SYNNYNNÄISET NARSISTIT

psykologi.

Mistä vetoa, ENEMMISTÖ narsisteista löytyy TÄSTÄ horoskooppimerkistä!?!

(ja veikkaan, että "hyvänä kakkosena" Leijonan merkeissä syntyneet...)

32

7346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikkapa

      eurosta.

    • Aino-tossu

      Miljoona ruusua sinulle joka osasit sanoa lyhyesti ja asiallisesti kaiken sen oleellisen
      oinaasta ja leijonasta.

      • Nimetön

        Oi__naiset
        en ole ainut joka tunnustaa ISOLLA KUNNON NARSISTIT eli OOT:::


      • Anonyymi

        kannatan pitkiä vastauksia, ettei tule pelkkiä kirosanoja eikä näitä suhdejuttuja voi lyhyesti kirjoittaa ... eli miljoona sanaa on parempi kuin kaikenlaiset ärräpäät, joita on liikaakin


    • Ei päde minuun..

      Olen oinasnainen, enkä allekirjoita näistä "ominaisuuksista" kuin sen, että loukkaannun helposti. Enkä löydä yhtään oinasta tuttavapiiristäni, joka täyttäisi näistä "ominaisuuksista" montaakaan.

      - ei koe syyllisyyttä
      - yrittää hyötyä muista
      - ei ole empaattinen
      - vaatii jatkuvaa ihailua
      - loukkaantuu helposti

      - vaatii etuoikeutettua kohtelua
      - ei halua kuulla kritiikkiä
      - nauttii vallan käyttämisestä
      - tarvitsee ihmisiä ympärilleen
      - uskoo olevansa aina oikeassa

      - kuvittelee itsestään ja ominaisuuksistaan suuria
      - elää "kaikki tai ei mitään" -maailmassa
      - harjoittaa henkistä ja joskus ruumiillistakin väkivaltaa
      - käyttää kanssaihmisiä omiin tarpeisiinsa
      - ei ota huomioon muiden ihmisten tarpeita ja oikeuksia

      - ei näe itsessään huonoja puolia
      - yrittää nostaa sosiaalista arvoaan
      - haluaa olla huomion keskipisteenä
      - pystyy näyttelemään oikeita tunteita
      - ei tunne olevansa hoidon tarpeessa

      • oinaan tunnen

        lisätä vielä.
        -olen kaikkein paras, muut ei mitään.


      • tähän

        avopuolisoni on oinas ja täyttää kaikki listan kohdat. Puhdas narsisti siis ja oinas.


      • Anonyymi

        HUOMATKAA , että NARSISTI ei ole tähtimerkki eikä sitä löydy taivaalle tuijottamalla. Joku aika sitten joku viitsi väittää, että KALAT ovat sarjamurhaajia jonkun muka tilaston mukaan. Ei ole tähtimerkkiä nimeltä SARJAMURHAAJA :))
        Monet sotkevat asioita omien pettymysten murtamina, sorry. Tähtimerkit ovat yksinkertaistuksia ja yleistyksiä. Eivät ole oikeita henkilöitä, vaikka joku kuinka haluaisi haukkua rapua, kaloja tai oinaita tai skorpionia. Tähtimerkit eivät mene naimisiin eikä pappi vihi vaakaa ja oinasta vaimoksi ja mieheksi van jonkun Anjan ja Taunon esimerkiksi.

        Jos tekee mieli haukkua esimerkiksi skorpioni maarakoon koska oli entisessä suhteessa niin kurja, niin kannattaa muistuttaa, että itsehän valitsit skorpionin. OMA VIKA. Ei se ole silloin skorpionin vika. Jotkut tekevät jatkuvasti vääriä valintoja. Kannattaisi odottaa ja katsastaa paremmin.


      • Anonyymi

        minä allekirjoitan entisestä puolisostani jokaisen


    • oikkuaino

      ...tai ainakin kaikki narsistiset, mitä minä tunnen, on ollut kauriksia.

      • paikkaansa

        älä yleistä,


    • Voin ottaa vedon vastaan

      Jos siis tarkoitat, että enemmistö narsisteista on oinaita, kuten sanoit. Horoskooppimerkeillä ei ole minkäänlaista tilastollista viitearvoa, joten uskallan ottaa vedon vastaan ihan tarkistamattakin.

      Lähettelen yhteystietoja, kun vastaat myöntävästi.

    • *********

      Meillä asui vuosia sitten narsisti oinas, oksettava sellainen! Tuijotteli omaa napaansa ja odotti palvontaa itsekeskeisenä.

      • Anonyymi

        Kuka psykiatri tai psykologi muka tutki, että henkilö oli narsisti. Narsisti on on omalaatuisensa ihminen jota ei löydy tähtikartalta edes parhaimmilla kaukoputkilla tai luotaimilla. Narsisti on lähellä sosiopaattia ja jopa psykopaattia, joka on useimmiten pahimmansorttinen rikollinen. On todella hävytöntä lyödä vieraita leimoja tähtimerkkeihin. Luultavasti nämä ihmiset, jotka lyövät näitä leimoja, eivät itse tule toimeen ystäviensä tai aviopuolisojensa kanssa.


    • serkku..

      Toi lista kuvaa just mun sukulaistani 100%,ja on oinas horoskoopiltaan. En tule toimeen hänen kanssaan, eikä kyllä kukaan muukaan, elää yksin kun kukaan ei kelpaa, kun itse on niin ylen erinomainen.On kyllä kaikkien narsistien äiti.

      • Lament

        Onpas asiallista keskustelua oinaista :) Itse olen oinasmies ja olen sitä mieltä että narsistisuus ja horoskoopit eivät liity toisiinsa millään tavalla. Eli oinaan merkki ei "altista" narsismille, jos joku sitä on kuvitellut. Vaikka täytyy myöntää että olen itsekin hieman erakko ja viihdyn omassa seurassani, mutta toisaalta arvostan omia ystäviäni yli kaiken, enkä tarvitse muiden ihmisten hyväksyntää tai huomiota. Tällainen käytös helposti muuntuu yksinkertaisessa päässä ylimielisyydeksi. Totta on se että oinas omassa riippumattomuudessan ja vapaudessaan on erittäin vaarallinen yhdistelmä narsismin kanssa.


      • ? ? ? ? ?
        Lament kirjoitti:

        Onpas asiallista keskustelua oinaista :) Itse olen oinasmies ja olen sitä mieltä että narsistisuus ja horoskoopit eivät liity toisiinsa millään tavalla. Eli oinaan merkki ei "altista" narsismille, jos joku sitä on kuvitellut. Vaikka täytyy myöntää että olen itsekin hieman erakko ja viihdyn omassa seurassani, mutta toisaalta arvostan omia ystäviäni yli kaiken, enkä tarvitse muiden ihmisten hyväksyntää tai huomiota. Tällainen käytös helposti muuntuu yksinkertaisessa päässä ylimielisyydeksi. Totta on se että oinas omassa riippumattomuudessan ja vapaudessaan on erittäin vaarallinen yhdistelmä narsismin kanssa.

        samaa mieltä, kaikki oinaat eivät ole edellä kuvatun kaltaisia. X-mieheeni lista sopii kuin nenu päähän, mutta taas tuttavani mieheen ei ollenkaan joka on myös oinas.


      • Anonyymi
        ? ? ? ? ? kirjoitti:

        samaa mieltä, kaikki oinaat eivät ole edellä kuvatun kaltaisia. X-mieheeni lista sopii kuin nenu päähän, mutta taas tuttavani mieheen ei ollenkaan joka on myös oinas.

        Oletteko tosiaan niin suuria psykologeja, että pystytte analysoimaan ihmisiä vertaamalla johonkin suomi24 palstalla esitettyyn listaan, jonka joku vieras henkilö on tänne napannut jostakin tuntemattomasta paikasta.

        Jos se on näin helppoa, niin taidanpa vaihtaa ammattia.


    • Oinasimmeinen

      Oli ihan pakko vastata vaikka typerältä tuntuukin. Näillä narskujen uhreilla on oikea hätä. Tämä gallupin pitäjä on jo myöhässä, sillä tällainen kysely oli jo pari vuotta sitten tuolla muualla netissä ihan suomalaisilla sivustoilla ja ylläri ylläri, johtoa ei pitänyt alkuunkaan oinas eikä leijona. Nämä olivat jossain keskivaiheen puolella. Johtoa piti NEITSYT. Oinas rakasstaa itseään kuten kaikkien ihmisten tulisi osata tehdä. Itserakkaus on sitten eriasia, sitä me emme tee. Nämä asiat tulisi osata erottaa toisistaan. Rakastaa itseään ei ole narsismia, se on terve itsetunto mitä meillä oinailla on runsain mitoin.

      • huvitus!

        Neitsytkö narsisti! En minä ainakaan, vaikka olenkin ihan tyytyväinen itseeni. Onhan minussa puutteitakin. Niinkuin meissä kaikissa.
        Olenpahan Jumalan luoma ja kiitollinen siitä.
        Käytän kyllä lahjojani, jotka minulle on suotu. Ainakin pyrin siihen. Se tarkoittaa nykytilanteessa mieheni auttamista, sillä hän sairastui vakavasti kesällä.
        Olen joskus pikkutarkka, mutta se on vanhetessa jäänyt vähemmälle. Jotakin on syytä olla vireillä, jotta olo on mukava. Tai nipotus tulee. Eikä sitä enää jaksa.. Sanoisin, loppu hyvin, kaikki hyvin. Yli 30 vuotta yhdessä hioo kummasti särmät pois. Ja mieheni on luotettava härkä.
        Olen saanut tilani, joten ei ahdista. Hyvä mies, kiitos Jumalalle hänestä!


      • Anonyymi

        Kaikki he ovat väärässä koska ovat valinneet elämässään typerästi vääriä henklöitä kumppaneikseen, mutta sitten syyttävät kumppaniaan eikä suinkaan itseään. Mitä typeryyttä tämä onkaan ja sitten vielä kirjoitetaan julkisesti.

        PS. Mutta eivät kirjoita omalla nimellään.


    • merkki-jos-toinenkin

      Uskomatonta, miten henkilökohtaisesti nämä osataankaan ottaa. Eiköhän tässäkin puhuttu vain tilastollisesti?! Kuten myös tuossa edellä olevassa viestissä, jossa kerrottiin neitsyiden osalta taipumuksen narsismiin olevan suurin. Eli ei kukaan tietenkään tarkoittanut, että jos olet oinas/neitsyt, olet narsisti.

      Lisäksi, narsismi on vakava sairaus, joten sen osalta tällainen keskustelu on riskipeliä. Minusta kannattaisi puhua, että joku horoskooppimerkki saattaa osoittaa enemmän narsismin piirteitä kuin toinen.

      Ja, kun keskustelu on nyt avattu, katsotaanpa minun tuttavapiirini tilastoja...

      Oinaita 2 - narsismin piirteitä 0
      Kaksosia 7 - narsismin piirteitä 2
      Neitsyitä 4 - narsismin piirteitä 1
      Skorppareita 4 - narsismin piirteitä 0
      Härkiä 3 - narsismin piirteitä 0
      Kaloja 4 - narsismin piirteitä 0
      Kauriita 3 - narsismin piirteitä 0

      Tunnen siis kolme henkilöä, jolla on narsistisia piirteitä. Ei kovin monella siis. Heistäkin vain yksi on monipuolisen narsistinen, mutta tuskin diagnosoitavissa kuitenkaan :D

    • ..........

      onhan mulla tunteet ja tunnen myötätuntoa ja empatiaa toisia kohtaan.myönnän myös omat heikkouteni johon esmes kaksosmiehet ja leijonat ei kykene!!!

    • ...........

      Tunnen kaksi narsistia, toinen on merkiltään oinas ja toinen rapu. Tätä oinasta en nyt varsinaisesti narsistiksi kutsuisi, hän vain omaa jonkun verran narsistisia piirteitä. Tämä rapu sen sijaan on täysi narsisti, sairas. Pidin oinasta kunnon narsistina siihen asti kunnes tutustuin tähän rapuun. Oinaasta näkee heti mitä hän on, oikean narsistin tunnistat vasta ajan kuluessa, jos sittenkään.

    • saat sarvesta

      Ja ne kaikki TOSSUT löytyy siitä sun horoskooppimerkistä :D

      Totta kai olen narsistinen.

      Oinas on aina oikeassa ja ykkönen. Vaikka ei muut sitä tajuaisi, tai myöntäisi,
      itse oinas aina muistaa arvostaa itseään. Siksi oinaat ovat iloisia ja vauhdikkaita, ja katsovat aina eteenpäin. Muista en jaksa enkä viitsi välittää, paitsi tietysti siitä omasta kullastani, yli kaiken.

      T: oinas

    • nähtyjakoettu

      Kauris ja jousimies!!!

    • KanyeWest

      Olenkohan minäkin horoskoopissa oinas?

    • MrJuha82outolintu

      Kun puhutaan narskuista, puhutaan myös samalla kiusaajista.
      Ei aina toki päde, sillä voi olla kiusaaja, muttei narsku.

      Härät ja ravut tappaa eniten maailmassa ihmisiä, mutta muut merkit kiusaavat usein näitä kahta, jotka sitten tunteen vimmassa tappavat.
      Näin veikkaan, se voisi selittää noiden kahden merkin tappamisvimman.
      Ei päde tietenkään kaikkiin härkiin ja rapuihin.
      Suurin osa tapoista ovat ns tunnetappoja eli tunteenpuuskassa tapetaan.
      Härkä ja rapu ovat tunneihmisiä, samoin oinas ja jouskari, jotka tappavat myös usein.

      Kaksonen ei tapa usein, ei oo niinkään tunneihminen välttämättä, mutta kaksonen onkin usein piikikäs, ainaki kuvausten perusteella, EN YLEISTÄ NYT...voi olla että leijonat, kaksoset ja kauriit esim harrastaa paljon henkistä väkivaltaa, jonka takia jotkut lapassielut tappaa/murhaa kostoksi, etunenässä härkä ja rapu.

      • Anonyymi

        Joku veti tilaston esiin, että kalat ne vasta tappaa ja ovat vieläpä sarjamurhaajia. Älkää vaan enää väittäkö näitä ihme satuja tähtimerkeistä. Ei ole tähtiin kirjoitettu yksittäisten rikollisten tai sairausten tarinoita. Nämä ovat pettyneiden ihmisten silmänkääntötemppuja ... vai kuka ties petettyjen narsistien ;)) kirjoituksia?


    • narskutan

      Olen oinasmies ja kaikki mitä narsisteista sanotaan, pätee kyllä minuun. Olen siis narsku.

      • Anonyymi

        "Narskutan", onko sulla psykologin allekirjoittamat paperit narsismistasi? Täällä nyt yksinkertaistetaan ja pahasti asioita, joista kirjoitetaan, mutta ei hallita itse aihetta.


    • Heikki5674574

      Kahden jousimies naisen kanssa seurustelleenna olen varma, että suurin osa jousimies naisista on narsisteja, toisaalta taitaa suurin osa naisista muutenkin olla narsisteja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3471
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1538
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1287
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      146
      1154
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      825
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      782
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe