Guess -käsilaukun aitouden varmistaminen

Guess by Marciano

Tilasin netistä Guessin käsilaukun, ja nyt luonnollisesti kiinnostaisi, miten sen aitouden saa varmistettua.. En ole ennen mitään Guessin tuotteita omistanut, joten en tiedä kaikkia tunnusmerkkejä.

Kehtaako laukun kanssa marssia Guessin liikkeeseen, ja pyytää heitä tarkistamaan veskan aitous, vai onko netissä jotain paikkaa, josta saisi vinkkejä?

En niinkään ole kiinnostunut siitä, että kannan nimenomaan aitoa Guessin laukkua, lähinnä haluaisin varmistaa aitouden ihan vaan hinnan vuoksi, kun laukku kuitenkin maksoi aika paljon. Kiitokset kaikille, ketkä osaavat auttaa :)

15

18425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nim..

      Harmittaa kun Guessin laukut on niin edullisia että nuoret ja varsinkin pissikset käyttää niitä. Taidanpa myydä omani kun en ole enää kovin nuorikaan. Enkä varsinkaan halua näyttää wanna-be-nuorelta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Joskus näkee keski-ikäisiä jotka pukeutuu kun teinit, aivan hirveää katsottavaa:)

      Itse tykkään laukuista joissa on joku kiva jippo, yksityiskohta, ja Guessillä sellaisia kyllä on.

      Niin tuosta aitoudesta, eiköhän se selviä kysymällä liikkeestä.

      • babygirl86

        Itse tykkään myös merkistä ja tietysti aitouden voit varmistaa liikkeessä, et ole varmasti ainoa joka tuota on kysynyt sieltä.
        Guess on myös laadukas, joten kopiolaukut yleensä on myös huonommin tehty.

        Jos haluat aidon Guessin, suosittelen ostamaan liikkeestä tai laivan tax freesta, et ainakaan silloin maksa feikistä kovaa hintaa ja voit olla varma että laukku on aito. Esim. huuto.netissä jotain noin 90-99% on feikkejä.

        Tuota merkkiä kopioidaan mielettömästi mikä on tietysti harmillista, joten kannattaa olla tarkkana siitä, mistä ostaa. Varsinkin kun mm. USA:ssa on eri mallit kuin Euroopassa, joten usein joku sitten kauppaa feikkiä "USA:sta ostettuna". Aina tietty helpottaa jos saat laukun mukana kuitin, että laukku on ostettu Suomesta.


      • Anonyymi

        Surullinen tuo sinun kommenttisi. Itse olen sen ikäinen miltä koen ikäni olevan ja käytän mikä miellyttää minua.

        Ikä on vain vääjäämätön numero eikä se muuta sitä mitä ajattelen ja miten ajattelen. Kokemusta kyllä kertyy mutta en ymmärrä miksi pitäisi luopua asioista vain koska kalenteri kiertää ja tietyssä kohtaa ei muka saa enää pitää jonkun mielestä ennen pitämistäni asioista. Typerää.

        Taitaa olla vain katkeria ja kateellisia sellaiset, jotka veteen piirtää viivan milloin saa olla, pukeutua tai käyttäytyä tietyllä tavalla.

        Jos olet sinut itsesi kanssa ja itsetunto on kunnossa, et välitä iästä puhumattakaan siitä mitä ja miten muut ajattelevat ja pukeutuvat.

        Itse en ainakaan alistu olemaan keski-ikäinen tai seniori vain sen vuoksi että kalenteri näyttää jotain. Pitäisikö Rollareiden, Aerosmithin tai Iron Maidenin lopettaa koska ovat yli keski-iän? Tai Johnny Deppin luopua lookistaan? Aira Samulinin kömpiä arkkuun? Pöh.

        PS. Ei merkkiliikkeestä tullut suojapusseja/dustbageja mukaan ja JOKAINEN Guess sisältää lapun "Made in China". On keinonahkaa eli kestävän kehityksen kannalta hajoaa käytössä siinä missä nahkainen kestää eliniän. Keinonahka ja tekstiilit saatuttavat maailmaa merkittävissä määrin (väriaineet, valmistusprosessit eli myrkyt, mikromuovit, jne. Keinonahka on muovia joka valmistetaan öljystä kuten polttoaineet).

        Aidosta nahasta valmistetuissa tuotteissa ei ole näitä ongelmia. Esim. Vapaana E-Amerikassa ja Australiassa elävät valtaisat nautalaumat eivät kärsi kuten "eläinsuojelijat" vetoavat nahkaa vastustaessaan perusteluissansa. Ne elävät elämänsä ja kuollessaan niistä otetaan samalla taljat talteen. Menipä eläin lihaksi tai ei, se kuolee ennemmin tai myöhemmin.

        Tarhauksia vastustaessaan "eläinsuojelijat" loivat mikromuoviongelman ja tuhosivat kestävän kehityksen periaatteen. Nyt ihmetelään kun ei saisi käyttää nahkaa eikä keinonahkaa eikä varsinkaan tekstiilejä. Huh.


    • A

      Aidon laukun tunnistaa aika monestakin jutusta:
      1. Hinta (aito vähän isompi/iso laukku maksaa tyypillisesti n. 150-200 euroa)
      2. Työn ja materiaalien laatu, eli saumojen, ompeleiden, metallisolkien, nahan/kankaan ym. laatu, erityisesti sisäpuolelle kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Aidossa laukussa sisäkangas on laadukasta materiaalia (esim. silkkiä) ja kaikki tikkaukset ym. ovat vimpan päälle. Sisäkankaat yleensä myös hieman "yllättäviä", eli ei mitään perus-yksiväristä kangasta, vaan kauniin kuviollista tai räväkän väristä kangasta. Lisäksi sisätaskussa on tyypillisesti metallinen Guess-laatta.
      3. Suojapussi, (aidoissa laukuissa ostaja saa laukun mukana aina valkoisen suojapussin, jossa punainen Guess-teksti)
      Varmin tapa varmistua laukun aitoudesta on tietenkin ostaa se suoraan Guessin liikkeestä, suurin osa nettihuutokaupoissa myytävistä laukuista ei ole aitoja.

      • demurelly

        Pakko tähän kommentoida, ettei nyt vain aleta satoja aitoja laukkuja syyttä suotta väittämään väärennöksiksi...

        1) Hinta ei oikeastaan kerro paljoakaan, sillä USA:sta laukkuja saa todella paljon Suomen hintoja edullisemmin. Esimerkiksi vähän vanhempia varastoon jääneitä malleja myydään siellä Guessin outlet-myymälöissä suomalaisen silmin aivan pilkkahinnalla, itse asiassa niistä aidon Guessin saa monesti halvemmalla kuin täkäläisestä Anttilasta jonkun ei-minkään-merkkisen laukun.

        2) Guess ei ole kovinkaan tasalaatuinen merkki. On mallistoja, jotka tuntuvat hyvinkin muovisilta ja huonosti ommelluilta tai hajoavat käytössä alle kuukaudessa (omaa kokemusta esim. Gloss- ja Linde-malliston laukuista). Ja sitten taas löytyy paljon myös hyvin suunniteltuja todella kestäviä ja laadukkaantuntuisia laukkuja, jotka eivät menee vuosienkaan käytössä juuri miksikään.

        Yhdessäkään Guessin tämän päivän laukussa ei myöskään ole silkkistä sisävuoria, laukkujen vuorit valmistetaan polyesterista, joka uusimmissa malleissa on joko satiinin näköistä tai puuvillatyyppistä mattapintaista kangasta. Uusimmissa malleissa sisävuori on edellisen kirjoittajan mainitsemalla tavalla kuvioitu, mutta vanhemmissa USA:ssa valmistetuissa malleissa tämäkään ei pidä paikkaansa. Myöskin tuo tunnuksenomainen metallilaatta on löytänyt paikkansa Guessin laukuista vakituisesti vasta noin neljä vuotta sitten, sitä vanhemmissa laukuissa sitä ei vielä ole.

        3. Itse en ole saanut suojapussia mukaan kertaakaan ostaessani laukun USAsta Guess Storesta, joten pelkkä suojapussin puutekaan ei ole varma merkki väärennöksestä. Suomalaisissa liikkeissä myytävissä laukuissa dustbag kuuluu kauppaan, mutta tämä ei siis päde maailmanlaajuisesti.

        Olen näitä laukkuja suosinut jo pitkän aikaa, joten kopiot kyllä erottuvat aidoista vaikka kilometrin päähän. Huutonetissä kopioita ei luojan kiitos paljoa vielä näy, ja ne muutamat ei-aidot, jotka sieltä olen bongannut, ovatkin olleet varustettuna tekstillä "en ole varma aitoudesta, mutta..." Ulkomaalaisissa nettihuutokaupoissa kopiot ovat valitettavasti yleisempiä, joten niissä myyjän sanaan laukun aitoudesta en luottaisi aivan niin sinisilmäisesti kuin kotimaassa kauppaa tehdessä.


    • MJah

      Heips!

      Vanha ketju mutta kysymykseni sopii tähän...

      Ostin ebaysta laukun joka oli tarkoitus myydä eteenpäin.
      Myyjällä oli 1717 positiivista palautetta ja ainoastaan 4 negatiivista. Sanoisin siis melko luotettavan oloiseksi.

      Laukku siis tuli ja googletin huvikseni mistä voisi tunnistaa aidon guessin. Ihan vaan varmistaakseni. Jos laukku olisi tullut omaan käyttöön ei asialla olis ollut mitään merkitystä.
      Kaikki muut tuntomerkit täsmää, mutta laukun sisällä oleva "mallinumero"-lapussa (vai mikä lienee) luki mallin nimeksi Corissa.
      Laukku on kuitenkin Janie.

      Että silleen..

      Myyjä vakuutti laukun olevan 100% aito. Voihan sitä sanoa että Kiinassa lehmätkin lentää. Mistäs minä tiedän..? En ole käynyt.

      Eli voikohan tuommoista mokaa käydä jos se on aito?
      Ja edelleenkin googletin, että laukku on todellakin Janie, eikä Corissa. Ei siis ole myyjä epähuomiossa myynyt veskaa väärällä nimellä..

      • Wonderful052

        Pakko kommentoida tähän!! Löysin ihanan laulun boozt.comista! Sen nimi on Varie vari, yritin googleta laukkua sillä nimellä mitta en löytänyt mistään. Menin ebayhin katsomaan ja ihan sattumalta löytyi sama laukku mut nimellä Merci. Maailmalla sen nimi on Merci, mut boozt myy eri nimellä , varmaan just sen talia et suomalaiset ostaisi sieltä vain eikä löydöistä mistään ! En usko sun laukkua feikiksi! Itse ostan aina Jenkeistä ja aina saanut aidon vaikka tuleekin ilman dustbagia


    • Mjah

      eikö kukaan osaisi auttaa??

    • assse

      Itselläni käynyt sama juttu, ebaysta ostin laukun. Laukun sisällä lappu, joka ilmoittaisi malliksi myös Corissa, mutta ei todellakaan ole, enkä edes tiedä mikä malli se on. Epäilenpä, että ei ole aito.

    • Sepotin

      Moooi

    • Guessittäjä

      Tamperelaisella kirpparilla myyjä toi aamulla kasan laukkuja myyntiin, Oli siellä aito Guess mukana. Hinta 5 €, pölypussit ja takuuaito. Tunnistan aidon. Tyhmät maksaa liikaa! :DDD

    • huhhelihei

      Aito Guess..????!!!! Guess laukut on kyllä hintaluokaltaan niin halpoja että miksi kukaan niistä tekisi kopioita? Hahhaaaa.. Naurattaa koko keskustelu feikeistä.. Työnjälki on just niin siistiä kuin kiinassa tehdyssä tuotteessa voi olla. Mä en kestä..

    • Kate-fani

      En minäkään ymmärrä, miksi Guessin laukuista tehdään paikoin niin iso numero. Ostin pari vuotta sitten Anttila-tavaratalon laukkuosastolta tyylikkään nahkalaukun, joka oli saman hintainen kuin Guessin laukut ja lisäksi erittäin laadukas: ei ole päivittäisessä ahkerassa käytössä menettänyt muotoaan eikä ongelmia saumojen tai vetoketjujen tms. kanssa.

      Mikä tämä Guess-intoilu oikein on?

    • ei tehdä kopsuja

      ei Guessistä edes tehdä feikki laukkuja! sorry vaan kaikille. sehän on halpis merkki.

    • minä vaan

      No enpä tiedä onko Guess:in laukut mitenkään halpoja 125-300-400-€....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe