Meriton Conference & Spa -hotelli

faerieeee

Onko kukaan palstan lukijoista yöpynyt kyseisessä hotellissa? Millainen hotelli kaikkiaan oli ja erityisesti kylpyläosastosta olis kiva kuulla kokemuksia?

17

15114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pläts

      Olin heinäkuussa Meriton Conference & SPA Hotelli kylpylässä. En pettynyt. Hotelli otettiin käyttöön huhtikuussa joten se oli erittäin siisti. kylpylän puoli hohti uutuuttaan neljine saunoineen, kuntosaleineen ym lisukkeilla. Kohtelu oli erittäin hyvää samoin ruuat. Kannattaa tutustua myös vieressä olevaan, mutta hienosti kunnostettuun Tallinna hotellin Espanjalaiseen Tapas ravintolaan, tuoksuineen päivineen. Ympäristö on hieman vanhahtavaa mutta mäki ylös ja toinen alas niin oletkin jo vanhassa kaupungissa.

      • Unnaliina

        Olimme yhden yön kyseisessä hotellissa ja ihan kiva paikka kyllä, uutuuttaan kiiltelevä yms. Kylpyläosastoon ei tutustuttu.
        Sijainti on hyvä, lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja satamasta taksilla muutama hassu minuutti. Bussejakin siitä ohi ajaa, mutta en tiedä niistä enempää.

        Aamupalaan olin hieman pettynyt, jotenkin ruuhkainen mutta sai kyllä vatsan täyteen.

        Olemme menossa viettämään joulua Tallinnaan ja yövymme samassa hotellissa, jospa pääsisimme sinne altaillekin asti tuolloin:)

        Jospa aloittajakin kävisi kertomassa mielipiteensä matkan jälkeen;)


      • faso.burkina

        Osta oma asunto Tallinnasta, niin ei tarvitse roikkua noissa paikoissa. Mitä lomailua se on, jos katselee Tallinnaa sammakkoperspektiivistä?


      • selkäkeikka-naurut
        faso.burkina kirjoitti:

        Osta oma asunto Tallinnasta, niin ei tarvitse roikkua noissa paikoissa. Mitä lomailua se on, jos katselee Tallinnaa sammakkoperspektiivistä?

        Niinähän tuli viikon tsoukki. Tuppaa naurattamaan tämä ihmisten tyhmyys, vaikka omia rahojaan haaskaavatkin.


      • väärin-neuvottu
        faso.burkina kirjoitti:

        Osta oma asunto Tallinnasta, niin ei tarvitse roikkua noissa paikoissa. Mitä lomailua se on, jos katselee Tallinnaa sammakkoperspektiivistä?

        Tuon pitäisi kyllä ylläpidon heti poistaa.


    • faerieee

      Nyt on Meritonissa sitten käyty. Hotelli oli kaikkiaan hyvin siisti ja mukava. Huoneet olivat hyvätasoisia, allaspuoli viihtyisä ja aamiainenkin oli hyvä. Palvelu hotellissa oli erittäin hyvää. Myös hoito-osasto testattiin hieronnalla ja kasvohoidolla. Hoito-osasto oli hyvin rentouttava ja siihen oli tosiaan hotellissa panostettu. Ainoa minus hotellissa on se, ettei kylpytakkeja ollut huoneissa. Kylpyläosastolle piti siis mennä vaatteet päällä ja pyyhkeen sai siitä kylpylän vastaanotosta.

      Hotellin sijanti oli ihan ok. Satamasta oli hieman pitkä matka ja kuljettiinkin se kumpaankin suuntaan taksilla. Vanhaan kaupunkiin oli kävelymatka (muttei lyhyt), samoin Kristiinekeskukseen. Me jätettiin tällä kertaa keskustan kauppojen kiertely vähemmälle ja tutustuttiin kauppakeskuksien tarjontaan. Käytiin Kristiinessä ja Rocca Al Maressa. Kumpikin on isoja kauppakeskuksia ja niistä löytyy nuorten vaateketjuja ja liikkeitä, joita ei Suomessa ole lainkaan, joten se oli meille iso plussa. Kummassakin keskuksessa oli Prisma, josta ostettiin tuliaiskarkit ja hotellihuoneeseen pientä naposteltavaa ja juomista. (Minibaaria Meritonissa ei saa käyttää, jos ei omista luottokorttia. Minibaaria ei saanut edes auki, joten kaupasta piti valita juotavaa mikä on hyvää myös huoneenlämpöisenä = mehua.) Meriton Span sijainti on hyvä sellaisille ketkä jaksaa kävellä tai on rahaa matkustaa taksilla. Sijainti oli itselleni ihan positiivinen kokemus, kun pääsi tutustumaan siinä sivussa vähän laajemmaltikin Tallinnaan kuin vaan siihen Viru-hotellin ympäristöön.

      Naisille vinkkinä, aivan hotellin kupeessa on Lotos Ilusalong, joka tarjoaa kampaamopalveluita, käsi- ja jalkahoitoja, hierontaa ja kosmetologipalveluita. Hinnat suhteellisen edullisia ja huomattavasti edullisempia kuin hotellilla. Itse kävin siellä ottamassa geelikynnet ja olen ollut ihan tyytyväinen. Varaus onnistuu helposti sähköpostilla ja vaikka nettisivut ovatkin vain viroksi, niin jonkunlaista palvelua saa myös suomeksi. http://www.lootos.planet.ee/?Esileht

    • SV

      Siisti ja iso hotelli, ja nähtävästi suosittu kun ei saatu huonetta la-su yöksi. Sijaitsee aivan Toompean mäen juurella, vanhan kaupungin laidalla. Saunaosasto avoinna klo 22 saakka, joten kaupunkikierroksen jälkeen ehtii hyvin kylpemään. Aamiainen la klo 11 saakka, joten ehti saunoa sillonkin. Saunoja 4 kpl, joista höyrysauna oli ainoa johon mentiin uudelleen. Kylpyläosasto ei ole suuren suuri, mutta meillä se ei ollut muutenkaan matkan päätarkoitus. Nimi Confernce & spa myös kertoo että paikka on enemmän aikuisille kuin lapsille suunnattu. Kylpytakkeja olisi saanut tilattua 50 kr hintaan, mutta ei niitä tarvittu. Kuntosaliin ei ehditty tutustua, eikä alakerran kahvilaan, jonka baakelsit näyttivät todella houkuttelevilta...

    • Classic vai Standard

      Hei Meritonissa käyneet! Kumpaa suosittelette, classic tai standard-huonetta? Ovat about saman hintaiset. Classic-huoneet ovat ilmeisesti isompia mutta myös vanhempia (ns. vanhalla puolella?) kun standardit taas pienempiä mutta uudempia.

      • ppppp.....

        Suosittelemme presidentti viittiä, muut huoneet persaukisille


    • Kalervo Kummola

      Onkos persaukiset pulsut lähössä viroo viinaa hakemaa vai mitä vittua?

    • Matkaaja.

      Me haluamme huoneen vanhalta puolelta. Huone on selvästi suurempi. Oikeastaan muuta merkittävää eroa ei ole. Vaikka kyse on vanhemmasta puolesta, on se ihan hyväkuntoinen.

      Hyvä ruokapaikka löytyy, kun kävelee mäen ylös ja laskeutuu Vapauden Aukiolle ja siitä vasempaan ja vasempaan Grillhouse Daubeen.

    • heinäkuussa men.

      Hei! Yövyttiin muutama vuosi sitten vanhalla puolella saunallisessa sviitissä. Meni yö mukavasti. Kävimme Oliverissa syömässä. Ensi kerralla heinäkuussa Radisson Sas bc, ruokapaikka lienee Pörgu. Kylpylä oli kiva. Ps. Suiten parveke oli aika pieni, hauska katsoa kesäyötä.

    • viruturistiga

      Ollaan myös menossa Tallinnaan ja yöpyminen Meritonissa. Google mapin tiedoilla aika pitkä kävelymatka Vanhaan Kaupunkiin ja etenkin sen karaokebaareihin Virukadulle. Tuleeko tuossa hotellissa yöaikaan varkaita asukkaan nukkuessa, siis onko sellaista ollut?

      • juoppo2

        Ilmeisesti niitä varkaita on liikkeellä, ja varsinkin asukkeiden nukkuessa. Siis kannattaa olla hereillä.


      • kylpyä

        Minulla myös sama kokemus. Kuvat antavat esim. superior huoneesta paremman kuvan kuin mitä todellisuudessa on. Koska viivyimme hotellissa useamman yn kävimme pyytämässä huoneen vaihtoa. Saimme toisen huoneen, jonka maisemat olivat vanhaan kaupunkiin - ei sisäpihan talon seiniin, kuten ensimmäisen superiorin.
        Sinänsä saunat olivat posittivinen yllätys kylpyläsaunoiksi, ja muutenkin kylpylä oli ihan kiva ja ok toimiva.
        Hotelli on aika sivussa, joten itse emme enää tätä hotellia tule valitsemaan.


    • Tallinnassa_asuva

      Hieman aiheen vierestä, mutta jos menette kyseiseen hotelliin, niin sen kampaamopalveluja on syytä välttää. Hinta on edullinen, mutta kokemukseni niin palvelusta ja työn laadusta ei ollut senkään vähän arvoinen. Tietysti siellä on varmasti monta työntekijää enkä väitä, että jokainen repisi hiuksia ja hutiloisi värin kanssa, mutta kehotan harkitsemaan kyseiseen kampaamoon menoa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4020
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3872
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3794
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2518
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      74
      2380
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2017
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      2000
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1839
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1529
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe