Valikko
Etsi

moottorisänky

Tarvitsemme perheesemme uuden sängyn johtuen siitä että mieheni selkävammat ei kestä vanhaa sänkyämme. Halvalla ei saa hyvää tai saako?

A-lausteesta löysin 2500 sängyn (tingattu hinta), en muista nimeä.

Lectus oli liian kallis stemmassa, Passion maskun kalustetalossa on kallis mutta aah niin ihana ja jopa hyvännäköinen . Suomisoffasta löysin 1200,- sängyn joka oli suht mukava muttei niin tyylikäs ja siinä mekanismi oli sälepohjainen.

Näistä piti valita kunnes kaverini kertoi että joskus on verrattu ikean sultran sänkyä hästensiin ja sultan oli voittanut kaikki testit ylivoimaisesti! Nyt selasin netissä mutta en tullut kauhean viisaaksi. Ikeassa ollessani aikoja sitten tuntuu kunnen saannut asiantuntevaa palvelua , joten laittaa mietyttämään.

Yhdessä liikeessä kun vielä vaan hain sänkyä, kyselin mikä ero on halvoilla ja kalliimmilla jousi/jenkkisängyillä. Että kuinka huono meknismit/jouset on helvemmissa.Vastaus oli että perussänkyjä jotka on aona myynnissä tilataan niin paljon että saadaan hinta alas, sekä kankaiden materiaalit vaihtelee, mikä jo sinänsä näkyykin ostajalle.

Tuntuu vaan tyhmältä maksaa siitä että sänky on komea jollei muuta oleellista eroa ole kuin se ja huomattava hintaero.

Nyt olen päättänyt osta moottorisängyn, ja toivon tietenkin edullista vaihtoehtoa.

Onko vinkkejä? Suosituksia/perusteluja?

Harkitsin jo ostaa halvan ja tehdä siihen itse rungon jonka osaan päällystää "komeammaksi".Kangas ja vaahtomuovi kunnei paljon maksa.

Kun mietin että vanhat joustinpatjani jotka taatusti on jotain perusmallia on jo kestänyt hyvin yli 10 vuotta, niin kannattaako ostaa yli 4000 sänkyä?

Entä onko kellään kokemuksia irrallisena myytävistä mootorimekanismeista jotka voi asentaa sänkyyn kuin sänkyyn. Vaihtoehto tämäkin jos runkopatjoja saisi halvemmalla kun kokonaisuutena ostettuna.

paljonm kysymyksiä ja toivon että joku jaksoi lukea ja jopa vastata.Kiitos.

Onhan tässä aikaa vaikkapa tamkialennuksiin ootella :)

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

10 Vastausta


Jos sinulla on hyvä (ja kaunis) sänky niin osta siihen moottoripohjat (80-90 cm leveä/kpl)niitä saat lähimmältä Uness myyjältä, tuotteita ei ole heidän kotisivullaan mutta kysy lähin jälleenmyyjä. Pohjien hinnat 300-800 €. Sitten vaatimuksena kohtuullinen pussijousitettu patja muut joustinpatjat ei toimi moottoripohjissa, patjojen hinnat 250-900€ + petarit 80-250€(80-90cm) pitää olla erilliset petarit. Toki jos haluat säästää riittää moottoripohja vain toiselle puolelle ja korotat hieman toista puolta (samalle tasolle). Auttoiko tämä.

Ilmianna
Jaa

Käy unico.fi sivuilla,siellä kotimainen moottorisänky 80x200 ja omega patja plus latex petari 1324,-.Varmasti rahalle vastinetta.Turussa kalustemesta,eerikinkatu 2,myy ja esittelee kaikki vaihtoehdot

Ilmianna
Jaa

No niin.

Ostin sitten sen passionin. Mies kokosi erillisen suomenkielisen ohjeen mukaan sängyt paikoilleen .Kaikki hyvin olettaisi. Mutta ei tietenkään.

Ohjeessa luki että motoriikkaan on erikseen sängyn mukana ohje. Olihan toki. Pieni lappu jossa kaikenmaailman kielet paitsi suomi.

Passionit toimii nyt joko yksi sänky tai molemmat yhtä aikaa :)

Ohjeen ohjetta suomenkielisenä ei ollut mukana. 14h työpäivän jälkeen kuvittelinb pääseväni uuteen sänkyyn joka toimii(olettais että 4000,00 sänky toimii, ja ainakin että hintaan sisältää ohjetta.Itse en pääse yli 4vk minnekkään töiden takia joten v-käyrä on aika korkealla. Joten rakas mieheni saa hoitaa asian.

Nyt ottaa niin paljon aivoon ettei mitään määrää.

Mummonmarkoissa 24.000 maksava sänky ei toimi. Paitsi makuuasennossa. Mieheni on nukuttava eri asenossa kun minä.

Jos joudun heilumaan samaan tahtiin ylös tai alas niin huh huh. No ei siinä mitään sänky lähtee takaisin ja ostan taatusti kotimaisen sängyn missä oletan olevan ohjeetkin suomeksi.

Masku saa itse hakea oman sänkynsä pois enkä todellakaan aijo ajella ympäriini hakemaan ohjeita. Minun tuurilla sain jonkun maanatainversion.

Hitto soikoon olis pitänyt vaan investoida uuteen petariin ukolle ja ite pitää jalkoja tyynyn päällä niin kuin tähänkin asti.

Olen enmmän kuin pettynyt!

Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:

kummallakin on oma patja ja oma ohjain sänkyynsä.

Voi nostaa pelkät jalat tai pelkän pääpuolen tai molemmat. Portaaton säätö.

Hintaa en muista mutta paritonnia noihin taisi mennä ja vähän päälle.

Itse pidän jalkoja vain himpun verran nostettuna yön ajan, muuten tulee tuo leikattu selkä kipeäksi.

En myöskään voi nostaa pääpuolta kauheasti, muuten selkä ottaa itseensä.

Selkä on sellainen ainakin minulla, että parhaiten sietää kävelyä ja vähiten istumista. Aina pitää istuessa olla tyynyt selän takana oli sitten auto tai sohva persiin alla.

Ilmianna
Jaa

sinfonia by unico kirjoitti:

kummallakin on oma patja ja oma ohjain sänkyynsä.

Voi nostaa pelkät jalat tai pelkän pääpuolen tai molemmat. Portaaton säätö.

Hintaa en muista mutta paritonnia noihin taisi mennä ja vähän päälle.

Itse pidän jalkoja vain himpun verran nostettuna yön ajan, muuten tulee tuo leikattu selkä kipeäksi.

En myöskään voi nostaa pääpuolta kauheasti, muuten selkä ottaa itseensä.

Selkä on sellainen ainakin minulla, että parhaiten sietää kävelyä ja vähiten istumista. Aina pitää istuessa olla tyynyt selän takana oli sitten auto tai sohva persiin alla.

Show more

Oma kokemukseni sängyistä, olen kanssa koittanut monia sänkyjä elämäni aikana. Paras vaihtoehto löytyi sinfonia sagasta. Me ostettiin perheeni kanssa sängyt Helsingin unimaailmasta, sieltä saatiin loistavaa palvelu, ja meidän selät mitattiin jollakin laitteella. Nyt me ollaan niitä hyvin nukkuneita ihmisiä. Suosittelen sinfoniaa!

Ilmianna
Jaa

täällä se onkin hyvä haukkua sänkyä huonoksi,kun ei itsellä leikkaa sen vertaa,että voisi olettaa,että langattomalla säädöoillä olevissa vastaanottimissa ehkä on 2 eri taajuutta.varsinkin kun kyse tuotteista,jotka yleensä on aina 2kpl/makuuhuone.eikö myyjäkään myydessään esittänyt kyseisiä punaisia nappeja,jotka pitää napsauttaa eri suuntiin kummassakin sängyssä,mikäli haluaa eri aikaan nousevan?vai kenties sanoi,mutta pääs unohtumaan?kenties ehkä helpommalla olisit päässyt,kun olisit sinne maskuun soittanut,ja esittänyt asian,ja kysynyt missä vika.vastaus ja neuvo olisi varmaan tullut nopeammin.ku mitä meni tota viestiä kirjottaessa ja kiukutessa?:)

ihmetyttää ihan nykpäivän ihmiset.,kun ei muuta ku valita vaa kaikesta..ja useemmiten vielä turhasta.. :)

Ilmianna
Jaa

Moottorisänkyäni ei ole käytetty 2 vuoteen ja nyt testatessani sitä ennen lonkkaleikkausta sänky ei toimi. Siinä on pistokkeessa "on"-ledi joka ei syty eli moottorit eivät kai saa virtaa. Sänky on tanskalainen mutta valmistaja ei ole vaivautunut vastaamaan emailiini. Pistokkeessa on sähkösymboleita, mm suunnikas jonka suora halkaisee, voisikohan tämä olla sulakkeen merkki?

olisiko jollain loistavia ehdotuksia?

Ilmianna
Jaa

Hästens moottorisänky ostettu uutena käytetty noin vuosi.

- Hyvä merkki ja erittäin siisti. Maksoi n. 4500 euroa uutena.

Säädöt : korkeus, erikseen jalkäpää/ päänpuoli

Pituus: 215

Leveys: 106

Korkeus: 64 ala-asennossa (reuna painuu isumaan mennessä alemmaksi)

Hästens Comfortable II (ilmeisesti: )

pituus m 172 metallirunko ja pyörät

210 rungossa kiinni oleva jousipatja

215 moottorilla taittuva patja

208 petauspatja

leveys 102 petauspatja

68 metallirunko ja pyörät

106 rungossa kiinni oleva jousipatja

korkeus 7,8 pyörät eli vapaa tila siivousta ajat.

14,5 metallirunko ja pyörät, lukittavat

16,5 rungossa kiinni oleva jousipatja

18,0 moottorilla taittuva patja

7,0 petauspatja

64 koko korkeus ala-asennossa

Lisäksi on vielä ohut tikattu sijauspatja joka on nurkista leveillä kuminauhoilla kytketty tuohon petauspatkjaan. Helppo pestä koneessa, jos joskus lakanan läpi ehtii mennä hikoilu.

Hinta 2000 euroa

olavi.tahkola(at)elisanet.fi

Ilmianna
Jaa

"Jos joudun heilumaan samaan tahtiin ylös tai alas niin huh huh."

Juu ei se noin toimi, että molemmat heiluu samaan tahtiin tai ainakaan samaan suuntaan samaan aikaan.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu