Valikko

Linkkejä Ruotsin "nettiauto/mobile" ?

Eli onko jollain hajua millä sivulla myytäisi ruotsalaisia yksityisten tai liikkeiden autoja?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

11 Vastaustalukemaan.

Ilmianna
Jaa


Ei olis taas tarvinnut montaa riviä alaspäin selata.

Hiukan viitseliäisyyttä!

Ilmianna
Jaa

Osta minun volvo vuosimalli 2000 ajettu 200tkm.

Hinta 7500e

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

vaihdossa .vaihta sinun kansa koska olet minulle nin monta vutta maksanut verorahoaj sosiaalimistosta voin makser sinulle kolmekymmintä eruo raha ja sina anta volvo ja vero todistukse minulle .saan jatka oleskelua pohjoismaisa .hyva kiito sinulle jo nopeasti sinun hyva nissa minu huva volvo sinu hyva raha minu pitka ika volvo sinu alla anta ikuine elama koska siana kiita maita kiito sinulle juo etujkateen

Ilmianna
Jaa

www.nettiauto.com/fsie volvo v 70 sen 02 sen ja maksoin siitä 9000 e.verot 3000 euroa,nahkat on ja muut mitä hintaa ,samanlainen täällä suomessa halvin hinta minkä itse löysin vastaavasta niin oli 16,500 euroa .ja sillä oli ajettu vähän enempi ja kuitenkin huonommat varusteet oli .käytämme säästömme nyt thaimaan joululomaan.että hyvää joulua vaan kaikille .joskus kannattaa kysyä kauempaakin

Ilmianna
Jaa


bilgaraget.se on loistava

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Kävin juuri tarkastelemassa sivustoa www.bilgaraget.se ja näyttää olevan samanlainen palvelu kuin suomen nettiauto.com. Ihan mukavasti oli autoja.

Ilmianna
Jaa

erkin auto ilomantsi konkurssissa, autoraate kivulias ovat myyneet yhdessä cd satan kanssa km muunneltuja autoja mm. ruotsiim. pohjois-karjalaan.

Ilmianna
Jaa

forsber ja maalivahti 6 muuta pelaajaa tullaan amputoimaan jalat liigan toimesta. routsi hävisi

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

ruotsalaise mielisairaala hoitoon masennus dg. heti.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu