Valikko

taloon.com

Onko kokemuksia tilaamisesta taloon.com nettikaupasta?

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

22 Vastaustaniillä hinnoilla! todella kallista ainakin näyttää olevan joten suosittelen miettimään että unohtaisi sieltä tilaamisen.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Minusta ne saunan hinnat ainakin osassa tavaraa esim lattialämmityspaketit ja saunan lasiovet (139?e) olivat tosi halpoja esim K-rautaan verrattuna.. Mutta mistä suosittelisitte keltanokalle kamoja remonttiin ostettavan? ja jos on keskipohjanmaan alueelta kokemuksia hyvästä ja suhteessa edukkaasta keittiökalustefirmasta ni otetaan kiitollisna vastaan! tarjouspyyntöjä ollaan laitettu esim himangan puusepille ja Kokkola keittiö ja kaluste tukkuun, sekä Petraan..

Ilmianna
Jaa

olen käyttänyt taloon.comin hintoja budjetoimiseen ja kertaakaan ei ole ollut tavara kalliimpaa rautakaupasta ostettuna.

Tämä toki rakentajatilin kautta, mutta mikäpä estää avaamasta sellaista tiliä, kun se ei edes maksa mitään.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ainakin lvi-tavaran saa tuolta taloon.comista melkoisen hyvään hintaan. Itse ostin sieltä maalämpöpumpun selkeästi parhaalla hinnalla mitä mistään sain.

Ilmianna
Jaa

Hinnat on OK. Rautakaupoista voi saada rakentaja-alennuksin ja isompaa tarjousta pyytämällä edullisemmin, mutta mitään riistohintoja ei ole osunut kohdalle. Toimitukset tuntuu pelaavan muuten mutta toimitusaikaa ei osata vahvistaa edes päivän tarkkuudella (pahimmillaan "1-3 viikkoa") ja sitten kuski soittaa kun on jo pihassa.

Ja tuntuvat "yllättäen" karsivan kaikki arvostelevat asiakaskommentit sivuiltaan ja näyttävät vain kiittäviä palautteita.

Enivei, helppo tapa vertailla hintoja ja hinnat melko hyvin kohdillaan.

Ilmianna
Jaa


Kaksi vuotta sitten tilasin sekalaista tavaraa. Kuorma-auto saapui ilmoitetun toimitusajan sisällä ja nosteli tavarat pihaan. Meikäläinen oli ihan tyytyväinen helppoon ostotapahtumaan ja hintakin oli ihan kohdillaan omien hintavertailujen mukaan.

Halvemmallakin ehkä olisin nuo tavarat saanut mutta se olisi varmasti vaatinut itseltäni enemmän aikaa ja vaivaa.

Ilmianna
Jaa

Mielenkiintoisia kokemuksia - huomasin samassa että tuolta voi saada vähän bonustakin http://www.ostohyvitys.fi/campaign.php?id=10065

Ilmianna
Jaa

boonusta ja kakkosluokan tavaraa.

Ilmianna
Jaa

Kannattaa kysästä tuotetta paikallisestakin kaupasta. Ostin viimeviikolla kiertovesipumpun rautiasta 139 euroa. Tismalleen sama pumppu taloon.com 299 euroa. Tietysti jos on pussissa painetta, niin väliäkö hällä. Toisaalta sellainen taitaa ostaa tuotteen huoltofirmalta.

Ilmianna
Jaa

nimenomaa, kannataa kysellä paikallisesta rautakaupastakin, kokeilun vuoksi tilasin ja toimitus tuli samasta paikallisesta rautakaupasta missä asioin muutenkin todella paljon. ja olisin saanut halvemmalla suoraan sieltä.

Ilmianna
Jaa


Jos minulta kysytään niin itse tilaan talotarvike.comista on halvenpi kuin taloon.comi ja vieläpä suomalainen yritys tämä taloon.comi on ruotsalaisten yritys, ei sieltä osto kannata ainakaan suomalaisia yrittäjiä. joten en suosittele taloon.comia

Kokemuksia on talotarvike.comista ja hyvä palvelu on ja todella nopea.

SUOSITTELEN!

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Kannattaa kyllä todellakin verrata taloon.comissa pex putki 1€/m halvempaa

Ilmianna
Jaa

Lähetyksestä puuttui toinen tilatuista tuotteista. Lähetti ei suostunut silti ottamaan pakettia kuljetettavaksi takaisin. En suosittele.

Ilmianna
Jaa

Palautin ko. liikkeeseen tilaamani tavarat kahden vrk:n kuluessa vastaanottamisesta, en edes avannut laatikkoa, eli se lähti juuri siinä kunnossa, missä oli minulle tullutkin. Palautuksesta on jo yli kuukausi, eikä palautusrahoja näy tilillä. Olen ollut s-postiyhteydessä asiakaspalveluun, josta väitetään, ettei paketti ole saapunut toimipisteeseen. Itellan lähetystunnistetiedon mukaan lähetys on luovutettu vastaanottajalle, ja olen tuon lähetystunnistetiedon laittanut s-postilla asiakaspalveluun - eipä ole enää kuulunut sieltä mitään.. Taas laitoin s-postia kyselläkseni rahojeni perään. Eli ilmeisen helposti ei ainakaan palautus sinne onnistu.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

joo ostimme tuotteita ja puoli vuotta reklamaatiosta jota eivät kuulemma koskaan saaneet. En voi suositella kyseistä firmaa edes pahimmalle vihamiehelle. Marssikaa paikalliseen rautakauppaan niin asiat hoituvat.

Ilmianna
Jaa


Ei kokemusta edellämainituista kaupoista mutta ite ostin sulanapitokaapelia ja pari poltinta kyseisestä www.laatuled.fi kaupasta kun oli hyvässä kampanjassa.

Ei tuolta tietty rak.tarvikkeita löydy :) mut kaapeli ja polttimot vaikutti hintaansa nähden hyviltä.

Ilmianna
Jaa

Joo aivan p***a nettikauppa . Tilasin tuotteen jota ei sitten ollutkaan taloon.com:illa

ja väittivät että maahantuojalla jotain ongelmia. Sitten Itella hävittänyt tilauksen ym.ym.

Käsittämätöntä puuhastelua/ kusetusta. Ei enää talooncomista mitään tuotetta.

Kivijalkakauppaan tai Saksasta seuraavat hankinnat, ne ei petä.

Ilmianna
Jaa

Aivan helvetin kallis paikka. Laskeskelin muutamien tuotteiden hintoja niin kivijalkakaupan hyllyhintoihinkin helposti +25% ja jopa 50%. Sitten kun vielä kysyy paikallisesta tarjouksen niin eipä kannata paljoa Taloon.comista tilailla.

Ilmianna
Jaa

V-tuttaa perässäjuoksevat mainokset... Kun jotain käy niiden sivuilla katsomassa, seuraavat perässä verkkokaupan havainnekoodien perässä mihin seuraavaksi menen ja vilkuttavat tuotteita siellä. Typerää!!! Muuten hyvä kategoria, mutta ylimainonta rikkoo rauhan enkä halua enää asioida siellä.

Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

jep, ärsyttävää.. katso sen mainoksen yläpuolelta pieni teksti, eli mainontaa hoitavan puulaakin nimi ja päädyt sivuille, joissa voit poistaa ko. mainokset. en ole itse vielä kokeillut mutta pakko tehdä, kun tosiaan tuppaa vähän liikaa mainoksia ko. puulaakilta.

Ilmianna
Jaa

huussiremontti kirjoitti:

jep, ärsyttävää.. katso sen mainoksen yläpuolelta pieni teksti, eli mainontaa hoitavan puulaakin nimi ja päädyt sivuille, joissa voit poistaa ko. mainokset. en ole itse vielä kokeillut mutta pakko tehdä, kun tosiaan tuppaa vähän liikaa mainoksia ko. puulaakilta.

Show more

... sis klikkaa esim. tässä tapauksessa AdChoises ->> päädyt sivuille, joissa voit kieltää ko. mainokset

Ilmianna
Jaa


Ei Talotarvikkeelta mitään saa alle kolmen viikon toimitusajalla, jos sittenkään.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu