Täytekakun täytteet

Mitkä ovat suosikkitäytteitänne täytekakuissa, sellaisia, jotka maistuvat lapsillekin? Mansikkahillo ja kermavaahto kyllästyttävät...
Ilmianna
Jaa

8 Vastausta


MInusta paras ja jokaiselle sopiva täyte on banaani-pilttitäyte.. Muussaa pari banaania haarukalla ja lisää 1-2 prk pesikkapilttiä( muukin käy, esim tropiikin hedelmät) ja sit tietysti se kermavaahdo jota hieman makeuttaa ja "paksuntaa" tomusokerilla..

Kermavaahtoonhan voi aina lisätä rahkaa sekaan keventämään.. ja hillon tilalla voi käyttää vaikkapa kiisseleitä...
Ilmianna
Jaa
Itse olen tehnyt miniälle kekkereihin suklaakääretorttua, joka tehdään ohrakkaaseen. Levystä voi tehdä myös kakun ja jos haluaa korkeutta lisää, niin lisää levyjä vain. Ne ovat nopsia paistaa.

Täytteen voi tehdän esim. kermavaahdon joukkoon sekoitetusta appelsiini-tuorejuustosta. Joukkoon sekoitan myös appelsiinimarmeladia.

Joskus survon banaania, jota levitän ensin pohjan päälle, tai omaa omenasosetta. Päälle sitten tuo vaahto. Vaahdon päälle purkillinen valutettuja säilykemandariineja ja tummaa suklaata rouhittuna.

Meillä ainakin reilu 3 v. pojantyttöön ja kavereihin uppoaa, että ham, ham...

Kermavaahdon voi vaihtaa myös rahkaan, se kaipaa kyllä hiukan lisämakeutusta marmelaadin lisäksi.
Ilmianna
Jaa
me laitamme kakun väliin aina sekaisin muussattua mansikkaa ja banaania ja vähän sokeria. tuohon käyvät sekä pakastetut, että tuoreet mansikat, mutta jos käyttää pakastettuja mansikoita, kannattaa sulamisen jälkeen kaataa mehu pois (voi käyttää vaikka kakun kostutukseen) ettei tule liian kostea täyte.
teen tuota banaani-mansikkamössöä aina itsellenikin ihan vaan mässäilläkseni :)
Ilmianna
Jaa
Daimia tai esim. Remi-keksejä ja sekoita kermavaahtoon (ei liikaa vaahtoa) tai vaniljakiisseliin (=jauhevaniljakastiketta vähemmällä jauheella)

Säilykepäärynät ja moccamousse ovat toinen suosikki.
Ilmianna
Jaa
Mä usein teen kermapohjasen täytteen. eli kermavaahtoa ja sinne joukkoon voi laittaa vaikka mitä:hedelmiä,marjoja,suklaata...sit vähän sokeria ja liivatetta voi vähän laittaa joukkoon ni kakku pysyy paremmin koossa. Laitat sit hilloa kakkupohjaan ja kermaseos päälle.nam tosiaan. Tais olla samantyyppinen ohje jollaki toisel ku vastauksia luin. ni ja sekin on hyvää ku kermaan lisäät vaniljakreemiä. valmisjauheita olen nähnyt kaupoissa. sekoitetaan vesi jauheeseen ja sit löysä seos kermaan.
Ilmianna
Jaa
Mä olen laittanut kermavaahdon sekaan murskattuja ranskanpastilleja. joko koneella olen ne jauhanut tai sit pyyhkeen tms. sisällä hakannut murskaksi. Ne sit kermavaahdón joukkoon ja on tosi hyvää.
Sit toinen hyvä on kermavaahto, jossa puolet maitorahkaa ja sit pakastevadelmia sopiva määrä. Nämä keskenään sekaisin ja sit kakun väliin. Aivan ihanaa!
Ilmianna
Jaa
Kiitos teille kaikille ohjeita kirjoittaneille-hyviltä vaikuttivat ja uusia ideoita antoivat!
Ilmianna
Jaa
jos joku vielä tätä selaa...

Kermavaahtoa, mascarpone tuorejuustoa ja rouhittua tummaa suklaata, kaakaojauhetta,sokeria ja vanilliini sokeria. Ja banaani viipaleita väliin lisäksi. Sopii kaakaokakkupohjiin ja kerralla menee koko kakku!!!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Täytekakun täytteet

Mitkä ovat suosikkitäytteitänne täytekakuissa, sellaisia, jotka maistuvat lapsillekin? Mansikkahillo ja kermavaahto kyllästyttävät...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta