuraat koirien elekieltä ja haukkumista voit oppia haukkumaan..

      Eiku oikeesti ei haukku haavaa tee tai ei haukkuva koira pure.

      Vaikka alkaisit haukkumaan kiusaajiasi niin joko sinä olet entistä "luuserimpi" tai sitten kaikkea sanomaasi voidaan käyttää sinua vastaan. "No on sekin kutsunut mua -----". Suosittelen, että opit puolustautumaan. Esim. naurun avulla :D Tai jos ne vihjailevat jotain ole silleen "Anteeksi mitä sinä sanoit? En valitettavasti kuullut". Niin ne joutuvat toistaa lauseensa. Ja silloin sinä olet niskan päällä! Tsemppiä jatkoon.

    • Turbaan

      Hauku sen äitii läskiks. Tai älä sano mitään, vedä vaan turpaan.

    • Sippe12

      Vedä sitä vitun homo
      Turpaa

    • breakmybffsheart

      sanot vaikka jotai tällästä.

      tuuppa vitun munanlutkuttaja tänne sanoo.

      hyi vittu mikä munarunkku ei helvetti

      vetäsen sua sellasel kiertopotkul toho otsalohkoo

      piensen sut nii et sun mammaskaa ei enää tunnista sua

      jos sä vitun lehmä puhut noin kellekkää muulle ku sun kyrvälles ni mä levitän mun pillun sun naamaa

      mä survon mun nyrkin sun anaaliis sillee et voit tosissaa sanoo et sut on raiskattu

      mennää tonne vähä sivummas ni mä revin sun munan irti ja syötän sen sulle

      mä laitan sun kuoleman näyttää vahingolta


      ja sori ku tää on näin rivoo mut yks vitun tyhmä äpärä meni pettää mun parasta kaverii ni laitoin sille mm tällästä tekstii. dont mess with my bff

    • aweferfwer

      Jos vaan pystysit olemaan välittämättä. Ei kai kukaan kovin kauaa jaksa semmoista pääsiaäissaaren kivipään näköisena pysyttelevää mihinkään reakoimatonta haukkua. Vaikka tekishä se varmasti mieli vastaan sanoa tai kostaa. On muahi syrjitty pitkin koulu-uraani, tavalla jos toisella. Mihinkään sanallisiin kostamisiin ennoo lähteny, koska oon kuitehi yhä ja aina ollukki sen verran sönkkö, ettei tee mieli vapaaehtoisesti kuunnella itseään muiden tieten. Ei varsinkaan jos ne muut on kiusaajia

    • Juuuuuu

      Sano "Sano isälles et ku seuraavan kerran lähtee lapsi puuhiin ni käy kusella eka"

    • piinkowa

      Tämä ketju täytti just 10v. aloituksesta lopetukseen. Toivottavasti aloittaja on saanut avun. nostan tämän siksi jälleen ylös että joku saisi myös neuvoja

    • Anonyymi

      Mua kiusaa aina se yks saakelin poika joka istuu mun takana ja siis kyllähän se on oikeassa siinä että oon ruma ja mulla on hörökorvat ja kaikkee (en siis oo mikään ihan nobody et oon silleen aika suosittu)
      Ja oon siis nyt kutos luokalla mutta ei sitä jaksa kun sit tajuu et kyllähän nää sanat oikeesti sattuu ja siis en oo ikinä ajatellu että mun leuka on jotenkin outo mutta tottakai hän sai mut tuntemaan niin.

    • Anonyymi

      Sano, että kius

    • Anonyymi

      Ala tanssimaan välittömästi kun joku kiusaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1629
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1569
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1507
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1455
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1256
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1187
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe