Paras eläinlääkäri?

takkupoika

Hei.

Tarvitaan kokemuksia lahdenseudun eläinlääkäreistä.
Mistä on jäänyt hyvä maku ja mistä ei?
Koiranpentu kohtapuoliin tulossa ja aprikoin, mistä hyvä ja edullinen paikka rokottaa yms.

54

18073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suosittelija
    • entinen alueen asukas

      suosittelen kokeilemaan lahden eläinlääkäriasemaa,vauhtikankaankatu 1, jos sellainen siellä sattuu vielä toimimaan..Se on tietenkin kaupungin eläinlääkäriä kalliimpi koska on yksityinen mutta jos erikoisosaamista joskus tarvitset niin suosittelen.

      • Nau11

        ... suosittelen. Sijainti on vaihtunut Launeelle, jossa myös tilat ovat mielestäni paremmat ja suuremmat. Kokemusta ei ole kuin tästä Lahden eläinlääkäriasemasta, Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemasta (vai mikä nyt onkaan nimeltään, tuossa kirjastoa vastapäätä) sekä täällä mainitusta Ihantolasta.

        Tuota P-H:n asemaa en kyllä voi suositella. Pari kertaa kävin ja kun vaihdoin Lahden eläinlääkäriasemaan, huomasin hurjan eron. Ensin mainitussa tuntui, ettei eläimeen kiinnitetä kunnolla edes huomiota. Paikka oli levoton, esim. meidän hoitohuoneesta oli läpikulku muihin huoneisiin. Siinä sitten ramppasi lääkäreitä ja muita asiakkaita ovesta. Olipa kiva kun koira oli muutenkin ihan hädissään. Viereisestä huoneesta kuului myös jonkun toisen koiran vinkumista, se oli odottelemassa kai omistajiaan. Eli siis odotteleville koirille ei ilmeisesti ole omaa tilaansa, siellä tuo vain lääkärin pöydän takana istui. Meidänkin eläinlääkäri hävisi välillä kesken tutkimusten sanomatta mitään. No, asiansa osaavat kyllä ja koira tuli kuntoon, mutta asiakaspalvelu ei todellakaan ole heidän alaansa.

        Sen sijaan Lahden eläinlääkäriasemalla kaikki sujuu mallikkaasti: palvelu on ystävällistä (huvitti ekalla kerralla, kun sisään kutsutaan potilaan, eli koiran nimellä. Lääkäri myös kätteli koiran käynnin lopuksi! :) ), koko ajan pitävät ajan tasalla ja kertovat hinnoistakin ilman että tarvitsee itse kysellä. Tuntuu että tuolla oikeasti välitetään asiakkaista ja jokaista eläintä arvostetaan, kuten kuuluukin.

        Ihantolalla Nastolassa olen käynyt vain päivystyksessä. Taitaa iäkäs eläinlääkäri olla enemmän tuotantoeläimiä hoitanut. Asenne oli hiukan sen oloinen, vaikka varmaan ihan osaala lekuri on, ei vain niitä empaattisimpia.


    • huhtikuinen1

      Lahden eläinlääkäriasemasta tälläisiä kokemuksia. Tässä palaute mitä heille lähetin.
      Hei!

      Käytin Hilma -kissani virtsanäytteen teillä tutkimuksissa. Näytteestä katsottiin stixi ja viljeltiin. Hinta oli huima 95 euroa, ja toin tosiaan pelkän näytteen. EN KISSAA. Olen keskustellut ystävieni kanssa ja tuohon hintaan on saanut jo kissan rakonultrauksen ja kunnolliset tutkimukset. Nyt siis tosiaan ei ollut mukana edes eläintä.

      Lisäksi kun soitin viljelyn tuloksista sain todella huonoa palvelua. Puhelimeen vastasi hoitaja joka ei tiennyt asiasta mitään. Lääkäri jonka kanssa asioin ei ollut edes töissä, vaikka soitin juuri silloin kun hän käski. Hoitaja ei osannut sanoa viljelyn tuloksista juuri mitään. Vain ettei kasvanut bakteeria. Itse sain kysyä oliko kiteitä. Ei ollut. No stiksissä oli kuitenkin verta, enkä saanut tähän mitään selitystä tai jatko hoito-ohjetta. Eihän se kissa huvikseen pissaa verta!

      Odotan yhteyden ottoa.

    • koiratäti

      Omat kokemukseni;
      Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema toivottavasti en enää IKINÄ joudu menemään!
      Lahden eläinlääkäriasema pätevät lääkärit mutta eivät osaa toimia ihmisten kanssa vaan osa todella epäasiallisia, eivät kuuntele omistajaa mikä olisi todella tärkeää koska lemmikin omistaja tuntee ja tietää eläimen oireet parhaiten niin ja AINA ajat myöhässä! Paras odotusaika 1 tunti!!!! Hankala saada aikoja, paras tapaus oli kun vanhan koirani tuli iltapäivällä niin huonoon kuntoon että oli pakko tehdä se ikävä päätös ja tilata lopetusaika, niin minulle sanottiin että olisi pitänyt soittaa aamulla! Koira oli suht kunnossa vielä aamulla...
      Kalliolan eläinklinikka ihan hyvää palvelua ja ei pitkiä odotusaikoja, tosin ei ko paikasta pidempää kokemusta.
      Hinnat yleisesti Lahdessa ja ympäristössä tuntuu joskus aika suurilta jos vertaa esim pääkaupunkiseudun hintoihin. Mutta koiraa ottaessa täytyy tietää että koiran pito maksaa!
      Kiva olisi löytää eläinlääkäri johon voisi luottaa ja ottaisi joka potilaan tosissaan!

      • Hyvähoito

        Uskallan suosia Salpakankaan eläinklin Valjentoa vuosikymmenten kokemuksella.Sekä Hiidenheimoa Hämeenkoskella nykyään kuulunee Hollolaan.


    • Colibri huippu

      Täytyy myöntää, että Saimaankadulla sijaitsevalle eläinlääkäriasemalle en mene koirieni kanssa ikinä. Pitkä tarina olisi kerrottavana ja varmaan arvaatte, että ei ihan positiivinen.
      Mutta onneksi on nyt Eläinklinikka Colibri, Viipurin Valtatie 45:ssä. Aloittanut toimintansa kesällä 2011.
      Kävin tänään vuositarkastuksessa 10-vuotiaan kanssa ja oli niin perusteellinen ja hyvä palvelu, että ei ikinä missään. Hyvät parkkipaikat, hyvä odotustila ja asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi.

    • kisulipisuli

      Salpakankaan eläinklinkikka on hyvää. Ehkä hitusen kallis, mutta sieltä saa todella hyvää palvelua.

    • korvatkipeenä

      Colibri on paras!

    • reilu peli

      Eläinlääkärien hinnat on kyllä villit, koska perustarkastuksen hinta voi olla 150 euroa! Oma erikoislääkärillä käynti maksoi 80 euroa, joka sekin tuntui kalliilta. Tuntuu siltä, että eläinlääkärien hinnoittelussa on katteet kohdallaan, ja ylikin. Pakko lemmikkejä on kuitenkin hoitaa, kun on sellaisia joskus hankkinut. Kunnallinen eläinlääkäri hoitaa varmaankin halvemmalla, mutta se ei tarkoita sitä, että yksityisten asemien pitää olla niin turkasen kalliita. Jotain tolkkua saisi hinnoissa olla, ei nyt ainakaan kalliimpaa, kuin omat lääkärikäynnit. Mitähän tälle voisi tehdä? Omalla boikotilla tuskin saa suuria aikaiseksi...

    • kallistakusaippua

      Joo kyllä noissa hinnoissa ilmaa on niin maan pirusti. Lahdessa kun ei edes kunnallista ole. Ja tuntuu, että kun rahat on maksettu, niin halu palvellla katoaa. Kerta eläimet on pakko hoidattaa niin omistajat maksaa mitä pyydetään. Jos tulee asiaa niin en kyllä ainakaan sinne launeelle elukoitani vie. Sen verran tympeä palvelu ja tosiaan kun rahat on maksettu niin ei saa sitäkään vähää.

      • Hyvähoito

        Kyllä löytyy Mannerheimintie 11


    • Koira1997

      Aivan mahtava eläinlääkäri Kärkölässä! Kunnanlääkäri, ei siis ainoastaan lemmikkitohtori, mutta ainakin koirien kanssa toimii kuin unelma! Suosittelen eikä muuten turhan kalliskaan, uroksen anaalien tyhjennys lääkkeet(antibiootit ja salva) alle 60 €

      • Sakurano Akita

        Hei , on pakko vastata kun tämän luin vaikka aikaa on pari vuotta kirjoituksestasi.
        Olen myös samalla eläinlääkärillä ollut ison koirani kanssa ja kun jäähyväiset oli parhaan ystäväni kanssa,en kauniimpaa kohtelua ja toimintaa voisi kuvitella kuin tämä Kärkölän kunnan eläinlääkäri minulle pojalleni ja Akitallemme antoi.Kiirettä en huomannut yhtään ja hän lohdutti kertoi vertaistuellisesti omasta kokemuksestaan auttoi kaikin tavoin surun ollessa suuri.Tämän miehen oppiin auskultoimaan ja meillä olisi kunnollisia hyviä eläinlääkäreitä,eikä mahdollisimman monta hoidettavaa tunnissa ja tuommoista loukkaavaa hyppimistä yhtäaikaisesti potilaan luota toiselle ja kassa sanoo vain hinnan ottaa rahat ja antaa paperit takaisin,kuten esim Lahdessa noissa parissaaiemmin mainituissa paikoissa.Mäntsälän saaren kartanolla on myös eläinlääkärikoulutus ja sen yhteydessä eläinlääkäritoimintaa.Kannattaa kysyä,itse käytin kissaani kun olin opiskelijana siellä ja kokemus:ystävällinen ja kohtuuhintainen eikä kiireistä hosumista.


    • t

      Sitä kirjaston vieressä olevaa paikkaa en minäkään suosittele. Sijainti on hyvä ja sinne saa ajan yleensä nopeasti (kuuluu vielä päivystäviin eläinlääkäreihin), mutta palvelussa ei kehumista (pitää tajuta itse kysellä kaikki). Asiansa sinänsä osaavat ja eläin tulee kuntoon, mutta itselle jää paha maku tuosta paikasta.
      Ja hinnoittelu tuolla on ihan järjetön. Käytin siellä kissaa virtsatietulehduksen takia, n. viiden minuutin tutkimus maksoi 60 euroa, ja päälle lätkäistiin 23e jotain hemmetin toimistokuluja. Lääkkeet oli kyllä kohtuullisen hintaisia.
      Seuraavan kerran ajattelin viedä tuonne Colibriin, ei voi ainakaan kalliimpi paikka olla ja olen kuullut että palvelu on tosi ystävällistä.

    • deestak

      Suosittelen lämpimästi Kalliolan Eläinklinikkaa!
      Mukava palvelu ja hinnoittelu kohillaan.
      Koirat rokotettu ja leikattu siellä, siellä käyn jatkossakin :)

      ps: rokotusmuistutuksetkin tulevat kirjeenä kotiin niin tietää rokottaa ajallaan :)

      • ihmeittelvä!

        Missä on Colibri?


      • HeppulikeppuliL
        ihmeittelvä! kirjoitti:

        Missä on Colibri?

        Siellähän se lukee muutama viesti ylöspäin.


      • Eienääihmettelevä
        HeppulikeppuliL kirjoitti:

        Siellähän se lukee muutama viesti ylöspäin.

        Eipä ole Colibria enää, meni konkurssiin.


    • muuttava

      Kertokaahan, onko Päijät-Hämeessä tarvetta kotikäyntejä tekevälle yksityiselle eläinlääkärille? Tarkemmin Asikkalan ympäristö. Pääasiallisesti kiinnostuksen kohteena hevoset, koirat ja kissat. Myös muut hoituvat. Palvelu henkilökohtaista ja ystävällistä.
      Nimim. Muuttava eläinlääkäri

    • Kissat ja koirat

      No varmasti on tarvetta, jos omaat vielä jonkinlaiset sosiaaliset taidot ihmistenkin kanssa. Lahden alueen eläinlääkäreissä on se vika, että jokaisesta paikasta saa lähteä melkein itku kurkussa :D Asikkalassa on Rusi-Vet, joka on tällä hetkellä tauolla äitiysloman takia. Sijaista kun ei löytynyt. Asikkalassa olisi kyllä tarvetta hyvälle eläinlääkärille. Ja ihan varmasti on tarvetta myös hevospuolen erikoisosaamiselle.

      Eläimet tulee kyllä kuntoon esim. Lahden eläinlääkäriasemalla, heiltä löytyy osaamista, mutta onpahan se asiakaspalvelu sellaista, että vaihdoin Colibriin. Colibrissa oli osaamista ja asiakaspalvelua ja heidän lopettamisensa suretti suuresti. Nyt sitten pitää arpoa, palaako Launeelle haukuttavaksi vai meneekö keskustan arvausklinikalle.

      Juorut kertoo, että Lahden eläinlääkäriasemalla on järjettömän huono työilmapiiri ja huono asiakaspalvelu johtuu siitä. En ihmettele. Siellä on yksi eläinlääkäri ainakin niin töykeä, että en meinannut uskoa silmiäni. Kävin siellä vuosia, mutta pakko oli vaihtaa, kun tämä eläinlääkäri tuli kuvioihin. Se on silti se paikka, johon viedään jos on todellinen hätä. Heiltä löytyy tarvittava erikoisosaaminen.

    • kokemuksia

      Nastolan kunnallinen eläinlääkäri oli ihan asiallinen paikka, kun koiran koipea piti käydä operoimassa.

      Eläinlääkäri nainen oli ihan asiakaspalvelutaitoinen, mutta ei mitenkään kovin ystävällinen kuten vaikkapa Colibrissa (Colibrissa oli ihan äärettömän mukava ja ymmärtävä henkilökunta, suosittelen, vaikka kallis paikka onkin!)

      Operoitava otus oli siis nuori, isokokoinen sakemanni. Nukutuksen jälkeen ei tarvinnut itse nostaa pöydälle, vaan eläinlääkäri auttoi. Takatassuun tehty pienehkö operaatio maksoi yhteensä 75€ 8€ kauluri.

    • muuttava

      Epäilinkin että voisi olla tarvetta. Uskallan väittää olevani hyvinkin empaattinen ja palveleva. Toki eläimen terveys ja hyvinvointi on tässä ammatissa aina etusijalla.

      No juu, Nastolan kunnanell. opiskelutovereitani ja tiedän olevan ystävällinen sekä pätevä. Hänellä lienee kädet aika täynnä ihan jo tuotantoeläimistä, uskoisin.

      Asikkalaan olen muuttamassa. Pitänee kehitellä jotakin, kunhan äitiyslomalta kerkiän.

      Lisää mielipiteitä ja kommentteja luen mielelläni lisää.. miksei toivomuksiakin.

    • Ei kirjaston luokse

      Kirjaston viereiselle elänlääkärille vein koirani päivystykseen kovien kipujen takia. Nopea tutkimus,vika "ehkä" vatsassa.maksoi melkein 300e päivystysluontoisena. Kaksi päivää käynnin jälkeen koira halvaantui ja jouduttiin leikkaamaan. Tosin se tehtiin ihan muualla.
      Edellisen koirani vein myös yskimisen takia sinne päivystyksessä kun en muualle saanut. Koira rauhoitettiin ja tutkittiin kurkku,kennelyskä oli ja reseptin sain-eli hoito sinänsä ihan ok silloin, mutta olin viimeisilläni raskaana ja jouduin pyytämään erikseen apua 50kg painavan (rauhoitetun)
      koiran kantamiseksi kanssani pois klinikan lattialta,kun en siihen itse yksin pystynyt-apu tuli vaivaantuneesti pitkän kyselyn jälkeen.....

      • Mamma851

        Hei,minulta otettiin myös maksu muutaman metrin päästä klinikan ulko-ovelta
        annetusta krampissa olevan kissan kantoavusta,takapään halvaus.Myös äärettömän töykeä aiakaspalvelija nuorehkp nainen kassalla käyttäytyy maksavaa asiakasta kohtaan puhuen kuin vähä-älyiselle.


    • Zip

      Olen piene hermeliini neidon äiti ja mun täytyy kyllä sanoa, et olen saanut ihan mielettömän asiallista ja ymmärtävääpalvelua Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemalta. Ymmärsivät todella huoleni pienen kanin leikkauksesta, kanit kun tunnetusti eivät ole niitä parhaimpia nukutettavia. Annia kohdeltiin loistavasti ja sain niin hyvät ohjeet ettei tarvitse yhtään ihmetellä. Hinta tietysti aika korkea, mutta minunlellikkiäni hoitaa vain parhaimmat lääkärit. Se on kaikkein tärkeintä

    • Onnellinen asiakas

      Hei!

      Käytin tänään koiranpentuni ensimmäistä kertaa eläinlääkärissä rokotettavana.
      Olen asunut Lahdessa muutaman vuoden eikä minulla ollut mitään tietoa mikä eläinlääkäri täälläpäin olisi hyvä, kun moni paikka on saanut paljon huonoa palautetta nettikeskusteluissa. Huomasin täältä sitten että Kalliolan Eläinklinikkaa oli kehuttu eikä yhtään huonoa palautetta ihmisiltä, joten päätin viedä pentuni sinne. Minulle on erittäin tärkeää että eläinlääkärissä saa hyvää palvelua ja eläimiä käsitellään hyvin!

      Suosittelen kaikille Kalliolan Eläinklinikkaa!! Erinomainen palvelu, kaikki eläinlääkärit todella mukavia ja ammattitaitoisia!! Hinta kohdillaan ja lähtiessä sai kuitin jossa tarkka diagnoosi käynnistä, mikä on myös tärkeä asia!! Lisäksi klinikka lähettää rokotus/terveyskäyntikutsut tehosterokotuksen jälkeisille rokotuskerroille vuosittain (ei velvoita käyntiin vaan toimii muistutuksena). Aivan mahtava paikka! Tänne aion jatkossakin viedä koirani!

      • Colibri-fani

        Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasema kirjaston vieressä on tuntuvasti parantanut palveluaan viime aikoina. Menneinä vuosina tuo paikka ei ollut suosikkini, mutta viime aikoina olen ollut todella tyytyväinen palveluun ja osaamiseen. Olisiko osansa sillä, että kehutusta Colibrista siirtyi pari hyvää eläinlääkäriä tuonne...
        Colibri oli todella hyvä paikka, en ole kuullut paikasta muuta kuin kehuja. Todella harmi että lopetti. Sijainti ehkä vaikutti, että asiakkaita ei riittänyt. Kiireistä tuntuu nykyisillä asemilla olevan, joten sikäli ihme ettei Colibri menestynyt kilpailussa. Kummallista että Launeen eläinlääkäriasemasta kuuluu jatkuvasti noita negatiivisia kokemuksia. Juuri yksi tuttavani sanoi siirtyvänsä kirjaston viereen, koska palvelu on ystävällisempää. Nykyään kun maine netissä leviää nopeasti, luulisi työnantajan puuttuvan alaistensa huonoon asiakaspalvelukäytökseen. Ehkäpä asiakaspalvelu Launeella paranee kun tarpeeksi moni äänestää jaloillaan.


    • Nasti Huntti

      Hei, tästähän puuttuu vielä monen klinikan piilomainonta.

      Olen käynyt koiran kanssa neljällä eläinlääkärillä ja ei tulisi mieleeni panna niitä jonkinlaiseen paremmuusjärjestykseen.

      • Haukkuja ihmettelevä

        Olen käyttänyt koiraani ja kissaani kolmen vuoden ajan Päijät- Hämeen eläinlääkäriasemalla ja minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Hoitajat ovat olleet mukavia ja empaattisia, apua on saanut aina jos jokin on askarruttanut, he kertovat kyllä kaiken mitä tarvitsee tietää. Tuolla tehdään kyllä tutkimukset eläimen ehdoilla. Ei siellä ainakaan ole meidän koiria koskaan nostettu pöydälle, ellei ole ollut pakko tutkinnallisista syistä. Kaikki mahdolliset tutkimukset ja toimnpiteet tehdään lattialla, joka on koiralle mukavampaa. Hinnat on huimaavia, mutta hurjasti kalliimpi Launeella sijaitseva eläinlääkäriasema on. En vaihtaisi pois Saimaankadulta, vaikka Lahteen avattaisiin joku halvempi klinikka. Jopa koirani tykkää kyseiseen eläinlääkäriin mennä, vaikka sille on leikkauksia yms jouduttu tekemään. Ymmärtää kirjastonpihaan autolla ajaessa, että nyt pääsee lääkääriin ja intopiukeena vetää odotusaulaan odottamaan vuoroaan. Kai tämäkin jotain kertoo?

        SUOSITTELEN PÄIJÄT-HÄMEEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMAA!


      • Kaksi koiraa
        Haukkuja ihmettelevä kirjoitti:

        Olen käyttänyt koiraani ja kissaani kolmen vuoden ajan Päijät- Hämeen eläinlääkäriasemalla ja minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Hoitajat ovat olleet mukavia ja empaattisia, apua on saanut aina jos jokin on askarruttanut, he kertovat kyllä kaiken mitä tarvitsee tietää. Tuolla tehdään kyllä tutkimukset eläimen ehdoilla. Ei siellä ainakaan ole meidän koiria koskaan nostettu pöydälle, ellei ole ollut pakko tutkinnallisista syistä. Kaikki mahdolliset tutkimukset ja toimnpiteet tehdään lattialla, joka on koiralle mukavampaa. Hinnat on huimaavia, mutta hurjasti kalliimpi Launeella sijaitseva eläinlääkäriasema on. En vaihtaisi pois Saimaankadulta, vaikka Lahteen avattaisiin joku halvempi klinikka. Jopa koirani tykkää kyseiseen eläinlääkäriin mennä, vaikka sille on leikkauksia yms jouduttu tekemään. Ymmärtää kirjastonpihaan autolla ajaessa, että nyt pääsee lääkääriin ja intopiukeena vetää odotusaulaan odottamaan vuoroaan. Kai tämäkin jotain kertoo?

        SUOSITTELEN PÄIJÄT-HÄMEEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMAA!

        Meilläkin on pelkästään hyviä kokemuksia Päijät- hämeen eläinlääkäriasemasta. Kahden koiran asioissa olemme käyneet siellä jo monta vuotta. Toki sielläkin on ainakin yksi eläinlääkäri , jolle ei halua mennä. kun tietää päivän jolloin kyseinen eläinlääkäri on paikalla niin käyntiä voi välttää... Myös pentukoulusta on pelkkää hyvää sanottavaa!!


      • Tramboliina

        Kisun toistuvaan iho-ongelmaan en saanut apua Salpakankaan eläinlääkäriltä, vain reseptin ja laskun. Hoidettiin siis oireita. Halusin, että joku perehtyy aiheeseen. Sain eläinlääkärikollegan suosituksen Satu Nurmikarista P-H Eläinlääkäriasemalla. Ensimmäisen kerran kissa tutkittiin perusteellisesti ja otettiin teippinäytteet. sain hyvät kirjalliset ohjeet ja hän halusi kuulla kk:n kuluttua, miten hoito toimii. Lääke ei toiminut odotetusti, joten olin yhteydessä jo viikon jälkeen. Uusi hoito kokeiluun ja mikä parasta. Hollolan apteekista ei ko.lääkettä löytynyt, niin lähellä asuva työntekijä lupasi tuoda lääkkeet kotimatkallaan. Todella hyvää asiakaspalvelua tänä päivänä. Satu Nurmikari myös saa suuret kiitokset, kissa olisi voinut jäädä asemalle asumaan. Enää ei tarvitse miettiä mihin ja kenelle kisuja hoitoon vien. Nyt vaan toivotaan, että eliminaatiodieetillä löytyy ratkaisu ongelmaan ja lääkkeillä helpotusta vaivaan


    • Pieni lemmikki 1

      Minun kokemukseni Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemasta ovat aivan päinvastaiset. Eläinlääkärit tosin ovat joka kerta käydessäni olleet ihan OK, mutta eläintenhoitajista osa on aivan väärällä alalla. Niin töykeää ja tylyä käytöstä en ole ennen kokenut missään. Tylystä kohtelusta saa vielä maksaa hirmuhinnan. Se on sääli, että yksikin epäasiallinen työntekijä voi pilata koko paikan maineen.
      Onneksi nyt sitten sain tietää Kalliolan Eläinklinikasta, jota kaikki kehuvat ja vaihdankin jatkossa sinne.

    • ---------- | -------

      Edesmennyt koirani oli "The eläin lääkäri", eläin joka hoiti yhteisön mielenterveyttä

    • Koir Aton

      Kahdella eläinlääkärillä olen käynyt lopettamassa koirani. Erinomaista työtä, molemmat saivat koiran hengiltä.

      Onkos tässä keskustelussa jotakin tolkkua. Tällaisia asioita ei pysty rankkaamaan ilman, että todella käy useilla eläinlääkäreillä ja todella monta kertaa siis kaikilla niitä joita ryhtyy vertailemaan. Osa kirjoituksista lienee myös asiakkaita ohjaavia eli ei ihan pyyteettömiä mielipiteitä.

    • koiraihminen1

      Hei, pakko kertoa, että Nastolan nuori kunnan eläinlääkäri on todella ystävällinen, pätevä, ei hosuva ja kohtuuhintainen. Siellä olen käyttänyt koiraani, joka sairastuin Diabetekseen ja myöhemmin puhkesi Cushing tauti. Voin todeta ettei turhia käyntejä tarvitse tehdä, sillä hän vaikuttaa todella pätevältä ja antaa hoitohjett tarkasti. Hänellä ei varmaankaan ole paljon aikoja, koska rodella nuo tuotantoeläimet vievät ruurimman osat työpäivistä.
      Hänelle suuri kiitos siitä, että löysi koirastani vielä Cushingin taudin kun kora oli hyvin apaattinen parisen kuukautta. Suosittelen.

    • Koirahädässä

      Pakko sanoa vaikka pari vuotta jäljessä olenkin, kuitenkin vastaisuuden varalle mielipiteeni:)
      Joiduimme lähtemään koirani kanssa päivystykseen ja ensi kuitenkin soitin ja kerroin tilanteen ja päivystävä eläinlääkäri oli tämä päijät-hämeen eläinlääkäriasema. Ja ensinnäkin puhelimessa minulle oltiin todella ystävällisiä ja kehotettiin reippaasti tulemaan päivystykseen. Paikan päällä tunnelma on rauhallinen ja todella mukavia ja kuitenkin ammattitaitoisia hoitajia/lääkäreitä.
      Olen todella kiitollinen avusta ja ystävällisyydestä ja ystävien keskenkin suosittelin ehdottomasti tätä paikkaa. Olin siellä ensi kertaa ja aijon mennä jatkossakin! Ja jätän launeen univetin omaan rauhaansa. Ei sillä että siellä olisi huonoja lääkäreitä. Lääkärit ovat erittäin mukavia mutta vastaanotto/kassatyöntekijät ovat todella ankeita. Joka kerran kun olen ollut ja nimenomaa aina olemme sinne menneet ( ensi rokotuksista lähtien ) joka kerta ovat nämä samat vastaanottotyöntekijät olleet ja erittäin töykeästi esittävät asiat ja mietin aina että vihaavatko he ihmisiä vai koiria... Asiakaspalvelu ei siis siellä mielestäni toimi. Tai sitten he eivät yksinkertaisesti minusta pidä. Oli kuinka vain valitettavasti nämä asiat vaikuttavat suuresti siihen haluaako seuraavan kerran tulla samaan paikkaan. Mielummin nyt siis menen kauemmalle eläinlääkärille ihan vain sen takia miten siellä kohdellaan:)

    • asiakas_on_mulkku

      Ihme hapannaamoja tosiaan siellä launeen univetissä???

    • regje

      mitä siellä kehutussa kalliolassa maksaa rokotus? nettisivut ovat näköjään korjauksen alla joten sieltä ei näe.

    • koiraharrastajalahesta

      näyttää olevan sivut taas toiminnassa. rokotusten hinnasto:
      kennelyskärokotus koiralle 68e
      nelos- ja raivotautirokotus koiralle 77e
      kolmoisrokotus kissalle 69e

    • Jadelinna

      Kalliola on tosi hyvä, suosittelen.

    • kis_sa_ton

      Launeen Evidensian(ent.Univet) päivystys retuperällä. Kissamme odotti viikonloppuna pääsyä lääkärille 2,5 tuntia ja lopulta tukehtui käsiini . Nettisivuilla lukee isolla ELÄIN RAKAS OLET MEILLE TÄRKEÄ. Tuo tunne oli kaukana kun hoitamatta jääneen kissamme kuoleman jälkeen odotimme 40minuuttia laskua. En voi suositella kenellekään...

    • eiuudestaan

      Kirjaston viereinen Päijät-Hämeen eläinlääkäriasema huono paikka. Oli pakko mennä kun eläin oli sairaana ja tuolla oli päivystys. Etukäteen soitin ja puhelimessa tylysti töksäytettiin että turha tulla, he eivät operaatioita tee. Meinasi leuka tipahtaa kun tuon kuuli. No pitkin hampain suostui lopulta siihen että lähdemme tulemaan, tosin silloinkin sanoi että on jonoa ja kannattaa tulla vasta illalla (soitin iltapäivällä). Ja eläin oli oikeassa hädässä.
      Siitä en halua kirjoittaa enempää millaista paikan päällä oli. Kyseinen sairastuminen jäi kuitenkin viimeiseksi rakkaallemme, ei enää seuraavaa viikkoa nähnyt.

    • jupe

      Evidensia Launeella on arvauskeskus poislukien Seppo Lamberg,joka todella hyvä lääkäri.

    • retyui

      eikös ne sitä joutsan elukkatohtori oikein lehdessä kilvan kehuneet

    • Kisunäiti

      Lahden kaupungin eläinlääkäri
      Juhonkatu 1

      Hyvä ja ystävällinen palvelu sekä kohtuuliset hinnat.Vastaanotolle saa ajan nopeasti.

    • Anonyymi

      Salpakankaan eläinkilinikkaa en voi suositella kenellekään! Kiitos tämän paikan koirani sydän on tällä hetkellä niin huonossa kunnossa että voi saada sydänkohtauksen kardiologin mukaan minä hetkenä hyvänsä. Koiraani on tämän firman toimesta hoidettu väärillä lääkkeillä ja väärällä annoksella! Olen niin pettynyt ja surullinen miten eläinlääkäri voi toimia näin miten siellä on toimittu. Totta kai sitä uskoo kun lääkäri sanoo että kaikki on kunnossa ja ei ole hätää. Nyt sen tiedän että pelkkää sydäntä kuuntelemalla ei voi tietää mitä täytyy hoitaa ja miten. Eikä ole eka kerta. Harmittaa etten siitä ottanut opikseni, mutta vuosien kuluessa unohtaa. Käytin siellä joskus kaniani ja siellä sanottiin että ei voida tehdä enää mitään. Kyseessä siis vanha kani jo. Suositeltiin luopumaan tästä perheenjäsenestä. No en tätä uskonut ja vein sen toiseen eläinlääkäriin ja kappas kyseessä olikin vain hengitystieinfektio ja antibiootit ja kani eli vielä pari vuotta.

    • Anonyymi

      Ilmari Hiidenheimo jos vielä tekee,
      Tuulivet Heinola
      Mäntsälän Saaren Kartanon eläinlkrikoulutuksen vastaanotto
      Näistä omat hyvät kokemukset.

      Vsljento myös kun ennen itse teki
      mutta nyt siellä joku nuorempi
      nainen ja en voi suositella,ei kerro jollei
      Jotain osaa ja koira kärsi.

      • Anonyymi

        Heinolaan en enää mene. Ala- arvoista asiakaspalvelua, yks kaks lääkäri katoaa. Ei kuullut edes koirani sydämen ongelmaa vaikka oli kuuntelevinaan. Surkea palvelu ja ammattitaidotonta tohellusta.


    • Anonyymi

      Ketjun aloituksesta on näköjään jo yli 10v, mutta kerrotaan nyt tuoreempia kokemuksia jos joku sattuu kaipaamaan. Itsellä kokemusta juurikin kirjaston viereisestä P-H eläinlääkäriasemasta, Launeen Evidensiasta ja Asikkalan kunnaneläinlääkäristä. Kaikissa on aina saatu mielestäni hyvää ja asiantuntevaa palvelua.
      Koiralleni tuli äkillistä leikkausta vaativa märkäkohtu viikonloppuna, kun ainoa päivystävä klinikka oli PH eläinlääkäriasema. Soitin heti lauantaiaamusta päivystykseen ja kysyin onnistuuko leikkaaminen, ja hoitaja kertoi sen onnistuvan. Lääkäri oli erittäin mukava ja asiantunteva, koira leikattiin ja kotiin annettiin hyvät ohjeet ja lääkkeet. Olen erittäin kiitollinen, koira pelastui, vaikka hinta kirpaisikin.
      Myös munuaisvaivaista kissaa jouduin käyttämään päivystyksessä virtsatulehduksen takia. Tällöin päivystävänä asemana toimi Evidensia, josta saimme hyvää hoitoa, lääkäri tutki kissan, antoi antibiootit ja nesteytti kissaa. Päivystävä lääkäri ehdotti munuaisten ultraamista toisena ajankohtana erikoistuneella lääkärillä, myös evidensialla. Tällöinkin saimme eritääin hyvää palvelua, lääkäri oli pätevä ja mukana ollut hoitaja erittäin mukava.
      Asikkalan kunnaneläinlääkärillä olen käyttänyt monet kerrat, palvelu on hyvää ja hinnat ovat huomattavasti halvempia kuin eläinlääkäriasemilla. Kunnaneläinlääkärillä resurssit ovat kuitenkin vähäisemmät, joten isommat tutkimukset ja leikkaukset on hoidettava muualla.

    • Anonyymi

      Hei,
      Jouduin viemään ja nimi eläinlääkäriin, kun satutti jalan. Soitin aamulla Lahden eläinlääköriasemalle. Sieltä sanoivat että hyvä on jalka tarkistaa ja poissulkea murtuma. Kyseiselle päivälle en sinne saanut aikaa, mutta sain tapaturma päivälle Hollolan kunnan eläinlääkärille (Hollolan kirkolla) siellä todettiin jalka 95% varmuudella murtuneeksi. Soitin kuvausaikaa Valjentoo, siellä puhelimessa vastasivat "ei tarvii kuvata, tuskin on murtunut ja maksaa sitten yli 200 euroa" Varasain ajan varmuudeksi, kun tarkoitus oli päästä Lahden eläinlääkäriasemalle. Seuraavana päivänä pääsin sitten tuonne lahden eläinlääkäriasemalle kuvauksiin missä murtuma tarkennettiin. Saatiin jatko hoiti-ohjeet mukaan ja uusi aika parin päivän päähän.
      Mielestäni tuolla kania hoidettiin hyvin, käsiteltiin nätisti. Ja sovittiin että yrittävät ensin ottaa kuvat ilman mun paikalla oloa, jos ei onnistu, niin mä voin mennä pitämään kanista kiinni. Jos tämäkään ei olisi onnistunut, niin vasta sitten rauhoitus.

      Asiakaspalvelu oli hyvää, tulivat mut hakemaan sieltä eteisaulasta kun en nähnyt meitä kutsuttavan.

      Se on tosi ikävää, jos/kun eläinlääkäreissä on palvelu on huonoa asiakkaalle (ihmiselle) negatiivinen sana kiertää nopeammin, kuin positiivinen.

    • Anonyymi

      Kleinpiz-pojaltamme meni lonkka pois sijoiltaan liukastuttuaan. Menimme heti LAHDEN-EVIDENSIAAN, kun muualle ei päästy. Ortobeti laittoi lonkan paikoilleen, ja jalan sitoi mahan alle kiinni siteellä. Neljän päivän päästä side otettiin siellä pois. Ei ollut lonkka paikoillaan. Olikin jalka mädäntynyt, side oli laitettu toheloimalla liian kireälle, veren kierto oli jalasta loppunut samantien! Syöttivät antibioottia parantaakseen vamman. Veimme kuitenkin Ratto-poikamme Heinolan eläinlääkäri-asemalle ihan oikeille eläinlääkäreille. Jalka oli jo kuoliossa, ja hetken kuluttua rakkaamme koirien taivaassa!! Lähes kaksi viikkoa rakkaamme kitui kotonamme silmiemme edessä. TÄLLÄISTA JÄLKEÄ TEKEE EVIDENSIA. Kanditaatit olivat olevinaan pahoillaan, sekö lohdutti meitä?? Kuvia jalasta saatavana , ne otettiin koira vainajasta Heinolassa. ken haluaa nähdä ne lähetän mielelläni. Kysy yhteystietojani , lähetän ne erikseen sinulle. Aikani valitettuani Evidensialle, uhkasivat tehdä minusta rikosilmoituksen.

    • Anonyymi

      Evidensia tappoi Kleinpiz- koiramme hoitovirheeseen. Kärsi ja kitui vielä kotonamme jalkaan aiheutetusta kuoliosta yli viikon. Eutanasia tehtiin Heinolassa eläinsuojelulain perusteella.

      • Anonyymi

        KATSO ILTA-LEHTI 5.2.2024 .JULKAISU RATTO-KOIRASTANI . LAHDEN EVIDENSIAN HOITOVIRHEESTÄ KUOLEMA !!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe