Tapaus Salkolantie 2, Nurmijärvi

Kerrostalon ihanuus...

Elikkä asuin Salkolantie 2:ssa, onneksi vain vuokralla eli oli helppo lähteä.

Naapurihuoneistosta tuli tupakanhaju reilun kuukauden ajan. Ilmeisesti seinän takana asunut remonttireiska remppas omaa asuntoaan ja tais saada aikaan vähän vuotoa. Muuten ei mies häirinnyt, vaikka hänen alapuolellaan asunut oli saanut remonttireiskasta tarpeekseen.

Mun työ alkaa klo 7 eli heräsin klo 6. En edes käynyt suihkussa enkä laittanut telkkaria tai radiota päälle. Silti alakerran asukki laittoi säännöllisesti nimettömiä viestejä postiluukustani. Viesteissä huomauteltiin, että hiljaisuus päättyy vasta klo 7 ja että lopettaisin "norsukoulun" pitämisen. Viestejä tuli useita ja otin kaikki talteen. Otin niistä kopiot ja vein isännöitsijälle. Isännöitsijälle alakerran asukin toiminta ei ollut yllätys. Hän sanoi, että alapuolellani asuu "sairas ja hullu". Hän myös kertoi, että hiljaisuuden aikana saa käydä suihkussa ja elää normaalisti aiheuttamatta kovaa melua.

Yläpuolella asui Dingo-fani, joka soitti Dingoa kovaäänisesti, mutta lopetti aina tasan klo 11, kun hiljaisuus alkoi. Kerran tosin kävin huomauttamassa, kun bileet vain jatkuivat. Hiljaista tuli puhumalla.

Hassuin juttu tuossa talossa oli WC, jonka ilmanvaihtoputkista kantautui äänet muista asunnoista. Kuulin monta kertaa naisen huutavan orgasmin huipulla, liekö tuli videolta. Kerran huuto kuului ulkoa. En tiedä oliko joku hommissa puskissa, mutta voihkinta kaikui taloista ja parvekkeille ilmaantui uteliaita ihmisiä.

Makuuhuoneen peltiselle ikkunalaudalle tippui vesisateella isoja pisaroita muutamaa kerrosta ylempää. Noin 15 sekunnin välein kuului PAM, PAM, PAM, kun pelti rämisi. Nukuin tulpat korvissa ja valitin isännöitsijälle, joka sanoi, että se on normaalia. Laitoin kaksipuolisella teipillä ikkunalaudan värisen kumimaton pellin päälle ja hiljaista tuli.

Vaan kyllä oli vittumaista asua kerrostalossa, vaikka varsinainen nuoriso ja juopot puuttuivatkin.

Muutin pian omakotitaloon. Enkä ole katunut muuta kuin kerrostalossa vietettyjä vuosia.

8

3192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että näin....

      Hyvä kun muutit omakotitaloon:))

    • se on tämäkin huh-huh

      "Makuuhuoneen peltiselle ikkunalaudalle tippui vesisateella isoja pisaroita muutamaa kerrosta ylempää. Noin 15 sekunnin välein kuului PAM, PAM, PAM, kun pelti rämisi. Nukuin tulpat korvissa ja valitin isännöitsijälle"

      Tota, turhaan tosta nyt isännöitsijälle menit valittamaan, kyl tosta olisi kannattanut laittaa ihan tonne ylöspäin valitus, kehtaakin luonnon ilmiö häiritä sua pudottelemalla pisaroita sun ikkunapelille. Laita seuraavaksi vaikka faxia sinne taivaaseen, että jos on pakko sataa, niin pientä tihkusadetta, kiitos, että ei vaan sun unoset häiriinny suurten pisaroiden aiheuttamaan ääneen.

    • ..kannata

      katua, se on elämää. Nyt tiedät millaista on asua kerrostalossa, ei oo ihmisille tarkoitettu asumismuoto. Itsekin olen joutunut asumaan kerrostalossa kolme vuotta lähtiessäni kotoa siipiäni kokeilemaan . Nyt asun omakotitalossa ja lähin naapuri asuu 300m. päässä.

      • omakoti..

        selviytyä elämästä ilman ongelmia.


      • toisena talvena
        omakoti.. kirjoitti:

        selviytyä elämästä ilman ongelmia.

        amulla kolasinautole uran tielle. Rautalapiolla ja kangella auraus vallin, jäisen, tien reunasta. Illalla sama. Selkä kesti kaksi talvea ja luovutin. Kerrostalossa muut auraa.


    • Ruusuhelma

      Asun täällä ja on taivaallisen rauhallista ja mahtavat naapurit!

    • Suivaantunut

      Entäs sitten Salkolantie 4? Älkää päästäkö ketään normaalia, mukavaa ihmistä sinne asumaan. Aivan hirveetä! Yks omaishoidettava käy lähes lasten kimppuun ja huutaa rapussa "mee helvettiin täältä!" Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja vaimoineen ovat pahimpia kiusaajia. Äijä huutaa pihalla valheita asukkaista ja räkyttää joka asiasta. Akka vetää röökiä talon nurkalla ja ahdistelee lapsia, kun äidin silmä välttää. Fillarin kumit puhkotaan. Yks valkotukka mummo vahtaa kaikkien tekemisiä. Harmaa äijä huutaa kurkku suorana kun jonkun auto on pelastustiellä erikoistilanteen ajan. Huh huh, sanon siis minä! Onneksi pääsin pois. Onnea vain uudelle asukkaalle. Hyvin pärjää tosin, jos on hajuton, mauton, väritön, eloton, harrastukseton, lapseton, viimeinen tukkaväri päässä ja plussaa noiden huutajien mielestä on varmaan rollaattori kulkupelinä. Ja ne rollaattorit saa kyllä parkkeerata ihan miten sattuu. Viimeinen kerta, kun asun "normaalissa" kerrostalossa, jossa toiminta on normaalista kaukana!

    • kaikennähnyt

      Jokaisessa kerrostalossa asuu vähintään se yksi kaheli. Mä olen ehtinyt asua jo melkein parissakymmenessä eri osoitteessa ja voin sanoa, että jokaisessa paikassa on ne omat kujeensa. Onneksi nykyään on rauhallista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe