Vaihto Basiron Geelistä Basiron Washiin

Haittaako?

Moi.

Vaihdoin tässä viikko sitten Basiron AC 5% Geelin, käytettyäni sitä parisen viikkoa ja kärsittyäni inhottavia sivuoireita, Basiron AC 5% Washiin, josta minulle ei ole tullut yhtään sivuoireita.

Ajattelin vain kysyä, että onko tämä vaihto haitallinen hoidon kannalta? Onko noissa jotain eroa, muuten kuin käyttötavalla? Saako tuolla Washilla pestä useammin kuin kerran päivässä? Eihän tuo hoito "alkanut alusta" kun tein sen vaihdon?

Kysymyksiä piisaa. Kävin tänään kosmetologilla nuorten ihonpuhdistuksessa ja tällä hetkellä naama ei ole mitään kaunista katseltavaa. Toivon todella, että ihoni kunto tästä parantuisi.

Odottelen myös haikaillen sitä vaihetta, kun Basiron hoidon tulokset alkavat selkeästi näkyä. Nyt on menossa 4 viikko, jos oikein olen laskenut, ja tuloksiahan alkaa yleensä näkyä jossain 6 viikon paikkeilla tai aiemmin, viimeistään 8 viikon kohdalla. Kuinka kauan muilla on mennyt ihon paranemiseen?

Olen aiemminkin käyttänyt Basiron Washia ja sain sillä muistaakseni alle 2 kuukaudessa naaman lähes täysin puhtaaksi, lukuunottamatta paria näppyä ja mustapäitä, joita ei tunnu saavan edes kosmetologilla pois. (Basiron sentään kutistaa mustapäät huomaamattomiksi.) Tuolloin akneni oli lievempi. Siksi todella toivon, että tuloksia tulisi. Käytän tässä ohessa myös Sebamedia ja omenaviinietikkaa. Olen tehnyt tietynlaisen rytmin ihonhoidolle.

Kosteusvoiteena käytän jotain uutta superkosteuttavaa Bepantholia. Sopiikohan se akneihon kosteusvoiteeksi? Ajattelin, että sillä voisi samalla yrittää parantaa rumia aknearpia.

Eksyin taas aiheesta... Ajattelin vain kertoa teille omasta hoitotaustasta, johon kuuluu varmaan kaikki marketin aineet, joista ei ole juurikaan apua ollut. (Paitsi Garnierin Pure 3-in-1 tekee ihosta aina tasaisemman ja mukavan tuntuisen ja näköisen)

Joskus tällainen "mitätön" asia, kuin akne, aiheuttaa todella paljon päänvaivaa ja kolhii itsetuntoa. Oma akneni on jotain siitä lievän ja keskivaikean väliltä. Pahempaakin siis voi olla.

Toivon kaikille teille muille niin lievästä kuin vaikeastakin aknesta kärsiville oikein paljon kaikkea hyvää ja onnea aknen hoitoon! Muistakaa ajatella aina positiivisesti; mikään ei ole pysyvää ja vaikeuksistakin selvitään! Akne ei muutenkaan ole mikään maailman tärkein asia. :)

Kiitos.

3

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opppp

      Itse käytän molempia, washia sekä geeliä. Illalla pesen naaman washilla, annan vaikuttaa naamassa pari minuuttia ja huuhtelen pois. Pesun jälkeen rasvaan naaman, annan rasvan kuivua ja ennen nukkumaan menoa levitän geeliä naamalla, finnien päälle vähän enemmän. Aamulla pesen naaman Sebamedin pesunesteellä ja rasvaan hyvin.

      Alkuun naama punoitti todella paljon kun käytti näitä washia ja geeliä yhdessä, nyt on alkanut rauhoittamaan, eikä finnejäkään tule niin usein. Hoitoa on nyt noin kuukausi takana.

      Jos sivuoireesi on juurikin tuota punoitusta iholla, se on varmaan aivan normaalia, ellei se punotus ja kirvely mene aivan sietämättömäksi.

      • alkup.

        Itse en kyllä uskalla käyttää molempia. En edes halua ajatella, millaista tuskaa se taas tulisi olemaan, kun mikään kosteusvoide ei auta, naamaa kirvelee, varsinkin jos koskee arkoihin kohtiin ja ennen kaikkea iho hilseilisi ja punottaisi ja ärtyisi tietyistä kohdista todella paljon.

        Tuossa oli myös syyt miksi vaihdoin Washiin. Jostain syystä tuo geeli oli kosteusvoiteista huolimatta liian rajua kamaa iholleni.


      • :SD
        alkup. kirjoitti:

        Itse en kyllä uskalla käyttää molempia. En edes halua ajatella, millaista tuskaa se taas tulisi olemaan, kun mikään kosteusvoide ei auta, naamaa kirvelee, varsinkin jos koskee arkoihin kohtiin ja ennen kaikkea iho hilseilisi ja punottaisi ja ärtyisi tietyistä kohdista todella paljon.

        Tuossa oli myös syyt miksi vaihdoin Washiin. Jostain syystä tuo geeli oli kosteusvoiteista huolimatta liian rajua kamaa iholleni.

        mäki käytän yhtä aikaa molempia... pelkästää washia, jos iho näyttää hyvältä mutta jos pukkaa paljon finnejä (esin kuukautisten aikana) niin silloin molempia... välillä pidän muutaman päivän tauon, että iho saa vähän rauhoittua :)
        minulla ihme kyllä ei ole tullut minkäänlaisia sivuvaikutuskia, vaikka yleensä olen yliherkkä kaikille ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe