Vaimo vaatetettu auringolla

Maruan-ne

"Taivaalla näkyi suuri tunnusmerkki: nainen, jolla oli pukunaan aurinko, kuu jalkojen alla ja pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi tuskissaan synnytyspolttojen vaivaamana. (Risto Heikkilä/Joulun tähti: Taivaallisessa merkissä naisella oli pukunaan aurinko. Pukeakseen Neitsyen tähtikuvion Auringon täytyi kulkea tämän rinnan editse. Näin tapahtuu joka vuosi 20 päivän aikana, esim. 3 eKr. elokuun 27. ja syyskuun 15. päivän välisenä aikana. Seuraavaksi tulee miettiä, milloin Kuu on Neitsyen jalkojen alla. Vuonna 3 eKr. syyskuun 10. päivänä Kuu oli vielä Neitsyen jalkojen yläpuolella ja 12. päivänä jo kaukana niistä. Mutta syyskuun 11. päivän illalla klo 18.15 -19.30 se oli täsmälleen tekstin kuvaamassa paikassa Neitsyen jalkojen alla. Kaksitoista tähteä, jotka Neitsyellä oli päänsä yläpuolella seppeleenä, ovat nekin todella olemassa. Taivaalta voi laskea paljain silmin juuri saman määrän. Tähdet ovat: Pi, Ny, Beta, Sigma, Khi, Iota, Theta, 60, Delta, 93, Beta ja Omikron Vir. Tähdet muodostavat kuin kruunun Neitsyen pään yläpuolelle. Jos siis tuo ilmestyskirjan kohta kertoo Jeesuksen syntymän ajankohdan, sen on täytynyt tapahtua Risto Heikkilän mukaan 3 eKr, syyskyyn 11. päivänä klo 18.15-19.30 välisenä aikana. Siellähän sanottiin: "Taivaalla näkyi suuri tunnusmerkki: nainen, jolla oli pukunaan aurinko, kuu jalkojen alla ja pään päällä seppeleenä kaksitoista tähteä.)

Toinenkin tunnusmerkki näkyi taivaalla: suuri tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea ja kruunu kaikissa seitsemässä päässä. Pyrstöllään se pyyhkäisi pois kolmanneksen taivaan tähdistä ja sinkosi ne maahan. Lohikäärme asettui synnyttävän naisen eteen nielaistakseen lapsen heti kun se syntyy.

Nainen synnytti lapsensa, pojan, joka on paimentava maailman kansoja rautaisella sauvalla. Tämä lapsi temmattiin Jumalan ja hänen valtaistuimensa luo, ja nainen pakeni autiomaahan" (Ilm.12:1-6).

Edellä oli ennustus kuningas Herodeksen vainosta Jeesus-lasta kohtaan. Tiedämme tosin, että ei tietenkään ollut kysymys pelkästään Herodeksen pelosta menettää oma valtansa, vaan kuten Ilmestyskirja kirjoittaa se oli se "Lohikäärme", joka oli vainon takana, ja sai kuningas Herodeksen toteuttamaan tuon kauhean teon Betlehemissä Jeesus-lapsen murhaamiseksi: kaikki alle 2-vuotiaat poikalapset piti surmata.

Enkeli oli kuitenkin sitä ennen ilmoittanut Joosefille jo unessa, että heidän tuli lähteä pakomatkalle Egyptiin.

http://www.kolumbus.fi/laineet/saarna15.html

8

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maruan-ne

      joutuivat kokemaan vainoa heti syntymänsä jälkeen. "Lohikäärme" uhkasi "nielaista" heidät jo heidän ollessaan aivan pieniä.

      Jeesus tuli alas Taivaan saleista, Mooses sai kasvaa faaraon hovissa. Jeesus nousi takaisin taivaaseen, Mooseksen taas Jumala itse hautasi, minkä juutalaiset ajattelivat tarkoittavan, että Jumala otti hänet taivaaseen). Molemmat antautuivat täysin Jumalan työhön ja heidän aiempi elämä (Jeesus kuuliaisena puusepän poikana ja synagogakoulussa, Mooses ensin faaraon hovissa, sitten lammasten paimenena) opetti heille niitä taitoja ja sitä nöyryyttä, jota Jumalan palvelija ja Jumalankansanjohtaja tarvitsee.

      • Maruan-ne

        että vaikka Mooses ei päässyt sinne Kanaanin maahan, hän pääsikin sinne taivaalliseen Kanaaniin, kun Jumala hänet itse hautasi. Kirkastusvuorellahan kirkastettu Mooses ja Elia, joka oli nostettu kultavaunuissa taivaaseen, ilmestyivät Pietarille, Jaakobille ja Johannekselle (Matt.17:1-6).

        Mooses sai katsella maallista Kanaania vain "tältä puolen Jordanin". Mekin saamme sielunsilmin katsella taivaallista Kanaania "tältä puolen Jordanin" ja pitää kiinni toivosta. Mooses sai katsella Kanaania, me emme näe, vaan ainoastaan voimme riippua kiinni Raamatun lupauksissa ja siinä toivossa, jonka Pyhä Henki on meille vajavaisille antanut.


    • Amhui

      Mielenkiintoinen laskelma Jeesuksen syntymäajasta!
      Itse kuitenkin haluaisin tutkia aurinkovaimoa lopun ajassa.
      Jumalan sana toistuu historiassa useampaan kertaan joten Johanneksen ilmestys kertoo myös tulevasta lopun ajasta seitsemälle seurakunnalle, jotka olivat syntyneet apostolien evankelioinnin tuloksena. Vaikuttaa siltä että Jerusalemin tuho (n.v 70) oli silloin jo tapahtunut, koska Jerusalemin alkuseurakuntaa ei mainita kirjeensaajien joukossa. Se oli varmaankin tuhoutunut, hajaantunut ja paennut. Johanneskin oli Patmoksella ehkä paenneena tai karkotettuna Jeesuksen todistuksen tähden.
      Aurinkopukuinen vaimo tulkitaan usein myös uskovien seurakunnaksi tai Israeliksi. Hänen kuvauksestaan tulee mieleen Joosefin uni vanhemmistaan ja 11 veljestään jotka kumarsivat häntä. Se uni toteutui ja noista Jaakobin pojista Israelin kansa muodostui.
      Poikalapsi tulkitaan valituiksi 144000 juutalaiseksi uskovaksi, joille Jeesus antaa saman vallan hallita pakanoita jonka Hän sai Isältään. Kuvaukseen valituista sopii myös kuvaus juutalaiskansan jäännöksestä joka palaa Israeliin kuivunutta Eufratia pitkin. Nämä juutalaiset ovat siis kaikista Jaakobin poikien heimoista ja tänä päivänä 10 näistä heimoista on kadonnut muiden kansojen joukkoon ja hajallaan ympäri maailmaa. Vain Jumala tietää keitä he ovat.
      Vaimo on siis paennut erämaahan kotkan siivin, jossa häntä elätetään tietyn ajan. Hänestä tulee siellä punaisella pedolla ratsastava portto jota Johannes suuresti ihmettelee. Eli Vanhan Testamentin kaava Jumalan kansasta, joka on uskoton, taaskin toistuu. Johannes tunsi Israelin historian, joten Israelin luopumusta hän tuskin niin ihmettelisi kuin Jeesukseen uskovien pyhien seurakunnan luopumusta.
      Lohikäärme antaa valtansa punaisen pedon yhdelle sarvelle eli siis antikristukselle, joka vihaa salaa porttoa. Miksi se vihaa porttoa joka on juopunut pyhien verestä kun se itsekin käy sotaa pyhiä vastaan? Babylonin portosta sanotaan vielä, että se on kaikkien saastaisten henkien tyyssija ja rikastunut kaikenlaisella kaupankäynnillä. Lisäksi Jumala käskee oman kansansa lähteä siitä ulos, joten pyhiä on siinä sisällä.
      Vastauksena lienee se että se on nimellisesti kristillinen "kaupunki". Se tappaa uskovia ja luulee näin palvelevansa Jumalaa.

      Valitut, hallitseva poikalapsi on kuitenkin Israelin kansan jäännös, jonka lukumäärä on tarkoin ilmoitettu ja lueteltu 144 000, siis 12 000 kustakin Israelin 12 sukukunnasta.. Monet eivät kuitenkaan usko määrää kirjaimellisena.
      Myöskin aikalaskelmat ovat vaikeita. Danielin kirjassa mainitaan myös tiettyjä aikamääriä ja lopun aika ja siinä on selvä yhteys Ilmestyskirjaan.
      Lopun aika on ollut hyvin pitkä vaikka apostolit uskoivat kaiken tapahtuvan jo heidän aikanaan. Kun luemme Danielia tai vaikkapa Jeesuksen ennustuksia lopun ajasta meidän on otettava lukuun, että ne ovat osaksi jo historiaa ja vain muutama tapahtuma puuttuu vielä. Kun haluamme tietää mitä meidän aikanamme tapahtuu, meidän on luettava Ilmestyskirjaa ja annettava Raamatun profeettojen tulkita sitä.

    • totuus on erilainen.

      Harvoin voi törmätä niin tyhmään ihmiseen joka ennustaa menneitä aikoja. Eikä suinkaan Johannes tyhmä ollut, eikä hän ennustanut laisinkaan, eikä varsinkaan menneitä, vaan tulevista ajoista hän kertoi kirjoituksissaan sen mukaan jota Karitsa, Kristus saneli hänellä.

      • Maruanne*

        Ilmestyskirjasta vaan on nyt jo toteutunut suuri osa. Osaisiko joku valaista tarkemmin, missä kohtaa ennustuksia menemme, kun otsonikato on totta ym. Ei voida kuitenkaan vielä sanoa, että vitsaukset olisivat toteutumassa, olemme vasta saaneet vähän esimakua niistä.


      • Amhui
        Maruanne* kirjoitti:

        Ilmestyskirjasta vaan on nyt jo toteutunut suuri osa. Osaisiko joku valaista tarkemmin, missä kohtaa ennustuksia menemme, kun otsonikato on totta ym. Ei voida kuitenkaan vielä sanoa, että vitsaukset olisivat toteutumassa, olemme vasta saaneet vähän esimakua niistä.

        Ei kai kukaan osaa sanoa missä kohtaa Ilmestyskirjan ennustuksia menemme, mutta kai voi sentään arvailla. Minä arvaan että viidennen sinetin kohdalla. Kaikki neljä ratsuahan ovat olleet jo pitempään liikkeellä.
        Viidennestä sinetistä emme voi muuta kuin aavistaa jotakin, koska sen tapahtumapaikka on meiltä salassa. Onko kellään muulla tätä tunnetta marttyyrien verestä, joka yhä vuotaa? Kun se vaihe loppuu, pakanain täysi luku lienee myös sisällä.
        Se että maapallolla on jo merkkejä siitä mitä on tulossa, esim. tuo otsonikato, ei ehkä tarkoita sitä että pasuunoihin olisi vielä puhallettu.
        Erään tulkinnan mukaan seuraavat tapahtumat eli "pasuunat" alkavatkin tapahtua nopeammin ja päällekkäin eli aurinkovaimon synnytystuskat vahvistuvat ja nopeutuvat.
        Mitä mieltä olette tästä?


    • *debi*

      tähtiasetelma oli taivaalla "joitakin" (alle 10?) vuosia sitten. Pasi Turunen puhui siitä jollakin Kuvan ja Sanan kasetilla.

    • Jeesus_tempaa_omansa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe