Seksiä

tanssilavoilta

Olen n. 30 -vuotias mies. Käynyt koko talven tanssikursseilla. Tavoitteena saada seksiä kesällä tanssilavoilta. Onko antaa vinkkejä kuinka saisin maksimoitua kesän nautinnot ?

177

14704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tollaset

      tanssilavoilla. Mee baariin vonkaamaan...

      • hyr hyr

        tanssilavoilla,kun saanti on hyvää.Toiset saa ja toiset ei.


      • niinpa iin
        hyr hyr kirjoitti:

        tanssilavoilla,kun saanti on hyvää.Toiset saa ja toiset ei.

        niinpä niin.


      • Prättilä
        hyr hyr kirjoitti:

        tanssilavoilla,kun saanti on hyvää.Toiset saa ja toiset ei.

        Enpä usko että noilla kuoron kieltäjillä mitään hätää pelastumattomista edes on! Pääasia vain ettei lauleta kuorossa ja että määräysvalta pysyy lapissa. Totelkoon ken tahtoo, minä en, sillä minulla on vapaus Herrassa Jeesuksessa, eikä minulle tarvitse syntilistoja esitellä, Pyhä Henki ohjaa ja opettaa mikä oikein on ja mikä ei! Ja raamatun ohi kun aletaan käskyjä tekemään, niin ei tule kuunnella ihmistä


      • täyskaato
        hyr hyr kirjoitti:

        tanssilavoilla,kun saanti on hyvää.Toiset saa ja toiset ei.

        JTH jo taapertaa uuden piparin kanssa. Heikot sortuu elontiellä.
        ( Kunhan vain vielä joskus oppisi tuon hiljaisen huumorinkin hallitsemaan)


    • pii*

      Tai siis todella toivon että aloitus oli provo. Ei herranjestas tällaista tyyppiä lavoilla kaivata. Ja tuskin missään muuallakaan.

      • kybällä

        edellistä


      • Nijnoh
        kybällä kirjoitti:

        edellistä

        Nihnoh


    • Nautintoon

      Eroita ne asiat toisistaan. Tanssitaito opitaan kursilla ja ilman silloin kun ei vonkaa seksiä. Nautinnon kesän tansilavoilla takaa se että opettelet tanssimaan tai pysyt poissa mikäli olet seksiä vailla.

    • 50 + naisilta

      jos muistat vaan kiltisti pyytää ;) D. P.s Ikäsi puolesta ei luulisi olevan vaikea löytää seksiseuraa :) Jos osaat tanssia ...

      • 20+1

        Menee kuin kuuma veitsi voihin.


    • simpsala

      Puhu, puhu ja puhu, mutta älä itsestäsi tai mistään yhdestä asiasta tai ainakaan tanssikuvioista, vaan kaikesta mikä yhteisesti kiinnosta, ja mikä tärkeintä! hienovaraisesti vaan lähemmäksi jutuissa ja teoissa! Ei kysymättä mitään saa, kuin lämmintä kättä ja sekin on omasi... Lavat on täynnä peräkamarin poikia jotka vuosikaudet tahkoaa tansseissa mutta eivät ikinä rohkene suutaan aukaista tai muutakaan elettä tehdä lähestyäkseen, ja naiset turhaantuneena suuntaa muihin harrasteisiin kun eivät viitsi nahjusten kanssa elämäänsä tuhlata.

    • Tanssiakin harrastanut

      älä mene lavatansseihin vaan tanssiravintolaan tai yökerhoon. Niissä on sentään jotain mahdollisuuksia. Lavatansseissa pyörii enimmäkseen tanssimisesta kiinnostuneita tai elinikäisen kumppanin etsijöitä. Ei sieltä yhden illan nautintoa löydy.

      • Anonyymi

        Ravintolasta sää panoja


    • taidat

      olla ja epätoivoinen, kun täältä kailottelet apuja. Ei ole aiemminkaankaan tainnut flaxi käydä naisten suhteen.. Ps. tosimiehet toimii..

      • vaikka mitä

        Tansseissa saa vaikka mitä. Mutta ei niiltä kädenalittajanaisilta. Etsi lavalta tavallinen tanssija, perinteistä foksia tanssiva, niillä on enemmän rahaakin.


      • heh..
        vaikka mitä kirjoitti:

        Tansseissa saa vaikka mitä. Mutta ei niiltä kädenalittajanaisilta. Etsi lavalta tavallinen tanssija, perinteistä foksia tanssiva, niillä on enemmän rahaakin.

        Vai naiset maksaa. Toooosi herrasmies lienet.. :DD


    • monipuolisesti

      Saahan sieltä mitä tahansa, ihan kuten kaikista ihmisten kokoontumispaikoista. On suuri ryhmä naisia jotka ovat ihan pidempää suhdetta katselemassa, naisia jotka ovat tulleet lyhempi episodi mielessä, ja naisia jotka ovat tulleet tanssimaan. Ottamalla huomioon partnerin tanssitavan voit päätellä lukemattomia asioita ja pääset jo valmiiksi iholle kiinni, samaan tilanteeseen jossa olisit aamuyöllä kapakassa viimeisillä hitailla. Lavalta voit saada viereesi jotain erikoista mitä et baarista saa; selvän naisen, pysyt vaan kyydissä.

    • vaikea lähestyä

      Kokemuksesta pitkältä ajalta on. Kun seksiä hakee - sitä ei saa. Kun ei hae seksiä - sitä on tarjolla. Samaten jos etsii kumppania - sitä ei löydy. Jos ei etsi , se kävelee syliin. Toisaalta kannattaa aina kysyä, mutta kuinka osaisi kysyä oikein?

      • luonnollista asiaa?

        Koska asia on luonnollinen niin se on joakisen tiedossa kuka siinä sitten kysytyttää toiselta päivänselvää asiaa!? Välttäkää turhaa pyrogratiaa.


      • Tälle
        luonnollista asiaa? kirjoitti:

        Koska asia on luonnollinen niin se on joakisen tiedossa kuka siinä sitten kysytyttää toiselta päivänselvää asiaa!? Välttäkää turhaa pyrogratiaa.

        voisi antaakin.


    • jotain joskus saanut

      Ekalla saattireissulla et pääse muhinoimaan, mutta kun pari kertaa maltat saman naisen kanssa tansseissa käydä ja saatella, niin sitten. Tanssikapakoista voit päästä samana iltanakin. Riippuu kuinka adoniksen näköinen olet. Kannattaa ne nirpat jättää rauhaan. Erottuvat selvästi omassa nurkassaan.

      • Ainaan mias

        Venäjämörkön pelossa ja pelastuksen tarjoavan Naton syvimmässäkin hurmoksessa on syytä muistaa silti pari totuutta:
        Nato ottaa mielellään liittoonsa avosylin mukaan uusia jäseniä, ohjuskilven pystyttämiseen ja kassansa kartuttamiseen, eli käytännössä ainakin lisää maksumiehiä.


    • fiksusti

      Tietenkin tanssiväki reagoi tuohon aloitteeseen voimakkaasti. Mutta ihan oikeasti maailmassa on ollut aina seksiä ja tulee olemaan - myös ja etenkin tanssilavojenkin liepeillä. Miksi tällaista luonnollista asiaa muuten aina kieltämään, vähän ihmettelen. Fiksukäytöksinen mies saa halutessaan varmaan tanssilavoiltakin seksiä, mutta tuskin sitä nyt kannattaa ihan eka kappaleparilla alkaa vonkaamaan. Eikä vonkaamaan yleensäkään, hitaasti hyvä tulee. Se saaminenkin on varmaan oma taiteenlajinsa. Tietenkin kohtuullisen hyvä tanssitaito auttaa asiaa, mutta siinäkin liika lienee liikaa. Onhan tietenkin tanssilavoilla iso joukko tanssijoita, joita ei kiinnosta yhtikäs mikään muu kuin se tanssinhimo silmissään kiitäminen pitkin parkettia. Mutta ne kyllä erottaa.

    • ainaanmias

      Suomalaisessa lavatanssikulttuurissa on olemassa lainalaisuuksia myös flaksipuolella. On pakko tunnustaa että pikkuinen piru asettui kerran olkapäälle,kun ihan uteliaisuudesta seurasin tuota iskuhommaa eräänä heinäkuisena perjantaina tuolla Hämeenlinnan Kapakanmäellä. Siinä sivussa tarkkailin missä järjestyksessä porukkaa tuli sisään,millä kokoonpanolla ja mikä oli poistumisjärjestys. Yhtään enempää analysoimatta ja kaikki tanssitutut tavalla tai toisella tuntien uskallan väittää,vaikka oli kysymyksessä vuoden prime time,kukaan ei pariutunut. Tämä ei anna suuntaa,mutta kertoo siitä että teflonpannulava on huono valinta.Siis kaikki iskevät pään samaan mäntyyn.Sama pätee hiukan kiertäen myös massatapahtumiin,kuten Kotkan Meripäivät tai Seinäjoen tangomarkkinat,Levi. Edellä mainituissa päätavoitteeksi muodostuu kemiallinen onni (kunnon kumara) ja ensin mainitussa liikunnallinen onni (tanssin ilo). Tanssijoiden keski-iästä on tilastoja ja mediaani liikkuu jossain 55-60-ikävuosien haarukassa.Suurimmalle osalle lavatanssijoista seksi on siis vieressä nukkumista. EU-Suomesta puuttuu tiettävästi bordellit;sosiaalinen tilaus kyllä olisi.Se meininki mitä tanssilavoilla näkee,kun vanhat käppänät kuolaavat paukuttelevien pikkupimujen perään,muistuttaa hyvin paljon sitä mitä olen Thaimaan Pattayalla tottunut näkemään. Kukin tavallaan. Mutta yksihän teillä on hyvä;nimittäin mielikuvitus.Käyttäkää toki sitä. Minä lähden nyt maakuntakirjastoon. Jos sieltä vaikka saisi seksiä.

      • bookieta

        "Tanssijoiden keski-iästä on tilastoja ja mediaani liikkuu jossain 55-60-ikävuosien "

        Tilastot eivät pidä paikkaansa monissä yksittäisissä lavailloissa. Viime lauantaina Satulinnassa keski-ikä oli n. 30 v ja samansuuntainen se on ensi lauantainakin.

        Tunnelma on kiihkeän tanssillinen, kuuma ja nuorta lempeä näkyy, miksen vähän vanhempaakin.

        Kirjoittaja on ilmeiseti eksynyt Kapakille vanhojen iltana.


      • sic ed

        Nötköttiä,sitä se paikka poiki.


    • kokemus takana--

      Naset saavat aina seksiä oli sitten kyse lavatansseista tai muista paikoista. Nainenhan sen päättää kelle antaa ja jos vaan päättää antaa niin aina löytyy halukkaita miehiä. Toisin päin se ei onnistu. Jos olet mies niin helpommin saat nais-seuraa kaupunkien baareista ja yökerhoista. Lähes kaikki lavoilla käyvät naiset ovat varattuja joten he ovat tullleet vain tanssimaan. Kannattaa ottaa tanssi vain tanssina ja se seuranhaku keskittää muualle kuin lavoille.

      • joskus jotain saanut

        Lähes kaikki lavoilla käyvät naiset ovat varattuja joten he ovat tullleet vain tanssimaan. Kannattaa ottaa tanssi vain tanssina ja se seuranhaku keskittää muualle kuin lavoille. Toivotaan että näin ei käy, sillä nimittäin sitten naiset saisivat tanssia lavoilla keskenään. Tai korkeintaan hanuristeja/metroseksuaalisia miehiä siellä naisten ilona kävisi.


      • samaa mieltä
        joskus jotain saanut kirjoitti:

        Lähes kaikki lavoilla käyvät naiset ovat varattuja joten he ovat tullleet vain tanssimaan. Kannattaa ottaa tanssi vain tanssina ja se seuranhaku keskittää muualle kuin lavoille. Toivotaan että näin ei käy, sillä nimittäin sitten naiset saisivat tanssia lavoilla keskenään. Tai korkeintaan hanuristeja/metroseksuaalisia miehiä siellä naisten ilona kävisi.

        tästä.


      • niin taas
        samaa mieltä kirjoitti:

        tästä.

        Samaa mieltä?


      • samaa mieltä taas
        niin taas kirjoitti:

        Samaa mieltä?

        tästä


      • -----::-----
        samaa mieltä taas kirjoitti:

        tästä

        samaa mieltä


      • vie pettämään
        -----::----- kirjoitti:

        samaa mieltä

        varatut juuri iskevät kyntensä ja pelehtivät loppuillan sekstaillen toisen oman kanssa.
        Tanssiharrastus on vaan niin kivaa kun saa ja voi antaakin :-)


    • Ja Seksi

      Lavatanssi ihmiset ovat niin fiksuja että he eivät vonkaa seksiä juuri ollenkaan. Siis turha yrittää. Naiset/miehet päättää nykyään elämästään ja lavatanssi naiset/miehet haluaa muutakin kuin seksiä. Samoin miehet ovat valinneet lavatanssit koska heillä on muutakin elämässä kuin seksiä. Siksi lavatansseissa on turha yrittää maksimoida seksifanttasiodaan sillä se on sama kuin yrittäsi sitä pillkikerohossa jäällä kisoissa. Maksetaa pääsymaksu,varustaudutaan hyvin,hyökättään lähtölaukausesta areenalle,juoksulla apajille,romppeet niille asetetuille paikoilleen,reikää poraamaan,syöttiä koukkuun,annetaan siimaa,ja tuijotetaan tyhjään reikään,pienikin värähdys saa sykkeet ylös, tehdään ihme asentoja, välikahvit, ja aika täynnä pian,kelataan siimoja, pakataan vehkeet,topataan istuimet, punnitaan "saalis", perärivistä autolle,ajelua kotiin, haaveita. Ai niin raportti nettiin. Nykyään daamit/miehet on alkaneet hakeutua parisuhteisa ja kotiin vakisuhteen luo sillä se on tainnut osoittautua paremaksi kuin ne rantakalat tuolta kesälavoilta. Jos ei pilkillä niin ei verkoillakaan.

      • saanutkin

        Seksiä haluavat eivät ole sen tyhmempiä tai fiksumpia kuin muutkaan. Seksi on mukana lavatansseissa samoin kuin se on mukana muuallakin miehen ja naisen välisessä kanssakäymisessä. Seksuaalisuutta iljettävänä ja rumana pois näkyvistä piilottavat voisivat samantien vaihtaa lauantaihumppansa herännäisseurojen iltamiin.


      • periaatteessa
        saanutkin kirjoitti:

        Seksiä haluavat eivät ole sen tyhmempiä tai fiksumpia kuin muutkaan. Seksi on mukana lavatansseissa samoin kuin se on mukana muuallakin miehen ja naisen välisessä kanssakäymisessä. Seksuaalisuutta iljettävänä ja rumana pois näkyvistä piilottavat voisivat samantien vaihtaa lauantaihumppansa herännäisseurojen iltamiin.

        Jos fiksuudella tarkoitetaan vain älykkyyttä, niin kyllä se seksin vonkaaja voi olla ihan fiksukin. Mutta jos sillä tarkoitetaan sivistynyttä käyttäytymistä, niin eipä ole enää fiksua. Kyllä nämä vonkailijat ovat sikäli tyhmiäkin, että kuvittelevat yleensä kaikkien muidenkin olevan samanlaisia himojensa riivaamia piruparkoja.


      • käsittänyt
        periaatteessa kirjoitti:

        Jos fiksuudella tarkoitetaan vain älykkyyttä, niin kyllä se seksin vonkaaja voi olla ihan fiksukin. Mutta jos sillä tarkoitetaan sivistynyttä käyttäytymistä, niin eipä ole enää fiksua. Kyllä nämä vonkailijat ovat sikäli tyhmiäkin, että kuvittelevat yleensä kaikkien muidenkin olevan samanlaisia himojensa riivaamia piruparkoja.

        Vääri Väärin pahemman kerran .Himojensa riivaamia ,, käsitäppäs tämä mikä meille normaaleille on luonnollista..... Sinulle se on jotain riivausta,,, Kasvappa todellisuuteen


      • M.O.T
        käsittänyt kirjoitti:

        Vääri Väärin pahemman kerran .Himojensa riivaamia ,, käsitäppäs tämä mikä meille normaaleille on luonnollista..... Sinulle se on jotain riivausta,,, Kasvappa todellisuuteen

        Käyttäydyt juuri kuten edellä oli kirjoitettu. Kuvittelet olevasi käyttäytymistäsi ohjaavine himoinesi normaali, etkä käsitä että muut eivät ole kaltaisiasi. Himot ne on hiirelläkin. Se on totta. Kaikki himoitsevat joskus, mutta kaikki eivät kuitenkaan anna himojensa viedä vaan käyttäytyvät sivistyneesti.


      • "himo nautinto"
        M.O.T kirjoitti:

        Käyttäydyt juuri kuten edellä oli kirjoitettu. Kuvittelet olevasi käyttäytymistäsi ohjaavine himoinesi normaali, etkä käsitä että muut eivät ole kaltaisiasi. Himot ne on hiirelläkin. Se on totta. Kaikki himoitsevat joskus, mutta kaikki eivät kuitenkaan anna himojensa viedä vaan käyttäytyvät sivistyneesti.

        Tanssi nautinto on aivan omaa luokkaansa ja siinä on oivaltamista näköjään monilla, koska sotketaan muihin "himoihin". Himojensa hallitseminen on tärkeämpi kuin julistaa tuota luonnollista itsestäänselvyyttä.


      • ykskakskolinelit
        periaatteessa kirjoitti:

        Jos fiksuudella tarkoitetaan vain älykkyyttä, niin kyllä se seksin vonkaaja voi olla ihan fiksukin. Mutta jos sillä tarkoitetaan sivistynyttä käyttäytymistä, niin eipä ole enää fiksua. Kyllä nämä vonkailijat ovat sikäli tyhmiäkin, että kuvittelevat yleensä kaikkien muidenkin olevan samanlaisia himojensa riivaamia piruparkoja.

        niäh


    • nimimerkki sensuuriin

      Mihin hävisi nimimerkin "melaatanssimekkoon" laatu sepostukset. Miehellä tuntui olevan selvästi näkemystä asiaan ?

    • Nimetön

      Meinasin kerran saada.

    • käsiin

      ni ei tuu känsiä.

    • Kiinnostaisi tietää

      Tämä keskustelu on jatkunut palstalla jo pitkään. Onko kysyjälle ollut neuvoista apua? Joko olet saanut???

    • kundi_02

      Kumma kun osa tanssiporukoista tuntuu kieltävän paritanssin seksuaalisen ulottuvuuden. Paljosta jäävät lattialla paitsi. Ja lattian ulkopuolellakin, sillä seuraa saa sänkyynkin asti ihan hyvin. Ja edut muihin "foorumeihin" nähden ovat ylivertaiset: tiedät mitä saat, se tulee trimmeissä raameissa ja ennen kaikkea selvin päin.

      • ...vähemmistö kai sentään suoranaisesti seksin osuuden kieltää. Tyhmäähän sellaisen väittäminen olisikin.

        Sensijaan kyllä tanssiharrastukseen syvälle uponnut saa hyvin paljon muutakin tanssista kuin vain sitä seksiä tai sen tavoittelua.

        Ensinnäkin pitää muistaa se tosiasia, että varsin suuri enemmistö harrastajista on jonkinasteisessa vakituisessa parisuhteessa, joten suoranainen seksi muiden kuin oman kumppanin kanssa ei useimmiten tule kyseeseen.

        Eri asia sitten on se, että tanssin tuoksinassa ja lähikontaktissa yhteensopivien kesken väistämättä herää eroottisia ja seksuaalisia tuntemuksia, joskus voimakkaitakin reaktioita, mutta se parisuhde siellä taustalla kuitenkin vaikuttaa siten, että tuntemukset jäävät lähes poikkeuksetta vain tanssitilanteeseen. Jatkotoimet hoituvat sitten kotona sen oman kullan kanssa (jos sellainen siellä sattuu olemaan).

        Kaukosuhteitakin on paljon, jolloin tilanne ei ole suinkaan aina yksinkertainen. Käsittääkseni kuitenkin aisan yli loikkimista tapahtuu hyvin harvoin.

        Sinkut tietysti toimivat tanssiväessäkin ihan samalla tavoin kuin missä tahansa muuallakin ihmisyhteisöissä: seksiä harrastetaan silloin, kun liekki syttyy.


      • Kun vaan EI sytytä
        Truehum kirjoitti:

        ...vähemmistö kai sentään suoranaisesti seksin osuuden kieltää. Tyhmäähän sellaisen väittäminen olisikin.

        Sensijaan kyllä tanssiharrastukseen syvälle uponnut saa hyvin paljon muutakin tanssista kuin vain sitä seksiä tai sen tavoittelua.

        Ensinnäkin pitää muistaa se tosiasia, että varsin suuri enemmistö harrastajista on jonkinasteisessa vakituisessa parisuhteessa, joten suoranainen seksi muiden kuin oman kumppanin kanssa ei useimmiten tule kyseeseen.

        Eri asia sitten on se, että tanssin tuoksinassa ja lähikontaktissa yhteensopivien kesken väistämättä herää eroottisia ja seksuaalisia tuntemuksia, joskus voimakkaitakin reaktioita, mutta se parisuhde siellä taustalla kuitenkin vaikuttaa siten, että tuntemukset jäävät lähes poikkeuksetta vain tanssitilanteeseen. Jatkotoimet hoituvat sitten kotona sen oman kullan kanssa (jos sellainen siellä sattuu olemaan).

        Kaukosuhteitakin on paljon, jolloin tilanne ei ole suinkaan aina yksinkertainen. Käsittääkseni kuitenkin aisan yli loikkimista tapahtuu hyvin harvoin.

        Sinkut tietysti toimivat tanssiväessäkin ihan samalla tavoin kuin missä tahansa muuallakin ihmisyhteisöissä: seksiä harrastetaan silloin, kun liekki syttyy.

        Missähän on MIES, joka saisi minutkin syttymään RAKKAUDEN LIEKKIIN !
        Seksiä kaipaava ;)


      • Pavilla
        Kun vaan EI sytytä kirjoitti:

        Missähän on MIES, joka saisi minutkin syttymään RAKKAUDEN LIEKKIIN !
        Seksiä kaipaava ;)

        :-)


      • EI
        Pavilla kirjoitti:

        :-)

        Lähempänä , niin ollaan ilman :) Muistan Sinuakin lämmöllä ;) D.


      • nopeita?
        Truehum kirjoitti:

        ...vähemmistö kai sentään suoranaisesti seksin osuuden kieltää. Tyhmäähän sellaisen väittäminen olisikin.

        Sensijaan kyllä tanssiharrastukseen syvälle uponnut saa hyvin paljon muutakin tanssista kuin vain sitä seksiä tai sen tavoittelua.

        Ensinnäkin pitää muistaa se tosiasia, että varsin suuri enemmistö harrastajista on jonkinasteisessa vakituisessa parisuhteessa, joten suoranainen seksi muiden kuin oman kumppanin kanssa ei useimmiten tule kyseeseen.

        Eri asia sitten on se, että tanssin tuoksinassa ja lähikontaktissa yhteensopivien kesken väistämättä herää eroottisia ja seksuaalisia tuntemuksia, joskus voimakkaitakin reaktioita, mutta se parisuhde siellä taustalla kuitenkin vaikuttaa siten, että tuntemukset jäävät lähes poikkeuksetta vain tanssitilanteeseen. Jatkotoimet hoituvat sitten kotona sen oman kullan kanssa (jos sellainen siellä sattuu olemaan).

        Kaukosuhteitakin on paljon, jolloin tilanne ei ole suinkaan aina yksinkertainen. Käsittääkseni kuitenkin aisan yli loikkimista tapahtuu hyvin harvoin.

        Sinkut tietysti toimivat tanssiväessäkin ihan samalla tavoin kuin missä tahansa muuallakin ihmisyhteisöissä: seksiä harrastetaan silloin, kun liekki syttyy.

        "...seksuaalisia tuntemuksia, joskus voimakkaitakin reaktioita,"

        Aamutelttaa varmaankin tarkoitat, jonka jälkeen:

        "Jatkotoimet hoituvat sitten kotona..."

        Onko viime aikoina ollut kovastikin, reaktioita?


      • aamuteltta
        nopeita? kirjoitti:

        "...seksuaalisia tuntemuksia, joskus voimakkaitakin reaktioita,"

        Aamutelttaa varmaankin tarkoitat, jonka jälkeen:

        "Jatkotoimet hoituvat sitten kotona..."

        Onko viime aikoina ollut kovastikin, reaktioita?

        70- vuotiaista miehistä lähes kaikilla on erektiohäiriöitä. Testosteronin väheneminen ei ole ainoa syy erektiohäiriöihin. Monet sairaudet, kuten diabetes ja sydän -ja verisuonitaudit, psyykkiset sairaudet sekä liiallinen alkoholinkäyttö vaikuttavat erektioon.

        Erilaisia hoitoja erektio-ongelmiin on tarjolla. Penispumpun, penisrenkaan ja erektiotuen avulla voi mies edesauttaa onnistunutta "aamutelttaa" joko yhdistettynä erektiolääkkeisiin tai ilman niitä. Keinovaginoiden avulla mies voi itsetyydyttää ja ne voivat korvata rakastelua kumppanin kanssa.


      • 50 naista avannut
        aamuteltta kirjoitti:

        70- vuotiaista miehistä lähes kaikilla on erektiohäiriöitä. Testosteronin väheneminen ei ole ainoa syy erektiohäiriöihin. Monet sairaudet, kuten diabetes ja sydän -ja verisuonitaudit, psyykkiset sairaudet sekä liiallinen alkoholinkäyttö vaikuttavat erektioon.

        Erilaisia hoitoja erektio-ongelmiin on tarjolla. Penispumpun, penisrenkaan ja erektiotuen avulla voi mies edesauttaa onnistunutta "aamutelttaa" joko yhdistettynä erektiolääkkeisiin tai ilman niitä. Keinovaginoiden avulla mies voi itsetyydyttää ja ne voivat korvata rakastelua kumppanin kanssa.

        Seksi paljaaseen pilluun parasta,kannattaa itse kädellä
        reenata,nostattaa muutamakerta ennen tanssiinlähtöä.

        Kannattaa katsella sopiva nainen heti alkuillasta,hakea
        tanssimaan useita kertoja,sitten pyytää vaikka juomaan
        alkoa tai vettä.
        Tanssia viimeiset valssit lakanoidenvälissä.


      • preuhfadisuhsadjfhsa
        50 naista avannut kirjoitti:

        Seksi paljaaseen pilluun parasta,kannattaa itse kädellä
        reenata,nostattaa muutamakerta ennen tanssiinlähtöä.

        Kannattaa katsella sopiva nainen heti alkuillasta,hakea
        tanssimaan useita kertoja,sitten pyytää vaikka juomaan
        alkoa tai vettä.
        Tanssia viimeiset valssit lakanoidenvälissä.

        Tämä oli asiaa.

        Taidannäin toimia seuraavalla kerralla.


      • Sups
        Kun vaan EI sytytä kirjoitti:

        Missähän on MIES, joka saisi minutkin syttymään RAKKAUDEN LIEKKIIN !
        Seksiä kaipaava ;)

        Huhuu hihii


      • Gilves
        Kun vaan EI sytytä kirjoitti:

        Missähän on MIES, joka saisi minutkin syttymään RAKKAUDEN LIEKKIIN !
        Seksiä kaipaava ;)

        Over there


      • Tuli jo
        50 naista avannut kirjoitti:

        Seksi paljaaseen pilluun parasta,kannattaa itse kädellä
        reenata,nostattaa muutamakerta ennen tanssiinlähtöä.

        Kannattaa katsella sopiva nainen heti alkuillasta,hakea
        tanssimaan useita kertoja,sitten pyytää vaikka juomaan
        alkoa tai vettä.
        Tanssia viimeiset valssit lakanoidenvälissä.

        Olemme liittyneet osaksi uutta, täysin kotimaisessa omistuksessa olevaa eläinlääkäriasemien ketjua Animagia, joka tarjoaa sinulle ja lemmikillesi korkeatasoista, inhimillistä ja lämminhenkistä palvelua. Animagi-ketju on heti perustamisen myötä Suomen suurin ja ainoa valtakunnallinen eläinlääkintäpalveluiden palveluntarjoaja.

        Täysin kotimaisessa omistuksessa olevan Animagin toiminnan ytimessä ovat asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Ketjun lukumääräisesti suurimpina omistajina ovat ketjuun liittyneiden klinikoiden omistajat ja eläinlääkärit. Lisäksi omistajana on suomalainen sijoitusyhtiö Intera Partners, jonka tehtävänä on varmistaa ketjun kasvu sekä laadukkaan ja monipuolisen palveluvalikoiman jatkuva kehittäminen. Ketjuun kuuluu yhteensä 13 klinikkaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

        magiin liittyminen ei aiheuta muutoksia yhteystietoihimme, vaan palvelemme sinua entiseen tapaan tutuissa toimitiloissamme. Haluamme pitää sinut ajan tasalla ja tiedotamme mahdollisista tulevista muutoksista kotisivuiltamme osoitteessa www.elainlaakariasemaakuutti.fi

        Haluamme kiittää sinua tähänastisesta yhteistyöstä ja toivomme, että valitset palvelumme ja osaamisemme myös jatkossa!

        Ystävällisin terveisin: teuvo


    • oli viestin

      nosto.

      • Sitten

        EI NOUSSUTKAAN TAAS TANSSEISSA ;) D
        MISSÄHÄN ON TANSSITAITOISET/HALUISET/ MIEHET NYKKYÄÄN TANSSIMASSA!!!


    • Pekka@@

      Katsele sopiva nainen tansssitettavaksi,elä heti ala kaivaa alapäätä,
      ole ujonpuoleinen poikamies,muista siisteys.
      Hae useaan kertaan tanssimaan samanillan aikaan,tee ehdotus vasta,
      enenne viimisiä valsseja vasta,jos kieltäytyy ,elä anna periksi,
      paina päälle.
      Kun pääset saatille pikkuhiljaa sänkyäkohti,vähennä vaatteita.

      • tässä on.

        Toimivat käytännössä. Todettu on.


      • on

        huono vinkki. Koettu on, tuntuu raiskauksen yritykseltä.
        t. nainen, 33 v.


    • Rakkauden tuli

      oikea syli ! Hakemalla se löytyy - Eikä siihen edes tarvita tanssitaitoa !
      Toiset saavat kipinät lentämään ihan sillä omalla charmillaan.
      Hitaat ja tangot tanssit lähellä sieltä se tunne löytyy jos olet oikeassa SYLISSÄ !

    • tälle suharille

      Saiko sitä seksiä?

      • ei sieltä saa

        Ei lavalta saa seksiä.


      • Tangotyttö
        ei sieltä saa kirjoitti:

        Ei lavalta saa seksiä.

        Parhaat miehet ,,,,, Seksiä kaipaavat .....
        Pyörivät juuri tanssilavoilla


      • jyrkkänen
        ei sieltä saa kirjoitti:

        Ei lavalta saa seksiä.

        Lavalta saa kuten muualtakin. Jotkut kuvittelee, että baarista saa aina ja jokapaikassa....heko heko. Monista paikoista saa kompleksisen ämmän joka aamuyöstä itkee "miten mä tällästa menin tekemään".
        Jos jää jossain aina ilman niin täytyy miettiä tekemisiään, saamattomat.


      • Koettu
        jyrkkänen kirjoitti:

        Lavalta saa kuten muualtakin. Jotkut kuvittelee, että baarista saa aina ja jokapaikassa....heko heko. Monista paikoista saa kompleksisen ämmän joka aamuyöstä itkee "miten mä tällästa menin tekemään".
        Jos jää jossain aina ilman niin täytyy miettiä tekemisiään, saamattomat.

        Lavoilta saa siinä missä muualtakin. Kaiken A ja O on siinä että älä ole liian tyrkky mutta anna sopivasti vastapuolen ymmärtää että olet kiinostunut hänestä...silmäpeliä kehiin aluksi. Jokunen kerta jopa kesken tanssien autolle.... ja sitten muina miehinä ja naisina takaisin parketille.


      • pyyhit
        Koettu kirjoitti:

        Lavoilta saa siinä missä muualtakin. Kaiken A ja O on siinä että älä ole liian tyrkky mutta anna sopivasti vastapuolen ymmärtää että olet kiinostunut hänestä...silmäpeliä kehiin aluksi. Jokunen kerta jopa kesken tanssien autolle.... ja sitten muina miehinä ja naisina takaisin parketille.

        siinä välissä?


      • Suihkussa
        pyyhit kirjoitti:

        siinä välissä?

        Ja raikkaana takaisin parketille.


      • kaikkienkaveri?
        Suihkussa kirjoitti:

        Ja raikkaana takaisin parketille.

        noita Kesäillan valsseja? Telkussa on vilahtanut aina yksi ja sama seniorikansalainen muikealla ilmeellä varustettuna :p


      • Ja TOSI kaukaa
        kaikkienkaveri? kirjoitti:

        noita Kesäillan valsseja? Telkussa on vilahtanut aina yksi ja sama seniorikansalainen muikealla ilmeellä varustettuna :p

        Mua ei Kesäillanvalssi ohjelmissä näy. Ne pippalot kierrän tosi kaukaa, antaa aivan väärän kuvan koko ohjelma nykyisestä tanssikulttuurista, eipä niitä kesäillanvalssi senjoreita onneksi tapaa näillä suosituimmilla lavoillakaan.
        t:Ei lähelläkään senjori ikää:)


      • Pyjamaan
        pyyhit kirjoitti:

        siinä välissä?

        Tänään on ollut täydellinen "pyjamapäivä" eli mukava flanellinen yöasu päällä täällä vieläkin istuskellaan vatsa pullollaan eilisen ja tämän päivän herkutteluista. Pakkanen on laskenut -17 asteeseen, joten pieni kinkunsulatuslenkki olisi kyllä paikallaan, mutta ei siihen nyt oikein virtaa tunnu löytyvän. Joulussa on juurikin ihanaa tällaiset "ollaan vain" -päivät. Eilinen päivä on aamusta asti touhuttu ruoanlaiton parissa; ensin joulupuurolounaskattaus ja sen jälkeen alkoi välittömästi jouluaaton kohokohdan; joulupäivällisen valmistus. Tosin ei se kovin suuria ponnisteluja vaatinut; jälkiruokakiisselin valmistus, karjalanpaisti uuniin, valmiiden laatikoiden lämmitys ja perunoiden keitto. Laatikot ja salaatit olivat "Saarioisen äitien" valmistamia ja kalatkin ostettiin valmiiksi savustettuna ja suolattuna. Kinkun paistoin sunnuntaita vasten yöllä, niin että saikin sitten nousta pari kertaa yön aikana sitä kurkistelemaan.


    • saanut

      No saitko?

      • Tuleva kesä

        Ensikesänä toivottavasti parempi onni.


    • parempi nautinto

      Siirrä seksi syksylle!

    • Hentunliisa

      Näitä vuoden vanhoja viestejä revitään . Kiinnostaako aihe erityisesti sivuston sensuroijaa?

      • svingbuggaaja

        Olisiko "siitä puhe mistä puute" -tyyliä? Joitakin tuntuu huvittavan kirjoittaa siitä, mistä haaveilee.

        Sen perusteella, miten olen nähnyt miltei kaikkien naisten ihaillen katsovan niitä "pro-tanssijoita", voisi suositella tanssikursseja näille seksistä kirjoittajille. Seksi ei tosin ole taattua, vaikka miten osaisi tanssia, jos muuten näyttää ja kuulostaa persläveltä!

        Eli pitäisi mennä myös jollekin tyylikurssille, jotta osaisi ensiksikin jutella ja toiseksi pukeutua asiallisesti.

        Nämä edellä mainitut asiat yhdistettynä saattaisi kuvitella saavansa naisia kuin heinää, tiedä sitten kuinka monia naisia enää kiinnostaa tuollainen narsisti...

        Mutta toivossa ja haaveissa on hyvä elää...


      • Nupullaan
        svingbuggaaja kirjoitti:

        Olisiko "siitä puhe mistä puute" -tyyliä? Joitakin tuntuu huvittavan kirjoittaa siitä, mistä haaveilee.

        Sen perusteella, miten olen nähnyt miltei kaikkien naisten ihaillen katsovan niitä "pro-tanssijoita", voisi suositella tanssikursseja näille seksistä kirjoittajille. Seksi ei tosin ole taattua, vaikka miten osaisi tanssia, jos muuten näyttää ja kuulostaa persläveltä!

        Eli pitäisi mennä myös jollekin tyylikurssille, jotta osaisi ensiksikin jutella ja toiseksi pukeutua asiallisesti.

        Nämä edellä mainitut asiat yhdistettynä saattaisi kuvitella saavansa naisia kuin heinää, tiedä sitten kuinka monia naisia enää kiinnostaa tuollainen narsisti...

        Mutta toivossa ja haaveissa on hyvä elää...

        Humppikselta yksi vastaus, ei taida olla pelimiehiä, kyytiä vain taidan kysellä.........


    • Vain raitttiille

      Lähden tanssimaan lauantaina,samalla haen pystyvää miestä yöksi.
      Asun Järvenpäässä,paikalle miehet.

      • 23

        ei ilmeisesti koske Truehumia?


    • Saat sinäkin

      Sinun kannattaa kirjata montako naista pääset puhkaisemaan.
      Kolmevuottasitten itse kirjasin naintikerrat kesältä,
      sain 23 kertaa,ei aina onnista.

      Käy tanssimassa useilla paikakunilla.

      • Poikamise kolmanessa

        Talvella olen saanut 8 eri naiselta samasta tanssipaikasta,taitaa olla tässä
        tämän tanssipaikan minulleantavat naiset.
        On tarkoitus laajentaa reviiriä kesällä,uuteen paikkaan kun menee
        avautuu uusia mahdollisuuksia minulle.


      • polvessa
        Poikamise kolmanessa kirjoitti:

        Talvella olen saanut 8 eri naiselta samasta tanssipaikasta,taitaa olla tässä
        tämän tanssipaikan minulleantavat naiset.
        On tarkoitus laajentaa reviiriä kesällä,uuteen paikkaan kun menee
        avautuu uusia mahdollisuuksia minulle.

        Poikamies on usein puhelias ja valpas kyselijä, joka haluaa välittää tietoa muille ihmisille. Hakeutuu yleensä luovalla alalle, koska kyllästyy nopeasti. Parisuhteet ja pidempiaikaiset kuviot aiheuttavat joskus haasteita, sillä on kärsimätön ja tuuliviirimäinen. Pkp on leikkisä ja karismaattinen persoona, joka käyttäytyy ajoittain itsekkäästi. Vilkas ja kommunikointikykyinen kaksonen pitää kansainvälisyydestä. Yksi luonteenpiirre on arvaamattomuus tulevana jäniksen vuonna hän saa maistaa lammasta.


    • Lakanavalssia

      - puhtaat kalsarit ylle ja alle !

    • Kokematon poikamies

      Minulla aina pienoinen pelko,että joku nainen ehdottais
      sexiä,koskaan en ole naisen pöksyjä pois ottanut.

      Tanssimassa käyn aika usein,viihdyn lähinnä eteisen
      puolella,lasi kädessä.
      Jos tulis tilanne,että joku nainen tarjoais minulle
      pimppaa,osaanko ensinäkään tehdä mitään.

    • kaatuuuuu

      Vinkkiä: opettele tanssimaan hyvin, mutta älä missään nimessä jämähdä johonkin tanssitekniikkaan,äläkä nynnyile. Tanssita kaikkia naisia ja nauti heidän hyvistä puolistaan.

      • Charmia vain

        Tanssitaitoa ei tarvita niissä puhteissa eikä puhetaitojakaan.


    • Tauno45

      Ei muuta kuin lavoille

    • Vaatii kärsivällisyy

      Olen edustaja,naiset antaa pimpsaa aika helpolla,
      pitää malttaa hetki odottaa,hakea tanssimaan,
      sopia seuraavasta tanssikerrasta uudelleen,
      mihin menään tanssimaan.

      Toisellakertaa kun tansseista lähdetään,voi
      siinä ohimennen mainita,kelpaako kyyti,
      ajanko sinun parkkivaloja seuraten,
      siitä onkin enää lyhyt matka sänkyyn.
      Ei ekana kannata housuja pois nypätä,
      seurata tilannetta,nyt vois yrittää.

      • ihastumista/rakastum

        ja eikun pidot parannee kerta, kerralta !
        Miestä ei kannata naisen yhden yön takia "metsästää" , vaan useamman ja laadukkaamman (piip) takia -DD


      • Koslan kiesi

        "Auton ulkonäkö viimeistellään jousituksilla ja pyörillä – naisen nilkat ja kengät ovat minulle tärkeitä, ja nainen menettää usein muotonsa, jos hänellä on alle seitsemän senttimetrin korot", Kiesi sanoo ja kertoo katsovansa naista samassa järjestyksessä kuin uutta autoa: Katse kulkee alhaalta ylös eli kengistä, nilkoista ja sääristä vartaloon ja pukeutumiseen ja viimeiseksi silmiin


    • kaiken A ja O

      suudelma kertoo...... onko sinusta mihinkään :) - Nainen syttyy tai sammuu ;)

      • unselmi

        Sehän se ongelma usein onkin, että suomalainen nainen - joka "pitää hauskaa" vain humalassa - sammuu parin suutelon jälkeen.


      • useimmiten nähty
        unselmi kirjoitti:

        Sehän se ongelma usein onkin, että suomalainen nainen - joka "pitää hauskaa" vain humalassa - sammuu parin suutelon jälkeen.

        te miehet aina valitsette juuri sen kännisen (vanhan) naisen kaikkien selvien naisten joukosta ?
        Tyhmästä päästä kärsii jne.


    • 20 + 10 = ?

      Nyt kesälavojen auetessa ja kevätkiiman alkaessa on aiheellista nostaa tämä ajankohtainen aihe takaisin vakavaksi keskutelunaiheeksi.

      • Lakanavalssaaja

        Ei enää aiheellista ;)


    • Amanda15

      Mies on 30-kymppinen, eikä vielä tiedä, että seksi ja tanssi ovat kaksi ihan eri asiaa.
      Noin pikku vinkkinä muillekin miehille;; se seksi tulee silloin kuvioon, kun tuntee toisen ihmisen,
      rakastaa ja kunnioittaa häntä, arvostaa häntä ja haluaa jakaa asioita hänen kanssaan.
      Tähän kaikkeen ei tanssimalla päästä; valitettavasti, ainakin tämän miehen kannalta.
      Mutta hyvä alku kaikkeen on tuo tanssi. Nainen tarvitsee seksiin niin paljon tuonne korvien väliin;
      seksi ei naisella ole missään muualla kuin päässä; sieltä se lähtee.
      t. Amanda15

      • Juupsissta

        toki ymmärrän ja osinkin pääosin juuri noin kuin sanoit tai ainakin toivoisi olevan.

        "se seksi tulee silloin kuvioon, kun tuntee toisen ihmisen,
        rakastaa ja kunnioittaa häntä, arvostaa häntä ja haluaa jakaa asioita hänen kanssaan. "

        Miten perustelet ne naiset, jotka tanssiravintoloissa ovat levittämässä kävelemiseen käytettäviä ulokkeita ilman erillisiä arvostuksia tai kunnioituksia?

        Oletko oikeasti sitä mieltä, että naiselle muka seksi ei voi olla vain seksiä?

        Taidat itse olla aika kokematon.


      • Youuuuu
        Juupsissta kirjoitti:

        toki ymmärrän ja osinkin pääosin juuri noin kuin sanoit tai ainakin toivoisi olevan.

        "se seksi tulee silloin kuvioon, kun tuntee toisen ihmisen,
        rakastaa ja kunnioittaa häntä, arvostaa häntä ja haluaa jakaa asioita hänen kanssaan. "

        Miten perustelet ne naiset, jotka tanssiravintoloissa ovat levittämässä kävelemiseen käytettäviä ulokkeita ilman erillisiä arvostuksia tai kunnioituksia?

        Oletko oikeasti sitä mieltä, että naiselle muka seksi ei voi olla vain seksiä?

        Taidat itse olla aika kokematon.

        Näytit siinä itse kysyvän ja vastaavan.

        "muka seksi" on naiselle "vain seksiä". Tuonhan jo tiesitkin, kun omia kokemuksiasi kartuttaneena ravintoloissa ammattilaisten ja kaatokänniläisten kanssa "muka seksiksi" sen lanseerasit.

        Aika harvassa on ne miehet, jotka todellista Seksiä pystyvät naiselle tarjoamaan. Miehet ajattelevat, toisin kuin naiset, vain alapäällään.

        Kyllä edellinen kirjoittaja oli täysin oikeassa. Tanssi yksi asia ja Seksi toinen juttu.

        "muka seksiä" saa etsiä muualta, jos sitä kaipaa. Tosin siinä ei tanssin osaamista tarvita eikä sitä myöskään tanssilla myydä.


      • sistersledge

        Naiset kyllä harrastavat satunnaista seksiä ihan yleisesti, miksi siitä vaietaan? Se, että joku kukkahattuinen ei sitä tee tai on pyhittänyt sen vain pysyvään liittoon ei tee muiden sisarten tekoja tekemättömiksi.
        On jotenkin omituista kun joku puhuu elokuvien ihannemaailman olevan ainoa oikea ja ainoa olemassaoleva.
        Satunnainen seksi on samalla tavalla piilotettava asia kuin nälänhätä; kun meillä kotona sitä ei ole niin sitä ei ole olemassa. Hyväosainen ei osaa kuvitellakaan mitä on olla puutteessa.


      • Miss reality
        sistersledge kirjoitti:

        Naiset kyllä harrastavat satunnaista seksiä ihan yleisesti, miksi siitä vaietaan? Se, että joku kukkahattuinen ei sitä tee tai on pyhittänyt sen vain pysyvään liittoon ei tee muiden sisarten tekoja tekemättömiksi.
        On jotenkin omituista kun joku puhuu elokuvien ihannemaailman olevan ainoa oikea ja ainoa olemassaoleva.
        Satunnainen seksi on samalla tavalla piilotettava asia kuin nälänhätä; kun meillä kotona sitä ei ole niin sitä ei ole olemassa. Hyväosainen ei osaa kuvitellakaan mitä on olla puutteessa.

        Miksikö siitä vaietaan? Minkähän kiven takana olet kasvanut, kun tuollaista väität. Osta nyt vaikka iltasanomat aluksi ja tutki ihan issekses, tukeeko väitettäsi.

        Sillä, että leimaat laadukasta ja jollekin toiselle sopivaa seksin muotoa etsivän kukkahattutädiksi, syyllistyt itse mitä suurimassa määrin pahimman lajin kukkahattuiluun.

        Tuo salailuvitsisi kyllä kertoo millaisilla asioilla itse liikut ja että vielä sen yleistät, huh huh.

        Seksi on sallittua eikä sitä tarvitse luonnollisena asiana hävetä koskaan, jos ei siitä omalla toiminnallaan tee hävettävää ja siinähän se ero tulikin jo todettua.

        Miksi siis pitäisi toisten "sisarten" seksi tehdä tekemättömäksi? Mahtaako tuo toisten syyllistämisen tarve kummuta omasta syyllisyydentunteestasi.

        Jos tuolla puheellasi nälänhädästä yrität kertoa, ettei seksiä saa, jos sitä nälänhätään nääntyvän tavoin hakee, niin taidat olla halvaantuneena sängyssä yksin ja vain silmät liikkuu, sillä muuten tarjontaa riittää liikaakin vaikka joka kadunkulmassa. Ne miehet... ne miehet.. aina puutteessa... etteikö ilmaiseksi ottaisi, kun rahallakin hakee, muutenhan ei olisi maailman vanhinta ammattiakaan.

        Tunnusta nyt vaan tässä meille kaikille, että seksikumppanin laatu on se, joka sinut saa läähättämään nälänhätääsi tai sitten vain häpeäksi muodostunut seksi saa sinut täällä laulamaan.

        Ja sitten vielä tuo "hyväosaisten" tietämättömyys seksin puutteesta. Miksihän he ovat mielestäsi niin hyväosaisia? Siksikö, kun edellyttävät laatua seksikumppaniltaan kukin omalla tavallaan vai siksi, että elävät vakinaisessa suhteessa ja sinun pitäisi juosta lähimpään kadunkulmaan eikä saakkaan kotona eiku sehän olikin lavalla mieheltä, joka on koko kevään opetellut tanssimaan, niin nyt osaa tanssittaa sinuakin. Siitäkö se kenkä puristaakin?

        Ihmettelen, jos tuolla puheellasi tarkoitit, että pelkkä tanssi on ratkaisu nälänhätääsi ja että vielä pätee kaikkien naisten kohdalla.. niin niin.. paitsi tietty kukkahattutätien. :) Uskotko tosissasi, että reality menee näin?


      • sistersledge
        Miss reality kirjoitti:

        Miksikö siitä vaietaan? Minkähän kiven takana olet kasvanut, kun tuollaista väität. Osta nyt vaikka iltasanomat aluksi ja tutki ihan issekses, tukeeko väitettäsi.

        Sillä, että leimaat laadukasta ja jollekin toiselle sopivaa seksin muotoa etsivän kukkahattutädiksi, syyllistyt itse mitä suurimassa määrin pahimman lajin kukkahattuiluun.

        Tuo salailuvitsisi kyllä kertoo millaisilla asioilla itse liikut ja että vielä sen yleistät, huh huh.

        Seksi on sallittua eikä sitä tarvitse luonnollisena asiana hävetä koskaan, jos ei siitä omalla toiminnallaan tee hävettävää ja siinähän se ero tulikin jo todettua.

        Miksi siis pitäisi toisten "sisarten" seksi tehdä tekemättömäksi? Mahtaako tuo toisten syyllistämisen tarve kummuta omasta syyllisyydentunteestasi.

        Jos tuolla puheellasi nälänhädästä yrität kertoa, ettei seksiä saa, jos sitä nälänhätään nääntyvän tavoin hakee, niin taidat olla halvaantuneena sängyssä yksin ja vain silmät liikkuu, sillä muuten tarjontaa riittää liikaakin vaikka joka kadunkulmassa. Ne miehet... ne miehet.. aina puutteessa... etteikö ilmaiseksi ottaisi, kun rahallakin hakee, muutenhan ei olisi maailman vanhinta ammattiakaan.

        Tunnusta nyt vaan tässä meille kaikille, että seksikumppanin laatu on se, joka sinut saa läähättämään nälänhätääsi tai sitten vain häpeäksi muodostunut seksi saa sinut täällä laulamaan.

        Ja sitten vielä tuo "hyväosaisten" tietämättömyys seksin puutteesta. Miksihän he ovat mielestäsi niin hyväosaisia? Siksikö, kun edellyttävät laatua seksikumppaniltaan kukin omalla tavallaan vai siksi, että elävät vakinaisessa suhteessa ja sinun pitäisi juosta lähimpään kadunkulmaan eikä saakkaan kotona eiku sehän olikin lavalla mieheltä, joka on koko kevään opetellut tanssimaan, niin nyt osaa tanssittaa sinuakin. Siitäkö se kenkä puristaakin?

        Ihmettelen, jos tuolla puheellasi tarkoitit, että pelkkä tanssi on ratkaisu nälänhätääsi ja että vielä pätee kaikkien naisten kohdalla.. niin niin.. paitsi tietty kukkahattutätien. :) Uskotko tosissasi, että reality menee näin?

        Taidat olla oikeasti pöljä kun väität ettei tälläkin palstalla kielletä yhdenillan suhteitten olemassaolo. Höpölehtiä en lue enkä pidä niiden viisauksia totena.
        Olen ollut aika pitkissä vakisuhteissa niin että on tullut molemmat tavat tutuiksi, kannattaisi joidenkin toistenkin kokeilla. Sitäkään ei saisi sanoa ääneen, että pikainen seksi vaikka tanssien jälkeen puolitutun tanssijan kanssa voi olla todella upeaa! No sanoin nut kuitenkin...


      • Miss reality
        sistersledge kirjoitti:

        Taidat olla oikeasti pöljä kun väität ettei tälläkin palstalla kielletä yhdenillan suhteitten olemassaolo. Höpölehtiä en lue enkä pidä niiden viisauksia totena.
        Olen ollut aika pitkissä vakisuhteissa niin että on tullut molemmat tavat tutuiksi, kannattaisi joidenkin toistenkin kokeilla. Sitäkään ei saisi sanoa ääneen, että pikainen seksi vaikka tanssien jälkeen puolitutun tanssijan kanssa voi olla todella upeaa! No sanoin nut kuitenkin...

        No, pöljä tai en, mutta jos joku sanoo tällaisessa foorumissa, että joku asia on vaiettu, niin eiköhän se pidä sisällään tuomittavana kaikkea ko kiellettyyn aiheeseen kuuluvaa julkista viestintää.

        Mielenkiintoista, suurilevikkinen iltapäivälehti, joka on kaikkien saatavilla myös netissä, on mielestäsi huu haa ja mittarina huonompi kuin esimerkiksi tämä kanava.

        Millähän vuosisadalla mahdat itse elää. Terva ja höyhenet tai papin kanssa paikalla itseteosta kiinnisaatuina pakkovihityt, ovat nekin jo viimevuosisadalle jääneet. Silti yhä edelleen näet, etteivät naiset voisi harrastaa seksiä valitsemillaan kriteereillä. Itsellesi sen kuitenkin sallit.

        Voithan toki ylpeillä joillekin tuolla kokemustasollasi, jos se sinulle jotain antaa, mutta subjektiivinen kokemuksesi ei ole yleistettävissä koskaan noissa asioissa kaikille ja siksi et ole pätevä päättämään toisten kriteereistä.

        Vaikka sattuisitkin haluamaan pikaseksiin kaikkien vastapuolen edustajien kanssa tanssilavalla, kun se sinulle sopii, se ei onnistu, koska kaikki kumppanisi eivät siihen suostu. Siis molemminpuolinen kriteeristö siinä täytyy täyttyä, eli laatuvaatimus näyttää nyt sinullakin pahoin sotkeentuvan seksin saamattomuuden kanssa.

        Löysää sitä pipoas vähän ja lue uudelleen, se olin sentään minä, joka sanoin, että seksi on luonnollisena asiana sallittu, jos ei itse siitä tee hävettävää. Mitähän sinusta pitäisi ajatuksinesi ajatella, kun nuin kivestää.


      • Vaan sinä
        sistersledge kirjoitti:

        Taidat olla oikeasti pöljä kun väität ettei tälläkin palstalla kielletä yhdenillan suhteitten olemassaolo. Höpölehtiä en lue enkä pidä niiden viisauksia totena.
        Olen ollut aika pitkissä vakisuhteissa niin että on tullut molemmat tavat tutuiksi, kannattaisi joidenkin toistenkin kokeilla. Sitäkään ei saisi sanoa ääneen, että pikainen seksi vaikka tanssien jälkeen puolitutun tanssijan kanssa voi olla todella upeaa! No sanoin nut kuitenkin...

        " kannattaisi joidenkin toistenkin kokeilla "

        Koetko olevasi ainutkertainen, vai miksi oletat, että vain sinulla on kokemuksia?


      • miespuolinen29
        Miss reality kirjoitti:

        No, pöljä tai en, mutta jos joku sanoo tällaisessa foorumissa, että joku asia on vaiettu, niin eiköhän se pidä sisällään tuomittavana kaikkea ko kiellettyyn aiheeseen kuuluvaa julkista viestintää.

        Mielenkiintoista, suurilevikkinen iltapäivälehti, joka on kaikkien saatavilla myös netissä, on mielestäsi huu haa ja mittarina huonompi kuin esimerkiksi tämä kanava.

        Millähän vuosisadalla mahdat itse elää. Terva ja höyhenet tai papin kanssa paikalla itseteosta kiinnisaatuina pakkovihityt, ovat nekin jo viimevuosisadalle jääneet. Silti yhä edelleen näet, etteivät naiset voisi harrastaa seksiä valitsemillaan kriteereillä. Itsellesi sen kuitenkin sallit.

        Voithan toki ylpeillä joillekin tuolla kokemustasollasi, jos se sinulle jotain antaa, mutta subjektiivinen kokemuksesi ei ole yleistettävissä koskaan noissa asioissa kaikille ja siksi et ole pätevä päättämään toisten kriteereistä.

        Vaikka sattuisitkin haluamaan pikaseksiin kaikkien vastapuolen edustajien kanssa tanssilavalla, kun se sinulle sopii, se ei onnistu, koska kaikki kumppanisi eivät siihen suostu. Siis molemminpuolinen kriteeristö siinä täytyy täyttyä, eli laatuvaatimus näyttää nyt sinullakin pahoin sotkeentuvan seksin saamattomuuden kanssa.

        Löysää sitä pipoas vähän ja lue uudelleen, se olin sentään minä, joka sanoin, että seksi on luonnollisena asiana sallittu, jos ei itse siitä tee hävettävää. Mitähän sinusta pitäisi ajatuksinesi ajatella, kun nuin kivestää.

        "Vaikka sattuisitkin haluamaan pikaseksiin kaikkien vastapuolen edustajien kanssa tanssilavalla"

        Mistä tuollaista keksit? Minä en tulkinnut sistersledgen kirjoitusta kaikkien kanssa makaamiseksi.

        "Mielenkiintoista, suurilevikkinen iltapäivälehti, joka on kaikkien saatavilla myös netissä, on mielestäsi huu haa ja mittarina huonompi kuin esimerkiksi tämä kanava."

        Kyseinen lehti on todellakin huuhaata mitä tiedonjakeluun tulee, helppo lehti sopivia juttuja kaipaavalle laumalle.


      • Miss reality
        miespuolinen29 kirjoitti:

        "Vaikka sattuisitkin haluamaan pikaseksiin kaikkien vastapuolen edustajien kanssa tanssilavalla"

        Mistä tuollaista keksit? Minä en tulkinnut sistersledgen kirjoitusta kaikkien kanssa makaamiseksi.

        "Mielenkiintoista, suurilevikkinen iltapäivälehti, joka on kaikkien saatavilla myös netissä, on mielestäsi huu haa ja mittarina huonompi kuin esimerkiksi tämä kanava."

        Kyseinen lehti on todellakin huuhaata mitä tiedonjakeluun tulee, helppo lehti sopivia juttuja kaipaavalle laumalle.

        He heh.. hyvä kuvaus kyseisestä iltapäivälehdestä, mutta missäs se kuvaus oli tästä huuhaa kanavasta, kun kyse oli vaietusta asiasta ja siitä millä mittarilla mittaaminen voisi olla edes hieman uskottavampaa.

        No aina voidaan sievistellä ja esittää tuollaisia väitteitä, vaikkei niillä ole mitään pitävyyttä yleistyksen tasolla.

        "Mistä tuollaista keksit? "
        No vaikkapa näin "keksin" Sisteledge:

        "Naiset kyllä harrastavat satunnaista seksiä ihan yleisesti,"

        "Satunnainen seksi on samalla tavalla piilotettava asia kuin nälänhätä"

        "Hyväosainen ei osaa kuvitellakaan mitä on olla puutteessa."

        Siis, jos kärsii todella nälkää, syö mitä tahansa ruokaa, eli mitä tahansa saa ja on jopa valmis taistelemaan siitä. Silloin ei valiteta laadusta, vaan mikä tahansa ruoka, mikä tyydyttää nälän, on riittävä. (Tässä tapauksessa toimiva esimerkki kadunkulmasta haettu seksi)

        Kun sisterledge halusi asettaa nälänhädän ja seksinnälän samalle viivalle, pitäisi silloin olla samanlainen saatavuuskriteeri eikä suinkaan laatu. Vai oletko eri mieltä?

        Hänen kohdallaan siitä ei ollut ollenkaan kyse. :) Edelleen hän kirjoitti: Se, että joku kukkahattuinen ei sitä tee tai on pyhittänyt sen vain pysyvään liittoon ei tee muiden sisarten tekoja tekemättömiksi.

        No jos hän väittää, että vain kukkahattuiset toimivat noin, niin minä väitän, että lavalla tanssivien joukosta kieltäytymisperusteita on pilvin pimein muitakin kuin tuo hänen mainitsemansa, joten hän ei voi saada seksiä siellä nälän tyydyttämiseksi omilla kriteereillään (nälänhätä), koska hän ei edes taistelemalla voi saavuttaa vain omia päämääriään toteuttavaa nälän tyydyttämistä paitsi, jos hän kohtaa kumppanin jonka kriteerit ovat samat kuin hänen.
        Eipä siinä kummoista mielikuvitusta tarvitse käyttää.

        Ei siinä kysytä onko ollut pitkissä tai pikasuhteissa ennen tai ylipäätään suhteissa, vaan siitä millä yksilöllisillä kriteerillä nainen ja mies suostuu seksiin. :)) Niihin kriteereihin on jokaisella yksilöllä ihan ikioma oikeus.


      • Tubeee uri
        Youuuuu kirjoitti:

        Näytit siinä itse kysyvän ja vastaavan.

        "muka seksi" on naiselle "vain seksiä". Tuonhan jo tiesitkin, kun omia kokemuksiasi kartuttaneena ravintoloissa ammattilaisten ja kaatokänniläisten kanssa "muka seksiksi" sen lanseerasit.

        Aika harvassa on ne miehet, jotka todellista Seksiä pystyvät naiselle tarjoamaan. Miehet ajattelevat, toisin kuin naiset, vain alapäällään.

        Kyllä edellinen kirjoittaja oli täysin oikeassa. Tanssi yksi asia ja Seksi toinen juttu.

        "muka seksiä" saa etsiä muualta, jos sitä kaipaa. Tosin siinä ei tanssin osaamista tarvita eikä sitä myöskään tanssilla myydä.

        Näytit siinä itse kysyvän ja vastaavan. uka seksi" on naiselle "vain seksiä". Tuonhan jo tiesitkin, kun omia kokemuksiasi kartuttaneena ravintoloissa ammattilaisten ja kaatokänniläisten kanssa "muka seksiksi" sen lanseerasit.Aika harvassa on ne miehet, jotka todellista Seksiä pystyvät naiselle tarjoamaan. Miehet ajattelevat, toisin kuin naiset, vain alapäällään.Kyllä edellinen kirjoittaja oli täysin oikeassa. Tanssi yksi asia ja Seksi toinen juttu.ka seksiä" saa etsiä muualta, jos sitä kaipaa. Tosin siinä ei tanssin osaamista tarvita eikä sitä myöskään tanssilla myydä.


      • fhwto
        Miss reality kirjoitti:

        Miksikö siitä vaietaan? Minkähän kiven takana olet kasvanut, kun tuollaista väität. Osta nyt vaikka iltasanomat aluksi ja tutki ihan issekses, tukeeko väitettäsi.

        Sillä, että leimaat laadukasta ja jollekin toiselle sopivaa seksin muotoa etsivän kukkahattutädiksi, syyllistyt itse mitä suurimassa määrin pahimman lajin kukkahattuiluun.

        Tuo salailuvitsisi kyllä kertoo millaisilla asioilla itse liikut ja että vielä sen yleistät, huh huh.

        Seksi on sallittua eikä sitä tarvitse luonnollisena asiana hävetä koskaan, jos ei siitä omalla toiminnallaan tee hävettävää ja siinähän se ero tulikin jo todettua.

        Miksi siis pitäisi toisten "sisarten" seksi tehdä tekemättömäksi? Mahtaako tuo toisten syyllistämisen tarve kummuta omasta syyllisyydentunteestasi.

        Jos tuolla puheellasi nälänhädästä yrität kertoa, ettei seksiä saa, jos sitä nälänhätään nääntyvän tavoin hakee, niin taidat olla halvaantuneena sängyssä yksin ja vain silmät liikkuu, sillä muuten tarjontaa riittää liikaakin vaikka joka kadunkulmassa. Ne miehet... ne miehet.. aina puutteessa... etteikö ilmaiseksi ottaisi, kun rahallakin hakee, muutenhan ei olisi maailman vanhinta ammattiakaan.

        Tunnusta nyt vaan tässä meille kaikille, että seksikumppanin laatu on se, joka sinut saa läähättämään nälänhätääsi tai sitten vain häpeäksi muodostunut seksi saa sinut täällä laulamaan.

        Ja sitten vielä tuo "hyväosaisten" tietämättömyys seksin puutteesta. Miksihän he ovat mielestäsi niin hyväosaisia? Siksikö, kun edellyttävät laatua seksikumppaniltaan kukin omalla tavallaan vai siksi, että elävät vakinaisessa suhteessa ja sinun pitäisi juosta lähimpään kadunkulmaan eikä saakkaan kotona eiku sehän olikin lavalla mieheltä, joka on koko kevään opetellut tanssimaan, niin nyt osaa tanssittaa sinuakin. Siitäkö se kenkä puristaakin?

        Ihmettelen, jos tuolla puheellasi tarkoitit, että pelkkä tanssi on ratkaisu nälänhätääsi ja että vielä pätee kaikkien naisten kohdalla.. niin niin.. paitsi tietty kukkahattutätien. :) Uskotko tosissasi, että reality menee näin?

        https://www.youtube.com/watch?v=-UK56i4tua4


    • tähtityttönen*

      Lähden lavalle ensisijaisesti tanssimaan, mutta kyllä minä antaisin jos joku sopiva osaisi taitavasti vongata. Jos mies olisi suurinpiirtein ikäiseni (alle 30), taitava tanssimaan, mukava ja ok näköinen niin miksipä ei. Helppo en ole, joten aika taitavasti täytyy osata pelata että minulta saisi. Eikä se nyt pelkästään vonkaustaidoista ole kiinni, jutun täytyisi luistaa muutenkin.

      • Etsin kunnes löydän

        - sama ongelma ;) Mutta, ossaan ottaa "ohjat" käsiin tarvittaessa jos mies on niin nössö eikä saa mittää
        aikai'seksi -D


      • vongannut kyllä

        Ei ole tosiaan helposti saanut tänä kesänä. Nooh Ihan kiva että täytyy vähän vaivaa nähdäkin, niin ei kyllästy.


      • poitsu38
        vongannut kyllä kirjoitti:

        Ei ole tosiaan helposti saanut tänä kesänä. Nooh Ihan kiva että täytyy vähän vaivaa nähdäkin, niin ei kyllästy.

        On saatu tänä(kin) kesänä. Lavalta saatu nainen on kuulkaa vähän toista sarjaa kuin humalassa örisevä baarin tuotos joka aamulla ihmettelee, että mitä h....iä minä täällä teen. Lavatyttö taas haluaa aamulla uusinnan.


      • Kuka vie ?
        poitsu38 kirjoitti:

        On saatu tänä(kin) kesänä. Lavalta saatu nainen on kuulkaa vähän toista sarjaa kuin humalassa örisevä baarin tuotos joka aamulla ihmettelee, että mitä h....iä minä täällä teen. Lavatyttö taas haluaa aamulla uusinnan.

        Siispä suuntaan Luhurikkaan !


      • Pilkkimäs Tre

        Otko läski plösö?


    • Baviaani

      Kuka viimeeksi saanut Pavilta ?

      • 4+10

        päivän tienoilla kolmen-neljän päivän juhla, jota pidetään vuoden suurimpana juhlana. Maha Thingyan ajoittuu monsuunisateita edeltävälle ajalle


    • TrueHun

      Taas kevätauringon lämmettyä ja kesälavojen alkaessa avata oviaan on aika palautta tämä aina niin ajankohtainen aihe keskusteluun.

    • Veronmaksa ja yh

      Vaatin puurakennetta heti takaisin. Eihän tästä nyt saa mitään tolkkua. Alas imperialistinen diktatuuri Burkina Fasossa.

      • Konkkaan Kybällä

        Samaa mieltä


    • Kokemiusta on..

      Saa sexiä,naiset valmiina kahden hitaan jälkeen,autossa voi
      aloittaa,loput panot jättäää naisen kotiin

      • 3kymppinen Keikyältä

        Minullakin on ja sitten vielä saunan takana. Nam nam läti läti.
        Kohta meissä kaikissa asuu pieni kokemiusta.


      • miu mielest o

        Olemassa olevista rasitteista on selvitettävä, miten ne kohdistuvat toimituksessa muodostettaviin rekisteriyksiköihin sekä minkä kiinteistön hyväksi ne tulevat jäämään.


    • Voi elämän kevät

      Voi teitä onnettomia ja vielä tanssipalstalla kirjoittelette, jos kolmekymppiset ei saa seksiä muuta kuin vonkaamalla tanssilavoilla pitää olla pahasti vialla. Kannattaa vilkaista peiliin ja miettiä ajatusmaailmaansa, taitaa tyhjää lyödä.

    • Tohtori Outolempi

      "Olen n. 30 -vuotias mies. Käynyt koko talven tanssikursseilla. Tavoitteena saada seksiä kesällä tanssilavoilta.

      Onko antaa vinkkejä kuinka saisin maksimoitua kesän nautinnot ?"

      Nyt Jani-Petteri on siis jo 33v. Joskus vanhempia järkyttävien puhuminen jatkuu ohi anaali-, oraali- ja uhmaikävaiheen. Kirjoituksen tuottaminen näyttää kuitenkin olevan normaalia.

      Eräs englantilainen poliitikko käytti muovipussia päässään aiheuttaakseen itselleen happivajeen limbisen järjestelmän stimuloimiseksi, mutta pahaksi onnekseen hän menetti tajuntansa ja menehtyi.

    • Risto 31

      Jos sinulle kelpaa mikä tahansa niin silloin on enemmän valikoimaa. Jos on aivan sama onko juovuksissa vai selvinpäin, haiseeko tupakalle, onko kiimassa vai pitääkö raiskata jotta saa, onko lihava laiha vai sopivankokoinen, onko älyäkäs vai tyhmä tai des keskiverto, mumtkin kelpaa mainiosti.
      Onko hetero lesbo vai ei kiinnostunut kumpaisistakaan ihmistyypeistä. oppinut vai oppimaton, osaako tanssia vai ei. Vielä jos matkalla olevat kotieläimet kuten lampaat, emakot ja lehämmät, hätätpauksessa jopa vaha ratsutamma kelpaa. Seksitaudit ovat sinusta pelkästään vain seksikkäitä. Pystyt painamaan vaikka kuollutta isomuuasi. Silloin luulisi itoavan jotain.Muussa tapauksessa voi olla vähän hankalampi tilanne löytää sopivaa seksikumppania tanssilavoilta.

      Meikäläinen kun ei meinaa löytää edes sellaista joka pystyy ja tahtoo edes pelkästään tanssia.

    • Puhtain asein

      Oletkohan missannut hyvät keskustelut. Tanssinetin puolella Suomen johtavat tanssierotiikan asiantuntijat ovat koko kevään käyneet keskenään näitä sinuakin kiehtovia keskusteluja. Sinne vaan sekaan kaltaisten seuraan.
      P,s. sopivia kiertoilmauksia kannattaa käyttä että tekee sivistyneemmän vaikutuksen.

    • Osaan.

      Seksiä saa vaikka pro-mimmiltä. Pitää osata. Avainsana on Osata.

      • Helposti lohkee

        Niiltähän pro-mimmiltähän vasta irtookin.Tanssitaito on vaan hämäykSEKSI...


      • En ota kantaa

      • Pelkään läheisyyttä
        Helposti lohkee kirjoitti:

        Niiltähän pro-mimmiltähän vasta irtookin.Tanssitaito on vaan hämäykSEKSI...

        Minä vanhapoika,en ole koskaan saanut vielä pillua.
        Todellinen pelkoni onkin jos nainen tansseissa antais,
        en edes uskalla ajatella niinpitkälle,vois olla ettei edes
        seiso.


    • Joko

      Olet saanut??

    • Toosaa saa

      Toosa haisee ja ryntäät pomppii....aina saa

      • Seisottaa turhaa

        Toosan haju on normaalia,ei kannatakkaan nuuskia naisten pimpsaa,upottaa
        mela etuviivaan,viiva yleensä aukee jos seisoo.


    • itse siellä ollut

      Miksi vaivautua tanssikursseille? Tosimies saa seksiä vaikka kaljanhakureissulla lähi Siwasta...

    • Joutais poistaa

      Voi teitä onnetomia ei ole tainut saada ketjun aloittaja eikä nämä jotka kaivoi tämän ikivanhan ketjun esiin. Paljon on puutteessa olevia ja mistä se johtuu? Ovat sellaisia johon naiset eivät tykästy ja ilman jäävät. Onneksi on ne kädet. Tanssipaikoilla on kaikenlaista porukkaa, mutta onneksi harvoin törmää noihin vonkaajiin suurin osa (toivottavasti) on ihan asiallista porukkaa, eikä näitä jotka täällä tanssisivustoilla kertoilevat epätoivoisesta tilastaan.

      • Hetelmä

        Onhan ne kurkut ja banskut teillekkin keksitty


    • Pilkkimies Tre

      Siinäs näätten, 13v. ajattelee kuin meikämanne etumus kovana

    • Väli aukee askelista

      Seksiä saa tanssikursseiltakin,olet vaan rohkea harjoittelun lomassa otat
      asian esille,rohkeasti teet aloitteen.

    • Seuraava askel

      Seksiä saa vaikka kaupan kassalla, jos osaa oikein pyytää. Tanssia ei voi jos ei osaa.

    • helppoa kuin heinän

      Toiset saa ja suurin osa ei. Tanssilava oli epäilemättä paras paikka parin muodostukseen, ennen puhelinta ja autoja. Siis noin 40 vuotta sitten. Sen jälkeenkin on ollut tanssiravintolat ja diskot 80-90 luvulla ja siitäkin on jo 20-30 vuotta. Seuran ja seksin haku siirtyi verkkoon usassa jo 1990 luvulla. Siitä on olemassa useita elokuviakin...sinulle on viesti ala Tom Hanks jne.

      Verkko toimii samalla tavalla kuin se vanha kyläyhteisö paikallisen tanssilavan ympärillä. Tanssilavalla oli helppo tarkistaa kenenkäs tyttöjä tuo on jne. Millaiset on taustat.. Nyt sama asia tehdään verkossa. Kaikista "tavallisista" ihmisistä löytyy tietoa jne. puh.numerot ja osoitteet, facebook sivut jne. Jos ei löydy, niin heti voi miettiä, että minkä takia ei? Voi olla joku ammatillinen syy. mutta voi olla myös että on joku luuranko kaapissa. Väkivaltanen exsä jne. Sellaisista sitten kannattaa vaan pysyä erossa, koska valinnan varaa kyllä on.

    • Mari Ka.....ärvi

      Saat sinä sexiä tanssilavoilta niinpaljon kuin vaan haluat,jos pidät riman matalalla.Itsestään vähänkin pitävät naiset ei anna sinulle sexiä koskaan,
      osa naisista ei ole vielä antanut kenellekkään "efta".

      • Kari Ma.....rvi

        Et ole perusihminen,vaikket innostukaan suuresti erään hölmöilyistä. Hän hakee vastakaikua. Tiedät,että se vain ruokkisi häntä lisää.


    • saamamies2012

      Seksi on yksi ihmisen perustarpeista. Tarkennus tietenkin, että ei lasten eikä kovin vanhojen. Kemikaaliyhdiste=hormoni ohjaa käytöstä, eikä siinä kysellä sitten sen enempää. Ihan samalla tavalla kuin nälkähormonin tason kohoaminen laittaa ihmisen etsimään ruokaa ja syömään. Kylläisyyshormoni sitten lopettaa sen syömisen. Seksissä sama homma terveellä ihmisellä ensi tekee mieli ja sitten pitäs hetken olla tekemättä. Muu on sairautta johon voi hakea lääkäriltä apua.

      Onko tanssi oikea paikka hakea sitten seksikumppania? kysymys on luokkaa, onko järvi tai meri oikea paikka hakea kalaa? Toisille on toisille ei. Nykyaikana vaan varmemmin voi saada sieltä kaupasta tai sitten jopa verkkokaupasta tilaamalla. Valikoimakin on parempi ja päiväys selkeästi esillä.

      • saarnamies2012

        "Toisille on toisille ei. Nykyaikana vaan varmemmin voi saada sieltä kaupasta tai sitten jopa verkkokaupasta tilaamalla."

        En ole tanssipaikoilla kovinkaan paljon nähnyt näitä kalastajia, vaikka käynkin aika paljon tansseissa. Jotkut naamat jäävät kyllä muistiin säälittävinä säätäjinä, jotka yrittävät mennä yli siitä, missä aita on matalin. Vakka kantensa valitsee. Täällä nimettömyyden niityillä esitetään sitäkin enemmän ko. ihmistyyppiä. Ehkä se antaa sitä "Kemikaaliyhdiste=hormonia" sen viljelijöille.


    • välilyönnitönmies

      Karmeeta. Jäädäänkö me rivoilijat vain keskenämme häiriköimään tänne palstalle kun oikeat ihmiset viettävät Joulua ystäviensä ja perheidensä parissa.

      Palatkaa viimeistään Nuuttina lukemaan,mitä nokkelia sutkautuksia olemme kehitelleet pipareista,viivoista,koloista,roiskeläpistä ynnä muusta tanssijolle tarjoiltavista neuvoista.

      Toivoopi: Silmän iloa,Asialliset vastaukse,Usko pois,tanssilavoilta,Etumukset vastakkain

    • Useaa tanssiaa n

      Talvellakin saat sexiä tansseista,ekana pikkasen kartoitat tansseissa olevat
      naiset,haet ekana hoikkaa ja pitkää naista,lähesty varovasti alkuillasta,
      loppuillasta pistä kaikki peliin,ett jää ilman.

      • Rapu 22.6-22.7.

        Ilahdutat erästä henkilöä viestilläsi niin,paljon,että se tuntuu jopa hämmentävältä. Tapahtuma panee sinut jopa pohtimaan,miten lähellä häntä haluat vaeltaa.


      • Ihanaa on kumpikin
        Rapu 22.6-22.7. kirjoitti:

        Ilahdutat erästä henkilöä viestilläsi niin,paljon,että se tuntuu jopa hämmentävältä. Tapahtuma panee sinut jopa pohtimaan,miten lähellä häntä haluat vaeltaa.

        Ketjun aloittaja on jo monta kesää vonkailut lavoilla. Että on ihan tanssikurssit käytävä seksin toivossa. Minä kun olen tansseissa käynyt ihan vaan tanssin takia. Jos tuota miestä ei ole lykästänyt, kannattaisi keskittyä siihen naisen arvostamiseen ja tiedostamaan kuinka ja millaista seksiä nainen haluaa. Tanssi sivustohan tämä on mutta piti komentoida kun joku oli jaksanut kaivaa montavuotta vanhan ketjun esille.

        P.s. en tiedä mitä vanhalla tarkoitetaan seksin suhteen, mutta voin sanoa, että eikun paranee.

        Tanssi tanssina ja seksi siellä makuukamarissa.


    • Koloa tarjolla tanss

      Saat varmaan sexiä jos vaan haluat,naiset lähtee tanssimaan sexi mielessä,
      ei olis ainuttakaan naista tanssipaikoilla jos ei kutittais haarukasta,turha
      ajatellakkaan muuta.

      Jos jokin väittää muuta valehtelee,sama miehillä,eteen alkaa ottamaan
      lähtö on varmaa.

      • Ymmärsitköhän?

        "Koloa tarjolla tanss ". Mikäs maailman tietäjä tänne ilmestyi. Naiset lähtee tanssimaan. On tietysti tapauskohtaisi poikkeuksia, mutta kun katsoo sitä mies tarjontaa tanssipaikoilla niin jos niitä seksihaluja olisikin, ne kyllä kaikkoaa saman tien. Tanssi on tanssia ja seksi seksiä. Seksiin tarvitaan muutakin kuin mies, siihen tarvitaan naisen arvostus, taito käsitellä naista ja sitä kemiaa. Voin kertoa, että ne kemiat on tosi harvassa, jos nyt ymmärrät mitä se tarkoittaa. Tanssia voi vaikka ei olisi sitä kemiaa, siihen riittää tanssitaito ja huumorintaju, mutta näillä avuilla ei vielä pääse "makuukamariin".


    • Kauris taijoku nauru

      Lemmenlääkintä on nyt sinun vastuullasi. Eräs ihminen on niin sotkenut rakkausasiansa, että hän kääntyy puoleesi avun tarpeessa. Ojenna kätesi.

    • Simo.

      Mukava kun olisi erikseen tanssipaikkoja heteroille seksusaalisesti aktiivisille ihmisille
      niin ei tarvitsisi häiritä sellaisia ihmisiä joilla ei tarpeita ole. Todella vastenmielistä kuunnella ihmisten seksitä kieltäytymis verukkeita. Jos olisi tanssipaikka seksuaalisesti aktiivisille heteroille ihmisille niin ei tarvitsisi kokoaikaa pelätä ehdottelevansa seksiä ihmisille joista seksi on vastenmielistä.

      • Simo.

        Mukava kun olisi erikseen tanssipaikkoja heteroille seksusaalisesti aktiivisille ihmisille
        niin ei tarvitsisi häiritä sellaisia ihmisiä joilla ei tarpeita ole. Todella vastenmielistä kuunnella ihmisten seksitä kieltäytymis verukkeita. Jos olisi tanssipaikka seksuaalisesti aktiivisille heteroille ihmisille niin ei tarvitsisi kokoaikaa pelätä ehdottelevansa seksiä ihmisille joista seksi on vastenmielistä.


      • Shimo.
        Simo. kirjoitti:

        Mukava kun olisi erikseen tanssipaikkoja heteroille seksusaalisesti aktiivisille ihmisille
        niin ei tarvitsisi häiritä sellaisia ihmisiä joilla ei tarpeita ole. Todella vastenmielistä kuunnella ihmisten seksitä kieltäytymis verukkeita. Jos olisi tanssipaikka seksuaalisesti aktiivisille heteroille ihmisille niin ei tarvitsisi kokoaikaa pelätä ehdottelevansa seksiä ihmisille joista seksi on vastenmielistä.

        antaka mulhee shekshiä,kikshiä ja sheksiä


    • En anna kaikille

      Kevätaurinko paistaa ,pian saat sexiä tanssilavoilta ,talvellakin olisit saanut .

    • lavannalta

      Odota, että tulee kesä.

    • Äinään Miäs

      Kolmilammin päättäjäiset 2014 oli mieleenpainuva kokemus;

      viideltä nähtiin - kuudelta kaatus.

    • Naistenmiehenä

      350 jaksoin laske saannilisesti lavoilla 90 prosenttia varattuja parisuhteessa eläviä naisia. Sinkuista paljon vaikeempi saada,helpoimmat sairaanhoitajat,parturi-kampaajat ammattien mukaan. Kun ei puhu mitään saattamiseen/seksiin liittyvää tulee naisille selvästi kiire loppuiltaa kohden eikö tuo panemaan häntä. Mukavia tuttavuuksia vuosien varrelta.

    • Äikkää

      SM toteutuu lavoilla.

    • Pojjkke_45year

      25 vuotta ole lavoja kiertänyt enkä ole vielä saanut. Mutta en luovuta, kyll se vielä onnistaa.

    • ÄinäänMiäs

      vedä hihaa

    • TikullaSilmään

      Onko pakko näitä vanhoja juttuja kaivaa esiin. Aloittakaa uusi ja yhtä tyhmä kun ette parempaan pysty.

    • nuoruusmuistoja

      Älkää jaksako, keksikää jotain uutta.
      Ketjun aloittajakin taitaa olla jo vanhainkodissa.

    • Anonyymi

      Vedä välillä vasemmalla kädellä, tulee vaihtelua.
      Niin minä teen.
      Aloittaja, onko käynyt flaksi?

    • Anonyymi

      Siellä ole muita kuin +50 vuotiaita,mutta mikäpä siinä jos vanhempi kiinnostaa

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe