TAMPEREEN PARAS MP-HUOLTO MIKÄ?

AMMATTI ASENTAJAT

MISSÄ ON PARHAAT AMMATTIMIEHET JA MIHIN EI IKINÄ KANNATA VIEDÄ HUOLTOON!

10

7241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trumpetisti

      Viime keväänä käytin pyöräni Mototownin alihankkijafirmassa Fixtremessä etupään stefojen vaihdossa ja toiminnasta jäi sonnan maku suuhun. Kesti luvattua kauemmin, maksoi helvetisti ja oikea stefa rupes falskaamaan parin sadan ajokilometrin jälkeen.

      • SSSSaMAS

        JUU MULLA KESTI OSAN TILAUS FIXTREMES NIIN KAUAN ETTA PYORA OLI JO MYYTY 6KK SITTEN KUN NE SOITTIVAT ETTA NYT VOIS TULLA... ARVAA KANNATTAAKO MENNA...


      • pm
        SSSSaMAS kirjoitti:

        JUU MULLA KESTI OSAN TILAUS FIXTREMES NIIN KAUAN ETTA PYORA OLI JO MYYTY 6KK SITTEN KUN NE SOITTIVAT ETTA NYT VOIS TULLA... ARVAA KANNATTAAKO MENNA...

        No mikä paikka olis sit hyvä huoltoon?
        Tällä alueellakin on niin monta paikkaa jossa voi käydä..


    • Huolto...

      http://www.kx-center.fi/

      Ajan saa melko nopeasti ja asiat hoituvat sovitulla tavalla.
      Pidän kohtuu hintaisena uudehkon pyörän huoltamiseen.

    • Huollottomuutta

      Erään skootterin osto- ja huoltohistoria

      Miellyin tiettyyn keskikoiseen skootterimalliin ja sainkin tehtyä kaupan uudesta laitteesta. Merkkiliike luovutti kulkineen keväällä -14. Luovutustapahtuma oli miellyttävä, joskin itse laite oli erittäin pölyinen. Kohta huomasin, jotta pakoputken lämpösuojassa oli pitkä naarmu. Mihin lie törmätty motsikkaliikkeen ahtaudessa. Lämpösuoja luvattiin vaihtaa ensimmäisen huollon yhteydessä ja näin tehtiinkin.

      Seuraava kontakti myyjään olikin sisäänajohuolto. Onneksi jäin odottamaan laitteen noutoa pihalta, sillä ao. kapistuksessa on virtalukon sulkeva läppä, joka avataan ensin avaimen toisessa päässä olevalla muovisella sapluunalla. Tätä ei huoltomies tiennyt, vaan tullessani paikalle hän hakkasi lukkoa peittävää metallilätkää avaimella niin, jotta lätkä meni naarmuiseksi. Opastaessani lukon avauksen, miekkonen oli kuin juuri käärmeen niellyt.

      Sitten viiden tonnin huolto. Maksettuani tukevan summan, läksin ajelemaan tyytyväisenä. Hiukan harmittivat huoltomiehen tekemät potkujäljet skootterin jalkatunnelissa. Kohta huomasin, että katteiden välistä alkoi ilmavirran vaikutuksesta valua jarrunestettä. Muovit tietty reagoivat ao. aineeseen tunnetulla tavalla. Ajoin heti huoltoasemalle ja huuhtelin jarrunesteen runsaalla vedellä. Jarrunestettä oli siis kaadettu säiliön ohi.

      Sitten tilasinkin skoottaan takaboxin. Kalliin merkkiboxin. Ajattelimme, että laatikko toimisi myös ilman kalista värikuorta. Toki toimikin, mutta kuori olikin funtionaalinen osa kannen rakenteessa ja kansi jouduttiin osin teippaamaan kasaan. Satasen hintainen värillinen kuorenkappale oli siis pakko tilata muutenkin kalliin kiinnitysosan ja laatikon lisäksi. Kolmisen viikkoa piti ajella teipatulla boxilla.

      Seuraavaksi kymppitonnin huolto. Päällisin puolin kaikki ok. Skootta rupesi kuitenkin sammuilemaan tyhjäkäynnillä ja meno tuntui jotenkin tukkoiselta. Avasin ilmanputsarin järkyttyäkseni - se oli saastaisin näkemäni. Sitä ei ollut koskaan vaihdettu! Uuden suodattinen tilasin viisastuneena eri liikkeestä ja vaihdoin itse. Jopa alkoi maantie maistua ja sammuilu loppui.

      Tuli viidensadan kilometrin reissu. Laite toimi upeasti. Perillä huomasin perän tiputtavan öljyä ja kulmavaihde sekä takapyörän seutu olivat vallan öljyiset. Päästin peräöljyt mitta-astiaan. Öljyä oli 3 dl. Piti olla 2.1 dl. Täyttö oli tehty keskiseisontatuki päällä ja etupyörä ala-asennossa, vaikka täyttö pitäisi toteuttaa pyörän ollessa vaaka-asennossa. Kuumentuntta öljyä siis roiskui ulos huohottimesta sotkien pyörän peräpään.

      Tämän kokemuksen jälkeen totesin, että vastedes toteutan kaikki huollot itse. Merkkihuoltoon vieminen on liian iso riski. Suorastaan ahdistaa ajatella, että joku kesätyötekijä pilaa kierteet kulmavaihteen tyhjennyspropusta tai asentaa ilmansuodattimen huolimattomasti, jos sitä yleensä asentaa. Huolto-ohjelman mukaan se olisi pitänyt vaihtaa liikkeessä kaksi kertaa, mutta niin ei käynyt.

      Motsikoita minulla on ollu toistakymmentä. Tämä on se ainut uutena ostettu...

    • Hyvinmeneenäinkin

      40 vuotta ajanut, kerran oli prätkä takuun vuoksi huollossa. Sutta tuli. Lopun aikaa on pärjätty itse huoltamalla ja korjaamalla. Voihan olla hyvääkin huoltoa, tai sitten ei. En ota enää riskiä sen suhteen.

    • rlljjj

      Kuinka hyvin näissä huoltofirmoissa arvioidut aikataulut pitävätbpaikkansa?

      • Jutustelija1

        Itsellä on aina tapana olla vermeitä latingissa siltä varalta että täytyy viedä yhtä huoltoon. Hanki vaikka kilokyykky kadulle kuten minä ja joku toinen pyörä siksi aikaa ajoihin kun kilokyykky on huollossa. Hyvä tekosyy ostaa vaikka H-D toiseksi pyöräksi.


      • JosJ
        Jutustelija1 kirjoitti:

        Itsellä on aina tapana olla vermeitä latingissa siltä varalta että täytyy viedä yhtä huoltoon. Hanki vaikka kilokyykky kadulle kuten minä ja joku toinen pyörä siksi aikaa ajoihin kun kilokyykky on huollossa. Hyvä tekosyy ostaa vaikka H-D toiseksi pyöräksi.

        Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.com/

        Tuossa vielä suorat linkit niihin juttuihin joissa on kuvia prätkistä Blogissa:

        http://mattiviikate.blogspot.com/2011/02/pictures-from-suzuki-gsx-r-1000-03.html

        http://mattiviikate.blogspot.com/2011/02/pictures-of-kawasaki-zx-9r-01.html


    • Anonyymi

      No aikanaan oli Kalevan MP huolto. Tai talouden mukaan näemmä aina välillä pahasti miinukselle on mennyt talouskin ihan tasaisesti..
      https://www.finder.fi/Moottoripyöräkorjaamot moottoripyörähuollot/Kalevan MP-Huolto/Tampere/yhteystiedot/847740

      Mutta joo, mun mielestä työn pitäisi valmistua silloin kun luvataan. Piti lähteä kesälomareissuun muun porukan mukana ja Honda korjaamolla.. Ehkä saan vuokrattua järkihinnalla jonkun pelin, mutta tuskin nuo sitäkään korvaa. Arvaa nyppiikö. Ois pitänyt uskoa, kun kaveri sanoi että älä vie sinne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe