taloon.com

tilaaminen?

Onko kokemuksia tilaamisesta taloon.com nettikaupasta?

127

28213

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....

      niillä hinnoilla! todella kallista ainakin näyttää olevan joten suosittelen miettimään että unohtaisi sieltä tilaamisen.

      • ??????

        Minusta ne saunan hinnat ainakin osassa tavaraa esim lattialämmityspaketit ja saunan lasiovet (139?e) olivat tosi halpoja esim K-rautaan verrattuna.. Mutta mistä suosittelisitte keltanokalle kamoja remonttiin ostettavan? ja jos on keskipohjanmaan alueelta kokemuksia hyvästä ja suhteessa edukkaasta keittiökalustefirmasta ni otetaan kiitollisna vastaan! tarjouspyyntöjä ollaan laitettu esim himangan puusepille ja Kokkola keittiö ja kaluste tukkuun, sekä Petraan..


      • janxu
        ?????? kirjoitti:

        Minusta ne saunan hinnat ainakin osassa tavaraa esim lattialämmityspaketit ja saunan lasiovet (139?e) olivat tosi halpoja esim K-rautaan verrattuna.. Mutta mistä suosittelisitte keltanokalle kamoja remonttiin ostettavan? ja jos on keskipohjanmaan alueelta kokemuksia hyvästä ja suhteessa edukkaasta keittiökalustefirmasta ni otetaan kiitollisna vastaan! tarjouspyyntöjä ollaan laitettu esim himangan puusepille ja Kokkola keittiö ja kaluste tukkuun, sekä Petraan..

        Täältä löytyy ainakain vähän vertalua http://www.asuntosuomi.fi/rautakaupat-netissa/
        Kaikki ei todellakaan ole halvinta, mutta olen eri mieltä. Usein on halvempaa kun jaksaa vain vertailla.


      • toimituskulut_kuriin

        Esim. sähkötarvikkeissa:

        Kaikki riippuu siitä, tilaatko yhden/muutaman sähkötarvikkeen vai esim. koko omakotitalon sähkötarvikkeet kerralla.

        JOS tilaat koko omakotitalon sähkötarvikkeet kerralla, silloin yksi hyvä vaihtoehto on finnparttia.fi (liike Perniössä).

        MUTTA: finnparttia veloittaa keskikokoisista tilauksista pientoimituslisän ja pieniä tilauksia eivät suostu toimittamaan ollenkaan.

        Siksi finnparttia on hyvä vaihtoehto vain suuriin tilauksiin, (arvon mukaan) pienet ja keskikokoiset tilaukset kannattaa tilata muualta paikan pienasiakasepäystävällisen toimintapolitiikan takia.

        Kas kummaa kun ulkomaisille verkkokaupoille pieni tilaus ei ole ongelma.

        Eräs ulkomainen verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset 9,80 € toimituskuluilla - eli jos tilauksesi arvo on 1€, niin maksat siitä 10,80€ kotiovelle toimitettuna.
        Eivät siis kiukuttele tilauksen pienuudesta: on sinun asiasi asiakkaana päättää, onko järkevää maksaa 1€ tilauksesta 10,80€. Jos sen hyväksyt, niin maksat tilauksen arvon 1€ 9,80 € toimituskulut eli yhteensä 10,80€.

        Toinen ulkomainen verkkokauppa toimittaa kaikki yli 50€ nettoarvoiset (eli yli 62 € bruttoarvoiset) tilaukset toimituskuluitta.

        tätä voit verrata finnparttian ehtoihin:

        "Alle 150 € ALV 0% postitilauksista perimme 8 € ALV 0% pientoimituslisän.
        lisäksi postikulut alkaen 14€ ALV." Ja alle 75 € tilauksia (ALV 0%) kieltäytyvät toimittamasta!

        Verrataanpa esim. 52€ tilausta (ALV 0%) eli arvonlisäveroineen 64,48 €.

        finnparttia: kieltäytyvät toimittamasta, koska 52€ < 75€.
        JOS suostuisivat toimittamaan, niin hinta olisi:
        (52€ 8 € 14€) * 1,24 = 91,76 € edellyttäen, että tilaus pakattuna painaa enintään 5 kg, suurempi paino nostaa toimituskuluja.

        ulkomainen verkkokauppa 1: maksat 64,48 € 9,80 € = 74,28 €.

        ulkomainen verkkokauppa 2: maksat 64,48 € 0 € = 64,48 €.


        taloon.com ei ole minulle tuttu, mutta joku voisi kirjoittaa vastaavan vertailun siitä:

        JOS tilaat taloon.comista lähetyksen, jonka arvo (ALV 0%) on 52€, eli ALVeineen 64,48 €,
        mikä on kokonaiskustannus, jonka joudut tilauksestasi maksamaan, että sen myös saat?
        Vai onko taloon.comilla myös joku minimitilaus, jota halvempia eivät suostu toimittamaan ?

        Suomalaisista verkkokaupoista mainittakoon myös Jimm's PC store.
        Heillä toimitus on ilmainen.
        Voi tietysti kysyä, miten heillä on varaa ilmaisiin toimituksiin, tokihan postin tai matkahuollon käyttö maksaa myös heille.

        Omalaatuinen vastaus:
        Jimm's PC store lakkautti taannoin sekä Helsingin että Tampereen myymälät.
        Näin Jimm's PC store yrityksenä säästää sekä Helsingin että Tampereen myymälöiden liikehuoneistojen vuokrat.
        Lisää säästöä yritykselle tulee siitä, että kaikki ne Helsingin ja Tampereen myymälöiden henkilökunnasta, jotka eivät suostuneet siihen, että työpaikka siirtyy Turkuun, irtisanottiin.

        Jimm's PC storen ainoa myymälä on nykyisin Turussa, josta toimittavat verkkokauppatilaukset koko maahan ja lisäkuluilla myös ulkomaille.

        Moni muukin suomalainen verkkokauppa on siirtynyt esim. kiinteisiin toimituskuluihin, tyypillisin vaihteluväli toimituskuluille on 2,90€ - 9,90€.

        Halvin 2,90€ on ainakin ollut käytössä toisella turkulaisfirmalla, joka myy matkapuhelinten lisätarvikkeita (esim. akut, laturit, datakaapelit, handsFreet jne.) mutta eivät ainakaan taannoin myyneet itse puhelimia.

        4,90€ on motonetin uusi toimituskulu.

        Mainittakoon vielä kusettaja ebay !

        ebay:n tyypillinen kusetus:

        Tuotteen hinta: 0,99 USD
        Toimituskulut 25,00 USD tai enemmän.

        Amazon (toinen jenkkifirma) on kuulemma tulossa Suomeen.
        Jää nähtäväksi, onko siellä samanlainen kusetuskulttuuri kuin ebay:lla, eli itse tuote on melkein ilmainen, mutta voitto tehdään järkyttävän kalliilla toimituskuluilla.

        Tässä olisi kuluttajansuojaviranomaisille työtä: Lakiin pitäisi saada määräys, että toimituskuluilla EI SAA tehdä voittoa, vaan jos toimituskuluja on jostain syystä peritty enemmän kuin mitä toimittamisesta aiheutuu kustannuksia, liikkeellä pitäisi olla velvollisuus palauttaa ylimenevä osa asiakkaan pankkkitilille, jollei asiakkaan ja liikkeen välillä päästä yhteisymmärrykseen jostain muusta palautustavasta.

        Lisäksi liikkeelle pitäisi olla rangaistavaa se, jos asiakkaalla ei käytännössä ole muuta mahdollisuutta palautuksen saamiseen kuin yrityksen lahjakortti.

        Liikevoitto kuuluu tehdä tuotteen hinnalla, ei toimituskuluilla.


      • Eilen tuli tilaamani suihkukaappi, mutta siinä oli allas selvästi käytetty ja rikkinäinen/kulunut, , pitkä halkeama siis altaassa, jota oli tökerösti korjattu keltaisella kangasvahvisteisella teipillä !

        Pitkä halkeama oli teipattu tällä keltaisella teipillä piiloon, mutta paljastui kun poistimme teippaukset altaasta ?
        Meitä ooli kolme henkilöä purkamassa allaspakettia, joka oli myöskin selvästi ennenkin avattu, vahvoista teippikerroksista päätellen, elikkä sain käytetyn ja haljenneen altaan !


    • kun vertaa rautakauppaan

      olen käyttänyt taloon.comin hintoja budjetoimiseen ja kertaakaan ei ole ollut tavara kalliimpaa rautakaupasta ostettuna. Tämä toki rakentajatilin kautta, mutta mikäpä estää avaamasta sellaista tiliä, kun se ei edes maksa mitään.

      • Kemppainen

        Ainakin lvi-tavaran saa tuolta taloon.comista melkoisen hyvään hintaan. Itse ostin sieltä maalämpöpumpun selkeästi parhaalla hinnalla mitä mistään sain.


    • joohh

      Hinnat on OK. Rautakaupoista voi saada rakentaja-alennuksin ja isompaa tarjousta pyytämällä edullisemmin, mutta mitään riistohintoja ei ole osunut kohdalle. Toimitukset tuntuu pelaavan muuten mutta toimitusaikaa ei osata vahvistaa edes päivän tarkkuudella (pahimmillaan "1-3 viikkoa") ja sitten kuski soittaa kun on jo pihassa.

      Ja tuntuvat "yllättäen" karsivan kaikki arvostelevat asiakaskommentit sivuiltaan ja näyttävät vain kiittäviä palautteita.

      Enivei, helppo tapa vertailla hintoja ja hinnat melko hyvin kohdillaan.

    • tilannut ja saanut

      Kaksi vuotta sitten tilasin sekalaista tavaraa. Kuorma-auto saapui ilmoitetun toimitusajan sisällä ja nosteli tavarat pihaan. Meikäläinen oli ihan tyytyväinen helppoon ostotapahtumaan ja hintakin oli ihan kohdillaan omien hintavertailujen mukaan.
      Halvemmallakin ehkä olisin nuo tavarat saanut mutta se olisi varmasti vaatinut itseltäni enemmän aikaa ja vaivaa.

      • Myyntimiässelkiästi

        Omistaja itse mainostaapi! Hienoa markkinointia


    • isa80
    • 1 luokka

      boonusta ja kakkosluokan tavaraa.

    • Libom

      Kannattaa kysästä tuotetta paikallisestakin kaupasta. Ostin viimeviikolla kiertovesipumpun rautiasta 139 euroa. Tismalleen sama pumppu taloon.com 299 euroa. Tietysti jos on pussissa painetta, niin väliäkö hällä. Toisaalta sellainen taitaa ostaa tuotteen huoltofirmalta.

    • ei hyvä

      nimenomaa, kannataa kysellä paikallisesta rautakaupastakin, kokeilun vuoksi tilasin ja toimitus tuli samasta paikallisesta rautakaupasta missä asioin muutenkin todella paljon. ja olisin saanut halvemmalla suoraan sieltä.

    • Suomalainen ihminen

      Jos minulta kysytään niin itse tilaan talotarvike.comista on halvenpi kuin taloon.comi ja vieläpä suomalainen yritys tämä taloon.comi on ruotsalaisten yritys, ei sieltä osto kannata ainakaan suomalaisia yrittäjiä. joten en suosittele taloon.comia

      Kokemuksia on talotarvike.comista ja hyvä palvelu on ja todella nopea.
      SUOSITTELEN!

      • rakentaja

        Kannattaa kyllä todellakin verrata taloon.comissa pex putki 1€/m halvempaa


    • En suosittele

      Lähetyksestä puuttui toinen tilatuista tuotteista. Lähetti ei suostunut silti ottamaan pakettia kuljetettavaksi takaisin. En suosittele.

      • Erkkaaja

        Eikö silloin kannata pyytää sitä puuttuvaa tuotetta jälkitoimituksena? Ei kai se kaupan vika, jos posti tai lähetti ei ota sinun pakettia takaisin? Missä nettikaupassa noin toimitaan että annan paketin takaisin lähetille? Ei missään.


    • puoli tonnia

      Palautin ko. liikkeeseen tilaamani tavarat kahden vrk:n kuluessa vastaanottamisesta, en edes avannut laatikkoa, eli se lähti juuri siinä kunnossa, missä oli minulle tullutkin. Palautuksesta on jo yli kuukausi, eikä palautusrahoja näy tilillä. Olen ollut s-postiyhteydessä asiakaspalveluun, josta väitetään, ettei paketti ole saapunut toimipisteeseen. Itellan lähetystunnistetiedon mukaan lähetys on luovutettu vastaanottajalle, ja olen tuon lähetystunnistetiedon laittanut s-postilla asiakaspalveluun - eipä ole enää kuulunut sieltä mitään.. Taas laitoin s-postia kyselläkseni rahojeni perään. Eli ilmeisen helposti ei ainakaan palautus sinne onnistu.

      • todella pettynyt

        joo ostimme tuotteita ja puoli vuotta reklamaatiosta jota eivät kuulemma koskaan saaneet. En voi suositella kyseistä firmaa edes pahimmalle vihamiehelle. Marssikaa paikalliseen rautakauppaan niin asiat hoituvat.


    • suosittelen tätä

      Ei kokemusta edellämainituista kaupoista mutta ite ostin sulanapitokaapelia ja pari poltinta kyseisestä www.laatuled.fi kaupasta kun oli hyvässä kampanjassa.
      Ei tuolta tietty rak.tarvikkeita löydy :) mut kaapeli ja polttimot vaikutti hintaansa nähden hyviltä.

    • faceless

      Joo aivan p***a nettikauppa . Tilasin tuotteen jota ei sitten ollutkaan taloon.com:illa
      ja väittivät että maahantuojalla jotain ongelmia. Sitten Itella hävittänyt tilauksen ym.ym.
      Käsittämätöntä puuhastelua/ kusetusta. Ei enää talooncomista mitään tuotetta.
      Kivijalkakauppaan tai Saksasta seuraavat hankinnat, ne ei petä.

    • erqerqrr

      Aivan helvetin kallis paikka. Laskeskelin muutamien tuotteiden hintoja niin kivijalkakaupan hyllyhintoihinkin helposti 25% ja jopa 50%. Sitten kun vielä kysyy paikallisesta tarjouksen niin eipä kannata paljoa Taloon.comista tilailla.

      • NimiErkkiläinen

        Kumma että meikäläinen laskeskeli melkein päinvastain... No, hevosmiehen tietotoimistoon netissä tuskin kannattaa luottaa. Jokainen voi arvioida kun käy katsomassa hinnat.


    • nettiosto

      V-tuttaa perässäjuoksevat mainokset... Kun jotain käy niiden sivuilla katsomassa, seuraavat perässä verkkokaupan havainnekoodien perässä mihin seuraavaksi menen ja vilkuttavat tuotteita siellä. Typerää!!! Muuten hyvä kategoria, mutta ylimainonta rikkoo rauhan enkä halua enää asioida siellä.

      • huussiremontti

        jep, ärsyttävää.. katso sen mainoksen yläpuolelta pieni teksti, eli mainontaa hoitavan puulaakin nimi ja päädyt sivuille, joissa voit poistaa ko. mainokset. en ole itse vielä kokeillut mutta pakko tehdä, kun tosiaan tuppaa vähän liikaa mainoksia ko. puulaakilta.


      • huussiremontti
        huussiremontti kirjoitti:

        jep, ärsyttävää.. katso sen mainoksen yläpuolelta pieni teksti, eli mainontaa hoitavan puulaakin nimi ja päädyt sivuille, joissa voit poistaa ko. mainokset. en ole itse vielä kokeillut mutta pakko tehdä, kun tosiaan tuppaa vähän liikaa mainoksia ko. puulaakilta.

        ... sis klikkaa esim. tässä tapauksessa AdChoises ->> päädyt sivuille, joissa voit kieltää ko. mainokset


      • disudaa

        thank youuu


    • 12345X

      Ei Talotarvikkeelta mitään saa alle kolmen viikon toimitusajalla, jos sittenkään.

      • voihnenu

        itse sain kahteen päivään tilauksesta


    • rerereer

      Enpa muistaisi että olisi kyllä :/

    • Talooncomonparas

      Köyhän itkua kuuluupi taas täällä palstalla. Suoli24. Hakekaa vaikka kaatopaikalta rakennustarvikkeenne. Iloista dataa!! taloon.com on hyvä verkkokauppa rakentajalle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Tyhmäpäästäkärsii

      Ostin porakonesetin www.taloon.com nettikaupasta. Tyhmänä en vertaillut, toisesta nettikaupasta olisin saanut saman setin 56€ halvemmalla.

      • petej8

        Kallis mesta


      • Kilpailuttaaaa

        Juu kannattaa kilpailuttaa


    • tilaanjatkossakin

      Hidas, kallis mutta ihan hyvä!

    • Kopkop2917

      Kopkop

    • Muistutuksena2017

      Kannattaa muistaa että olette täydessä vastuussa kirjoituksistanne. Kannattaa siis miettiä mitä kirjoittaa ja minne.

    • taloocomcom

      Netrauta.fi

      • Penneli

        Samaa lafkaa molemmat, by the way. No ok, tarkennetaan: sama omistaja.


    • Ihmetyttääsuuresti2017

      Taloon.com on törky kallis verrattuna jopa kivijalkaliikkeisiin. Ja toimii virossa.

    • Kallisliikeon

      Todella kallis liike!

    • opzöddowie

      Rintiittiigti kellot soi

    • kallistaonkallis

      SIKA KALLIS TALOON.COM!

    • taloooooon.comiii

      älä vitussa osta taloon.com

    • taloooon.com

      MISSÄ TUOTTEET VIIPYY????

      • marttikuula

        Tilasin rakennustarvikkeita. Kukaan ei Tataloon.comissa tiennyt koska saapuvat.
        Toimitusta ei voinut kiirehtiä. Toimitus tuli kuukauden kuluttua.
        Kukaan ei tuntunut olevan vastuussa mistään.

        Rakennustarvikkeita ei kannata tilata siten, ettei kukaan tiedä toimitusaikataulua.
        Muu rakentaminen viivästyy ja kallistuu jos välistä puuttuu tuote jonka asennusaika olisi käsillä.

        Ostan jatkossa muualta.


      • Uskomatonta-paskaa

        Sen takia monella seissyt rakennusprojektit. Ei yhtään voi luottaa.


      • marttikuula kirjoitti:

        Tilasin rakennustarvikkeita. Kukaan ei Tataloon.comissa tiennyt koska saapuvat.
        Toimitusta ei voinut kiirehtiä. Toimitus tuli kuukauden kuluttua.
        Kukaan ei tuntunut olevan vastuussa mistään.

        Rakennustarvikkeita ei kannata tilata siten, ettei kukaan tiedä toimitusaikataulua.
        Muu rakentaminen viivästyy ja kallistuu jos välistä puuttuu tuote jonka asennusaika olisi käsillä.

        Ostan jatkossa muualta.

        Jep, sama täällä, olen kohta kuukauden odotellut jo maksamiani 3 kpl Pike teräspylväitä, Tilauspäivä 30.08.2021, mutta mitään tietoa en ole toimituksesta saanut asiakaspalvelulta, elikkä kaivuu ja sähkö urakka on pysähdyksissä/keskeytyneenä., maksettujen tavaroiden puuttumisen vuoksi!
        Toimitus ajaksi lupasivat 2-5 päivää !


    • jouuuujouuuu

      jou jou jou

    • K-RAUTAROKKAAA

      HAE PAIKALLISELTA K - KAUPPA YRITTÄJÄLTÄ.

    • Eiolesuomessa

      Taitaa toimia venäjällä tai virossa?

    • Unohtakaa

      Asioin kyseisen yrityksen kanssa ensimmäistä kertaa. Vaikka puhelimitse tilausta tehdessäni varmistin, että tuote saapuu sovitun mukaisesti, niin ei se sitten toteutunutkaan. Odottelin aikani ja kun näytti siltä, ettei tilaamani tuote saavukaan, niin soitin asiakaspalveluun. Kertoivat, että toimitus viivästyy ja vetosivat laajaan tuotevalikoimaan. Peruutin tilaukseni, enkä enää tilaa sieltä mitään.

    • Slow_

      Vitsin hidas, mutta ihan hyvä!

      • Slow_

        Siis joissain tuotteissa pitkä toimitusaika. Jotkut tulee nopeasti.

        Toimitusajat näkee tuotteiden kohdalla.


    • Woldemar2567p9

      Kallein rautakauppa kaikista,ehkä jonkun jäännoserän saattaa saada halvalla. En ole pystynyt ostamaan mitään tuolta taloon.com kaupasta.Aina olen saanut paremman tarjouksen muualta.

    • Oiva3

      Joo, ja älkää ainakaan menkö tohon halpaan että Tammiston myymälästä voisit ostaa jotain mukaan, ei todellakaan. Huijausta koko juttu, eivät vaivaudu ilmoittamaan ettei sieltä voi ostaa mitään vaikka niin voisi luulla. Itse hain loppujen lopuksi toisesta liikkeestä työkalun, jonka sai heti kouraan, vaikka nyt sitten maksoikin vähän enemmän.
      En ikinä osta mitää talo ja net. comista. samaa siddiä ovat.

    • TYYTYMÄTÖN

      Taloon.comista ei kannata ostaa mitää sovitut toimitukset eivät toimi ollenkaa ja muutenkin paska firma ...EN SUOSITTELE EDES VIHAMIEHELLENI.PASKAA PALVELUA KAIKILLA TASOILLA
      PALJON LUPAUKSI MUTTA MIKÄÄN EI PIDÄ PAIKKAANSA
      TAVARAN PITI TULLA 5 PÄIVÄSSÄ VIIMEISTÄÄ KUN TIEDUSTELIN KUN EI OLE TULLU NIIN ONKIN SITTEN 10 PÄIVÄN PÄÄSTÄ
      SUOMEKSI SANOTTUNA HAISTA PASKA YRITYS

    • Remontoija

      16.5. tilattujen kotimaan varastotuotteiden (työkaluja) toimituspäiväarvio 23.5.

      Ala-arvoinen suoritus aikana jolloin verkkokaupan yksi keskeisimpiä kilpailutekijöitä on toimitusnopeus.

      Kilpailijalta olisi tullut seuraavaksi päiväksi muutaman euron kalliimmalla.

      Tämä olisi ollut tiedossa, olisi jäänyt tilaamatta.

      Täytyypä muistaa seuraavalla kerralla.

    • heheha

      Todella heikko. Mikään ei toiminut. Väärä tuote. Jo maksettu. Yrittivät ujuttaa jotain ihan muuta. En tiedä vielä mitä. Mutta ilmeisen halvempaa, palasista koottua halpatuotetta. Oikeustoimet odottavat. Todella olen pettynyt. Monta kertaa olin yhteydessä saadakseni toimituksen sujumaan niin kuin olisi pitänyt. En suosittele kenellekään. Olen luottanut suomalaisiin toimijoihin. Luottamus meni. 1500 maksoi.

    • Siis aivan paska kauppa. Tilasin hiekkapumpun uima-altaaseen 11.5.2018 ja nyt 20.6.2018 tuote ei ole vieläkään tullut, peruin kaupat. Toukokuun upeat ilmat meni katsellessa tyhjää allasta, (haettiin honkkarista sitten 50€ hintainen väliaikainen suodatin). Toimitusaika pumpulle oli 5-10 arkipäivää, 14 päivän jälkeen lähetin s-postilla kyselyä että koskahan se tulee, sanoivat selvittävänsä pikaisesti ja ilmoittavansa sitten. No viikon päästä soitin ja kyselin että miten on asian laita, he selvittävät sitä edelleen. Sitten tuli viesti 3 päivän päästä, että kyseinen pumppu onkin loppuun myyty, tarjosivat toista tilalle ja hyväkyin, ei ole tullut sekään. Toimitus- sekä asiakaspalvelu ovat aivan ala-arvoisia. en suosittele kenellekään. Olisi pitänyt käydä ensin heidän omalla palaute sivulla, siellä on satoja asiakkaita jotka ovat olleet sitä mieltä että toimitusajat eivät pidä paikkaansa vaan kaikki myöhästelee ja osa on saanut aivan väärän tuotteen joka piti olla.

    • Tupsahdushhhh

      Nopeat toimitukset. Joskus oli halpa. Nyt tosi kallis. Kehtaakin mainostaa.. " Osta muualta kalliimmalla" . Muualta saa jopa puoleen hintaan

    • Jarkkow

      Peruin kaupat koska tuote ei vastannut kuvausta.
      Lähetin sen heti 2pv kokeilu jakson aikana.
      Nyt ostosta on jo yli kk niin laskua pukkas postilaatikosta.luulin että asia oli selvä kaupan purulla.että mitähän vit...kohta alkaa Lego tippua.yrittää kyseinen lafka kusettaa,tuotetta ei ole minulla mutta silti rahaa haluavat...

      • Jarkkow

        No niin, asiaa selvitettyäni omaa aikaa meni noin viikon verran, mutta kuulemma odottivat maahantuojan raporttia laitteesta jota testailtiin...25.6 lähetin laitteen takaisin, laitetta ei kuulemma pystytty testaamaan kesälomien takia, maahantuojana FALMEK OY. Salosta. nyt elokuun viimeisellä viikolla laite testattu kyseessä robottiruohonleikkuri, niin tuote ei ole epäkunnossa tuli vastaus, mutta suostuivat kaupan purkuun. Ja laite uudestaan myyntiin. HUOM Laite ei vastaa kuvausta, kuvauksessa lukee että pystyy törmäämään puuhun taikka talon reunaan ja siitä vielä jatkamaan,näin ei käynyt vaan joka kerta error. ei sovi pihalle jossa on paljon puita.1200m2 pihaa piti pystyä leikkaamaan ja pah,50 metrin jälkeen rupesi pyörimään ympäri ja herjasi out of border. mutta maksu mieheksi jouduin 200 euron edestä koska raja kaapelit ja naulat piti ostaa erikseen ja niitähän oli jo pilkottu plus kuka hullu etsii ne kaikki tuolta maasta jota on 2päivää niitä sinne laittanut.Asiakaspalvelu taloon.comista ala arvoista,vastauksia sai odottaa viikon päivät.eikä palautus kustannuksia meinanneet millään maksaa vaikka lupasivat,siitäkin hirveä sposti rumba.raha kyllä kelpaa mutta mitään ei anneta takaisin päin.


    • enkoskaanenää

      Tilasin keväällä kattovalaisimen, ei ollut tullut seitsemän viikon päästäkään, soitin ja sitten tuli parinviikon päästä. Sama toistui taas, kun tilasin tavaraa ja en ole saanut kyseisiä tuotteita ja tilasin viisi viikkoa sitten. Asiakaspalvelu on ruuhkautunut. Ei todellakaan kannata tilata mitään.

    • Romero

      Olen tilannut monta vuotta sieltä aika ajoin. Viime syksystä (2017) asti hommat ruvenneet tökkimään enemmän ja enemmän. Toimitusajat venyy; saldovirheitä, sairauslomien takia ruuhkaa, inhimillisiä erehdyksiä, seli-seli-seli. Asiakaspalvelussakin tunnelma selvästi kiristynyt. Enää en uskalla maksaa etukäteen, vain laskulla tai luottokortilla kannattaa ettei jää rahat sisään ja tavarat saamatta kuten moni muistaa Anttilan yllättävän konkurssin, just samanlaisia merkkejä oli.

    • Mieti_vaihtoehtoja

      Asiakkaat ovat saaneet kirjoittaa taloon.comissa vapaasti kokemuksia ja arvosteluita (sivu löytyy helposti googlettamalla). Merkillepantavaa vaan että kun viestejä selaa niin vuoden 2015 aikana negatiivinen palautteen määrä on kasvanut ja sitten onkin palsta laitettu kiinni, eli uudempia kommentteja ei ole...

    • Ehehehe

      Joissain tuotteissa toimitus hidas kuin etana...

      • Rallienglish

        Hyvä firma! Good taloon.com


    • Gyyd

      Itselläni ainoastaan positiivisia kokemuksia. Laaja valikoima ja tilaaminen helppoa. Toimitusajat ainoastaan joidenkin tuotteiden kohdalla liian pitkät.

    • siivooja

      Ei ole kokemusta kyseisen virman toimituksista.

    • PettynytTaloon

      Tilasin tuotteen, piti tulla viikolla 11. Kyselin perään, tuleekin viikolla 31. Tuotteessa oli toimitus aika 2-5 päivää, se onkin tällä kertaa jopa 105 päivää. Suosittelen kaikkia muita firmoja.

    • Tapio1825

      Ostin pienen taloyhtiön nimiin Oraksen 1825 keittiöhanan, joka osoittautui jo ennen asennusta heikkolaatuiseksi. Taloon.com ei suostunut ottamaan tuotetta, koska tuote oli tilattu taloyhtiön/yrityksen nimiin. Ainakaan minkään taloyhtiön tai yrityksen ei kannata ostaa tästä firmasta, koska palautusoikeutta ei heikkolaatuisiksiksi ja käyttötarkoitukseen sopimattomilla tuotteilla ole.

    • Tapio1825

      Älkää uskoko taloon.com tuotearvosteluja! Eivät ilmeisesti julkaise negatiivisiä arvosteluja. Kirjoitin itse nrgatiivisen arvostelun Oras 1825 keittiöhanasta, mutta eivät julkaise sitä.

    • Hyvätkokemukset

      Mulla on vaan hyvät kokemukset, tosin en tilannut kuin 2 eri tuotetta
      Molemmat saapuivat eri lähetyksissä, koska toimitusajat oli eri, toisessa pidempi
      Ensimmäinen tuli muutamassa päivässä luvatusti ja toinen tuote myös nopeammin kuin mitä arvioitu toimitusaika oli
      Kaikki vastasi sitä mitä tuotetiedoissa luki itse tuotteiden kohdalla

    • Tapio1825

      Talotarvike.fi ja netrauta.fi ovat myös saman ruotsalaisen pörssifirman nettikauppoja, joissa pienten taloyhtiöiden/yritysten kohtelu lienee samanlaista. Varokaa niitäkin. Edelläolevat hyvätkokemukset-nimimerkki kirjoitti kommenttinsa niin pian minun jälkeeni, että lienee selvää sen olevan taloon.com trolli.

    • Harkitkaa

      Tilattua tavaraa ei yhä toimiteta asiakkaalle. Älkää maksako mitään tämän yrityksen tuotteita ennakkoon. He eivät edes vaivaudu itse olemaan asiakkaaseen yhteydessä, jos toimtukset viivästyvät. Todella paskaa paketissa ja myyvät sellaisia tuotteita, joita ei voida edes toimittaa, kun ne on jo loppu. Näillä pelleillä ei ole omaa varastoa lainkaan.

    • Anonyymi

      Myyvät paskaa ja kerran käytettyä tavaraa uutena.

    • Anonyymi

      ok kauppa. monipuolisesti eri kamaa halvalla. jos on kiire aikataulu niin en suosittele tällöin verkkokauppaa, muuten hyvä. kaikki ei tule ilmeisesti omasta keskusvarastosta sillä isoja toimituksia ei ole koottu vaan tulevat monina toimituksina. tämä ainut miinus sekä se, että koko valikoima ei ole myöskään myymälässä.

      • Anonyymi

        jos on kiire niin jukira.fi


    • Anonyymi

      Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan ko. puljusta mitään. Tilauksen viivästyessä asiakaspalvelu ei vaivaudu ilmoittamaan asiakkaalle viivästyksestä tai sen syystä vaan asiaa pitää alkaa itse selvittää. Ennen tuotteen tilaamista tässäkin tapauksessa painotettu että tässä tapauksessa tilattu hirsilato tulee saada tontille tiettyyn päivämäärään mennessä. Aspa vakuutteli tuolloin että varmuudella ko. homma tulee hoidetuksi, nyt tilaus peruttu viivästyksen ollessa kaksi kuukautta sovitusta. Asioikaa hyvät ihmiset oikeissa kivijalkaliikkeissä, niin minäkin jatkossa teen!

      • Anonyymi

        Joo samaa näyttää vieläkin olevan, oli ukot, onneksi kaverit 10 arkipäivää tilauksesta sovittu. Toimitus oli siis 2-5 arkipäivää. Ei vieläkään näkynyt mitään ja asiakaspalvelu ei tosiaan jaksa mitään vastata. Täys paska on paikka, älkää käyttäkö! Ajattelin et näin ei saa liikkua aikaa olisi hyvä vaihtoehto, mutta en varmasti käytä enää ikinä.


    • Anonyymi

      Tasan viikko meni kunnes laittoivat tilatut tuotteet tulemaan ja tuotteet olivat varastossa. Olen jo ostanut muualta samat tuotteet jotta työt saatiin jatkumaan aikataulussa. Katsotaan meneekö kuljetusfirmalla toinen viikko😂

    • Anonyymi

      Tilasin oman tuotten 21.4.2020: 2-5 päivän toimitusajalla kesäkeittiöön, et vappuna...Kolme viikkoa meni et sain ekan vastauksen "asiakaspalvelusta" ja sekin oli selvitämmä asiaa :-) jees 17.5 suostusivat muuttamaan tuotteeseen, että kun tuotetta on taas saatavilla ?? toimituksen alkavat 27.5? Eli jos nyt haluatte siirtää remonttia niin tämä antaa sen mahdollisuuden!!!

    • Anonyymi

      Itse tilannut taloon.comista tuotteet tullut jopa etuajassa ja sain muutettua tilausta 2 kertaa vaikka oli jo varmistunut muutamien tuotteiden kuljetus, eli varsin asiallista palvelua. Se että miten ja mihin ilmoittelee tulevista rahdeista, on kiinni kulloisesta kuljetusfirmasta. Kun katselee lähetyslisoja, niin tuotteet on ihan tavan rautakaupoista, valmistajilta ja tukkureilta mikä mistäkin. Taloon.com on eräänlainen kilpailuttaja jolla on toimittajien kanssa diili ja tällöin tuotteet voivat olla listahintaa vähän halvempia.

      Jos tilaa ison erän kaikenlaista rakennustavaraa, niin aika paljon helpottaa että tavallaan tuo taloon.com toimii sihteerikkönä/ logistikkona tms... luulen että n.3200e tavarat olis tullut 200-400e euroa halvemmaksi itse haettuna mikä mistäkin, esim 604kg peltiä olis ollut kivaa lastailla rautakaupassa pakuun, tai 200m lautaa niputella noutopihalla peruspakuun, tuossahan oli joku 420e rahtikulujakin.

    • Anonyymi

      Osa kallista ja osa halpaa

    • Huono kauppa. Taloon.com. Ei saa mittää tilaa. Rahaa kyllä kelpaa.

    • Anonyymi

      Pitkä aika ootella huussia kun arvioitu toimitusaika oli 5-10 päivää jonka vois piätelläkin, mutta nyt kun on jo mennyt 75 päivää,..

    • Anonyymi

      Kyllä on kokemuksia Taloon.comista
      Nyt 3 viikkoa riidelty. Tilasin aitaelemetit 4 kpl tolpat sekä tolppakiinnitykset. Ja betonikiinnitykset.4 Tuotetta Ilmoittivat että olen tilannut väärät tolpat.Pyysin että vaihtavat. Alkuperäiset tolpat40x60 Minulle lähetettiin tolpat 80x80 mutta loppuosat ei vaihdettu. Elikkä nyt minulla on betonikiinnitykset 40x60 ilmoittivat vaan että olet itse hyväksynyt. Olen soittanut myyntiin,lupasivat välittää viestiin että minulla on väärät tuotteet. Odottanut nyt 5 pvä ei yhteydenottoa.Pitää kai perua tilaus. Tai ottaa yhteyttä kuluttajasuojaan. Aita olisi jo asennettu jos olisi oikeat osat. Tuntuu että näillä henkilöillä ei ole ammattitaitoa.
      Kaikki ei ole halpaa vaikka ensin näyttää siltä.

    • Tilasin täältä Gymstick Half Power Rackin. Kuitenkin vain puolet osista toimitettin minulle. Asiakaspalvelu hoiti kuitenkin reklamaation nopeasti ja asiallisesti.

      Ärsyttävää on kuitenkin taloon.comin sivuilla olevat tarjoukset tai kampanjat. Nämä kampanjat ovat tosiasiassa ympäri vuoden voimassa, vaan päivämäärä kampanjan loppumiselle muuttuu parin viikon välein. Alennettu hinta on kuitenkin tosiasiassa ihan normaali hinta, joka ei ole halvempi kuin muualla.

      Taloon.com esittää kuitenkin normaalihinnaksi semmoisia hintoja, millä tuotetta ei ole koskaan myyty yhtään missään. Ale -40% ei tarkoita mitään muuta kuin, että keskitty normaalihinta on 40% kallimpi kuin todellinen normaali hinta.

    • Anonyymi

      En ole ostanut mitään kun kaikkia saa muualta verkosta edullisemmin, jopa karkeasti puoleen hintaan ainakin samat työkalut. Prosentit ei kerro hintaa vaan sen myyntihinta.

      Yleensä -% prosentteja käyttävät käypät on aina kalliimpia.

    • Anonyymi

      Todella surkea verkkokauppa. Toimitukset joko tulevat TODELLA hitaasti tai ei ollenkaan ja asiakaspalvelu on ihan täysin NOLLA.

    • Anonyymi

      Unohda!
      Kehnoin verkkokauppa näillä leveysasteilla!
      Toimitus kestää kauan 1-2 kk ja asiakaspalvelua ei ole!
      Jos et odota.1-2 viikkoa vastausta!

      • Anonyymi

        Taloon.com on samaa putiikkia kuin netrauta ja grillikauppa.com.

        En ikinä tilaa mistään noista kaupoista! Silkkaa kusetusta koko yritys!!! Kaikki siis yhtä ja samaa konsernia!


    • Anonyymi

      Nyt on kokemuksia taloon.com:sta. Todella huono on. Tuli yli 100 kilometrin päästä K-Marketista ilmoitus lähetyksen saapumisesta. Lähin ko. lähetyksiä vastaanottava paikka olisi löytynyt kyllä alle kilometrin päästä. Taloon.com:lla ei ole asiakaspalvelua jonka kanssa voisi puhelimitse asiaa selvittää. Ainoastaan ulkoistettu kallis puhelinnumero, joka tarvittaessa auttaa vain nettisivulta löytyvän reklamaation täytössä. Aikaa paloi kyllä lopulta tosi kauan ko. asian selvittämiseen, eikä lähetys lopultakaan saapunut lähimpään mahdolliseen noutopisteeseen.

    • Anonyymi

      Todella huono palvelu, yritin ostaa led lamppuja useasti kuukauden ajan, ei onnistunut... ei jatkoon!

      • Anonyymi

        Taloon.com myy tuotteita ale-prosenteilla. Alennusten jälkeenkin hinnat ovat monesti kalliimpia kuin monissa kaupoissa samat tuotteet normihinnalla. Hintahuijausta koko kaupan liiketoiminta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taloon.com myy tuotteita ale-prosenteilla. Alennusten jälkeenkin hinnat ovat monesti kalliimpia kuin monissa kaupoissa samat tuotteet normihinnalla. Hintahuijausta koko kaupan liiketoiminta.

        Joo eipä hintatietoinen tuolta mitään tilaa, halvemmalla saa kivijalkakupastakin tai peräti K-raudasta.


    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu loppuu heti, kun asiakkaan rahat kilahtaa kassaan! Toimitusmaksut pitää maksaa tavaraa tilatessa. Lähetys on aina ollut myöhässä!

    • Anonyymi

      Kyseisen nettikaupan sivuilla oli/on tarjous sälekaihtimista, alennus 10%. Saalekaihtimien normaalihinta n. 24 €, tarjouksessa 22,10 €. Olimme tekemässä tilausta, koska vaikuttivat niin edullisilta. Kun laitoimme sälekaihtimien koon (140x160 cm), hintaa tulikin lisää 13,90. eli verhot maksoivatkin 36 €. (Siihen vielä postituskulut 9€). Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja kävi ilmi, että tuolla hinnalla 22,10 ei saa minkäänlaisia kaihtimia. Kyllä on niin ala-arvoista markkinointia.

    • Anonyymi

      Varoitus, varoitus, varoitus! Taloon.com, Netrauta ja Grillikauppa ovat samaa kusetusfirmaa. Älkää tilatko mitään täältä! Hoitakaamme yhdessä konkurssi nämä.

    • Anonyymi

      Toimitusaika lauteille oli 5-10 päivää ja nyt on kulunut 26 päivää ja lauteista ei kuulu mitään. Olen laittanut jo pari viestiä että missähän ne mahtaa olla. Minä tyhmä maksoin ne tilatessa. Eipä sitten saunota mökillä. En tilaa tuolta enää mitään!

    • Anonyymi

      Tilasin Taloon.comilta kasvihuoneen. Todella ERITTÄIN hankala koota. 2 päivää 4 ihmistä ihmetteli ohjeita, erittäin huonot. Yhdessäkään seinä- ja kattopaneelissa ollut minkäänlaista m miten päin merkintää kumpi puoli tulee ulospäin. Miksi kerrotaan, että helppo koota. Todella väärää informaatiota. Enkä ole ollut ainoa jolta tämän olen kuullut. En olisi todellakaan tilannut jos olisin tiennyt minkälainen koottava oli. En suosittele kellekkään, varsinkaan tuota Harmony mallia, mutta niin on ollut myös Mythos kuulemma. Mieletön määrä ruuveja ja muttereita ja muita osia joista kaikista ei kunnolla löytynyt edes numeroita kuin suurennuslasilla etsien.
      Olkaa rehellisiä, kun kerrotte, että helppo koota.

      • Anonyymi

        Löytyy vidaxlstä myös mutta 3krtaa edullisemmalla hinnalla


    • Anonyymi

      On. Älä ikinä tilaa mitään. Jos tilaat et saa ikinä tietää eres sitä onko tuote lähetetty vai ei koska ne jotka tilauksestasi jotain tietävät eivät koskaan vastaa. Ja ne jotka vastaavat eivät tiedä tilauksestasi mitään.

    • Anonyymi

      Ei minkäänlaista asiakaspalvelua. Trimmeri meni rikki, pahoitellaan ruuhkaa mutta silti seitsämään päivään ei ole saatu mitään aikaiseksi. Rahat kelpaa mutta eivät tee mitään sen eteen!!!

    • Anonyymi

      Taitaa jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi kun Taloon.com mitään ostan.
      Toimitukselle on annettu aikaa 5-10 vuorokautta kotiin asti ja tämän tarkistin ennen tilausta myyjältä.

      Olen nyt tästä laittanut parikin viestiä Taloon.com, josta heidän aspa lupasi tarkistaa missä toimitus on menossa, eipä ole mitään kuulunut vaikka laittelin toisen viestin perään.

      Ilmeisesti ei kiinnosta asikkaan saama palvelu, no jos toimitus ei ajoissa tule niin tässä tapauksessa peruutus on oikeutettu ja maksamani summa pitää hyvittää takaisin koska homma ei mene sopimuksen mukaan ja luvatun mukaisesti.

      • Anonyymi

        Joopa joo.

        Heiltä kesti kaksi päivää kertoa minulle, että arviolta ensi viikolla toimitus lähtee eikä siitäkään ole oikeasti tarkuuta, että näin tapahtuu.

        Myyjän pitäisi kertoa, että eivät voi luvata toimitukselle 5-10 päivää sanomalla, että heidän toimittajan on lupautunut hoitimaan toimituksen tässä ajassa.

        Tuntuu kovin toiminta perustua "arvioon".
        No minun arvioni on edelleen, että oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun mitään tuosta puljusta tilasin.

        Tuntuu, että asiakaspalvelu ja asiakkaista välittäminen on kyseisen puljun kaikilla tasoilla mitä sattuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joopa joo.

        Heiltä kesti kaksi päivää kertoa minulle, että arviolta ensi viikolla toimitus lähtee eikä siitäkään ole oikeasti tarkuuta, että näin tapahtuu.

        Myyjän pitäisi kertoa, että eivät voi luvata toimitukselle 5-10 päivää sanomalla, että heidän toimittajan on lupautunut hoitimaan toimituksen tässä ajassa.

        Tuntuu kovin toiminta perustua "arvioon".
        No minun arvioni on edelleen, että oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun mitään tuosta puljusta tilasin.

        Tuntuu, että asiakaspalvelu ja asiakkaista välittäminen on kyseisen puljun kaikilla tasoilla mitä sattuu.

        Asikaspalvelu, ei tee mitään näköjään tilattujen ja maksettujen tavaroiden saamiseksi asiakkaalle, en voi suositella!


      • Sama kokemus täällä, kaksi tilausta olen tehnyt, 30.08.2021 tehdystä ja maksetusta tilauksestani puuttuu edelleen/on saamatta 3kpl Pike teräspylvästä, ja eilen kaukokiidon toimittamassa suihkukaappi tilauksessa oli ko. kaappiin kuuluva ala allas haljennut ja pitkä halkeama oli yritetty "korjata/ piilottaa", keltaisella kangasvahvisteisella teipillä teipaten?
        Lisäksi ko. allas on selvästikkin ollut käytössä kulumajäljistä päätellen,(valokuvasimme ko. altaan pakkauksen(sekin teipattu moneen kertaan), laitan tarvittaessa valokuvia nettiin ja myös kuluttaja asiamiehelle, kaupan purkua/hinnan alennusta vaatiessani!
        Saapa nähdä vastaako heidän "asikaspalvelunsa" lainkaan, vai lähdetäänkö suoraan raastupaan?


    • Anonyymi

      Hinnathan on ihan ok ,mutta postitus on ihan sairasta kun paketeja valuu monta kuukautta yksi koukku kerrallaan pitää hakea postista

    • Anonyymi

      Paska paikka älkää tilatko mitään,tuotteet on huono laatuisia. Suihkusekoittajan runko puhki 2 vuodessa.

    • Asiakaspalvelu ei toimi/ei vastaa yhteyden ottoihin ?

    • Yli kolme viikkoa olen odotellut tilaamiani ja maksamiani Pike teräspylväitä, 3 kpl saapuvaksi,asiakaspalvelu ei ole vastannut kysymykseeni:missä pylväät viipyvät,
      sain rahtikirjan kaukokiidolta, jossa näkyy, tilaukseni tavarat maakaapelia kela, 3 kpl maatukia, ja 3kpl Pike teräspylväitä, mutta edelleenkään pylväitä en ole saanut, yli kolmen viikon odottelun ja usean yhteyden otto yrityksen jälkeenkään?

      • Anonyymi

        Mutta tilamani tuulensuojakangas tuli luvatussa ajassa. Torstaina tein tilauksen ja äsken, tänään illalla Auramaan auto toi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta tilamani tuulensuojakangas tuli luvatussa ajassa. Torstaina tein tilauksen ja äsken, tänään illalla Auramaan auto toi.

        Tilauksen perille saaminen edellyttää koko toimitusajan puhelimen pitämistä auki ja käden ulottovilla. Pitää myös vastata joka ikiseen tuntemattomasta numerosta tulleeseen soittoon. Sitten kun kuljetusfirma soittaa, niin tavara täytyy ottaa vastaa heti, eikä sopia toista aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilauksen perille saaminen edellyttää koko toimitusajan puhelimen pitämistä auki ja käden ulottovilla. Pitää myös vastata joka ikiseen tuntemattomasta numerosta tulleeseen soittoon. Sitten kun kuljetusfirma soittaa, niin tavara täytyy ottaa vastaa heti, eikä sopia toista aikaa.

        Jep, näinhän se juurikin menee...!


    • Anonyymi

      Tilaukset on itsellä onnistuneet kyllä. Tämä vaan on siinä mielessä boikotoitavien listallani, että yrittää juksata kuluttajaa vanhanaikaisesti aleprosenteilla. Jos on ale, nostetaan esille ovh. jota kukaan ei ole ikinä ko. tuotteesta pyytänyt. Siitä lasketaan hinta, joka on enää hieman halvinta kalliimpi. Toimituskustannukset ovat normaalit / kalliit ja sitten pitää luurin päässä olla jos kuski vaikka mökille toimittaa ja itse olet poissa. Netrauta samaa tuubaa, kun yrittävät hinnoillaan viilata linssiin.

    • Anonyymi

      Välttäkää kyseistä firmaa. Aivan täyttä kusetusta. Mikään ei toimi.

      Myyvät tuotteita joita ei ole. Laskuttavat tuotteista, joita ei ole toimitettu ja vittuilevat asiakkaille.

    • Anonyymi

      Katsokaa esim vidaxl sivustoja ja verratkaa taloon.com:Iin , tilaavat suoraan xlstä asiakkaan tavarat, vidaxlssä on ilmainen toimitus 😂 toki taloon.com laskuttaa yli 3 x siitä että menit haksiin heidän sivustolla, itse menin kuseen puutarhaportin osalta, huomasin että kas tavata tulee suoraan vidaxl:stå eikä taloon,comilta, tutkin heidän sivuja ja yli 3krtaa halvemmalla olisin saanut heiltä. Nyt katsoin liukuovea taloon.com pyytää samasta ovesta 191eur mitä taloon.com haluaa 640eur!!!!!!

      Ja siis he ei edes näe tavaraa, täyttävåt sinun puolesta tilauksen vidaxl sivustolla ja kas 440eur kilahti tilille 😂😂😂 jos tuotteessa on virhe eivät taatusti kanna vastuuta vaan pyytävät ottamaan yhteyttä vidalxlään 😂😂😂

    • Anonyymi

      Toimii ja tavara tulee.

    • Anonyymi

      Ihan paska firma.

    • Anonyymi

      Sivuilla on tuotteita, joita eivät kuitenkaan toimita. Keräävät näin virkkaasti henkilötietoja, osoitteet, s-postit, puhelin numerot, sekä lisäksi luottokortti tiedot tai pankkitiedot.
      Täysin vastuutonta ja jopa rikollista toimintaa.

      Jokaisesta hämärästä tapauksesta kannattaa tehdä ilmoitus viranomaisille ja kuluttajan suojaan. Kyllä vilpillinen toiminta loppuu joskus.

    • Anonyymi

      Viikon olen odottanut kyselyyni vastausta lupasivat pikaisesti palata asiaan ei tänäänkään vastausta....Nyt alan tilamaan työkaluni muusta paikasta...

    • Anonyymi

      Minkälaiset lumilingot löytyy

    • Anonyymi

      Tilaaminen jo tosi vaikeaa, mikähän aktivointikoodi???mistä sen saa?

    • Anonyymi

      Tilasin 5 viikkoa takaperin allaskaapin ja altaan, luvattu toimitusaika 5-10 päivää. Edelleen odotan tilausta saapuvaksi. Toimittajan mukaan lähtenyt 4 päivää sitten Virosta. Matkahuollon seurantalinkki ei ole päivittynyt.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe