Valikko

Ruoka-kauppa jossa kotiin kuljetus?

Jatkoa edelliseen...onko Kokkolassa ruoka-kauppaa, jolla olisi ostosten kotiin kuljetus palvelu?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

7 VastaustaPerusturvalla lienee sopimus Merituuli kauppiaan kanssa kotiinkuljetuksesta. Kauppakassi maksaa muutaman euron kotiin tuotuna.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

jep, tuossa edellä taisikin olla oikea vastaus, eli otappas k-market merituulen kauppiaaseen halkokarilla yhteyttä, niin saat varmasti sovittua kotiintoimitukset.

Ilmianna
Jaa

virtanen.

Ja tervakartanosta tulee joka päivä lämmin ruoka jos on fyffee.

Käy terveyskeskuksen luukulla kysymässä niin he neuvovat miten etenet. Lähtee rullaamaan siitä kuin itsestään.

Ilmianna
Jaa

kotia ruokia, soita sinne tai käy paikan päällä...

Ilmianna
Jaa

merituulesta kaiketi pari kertaa viikosta ruokakassit asiakkaille et ei heidän tarvi käydä kaupas...ja moni kodinhoitaja tekis mielellään enempikin mut saa moitteita jos on mennyt tekemään hänelle kuulumattomia töitä.ja joinakin päivinä on laitettu niin tiukka aikataulu ettei kerkee muuta kun sanoa hyvää päivää.aikonaan ollut ilmeisesti vain pari paikkaa päivässä et on kerennyt tehä muutakin.jos tänäpäivänä kodinhoitajalla on 10 paikkaa niin laske siitä paljonko on aikaa ruuanlaittoon kun otetaan tauot pois.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Se on totta että avustajilla on liian monta paikkaa missä pitää käydä päivittäin mutta sekin on totta että vanhus joutuu maksamaan tästä käynnistä yhtä paljon onko sitten avustajalla aikaa per vanhus 9 minuuttia tai enemmän!

Ilmianna
Jaa

Mikäli on kauppareissuja estävä tekijä niin kotihoidon piiriin kuuluu.

Vastaavia kauppoja ei ole mitä isoimmissa kaupungeissa on. Siellä on jopa kauppaketjuja joissa voi soittamalla tehdä ostokset ja ruuat tulee kotiin 5-8eurolla.

Eli siellä homma toimii tyyliin: Se on XXX moi! Mää haluaisin 500g makaroonia, 400 gramman paketin jauhelihaa, juustoköntin, ruisleipää, 6-packin kaljaa ja rööki-askin. Osoite on Ostajankatu 666.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu