Studio One - kokemuksia

Vantaalta?

Olen ottamassa ensimmäisiä rakennekynsiäni. Onko kellään kokemuksiä Vantaan Studio One -liikkeestä?

Vähän rupesi jänskättämään koko geelikynsien ottaminen, kun luin tätä palstaa ja sitä miten homma voi mennä pieleen ja olla tuskallinen.

Ottaisin myös mielelläni vastaan asiakkaiden kommentteja muistaja Helsinki-Vantaa -akselin liikkeistä.

Kiitos etukäteen!

9

3377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miiiiiii

      Heips!

      Sinuna jättäisin koko Studio One liikkeen väliin. Itse olen käynyt pariin otteeseen juuri tuossa Tikkurilan liikkeessä ja jälki ei ole ainakaan minua tyydyttänyt, kamalan ammattitaidotonta porukkaa töissä. Minä itse asiakkaana jouduin kerrankin neuvomaan, miten tehdään glitterkärjet! Aika kummallista?!

      Hinnat ovat huimasti nousseet siitä, mitä ne olivat silloin kuin satuin itse siellä kävin. Hinta-laatusuhde ei mielestäni ole kohdallaan, ei sinne päinkään!

      Siispä, jos haluat hyvät ja ammattitaidolla tehdyt kynnet, suosittelen Tikkurilassa sijaitsevaa Anna Bella Salon liikettä. Geelikynnet maksaa siellä muistaakseni 60€ ja huollot 45€, huoltohinta sisältää glitterit, koristemaalaukset, kivet, koristetarrat yms. Ei väliä käytkö huollossa 3 vai 4 viikon välein, hinta on vakio.
      Liike sijaitsee K-Supermarket Ylivetoa vastapäätä.
      Itse olen kyseisessä liikkeessä käynyt jo 2 vuotta, enkä aio enää muualle mennä. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan! Todella tarkkaa työtä, ei hutilointia.

      Itse on tullut kokeiltua kaikenmaailman kotikynsientekijöitä ym. ihme näpertäjiä, jälki ollut välillä niin kamalaa ettei mitään järkeä ja saman hinnan ovat otteet kuin liikkeessä tekevät. No näistä oppii onneksi aina.

      Toivottavasti tästä oli jotain apua! =)

      • 989

        mitä tapahtuu jos ei käy huolossa?


    • Studio Onea koskeva

      ... ketjuhan poistettiin.

      Ilmeisesti alkoi käymään liian asiaan osuvaksi paikassa työskenteleville, tai tarkemmin sen omistajille ja niille jotka keräävät rahat. En suosittelisi kyseistä ketjupaikkaa, työntekijät ovat varsin kovilla ja aikamoinen riistomeininki on kyseessä. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettei sieltäkin löytyisi hyviä tekijöitä, sillä alalla on paljon mahtavia ammattilaisia, jotka rakastavat työtään ja tekevät erinomaista jälkeä. Ko. paikka tuntuu tosin omaavan lähinnä ex-työntekijöitä, harvemmin olen kuullut positiivista sanottavaa...

      Mutta koska mainostaa ei saa tällä palstalla, sanon vain, että PK-seudulla on paljon hyviä, ei niin hyviä, ja aivan kamalia paikkoja. Kannattaa etsiä rauhassa ja panostaa laatuun. Se kannattaa asiassa kuin asiassa. On ikävä sanoa, mutta nämä n. 40-50€ rakennekynsipaikat, suurin osa niistä, joko tekevät (teettävät) pimeää työtä tai ovat sitten näitä ns. thai/vietnamilaispaikkoja, joiden aineet ja tekijät eivät paljoa välitä kynsien kunnosta tai työn laadusta. Omat kynnet ovat monella kamalassa kunnossa näiden jälkeen...

      • Vantaalta?

        Kiitos molemmista kommenteista!

        Aloin jo itsekin epäillä tuota Vantaan liikettä puhelinkeskustelun perusteella. Henkilö, jonka kanssa puhuin, ei oikein osannut kunnolla Suomea, eikä varsinkaan vastannut kysymyksiini kuin hyvin ylimalkaisesti.

        Tämä vain vahvisti epäilyni.

        Kiitos!


      • tsirppaa
        Vantaalta? kirjoitti:

        Kiitos molemmista kommenteista!

        Aloin jo itsekin epäillä tuota Vantaan liikettä puhelinkeskustelun perusteella. Henkilö, jonka kanssa puhuin, ei oikein osannut kunnolla Suomea, eikä varsinkaan vastannut kysymyksiini kuin hyvin ylimalkaisesti.

        Tämä vain vahvisti epäilyni.

        Kiitos!

        Moikka.

        Itse käyn Itiksen Pinkissä ja jälki on tosi upea! :) Välillä käynyt korjaamassa kynnen tuossa studio onessa jos olen säätänyt, en tykkää. kahdella olen käynyt, kynnen pinnasta tullut ropoinen ja tippi ollu liian iso kynteen..

        Muuten asiakaspalvelullisesti mukava paikka vaikka yksi puhuikin vain englantia.


      • neitixxx
        tsirppaa kirjoitti:

        Moikka.

        Itse käyn Itiksen Pinkissä ja jälki on tosi upea! :) Välillä käynyt korjaamassa kynnen tuossa studio onessa jos olen säätänyt, en tykkää. kahdella olen käynyt, kynnen pinnasta tullut ropoinen ja tippi ollu liian iso kynteen..

        Muuten asiakaspalvelullisesti mukava paikka vaikka yksi puhuikin vain englantia.

        En todellakaan suosittele Studio Onea. Ainakin se missä kävin, oli jälki ihan kauheaa ja joka sormen kohdalla kammottava polttava kipu. Tekijä ei millään tavalla varoittanut siitä, eikä pahoitellut kun olin pyörtyä tuskasta.


      • niiskuneiti--

        Pakko kommentoida

        Itse olen käynty tikkurilan studio onessa, en voi suositella, kynnet eivät pysy ollenkaan.

        Olen myöskin käynyt anna bella salon kynsipaikassa, kynnet olivat ihan ok hintaansa nähden,mutta joka kerta tekijä oli myöhässä 15-60 min, ja huolto kesti 2-3 tuntia. siksi lopetin käymisen kyseisessä paikassa,minulla ei ole aikaa pahimmillaan 4 tuntia istua huollossa. Sekäö toinen asia mikä minut laittoi paikkaa vaihtamaan,oli hygienia, kamalan sottainen paikka.

        Sekä periaatteeni, etten pimeää työtä kannata. Kyseisessä paikassa ei kuittia saa (ei ole edes kassakonetta) ja sanohaan sen jo järkikin ,että jos töitä' tehdään tuollahintaa ei siitä veroja makseta.

        Nyt käyn tikkurilassa toisessa liikkeessä, saan huollon tuohon 50e ja se tehdään tunnissa,kynnet ovat kestävät ja kauniit.


      • äxäx

        ..kohta tarinastasi mahtoi olla totta?


      • jijijijijiji
        äxäx kirjoitti:

        ..kohta tarinastasi mahtoi olla totta?

        Kauneuden takia ei tosiaankaan tarvitse kärsiä, mutta ilmeisesti tuo on Studio Onen jokapaikan slogan, sillä noin minullekin sanottiin, kun Tikkurilan Studio Onessa otin kynnet. Ei nyt tosiaankaan viilattu kynsiä puhki (!!), mutta se geeli poltti niin KELEESTI!!!!

        Toiselle kiroittajalle AnnaBella salongista; kuitin saat ihan varmasti kun pyydät vaan, kirjanpito ja verojen maksu ei todellakaan ole jostain kassakoneesta kiinni :)))) Suurin osa kampaamoistakaan ei kai kuitteja anna, eikä kassakone todella ole mikään takuu "epäpimeästä" työstä.
        Aika monet ovat muillakin aloilla itsenäisiä ammatinharjoittajia ja hoitavat veronsa ja maksunsa ihan siinä missä kynsien tekijätkin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe