WinCapita: Kailajärven aika päästä ääneen!

Columbo

Eikö haukkumisen aika voisi olla jo ohi?

Keskustellaan ja tutkitaan muttei enää sodita. Ei ole kenenkään etu täällä tapahtuva jatkuva naljailu ja suunsoittaminen. On olemassa kaksi toisistaan täysin poikkeavaa näkemystä. Toinen on puolesta ja toinen on vastaan. Kummankaan leirin pää ei käänny ennen oikeuden päätöstä. Tämä on nähty tässä, 1,5 vuoden aikana.

Tekstit kannattaa lukea tarkoin. Sana Mahdollisesti löytyy 15.6. koskevasta tiedotteesta. 15.6. ei todellakaan ole takaraja yhtään mihinkään. Sana mahdollisesti kumoaa käytännössä koko tiedotteen sisällön. Rikos ei vanhene tässä ajassa ja rikosilmoituksen voi tehdä vaikka vasta vuosien päästä. Laki on sama kaikille eikä kukaan voi sitä omia itselleen.

Mikäli WinCapita oli pyramidi rahat kerätään kyllä pois voitolla olevilta. Mikäli WinCapita ei ollut rikollista toimintaa voittaneet saavat pitää rahansa ja yhtiö maksaa häviöllä oleville heille kuuluvat voitot. Niin yksinkertaista se on.

Kaiketi on fiksumpaa antaa oikeuden ensin selvittää WinCapitan toiminta ja mikäli toiminta on ollut rikollista niin sen jälkeen korvausvaateet menevät pitkälti liukuhihnalta käsittelyyn.

Luulisi olevan järkevintä keskittää kaikki voimavarat WinCapitaan ja Kailajärveen jotta jotain konkreettista tapahtuisi. Yksittäiset veronkiertäjät ehtivät kyllä saamaan tuomionsa kun WinCapita ensin oikeuden päätöksellä todetaan huijaukseksi tai rehelliseksi toiminnaksi.

En usko, että yksittäiset rikosilmoitukset antavat minkäälaista lisäarvoa juuri nyt. Toki mikäli joku jätti veronsa maksamatta niin siinä yksittäinen rikosilmoitus voi tuoda lisäinformaatiota.

WinCapitan ja Kailajärven osalta on pakko olla riittävästi tietoa jotta syytteet voi nostaa ja Kailajärven kiikuttaa oikeuden eteen. Mikä kumma tässä vielä kestää? On Kailajärven aika päästä ääneen. Ei Madoffissakaan jahdata ensin sijoittajia. Kailajärven takaa löytyy kyllä tiedot sijoittaneista henkilöistä joten eikö tämä tutkinta etene täysin väärästä päästä? Arvoisat tutkijat avatkaa ensin yhtiö ja keskittykää vasta sitten jäseniin.

Hiljattain uutisoitiin, että tutkinnanjohtaja lähtee ulkomaille. Henkilökohtaisesti ihmetyttää suuresti ettei hänen tilalle hankita uutta miestä/naista. Mikä oli hänen roolinsa ja panoksensa koko kuviossa? Eikös hänen poistuminen jätä miehen mentävän aukon koko organisaatioon?

KRP:tä toivoisin tuoretta tilannekatsausta vielä ennen Juhannusta. Olen kuullut huhuja, että yksittäiset henkilöt soittelevat ja kyselevät tutkinnan etenemisestä.

WinCapita on nykyisellään koko kansan yhteinen asia joten avoimuutta tiedottamiseen ja tutkintaan muutenkin. Miten tällainen kyräily tutkinnan osalta edesauttaa asioiden selviämisessä? Media kyllä retostelee aiheella mutta täysin holtittomasti ja KRP:n tiedotteiden asiasisällöstä poiketen. On selvää, että mehukkaat jutut myy mutta kenellä on vastuu? Jäsenistä kirjoitetaan todella halveksuvasti.

Koko tutkinta ja siihen liittyvä tiedottaminen alkaa saamaan farssin piirteitä. Sokeutuvatko ihmiset omaan tekemiseensä jos ovat liian lähellä polttopistettä?

Kannattaa pitää silmät ja korvat auki kun on hereillä. Maailmassa on monia värejä mustan ja valkoisen lisäksi. Jäsenten kunniaa on jo loukattu ihan tarpeeksi. Älkää enää jaksako taistella. Jokainen kiihkoilija puolesta tai vastaan tekee itsestään naurettavan pellen.

On hyvin ymmärrettävää, että jäsenet haluavat puolustaa mainettaan myös täällä foorumeilla. Mikäli heittää vettä kuumalle kiukaalle niin varmasti kiehuu. Sitäkö täällä olevilla provosoinneilla myös haetaan?

Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto!

Avoimuutta kiitos.

137

2097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avoimuutta, ole hyvä

      "Sana Mahdollisesti löytyy 15.6. koskevasta tiedotteesta. 15.6. ei todellakaan ole takaraja yhtään mihinkään. Sana mahdollisesti kumoaa käytännössä koko tiedotteen sisällön."

      Etkö sitten ole sitä mieltä, että tiedote selkeästi kehoittaa tekemään rikosilmoituksen 15.6. mennessä? Ethän sinä voi lukea vain yhtä sanaa ja jättää kaikki muut sanat huomioimatta. Tiedotteen viesti on selvä.

      "Mikäli WinCapita ei ollut rikollista toimintaa voittaneet saavat pitää rahansa ja yhtiö maksaa häviöllä oleville heille kuuluvat voitot."

      Mikä yhtiö? Mitään yhtiötähän ei ole olemassakaan. On vain kassakirja ja kirjanpitoalusta...

      "Luulisi olevan järkevintä keskittää kaikki voimavarat WinCapitaan ja Kailajärveen jotta jotain konkreettista tapahtuisi."

      Mistä tiedät, etteikö juuri näin olisi jo tehty? Ja nyt on vuoro siirtyä sponssien ja rahanpesijöiden kimppuun?

      "En usko, että yksittäiset rikosilmoitukset antavat minkäälaista lisäarvoa juuri nyt."

      Miksi poliisi niitä sitten haluaisi? Tuovathan ne paremmin tietoa esiin niistä summista, jotka ovat ponzissa liikkuneet pimeästi. Poliisi saa lisää tietoa siitä, ketkä ovat suuria tekijöitä ja kuinka suuria he ovat.

      "WinCapitan ja Kailajärven osalta on pakko olla riittävästi tietoa jotta syytteet voi nostaa ja Kailajärven kiikuttaa oikeuden eteen."

      Miksi sitten yllä totesit, että olisi järkevintä keskittää voimavarat juuri noihin tahoihin? Jos on jo riittävästi tietoa, miksi keskittää voimavarat sellaiseen? Onko niin, että haluat voimavarojen keskittämistä Kailajärveen vain sen vuoksi, jotta niitä voimavaroja olisi vähemmän keskitettävissä sponsseihin? Sellainenhan sinä selvästi olet.

      "Ei Madoffissakaan jahdata ensin sijoittajia."

      Kyllä hekin poliisin listalla ovat ja joutuvat saamisiaan palauttamaan.

      "WinCapita on nykyisellään koko kansan yhteinen asia"

      No ei nyt sentään! Eihän teitä ollut kuin n. 10 000, jotka rahanne menitte tuollaiseen hassaamaan. Meitä muita se koskettaa vain sen verran, että sotkujanne selvitellään verovaroin.

      "Jäsenistä kirjoitetaan todella halveksuvasti."

      Niin, ulkopuolisen silmin tosiaan näyttää siltä että jäsen oli joko:
      1) ahne, kun hamusi 300% puolivuotistuottoa
      2) tyhmä, kun uskoi että sellaisia tuottoja voi pitkällä jänteellä saada
      3) moraaliton, jos tiesi mikä on pelin henki mutta halusi hyötyä ennen kuin homma lässähtää kasaan
      Mikään noista vaihtoehdoista ei ole hyväksi henkilön maineelle.

      "Sokeutuvatko ihmiset omaan tekemiseensä jos ovat liian lähellä polttopistettä? "

      Tämä tulee joskus kyllä mieleen, kun lukee sponssien juttuja tällä palstalla.

      "Älkää enää jaksako taistella. Jokainen kiihkoilija puolesta tai vastaan tekee itsestään naurettavan pellen."

      En ole moneen aikaan viitsinyt tänne palstalle enempiä kirjoitella. Mutta tuohon tekstiisi voisi lisätä että: hyväksykää oikeuden päätös ja lakatkaa esittämästä tekosyitä (esim. Hannun pään sekoittaminen hallusinaatiopillereilllä)

      • Columbo

        Oli mielenkiintoista odottaa minkä aikaa menee, että joku innokas nimimerkitön tietäjä julistaa taas puolueellisia totuuksia. Menihän siinä about 30min. Käydäänhän läpi väitteesi.

        Kyllä, oikeassa olet tiedote todellakin kehottaa tekemään rikosilmoituksen. Tarkemmin sanottuna tiedotteella ruinataan lisää rikosilmoituksia koska halutaan tietää kuka on sijoittanut ja kuinka paljon. Selvästikään KRP ei ole saanut tietoja yhtiöstä koska silloin ei tarvitsisi tällaista kalastelua harjoittaa. Silti tekstissä on sana mahdollisesti hyvinkin olennaisessa roolissa. Viesti on selkeä kalasteluviesti joten viestin sisältö on vesiselvä.

        WinCapita on tehnyt yhteistyötä eri yhtiöiden kanssa. Etkö muka ole niistä tietoinen? Mikä yhtiö maksoi sijoitustuotot Moneybookersiin? Onko tietämyksesi oikeasti noin vähäistä koko casen osalta? Suosittelen tutustumaan paremmin asiaan ja leikkimään asiantuntijaa vasta tutustumisen jälkeen. Oikeasti.

        Yli vuoden ajan on ruinattu sijoittajia tekemään rikosilmoituksia mitä kummallisemmilla verukkeilla. Nakinmyyjäkin näkee, että ilmoituksia ruinataan. Tammikuussa tiedotettiin mukamas Kailajärven suulla jotain epämääräistä. Avoimuutta toivon. Lyökää faktat tiskiin, että WinCapita oli kusetus. Nyt turvaudutaan jopa päivämääriin kuten 15.6.2009. Mielestäni tässä johdetaan ihmisiä harhaan. Rikos ei vanhene 15.6.2009. Rikosilmoituksen voi tehdä vuosia senkin jälkeen. Fakta.

        Mistä sinä tiedät mitä on Poliisin listoilla? Oletko muka poliisi?

        Varsin ylimielinen heppu tunnut olevan. 10.000 sijoittajaa perheineen on iso joukko suomalaisia. Mikä on sinun motiivisi kirjoitella analyysia klo 6:30 asiasta mikä ei sinua henkilökohtaisesti kosketa? Olet melkoinen epeli.

        Ulkopuoliset silmät ei sitten elä tässä todellisuudessa. Tiedätkö mikä on valuuttakauppa? Onko se sitä kun mummot vaihtaa valuuttaa lähtiessään ulkomaille? Mitä se on? Minkälaista päivävaihtoa valuuttakaupassa käydään? Minkälaisia tuottoprosentteja pätevät treidaajat tekevät valuutta-alustoilla?

        Tutustu valuuttakauppaan vaikkapa ihan Googlen avulla. Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. Sinä ole tyhmä noine väitteinesi. Mitkä ovat sinun kokemuksesi valuuttakaupasta? Kerro niin yritän ymmärtää näkemyksesi nauramatta.

        Väitän, että olet täysin väärä henkilö arvioimaan kenenkään moraalia. Näyttää vahvasti siltä, että 99% sijoittajista uskoi toiminnan rehellisyyteen. Näyttää myös, että sivuston sulkeminen tuli yllätyksenä 99%:lle jäsenistä, jopa kaikille.
        Mikäli väität jotain muuta niin perustele väitteesi.

        Mustamaalaat sponsseja. Millä oikeutuksella? Onko sinun tietämyksesi WinCapitasta parempi kuin 3-4 vuotta sijoittajana olleen? Sinä kiihkoilet siinä missä jotkut sponsorit kiihkoilee. Etkö sitä itse huomaa ja edelleen mikä on sinun motiivi?

        Minä henkilökohtaisesti odotan innolla oikeuden päätöstä. Kerro mikä tässä tutkinnassa on niin vaikeaa ettei sitä Hannua saa sinne oikeuteen vietyä? Toisaalta eihän voi viedä oikeuteen jos ei olen ensin nostettu syytettä. Miksei ole nostettu syytettä?

        Sinäkö et tänne kirjoittele. Purskahdin nauruun. Etkö se ole sinä jos kirjoitat eri nimimerkin takaa? Väitän, että monet täällä olevista kirjoituksista on sinun kirjoittamia. Vieläkään en ymmrrä sinun motiivia julistaa totuuksia aiheesta joka ei sinua henkilökohtaisesti kosketa. Saatko palkkaa kirjoituksistasi?

        Kaunista aamua myös sinulle. Keskustellaan rakentavasti eikä leikitä jumalia.
        Sopiiko tällainen diili?


      • olla totta

        "Niin, ulkopuolisen silmin tosiaan näyttää siltä että jäsen oli joko:
        2) tyhmä, kun uskoi että sellaisia tuottoja voi pitkällä jänteellä saada"

        Tuo menee varmaan oikein, mutta ei sitä tyhmyyttä kannata jatkaa jättämällä rikosilmoitus tekemättä. 15.6. saakka voi olla varma siitä, että oma keissi etenee yleisen syyttäjän voimin. Sen jälkeen niin voi mahdollisesti olla, mutta mahdollisesti juttuaan joutuu ajamaan omin voimin. Kannattaa ilman muuta se ilmoitus tehdä, jotta viranomaisten kuva Wincapitan "sivupoluista" täydentyy ja saadaan selville kuka on pimeää rahaa yrittänyt ponzissa pestä.


      • Columbo
        olla totta kirjoitti:

        "Niin, ulkopuolisen silmin tosiaan näyttää siltä että jäsen oli joko:
        2) tyhmä, kun uskoi että sellaisia tuottoja voi pitkällä jänteellä saada"

        Tuo menee varmaan oikein, mutta ei sitä tyhmyyttä kannata jatkaa jättämällä rikosilmoitus tekemättä. 15.6. saakka voi olla varma siitä, että oma keissi etenee yleisen syyttäjän voimin. Sen jälkeen niin voi mahdollisesti olla, mutta mahdollisesti juttuaan joutuu ajamaan omin voimin. Kannattaa ilman muuta se ilmoitus tehdä, jotta viranomaisten kuva Wincapitan "sivupoluista" täydentyy ja saadaan selville kuka on pimeää rahaa yrittänyt ponzissa pestä.

        Oliko WinCapita siis 100% varmasti pyramidi?

        Mikä ihmeen mahdollisesti. Jokainen voi sanoa mitä tahansa kunhan muistaa lisätä lauseeseen sanan mahdollisesti. Miksi tarvitsee epäröidä?

        Sanalla mahdollisesti jätetään takaportti auki. Vahvasti uskon ettei mikään ei muutu 15.6. jälkeen. Sama laulu jatkuu. Ensin pitää saada Kailajärvelle tuomio niin kyllä ne loput rikosilmoitukset sieltä sitten tulee. On kaikkien etu, että asiat selviää.

        Antakaa joku järkevä perustelu miksi tällainen määräaika on asetettu? kiitos.


      • asia on helppo
        Columbo kirjoitti:

        Oliko WinCapita siis 100% varmasti pyramidi?

        Mikä ihmeen mahdollisesti. Jokainen voi sanoa mitä tahansa kunhan muistaa lisätä lauseeseen sanan mahdollisesti. Miksi tarvitsee epäröidä?

        Sanalla mahdollisesti jätetään takaportti auki. Vahvasti uskon ettei mikään ei muutu 15.6. jälkeen. Sama laulu jatkuu. Ensin pitää saada Kailajärvelle tuomio niin kyllä ne loput rikosilmoitukset sieltä sitten tulee. On kaikkien etu, että asiat selviää.

        Antakaa joku järkevä perustelu miksi tällainen määräaika on asetettu? kiitos.

        "Mikä ihmeen mahdollisesti. Jokainen voi sanoa mitä tahansa kunhan muistaa lisätä lauseeseen sanan mahdollisesti. Miksi tarvitsee epäröidä? "

        Miksi ottaa riskiä? Ennen 15.6. on ainakin varmaa, että yleinen syyttäjä ajaa rikosilmoituksen tehneen juttua. Sen jälkeen poliisi sanoo, että syyttäjä mahdollisesti tekee niin.

        "Antakaa joku järkevä perustelu miksi tällainen määräaika on asetettu? kiitos."

        Miksi siihen tarvitsee perustelun? Tekee rikosilmoituksen ennen 15.6. ja asia on sillä selvä eikä sanan "mahdollisesti" merkitystä tarvitse edes miettiä.


      • kiinnostaa täälläkin
        Columbo kirjoitti:

        Oli mielenkiintoista odottaa minkä aikaa menee, että joku innokas nimimerkitön tietäjä julistaa taas puolueellisia totuuksia. Menihän siinä about 30min. Käydäänhän läpi väitteesi.

        Kyllä, oikeassa olet tiedote todellakin kehottaa tekemään rikosilmoituksen. Tarkemmin sanottuna tiedotteella ruinataan lisää rikosilmoituksia koska halutaan tietää kuka on sijoittanut ja kuinka paljon. Selvästikään KRP ei ole saanut tietoja yhtiöstä koska silloin ei tarvitsisi tällaista kalastelua harjoittaa. Silti tekstissä on sana mahdollisesti hyvinkin olennaisessa roolissa. Viesti on selkeä kalasteluviesti joten viestin sisältö on vesiselvä.

        WinCapita on tehnyt yhteistyötä eri yhtiöiden kanssa. Etkö muka ole niistä tietoinen? Mikä yhtiö maksoi sijoitustuotot Moneybookersiin? Onko tietämyksesi oikeasti noin vähäistä koko casen osalta? Suosittelen tutustumaan paremmin asiaan ja leikkimään asiantuntijaa vasta tutustumisen jälkeen. Oikeasti.

        Yli vuoden ajan on ruinattu sijoittajia tekemään rikosilmoituksia mitä kummallisemmilla verukkeilla. Nakinmyyjäkin näkee, että ilmoituksia ruinataan. Tammikuussa tiedotettiin mukamas Kailajärven suulla jotain epämääräistä. Avoimuutta toivon. Lyökää faktat tiskiin, että WinCapita oli kusetus. Nyt turvaudutaan jopa päivämääriin kuten 15.6.2009. Mielestäni tässä johdetaan ihmisiä harhaan. Rikos ei vanhene 15.6.2009. Rikosilmoituksen voi tehdä vuosia senkin jälkeen. Fakta.

        Mistä sinä tiedät mitä on Poliisin listoilla? Oletko muka poliisi?

        Varsin ylimielinen heppu tunnut olevan. 10.000 sijoittajaa perheineen on iso joukko suomalaisia. Mikä on sinun motiivisi kirjoitella analyysia klo 6:30 asiasta mikä ei sinua henkilökohtaisesti kosketa? Olet melkoinen epeli.

        Ulkopuoliset silmät ei sitten elä tässä todellisuudessa. Tiedätkö mikä on valuuttakauppa? Onko se sitä kun mummot vaihtaa valuuttaa lähtiessään ulkomaille? Mitä se on? Minkälaista päivävaihtoa valuuttakaupassa käydään? Minkälaisia tuottoprosentteja pätevät treidaajat tekevät valuutta-alustoilla?

        Tutustu valuuttakauppaan vaikkapa ihan Googlen avulla. Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. Sinä ole tyhmä noine väitteinesi. Mitkä ovat sinun kokemuksesi valuuttakaupasta? Kerro niin yritän ymmärtää näkemyksesi nauramatta.

        Väitän, että olet täysin väärä henkilö arvioimaan kenenkään moraalia. Näyttää vahvasti siltä, että 99% sijoittajista uskoi toiminnan rehellisyyteen. Näyttää myös, että sivuston sulkeminen tuli yllätyksenä 99%:lle jäsenistä, jopa kaikille.
        Mikäli väität jotain muuta niin perustele väitteesi.

        Mustamaalaat sponsseja. Millä oikeutuksella? Onko sinun tietämyksesi WinCapitasta parempi kuin 3-4 vuotta sijoittajana olleen? Sinä kiihkoilet siinä missä jotkut sponsorit kiihkoilee. Etkö sitä itse huomaa ja edelleen mikä on sinun motiivi?

        Minä henkilökohtaisesti odotan innolla oikeuden päätöstä. Kerro mikä tässä tutkinnassa on niin vaikeaa ettei sitä Hannua saa sinne oikeuteen vietyä? Toisaalta eihän voi viedä oikeuteen jos ei olen ensin nostettu syytettä. Miksei ole nostettu syytettä?

        Sinäkö et tänne kirjoittele. Purskahdin nauruun. Etkö se ole sinä jos kirjoitat eri nimimerkin takaa? Väitän, että monet täällä olevista kirjoituksista on sinun kirjoittamia. Vieläkään en ymmrrä sinun motiivia julistaa totuuksia aiheesta joka ei sinua henkilökohtaisesti kosketa. Saatko palkkaa kirjoituksistasi?

        Kaunista aamua myös sinulle. Keskustellaan rakentavasti eikä leikitä jumalia.
        Sopiiko tällainen diili?

        -------Tutustu valuuttakauppaan vaikkapa ihan Googlen avulla. Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. ------

        Kun osaat noin hyvin googlata, laitapa muutama linkki arvioitaviksi.


      • tuotto itsellesi!
        Columbo kirjoitti:

        Oli mielenkiintoista odottaa minkä aikaa menee, että joku innokas nimimerkitön tietäjä julistaa taas puolueellisia totuuksia. Menihän siinä about 30min. Käydäänhän läpi väitteesi.

        Kyllä, oikeassa olet tiedote todellakin kehottaa tekemään rikosilmoituksen. Tarkemmin sanottuna tiedotteella ruinataan lisää rikosilmoituksia koska halutaan tietää kuka on sijoittanut ja kuinka paljon. Selvästikään KRP ei ole saanut tietoja yhtiöstä koska silloin ei tarvitsisi tällaista kalastelua harjoittaa. Silti tekstissä on sana mahdollisesti hyvinkin olennaisessa roolissa. Viesti on selkeä kalasteluviesti joten viestin sisältö on vesiselvä.

        WinCapita on tehnyt yhteistyötä eri yhtiöiden kanssa. Etkö muka ole niistä tietoinen? Mikä yhtiö maksoi sijoitustuotot Moneybookersiin? Onko tietämyksesi oikeasti noin vähäistä koko casen osalta? Suosittelen tutustumaan paremmin asiaan ja leikkimään asiantuntijaa vasta tutustumisen jälkeen. Oikeasti.

        Yli vuoden ajan on ruinattu sijoittajia tekemään rikosilmoituksia mitä kummallisemmilla verukkeilla. Nakinmyyjäkin näkee, että ilmoituksia ruinataan. Tammikuussa tiedotettiin mukamas Kailajärven suulla jotain epämääräistä. Avoimuutta toivon. Lyökää faktat tiskiin, että WinCapita oli kusetus. Nyt turvaudutaan jopa päivämääriin kuten 15.6.2009. Mielestäni tässä johdetaan ihmisiä harhaan. Rikos ei vanhene 15.6.2009. Rikosilmoituksen voi tehdä vuosia senkin jälkeen. Fakta.

        Mistä sinä tiedät mitä on Poliisin listoilla? Oletko muka poliisi?

        Varsin ylimielinen heppu tunnut olevan. 10.000 sijoittajaa perheineen on iso joukko suomalaisia. Mikä on sinun motiivisi kirjoitella analyysia klo 6:30 asiasta mikä ei sinua henkilökohtaisesti kosketa? Olet melkoinen epeli.

        Ulkopuoliset silmät ei sitten elä tässä todellisuudessa. Tiedätkö mikä on valuuttakauppa? Onko se sitä kun mummot vaihtaa valuuttaa lähtiessään ulkomaille? Mitä se on? Minkälaista päivävaihtoa valuuttakaupassa käydään? Minkälaisia tuottoprosentteja pätevät treidaajat tekevät valuutta-alustoilla?

        Tutustu valuuttakauppaan vaikkapa ihan Googlen avulla. Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. Sinä ole tyhmä noine väitteinesi. Mitkä ovat sinun kokemuksesi valuuttakaupasta? Kerro niin yritän ymmärtää näkemyksesi nauramatta.

        Väitän, että olet täysin väärä henkilö arvioimaan kenenkään moraalia. Näyttää vahvasti siltä, että 99% sijoittajista uskoi toiminnan rehellisyyteen. Näyttää myös, että sivuston sulkeminen tuli yllätyksenä 99%:lle jäsenistä, jopa kaikille.
        Mikäli väität jotain muuta niin perustele väitteesi.

        Mustamaalaat sponsseja. Millä oikeutuksella? Onko sinun tietämyksesi WinCapitasta parempi kuin 3-4 vuotta sijoittajana olleen? Sinä kiihkoilet siinä missä jotkut sponsorit kiihkoilee. Etkö sitä itse huomaa ja edelleen mikä on sinun motiivi?

        Minä henkilökohtaisesti odotan innolla oikeuden päätöstä. Kerro mikä tässä tutkinnassa on niin vaikeaa ettei sitä Hannua saa sinne oikeuteen vietyä? Toisaalta eihän voi viedä oikeuteen jos ei olen ensin nostettu syytettä. Miksei ole nostettu syytettä?

        Sinäkö et tänne kirjoittele. Purskahdin nauruun. Etkö se ole sinä jos kirjoitat eri nimimerkin takaa? Väitän, että monet täällä olevista kirjoituksista on sinun kirjoittamia. Vieläkään en ymmrrä sinun motiivia julistaa totuuksia aiheesta joka ei sinua henkilökohtaisesti kosketa. Saatko palkkaa kirjoituksistasi?

        Kaunista aamua myös sinulle. Keskustellaan rakentavasti eikä leikitä jumalia.
        Sopiiko tällainen diili?

        "Tarkemmin sanottuna tiedotteella ruinataan lisää rikosilmoituksia "

        Tuossahan tuo tiedote on:
        http://www.poliisi.fi/poliisi/bulletin.nsf/vwSearchView/800E7CAA70E757C6C22575B6003A9BB4

        Kuulostaako tuo sinusta ruinaamiselta:
        "Jutun syyttäjät ovat esittäneet toivomuksen, että henkilöt, jotka kokevat kärsineensä asiassa taloudellista vahinkoa, ilmoittavat poliisille yksilöidyt korvausvaatimuksensa 15.6.2009 mennessä."

        "halutaan tietää kuka on sijoittanut ja kuinka paljon. "

        Tuohan on hyvä asia.

        "Selvästikään KRP ei ole saanut tietoja yhtiöstä "

        Hyvä peruste auttaa poliisia.

        "Viesti on selkeä kalasteluviesti joten viestin sisältö on vesiselvä."

        Niin, tuossa se vesiselvä viesti on:

        "Keskusrikospoliisi pyytää, että tutkintapyynnöt WinCapita -asiassa tehdään poliisille viimeistään 15.6.2009. "

        "Suosittelen tutustumaan paremmin asiaan ja leikkimään asiantuntijaa vasta tutustumisen jälkeen."

        Mahtoipa sinua hermostuttaa, kun heti unohdit kirjoittaneesi tämän:

        "Eikö haukkumisen aika voisi olla jo ohi?
        Keskustellaan ja tutkitaan muttei enää sodita. Ei ole kenenkään etu täällä tapahtuva jatkuva naljailu ja suunsoittaminen"

        "Mielestäni tässä johdetaan ihmisiä harhaan. Rikos ei vanhene 15.6.2009. Rikosilmoituksen voi tehdä vuosia senkin jälkeen. Fakta."

        Ei ole mikään syy olla tekemättä sitä jo ennen 15.6. Silloin voi ainakin olla varma siitä, että yleinen syyttäjä ajaa sinunkin juttuasi.

        "Oletko muka poliisi?"

        En.

        "Mikä on sinun motiivisi kirjoitella analyysia klo 6:30 asiasta mikä ei sinua henkilökohtaisesti kosketa?"

        En tiedä mitä kellonajalla on tämän kanssa tekemistä. Ja jos siitä saisi kirjoittaa vain ne, joita se henkilökohtaisesti koskettaa, niin silloinhan asiasta kirjoittaisivat vain winkkarilaiset.

        "Tiedätkö mikä on valuuttakauppa? Onko se sitä kun mummot vaihtaa valuuttaa lähtiessään ulkomaille? Mitä se on? Minkälaista päivävaihtoa valuuttakaupassa käydään? Minkälaisia tuottoprosentteja pätevät treidaajat tekevät valuutta-alustoilla?"

        Tämä osoittaa, että olet sponssi. Olet tottunut noihin liittyviä tietoja heittämään esiin saadaksesi hämmennettyä kuulijan. Miten nuo liittyvät Winkkariin?

        Tuossa on muuten artikkeli, joka vastaa useimpiin kysymyksiisi:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Forex

        Se vaan ei vielä kerro sitä eikä tätä siitä, että Winkkarilla oli jotain tekemistä valuuttakaupan kanssa.

        "Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. Sinä ole tyhmä noine väitteinesi."

        Niinkö? Miten siis käy jos teen jatkuvasti 300% puolivuotistuottoa? Jos aloitan vaikka 1000 eurolla niin laske minulle ansioni 1, 2, 5, 10 ja 15 vuoden kuluessa, mikäli teen jatkuvaa 300% puolivuotistuottoa. :-) Tuohan on se yksinkertainen laskelma, jonka olisi pitänyt sijoittajille kertoa kerrottu treidaushistoria ei voinut olla totta.

        Unohditko muuten jo oman etusi? Sinähän väitit, että haukkuminen ja naljailu ei ole kenenkään etu ja jo toisessa viestissäsi olet täydessä vauhdissa. Kertoo hermostuneisuudestasi jotain.

        "Väitän, että olet täysin väärä henkilö arvioimaan kenenkään moraalia. "

        Saathan sinä kaikenlaista väittää. Jos sijoittajat katsovat olleensa rehellisesti liikkeellä, niin heillä ei ole mitään hävittävää rikosilmoituksen tekemisellä.

        "Mustamaalaat sponsseja. Millä oikeutuksella?"

        Jos et ole itse sponssi, miksi noin kiivailet heidän maineestaan? Jos sponssit niin vahvasti uskovat Winkkarin toiminnan rehellisyyteen, niin miksi eivät lunasta tunkkiensa sijoituksia itselleen? Tunkit saisivat sijoituspääomansa takaisin ja sponssit saisivat itselleen 3 x 300% -puolivuotiskorot (se tarkoittaa muuten 6400% tuottoa siltä aijalta kuin Winkkari on ollut kiinni, tonni on kasvanut jo 64 000 euroon) itselleen. Mahtava tuotto! Jos oikeasti asiaansa uskoo, ei pitäisi olla ongelma vaikka pankkilainalla lunastaa tunkkiensa pääomat itselleen.

        "Kerro mikä tässä tutkinnassa on niin vaikeaa ettei sitä Hannua saa sinne oikeuteen vietyä?"

        Ei mitään, sinne se Hannu päätyy. Vastahan hänet joulukuussa saatiin kiinni. Ei tämä mitenkään hitaalta tutkinnalta vaikuta.

        "Etkö se ole sinä jos kirjoitat eri nimimerkin takaa? Väitän, että monet täällä olevista kirjoituksista on sinun kirjoittamia. "

        Itse asiassa olen kirjoittanut tänne hyvin vähän vuodenvaihteen jälkeen. Viime syksynä kirjoittelin runsastikin. Huhtikuun jälkeen, kun palstat eriytettiin olen hyvin vähän tänne kirjoitellut. Tänään varmaan yhtäpaljon kun kahden kuukauden aikana yhteensä. Minut voi usein tunnistaa siitä, että kyselen sen serverin laskun perään. Tosin jokainen kyselijä ei ole minä.

        "Keskustellaan rakentavasti eikä leikitä jumalia.
        Sopiiko tällainen diili?"

        Sopii toki. Itsehän tuota alkuun ehdotitkin, mutta etpä diilissäsi pysynyt.


      • rikosilmoituksista
        tuotto itsellesi! kirjoitti:

        "Tarkemmin sanottuna tiedotteella ruinataan lisää rikosilmoituksia "

        Tuossahan tuo tiedote on:
        http://www.poliisi.fi/poliisi/bulletin.nsf/vwSearchView/800E7CAA70E757C6C22575B6003A9BB4

        Kuulostaako tuo sinusta ruinaamiselta:
        "Jutun syyttäjät ovat esittäneet toivomuksen, että henkilöt, jotka kokevat kärsineensä asiassa taloudellista vahinkoa, ilmoittavat poliisille yksilöidyt korvausvaatimuksensa 15.6.2009 mennessä."

        "halutaan tietää kuka on sijoittanut ja kuinka paljon. "

        Tuohan on hyvä asia.

        "Selvästikään KRP ei ole saanut tietoja yhtiöstä "

        Hyvä peruste auttaa poliisia.

        "Viesti on selkeä kalasteluviesti joten viestin sisältö on vesiselvä."

        Niin, tuossa se vesiselvä viesti on:

        "Keskusrikospoliisi pyytää, että tutkintapyynnöt WinCapita -asiassa tehdään poliisille viimeistään 15.6.2009. "

        "Suosittelen tutustumaan paremmin asiaan ja leikkimään asiantuntijaa vasta tutustumisen jälkeen."

        Mahtoipa sinua hermostuttaa, kun heti unohdit kirjoittaneesi tämän:

        "Eikö haukkumisen aika voisi olla jo ohi?
        Keskustellaan ja tutkitaan muttei enää sodita. Ei ole kenenkään etu täällä tapahtuva jatkuva naljailu ja suunsoittaminen"

        "Mielestäni tässä johdetaan ihmisiä harhaan. Rikos ei vanhene 15.6.2009. Rikosilmoituksen voi tehdä vuosia senkin jälkeen. Fakta."

        Ei ole mikään syy olla tekemättä sitä jo ennen 15.6. Silloin voi ainakin olla varma siitä, että yleinen syyttäjä ajaa sinunkin juttuasi.

        "Oletko muka poliisi?"

        En.

        "Mikä on sinun motiivisi kirjoitella analyysia klo 6:30 asiasta mikä ei sinua henkilökohtaisesti kosketa?"

        En tiedä mitä kellonajalla on tämän kanssa tekemistä. Ja jos siitä saisi kirjoittaa vain ne, joita se henkilökohtaisesti koskettaa, niin silloinhan asiasta kirjoittaisivat vain winkkarilaiset.

        "Tiedätkö mikä on valuuttakauppa? Onko se sitä kun mummot vaihtaa valuuttaa lähtiessään ulkomaille? Mitä se on? Minkälaista päivävaihtoa valuuttakaupassa käydään? Minkälaisia tuottoprosentteja pätevät treidaajat tekevät valuutta-alustoilla?"

        Tämä osoittaa, että olet sponssi. Olet tottunut noihin liittyviä tietoja heittämään esiin saadaksesi hämmennettyä kuulijan. Miten nuo liittyvät Winkkariin?

        Tuossa on muuten artikkeli, joka vastaa useimpiin kysymyksiisi:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Forex

        Se vaan ei vielä kerro sitä eikä tätä siitä, että Winkkarilla oli jotain tekemistä valuuttakaupan kanssa.

        "Valuuttakaupassa voi todellakin tehdä 300%:n puolivuotistuottoa. Sinä ole tyhmä noine väitteinesi."

        Niinkö? Miten siis käy jos teen jatkuvasti 300% puolivuotistuottoa? Jos aloitan vaikka 1000 eurolla niin laske minulle ansioni 1, 2, 5, 10 ja 15 vuoden kuluessa, mikäli teen jatkuvaa 300% puolivuotistuottoa. :-) Tuohan on se yksinkertainen laskelma, jonka olisi pitänyt sijoittajille kertoa kerrottu treidaushistoria ei voinut olla totta.

        Unohditko muuten jo oman etusi? Sinähän väitit, että haukkuminen ja naljailu ei ole kenenkään etu ja jo toisessa viestissäsi olet täydessä vauhdissa. Kertoo hermostuneisuudestasi jotain.

        "Väitän, että olet täysin väärä henkilö arvioimaan kenenkään moraalia. "

        Saathan sinä kaikenlaista väittää. Jos sijoittajat katsovat olleensa rehellisesti liikkeellä, niin heillä ei ole mitään hävittävää rikosilmoituksen tekemisellä.

        "Mustamaalaat sponsseja. Millä oikeutuksella?"

        Jos et ole itse sponssi, miksi noin kiivailet heidän maineestaan? Jos sponssit niin vahvasti uskovat Winkkarin toiminnan rehellisyyteen, niin miksi eivät lunasta tunkkiensa sijoituksia itselleen? Tunkit saisivat sijoituspääomansa takaisin ja sponssit saisivat itselleen 3 x 300% -puolivuotiskorot (se tarkoittaa muuten 6400% tuottoa siltä aijalta kuin Winkkari on ollut kiinni, tonni on kasvanut jo 64 000 euroon) itselleen. Mahtava tuotto! Jos oikeasti asiaansa uskoo, ei pitäisi olla ongelma vaikka pankkilainalla lunastaa tunkkiensa pääomat itselleen.

        "Kerro mikä tässä tutkinnassa on niin vaikeaa ettei sitä Hannua saa sinne oikeuteen vietyä?"

        Ei mitään, sinne se Hannu päätyy. Vastahan hänet joulukuussa saatiin kiinni. Ei tämä mitenkään hitaalta tutkinnalta vaikuta.

        "Etkö se ole sinä jos kirjoitat eri nimimerkin takaa? Väitän, että monet täällä olevista kirjoituksista on sinun kirjoittamia. "

        Itse asiassa olen kirjoittanut tänne hyvin vähän vuodenvaihteen jälkeen. Viime syksynä kirjoittelin runsastikin. Huhtikuun jälkeen, kun palstat eriytettiin olen hyvin vähän tänne kirjoitellut. Tänään varmaan yhtäpaljon kun kahden kuukauden aikana yhteensä. Minut voi usein tunnistaa siitä, että kyselen sen serverin laskun perään. Tosin jokainen kyselijä ei ole minä.

        "Keskustellaan rakentavasti eikä leikitä jumalia.
        Sopiiko tällainen diili?"

        Sopii toki. Itsehän tuota alkuun ehdotitkin, mutta etpä diilissäsi pysynyt.

        vielä muutama sananen. Jotenki tuntuu siltä, että tässäkin asiassa nuo winkkarit haluavat kiivetä puuhun perse edellä: "Todistakaa että rikos on tapahtunut, sitten kyllä tulee rikosilmoituksia". Miksi se pitäisi todistaa ensin? Eikö voi tehdä niin kuin poliisi tiedottaa selvästi: "Henkilöiden, jotka kokevat tulleensa petetyiksi WinCapitan toiminnassa, tulee tehdä rikosilmoitus paikallispoliisille." Mikäli se rahojen katoaminen on ihan OK, niin ei sitä rikosilmoitustakaan silloin tarvitse tehdä.

        Omalta osaltaan jokainen rikosilmoitus auttaa varmasti hahmottamaan kokonaiskuvaa Wincapitan toiminnasta. Sekin on puolestaan ymmärrettävää, ettei sukulaisistaan halua tehdä rikosilmoitusta. Jokainen voi itse tykönään miettiä, mitä menettää ellei tee rikosilmoitusta.


      • Voin hyvin
        rikosilmoituksista kirjoitti:

        vielä muutama sananen. Jotenki tuntuu siltä, että tässäkin asiassa nuo winkkarit haluavat kiivetä puuhun perse edellä: "Todistakaa että rikos on tapahtunut, sitten kyllä tulee rikosilmoituksia". Miksi se pitäisi todistaa ensin? Eikö voi tehdä niin kuin poliisi tiedottaa selvästi: "Henkilöiden, jotka kokevat tulleensa petetyiksi WinCapitan toiminnassa, tulee tehdä rikosilmoitus paikallispoliisille." Mikäli se rahojen katoaminen on ihan OK, niin ei sitä rikosilmoitustakaan silloin tarvitse tehdä.

        Omalta osaltaan jokainen rikosilmoitus auttaa varmasti hahmottamaan kokonaiskuvaa Wincapitan toiminnasta. Sekin on puolestaan ymmärrettävää, ettei sukulaisistaan halua tehdä rikosilmoitusta. Jokainen voi itse tykönään miettiä, mitä menettää ellei tee rikosilmoitusta.

        Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?

        Sijoittajat ovat oikeasti epätietoisia. Onko mielestäsi oikein, että ne ketkä ovat kotiuttaneet rahoja ei tee rikosilmoituksia? Eiväthän he ole kohdanneet rikosta.

        Sinulla on erikoinen tapa ajatella. Kyllähän se on luonnollisempi tapa ensin osoittaa rikos ja sitten alkaa vaatimaan korvauksia. Eikä tämä tapaus voi olla pelkästään tunnetasolla. Faktoja esiin vaan ja Kailajärvi tuomiolle.

        Get a life! Eikö 2000 ilmoitusta auta hahmottamaan kokonaiskuvaa riittävästi jotta Kailajärveä vastaan voi nostaa syytteet?

        Sinunkin kannattaa tykönäsi miettiä ennen seuraavaa kirjoitusta =)


      • Kailajärvestä
        Voin hyvin kirjoitti:

        Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?

        Sijoittajat ovat oikeasti epätietoisia. Onko mielestäsi oikein, että ne ketkä ovat kotiuttaneet rahoja ei tee rikosilmoituksia? Eiväthän he ole kohdanneet rikosta.

        Sinulla on erikoinen tapa ajatella. Kyllähän se on luonnollisempi tapa ensin osoittaa rikos ja sitten alkaa vaatimaan korvauksia. Eikä tämä tapaus voi olla pelkästään tunnetasolla. Faktoja esiin vaan ja Kailajärvi tuomiolle.

        Get a life! Eikö 2000 ilmoitusta auta hahmottamaan kokonaiskuvaa riittävästi jotta Kailajärveä vastaan voi nostaa syytteet?

        Sinunkin kannattaa tykönäsi miettiä ennen seuraavaa kirjoitusta =)

        Oletpas sinä ihastunut sanaan ruinata. Jos syyttäjä pyytää tekemään rikosilmoitukset ennen 15.6., mitä pahaa siinä on? Wincapitassa ei myöskään ole kyse vain Kailajärven syyttämisestä, vaan rikolliset rahanpesijäsponssitkin pitää saada nalkkiin.


      • esimerkiksi vaikka
        Voin hyvin kirjoitti:

        Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?

        Sijoittajat ovat oikeasti epätietoisia. Onko mielestäsi oikein, että ne ketkä ovat kotiuttaneet rahoja ei tee rikosilmoituksia? Eiväthän he ole kohdanneet rikosta.

        Sinulla on erikoinen tapa ajatella. Kyllähän se on luonnollisempi tapa ensin osoittaa rikos ja sitten alkaa vaatimaan korvauksia. Eikä tämä tapaus voi olla pelkästään tunnetasolla. Faktoja esiin vaan ja Kailajärvi tuomiolle.

        Get a life! Eikö 2000 ilmoitusta auta hahmottamaan kokonaiskuvaa riittävästi jotta Kailajärveä vastaan voi nostaa syytteet?

        Sinunkin kannattaa tykönäsi miettiä ennen seuraavaa kirjoitusta =)

        "Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?"

        Kelpaisiko esimerkiksi pahoinpitely. Saat pataasi kadulla, kävelet poliisiasemalle, teet rikosilmoituksen tai tutkintapyynnön ja poliisi alkaa tutkimaan EPÄILTYÄ pahoinpitelyä.

        Vähän tarkemmin kuin mietit niin siten se menee kaikissa rikoksissa. Rikos "osoitetaan" vasta tutkinnan jälkeen ja tutkinta alkaa rikosilmoituksesta tai tutkintapyynnöstä.


      • Judge2
        esimerkiksi vaikka kirjoitti:

        "Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?"

        Kelpaisiko esimerkiksi pahoinpitely. Saat pataasi kadulla, kävelet poliisiasemalle, teet rikosilmoituksen tai tutkintapyynnön ja poliisi alkaa tutkimaan EPÄILTYÄ pahoinpitelyä.

        Vähän tarkemmin kuin mietit niin siten se menee kaikissa rikoksissa. Rikos "osoitetaan" vasta tutkinnan jälkeen ja tutkinta alkaa rikosilmoituksesta tai tutkintapyynnöstä.

        Siis hetkinen oikeesti!

        WinCapita ja pahoinpitely? Kylläpä on todella heikko esimerkki.

        Mieti sinäkin vielä hetkinen ennen tuomarina toimimista.
        WinCapita on ennätyksellisen suuri epäilys joten miksi tässäkin pitää räpeltää?


      • noin se juuri menee
        Judge2 kirjoitti:

        Siis hetkinen oikeesti!

        WinCapita ja pahoinpitely? Kylläpä on todella heikko esimerkki.

        Mieti sinäkin vielä hetkinen ennen tuomarina toimimista.
        WinCapita on ennätyksellisen suuri epäilys joten miksi tässäkin pitää räpeltää?

        Kyllä esimerkki oli ihan validi. Noin se juuri menee. Halusitte te tai ette.

        Epäiltyä rikosta aletaan tutkimaan rikosilmoituksen tekemisestä.

        Kerro sinä sitten esimerkki, jossa homma muka tapahtuu toisinpäin. Eli ensin osoitetaan rikos ja sitten tutkitaan...

        Voi elämän kevät, että Suomen koululaitos on epäonnistunut surkeasti tämän metsäläiskansansa sivistämisessä ihan perusasioissa.


      • tarkoitinkin
        Voin hyvin kirjoitti:

        Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?

        Sijoittajat ovat oikeasti epätietoisia. Onko mielestäsi oikein, että ne ketkä ovat kotiuttaneet rahoja ei tee rikosilmoituksia? Eiväthän he ole kohdanneet rikosta.

        Sinulla on erikoinen tapa ajatella. Kyllähän se on luonnollisempi tapa ensin osoittaa rikos ja sitten alkaa vaatimaan korvauksia. Eikä tämä tapaus voi olla pelkästään tunnetasolla. Faktoja esiin vaan ja Kailajärvi tuomiolle.

        Get a life! Eikö 2000 ilmoitusta auta hahmottamaan kokonaiskuvaa riittävästi jotta Kailajärveä vastaan voi nostaa syytteet?

        Sinunkin kannattaa tykönäsi miettiä ennen seuraavaa kirjoitusta =)

        sillä perse edellä puuhun kiipeämisellä:

        "Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?"

        Esimerkiksi: Autosi katoaa pihalta. Onko poliisin etsittävä syyllinen ja oikeuden annettava tuomio moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, jotta sinä voit mennä tekemään rikosilmoituksen? Vai miten päin sen pitäisi mennä?


        "Sinulla on erikoinen tapa ajatella. Kyllähän se on luonnollisempi tapa ensin osoittaa rikos ja sitten alkaa vaatimaan korvauksia. Eikä tämä tapaus voi olla pelkästään tunnetasolla. Faktoja esiin vaan ja Kailajärvi tuomiolle."

        Minulla erikoinen tapa ajatella? Sinusta sanoisin ihan samaa: rahasi saa viedä, autosi saa varastaa ja sinulle saa antaa pataan kadulla. Sitten sinä vain odottelet että tuomioistuin todistaa sinulle joutuneesi rikoksen uhriksi jotta pääsisit rikosilmoituksen tekoon.


        "Get a life! Eikö 2000 ilmoitusta auta hahmottamaan kokonaiskuvaa riittävästi jotta Kailajärveä vastaan voi nostaa syytteet?"

        Mitä sinulla on lisäilmoituksia vastaan? Oma lehmä ojassa? Ne käteismaksut sponsseille selviävät vain rikosilmoituksilla. Eihän tässä ole kyse pelkästään Hannun tuomitsemisesta.


        "Sinunkin kannattaa tykönäsi miettiä ennen seuraavaa kirjoitusta =)"

        Kiitos samoin.


      • ja pahasti
        Voin hyvin kirjoitti:

        Eihän se noin mene. Kerro yksikin tapaus missä ruinataan rikosilmoitukset ennen rikoksen osoittamista?

        Sijoittajat ovat oikeasti epätietoisia. Onko mielestäsi oikein, että ne ketkä ovat kotiuttaneet rahoja ei tee rikosilmoituksia? Eiväthän he ole kohdanneet rikosta.

        Sinulla on erikoinen tapa ajatella. Kyllähän se on luonnollisempi tapa ensin osoittaa rikos ja sitten alkaa vaatimaan korvauksia. Eikä tämä tapaus voi olla pelkästään tunnetasolla. Faktoja esiin vaan ja Kailajärvi tuomiolle.

        Get a life! Eikö 2000 ilmoitusta auta hahmottamaan kokonaiskuvaa riittävästi jotta Kailajärveä vastaan voi nostaa syytteet?

        Sinunkin kannattaa tykönäsi miettiä ennen seuraavaa kirjoitusta =)

        Rikosilmoitusta ei tarvita kokonaiskuvan määrittämiseen vaan sen vuoksi, että rikoksen uhrit (vahinkoa kärsineet) voisivat nyt samassa istunnossa ajaa korvausvaateensa. Tottakai ilmoituksen tekemisen voi jättää vaikka vanhenemisen kalkkiviivoille, mutta jos poliisilla on vakuustakavarikossa hilloa, niin se jaetaan tässä käsittelyssä. Luuletko, että osa vakuustakavarikkorahoista jätetään odottamaan matti myöhäisiä?


      • tekeekö joku
        ja pahasti kirjoitti:

        Rikosilmoitusta ei tarvita kokonaiskuvan määrittämiseen vaan sen vuoksi, että rikoksen uhrit (vahinkoa kärsineet) voisivat nyt samassa istunnossa ajaa korvausvaateensa. Tottakai ilmoituksen tekemisen voi jättää vaikka vanhenemisen kalkkiviivoille, mutta jos poliisilla on vakuustakavarikossa hilloa, niin se jaetaan tässä käsittelyssä. Luuletko, että osa vakuustakavarikkorahoista jätetään odottamaan matti myöhäisiä?

        Rikosilmoituksen ja jopa suosittelen tekmään JOS kokee tulleensa huijatuksi, mutta pidän suorastaan EDESVASTUUTTOMINA sinunkin lupailuja hillon jakamisesta, jos menet nyt 15.6. mennessä tekemään rikosilmoituksen.

        Tämä on niin kieroa ja mihinkään faktaan perustamatonta fulaa, että ei paremmasta väliä.
        Totuus löytyy kuitenkin tästä välimaastosta;
        1) Jos teet rikosilmoituksen ja Wincapita ja Hannu todetaan syyllisiksi, niin sijoittamasi rahat tuomitaan valtion kassaan ja tästä löytyy lukuisia ennakkotapauksia ja idioottikin tajuaa, ettei rikokselliseen toimintaan sijoitettuja varoja voida palauttaa ja jos sellainen poikkeuksellinen ennakkotapaus tulisi, niin miettikää mitä se tarkoittaisi jatkossa.

        2) Jos taasen teet rikosilmoituksen ja Wincapita tuomitaan rehelliseksi toiminnaksi kuten itse uskon tapahtuvan, niin voit joutua myös itse syytetyksi aiheettomasta rikosilmoituksen tekemisestä, mikäli se ei ole tutkintapyyntö.
        On myöskin mahdollista, että olet tuhrinut jatkosi Wincapitan jäsenenä.

        Siis elämä on täynnä valintoja, valitse oikein, niin ei tarvitse katua! :)


      • sinunkaan
        tekeekö joku kirjoitti:

        Rikosilmoituksen ja jopa suosittelen tekmään JOS kokee tulleensa huijatuksi, mutta pidän suorastaan EDESVASTUUTTOMINA sinunkin lupailuja hillon jakamisesta, jos menet nyt 15.6. mennessä tekemään rikosilmoituksen.

        Tämä on niin kieroa ja mihinkään faktaan perustamatonta fulaa, että ei paremmasta väliä.
        Totuus löytyy kuitenkin tästä välimaastosta;
        1) Jos teet rikosilmoituksen ja Wincapita ja Hannu todetaan syyllisiksi, niin sijoittamasi rahat tuomitaan valtion kassaan ja tästä löytyy lukuisia ennakkotapauksia ja idioottikin tajuaa, ettei rikokselliseen toimintaan sijoitettuja varoja voida palauttaa ja jos sellainen poikkeuksellinen ennakkotapaus tulisi, niin miettikää mitä se tarkoittaisi jatkossa.

        2) Jos taasen teet rikosilmoituksen ja Wincapita tuomitaan rehelliseksi toiminnaksi kuten itse uskon tapahtuvan, niin voit joutua myös itse syytetyksi aiheettomasta rikosilmoituksen tekemisestä, mikäli se ei ole tutkintapyyntö.
        On myöskin mahdollista, että olet tuhrinut jatkosi Wincapitan jäsenenä.

        Siis elämä on täynnä valintoja, valitse oikein, niin ei tarvitse katua! :)

        perusteluissasi nojata kovin vahvasti faktoihin. 15.6. mennessä tehtyihin rikosilmoituksiin liittyviä korvausvaateita ajetaan syyttäjän puolesta. Sen jälkeen ne korvausvaateet pitää mahdollisesti ajaa itse. Rangaistusvaatimukset hoituvat syyttäjän toimesta siihen asti, että rikokset vanhenevat.

        Totuuskaan ei löydy välimaastosta:
        1) "Jos teet rikosilmoituksen ja Wincapita ja Hannu todetaan syyllisiksi, niin sijoittamasi rahat tuomitaan valtion kassaan"
        Edesvastuutonta on tuo sinunkin uhkauksesi rahojen joutumisesta valtion kassaan. Nyt annat ymmärtää, ettei tunkki saa rahojaan takaisin rikosilmoitusta tekemälläkään. Todellisen tilanteen rahojen kohtalosta näkee vasta kun ensimmäiset tuomiot saavat lainvoiman.
        2) "Jos taasen teet rikosilmoituksen ja Wincapita tuomitaan rehelliseksi toiminnaksi kuten itse uskon tapahtuvan, niin voit joutua myös itse syytetyksi aiheettomasta rikosilmoituksen tekemisestä, mikäli se ei ole tutkintapyyntö. On myöskin mahdollista, että olet tuhrinut jatkosi Wincapitan jäsenenä."
        Laki ei tunne 'aiheetonta rikosilmoitusta', joten ei siitä voi joutua syytteeseenkään. Mitäpä sillä jäsenyydelläkään tekee, kun ei niitä rahojaan näe?


    • Jorgga

      Yleinen syyttäjä ajaa vahingonkorvaukset oikeudessa jos vaatimus on esitetty mainittuun päivään mennessä. Myöhemminkin voi tehdä rikosilmoituksia mutta silloin asiaan joutuu itse, omin rahoin palkkaamaan juristin.

      • Ukko Metso

        Luehan Jorgga vielä kertaalleen se teksti. Sana mahdollisesti on hyvin keskeinen. Koko viesti on kalasteluviesti vailla mitään todellista sisältöä. ja piste.


      • tapa tulkita
        Ukko Metso kirjoitti:

        Luehan Jorgga vielä kertaalleen se teksti. Sana mahdollisesti on hyvin keskeinen. Koko viesti on kalasteluviesti vailla mitään todellista sisältöä. ja piste.

        Ei se kalasteluksi muutu, vaikka uskosi olisi kuinka vahva ja kuinka paljon pisteitä viskelisit. Jorgga kirjoitti asiaa. Winkkarilaisilla on pitkin matkaa ollut taipumus yrittää takertua johonkin yksittäiseen sanaan poliisin tiedotteessa ja katsoa koko tiedotetta vain sen yhden sanan näkökulmasta. Joka kerta se on mennyt pieleen.


      • Jorggan veli
        tapa tulkita kirjoitti:

        Ei se kalasteluksi muutu, vaikka uskosi olisi kuinka vahva ja kuinka paljon pisteitä viskelisit. Jorgga kirjoitti asiaa. Winkkarilaisilla on pitkin matkaa ollut taipumus yrittää takertua johonkin yksittäiseen sanaan poliisin tiedotteessa ja katsoa koko tiedotetta vain sen yhden sanan näkökulmasta. Joka kerta se on mennyt pieleen.

        Eihän se asia ihan noinkaan ole. Monet tiedotteet ovat olleet asiasisällöltään varsin heppoisia. Sinun mielestäsi siis vain negatiivisista asioista saa tiedottaa mutta mitenkäs jos joku kirjoittaa jotain myönteistä WinCapitasta?

        Mitä olet mieltä kun puolueeton lakimies totesi hiljattain ettei WinCapitassa mikään viittaa Pyramidiin. Onko sekin mediapeliä ( Väyrystä lainatakseni )

        Jokaisella on oikeus puolustaa itseään. Sallitaan se myös Capitalaisille. Eikö heillä ole oikeutta kertoa näkemyksiään?


      • linkin tuohon?
        Jorggan veli kirjoitti:

        Eihän se asia ihan noinkaan ole. Monet tiedotteet ovat olleet asiasisällöltään varsin heppoisia. Sinun mielestäsi siis vain negatiivisista asioista saa tiedottaa mutta mitenkäs jos joku kirjoittaa jotain myönteistä WinCapitasta?

        Mitä olet mieltä kun puolueeton lakimies totesi hiljattain ettei WinCapitassa mikään viittaa Pyramidiin. Onko sekin mediapeliä ( Väyrystä lainatakseni )

        Jokaisella on oikeus puolustaa itseään. Sallitaan se myös Capitalaisille. Eikö heillä ole oikeutta kertoa näkemyksiään?

        Laitatko linkin tuon puolueettoman lakimiehen lausuntoon?

        Ja ei, EOK:n lakimiesten lausunnot eivät kelpaa, koska he eivät ole olleet puolueettomia siitä saakka kun Winkkarilaiset ovat alkaneet kipata jäsenmaksuja sinne.


      • Nick Nolte
        linkin tuohon? kirjoitti:

        Laitatko linkin tuon puolueettoman lakimiehen lausuntoon?

        Ja ei, EOK:n lakimiesten lausunnot eivät kelpaa, koska he eivät ole olleet puolueettomia siitä saakka kun Winkkarilaiset ovat alkaneet kipata jäsenmaksuja sinne.

        EOK on puolueeton taho vaikka muuta yrität väittää.

        Tiedätkö paljonko EOK:n jäsenmaksu on? Voin kertoa sen sinulle. Jäsenmaksu on 20€. Kuvitteletko oikeasti, että sillä hinnalla voi ostaa puoluettomalta lakimieheltä lausuntoja? Herätys nyt oikeasti.

        Miksi Uoti poistettiin Kailajärven casesta mutta oli hiljattain M. Lahtisen casessa mukana? Mikä näissä kahdessa jutussa on erilaista?


      • koska itse halusi
        Nick Nolte kirjoitti:

        EOK on puolueeton taho vaikka muuta yrität väittää.

        Tiedätkö paljonko EOK:n jäsenmaksu on? Voin kertoa sen sinulle. Jäsenmaksu on 20€. Kuvitteletko oikeasti, että sillä hinnalla voi ostaa puoluettomalta lakimieheltä lausuntoja? Herätys nyt oikeasti.

        Miksi Uoti poistettiin Kailajärven casesta mutta oli hiljattain M. Lahtisen casessa mukana? Mikä näissä kahdessa jutussa on erilaista?

        Mainittu herra poistui itse ja voit lukea sen edelleen hänen omasta blogistaan. Tosin capitalaiset varmaan kieltävät tuonkin ihan loppuun saakka.

        Tuossa ote Uotin tekstistä:
        "Ketään ei ole tuomittu tässä asiassa mistään rikoksesta. Tässä asiassa tullaan tuomitsemaan ihmisiä. Toivottavati ihmiset eivät tuomitse itseään liian ankarasti tajutessaan todellisuuden, joka on selvä, kun siitä poistaa kaiken höyryn. Elämä jatkuu, mutta ne, jotka ovat joutuneet ja joutuvat tämän prosessin kohteeksi, tarvitsevat kaiken mahdollisen oikeudellisen avun, koska vaatimukset tulevassa rikosmenettelyssä tulevat olemaan kovia. "

        http://www.oikeuson.com/sivut/blogi?sivu=2


        Sitten se toinen kysymyksesi: esimerkiksi minä saan ilmaiseksi lausunnon oikeasti puolueettomalta lakimieheltä jos sellaista tarvitsen. Sellainen sopimus on tehty ja olen siihen ihan tyytyväinen. En maksaisi EOK:n asiantuntijuudesta annettujen näyttöjen perusteella mitään, mutta tämä valinta on omani. Siitä sinun ei tarvitse stressata.

        Sinä voit olla tuota mieltä EOK:n puolueettomuudesta, minulla on oma mielipiteeni.

        Sinä voit EOK:n jäsenenä olla hyvinkin tyytyväinen heidän tarjoamaansa palveluun. Sinulla on täysi oikeus siihen. Kun tuo Uotin povaama totuus tulee julki, niin onkin ihan hyvä että luotat valitsemaasi yhteistyökumppaniin.

        Siteerataan tähän vielä Uotia uudelleen:
        "ne, jotka ovat joutuneet ja joutuvat tämän prosessin kohteeksi, tarvitsevat kaiken mahdollisen oikeudellisen avun, koska vaatimukset tulevassa rikosmenettelyssä tulevat olemaan kovia. "

        Ei Uotia poistettu, hän lähti itse, koska tajusi tilanteen mahdottomuuden.


      • ohoiii
        koska itse halusi kirjoitti:

        Mainittu herra poistui itse ja voit lukea sen edelleen hänen omasta blogistaan. Tosin capitalaiset varmaan kieltävät tuonkin ihan loppuun saakka.

        Tuossa ote Uotin tekstistä:
        "Ketään ei ole tuomittu tässä asiassa mistään rikoksesta. Tässä asiassa tullaan tuomitsemaan ihmisiä. Toivottavati ihmiset eivät tuomitse itseään liian ankarasti tajutessaan todellisuuden, joka on selvä, kun siitä poistaa kaiken höyryn. Elämä jatkuu, mutta ne, jotka ovat joutuneet ja joutuvat tämän prosessin kohteeksi, tarvitsevat kaiken mahdollisen oikeudellisen avun, koska vaatimukset tulevassa rikosmenettelyssä tulevat olemaan kovia. "

        http://www.oikeuson.com/sivut/blogi?sivu=2


        Sitten se toinen kysymyksesi: esimerkiksi minä saan ilmaiseksi lausunnon oikeasti puolueettomalta lakimieheltä jos sellaista tarvitsen. Sellainen sopimus on tehty ja olen siihen ihan tyytyväinen. En maksaisi EOK:n asiantuntijuudesta annettujen näyttöjen perusteella mitään, mutta tämä valinta on omani. Siitä sinun ei tarvitse stressata.

        Sinä voit olla tuota mieltä EOK:n puolueettomuudesta, minulla on oma mielipiteeni.

        Sinä voit EOK:n jäsenenä olla hyvinkin tyytyväinen heidän tarjoamaansa palveluun. Sinulla on täysi oikeus siihen. Kun tuo Uotin povaama totuus tulee julki, niin onkin ihan hyvä että luotat valitsemaasi yhteistyökumppaniin.

        Siteerataan tähän vielä Uotia uudelleen:
        "ne, jotka ovat joutuneet ja joutuvat tämän prosessin kohteeksi, tarvitsevat kaiken mahdollisen oikeudellisen avun, koska vaatimukset tulevassa rikosmenettelyssä tulevat olemaan kovia. "

        Ei Uotia poistettu, hän lähti itse, koska tajusi tilanteen mahdottomuuden.

        "Ei Uotia poistettu, hän lähti itse, koska tajusi tilanteen mahdottomuuden."

        On surkea lakimies! Tällaista ei koskaan ole opetettu oikeustieteellisessä, USA:ssa tämä johtaisi lakimiehen ammatin harjoittamiskieltoon.

        Ymmärrätkö varmasti mistä puhut?


      • hyvin..
        ohoiii kirjoitti:

        "Ei Uotia poistettu, hän lähti itse, koska tajusi tilanteen mahdottomuuden."

        On surkea lakimies! Tällaista ei koskaan ole opetettu oikeustieteellisessä, USA:ssa tämä johtaisi lakimiehen ammatin harjoittamiskieltoon.

        Ymmärrätkö varmasti mistä puhut?

        Juuri siksi se jouduttiin muotoilemaan noin hassusti... mutta keneltä aloite avustajan vaihtoon tuli? Niinpä niin...

        Mietippä itse, että miksi... ja että ymmärrätkö mitä ympärilläsi tapahtuu.

        Nyt avustajaa ei enää olekaan nimetty.


    • +2000 ilmoa

      Joo, tatakin asiaa on vatvottu ihan tarpeeksi jo taalla 1.5 vuoden aikana. Hannu oikeuden eteen ja katsotaan puolustuksen ja syyttajan pelimerkit, sen jalkeen tuomarin nuijan kopautus. Jos oli huijaus niin mina ja noin 2000 muuta menee heti ensitoikseen tekemaan ilmoituksen poliisille!!
      Nyt krp yrittaa kalastella noita ilmoituksia ja nainollen pitkittaa taman jutun suomen ennatys pitkaksi tuttuun tyyliin mita ollaan saatu seurata naita suomen oikeuskasittelyita, turha vedota tassa wc-asiassa mihinkaan resulssipulaan.

      Itse totesin parin kuukauden jalkeen wc:n sivujen suljettua etta huijaushan tama oli mutta joulukuusta tahan paivaan kun olen seurannut krp:n hutkimista niin usko palaa entista voimakakkaanpana paiva paivalta mita pitemmaksi tama esitutkinta pitkittyy.

      Arvosana krp:n tutkijoille ja syyttajille wc jutussa = -5

      • Kokoontuminen syksyllä

        Vielä sponssit yrittää sekoittaa pakkaa kun loppu lähestyy. Kirjoitellaan mitä kirjoitellaan. Loppusyksystä ne alkavat oikeudenkäynnit ensin pyramidin kärki Faarao kumppanit. Olen itse yksi niistä jotka soittelevat KRP:lle. Ps.Hannu vangittuna Risto pakoilee Timppa ei anna mitään tiedotetta. Kukaan WC jäsenistä ei tuo mitään faktaa esim. valuuttakaupasta miksi? Loppuisi syyttely siihen. Tuo sinä Columbo (sponssina) tänne tiedot jotka todistavat WC:n rehellisyyden.


      • tässä muka?

        "Joo, tatakin asiaa on vatvottu ihan tarpeeksi jo taalla 1.5 vuoden aikana. "

        1,5 vuotta tulee täyteen vasta syyskuussa.

        "Jos oli huijaus niin mina ja noin 2000 muuta menee heti ensitoikseen tekemaan ilmoituksen poliisille!!"

        Mikset tee jo nyt? Etkö huomaa, että Wincapita oli täysin amerikkalaisten valuuttaponzihuijausten kaavan mukaan tehty? Ei se ollut mikään uuden uutukainen juttu.

        "krp yrittaa kalastella noita ilmoituksia ja nainollen pitkittaa taman jutun suomen ennatys pitkaksi "

        Onko 15kk sinun mielestäsi Suomen ennätys? Jos on, osaatko kertoa mikä sitten oli se toiseksi pisin juttu? Vai oliko tuo ennätys pituus vaan tyhjä heitto?


      • Columbo
        tässä muka? kirjoitti:

        "Joo, tatakin asiaa on vatvottu ihan tarpeeksi jo taalla 1.5 vuoden aikana. "

        1,5 vuotta tulee täyteen vasta syyskuussa.

        "Jos oli huijaus niin mina ja noin 2000 muuta menee heti ensitoikseen tekemaan ilmoituksen poliisille!!"

        Mikset tee jo nyt? Etkö huomaa, että Wincapita oli täysin amerikkalaisten valuuttaponzihuijausten kaavan mukaan tehty? Ei se ollut mikään uuden uutukainen juttu.

        "krp yrittaa kalastella noita ilmoituksia ja nainollen pitkittaa taman jutun suomen ennatys pitkaksi "

        Onko 15kk sinun mielestäsi Suomen ennätys? Jos on, osaatko kertoa mikä sitten oli se toiseksi pisin juttu? Vai oliko tuo ennätys pituus vaan tyhjä heitto?

        Voisitko ystävällisesti esittää meille kaikille amerikkalaisten valuuttaponzihuijausten kaavan?

        Verrataan sitä sitten WinCapitaan niillä tiedoilla mitä meillä on. kiitos.


      • Columbo
        Kokoontuminen syksyllä kirjoitti:

        Vielä sponssit yrittää sekoittaa pakkaa kun loppu lähestyy. Kirjoitellaan mitä kirjoitellaan. Loppusyksystä ne alkavat oikeudenkäynnit ensin pyramidin kärki Faarao kumppanit. Olen itse yksi niistä jotka soittelevat KRP:lle. Ps.Hannu vangittuna Risto pakoilee Timppa ei anna mitään tiedotetta. Kukaan WC jäsenistä ei tuo mitään faktaa esim. valuuttakaupasta miksi? Loppuisi syyttely siihen. Tuo sinä Columbo (sponssina) tänne tiedot jotka todistavat WC:n rehellisyyden.

        En ole sponsori enkä yritä korttipakkaa sekoittaa.

        Yleistäminen on rumaa kuten olen useasti sanonut. Minä henkilökohtaisesti toivon oikeudenkäyntien pikaista alkua. Olen jopa lievästi pettynyt koska tässä on mennyt niinkin kauan ilman ensimmäistäkään syytettä. Mikä tässä yhä kestää?

        Faaraolla tarkoittanet Kailajärveä? Ketkä ne hänen kumppaninsa ovat?

        Minkälaisia tietoja olet KRP:ltä saanut kun kerroit heille soittaneesi?

        Miksi Vyölaukkumies vapautettiin jos kerran oli yksi päätekijöistä? Eikö tällainen vapautus kuulosta epäloogiselta? Onko Ristosta voimassa oleva etsintäkuulutus? Timppa ei anna tiedotetta? Kenelle pitäisi antaa tiedote ja miksi?

        Kerro vielä minkälainen oli WinCapita organisaatiomalli kun tunnut tietäväsi WinCapitasta kaiken?

        Tuo sinä tänne todisteet väitteidesi tueksi. kiitos.


      • sitä kaavaa
        Columbo kirjoitti:

        Voisitko ystävällisesti esittää meille kaikille amerikkalaisten valuuttaponzihuijausten kaavan?

        Verrataan sitä sitten WinCapitaan niillä tiedoilla mitä meillä on. kiitos.

        No joo, aloita näistä analysointisi:

        http://www.cftc.gov/customerprotection/fraudawarenessandprevention/fraudadvisories/fraudadv_forex.html
        http://www.quatloos.com/FOREX.php
        http://www.forexlawblog.com/category/forex-fraud/
        http://cfolch.blogspot.com/2009/01/finanzas-forex-panama-based-ponzi.html
        http://www.forextv.com/Forex/News/ShowStory.jsp?seq=974368&category=US Policy
        http://www.sec.gov/divisions/enforce/claims/fomacinternational.htm
        http://www.hedgefundfocus.com/three-recent-ponzi-schemes-discovered-by-cftc
        http://www.modbee.com/local/story/257920.html

        Kun olet nuo lukenut, tule takaisin ja pyydä lisää opiskeltavaa. Mieti myös tykönäsi, miten Wincapita sopii tuohon kaavaan.


      • BlackPete
        sitä kaavaa kirjoitti:

        No joo, aloita näistä analysointisi:

        http://www.cftc.gov/customerprotection/fraudawarenessandprevention/fraudadvisories/fraudadv_forex.html
        http://www.quatloos.com/FOREX.php
        http://www.forexlawblog.com/category/forex-fraud/
        http://cfolch.blogspot.com/2009/01/finanzas-forex-panama-based-ponzi.html
        http://www.forextv.com/Forex/News/ShowStory.jsp?seq=974368&category=US Policy
        http://www.sec.gov/divisions/enforce/claims/fomacinternational.htm
        http://www.hedgefundfocus.com/three-recent-ponzi-schemes-discovered-by-cftc
        http://www.modbee.com/local/story/257920.html

        Kun olet nuo lukenut, tule takaisin ja pyydä lisää opiskeltavaa. Mieti myös tykönäsi, miten Wincapita sopii tuohon kaavaan.

        Yksikään noista ei ole lähelläkään Wincapitaa. Yritäpä vähän spesifioida esim. signaaliohjelman ja lisenssien osalta, muuten menee hakuammunnaksi.


      • päivän päästä
        BlackPete kirjoitti:

        Yksikään noista ei ole lähelläkään Wincapitaa. Yritäpä vähän spesifioida esim. signaaliohjelman ja lisenssien osalta, muuten menee hakuammunnaksi.

        Miten en oikein usko, että olet kahdeksassa minuutissa analysoinut kaikki lähettämäni linkit ja päässyt lopputulokseen että mikään niistä ei ole lähelläkään Wincapitaa. Jotenkin tulee se vaikutelma, ettet ole niihin kunnolla tutustunut. Et sinä niin pian pysty niitä lukemaan ja seuraamaan niissä olevia jatkolinkkejäkin.

        Palaa asiaan parin päivän päästä, niin kritiikkisi on edes vähän uskottavampaa.


      • olivat
        päivän päästä kirjoitti:

        Miten en oikein usko, että olet kahdeksassa minuutissa analysoinut kaikki lähettämäni linkit ja päässyt lopputulokseen että mikään niistä ei ole lähelläkään Wincapitaa. Jotenkin tulee se vaikutelma, ettet ole niihin kunnolla tutustunut. Et sinä niin pian pysty niitä lukemaan ja seuraamaan niissä olevia jatkolinkkejäkin.

        Palaa asiaan parin päivän päästä, niin kritiikkisi on edes vähän uskottavampaa.

        vanhat linkit! Ne on käyty läpi jo aikoja sitten täällä ja muualla, mitä luulet? Hupsu.


      • käyty läpi
        olivat kirjoitti:

        vanhat linkit! Ne on käyty läpi jo aikoja sitten täällä ja muualla, mitä luulet? Hupsu.

        Ajat sitten käyty täällä läpi? Monet ovat vuodelt 2009! Näytä minulle missä ne on käyty läpi. On tainnut livahtaa silmien ohi. Voit toki vanhempienkin linkkien osalta näyttää, että puhut totta.


      • nyt muistaa
        käyty läpi kirjoitti:

        Ajat sitten käyty täällä läpi? Monet ovat vuodelt 2009! Näytä minulle missä ne on käyty läpi. On tainnut livahtaa silmien ohi. Voit toki vanhempienkin linkkien osalta näyttää, että puhut totta.

        Käytiin läpi, ei ollut mitään relevanttia. Jos sulla on asiaa, kerro se. EN lähde sulle linkkejä etsimään.


      • on tässä
        nyt muistaa kirjoitti:

        Käytiin läpi, ei ollut mitään relevanttia. Jos sulla on asiaa, kerro se. EN lähde sulle linkkejä etsimään.

        :-) Väitit, että 2009 kirjoitetut artikkelit ovat niin vanhoja, että on täällä moneen kertaan käyty läpi. Et vain muista milloin ne on moneen kertaan käyty läpi, etkä jaksa niitä löytää. Mutta kahdeksan minuutin mittaisella lukemisella tiedät varmuudella, että linkit eivät olleet lainkaan relevantteja. Tietenkään et lähde minulle, etkä muille lukijoille niitä linkkejä etsimään koska tiedät ettet niitä voi löytää.

        Asiani siis: Wincapita oli vain yksi forex-kusetus lukuisien muiden joukossa. Se täytti tärkeimmät tunnusmerkit ja käyttäytyi niiden tavoin.


      • Pekka Puupää
        on tässä kirjoitti:

        :-) Väitit, että 2009 kirjoitetut artikkelit ovat niin vanhoja, että on täällä moneen kertaan käyty läpi. Et vain muista milloin ne on moneen kertaan käyty läpi, etkä jaksa niitä löytää. Mutta kahdeksan minuutin mittaisella lukemisella tiedät varmuudella, että linkit eivät olleet lainkaan relevantteja. Tietenkään et lähde minulle, etkä muille lukijoille niitä linkkejä etsimään koska tiedät ettet niitä voi löytää.

        Asiani siis: Wincapita oli vain yksi forex-kusetus lukuisien muiden joukossa. Se täytti tärkeimmät tunnusmerkit ja käyttäytyi niiden tavoin.

        Isoja väitteitä mutta kannattaa muistaa, että jokainen on vastuussa sanomisistaan.


      • myös lyhyesti.
        on tässä kirjoitti:

        :-) Väitit, että 2009 kirjoitetut artikkelit ovat niin vanhoja, että on täällä moneen kertaan käyty läpi. Et vain muista milloin ne on moneen kertaan käyty läpi, etkä jaksa niitä löytää. Mutta kahdeksan minuutin mittaisella lukemisella tiedät varmuudella, että linkit eivät olleet lainkaan relevantteja. Tietenkään et lähde minulle, etkä muille lukijoille niitä linkkejä etsimään koska tiedät ettet niitä voi löytää.

        Asiani siis: Wincapita oli vain yksi forex-kusetus lukuisien muiden joukossa. Se täytti tärkeimmät tunnusmerkit ja käyttäytyi niiden tavoin.

        Lada ja kuuraketin kantoalusta liikkuvat maan päällä. Ne ovat molemmat autoja.


      • tulee perässä...
        Pekka Puupää kirjoitti:

        Isoja väitteitä mutta kannattaa muistaa, että jokainen on vastuussa sanomisistaan.

        Eipä kauaa kestänyt kun winkkarilainen alkoi verhotusti uhkailla oikeusjutuilla.

        Syytettä odotellessa, jatkakaamme keskustelua. Eikö niin? Aloita sinä vaikka kertomalla miksi yksityinen reilukerho jätti serverilaskunsa maksamatta. Siinä vasta rehtiyden perikuva...


      • paljastaa jo nyt?
        myös lyhyesti. kirjoitti:

        Lada ja kuuraketin kantoalusta liikkuvat maan päällä. Ne ovat molemmat autoja.

        Hyvä, kun täsmensit, mutta oliko jo tässä vaiheessa järkevää paljastaa mihin winkkarilaisten puolustus perustuu?


      • Pekka Puupää
        tulee perässä... kirjoitti:

        Eipä kauaa kestänyt kun winkkarilainen alkoi verhotusti uhkailla oikeusjutuilla.

        Syytettä odotellessa, jatkakaamme keskustelua. Eikö niin? Aloita sinä vaikka kertomalla miksi yksityinen reilukerho jätti serverilaskunsa maksamatta. Siinä vasta rehtiyden perikuva...

        En minä uhkaile. Muistutin vain, että muistathan olla aikuinen.
        Hiekkalaatikolla voi haistatella ja mahtailla mutta aikuisten
        maailmassa pitää kantaa seuraukset sanomisistaan. Oletko sinä siihen valmis?


      • se!
        tulee perässä... kirjoitti:

        Eipä kauaa kestänyt kun winkkarilainen alkoi verhotusti uhkailla oikeusjutuilla.

        Syytettä odotellessa, jatkakaamme keskustelua. Eikö niin? Aloita sinä vaikka kertomalla miksi yksityinen reilukerho jätti serverilaskunsa maksamatta. Siinä vasta rehtiyden perikuva...

        "miksi yksityinen reilukerho jätti serverilaskunsa maksamatta."

        Todista se.


      • Kalamies Ted
        paljastaa jo nyt? kirjoitti:

        Hyvä, kun täsmensit, mutta oliko jo tässä vaiheessa järkevää paljastaa mihin winkkarilaisten puolustus perustuu?

        hei mut kalat meni kotio


      • siis että
        paljastaa jo nyt? kirjoitti:

        Hyvä, kun täsmensit, mutta oliko jo tässä vaiheessa järkevää paljastaa mihin winkkarilaisten puolustus perustuu?

        Wincapita poikkeaa jenkkiscammeistä, niillä ei ole mm. yhteistä signaaliohjelmaa tai vastaavaa. Hyvä, olemma samaa mieltä.


      • rehtiä toimintaa?
        Pekka Puupää kirjoitti:

        En minä uhkaile. Muistutin vain, että muistathan olla aikuinen.
        Hiekkalaatikolla voi haistatella ja mahtailla mutta aikuisten
        maailmassa pitää kantaa seuraukset sanomisistaan. Oletko sinä siihen valmis?

        Mitä mieltä ole siis siitä serverin laskun maksamatta jättämisestä? Oliko rehdisti ja rehellisesti toimittu?


      • sulle vielä
        Pekka Puupää kirjoitti:

        En minä uhkaile. Muistutin vain, että muistathan olla aikuinen.
        Hiekkalaatikolla voi haistatella ja mahtailla mutta aikuisten
        maailmassa pitää kantaa seuraukset sanomisistaan. Oletko sinä siihen valmis?

        ole valjennut että kunnianloukkaus voi kohdistua vain ja ainoastaan henkilöön. Lisäksi sen henkilön on oltava selkeästi tunnistettavissa.

        Eli lause:
        "Wincapita oli kusetusta, jäsenten rahat vain jaettiin uudelleen" ei täytä kunnianloukkauksen kriteereitä. Tuosta lauseesta ei myöskään ole mitään haittaa Wincapitan liiketoiminnalle, koska se loppui jo 15kk sitten.


      • vähän linkkejä
        se! kirjoitti:

        "miksi yksityinen reilukerho jätti serverilaskunsa maksamatta."

        Todista se.

        :-) Et liene kauaa seurannut Winkkarin tarinaa. Serverin ylläpitäjä piti kuukausikaupalla serverillä Wincapitan osoitteessa ilmoitusta siitä, että maksut olivat kuukausikaupalla rästissä ja serveri tyhjennetty, mutta ei ylläpitäjän toimesta.

        Nyt domain on jo laitettu kiertoon, mutta ylläpitäjän viesti kopioitiin useille keskustelupalstoille ja on edelleenkin luettavissa:



        http://www.wincapita.com:

        "You have probably reached this website because you wanted to visit http://www.wincapita.com

        This is just a placeholder - WINCAPITA.COM IS NOT HOSTED BY US ANYMORE

        We have received many questions about the domain name Wincapita.com, which has been hosted on a server in our network.

        Wincapita has been a customer at root eSolutions for a few months (product: http://www.server.lu) until they stopped paying their monthly bills a few months ago.

        We confirm that Wincapita is not our customer anymore and that their server has been taken from the network. No data was left on the server when we shut it down, so it seems to us that they did some cleaning somewhere in the beginning of March 2008.

        The domain name WINCAPITA.COM is still pointing into our network, which is something we have no influence on. In the meantime we will redirect this IP address to a quarantaine placeholder page, so that everybody knows that there is nothing more to see here.

        We don't know anything about Wincapita's activities and we are also clueless about their current whereabouts.

        This is all the information that we can share with you.

        Kind regards,
        root eSolutions, [email protected] "


        Tuossa muutama nopea linkki silloisesta uutisoinnista:
        http://www.ksml.fi/uutiset/talous/wincapita-hylkäsi-palvelimensa/104214
        http://www.savonsanomat.fi/teemat/wincapita/wincapita-hylkäsi-palvelimensa/104228


      • winamppi
        siis että kirjoitti:

        Wincapita poikkeaa jenkkiscammeistä, niillä ei ole mm. yhteistä signaaliohjelmaa tai vastaavaa. Hyvä, olemma samaa mieltä.

        Luetpas paljon parin rivin viestiin. Mistä niin päättelet että tuon myönsin? Totesin vain, että Lada ja kuuraketin alusta ovat molemmat kulkuneuvoja. Ja niinhän se onkin. Ja Winkkari ja jenkkivastineensa ovat molemmat huijauksia...

        Se, että Winkkarilla ja jenkkikusetuksella ei ollut yhteistä signaaliohjelmaa, ei millään muotoa kerro etteikö Winkkari ollut huijaus. Se kuuluisa Winamp-signaaliohjelma, joka toimi jopa ilman internetyhteyttä...


      • julkaistu?
        vähän linkkejä kirjoitti:

        :-) Et liene kauaa seurannut Winkkarin tarinaa. Serverin ylläpitäjä piti kuukausikaupalla serverillä Wincapitan osoitteessa ilmoitusta siitä, että maksut olivat kuukausikaupalla rästissä ja serveri tyhjennetty, mutta ei ylläpitäjän toimesta.

        Nyt domain on jo laitettu kiertoon, mutta ylläpitäjän viesti kopioitiin useille keskustelupalstoille ja on edelleenkin luettavissa:



        http://www.wincapita.com:

        "You have probably reached this website because you wanted to visit http://www.wincapita.com

        This is just a placeholder - WINCAPITA.COM IS NOT HOSTED BY US ANYMORE

        We have received many questions about the domain name Wincapita.com, which has been hosted on a server in our network.

        Wincapita has been a customer at root eSolutions for a few months (product: http://www.server.lu) until they stopped paying their monthly bills a few months ago.

        We confirm that Wincapita is not our customer anymore and that their server has been taken from the network. No data was left on the server when we shut it down, so it seems to us that they did some cleaning somewhere in the beginning of March 2008.

        The domain name WINCAPITA.COM is still pointing into our network, which is something we have no influence on. In the meantime we will redirect this IP address to a quarantaine placeholder page, so that everybody knows that there is nothing more to see here.

        We don't know anything about Wincapita's activities and we are also clueless about their current whereabouts.

        This is all the information that we can share with you.

        Kind regards,
        root eSolutions, [email protected] "


        Tuossa muutama nopea linkki silloisesta uutisoinnista:
        http://www.ksml.fi/uutiset/talous/wincapita-hylkäsi-palvelimensa/104214
        http://www.savonsanomat.fi/teemat/wincapita/wincapita-hylkäsi-palvelimensa/104228

        "they stopped paying their monthly bills a few months ago."

        Milloin tämä viesti on julkaistu? Wincapitan sivut lakkasivat olemasta maaliskuussa.


      • heittelet
        winamppi kirjoitti:

        Luetpas paljon parin rivin viestiin. Mistä niin päättelet että tuon myönsin? Totesin vain, että Lada ja kuuraketin alusta ovat molemmat kulkuneuvoja. Ja niinhän se onkin. Ja Winkkari ja jenkkivastineensa ovat molemmat huijauksia...

        Se, että Winkkarilla ja jenkkikusetuksella ei ollut yhteistä signaaliohjelmaa, ei millään muotoa kerro etteikö Winkkari ollut huijaus. Se kuuluisa Winamp-signaaliohjelma, joka toimi jopa ilman internetyhteyttä...

        täällä linkkejä ja arvauksia. Mutta myönnät että Wincapitalla oli signaaliohjelma jota muilla ei ollut. Internetyhteydestä et näköjään tiedä mitään.

        Silkkaa blaablaata, ellet pysty näkemään eroavaisuuksia.


      • julkaistiin
        julkaistu? kirjoitti:

        "they stopped paying their monthly bills a few months ago."

        Milloin tämä viesti on julkaistu? Wincapitan sivut lakkasivat olemasta maaliskuussa.

        Näet jo antamistani linkeistä, että uutinen oli lehdissä 8.4., eli noin yhtä kuukautta töpselin vetämisen jälkeen.


      • serverille
        julkaistiin kirjoitti:

        Näet jo antamistani linkeistä, että uutinen oli lehdissä 8.4., eli noin yhtä kuukautta töpselin vetämisen jälkeen.

        tuli myöhemmin. Mikä oli päiväys serverin tekstille?


      • dokumentoitu
        heittelet kirjoitti:

        täällä linkkejä ja arvauksia. Mutta myönnät että Wincapitalla oli signaaliohjelma jota muilla ei ollut. Internetyhteydestä et näköjään tiedä mitään.

        Silkkaa blaablaata, ellet pysty näkemään eroavaisuuksia.

        Se winampin tarina oli aika hyvin dokumentoitu MuroBBS:n sivuilla. Katso sieltä. Se antoi signaalia todistettavasti ilman internetyhteyttä, jota sitten ruvettiin selittämään efektivärinäksi. Signaali ei myöskään ollut reaaliaikainen. Pohjana oli vain yleisesti jaossa ollut Winamp-kikkare. Meinaatko, että tuo kikkare oli ainoa asia, minkä Hannu ja kumpp. keksivät lisätä amerikkalaiseen kusetusmalliin?


      • ajoituksen
        serverille kirjoitti:

        tuli myöhemmin. Mikä oli päiväys serverin tekstille?

        Milloin kuvittelet tekstin tulleen serverille? Ei se ainakaan 8.4. jälkeen voinut olla, koska sanomalehdet osasivat uutisoida asian silloin. Nuo lehtijutut ajoittavat serverillä olleen tekstin. Korkeintaan teksti on voinut olla aikaisemmin serverillä...


      • Pätkä-Jätkä
        dokumentoitu kirjoitti:

        Se winampin tarina oli aika hyvin dokumentoitu MuroBBS:n sivuilla. Katso sieltä. Se antoi signaalia todistettavasti ilman internetyhteyttä, jota sitten ruvettiin selittämään efektivärinäksi. Signaali ei myöskään ollut reaaliaikainen. Pohjana oli vain yleisesti jaossa ollut Winamp-kikkare. Meinaatko, että tuo kikkare oli ainoa asia, minkä Hannu ja kumpp. keksivät lisätä amerikkalaiseen kusetusmalliin?

        MuroBBS

        Siellä tieto lepää!

        LOL x sata =)


      • oli toimiva
        dokumentoitu kirjoitti:

        Se winampin tarina oli aika hyvin dokumentoitu MuroBBS:n sivuilla. Katso sieltä. Se antoi signaalia todistettavasti ilman internetyhteyttä, jota sitten ruvettiin selittämään efektivärinäksi. Signaali ei myöskään ollut reaaliaikainen. Pohjana oli vain yleisesti jaossa ollut Winamp-kikkare. Meinaatko, että tuo kikkare oli ainoa asia, minkä Hannu ja kumpp. keksivät lisätä amerikkalaiseen kusetusmalliin?

        Winamp oli toimiva paketti.

        Ilman nettiyhteyttä myynti-ja ostoehdotukset eivät näkyneet. Ilman niitä ohjelmalla ei tehnyt mitään.

        Ohjelma näkyi syksyllä 2007 vapaasti kuukauden ajan.


      • tuli
        ajoituksen kirjoitti:

        Milloin kuvittelet tekstin tulleen serverille? Ei se ainakaan 8.4. jälkeen voinut olla, koska sanomalehdet osasivat uutisoida asian silloin. Nuo lehtijutut ajoittavat serverillä olleen tekstin. Korkeintaan teksti on voinut olla aikaisemmin serverillä...

        ensin lyhyt rivin info.

        Kovan häsläyksen vuoksi jossakin vaiheessa tuli koko sivun ilmo englanniksi, myöhemmin myös suomeksi.

        Milloin koko sivun teksti tuli?


      • että keräät
        on tässä kirjoitti:

        :-) Väitit, että 2009 kirjoitetut artikkelit ovat niin vanhoja, että on täällä moneen kertaan käyty läpi. Et vain muista milloin ne on moneen kertaan käyty läpi, etkä jaksa niitä löytää. Mutta kahdeksan minuutin mittaisella lukemisella tiedät varmuudella, että linkit eivät olleet lainkaan relevantteja. Tietenkään et lähde minulle, etkä muille lukijoille niitä linkkejä etsimään koska tiedät ettet niitä voi löytää.

        Asiani siis: Wincapita oli vain yksi forex-kusetus lukuisien muiden joukossa. Se täytti tärkeimmät tunnusmerkit ja käyttäytyi niiden tavoin.

        Valtavan määrän tietoa forex-kusetuksista ja yrität sillä todistaa Wincapitankin kusetukseksi? Olet oikein logiikan mestari sähläri.

        Samalla logiikalla pitäisi murhasta epäilty tuomita syylliseksi keräämällä muista murhista ympäri maailmaa tuomioita ja kertoa, että näissä oli samoja piirteitä?

        Eiköhän nyt mennä kuitenkin perinteisesti tuomioistuinten kautta, vaikka sinulla tekisi kuinka tuskaa, kun Wincapitaa/Hannua ei edelleenkään ole tuomittu missään oikeusasteissa.


      • lisää tietoa

      • ohjelma se
        oli toimiva kirjoitti:

        Winamp oli toimiva paketti.

        Ilman nettiyhteyttä myynti-ja ostoehdotukset eivät näkyneet. Ilman niitä ohjelmalla ei tehnyt mitään.

        Ohjelma näkyi syksyllä 2007 vapaasti kuukauden ajan.

        Tuota Winkkarin ohjelman toimintaa tutkittiin perusteellisesti syys-lokakuulla -07. Se toimi ilman salasanoja, dataa tuli siitä huolimatta osoitteesta http://69.94.131.239/fxsignalsonlinedia.php. Siihen oli lainattu käyttöliittymäksi WinAmp-skini, play-nappuloineen kaikkineen. Se näytti signaaleja ilman verkkoyhteyttä (ainakin 1. versio teki niin). Siihen pystyi käsin lisäämään tulevankin vuoden tuotot...


      • herkkäuskoinen
        että keräät kirjoitti:

        Valtavan määrän tietoa forex-kusetuksista ja yrität sillä todistaa Wincapitankin kusetukseksi? Olet oikein logiikan mestari sähläri.

        Samalla logiikalla pitäisi murhasta epäilty tuomita syylliseksi keräämällä muista murhista ympäri maailmaa tuomioita ja kertoa, että näissä oli samoja piirteitä?

        Eiköhän nyt mennä kuitenkin perinteisesti tuomioistuinten kautta, vaikka sinulla tekisi kuinka tuskaa, kun Wincapitaa/Hannua ei edelleenkään ole tuomittu missään oikeusasteissa.

        Sinä ilmeisesti uskot, että jokainen sinulle tuleva nigerialaiskirjekin on aito, huolimatta siitä että ne kaikki muistuttavat toisiaan ja kaikki ovat kusetuksia...

        Tuomioistuimen kautta toki mennään. Muistahan hyväksyä tuomio, äläkä rupea vinkumaan hallusinaatiopillereistä mitään.


      • palstaltakin
        tuli kirjoitti:

        ensin lyhyt rivin info.

        Kovan häsläyksen vuoksi jossakin vaiheessa tuli koko sivun ilmo englanniksi, myöhemmin myös suomeksi.

        Milloin koko sivun teksti tuli?

        Milloin se tuli? En muista. Mutta ainakin se oli siellä ennen 8.4., se käy ilmi noista sanomalehtiartikkeleista, jos vain viitsit lukea.

        Myös tällä palstalla oli tuosta tietoa jo 8.4. tämän verran:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/5593583

        Eli 8.4. oli serverimaksut rästissä useammalta kuukaudelta. Kuukauden verran serverin ylläpitäjä odotti maksuja Winkkarin kaatamisen jälkeen ja sen jälkeen tiedotti asiasta.


      • pilvin pimein
        siis että kirjoitti:

        Wincapita poikkeaa jenkkiscammeistä, niillä ei ole mm. yhteistä signaaliohjelmaa tai vastaavaa. Hyvä, olemma samaa mieltä.

        Tässä on vähän tietoa muista signaaliohjelmista. Haet vain googlella forex scam miracle software, niin kaikenlaista löytyy. Ei todellakaan ole mikään uusi idea se treidausohjelmisto.

        http://www.forexscams.biz/
        http://ezinearticles.com/?The-Forex-Miracle-Review&id=1866356http://www.articlesbase.com/currency-trading-articles/forex-megadroid-review-scam-software-839617.html
        http://www.linkroll.com/Currency-Trading-Finance--77712-Forex-Ambush-20-Review-Is-Forex-Ambush-20-a-Scam.html

        Huvittavia ovat nuo valmistajien omat sivut, joista yllä pari esimerkkiä. Kymmenittäin käänteentekeviä signaaliohjelmistoja on tarjolla. Pipsit paukkuu ja rallukkaa tulee ovista ja ikkunoista. Eli mitä ihmeellistä siinä siis, että Hannun ponzi väitti tuottojen tulevan jonkun tuollaisen ohjelman käytöstä? Hannun ohjelmassa vaan signaalit olivat viivästettyjä feikkejä.


      • dollarin tähden?
        palstaltakin kirjoitti:

        Milloin se tuli? En muista. Mutta ainakin se oli siellä ennen 8.4., se käy ilmi noista sanomalehtiartikkeleista, jos vain viitsit lukea.

        Myös tällä palstalla oli tuosta tietoa jo 8.4. tämän verran:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/5593583

        Eli 8.4. oli serverimaksut rästissä useammalta kuukaudelta. Kuukauden verran serverin ylläpitäjä odotti maksuja Winkkarin kaatamisen jälkeen ja sen jälkeen tiedotti asiasta.

        "Wincapita on ollut yhtiömme root eSolutions asiakas joidenkin kuukausien ajan (tuote: www.server.lu) kunnes he lopettivat laskujemme maksun muutama kuukausi sitten."

        Aluksi palvelin oli Espoossa. Sitten se siirrettiin Luxemburgiin.

        8.4.2008 palveluntarjoaja kertoo, että laskut ovat maksamatta.

        Onko laskujen maksaminen todellinen merkki huijaamisesta? Sehän ei ole kuin muutama kymmenen euroa kuukaudessa. Enemmän painoa on sillä, että sopimukset ovat olleet lyhyitä. Lisäksi asiaan voidaan liittää se, että joka krakkeroi jatkuvasti sivuja.

        Vain muutaman dollarin tähden? Mahdollista kyllä, epäilen muita syitä.


      • ei näyttänyt
        ohjelma se kirjoitti:

        Tuota Winkkarin ohjelman toimintaa tutkittiin perusteellisesti syys-lokakuulla -07. Se toimi ilman salasanoja, dataa tuli siitä huolimatta osoitteesta http://69.94.131.239/fxsignalsonlinedia.php. Siihen oli lainattu käyttöliittymäksi WinAmp-skini, play-nappuloineen kaikkineen. Se näytti signaaleja ilman verkkoyhteyttä (ainakin 1. versio teki niin). Siihen pystyi käsin lisäämään tulevankin vuoden tuotot...

        osto- ja myyntisuosituksia (punainen/vihreä) ilman salasanoja. Muuten viisarit liikkuivat näon vuoksi. Oleellista oli merkit kaupoista, ilman niitä asialla ei tehnyt mitään.

        Lisäksi ohjelma näytti menneiden suositusten/kauppojen historiaa, jonka lisäksi ohjelmaan pystyi syöttämään erilaisia riskikertoimia. Tulevaisuutta kone ei ennustanut.

        Syksyllä 2007 ohjelma nähtiin vapaasti kuukauden ajan testissä. Ohjelma näkyi myös myöhemmin, mutta se hukkasi kaiken datan ensimmäisessä päivitysyhteydessään serveriin. Sen jälkeen tarvittiin taas salasanat.


      • ei löytynyt
        pilvin pimein kirjoitti:

        Tässä on vähän tietoa muista signaaliohjelmista. Haet vain googlella forex scam miracle software, niin kaikenlaista löytyy. Ei todellakaan ole mikään uusi idea se treidausohjelmisto.

        http://www.forexscams.biz/
        http://ezinearticles.com/?The-Forex-Miracle-Review&id=1866356http://www.articlesbase.com/currency-trading-articles/forex-megadroid-review-scam-software-839617.html
        http://www.linkroll.com/Currency-Trading-Finance--77712-Forex-Ambush-20-Review-Is-Forex-Ambush-20-a-Scam.html

        Huvittavia ovat nuo valmistajien omat sivut, joista yllä pari esimerkkiä. Kymmenittäin käänteentekeviä signaaliohjelmistoja on tarjolla. Pipsit paukkuu ja rallukkaa tulee ovista ja ikkunoista. Eli mitä ihmeellistä siinä siis, että Hannun ponzi väitti tuottojen tulevan jonkun tuollaisen ohjelman käytöstä? Hannun ohjelmassa vaan signaalit olivat viivästettyjä feikkejä.

        ladattavaksi.

        Toimivuus on muuten suhteellinen käsite. Aina kun käsitellään manuaaliohjelmia, suunnittelija voi syyttää käyttäjää.

        Wincapitan Autotrader olisi poliisin mukaan valmistunut huhtikuussa 2008. Sinne asti ei ollut pääsyä. Autotrader olisi värkki, jossa voi syyttää vain ja ainoastaan ohjelmaa.


      • ne välittömästi
        herkkäuskoinen kirjoitti:

        Sinä ilmeisesti uskot, että jokainen sinulle tuleva nigerialaiskirjekin on aito, huolimatta siitä että ne kaikki muistuttavat toisiaan ja kaikki ovat kusetuksia...

        Tuomioistuimen kautta toki mennään. Muistahan hyväksyä tuomio, äläkä rupea vinkumaan hallusinaatiopillereistä mitään.

        Takkaan, koska enhän minä nyt hölmö ole.:)

        Mutta sinä taisit tuntea itsesi hölmöksi, kun väänsin sinulle kyvyttömyytesi todistella rautalangasta ja nyt vingut joistakin hallusionaatiopillereistä, joista en ole sanonut sanaakaan.
        Olen toki kuullut että;
        Kavoniukselle oli kyllä kerrottu kuinka Hannulle oli tuotu toisen miehen pillerit, mikä kuulostaa suorastaan huvittavalta?


      • tunnut pitävän?
        ne välittömästi kirjoitti:

        Takkaan, koska enhän minä nyt hölmö ole.:)

        Mutta sinä taisit tuntea itsesi hölmöksi, kun väänsin sinulle kyvyttömyytesi todistella rautalangasta ja nyt vingut joistakin hallusionaatiopillereistä, joista en ole sanonut sanaakaan.
        Olen toki kuullut että;
        Kavoniukselle oli kyllä kerrottu kuinka Hannulle oli tuotu toisen miehen pillerit, mikä kuulostaa suorastaan huvittavalta?

        Mistä tiedät, että saamasi uusi nigerialaiskirje on yhtä valheellinen kuin aiemminkin saamasi nigerialaiskirje?
        Mistä tiedät, että sinulle tarjottu uusi forexponzi on yhtä valheellinen kuin aiemminkin tarjotut forexponzit?

        Hallusinaatiopillerit eivät ole minun keksintöäni vaan epätoivoisten sponssien. Minun veikkaukseni on, että kun Hannu oikeudessa kertoo että Wincapita ei millään tavalla liittynyt valuuttakauppaan, niin sponssien selityksenä tulee olemaan että Hannu murrettiin vankilassa lääkityksellä.


      • tätä tää
        tunnut pitävän? kirjoitti:

        Mistä tiedät, että saamasi uusi nigerialaiskirje on yhtä valheellinen kuin aiemminkin saamasi nigerialaiskirje?
        Mistä tiedät, että sinulle tarjottu uusi forexponzi on yhtä valheellinen kuin aiemminkin tarjotut forexponzit?

        Hallusinaatiopillerit eivät ole minun keksintöäni vaan epätoivoisten sponssien. Minun veikkaukseni on, että kun Hannu oikeudessa kertoo että Wincapita ei millään tavalla liittynyt valuuttakauppaan, niin sponssien selityksenä tulee olemaan että Hannu murrettiin vankilassa lääkityksellä.

        on,minun veikkaukseni,minun arvaukseni,ehkä,luulisin,arvailen jne.
        Mitä helvetin järkeä noissa jutuissasi oikein on...yhtä arvailua koko touhu.
        Totuus tulee ihan muualta,kuin täältä roskapalstalta....


      • kuitenkin vielä
        tätä tää kirjoitti:

        on,minun veikkaukseni,minun arvaukseni,ehkä,luulisin,arvailen jne.
        Mitä helvetin järkeä noissa jutuissasi oikein on...yhtä arvailua koko touhu.
        Totuus tulee ihan muualta,kuin täältä roskapalstalta....

        Nooh, toistaiseksi olen paljon oikeammassa kuin sponssit tietoineen :-P Odotamme siis oikeudenkäyntiä.

        Noiden halllusinaatiopillereiden mainitsemisella tarkoitukseni on vain tehdä niihin vetoaminen vaikeammaksi, siinä vaiheessa kun Hannu on oikeudessa kertonut kaiken olleen huijausta. Tavallaan yritän tehdä tyhjäksi tekosyitä jo nyt.


      • taitaa soimata
        tätä tää kirjoitti:

        on,minun veikkaukseni,minun arvaukseni,ehkä,luulisin,arvailen jne.
        Mitä helvetin järkeä noissa jutuissasi oikein on...yhtä arvailua koko touhu.
        Totuus tulee ihan muualta,kuin täältä roskapalstalta....

        "tätä tää on,minun veikkaukseni,minun arvaukseni,ehkä,luulisin,arvailen jne."

        Sinäkö tämän kirjoitit:

        "Sanalla mahdollisesti jätetään takaportti auki. Vahvasti uskon ettei mikään ei muutu 15.6. jälkeen. Sama laulu jatkuu."


      • asenteesta!
        dollarin tähden? kirjoitti:

        "Wincapita on ollut yhtiömme root eSolutions asiakas joidenkin kuukausien ajan (tuote: www.server.lu) kunnes he lopettivat laskujemme maksun muutama kuukausi sitten."

        Aluksi palvelin oli Espoossa. Sitten se siirrettiin Luxemburgiin.

        8.4.2008 palveluntarjoaja kertoo, että laskut ovat maksamatta.

        Onko laskujen maksaminen todellinen merkki huijaamisesta? Sehän ei ole kuin muutama kymmenen euroa kuukaudessa. Enemmän painoa on sillä, että sopimukset ovat olleet lyhyitä. Lisäksi asiaan voidaan liittää se, että joka krakkeroi jatkuvasti sivuja.

        Vain muutaman dollarin tähden? Mahdollista kyllä, epäilen muita syitä.

        "Onko laskujen maksaminen todellinen merkki huijaamisesta?"

        Sanoisin päinvastoin, laskujen _maksamatta jättäminen_ on merkki siitä millä asenteella Winkkarin pyörittäjät olivat liikkeellä. Velvoitteita ei ollut tarkoituskaan hoitaa, olivat ne sitten suuria tai pieniä. Vähän sama kuin Hannulla oli niiden verovelkojen kanssa. Ei rikollinen maksa, jos ei ole pakko. Asioita ei hoideta kunniallisesti.

        "Enemmän painoa on sillä, että sopimukset ovat olleet lyhyitä. "

        Olivat toki lyhyitä. Ei voitu tietää milloin töpseli on ponzista vedettävä. Sen vuoksi ei haluttu maksaa serveriä pidemmäksi ajaksi. Olisi voinut tulla maksettua turhasta.

        "Lisäksi asiaan voidaan liittää se, että joka krakkeroi jatkuvasti sivuja."

        Miten se muka vaikuttaisi laskun maksamiseen? Mistä tiedät, että niitä oli jatkuvasti krakkeroitu? Murojen murtohan tunnetaan, mutta entä ne muuta jatkuvat krakkeroinnit?

        "Vain muutaman dollarin tähden?"

        Mitä kissa karvoilleen mahtaa. Jos elämänasenteena on kusettaminen, niin siitä on vaikea päästä irti.


    • ......................

      Pari pitkää asiallissävyistä kirjoitusta, mutta pahasti ohi maalin.

      Lyhesti. "Kauppa" on ollut kiinni 15 kuukautta, eikä jäsenistö tiedä missä heidän si8oittamansa rahat ovat.
      Tuona aikana on esitetty toinen toistaan hurjempi teorioita asiasta ja "valuuttakauppa" on muuttunutkin "lisenssipörssiksi" ja FxTraderin käyttöoikeudeksi.

      On ollut offshore-yhtiötä ja vaikka mitä. Todisteita mistään todellisesta rahantekobusineksestä ei kuitenkaan ole kukaan esittänyt.
      Lisäksi pääepäilty Hannu Kailajärvi on kertonut, ettei valuuttakauppaa ole ollut ja jäsenten rahat ovat tulleet toisten jäsenten rahapanoksista.

      Kaikkea tätä tukee mittava "aihetodisteiden" joukko sekä häkellyttävät samankaltaisuudet vastaavien huijausten kanssa.

      Mikä tässä vakavasti ottaen on epäselvää rikollisen toiminnan suhteen??
      Minusta (ja monen muunkin mielestä) vain se, että kuinka laajaa ja monimutkaista rikollinen toiminta on ollut eikä suinkaan se, onko sitä ollut lainkaan.

      Yksityiskohdat selviävät sitten aikanaan, kun asiaa puidaan eri oikeusasteissa.

      • Columbo

        Kyllä ja ei. Kunnioitan näkemystäsi mutta tekstisi ei silti riitä tyhjentämään koko pajatsoa. Kysymys kuuluukin kuka sulki kaupan? Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?

        Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. Valuuttakaupan tuotot jaettiin sitten lisenssiosuuksien perusteella.

        Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä. Kuten yleisesti on tiedossa, että sadoilla suomalaisilla yrityksillä on myös offshore-yhtiö tukemassa liiketoimintaansa. Case Finnair lienee myös sinulle tuttu?

        Jäsenten mukaan myös he itse ovat toimittaneet tutkijoille todisteita mutta asiakirjat ovat tulleet bumerangina takaisin. Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista.

        Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. Missä ovat todisteet WinCapitan rikolliseksi tuomitsemisen puolesta? Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista? Minä haluaisin nähdä ne mielelläni. Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään? On vain ja ainoastaan sana sanaa vastaan. Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!

        Luulisi, että Moneybookersista saa tiedot niistä jotka ovat rahaa liikutelleet WinCapitaan. Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen? Miksei myöskään kukaan sano ääneen, että jäsenet myös maksoivat miljoonien edestä veroja Suomeen. Verottaja on siis saanut osansa rikoshyödystä. Avoimuutta tässäkin asiassa.

        Mikäli sijoittajat olivat hölmöjä ja sinisilmäisiä niin Nordea, Moneybookers ja verottaja olivat vähintään yhtä hölmöjä ja sinisilmäisiä. Miksei kukaan sano tätä ääneen? Luulisi, että isoissa organisaatioissa olisi enemmän tietämystä tunnistamaan rikolliset viritykset kuin yksityisellä kansalaisella. Eikö näin kuitenkaan ole? WinCapitan toiminnasta hyötyi sijoittajien lisäksi useat tahot kuten äsken tuossa jo muutaman mainitsin. On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. Missä on avoimuus?

        Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista. Kaiketi uutisoinneissa on jotain mikä ei täsmää jäsenten näkemysten kanssa. Jäsenet eivät ole vakuuttuneita pyramidista ja tuskin on syyttäjätkään sillä syytteet olisi varsin helppo nostaa mikäli todisteet ovat aukottomat.

        Samankaltaisuus ei tee vielä toiminnasta rikollista. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Lakia meidän jokaisen täytyy kunnioittaa vaikka media onkin asettunut lain yläpuolelle. Millä oikeutuksella?

        Odotan innolla, että Kailajärvi saadaan oikeuden eteen. Pahoin pelkään, että oikeutta yritetään käydä suljetuin ovin. Avoimuutta ei voi liikaa peräänkuuluttaa.


      • Vastaa AVOIMESTI
        Columbo kirjoitti:

        Kyllä ja ei. Kunnioitan näkemystäsi mutta tekstisi ei silti riitä tyhjentämään koko pajatsoa. Kysymys kuuluukin kuka sulki kaupan? Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?

        Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. Valuuttakaupan tuotot jaettiin sitten lisenssiosuuksien perusteella.

        Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä. Kuten yleisesti on tiedossa, että sadoilla suomalaisilla yrityksillä on myös offshore-yhtiö tukemassa liiketoimintaansa. Case Finnair lienee myös sinulle tuttu?

        Jäsenten mukaan myös he itse ovat toimittaneet tutkijoille todisteita mutta asiakirjat ovat tulleet bumerangina takaisin. Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista.

        Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. Missä ovat todisteet WinCapitan rikolliseksi tuomitsemisen puolesta? Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista? Minä haluaisin nähdä ne mielelläni. Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään? On vain ja ainoastaan sana sanaa vastaan. Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!

        Luulisi, että Moneybookersista saa tiedot niistä jotka ovat rahaa liikutelleet WinCapitaan. Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen? Miksei myöskään kukaan sano ääneen, että jäsenet myös maksoivat miljoonien edestä veroja Suomeen. Verottaja on siis saanut osansa rikoshyödystä. Avoimuutta tässäkin asiassa.

        Mikäli sijoittajat olivat hölmöjä ja sinisilmäisiä niin Nordea, Moneybookers ja verottaja olivat vähintään yhtä hölmöjä ja sinisilmäisiä. Miksei kukaan sano tätä ääneen? Luulisi, että isoissa organisaatioissa olisi enemmän tietämystä tunnistamaan rikolliset viritykset kuin yksityisellä kansalaisella. Eikö näin kuitenkaan ole? WinCapitan toiminnasta hyötyi sijoittajien lisäksi useat tahot kuten äsken tuossa jo muutaman mainitsin. On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. Missä on avoimuus?

        Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista. Kaiketi uutisoinneissa on jotain mikä ei täsmää jäsenten näkemysten kanssa. Jäsenet eivät ole vakuuttuneita pyramidista ja tuskin on syyttäjätkään sillä syytteet olisi varsin helppo nostaa mikäli todisteet ovat aukottomat.

        Samankaltaisuus ei tee vielä toiminnasta rikollista. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Lakia meidän jokaisen täytyy kunnioittaa vaikka media onkin asettunut lain yläpuolelle. Millä oikeutuksella?

        Odotan innolla, että Kailajärvi saadaan oikeuden eteen. Pahoin pelkään, että oikeutta yritetään käydä suljetuin ovin. Avoimuutta ei voi liikaa peräänkuuluttaa.

        Kaupat loppui viimeistään sillon kun serverin maksut jäivät maksamatta. Eli, MIKSI SERVERIN VUOKRAA EI MAKSETTU?

        Jos offshore yhtiöt kävivät/käyvät valuuttakauppaa, NIMEÄ EDES YKSI JA NÄYTÄ TOSITE TÄSTÄ KAUPASTA.

        Onko liikaa vaadittu että capitalainen vastaisi nuihin muutenkin kuin "näytetään sitten oikeudessa"? Ole AVOIN.


      • Sherlock Holmes
        Vastaa AVOIMESTI kirjoitti:

        Kaupat loppui viimeistään sillon kun serverin maksut jäivät maksamatta. Eli, MIKSI SERVERIN VUOKRAA EI MAKSETTU?

        Jos offshore yhtiöt kävivät/käyvät valuuttakauppaa, NIMEÄ EDES YKSI JA NÄYTÄ TOSITE TÄSTÄ KAUPASTA.

        Onko liikaa vaadittu että capitalainen vastaisi nuihin muutenkin kuin "näytetään sitten oikeudessa"? Ole AVOIN.

        Hannu oikeuteen näyttämään todisteet!

        Ei saa enää pitkittää tutkintaa. Hannu oikeuteen tai kameran eteen kertomaan mitä tapahtui ja mikä meni vikaan. Kauppoja ei käydä serverillä vaan valuutta-alustalla. WinCapitan sivusto katosi ennen kuin palvelun tarjoaja sulki kotisivutilan. Jäsenen kertomaa tietoa.


      • ilmoituksen tekoon!
        Columbo kirjoitti:

        Kyllä ja ei. Kunnioitan näkemystäsi mutta tekstisi ei silti riitä tyhjentämään koko pajatsoa. Kysymys kuuluukin kuka sulki kaupan? Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?

        Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. Valuuttakaupan tuotot jaettiin sitten lisenssiosuuksien perusteella.

        Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä. Kuten yleisesti on tiedossa, että sadoilla suomalaisilla yrityksillä on myös offshore-yhtiö tukemassa liiketoimintaansa. Case Finnair lienee myös sinulle tuttu?

        Jäsenten mukaan myös he itse ovat toimittaneet tutkijoille todisteita mutta asiakirjat ovat tulleet bumerangina takaisin. Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista.

        Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. Missä ovat todisteet WinCapitan rikolliseksi tuomitsemisen puolesta? Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista? Minä haluaisin nähdä ne mielelläni. Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään? On vain ja ainoastaan sana sanaa vastaan. Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!

        Luulisi, että Moneybookersista saa tiedot niistä jotka ovat rahaa liikutelleet WinCapitaan. Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen? Miksei myöskään kukaan sano ääneen, että jäsenet myös maksoivat miljoonien edestä veroja Suomeen. Verottaja on siis saanut osansa rikoshyödystä. Avoimuutta tässäkin asiassa.

        Mikäli sijoittajat olivat hölmöjä ja sinisilmäisiä niin Nordea, Moneybookers ja verottaja olivat vähintään yhtä hölmöjä ja sinisilmäisiä. Miksei kukaan sano tätä ääneen? Luulisi, että isoissa organisaatioissa olisi enemmän tietämystä tunnistamaan rikolliset viritykset kuin yksityisellä kansalaisella. Eikö näin kuitenkaan ole? WinCapitan toiminnasta hyötyi sijoittajien lisäksi useat tahot kuten äsken tuossa jo muutaman mainitsin. On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. Missä on avoimuus?

        Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista. Kaiketi uutisoinneissa on jotain mikä ei täsmää jäsenten näkemysten kanssa. Jäsenet eivät ole vakuuttuneita pyramidista ja tuskin on syyttäjätkään sillä syytteet olisi varsin helppo nostaa mikäli todisteet ovat aukottomat.

        Samankaltaisuus ei tee vielä toiminnasta rikollista. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Lakia meidän jokaisen täytyy kunnioittaa vaikka media onkin asettunut lain yläpuolelle. Millä oikeutuksella?

        Odotan innolla, että Kailajärvi saadaan oikeuden eteen. Pahoin pelkään, että oikeutta yritetään käydä suljetuin ovin. Avoimuutta ei voi liikaa peräänkuuluttaa.

        "Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?"

        Kailajärvi itse tai joku muu ponzin ytimessä ollut. Suomalaisella poliisilla ei olisi ollut valtaa sulkea luxemburgilaisella servillä toimivaa palvelua. Serverin ylläpitäjähän kertoi, että lasku oli jätetty kuukausien ajalta maksamatta ja tiedot hävitetty.

        Tuo laskun maksamatta jättäminen kertoo minulle selkeästi millaisesta porukasta Winkkarin taustalla oli. Kaikki tehtiin sen mukaan, jotta jätettäisiin mahdollisimman vähän jälkiä ja kustannukset minimoitaisiin. Winkkarilla ei ollut osoitetta, ei puhelinnumeroa, vain pelkkä ilmaissähköposti. Tietokannat olivat tehty Word-dokumentteina (satojen miljoonien eurojen investointikerhossa!!) Domainia maksettiin vain niin lyhyen aikaa kerrallaan, että vältyttiin antamasta osoitetietoja. Serverin laksu jätettiin kylmästi maksamatta, kun sitä ei enää tarvinnut maksaa, kuukausien ajalta. Hannulla oli kuukausikaupalla aikaa hoitaa tuo lasku, kun se ylläpitäjän toimesta tuli julkiseksi, mutta eipä välittänyt maksaa (vaikka Nässjön mökkerössä kuulemma oli käteistäkin).

        "Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. "

        Miksi muuten nämä viimeiset tiedot ovat ristiriidassa Winclubin oman tiedotteen kanssa? Siinähän Winclub itse kertoi sijoittavansa varoja valuuttakauppaan. Missä ovat tiedot tilinsiirroista sille toiselle yhtiölle?

        Miksi muuten Winclubin taustalla esiintyneen yhtiön nimessä on kirjoitusvirhe? Sillä kirjoitusvirheellä nimi saadaan pikaisella vilkaisulla muistuttamaan erästä toista aivan legitiimiä yritystä...

        "Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä."

        On toki ja oikeudessa varmaankin winkkarilaiset osoittavat täsmälleen miten kuvio toimi Wincapitan valuuttakaupassa...

        "Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista."

        Unohdit mainita, että myös Hikolle toimitettiin ne asiakirjat. Niitä oli aikoinaan myös verkossa, itsekin olen niitä imuroinut talteen.

        "Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. "

        Ovatko syyttäjän todisteet esitelty julkisuudessa? Pitäisikö niin tehdä ennen oikeudenkäyntiä? Jos ei, niin mikä siinä sinulle sitten on epäselvää?

        "Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista?"

        Varmasti niin tehdäänkin oikeudenkäynnissä. Muistatko sinä jotain tapausta, jossa syyttäjä olisi ennen oikeudenkäyntiä esitellyt todisteensa julkisuudessa?

        "Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään?"

        Tuntuu niin pitkään kunnes oikeudenkäynti alkaa. Se ei ole mikään syy olla tekemättä rikosimoitusta ennen 15.6. ja hyötyä siitä että syyttäjä varmuudella ajaa juttuasi.

        "Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!"

        Sinun kannattaisi hiukan miettiä, miten tuomioistuimet ja oikeudenkäynnit tässä maassa toimivat.

        "Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen?"

        Onko winkkarilaisten toiminta jotenkin vähemmän rikollista, jos jokin muukin taho on siitä hyötynyt? Moneybookersin tehtävänä on siirtää rahaa. Tilanne on vähän sama kuin jos valittaisit siitä, että kun roisto toimeenpanee puhelimitse rikosta niin puhelinyhtiö hyötyy rikoksesta puhelinmaksun verran. Puhelinyhtiön tehtävänä on välittää puheluita, pankin tehtävänä on välittää rahaa. Se, että ne niin tekevät ei tee rikollisesta yhtään sen vähemmän rikollista.

        "Miksei kukaan sano tätä ääneen?"

        Ei mikään syy olla tekemättä rikosilmoitusta ennen 15.6. ja hyötyä siitä, että yleinen syyttäjä varmuudella ajaa juttuasi.

        "On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. "

        Jos taksikuski vie pankkirosvon tekemään pankkiryöstöä, pitäisikö hänen palauttaa kyytimaksu, koska on hyötynyt rikoksesta? Ei se taksikuski siihen itse rikokseen osallistunut, toisin kuin winkkarin sijoittajat.

        "Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. "

        Ironista, että sinä niin sanot kun juuri olet päässyt ihmettelmästä miksi kukaan ei syytä Moneybookersia, Nordeaa, verottajaa ja useita muita tahoja :-)

        "Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista."

        Osa jäsenistä varmaankin edelleen uskoo, että ei ollut kusetus. Osa ei halua tehdä rikosilmoitusta koska sponsorina on ollut lähisukulainen tai ystävä, jolle ei haluta harmia. Näitä on luultavasti paljon. Mutta sitten ovat ne, jotka eivät ilmoitusta tehneet koska eivät halua vastata kysymyksiin sijoitettujen rahojen alkuperästä. Ne ihmiset pitää saada käpälälautaan ja siihen on paras keino auttaa poliisia nyt. Ei muuta kuin kamarille rikosilmoitusta tekemään ja ennen 15.6. pääsee vielä varmuudella hyötymään siitä että yleinen syyttäjä ajaa sinun asiaasi.

        " Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan."

        Miksei maksanut serverin laskua?


      • Koff Shore
        Vastaa AVOIMESTI kirjoitti:

        Kaupat loppui viimeistään sillon kun serverin maksut jäivät maksamatta. Eli, MIKSI SERVERIN VUOKRAA EI MAKSETTU?

        Jos offshore yhtiöt kävivät/käyvät valuuttakauppaa, NIMEÄ EDES YKSI JA NÄYTÄ TOSITE TÄSTÄ KAUPASTA.

        Onko liikaa vaadittu että capitalainen vastaisi nuihin muutenkin kuin "näytetään sitten oikeudessa"? Ole AVOIN.

        jos kerran Capitan valuuttakauppaan liittyviä offshore-yhtiöitä oli useitakin, niin pistäkööt kapitaanot nimiä ja yhteystietoja kehiin. Joku lehti varmasti hoitaisi asioiden tiedustelemisen mielellään, jymujutut kun ovat aina haussa. Ja nuo yhteystiedot voisivat kiinnostaa Capitaan sijoittaneitakin, poliisista puhumattakaan:-)


      • ohjelma kikkare
        Sherlock Holmes kirjoitti:

        Hannu oikeuteen näyttämään todisteet!

        Ei saa enää pitkittää tutkintaa. Hannu oikeuteen tai kameran eteen kertomaan mitä tapahtui ja mikä meni vikaan. Kauppoja ei käydä serverillä vaan valuutta-alustalla. WinCapitan sivusto katosi ennen kuin palvelun tarjoaja sulki kotisivutilan. Jäsenen kertomaa tietoa.

        FxTrader ohjelma sijaitsi KLUBIN serverillä. Jäsenet ovat VÄITTÄNEET KÄYTTÄNEENSÄ tätä "ohjelmaa" treidaukseen.

        Eli, KAUPAT loppuivat kun serveri katosi. MIKSI SERVERIN VUOKRAA EI MAKSETTU?


      • tietoinen...
        ohjelma kikkare kirjoitti:

        FxTrader ohjelma sijaitsi KLUBIN serverillä. Jäsenet ovat VÄITTÄNEET KÄYTTÄNEENSÄ tätä "ohjelmaa" treidaukseen.

        Eli, KAUPAT loppuivat kun serveri katosi. MIKSI SERVERIN VUOKRAA EI MAKSETTU?

        siitä, että clubilla oli kaksi serveriä?

        Toisella oli ns. ahtopainemittari ja toisella se ns. kirjanpitoalusta. Toinen servereistä oli USA:ssa ja toinen aluksi Suomessa, sitten Luxemburgissa. Selvitäpä se, mitä kävi USA:n serverille.


      • Tunnistan rotan
        ilmoituksen tekoon! kirjoitti:

        "Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?"

        Kailajärvi itse tai joku muu ponzin ytimessä ollut. Suomalaisella poliisilla ei olisi ollut valtaa sulkea luxemburgilaisella servillä toimivaa palvelua. Serverin ylläpitäjähän kertoi, että lasku oli jätetty kuukausien ajalta maksamatta ja tiedot hävitetty.

        Tuo laskun maksamatta jättäminen kertoo minulle selkeästi millaisesta porukasta Winkkarin taustalla oli. Kaikki tehtiin sen mukaan, jotta jätettäisiin mahdollisimman vähän jälkiä ja kustannukset minimoitaisiin. Winkkarilla ei ollut osoitetta, ei puhelinnumeroa, vain pelkkä ilmaissähköposti. Tietokannat olivat tehty Word-dokumentteina (satojen miljoonien eurojen investointikerhossa!!) Domainia maksettiin vain niin lyhyen aikaa kerrallaan, että vältyttiin antamasta osoitetietoja. Serverin laksu jätettiin kylmästi maksamatta, kun sitä ei enää tarvinnut maksaa, kuukausien ajalta. Hannulla oli kuukausikaupalla aikaa hoitaa tuo lasku, kun se ylläpitäjän toimesta tuli julkiseksi, mutta eipä välittänyt maksaa (vaikka Nässjön mökkerössä kuulemma oli käteistäkin).

        "Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. "

        Miksi muuten nämä viimeiset tiedot ovat ristiriidassa Winclubin oman tiedotteen kanssa? Siinähän Winclub itse kertoi sijoittavansa varoja valuuttakauppaan. Missä ovat tiedot tilinsiirroista sille toiselle yhtiölle?

        Miksi muuten Winclubin taustalla esiintyneen yhtiön nimessä on kirjoitusvirhe? Sillä kirjoitusvirheellä nimi saadaan pikaisella vilkaisulla muistuttamaan erästä toista aivan legitiimiä yritystä...

        "Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä."

        On toki ja oikeudessa varmaankin winkkarilaiset osoittavat täsmälleen miten kuvio toimi Wincapitan valuuttakaupassa...

        "Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista."

        Unohdit mainita, että myös Hikolle toimitettiin ne asiakirjat. Niitä oli aikoinaan myös verkossa, itsekin olen niitä imuroinut talteen.

        "Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. "

        Ovatko syyttäjän todisteet esitelty julkisuudessa? Pitäisikö niin tehdä ennen oikeudenkäyntiä? Jos ei, niin mikä siinä sinulle sitten on epäselvää?

        "Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista?"

        Varmasti niin tehdäänkin oikeudenkäynnissä. Muistatko sinä jotain tapausta, jossa syyttäjä olisi ennen oikeudenkäyntiä esitellyt todisteensa julkisuudessa?

        "Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään?"

        Tuntuu niin pitkään kunnes oikeudenkäynti alkaa. Se ei ole mikään syy olla tekemättä rikosimoitusta ennen 15.6. ja hyötyä siitä että syyttäjä varmuudella ajaa juttuasi.

        "Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!"

        Sinun kannattaisi hiukan miettiä, miten tuomioistuimet ja oikeudenkäynnit tässä maassa toimivat.

        "Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen?"

        Onko winkkarilaisten toiminta jotenkin vähemmän rikollista, jos jokin muukin taho on siitä hyötynyt? Moneybookersin tehtävänä on siirtää rahaa. Tilanne on vähän sama kuin jos valittaisit siitä, että kun roisto toimeenpanee puhelimitse rikosta niin puhelinyhtiö hyötyy rikoksesta puhelinmaksun verran. Puhelinyhtiön tehtävänä on välittää puheluita, pankin tehtävänä on välittää rahaa. Se, että ne niin tekevät ei tee rikollisesta yhtään sen vähemmän rikollista.

        "Miksei kukaan sano tätä ääneen?"

        Ei mikään syy olla tekemättä rikosilmoitusta ennen 15.6. ja hyötyä siitä, että yleinen syyttäjä varmuudella ajaa juttuasi.

        "On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. "

        Jos taksikuski vie pankkirosvon tekemään pankkiryöstöä, pitäisikö hänen palauttaa kyytimaksu, koska on hyötynyt rikoksesta? Ei se taksikuski siihen itse rikokseen osallistunut, toisin kuin winkkarin sijoittajat.

        "Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. "

        Ironista, että sinä niin sanot kun juuri olet päässyt ihmettelmästä miksi kukaan ei syytä Moneybookersia, Nordeaa, verottajaa ja useita muita tahoja :-)

        "Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista."

        Osa jäsenistä varmaankin edelleen uskoo, että ei ollut kusetus. Osa ei halua tehdä rikosilmoitusta koska sponsorina on ollut lähisukulainen tai ystävä, jolle ei haluta harmia. Näitä on luultavasti paljon. Mutta sitten ovat ne, jotka eivät ilmoitusta tehneet koska eivät halua vastata kysymyksiin sijoitettujen rahojen alkuperästä. Ne ihmiset pitää saada käpälälautaan ja siihen on paras keino auttaa poliisia nyt. Ei muuta kuin kamarille rikosilmoitusta tekemään ja ennen 15.6. pääsee vielä varmuudella hyötymään siitä että yleinen syyttäjä ajaa sinun asiaasi.

        " Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan."

        Miksei maksanut serverin laskua?

        3 x 15.6.

        LOL

        Kuka sinulle maksaa tästä? oikeesti!


      • avoin sielä.
        tietoinen... kirjoitti:

        siitä, että clubilla oli kaksi serveriä?

        Toisella oli ns. ahtopainemittari ja toisella se ns. kirjanpitoalusta. Toinen servereistä oli USA:ssa ja toinen aluksi Suomessa, sitten Luxemburgissa. Selvitäpä se, mitä kävi USA:n serverille.

        Puhe toisesta serveristä on täyttä höpö höpöä, jos olit klubilainen niin tiedät sen :) Oleppas avoin, älä keksi asioita.


      • tarkennus
        ilmoituksen tekoon! kirjoitti:

        "Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?"

        Kailajärvi itse tai joku muu ponzin ytimessä ollut. Suomalaisella poliisilla ei olisi ollut valtaa sulkea luxemburgilaisella servillä toimivaa palvelua. Serverin ylläpitäjähän kertoi, että lasku oli jätetty kuukausien ajalta maksamatta ja tiedot hävitetty.

        Tuo laskun maksamatta jättäminen kertoo minulle selkeästi millaisesta porukasta Winkkarin taustalla oli. Kaikki tehtiin sen mukaan, jotta jätettäisiin mahdollisimman vähän jälkiä ja kustannukset minimoitaisiin. Winkkarilla ei ollut osoitetta, ei puhelinnumeroa, vain pelkkä ilmaissähköposti. Tietokannat olivat tehty Word-dokumentteina (satojen miljoonien eurojen investointikerhossa!!) Domainia maksettiin vain niin lyhyen aikaa kerrallaan, että vältyttiin antamasta osoitetietoja. Serverin laksu jätettiin kylmästi maksamatta, kun sitä ei enää tarvinnut maksaa, kuukausien ajalta. Hannulla oli kuukausikaupalla aikaa hoitaa tuo lasku, kun se ylläpitäjän toimesta tuli julkiseksi, mutta eipä välittänyt maksaa (vaikka Nässjön mökkerössä kuulemma oli käteistäkin).

        "Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. "

        Miksi muuten nämä viimeiset tiedot ovat ristiriidassa Winclubin oman tiedotteen kanssa? Siinähän Winclub itse kertoi sijoittavansa varoja valuuttakauppaan. Missä ovat tiedot tilinsiirroista sille toiselle yhtiölle?

        Miksi muuten Winclubin taustalla esiintyneen yhtiön nimessä on kirjoitusvirhe? Sillä kirjoitusvirheellä nimi saadaan pikaisella vilkaisulla muistuttamaan erästä toista aivan legitiimiä yritystä...

        "Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä."

        On toki ja oikeudessa varmaankin winkkarilaiset osoittavat täsmälleen miten kuvio toimi Wincapitan valuuttakaupassa...

        "Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista."

        Unohdit mainita, että myös Hikolle toimitettiin ne asiakirjat. Niitä oli aikoinaan myös verkossa, itsekin olen niitä imuroinut talteen.

        "Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. "

        Ovatko syyttäjän todisteet esitelty julkisuudessa? Pitäisikö niin tehdä ennen oikeudenkäyntiä? Jos ei, niin mikä siinä sinulle sitten on epäselvää?

        "Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista?"

        Varmasti niin tehdäänkin oikeudenkäynnissä. Muistatko sinä jotain tapausta, jossa syyttäjä olisi ennen oikeudenkäyntiä esitellyt todisteensa julkisuudessa?

        "Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään?"

        Tuntuu niin pitkään kunnes oikeudenkäynti alkaa. Se ei ole mikään syy olla tekemättä rikosimoitusta ennen 15.6. ja hyötyä siitä että syyttäjä varmuudella ajaa juttuasi.

        "Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!"

        Sinun kannattaisi hiukan miettiä, miten tuomioistuimet ja oikeudenkäynnit tässä maassa toimivat.

        "Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen?"

        Onko winkkarilaisten toiminta jotenkin vähemmän rikollista, jos jokin muukin taho on siitä hyötynyt? Moneybookersin tehtävänä on siirtää rahaa. Tilanne on vähän sama kuin jos valittaisit siitä, että kun roisto toimeenpanee puhelimitse rikosta niin puhelinyhtiö hyötyy rikoksesta puhelinmaksun verran. Puhelinyhtiön tehtävänä on välittää puheluita, pankin tehtävänä on välittää rahaa. Se, että ne niin tekevät ei tee rikollisesta yhtään sen vähemmän rikollista.

        "Miksei kukaan sano tätä ääneen?"

        Ei mikään syy olla tekemättä rikosilmoitusta ennen 15.6. ja hyötyä siitä, että yleinen syyttäjä varmuudella ajaa juttuasi.

        "On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. "

        Jos taksikuski vie pankkirosvon tekemään pankkiryöstöä, pitäisikö hänen palauttaa kyytimaksu, koska on hyötynyt rikoksesta? Ei se taksikuski siihen itse rikokseen osallistunut, toisin kuin winkkarin sijoittajat.

        "Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. "

        Ironista, että sinä niin sanot kun juuri olet päässyt ihmettelmästä miksi kukaan ei syytä Moneybookersia, Nordeaa, verottajaa ja useita muita tahoja :-)

        "Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista."

        Osa jäsenistä varmaankin edelleen uskoo, että ei ollut kusetus. Osa ei halua tehdä rikosilmoitusta koska sponsorina on ollut lähisukulainen tai ystävä, jolle ei haluta harmia. Näitä on luultavasti paljon. Mutta sitten ovat ne, jotka eivät ilmoitusta tehneet koska eivät halua vastata kysymyksiin sijoitettujen rahojen alkuperästä. Ne ihmiset pitää saada käpälälautaan ja siihen on paras keino auttaa poliisia nyt. Ei muuta kuin kamarille rikosilmoitusta tekemään ja ennen 15.6. pääsee vielä varmuudella hyötymään siitä että yleinen syyttäjä ajaa sinun asiaasi.

        " Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan."

        Miksei maksanut serverin laskua?

        "Miksi muuten nämä viimeiset tiedot ovat ristiriidassa Winclubin oman tiedotteen kanssa? "

        Ei ole ristiriidassa. Klubi puhui aina pelkistä "omista treidaajistaan" sekä aina lisensseistä.

        "Unohdit mainita, että myös Hikolle toimitettiin ne asiakirjat. Niitä oli aikoinaan myös verkossa, itsekin olen niitä imuroinut talteen."

        Ei pidä paikkaansa. Hikon todisteet oli ladattu internet-sivuilta. Ne sivut eivät sisältäneet Alibissa ollutta Metatrader-vertailua. Voit kysyä asiaa Hikolta.

        "Miksei maksanut serverin laskua?"

        Tiesithän, että ns. asiakas-kirjanpitoalusta oli Suomessa ja Luxemburgissa sekä ns. ahtopainemittari USA:ssa? Mitä tapahtui USA:n serverille, kuka krakkeroi tietokannat? Äläkä esitä vastakysymyksiä, en ota asiaan enempää kantaa.


      • 2. serveristä
        tarkennus kirjoitti:

        "Miksi muuten nämä viimeiset tiedot ovat ristiriidassa Winclubin oman tiedotteen kanssa? "

        Ei ole ristiriidassa. Klubi puhui aina pelkistä "omista treidaajistaan" sekä aina lisensseistä.

        "Unohdit mainita, että myös Hikolle toimitettiin ne asiakirjat. Niitä oli aikoinaan myös verkossa, itsekin olen niitä imuroinut talteen."

        Ei pidä paikkaansa. Hikon todisteet oli ladattu internet-sivuilta. Ne sivut eivät sisältäneet Alibissa ollutta Metatrader-vertailua. Voit kysyä asiaa Hikolta.

        "Miksei maksanut serverin laskua?"

        Tiesithän, että ns. asiakas-kirjanpitoalusta oli Suomessa ja Luxemburgissa sekä ns. ahtopainemittari USA:ssa? Mitä tapahtui USA:n serverille, kuka krakkeroi tietokannat? Äläkä esitä vastakysymyksiä, en ota asiaan enempää kantaa.

        Se että KLUBIN serverillä ollut kikkare luki tietystä IPstä dataa ei tarkoita että se oli KLUBIN serveri, ja tiedät sen itsekkin. Serveri ei muutu klubin serveriksi ihan noin vain jos sieltä luetaan dataa. Vai väitätkö että jos FxTrader olisi lukenut esim. googlen serveriltä, em serveri olisi ollut klubin?


      • tasan
        avoin sielä. kirjoitti:

        Puhe toisesta serveristä on täyttä höpö höpöä, jos olit klubilainen niin tiedät sen :) Oleppas avoin, älä keksi asioita.

        fakta, kyllä sinä sen tiedät.

        Koska olet jäsen, niin muistathan useammatkin (3-4 kpl ainakin) tapaukset, joissa kirjanpitoalusta toimi, mutta FxTrader ei? Sehän johtui yhteysongelmista jenkki-serveriin, ja siitä tuli huomautus sivuille.


      • penniäkään
        Tunnistan rotan kirjoitti:

        3 x 15.6.

        LOL

        Kuka sinulle maksaa tästä? oikeesti!

        Ei kukaan. Sinua kai harmitti pointtini, kun yrität luoda epäillystä tarkoitusperistäni. Vastaisit mielummin asiapohjalta, jos pystyt.

        Toisto sen vuoksi, että kertaus on opintojen äiti. Onhan se aivan selvää mihin Columbo pyrkii (siihen, että rikosilmoituksia tehtäisi) . Sitä mitä hän kirjoittaa pitää arvioida siltä pohjalta kuinka relevanttia se on itse asian kannalta (eli siis rikosilmoituksen tekemisen kannalta). Columbo yrittää pyörittää asian sekaisin ja saada mahdolliset rikosilmoituksen tekijät pohtimaan epäolennaisuuksia. Toistamalla itse asiaa, yritän palauttaa asian ytimen mieleen.

        Huomasitko, että mainitsin rikosilmoitukset kolmasti? Enkä saanut penniäkään. Toivottavasti sinua edes nauratti.


      • vaan itsellesi
        2. serveristä kirjoitti:

        Se että KLUBIN serverillä ollut kikkare luki tietystä IPstä dataa ei tarkoita että se oli KLUBIN serveri, ja tiedät sen itsekkin. Serveri ei muutu klubin serveriksi ihan noin vain jos sieltä luetaan dataa. Vai väitätkö että jos FxTrader olisi lukenut esim. googlen serveriltä, em serveri olisi ollut klubin?

        et olekaan jäsen, ei puhuta enempää tästä asiasta :D


      • pötyä
        tasan kirjoitti:

        fakta, kyllä sinä sen tiedät.

        Koska olet jäsen, niin muistathan useammatkin (3-4 kpl ainakin) tapaukset, joissa kirjanpitoalusta toimi, mutta FxTrader ei? Sehän johtui yhteysongelmista jenkki-serveriin, ja siitä tuli huomautus sivuille.

        Se että FxTrader "haki" ulkoisesta IPstä (väittämäsi 2. serveri) dataa, __ei tarkoita että kyseinen serveri oli klubin__. Jos FxTrader olisi lukenut googlen serveriltä, tuon logiikan mukaan googlen serveri olisi ollut klubin myös.

        Eli, keskityppäs nyt vain vastaamaan avoimesti MIKSI SERVERIN MAKSUA EI MAKSETTU?


      • ottamaan kantaa
        tarkennus kirjoitti:

        "Miksi muuten nämä viimeiset tiedot ovat ristiriidassa Winclubin oman tiedotteen kanssa? "

        Ei ole ristiriidassa. Klubi puhui aina pelkistä "omista treidaajistaan" sekä aina lisensseistä.

        "Unohdit mainita, että myös Hikolle toimitettiin ne asiakirjat. Niitä oli aikoinaan myös verkossa, itsekin olen niitä imuroinut talteen."

        Ei pidä paikkaansa. Hikon todisteet oli ladattu internet-sivuilta. Ne sivut eivät sisältäneet Alibissa ollutta Metatrader-vertailua. Voit kysyä asiaa Hikolta.

        "Miksei maksanut serverin laskua?"

        Tiesithän, että ns. asiakas-kirjanpitoalusta oli Suomessa ja Luxemburgissa sekä ns. ahtopainemittari USA:ssa? Mitä tapahtui USA:n serverille, kuka krakkeroi tietokannat? Äläkä esitä vastakysymyksiä, en ota asiaan enempää kantaa.

        "Tiesithän, että ns. asiakas-kirjanpitoalusta oli Suomessa ja Luxemburgissa sekä ns. ahtopainemittari USA:ssa?"

        Näytä 1,5 -vuoden takaisista keskusteluista linkki, jossa todetaan servereitä olleen kaksi.

        "Mitä tapahtui USA:n serverille, kuka krakkeroi tietokannat?"

        Osoita ensin sen olemassaolo.

        "Äläkä esitä vastakysymyksiä, en ota asiaan enempää kantaa."

        Et tietenkään ota kantaa. Tuota serverin laskun maksamatta jättämistä olen pitänyt ajoittain esillä tällä palstalla viime syksystä. Ei siihen tule mitään kunnollista vastausta sponsoreilta. Se osoittaa niin nolosti millaisin tarkoitusperin Winkkari-ponzin pyörittäjät olivat liikkeellä.


      • oli tunnettu
        vaan itsellesi kirjoitti:

        et olekaan jäsen, ei puhuta enempää tästä asiasta :D

        Osoita, että tuo toinen serveri on mainittu jossakin ennen kuin nyt otit sen esiin.


      • kuin...
        pötyä kirjoitti:

        Se että FxTrader "haki" ulkoisesta IPstä (väittämäsi 2. serveri) dataa, __ei tarkoita että kyseinen serveri oli klubin__. Jos FxTrader olisi lukenut googlen serveriltä, tuon logiikan mukaan googlen serveri olisi ollut klubin myös.

        Eli, keskityppäs nyt vain vastaamaan avoimesti MIKSI SERVERIN MAKSUA EI MAKSETTU?

        lintulauta! Etkä ole jäsen.


      • paskahattukauppias
        kuin... kirjoitti:

        lintulauta! Etkä ole jäsen.

        pistää todisteet kehiin kommenttiensa puolesta tai valmistautuu syömään hatullisen paskaa!


      • .......................
        Columbo kirjoitti:

        Kyllä ja ei. Kunnioitan näkemystäsi mutta tekstisi ei silti riitä tyhjentämään koko pajatsoa. Kysymys kuuluukin kuka sulki kaupan? Jäsenten mukaan Kailajärvi ei sulkenut kauppaa. Mikä taho sulki WinCapitan sivuston?

        Viimeisten tietojen mukaan WinCapita pyöritteli lisenssejä ja toinen yhtiö kävi valuuttakauppaa. Valuuttakaupan tuotot jaettiin sitten lisenssiosuuksien perusteella.

        Offshore-yhtiöitä on ollut ja on yhä. Kuten yleisesti on tiedossa, että sadoilla suomalaisilla yrityksillä on myös offshore-yhtiö tukemassa liiketoimintaansa. Case Finnair lienee myös sinulle tuttu?

        Jäsenten mukaan myös he itse ovat toimittaneet tutkijoille todisteita mutta asiakirjat ovat tulleet bumerangina takaisin. Alibilla näytti olevan käytössään myös jonkinlaisia asiakirjoja käydyistä valuuttakaupoista.

        Epäselvää tässä on todisteiden puute myös syytteiden osalta. Missä ovat todisteet WinCapitan rikolliseksi tuomitsemisen puolesta? Mikäli sellaisia on olemassa miksei niitä voi julkaista? Minä haluaisin nähdä ne mielelläni. Nyt tuntuu ettei kenelläkään ole mitään näyttöjä mistään? On vain ja ainoastaan sana sanaa vastaan. Kunnon todisteilla rikollisesta toiminnasta rikosilmoituksen tekijöitä olisi jonoksi asti. Todisteet esille kiitos!

        Luulisi, että Moneybookersista saa tiedot niistä jotka ovat rahaa liikutelleet WinCapitaan. Moneybookers on myös saanut merkittävän rikoshyödyn WinCapitan toimintavuosien aikana. Mikset kukaan sano tätä ääneen? Miksei myöskään kukaan sano ääneen, että jäsenet myös maksoivat miljoonien edestä veroja Suomeen. Verottaja on siis saanut osansa rikoshyödystä. Avoimuutta tässäkin asiassa.

        Mikäli sijoittajat olivat hölmöjä ja sinisilmäisiä niin Nordea, Moneybookers ja verottaja olivat vähintään yhtä hölmöjä ja sinisilmäisiä. Miksei kukaan sano tätä ääneen? Luulisi, että isoissa organisaatioissa olisi enemmän tietämystä tunnistamaan rikolliset viritykset kuin yksityisellä kansalaisella. Eikö näin kuitenkaan ole? WinCapitan toiminnasta hyötyi sijoittajien lisäksi useat tahot kuten äsken tuossa jo muutaman mainitsin. On väärin syyttää vain ja ainostaan sijoittajia. Jokaisen tulisi kantaa vastuu omasta tekemisestään eikä hakea syyllistä naapurista. Missä on avoimuus?

        Vain n. 20% jäsenistä on tehnyt rikosilmoituksen ja jostain syystä he eivät ole vakuuttuneita median uutisoinnista. Kaiketi uutisoinneissa on jotain mikä ei täsmää jäsenten näkemysten kanssa. Jäsenet eivät ole vakuuttuneita pyramidista ja tuskin on syyttäjätkään sillä syytteet olisi varsin helppo nostaa mikäli todisteet ovat aukottomat.

        Samankaltaisuus ei tee vielä toiminnasta rikollista. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Lakia meidän jokaisen täytyy kunnioittaa vaikka media onkin asettunut lain yläpuolelle. Millä oikeutuksella?

        Odotan innolla, että Kailajärvi saadaan oikeuden eteen. Pahoin pelkään, että oikeutta yritetään käydä suljetuin ovin. Avoimuutta ei voi liikaa peräänkuuluttaa.

        Koff Shore tuossa kuittailikin melko hyvin asiat nippuun ja mainitsi myös tästä, joka jää koko ajan winkkarimiehiltä huomiotta.
        Osaisiko Columbo vastata vuorostaan?

        Mitä Winclub/Wincapitan nokkamiehenä tunnetuksi tullut Hannu Kailajärvi teki ajalla 8.3. - arviolta 12.12. 2008 välisenä aikana?

        Miksi hän ei toiminut niin, että tämä WC:nä tunnettu valuutta-lisenssikauppa-offshore yms -yhtiö(tms)rypäs olisi voinut jatkaa toimintaansa?

        Miksi? Mitä hän teki? Faktaa kiitos; ei arvailua tai joutavia spekulaatioita.
        Ja missä ne rahat ovat?


      • jäsen, niin
        oli tunnettu kirjoitti:

        Osoita, että tuo toinen serveri on mainittu jossakin ennen kuin nyt otit sen esiin.

        tietäisit sen kyllä. Se ei edes ollut salaisuus. Voin katsoa kyllä vanhoja screen-shotteja läpi, pistän näkyville jos löytyy.


      • odotellessa
        jäsen, niin kirjoitti:

        tietäisit sen kyllä. Se ei edes ollut salaisuus. Voin katsoa kyllä vanhoja screen-shotteja läpi, pistän näkyville jos löytyy.

        Odotamme, että palaat asiaan.


      • vastaa REHELLISESTI
        jäsen, niin kirjoitti:

        tietäisit sen kyllä. Se ei edes ollut salaisuus. Voin katsoa kyllä vanhoja screen-shotteja läpi, pistän näkyville jos löytyy.

        No, laitappas screenshottia.

        Ja sen on parempi olla joku MUU kuin se "wishforex.com" IP, sillä em. ei todellakaan winkkarin ollut :)

        Eli, http://69.94.131.239/fxsignalsonlinedia.php ei todellakaan ollut wincapitan serveri, mutta senhän tiesitkin. Mikä oli siis tämä TOINEN SERVERI? Sitä screenshottia, kiitos.

        Mutta joo, vastaappas nyt vaan rehellisesti. MIKSI SERVERIN LASKUA EI MAKSETTU? "Miljardiluokan bisness" eikä makseta parin kympin serveriä...


    • häiritsee ja

      oikeastaan ärsyttää joka ikinen kerta, kun ponzi huijauksen yhteydessä puhutaan voitolla olemisesta. Ei varkaus ole voitto, vaan varkaus!
      Sen vuoksi en edes viitsi lukea pitään puolustelu- tai selitelypuheenvuoroja yhtään pidemmalle.

      • pitää olla

        "mitään" :)


      • Columbo

        Ennen oikeuden päätöstä kaikki on vain sanahelinää. WinCapitasta on moni voitolla. Luulen, että useampi kuin osaat edes kuvitella. Käsitykseni mukaan suuri voittajien joukko ei ole kovinkaan tyypillinen ponzeissa.

        Mielestäni ennen oikeuden päätöstä voitolla oleminen on täysin oikea termi WinCapitan jäsenten luokittelussa. On voittajat ja häviäjät sekä ne ketkä ovat omillaan. Ei kannata ärsyyntyä jos et ole häviöllä.


      • Sinä kirjoitat
        Columbo kirjoitti:

        Ennen oikeuden päätöstä kaikki on vain sanahelinää. WinCapitasta on moni voitolla. Luulen, että useampi kuin osaat edes kuvitella. Käsitykseni mukaan suuri voittajien joukko ei ole kovinkaan tyypillinen ponzeissa.

        Mielestäni ennen oikeuden päätöstä voitolla oleminen on täysin oikea termi WinCapitan jäsenten luokittelussa. On voittajat ja häviäjät sekä ne ketkä ovat omillaan. Ei kannata ärsyyntyä jos et ole häviöllä.

        seuraavaa: "Mikäli WinCapita oli pyramidi rahat kerätään kyllä pois voitolla olevilta.", niin ilmoitat selkesti mielipiteenäsi, että vaikka/kun Capita-ponzi todettaisiin/todetaan oikeudenKIN päätöksellä huijaukseksi, niin rahat keränneet olisivat olleet voitolla. Huijaksella rahaa saaneet ovat siis voittajia!? Kirjoituksesi kertoo täysin Sinun asenteesi koko caseen.
        Ihan hatun nostoinen kirjoituksesi muutoin on, sillä kukaan muu sponsori ei olekaan tähän mennessä tajunnut lähestyä huijattuja noin maltillisella tavalla.
        Itse en ole suostunut lahjoittaan rahojani huijareille, sillä tajusin ensimmäisestä tutustumisestani ko. huijausyritykseen, mistä on kysymys.


      • Columbo
        Sinä kirjoitat kirjoitti:

        seuraavaa: "Mikäli WinCapita oli pyramidi rahat kerätään kyllä pois voitolla olevilta.", niin ilmoitat selkesti mielipiteenäsi, että vaikka/kun Capita-ponzi todettaisiin/todetaan oikeudenKIN päätöksellä huijaukseksi, niin rahat keränneet olisivat olleet voitolla. Huijaksella rahaa saaneet ovat siis voittajia!? Kirjoituksesi kertoo täysin Sinun asenteesi koko caseen.
        Ihan hatun nostoinen kirjoituksesi muutoin on, sillä kukaan muu sponsori ei olekaan tähän mennessä tajunnut lähestyä huijattuja noin maltillisella tavalla.
        Itse en ole suostunut lahjoittaan rahojani huijareille, sillä tajusin ensimmäisestä tutustumisestani ko. huijausyritykseen, mistä on kysymys.

        Kiitos ystävällisistä sanoista. En siltikään ole sponsori.

        Ilmassa on jonkinlaista väärinymmärrystä käyttämistäni termeistä.

        Voittajalla tarkoitan henkilöä joka on kotiuttanut enemmän kuin sijoittanut.
        Häviäjällä tarkoitan henkilöä joka on sijoittanut enemmän kuin kotiuttanut.

        Ymmärsit minua väärin. Mikäli WinCapita todetaan oikeudessa pyramidiksi ei ole olemassa voittajia. Silloin on olemassa vain rikoshyödyn saaneita.

        Asenteeni casea kohtaa on utelias. En ole suuremmin puolesta enkä vastaan.
        Jokaisen rahojansa hävinneen tulee ehdottomasti saada omansa takaisin joko sitten WinCapitasta tai tämän hetkisiltä "voittajilta".

        Mikäli KRP olisi tiedottanut laadukkaammin ja informatiivisemmmin niin väitän, että jäseniä ei tarvitsisi patistaa rikosilmoitusten tekoon. Mielestäni tiedotus on todella pahasti epäonnistunut koko casen osalta. Nykyisessä tiedottamisessa tiedotetaan mielikuvia eikä todellisia faktoja. Kyllä maailmaan puhetta mahtuu.


      • Matlockin avustaja
        Columbo kirjoitti:

        Kiitos ystävällisistä sanoista. En siltikään ole sponsori.

        Ilmassa on jonkinlaista väärinymmärrystä käyttämistäni termeistä.

        Voittajalla tarkoitan henkilöä joka on kotiuttanut enemmän kuin sijoittanut.
        Häviäjällä tarkoitan henkilöä joka on sijoittanut enemmän kuin kotiuttanut.

        Ymmärsit minua väärin. Mikäli WinCapita todetaan oikeudessa pyramidiksi ei ole olemassa voittajia. Silloin on olemassa vain rikoshyödyn saaneita.

        Asenteeni casea kohtaa on utelias. En ole suuremmin puolesta enkä vastaan.
        Jokaisen rahojansa hävinneen tulee ehdottomasti saada omansa takaisin joko sitten WinCapitasta tai tämän hetkisiltä "voittajilta".

        Mikäli KRP olisi tiedottanut laadukkaammin ja informatiivisemmmin niin väitän, että jäseniä ei tarvitsisi patistaa rikosilmoitusten tekoon. Mielestäni tiedotus on todella pahasti epäonnistunut koko casen osalta. Nykyisessä tiedottamisessa tiedotetaan mielikuvia eikä todellisia faktoja. Kyllä maailmaan puhetta mahtuu.

        KRP:n tiedotuksia varauksetta, suurimman kritiikin kohdistan sanavalintoihin, jotka eivät aina ole olleet riittävän täsmällisiä = ovat jättäneet liikaa pelivaraa kapitaanojen mielikuvituksellisille tulkinnoille. Tässä suhteessa KRP on kyllä petrannut kovasti sitten ensimmäisten tiedotteiden, mikä näkyy myös siinä että kapitaanot nykyään pyrkivät pikemminkin syyttämään KRP:tä valehtelusta kuin lukemaan rivien välistä yhtä jos toista.

        Mutta mitäpä mieltä olet Capitan tiedotustoiminnasta?

        P.S. kapitaanot, turha tulla sanomaan etteivät privaattiklubin tiedotteet kuulu ulkopuolisille, jäsenetkin ovat olleet huhujen varassa jo 15 kk. Jos toiminnan luonne on jotakin muuta kuin KRP:n tiedotteista voisi päätellä, niin mikä estää pistämästä tiedotetta vaikkapa jollekin Argentiinalaiselle serverille?


      • kyllähän
        Matlockin avustaja kirjoitti:

        KRP:n tiedotuksia varauksetta, suurimman kritiikin kohdistan sanavalintoihin, jotka eivät aina ole olleet riittävän täsmällisiä = ovat jättäneet liikaa pelivaraa kapitaanojen mielikuvituksellisille tulkinnoille. Tässä suhteessa KRP on kyllä petrannut kovasti sitten ensimmäisten tiedotteiden, mikä näkyy myös siinä että kapitaanot nykyään pyrkivät pikemminkin syyttämään KRP:tä valehtelusta kuin lukemaan rivien välistä yhtä jos toista.

        Mutta mitäpä mieltä olet Capitan tiedotustoiminnasta?

        P.S. kapitaanot, turha tulla sanomaan etteivät privaattiklubin tiedotteet kuulu ulkopuolisille, jäsenetkin ovat olleet huhujen varassa jo 15 kk. Jos toiminnan luonne on jotakin muuta kuin KRP:n tiedotteista voisi päätellä, niin mikä estää pistämästä tiedotetta vaikkapa jollekin Argentiinalaiselle serverille?

        Capita-ponzin huijaajilla olisi ollut mahdollisuus julkisesti kertoa faktoja. Taatusti olisi tullut tv-aikaa ja tulisi edelleenkin, eikä huijattujen tarvitsisi mankua videointeja (tosin nuo ovat sponssien itkuja). Ei kukaan estänyt Kailajärveä ottamasta yhteyttä esim 45 min ohjelman tekijöihin ennen kiinni jäämistään ja eiköhän Martiskainenkin pääsisi televisioon "tiedottamaan" jos vain haluja olisi. Harvassa on kuitenkin sellaiset selkärankaiset, jotka tulevat julkisesti kertomaan olleensa huijareita.
        Se miksi ilmojen tekijöitä on kuitenkin vain n 2000, johtunee suurimmaksi osaksi siitä, että he ovat kuitenkin loppujen lopuksi tajunneet, mistä on kysymys, ja luottaneet siihen että "näin hyvä homma" ei katkea, vaan huijattavia riittää jatkossakin. Niinhän kaikkiin kiertokirjeisiin osallistujat ajattelevat.
        Toinen syy tuon lisäksi lienee se, että sponssit ovat harvalle olleet tuntemattomia ihmisiä, vaan he ovat naapureita, sukulaisia, työ- tai muita kavereita. Molemmissa tapauksissa suurin joukko on vain päättänyt kärsiä omat töppäilyt tässäkin asiassa kaikessa hiljaisuudessa.


      • Mr Toppila
        Columbo kirjoitti:

        Kiitos ystävällisistä sanoista. En siltikään ole sponsori.

        Ilmassa on jonkinlaista väärinymmärrystä käyttämistäni termeistä.

        Voittajalla tarkoitan henkilöä joka on kotiuttanut enemmän kuin sijoittanut.
        Häviäjällä tarkoitan henkilöä joka on sijoittanut enemmän kuin kotiuttanut.

        Ymmärsit minua väärin. Mikäli WinCapita todetaan oikeudessa pyramidiksi ei ole olemassa voittajia. Silloin on olemassa vain rikoshyödyn saaneita.

        Asenteeni casea kohtaa on utelias. En ole suuremmin puolesta enkä vastaan.
        Jokaisen rahojansa hävinneen tulee ehdottomasti saada omansa takaisin joko sitten WinCapitasta tai tämän hetkisiltä "voittajilta".

        Mikäli KRP olisi tiedottanut laadukkaammin ja informatiivisemmmin niin väitän, että jäseniä ei tarvitsisi patistaa rikosilmoitusten tekoon. Mielestäni tiedotus on todella pahasti epäonnistunut koko casen osalta. Nykyisessä tiedottamisessa tiedotetaan mielikuvia eikä todellisia faktoja. Kyllä maailmaan puhetta mahtuu.

        >Mikäli KRP olisi tiedottanut laadukkaammin ja informatiivisemmmin niin väitän, että jäseniä ei tarvitsisi patistaa rikosilmoitusten tekoon.

        Miten tuon näkee. Minä näen KRP:n tiedotteen niin, että tutkinta alkaa lähestyä riittävää laajuutta ja tarkkuutta. Tutkijat haluavat laittaa tiedot lopulliseen järjestykseen. Ilmoitetun ajankohdan jälkeen tulevat ilmot hidastaisivat tutkinnan viimeistelyä ja syyteharkintaa kohtuuttomasti, joten niitä ei haluta ottaa mukaan valtion ajamaan juttuun.

        Jos pidät tuota patisteluna, hyväksyn senkin tulkinnan, mutta esittämässäni tarkoituksessa.

        15.6. jälkeen kukin saa tehdä ratkaisunsa itse, omin voimin ja ajallaan, kuitenkin mahdollisen rikoksen vanhenemisajan puitteissa.


      • Toppilalle
        Mr Toppila kirjoitti:

        >Mikäli KRP olisi tiedottanut laadukkaammin ja informatiivisemmmin niin väitän, että jäseniä ei tarvitsisi patistaa rikosilmoitusten tekoon.

        Miten tuon näkee. Minä näen KRP:n tiedotteen niin, että tutkinta alkaa lähestyä riittävää laajuutta ja tarkkuutta. Tutkijat haluavat laittaa tiedot lopulliseen järjestykseen. Ilmoitetun ajankohdan jälkeen tulevat ilmot hidastaisivat tutkinnan viimeistelyä ja syyteharkintaa kohtuuttomasti, joten niitä ei haluta ottaa mukaan valtion ajamaan juttuun.

        Jos pidät tuota patisteluna, hyväksyn senkin tulkinnan, mutta esittämässäni tarkoituksessa.

        15.6. jälkeen kukin saa tehdä ratkaisunsa itse, omin voimin ja ajallaan, kuitenkin mahdollisen rikoksen vanhenemisajan puitteissa.

        No niinhän se juuri menee. Aikuinen ihminen tekee oman ratkaisunsa eikä kulje sopulina. Kun tuntee lain niin ei tarvitse jäätää ja jännittää.

        Hienoa, että sinäkin hyväksyt erilaisia näkemyksiä. Näillä mennään.


      • neljänsaanrosentintuotto
        Mr Toppila kirjoitti:

        >Mikäli KRP olisi tiedottanut laadukkaammin ja informatiivisemmmin niin väitän, että jäseniä ei tarvitsisi patistaa rikosilmoitusten tekoon.

        Miten tuon näkee. Minä näen KRP:n tiedotteen niin, että tutkinta alkaa lähestyä riittävää laajuutta ja tarkkuutta. Tutkijat haluavat laittaa tiedot lopulliseen järjestykseen. Ilmoitetun ajankohdan jälkeen tulevat ilmot hidastaisivat tutkinnan viimeistelyä ja syyteharkintaa kohtuuttomasti, joten niitä ei haluta ottaa mukaan valtion ajamaan juttuun.

        Jos pidät tuota patisteluna, hyväksyn senkin tulkinnan, mutta esittämässäni tarkoituksessa.

        15.6. jälkeen kukin saa tehdä ratkaisunsa itse, omin voimin ja ajallaan, kuitenkin mahdollisen rikoksen vanhenemisajan puitteissa.

        Miksi rikosilmoituksia on niin vähän?
        Sama kaava kuin oli vaikka WGI:ssä, useimpia hävettää niin paljon että nielevät tappionsa ettei oma tyhmyys tulisi julkiseen tietoon sen enempää.

        Tunnen itsekin jokusen kaverin sekä WinCapitasta että WGI:stä, rahaa meni useampi ja pahaltahan se selvästi tuntuu, mutta ei tee mieli noista asiosta enää puhua. Häpeävät kun lähtivät mukaan ja hehkuttivat kusetusta vielä kavereillekin.


      • Mr Toppila
        Toppilalle kirjoitti:

        No niinhän se juuri menee. Aikuinen ihminen tekee oman ratkaisunsa eikä kulje sopulina. Kun tuntee lain niin ei tarvitse jäätää ja jännittää.

        Hienoa, että sinäkin hyväksyt erilaisia näkemyksiä. Näillä mennään.

        Tottakai hyväksyn näkemyksiä, niin kauan kuin ne perustuvat tosiasioiden tulkintaan eivätkä ilmiselvästi pyri herkkäuskoisen ja/tai tiedoiltaan alakynnessä olevan kansanosan kusetukseen.

        Kusetukseen luen myös sen, että henkilö jallitetaan olemaan pitämättä kiinni oikeuksistaan. Jos joku luopuu niistä tietoisesti, se on oma valinta.

        Näillä premisseillä siis etenemme.


      • höpsistä pussiin
        neljänsaanrosentintuotto kirjoitti:

        Miksi rikosilmoituksia on niin vähän?
        Sama kaava kuin oli vaikka WGI:ssä, useimpia hävettää niin paljon että nielevät tappionsa ettei oma tyhmyys tulisi julkiseen tietoon sen enempää.

        Tunnen itsekin jokusen kaverin sekä WinCapitasta että WGI:stä, rahaa meni useampi ja pahaltahan se selvästi tuntuu, mutta ei tee mieli noista asiosta enää puhua. Häpeävät kun lähtivät mukaan ja hehkuttivat kusetusta vielä kavereillekin.

        Osa jäsenistöstä katsoo WinCapitan olevan joko a) OK ja/tai b) odottaa syytteiden nostamista ja oikeudenkäyntiä.

        Moiset häpeähöpötykset koskenevat joitakin, mutta normaalijärjellä ajattelevat (yli 8.200 ja ulkomaalaiset päälle) odottavat rauhassa syytteiden nostamista. Vahvasti näyttää siltä, että joillakin viranomaisilla on selittelyn paikka edessään. Samoin perustelun paikka sille, miksi poliisin aikaa on käytetty yli 100.000 tuntia asian tutkimiseen eli jokaista jäsentä kohden keskimääräisesti laskettuna yli 10 tuntia (eräiden realistiselta vaikuttavien näyttävien laskelmien mukaan).


      • AdaFlink
        höpsistä pussiin kirjoitti:

        Osa jäsenistöstä katsoo WinCapitan olevan joko a) OK ja/tai b) odottaa syytteiden nostamista ja oikeudenkäyntiä.

        Moiset häpeähöpötykset koskenevat joitakin, mutta normaalijärjellä ajattelevat (yli 8.200 ja ulkomaalaiset päälle) odottavat rauhassa syytteiden nostamista. Vahvasti näyttää siltä, että joillakin viranomaisilla on selittelyn paikka edessään. Samoin perustelun paikka sille, miksi poliisin aikaa on käytetty yli 100.000 tuntia asian tutkimiseen eli jokaista jäsentä kohden keskimääräisesti laskettuna yli 10 tuntia (eräiden realistiselta vaikuttavien näyttävien laskelmien mukaan).

        ... poliisin työtunteja tuhraantuu capita-tutkinnassa? Johtusko yhtään siitä, että clubilaiset ovat pirun haluttomia auttamaan tutkinnan etenemisessä? Niin pitkään, kuin tollasta yleistä haluttomuutta esiintyy, on clubilaisten ihan turha huudella mistään "yli-pitkistä tutkinta-ajoista" ja ihmetellä, miksi Hannu ei ole vielä käräjillä.

        Se on katos vähän sama, kuin esimerkkini yritysmaailmasta. Sun pitäis tehdä joku hilavitkutin tiettyyn aikaan mennessä. Mutta perkele vieköön, kun suunnittelija ei saa piirustuksia aikaiseksi tai jos saakin, niin ne ovat puutteelliset. Ala siinä sitten vääntämään. Soittelet ja vaadit uusia kuvia, mutta niitä ei tule, kuin tiputtamalla. Yrittäjän työaikaa tuhrautuu ihan turhaan ja se tulee tietenkin hintoihinsa.

        Ja mitaan ette voi...


      • tarvitse
        AdaFlink kirjoitti:

        ... poliisin työtunteja tuhraantuu capita-tutkinnassa? Johtusko yhtään siitä, että clubilaiset ovat pirun haluttomia auttamaan tutkinnan etenemisessä? Niin pitkään, kuin tollasta yleistä haluttomuutta esiintyy, on clubilaisten ihan turha huudella mistään "yli-pitkistä tutkinta-ajoista" ja ihmetellä, miksi Hannu ei ole vielä käräjillä.

        Se on katos vähän sama, kuin esimerkkini yritysmaailmasta. Sun pitäis tehdä joku hilavitkutin tiettyyn aikaan mennessä. Mutta perkele vieköön, kun suunnittelija ei saa piirustuksia aikaiseksi tai jos saakin, niin ne ovat puutteelliset. Ala siinä sitten vääntämään. Soittelet ja vaadit uusia kuvia, mutta niitä ei tule, kuin tiputtamalla. Yrittäjän työaikaa tuhrautuu ihan turhaan ja se tulee tietenkin hintoihinsa.

        Ja mitaan ette voi...

        saada kuin Hannun asia kehiin. Sen jälkeen koko paska lähtee purkautumaan kuin lankakerä mirrin leikeissä.

        AIKAA MENEE HUKKAAN! Se on ihan selvä, kun Hannulta ei saada haluttua tietoa. Jäseniä on turha sotkea tähän.


      • AdaFlink
        tarvitse kirjoitti:

        saada kuin Hannun asia kehiin. Sen jälkeen koko paska lähtee purkautumaan kuin lankakerä mirrin leikeissä.

        AIKAA MENEE HUKKAAN! Se on ihan selvä, kun Hannulta ei saada haluttua tietoa. Jäseniä on turha sotkea tähän.

        ... jäsenten kertomia tarvitaan, että vyyhti selviää mahdollisimman tarkasti ja pian. Mm. rahaliikenteen (edes oikeaan suuntaan menevän) selvittämiseen ei edes Hannu pysty antamaan vastauksia ja juuri siksi jäsenet ovat avainasemassa. Kenenkään etua ei palvele se, että juttu viedään käräjille keskeneräisenä.

        Ja mitaan ette voi...


      • käytetään
        AdaFlink kirjoitti:

        ... jäsenten kertomia tarvitaan, että vyyhti selviää mahdollisimman tarkasti ja pian. Mm. rahaliikenteen (edes oikeaan suuntaan menevän) selvittämiseen ei edes Hannu pysty antamaan vastauksia ja juuri siksi jäsenet ovat avainasemassa. Kenenkään etua ei palvele se, että juttu viedään käräjille keskeneräisenä.

        Ja mitaan ette voi...

        Yritäpä nyt ymmärtää.

        Jäsenet ovat kertoneet Wincapitan asiasta kaiken, mitä tietävät! Vain Hannu tietää loput. Jäsenistä ei ole apua, enää.

        Jos rötöstelyä on tehnyt yksityinen jäsen, ne asiat tutkitaan erikseen.

        Mutta yksikään jäsenen asia ei liikahda, ellei Hannun asia ole käsitelty. Mm. veropetosasioita ei voida käsitellä, ellei ole tiedossa, onko toiminta ollut rehellistä vaiko ei. Rikollisesta toiminnasta ei makseta veroja.


      • AdaFlink
        käytetään kirjoitti:

        Yritäpä nyt ymmärtää.

        Jäsenet ovat kertoneet Wincapitan asiasta kaiken, mitä tietävät! Vain Hannu tietää loput. Jäsenistä ei ole apua, enää.

        Jos rötöstelyä on tehnyt yksityinen jäsen, ne asiat tutkitaan erikseen.

        Mutta yksikään jäsenen asia ei liikahda, ellei Hannun asia ole käsitelty. Mm. veropetosasioita ei voida käsitellä, ellei ole tiedossa, onko toiminta ollut rehellistä vaiko ei. Rikollisesta toiminnasta ei makseta veroja.

        ... tiedä clubin koko rahaliikennettä ja se on varma.

        Minä muistan keskustelun noin kahden vuoden takaa (lienee mulla jossain tallessakin). Clubin johdossa oltiin täysin yllättyneitä siitä, jotta miten clubia kupattiin ja millaisia väärinkäytöksiä clubin sisällä oli. Mä kyllä luotan siihen keskustelun "aitoon hämmästyksen" ja niiden henkilöiden kertomisiin, kenen kanssa sitä keskustelua melkoisen rajustikin välillä käytiin.

        Ja mitaan ette voi...


      • no huhhuh
        AdaFlink kirjoitti:

        ... jäsenten kertomia tarvitaan, että vyyhti selviää mahdollisimman tarkasti ja pian. Mm. rahaliikenteen (edes oikeaan suuntaan menevän) selvittämiseen ei edes Hannu pysty antamaan vastauksia ja juuri siksi jäsenet ovat avainasemassa. Kenenkään etua ei palvele se, että juttu viedään käräjille keskeneräisenä.

        Ja mitaan ette voi...

        adasein sunhan pitäis nim.omaan nähdä metsä puilta! eli mikä on ettei tunnustanutta miestä saada syytteeseen ja oikeuden eteen? eihän se voi olla vaikeaa....varmaankin niitä ilmoja ja rahavirtoja yms. alkais tulemaan poliisille vaivaksi asti jos H.K. tuomittais...onko krp valinnut väärän lähestymistavan koska näin isojuttu ei varmaan koskaan kokonaan valmistu esitutkinnan osalta "valmiiksi asti"


      • lyö tyhjää?
        AdaFlink kirjoitti:

        ... tiedä clubin koko rahaliikennettä ja se on varma.

        Minä muistan keskustelun noin kahden vuoden takaa (lienee mulla jossain tallessakin). Clubin johdossa oltiin täysin yllättyneitä siitä, jotta miten clubia kupattiin ja millaisia väärinkäytöksiä clubin sisällä oli. Mä kyllä luotan siihen keskustelun "aitoon hämmästyksen" ja niiden henkilöiden kertomisiin, kenen kanssa sitä keskustelua melkoisen rajustikin välillä käytiin.

        Ja mitaan ette voi...

        "Hannu ei ehdottomasti tiedä clubin koko rahaliikennettä ja se on varma."

        Miten tämä on mahdollista?

        Jokaisen jäsenen Wincapitan henk. koht. sivuilla oli näkyvissä joka ikinen penni. Siirsit sen minne tahansa, aina jäi jälki. Siirsit rahaa osuustilille ja tililtä, sijoitustilille, toiselle jäsenelle, Wincapitalle, Moneybookersille tai -lta --- Aina jäi jälki, vuosien ajalta!

        Nyt sitten väität, ettei Hannu tiedä. Miten ihmeessä? Hänellähän oli pääsy kaikkien jäsenten tietokantoihin ja rahansiirtoihin.

        Se, ettei Hannu tiedä, mitä rahoilla on tehty ennen ja jälkeen Wincapitan, on varmasti totta. Ei se hänelle kuulu, onko raha tullut palkkatyöstä vaiko lahjaksi, tai ostetaanko tuotoilla auto vai mopo. Ns. varjopyramidit, mahdolliset rahanpesut jne. ovat täysin Wincapitan ulkopuolisia lieveilmiöitä, joka liittyy rikollisiin jäseniin.

        Lieveilmiöt on käsiteltävä erikseen. Ja vielä kerran: yksikään jäsenen asia ei etene ennen Hannun asiaa.

        Yksi lieveilmiö muuten oli eräiden jäsenten väärinkäytökset klubin sisällä, he olivat löytäneet maksatuksissa porsaanreikiä, mutta eiköhän niistäkin jäänyt jäljet.


      • Selvää
        no huhhuh kirjoitti:

        adasein sunhan pitäis nim.omaan nähdä metsä puilta! eli mikä on ettei tunnustanutta miestä saada syytteeseen ja oikeuden eteen? eihän se voi olla vaikeaa....varmaankin niitä ilmoja ja rahavirtoja yms. alkais tulemaan poliisille vaivaksi asti jos H.K. tuomittais...onko krp valinnut väärän lähestymistavan koska näin isojuttu ei varmaan koskaan kokonaan valmistu esitutkinnan osalta "valmiiksi asti"

        Ei valmistukaan ja siksi poliisi on nyt vetänyt viivan 15.6. kohdalle.


      • Columbo
        Selvää kirjoitti:

        Ei valmistukaan ja siksi poliisi on nyt vetänyt viivan 15.6. kohdalle.

        Kertokoon joku mitä tulee tapahtumaan 15.6. jälkeen?

        Onko maailma erilainen paikka?


      • no huhhuh
        Columbo kirjoitti:

        Kertokoon joku mitä tulee tapahtumaan 15.6. jälkeen?

        Onko maailma erilainen paikka?

        mulla jussin vietto ! paljon oleellisempaa on, koska se loppuu...


      • -.-..--...-.-.-.-.-.-..
        lyö tyhjää? kirjoitti:

        "Hannu ei ehdottomasti tiedä clubin koko rahaliikennettä ja se on varma."

        Miten tämä on mahdollista?

        Jokaisen jäsenen Wincapitan henk. koht. sivuilla oli näkyvissä joka ikinen penni. Siirsit sen minne tahansa, aina jäi jälki. Siirsit rahaa osuustilille ja tililtä, sijoitustilille, toiselle jäsenelle, Wincapitalle, Moneybookersille tai -lta --- Aina jäi jälki, vuosien ajalta!

        Nyt sitten väität, ettei Hannu tiedä. Miten ihmeessä? Hänellähän oli pääsy kaikkien jäsenten tietokantoihin ja rahansiirtoihin.

        Se, ettei Hannu tiedä, mitä rahoilla on tehty ennen ja jälkeen Wincapitan, on varmasti totta. Ei se hänelle kuulu, onko raha tullut palkkatyöstä vaiko lahjaksi, tai ostetaanko tuotoilla auto vai mopo. Ns. varjopyramidit, mahdolliset rahanpesut jne. ovat täysin Wincapitan ulkopuolisia lieveilmiöitä, joka liittyy rikollisiin jäseniin.

        Lieveilmiöt on käsiteltävä erikseen. Ja vielä kerran: yksikään jäsenen asia ei etene ennen Hannun asiaa.

        Yksi lieveilmiö muuten oli eräiden jäsenten väärinkäytökset klubin sisällä, he olivat löytäneet maksatuksissa porsaanreikiä, mutta eiköhän niistäkin jäänyt jäljet.

        että yhdellä henkilöllä oli MB-tunnukset ja Brittipankin tili.
        On jo todistettu, että tämä tili oli Handen.
        Raskas duuni. Siirrellä mailipyytöjen mukaan MB:hen tuhansia kertoja rahaa.
        Kaikki tietenkin muistaa sen, ettei MB ole pankki vaan rahanvälittäjä.

        Jos Hande ei pitänyt kirjanpitoa, uskon, ettei muista/tiedä läheskään kaikkia siirtoja, vaikka muistinero kuulemma onkin :)
        Vielä ihmeellisempää olisi, mikäli kirjanpitoa ei olisi? Olisinko minäkin saannut vaikka millin tililleni, jos olisin tajunnut vaan lähettää pyynnön mailiin?


      • oikein ihmettelet
        Columbo kirjoitti:

        Kertokoon joku mitä tulee tapahtumaan 15.6. jälkeen?

        Onko maailma erilainen paikka?

        Sinulle on jo moneen kertaan selitetty tässä ketjussa tuon 15.6. merkitys. Mitä sinä vielä sitä ihmettelet?


      • AdaFlink
        lyö tyhjää? kirjoitti:

        "Hannu ei ehdottomasti tiedä clubin koko rahaliikennettä ja se on varma."

        Miten tämä on mahdollista?

        Jokaisen jäsenen Wincapitan henk. koht. sivuilla oli näkyvissä joka ikinen penni. Siirsit sen minne tahansa, aina jäi jälki. Siirsit rahaa osuustilille ja tililtä, sijoitustilille, toiselle jäsenelle, Wincapitalle, Moneybookersille tai -lta --- Aina jäi jälki, vuosien ajalta!

        Nyt sitten väität, ettei Hannu tiedä. Miten ihmeessä? Hänellähän oli pääsy kaikkien jäsenten tietokantoihin ja rahansiirtoihin.

        Se, ettei Hannu tiedä, mitä rahoilla on tehty ennen ja jälkeen Wincapitan, on varmasti totta. Ei se hänelle kuulu, onko raha tullut palkkatyöstä vaiko lahjaksi, tai ostetaanko tuotoilla auto vai mopo. Ns. varjopyramidit, mahdolliset rahanpesut jne. ovat täysin Wincapitan ulkopuolisia lieveilmiöitä, joka liittyy rikollisiin jäseniin.

        Lieveilmiöt on käsiteltävä erikseen. Ja vielä kerran: yksikään jäsenen asia ei etene ennen Hannun asiaa.

        Yksi lieveilmiö muuten oli eräiden jäsenten väärinkäytökset klubin sisällä, he olivat löytäneet maksatuksissa porsaanreikiä, mutta eiköhän niistäkin jäänyt jäljet.

        ... sellaisen ihan tavallisen (laillisen) yrityksen johtajan vastuita? Katos, kun se johtaja on aina viimekädessä vastuussa myös alaistensa tekemisistä.

        Oletko ajatellut, että myös Hannu on saattanut tehdä rikosilmon jotain/joitan vastaan? Ja nyt odotetaan, että näiden Hannun rikosilmon kohteiden asiat saadaan setvittyä, koska ne pitää saada samaan syssyyn Hannun oman "syytetään" -jutun kanssa? Eli ei se ole vältämäti niin, että viranomaiset pelkästään pitkittävät jutun syyttäjälle menoa, vaan asioilla saattaa olla kääntöpuolensakin.

        Miten rohkenet kutsua jotain rikollisiksi, vaikkei esim. varjopyramidin pyörittäjiä vielä ole käräjillä tuomittukaan?

        """""Ns. varjopyramidit, mahdolliset rahanpesut jne. ovat täysin Wincapitan ulkopuolisia lieveilmiöitä, joka liittyy rikollisiin jäseniin."""""

        Tämä vitsailuna.

        Ja mitaan ette voi...


      • Nakinmyyjä
        oikein ihmettelet kirjoitti:

        Sinulle on jo moneen kertaan selitetty tässä ketjussa tuon 15.6. merkitys. Mitä sinä vielä sitä ihmettelet?

        15.6. ei muuta mitään mutta sillä päästiin vaalien yli.


      • ........
        AdaFlink kirjoitti:

        ... sellaisen ihan tavallisen (laillisen) yrityksen johtajan vastuita? Katos, kun se johtaja on aina viimekädessä vastuussa myös alaistensa tekemisistä.

        Oletko ajatellut, että myös Hannu on saattanut tehdä rikosilmon jotain/joitan vastaan? Ja nyt odotetaan, että näiden Hannun rikosilmon kohteiden asiat saadaan setvittyä, koska ne pitää saada samaan syssyyn Hannun oman "syytetään" -jutun kanssa? Eli ei se ole vältämäti niin, että viranomaiset pelkästään pitkittävät jutun syyttäjälle menoa, vaan asioilla saattaa olla kääntöpuolensakin.

        Miten rohkenet kutsua jotain rikollisiksi, vaikkei esim. varjopyramidin pyörittäjiä vielä ole käräjillä tuomittukaan?

        """""Ns. varjopyramidit, mahdolliset rahanpesut jne. ovat täysin Wincapitan ulkopuolisia lieveilmiöitä, joka liittyy rikollisiin jäseniin."""""

        Tämä vitsailuna.

        Ja mitaan ette voi...

        kuinka moni on tuomittuna vakilassa syyttömänä???? Tiedätkö oikeasti oikeaa lukua?


      • Laki ja oikeus
        neljänsaanrosentintuotto kirjoitti:

        Miksi rikosilmoituksia on niin vähän?
        Sama kaava kuin oli vaikka WGI:ssä, useimpia hävettää niin paljon että nielevät tappionsa ettei oma tyhmyys tulisi julkiseen tietoon sen enempää.

        Tunnen itsekin jokusen kaverin sekä WinCapitasta että WGI:stä, rahaa meni useampi ja pahaltahan se selvästi tuntuu, mutta ei tee mieli noista asiosta enää puhua. Häpeävät kun lähtivät mukaan ja hehkuttivat kusetusta vielä kavereillekin.

        Omaa hölmöyttä on varmasti vaikea tunnustaa. Sen havaitsee näitäkin kirjoituksia lukiessa.


      • SDÖALSDKAÖLSKD
        Laki ja oikeus kirjoitti:

        Omaa hölmöyttä on varmasti vaikea tunnustaa. Sen havaitsee näitäkin kirjoituksia lukiessa.

        HK olisi sopinut hyvin uskonnollisen lahkon johtajaksi, niin kova tuntuu olevan laumalla usko johtajaansa kaiken tapahtuneen jälkeen.

        Toivotaan, että tällaiset huijauskuviot saadaan loppumaan.


    • Mänköraha

      Kaikin puolin rehti ukko tämä Columbo. Ihan asiaa.

    • Onhan se opettavaista, että Columbuksen jeesustelua voi lukea muutaman vuoden jälkeen ja peilata hänen puheitaan tapahtuneita tosiasioita vastaan.

      ”On olemassa kaksi toisistaan täysin poikkeavaa näkemystä. Toinen on puolesta ja toinen on vastaan. Kummankaan leirin pää ei käänny ennen oikeuden päätöstä.”
      Aikanaan tuli myös oikeuden päätös ja aika kääntää päätä. Mitäpä teki Columbus? Luikki karkuun.

      ”…ja rikosilmoituksen voi tehdä vaikka vasta vuosien päästä.” Tämä puhe sentään upposi hedelmälliseen maahan. Monta rikosilmoitusta jäi tekemättä ja valmiitakin rikosilmoituksia vedettiin pois.

      Nyt taitaa sitten rikoksen vanheneminen olla käsillä ja kohta on myöhästä tehdä minkään mallista rikosilmoitusta Winkkarista.

      Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto!

    • Jo vanhaa tietoa

      Minua;

      Oikeastaan ärsyttää joka ikinen kerta, kun ponzi huijauksen yhteydessä puhutaan voitolla olemisesta. Ei varkaus ole voitto, vaan varkaus!
      Sen vuoksi en edes viitsi lukea pitään puolustelu- tai selitelypuheenvuoroja yhtään pidemmalle.

      Raveja on tidossa.

    • Kyllä osasi

      Kyllä osasi hyvin. Ootellaan kirjaa nyt rauhassa.

      • Tokihan odortella voidaan.
        Eikös tässä ole odoteltu klubin aukeamista, varatuomarin Lontton matkaa, Hannun tuomioita, rubluuttia, valituslupaa korkeimpaan oikeuteen, leat auki lonksauttavia todisteita, kaikkien kivien kääntämistä, EIT:tä ja mitä kaikkea vielä.

        Kyllähän nyt yhtä kirjaa maltetaan odotella. ;)))


    • korppiutyur

      Kyllähän nyt yhtä kirjaa maltetaan odotella.

      Vitu minä en jaksa oottele rauhassa.

    • pikku-tubee

      Olen samaa mieltä columbon kanssa. KAILAJÄRVEN ON AIKA PÄÄSTÄ ÄÄNEEN !!!

      • Valuuttakauppatuotto

        Vois Kailaj-kuseytus_järvinen päästä sen verran ääneen et vois kertoa miksi mun rahat jakoi 2008 muille..


      • olipas yllätys hieno
        Valuuttakauppatuotto kirjoitti:

        Vois Kailaj-kuseytus_järvinen päästä sen verran ääneen et vois kertoa miksi mun rahat jakoi 2008 muille..

        Voi kun hävinneitä on odoteltu foorumille lausumaan tuntojaan, hienoa ----------lisää näitä kommenteja odotellaan janoisin mielin !!!!!


    • Naurettava.pelle

      Mukava lukea näitä " Columbon" koottuja selityksiä, näin jälkeenpäin. Onko hän noin tyhmä ja lapsellinen, vai teketyykö vaan? Pystyykö itse niitä enää lukemaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe