Onko nappulaliiga hintansa väärtti???

Hintaa kauhistellut.

Oli melkoisen suolainen hinta nappulaliigalla. Ei taida olla varaa viedä tyttöjä sinne. Hintaan kuului peliasu ja pallo. Onko hinta kohdallaan????

15

1178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kymppitonnin ukko

      ei hinnat ole olleet kohdallaan vuosiin missään asiassa. Monen kyylän täytyy saada osiot joka killingistä. Se onkin yksi syy miksi suomi ei enään pärjää missään urheilussakaan. Suurin osa luonnonlahjakkuuksista jää ulos kun ei ole varaa. Rikkaiden rapapersepenikat yrittää pullamössöeväillään pullistella. Heti kun rajan yli menevät tulee turpiin lajissa kuin lajissa

    • jonne

      se että suomen hinnottelu on viety överiksi joka asiassa.Tämä saatanan"hyvinvointi valtio" nyhtää ihmisiltä joka rovon ja päättäjät kuorossa laulaa kuinka hyvin meillä on asiat,Tyhmä kansa uskoo vielä siihen propagandaan.Pitäis ihmisten päästä ulkomaille kattoon mitä tavara ja ruoka maksaa. Meillä on kaikki kalliimpaa kuin muualla euroopassa.

    • pahasanoa

      En tiedä nappiksen nykyistä hintaa, mutta en itse rahan takia rajoittaisi lasteni harrastuksia ellei sitten todellakin ole niin kallis ettei ole varaa viedä. Jos ei ole niin sitten ei ole, mutta jos ylimääräistä siihen löytyy niin älä vie tyttöjesi hyvää liikunnallista ja sosiaalistakin harrastusta.

      • Fudisman78

        Hinta 65e..sisältää pelipaidan,housut,sukat ja pallon.Aika monta ohjattua toimintaa kesän aikana, osallistumisen muutamiin turnauksiin.No itse en pidä kalliina..esim tuo peliasu maksaa siitä jo itse ostettuna n.45e ja pallo 5-10e.No kaikki on suhteellista miten sen ajattelee,mutta jokainen vanhempihan voi miettiä mitä omiin juttuihin menee, voisko jostain ravintola illasta esim.luopua :-)


    • meillä oli

      Olimme vuoden tauolla, kun viime vuonna hinta pomppasi pilviin ja harjoitusaikasysteemi oli jotenkin omituinen. Lapset jaksoivat silti kysellä, milloin pääsevät taas nappikseen. Tänä vuonna sitten on taas ilmoittauduttu vuoden tauon jälkeen. Hinta ON suolainen, huolimatta peliasusta ja pallosta. Onneksi vanhempi on jo "yli-ikäinen" eikä edes pääse nappulaliigaan enää. Mutta nyt ollaan Junko-hallissa, eipähän tarvitse ainakaan palella kentän laidalla kuten aiemmin. Mutta tämän lisäksi tulee kaksi kertaa urheilukoulumaksu ja mahdolliset uimakoulut. Että kuluu sitä rahaa, mutta niin kauan kuin lapset tahtovat liikunnallisia harrastuksia, niin ok minun mielestäni. Nappulaliigan hinnan voisi helposti kaataa kurkustansa alas yhden ainoan ravintolaillan aikana. Minä suhteutan siihen ja ilmoitan lapseni suolaisesta hinnasta huolimatta.

    • nilkkaanpotkija

      Omien lasten kokemusten kautta sanoisin, että ei ole hintansa arvoinen. Omilla lapsilla ryhmäkoko oli niin suuri, että harjoitusajasta suurin osa meni jonossa seisomiseen. Sitäkin voi harjoitella myös koulun ruokalassa eikä maksa niin paljon.

      • oliko hauskaa

        vai annoitko oman mielipiteen asiasta??


      • Nappuliiga hinta

        Kyselin tutuilta joiden lapset ovat olleet viimevuonna nappulaliigassa. Tuli samaa viestiä seisoskelusta, ohjaajien taidoista ja hinnasta. Päätös oli sitten tämä tytöt menevät Innonmimmeihin. Siellä oli jo entuudestaan tuttuja joten ratkaisu oli tämä.Jos jollekkin jäi epäselväksi niin kertauksena ihmettelin hintaa en sitä etten voi maksaa kallista maksua lasten harrastuksesta vaan vien sen baariin. Lapsi saa harrastaa ja laitan vähäiset rahat mieluusti lapsiin kuin baariin.


      • voi,voi
        Nappuliiga hinta kirjoitti:

        Kyselin tutuilta joiden lapset ovat olleet viimevuonna nappulaliigassa. Tuli samaa viestiä seisoskelusta, ohjaajien taidoista ja hinnasta. Päätös oli sitten tämä tytöt menevät Innonmimmeihin. Siellä oli jo entuudestaan tuttuja joten ratkaisu oli tämä.Jos jollekkin jäi epäselväksi niin kertauksena ihmettelin hintaa en sitä etten voi maksaa kallista maksua lasten harrastuksesta vaan vien sen baariin. Lapsi saa harrastaa ja laitan vähäiset rahat mieluusti lapsiin kuin baariin.

        johan sinä seuran valitsit, huh,huh??????


      • Miks????
        voi,voi kirjoitti:

        johan sinä seuran valitsit, huh,huh??????

        Poikien kans eivät halunneet mennä ja Visassa ei sen ikäistä ryhmää. Sinne halusivat joten miten sua voi noin ottaa asia päähän???


    • väinö100

      tiedän että monista hinta tuntuu kohtuullisen isolta mutta tosi on että voittoa ei näillä hinnoilla tehdä eikä tarkoitus varmaan olekkaan,vaan että nuorilla oisi hauskaa harrastuksen parissa ja ehkä taitojen karttuessa löytää tästä lajista mieluisan harratuksen tv:vaari

    • Kepa555

      Aika suolaiselta tuntuu hinta. Vein poikani KePS:n harjoituksiin viime kesänä. Samalla rahalla poikani kulkee ko. seurassa vuoden. Harjoitukset 2krt viikossa ja ei ole valmentajat mitään pikkutyttöjä. Mutta pääasiahan tietysti on että lapset harrastaa oli seura mikä hyvänsä. Onneksi Kemissä ovat seurarajat madaltuneet viime vuosina, kiitos nykyisten seuratoimijoiden.

    • Tulevafutari

      Minkä hintaista on nykyään jalkapallon harrastaminen Kemissä lapsilla?

      • Ohejeistaja

        "Minkä hintaista on nykyään jalkapallon harrastaminen Kemissä lapsilla? "

        Ei paljon maksa, jos jalkapalloa harrastaa kotona eikä liity potkupalloseuraan. Jalkapallon saa jo 10 eurolla. Jos oikein viimeisen päälle haluaa lajiurheilla, voi ostaa myös nappulakengät, jotka maksavat 50 euroa. Kun ostaa potkupallon ja pelikengät, niitä voi käyttää monta vuotta. Kengät voivat tosin käydä ajan mittaan pieneksi, joten kannattaa katsella käytettyjä kenkiä. Voi kiinnittää vaikka K-Citymarketin ilmoitustaululle "Halutaan ostaa" -ilmoituksen.


    • Aivan.ihmeissään

      "Onko hinta kohdallaan????"

      Voi hyvä ihminen, eihän kysymykseesi voi vastata ennen kuin kerrot paljonko hinta on ja mitä sillä saa! Kerro ihmeessä ensin perustiedot ennen kuin kysyt lukijoiden mielipidettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe