Hotellin varaaminen otel.com-sivustolta

T*ia

Onko kenelläkään kokemusta hotellin varaamisesta osoitteesta www.otel.com? Uskaltaako sieltä varata, onko luotettava palvelu?

Hinnat kyseisellä sivustolla ovat erittäin edullisia, joka pisti miettimään, että voiko tämä olla luotettava paikka varata hotelli. Huoneiden hinnat olivat jopa 75 % hotellien omilta sivuilta löytyviä hintoja halvempia ja varaus täytyy maksaa heti, varsinkin tämä mietityttää...

Kertokaa onko kukaan varannut tuolta hotellia ja onko varaus tosiaan ollut olemassa kun olette menneet paikan päälle hotelliin =)

Kiitos!

13

8736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnistu kaikki

      mulla oli 3viikkoa sitten hotellihuone varattuna täältä,kun mentiin hotelliin niin sanoivat että täyttä on. olisi kuulemma buukata sisään ennen klo 12?en kyllä luota tohon buljuun varmempiakin netistä löytyy

    • luumi1

      Otel.com on ihan luotettava. Hotelli maksetaan luottokortilla. Tulostetaan voucher ja annetaan hotellissa.

      Muita hyviä on mm.

      hotelopia, alpharooms.com, bookin, booking.com (maksetaan vasta hotellissa), hotelclub, hrs.de ja niin edelleen.

      Kun löydät mieleisesi hotellin, niin laita googlen hakuun ja löydät kuka on myymässä hotellia. Melkoisia eroja on hinnoissa. Eli joku on edullinen jossain maassa ja toisessa taas kallis.

      • hinnat

        Eri välittäjien huonehinnat saa googlea kätevämmin näkyviin esimerkiksi tehostajat.com -sivun hotellihaulla. Siinä haetaan ensin kaupungilla ja sitten voi rajata haun haluttuun hotelliin.

        http://tehostajat.com/start/index.php/uusi-tyokalu-hotellihintojen-vertailuun/

        Otels.com ei taida olla mukana tuossa (?), mutta melko kattava haku muuten. Jos haet tuolta ja otels.comista niin selviää onko se niin halpa.


      • tillis1

        suosi suomalaista: www.hoddler.com


    • tyytyväinen nettivaraaja

      Itse olen varannut hotelleja trivago -nimisen palvelun kautta. se kokoaa yhteen hintatiedot kaikilta suurimmilta hotellisivuilta, myös otel.comista eikä ole koskaan ollut ongelmia. trivagon kautta näkee helposti mikä näistä kaikista hotellisivuista tarjoaa huoneita kaikkein edullisimmin. ja palveluun voi lisätä kuvia ja arvosteluita nähtävyyksistä ja hotelleista - ja kaiken hyvän lisäksi maksavat vielä rahaa kaikesta, mitä palveluun lisää!

      kannattaa siis kokeilla www.trivago.fi

    • Ilona789

      Hei,

      Itse en ole kokeillut kyseistä sivustoa, mutta kannattaa tsekata tämä sivusto.

      www.traveltura.com

      Kaveri löysi tämän sivuston ja oli tyytyväinen hintatasoon ja tarjontaan. Kannattaa kuitenkin hieman harkita jos jotain tarjotaan hyvin edullisesti, siellä saattaa olla jotain puutteita. Meinataan piakkoin varata Lontoon matka ja käyttää tätä sivua.

    • WXW

      On myös hyvä paikka varata hotelli. Siellä on myös kerrottu hotellien hyvistä ja huonoista puolista. Joskus on käynyt niin, että hotelli onkin ollut ylibuukattu, ei ole voysherit siinä auttaneet. Joku pään kallistuspaikka on sitten tilalle hommattu.

      Varauskäytäntöjen monimutkaisuudesta esim. Booking.comin kautta kertoo tuo ketju "Rahalla saa mitä haluaa".

    • Pek-ka
    • kyllä toimii

      Varasin otel.comin kautta hotellin Suomessa. Majoituin ko hotelliin ja maksoin parin päivän kuluttua majoittautumisesta. Varaukseen tarvittiin Visa. Huoneen hinta oli todella alhainen verrattuna hotellin normaaliin tasoon.Toistaiseksi kaikki hyvin, en ole huomannut ylimääräisiä veloituksia.
      Varaan varmasti toistekin, jos näin hyvin toimii. Hain googlella hakuna halvat hotellit ja sitä kautta päädyin sivuille. Chattailin jopa varausta tehdessäni firman kanssa. Suomeahan siellä ei ymmärretä, mutta asia tuli selvitetyksi tällä toisella kielellä.

    • ...

      Varasin tänä kesänä majoitusta Helsinkiin otel.comin kautta. Epäilin itsekin firman luotettavuutta, koska tarjous vaikutti vähän turhan hyvältä ollakseen totta. Uskalsin kuitenkin kokeilla, ja kaikki meni hyvin. Maksu luottokortilla varausta tehdessä, ei lisämaksuja, huone löytyi. Olen tyytyväinen. Huone toki oli luultavasti hotellin pienin koppi, mutta ei sen väliä, hinta oli niin huokea.

    • KokemustaonOtelCom

      Voi että mikä höpöfirma Otel.com, olin varanut Tallinnan swissotellista huoneen Otel.Com:in kautta kolmeksi vuorokaudeksi noin kuukausi aiemmin, viikkoa ennen varaaamispäivää tuli viesti että swissotel on perunut varaukseni ja Otel.Com ehdotti tilalle paljon heikompitasoista hotelli Berniä samaan hintaan väittäen sen olaven svastaava !? no ei kyllä ole, soitin Otel.comiin ja kysyin asiaa, vastaus oli että swissotel on ilmoittanut ettei varaukseni ole enää voimassa eli he olisivat peruneet sen, no erohan Bern hotellin ja swissotellin välillä on kuin yöllä ja päivällä. Soitin swissotelliin ja kysyin varauksestani, he vastasivat että varaus on voimassa eivätkä he edes voi perua varausta eli koko juttu oli täyttä höpöpuhetta otel.comin taholta, lähetin otel.comin laittamat viestit swissotelliin ja homma alkoi selvitä, koko vääristellyn tiedon antaminen oli alunperinkin otel.comin, koittivat laittaa swissotellin syylliseksi sellaiseen johon ko hotellilla ei ollut osaa eikä arpaa, en tule koskaan käyttämään tollasta epärehellistä lafkaa. otel.com ei koskaan saa yhtään tilausta minulta ja toivon että tämän varoituksen sanan lukee muutkin, voin todistaa milloin tahansa kirjoitukseni oikeaksi.

    • tunturimatkaaja

      Ehdottomasti varottava !!! Yritän parhaillani tehdä peruutusta ja se ei onnistu tuntikausien yrittämisenkään jälkeen. Tämä yritys käyttää kolmansia ja heihin ei saa yhteyttä kuin ulkomaille ja sekään ei ole minulta tähän mennessä onnistunut vaikka peruutusaikaa on jäljellä varaukseni mukaan vielä paljon. Ei edes hotelli pysty auttamaan varauksen perumisessa, varattu huoneisto on lapissa hyvässä hotellissa.
      Jouduin kuolettamaan pankkikorttini jotta eivät veloita sitä kun en saa peruttua varaustani !

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe