Homous ahdistaa

angstaajadsds

Eli oon homo ja se ahdistaa ja masentaa mua hemmetisti, tuntuu että en tule koskaan saamaan minkäänlaista suhdetta sillä en uskalla edes kertoa kenellekkään että olen homo, ja tuntuu että kaikilla on vain seksi mielessä eikä mitkään seurustelut kuten tytöllä ja pojalla voi olla keskenään, mun lähipiirissä kaikki vaan nauraa ja halveksii homoja ja se masentaa vielä enemmän kun kuulee tutuilta sellaisia juttuja, tuntuu että ei ole mitään tulevaisuutta ja että tulen olemaan yksin koko ikäni kaiken lisäksi tuntuu väärältä olla homo ihan kuin mussa ois joku vikana vaikka tiedän että muitakin homoja on olemassa mutta en voi hyväksyä sitä että olen homo ja miten edes voisin kun kaikki halveksii homoja :s Ja sitäpaitsi miten edes saada poikaystävä sillä mistä voi tietää onko toinen homo vai ei voi olla vaikka että ei olekkaan ja sitten se vetää turpaan tai vastaavaa?

25

1988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjhi

      kyl ainakin mulla on seurustelu mielessä enemmän kuin seksi ja olen homo. elämä vain on hankalaa, itsekkin haluaisin läheisyyttä ja hellyyttä ja sellaisia lutuisia asioita, enkä niinkään paljon mitään seksiä. hankalaahan se on kun ei tiedä kuka on homo ja kuka ei. nyt kun menin lukioon tuntuu että siellä on paljon homoja, voi olla mun mielikuvitusta.

    • yeyeye

      Oon ite hetero, mutta oot ihan turhaan huolissas. Liikut ihan väärissä piireissä, jos kaveris syrjii homoja ja sekin voi olla vaan joku vaihe. Aika harva loppujen lopuks enää ajattelee niin vanhanaikasesti et homoissa olis jotain "vikaa". Nauti elämästäs, me muut ollaan ihan samanlaisia kuin säkin :P

    • Flamboyantly Pan

      Oma neuvoni polttaa väkisinkin siltoja, mutta toisaalta erottaa jyvät akanoista. Osa porukasta on oikeesti sun kavereita ja lopuilla ei ole merkitystä.

      Seuraavan kerran, kun joku heittää alatyylistä homoläppää, niin tuo määrätietoisesti esille oma seksuaalinen suuntautumisesi. Paras hetki tulla ulos kaapista siinä mielessä, että osoitat olevasi jotain muuta kuin heittopussi.

    • veio4

      Katso - En halua olla homo- keskustelu. Siitä on kysymys elämässä.

    • raivoreiska

      Toivottavasti menee paremmin, ja toivottavasti tänne kommentoineet hiirulaiset ovat uskaltaneet kohdata itsensä, olla omia itseänsä ja lopulta myös tehdä lähipiirilleen muutakin kuin paskaa.

    • Olet normaali...

    • asdfölkj

      Meistä kukaan ei ole normaali. Kaikilla on omat omituisuutensa. Tuntuu oudolta, että niinkin harmittomasta ja kauniista asiasta kuin rakkaudesta tehdään iso synti. On tässä maailmassa pahempiakin asioita. Ahdistaa se itse kutakin, mutta kukapa sille mitään mahtaa. Jos on niin on. Sen kanssa on elettävä tai se on unohdettava kokonaan. Kukapa haluaisi elää loppuikäänsä yksin. Se on kieltämättä aika hankala juttu, kun ei tiedä, kuka on ja kuka ei.

    • VastaajaX

      Musta tuntuu että suhtautuminen homouteen on etenkin nuorten keskuudessa aika paljon normalisoitunut tuossa vajaa kymmenessa vuodessa mitä aloituksesta on.

    • hfgeyeiyqfyf

      Ette te mitään homoja ole. Olette vain hukassa, ettekä ole löytäneet itseänne vielä. Kun ensin on löytänyt itsensä, voi vasta löytää toisenkin, eli naisen.
      Kun osaa ensin rakastaa itseään, pystyy vasta rakastaa toista, eli naista.

      Vai väitättekö muka tosissanne, että ette voi rakastua suloiseen ja kauniiseen naiseen, vaan mieluummin hieltä haiseviin urheilijapoikiin??? Jotain rajaa...

      Olette vain luuseri asenteella olevia helpon tien valitsijoita, jotka ette halua kohdata niitä eteen tulevia totuuksia, joita tulee eteen, kun kohtaa naisen.

      Sen takia otatte helpon tien, ja meinaatte, että hoidellaan homma vain miesten kesken, niin ei tule päänvaivaa.

      Nyt jätkät itseä niskasta kiinni, ja naisiin tutustumaan.

      Vai vielä muka homoja... kyllä pistää naurattamaan... hahahahahah Meinaatteko oikeasti, että sanotte RAKASTAVANNE miestä, naisen sijaan....???

      • Kaikkea-sitä-saa-lukea

        Harvinaisen typerä kommentti. Onnittelut.


      • veio4
        Kaikkea-sitä-saa-lukea kirjoitti:

        Harvinaisen typerä kommentti. Onnittelut.

        Niin no, ensimmäinen ja kolmas rivi on ihan ok.
        Ei se oma tie löydy silläkään, että ottaa itsestään niskasta kiinni, yrittää olla jotain ja toimii sen mukaan.
        Helposti vaarana on myös rakastuminen omiin luuloihin itsestään. Ei voi rakastaa itseään ellei ole itseään löytänyt, eikä ole löytänyt itseään ellei ole löytänyt sitä kohtaa elämässään jossa ulkoisen paineen alla valitsi väärän suunnan.

        Se "suloinen ja kaunis " nainen saattaakin olla oikea sielujen raatelija kunhan saa toisen ensin houkuteltua ihastumisen ansaan. Eli siten vain pahentaa tilannetta.
        Jos jotakuta on ruokittu kaikenlaisten mielistelijämiesten lipomisilla, kasvattaa se helposti ihmisen joka on eksynyt itsestään, luulemaan itsestään jotain mitä ei ole ja sen seurauksena yrittää kilpailuttaa kaikkia samalle lipomisen kilparadalle.


      • aku_anka

        asiaa


      • Anonyymi

        Rakastuminen ihanaan naiseen voi olla ylivoimaisen pelottavaa, jos on joskus ollut kokemuksia siitä miten se nainen jota olisi tarvinnut elääkseen onkin ollut pelottava vaikkakin hyviin kulisseihin pukeutunut.


    • 65iyuhili

      moni julkisuudenhenkilökin on homo, esim se scofield sit travolta, kevin spacey, jari sillanpää yms. sun pitäis mennä tommoselle alalle hommiin, sSulla on mahiksia suuriin juttuihin... mark my words...

    • mieti-kuitenkin-asioita

      Ihmisillä on monenlaisia sairauksia ja sairaalloisia mielitekoja. Jotkut varastavat ja saavat siitä nautintoa. Muuten eivät varastaisi.
      Jotkut ovat pyromaaneja ja saavat siitä nautintonsa.
      Kun elämä ei kulje luonnollisesti terveissä uomissa, niin varmasti on vaikeaa.
      En tiedä osaisiko psykiatria auttaa. Kaikille himoillehan ei saa antaa periksi.
      Alkoholismikin on yksi sairaan himon suunta, joka tuottaa nautintoa alkoholistille.
      Mutta, oikeastaan kellään ei ole helppoa. Aina ihmisellä on joku juttu, mikä on vaikea.
      Luulisin, että fiksua olisi ainakin kysyä lääkäriltä apua. Onhan homoutta tutkittu vuosikymmeniä, kunnet jotkut homot eivät halunneet enää sitä ja sitten oikeastaan kaikki tutkimus kai pysähtyi. Sairausluokitus poistettiin jne.
      Lääketieteessä on kuitenkin varmasti tietoa paljon, joten itse ainakin kävisin juttelemassa. Jokin ongelma ihmisen ajattelussa kun alkaa häiritsemään liikaa, se haittaa elämää kohtuuttomasti.
      On helppoa sanoa (maallikot toisinaan) ; se on normaalia. Näin voi paeta asiasta, eikä tarvitse miettiä toisen vilpitöntä auttamista.
      Tiedän ja arvaan, että tätäkin kirjoitusta tullaan arvostelemaan negatiivisesti ja kovin hyökkäävästi. Se johtuu juuri siitä, että on niin helppoa sanoa " se on normaalia" . Ei yhtään nähtäisi vaivaa miettiä asioita. Yhteiskunta on sellainen. Ei ne oikeasti välitä yhtään. Harvat ihmiset oikeasti välittää toisesta ihmisestä. Mutta näet lukea tämän ja näet myös kertomani reagoinnin ja sen syyt.
      Lisäksi palstoilla selvästi on näkyvissä esim. setan rummutus, koska rahan takia hekin haluaisivat kasvaa isoksi. Mitään väliä ei ole uhreilla oikeasti.

      • himotjahaluttuhoavat

        Näin on. Minulla on tupakka ongelmana. Ei ole helppoa ei. Pitäisi lopettaa. Yskii välillä tervaa. Silti armoton tarve tupakkaan.
        Ei paljoa auta nikotiinilaastarit !


      • Anonyymi
        himotjahaluttuhoavat kirjoitti:

        Näin on. Minulla on tupakka ongelmana. Ei ole helppoa ei. Pitäisi lopettaa. Yskii välillä tervaa. Silti armoton tarve tupakkaan.
        Ei paljoa auta nikotiinilaastarit !

        Tupakka on puudutusaine eli kertoo että on jotain puudutettavaa.
        Sen käyttäjä helposti jatkaa puudutuksen käyttöä ellei löydä todellisia syitä puudutuksen tarpeeseensa.


    • tuntematonkirjoittaja

      oo oma ittes äläkä välitä siitä jos joku on homoja vastaan. Tiiän et se ei oo helppoo, mut oikeesti. Sama asia kun halveksuisivat ihmisiä jolla on vaikka valkoiset sukat. Ketään ei kiinnosta mitä joku muu on! eikai heteroitakaan haukuta ja halveksuta koko ajan.. ja nykyään homous on/pitäisi olla ihan normaali asia. oo oma ittes, homous ei ole mikään sairaus :)

    • Näin.se.on

      Homous ei oo normaalii. Se ei ole yhtään järkevää evoluution kannalta koska sukua ei voi jatkaa samansukupuolisen kanssa. Eli sen täytyy olla jonkin lainen häiriö.

    • selkokieli

      Homous on yritetty nyt tehdä normaaliksi ja terveeksi ihmissuhteena. Mikäli se olisi normaalia ei sitä tarvitsisi hävetä, harjoittaa kaappilaisena... eikä mitään tukijärjestö Setaa tmv. edes tavittaisi. Terveellä sukupuolisuudella on todisteena sen itsestäänselvyys, luonnollisuus ja pysyminen toimivana, sukupuolesta toiseen itsestään. Eipä ole mitään heterojärjestöjä tarvittu. Ei sinun eikä minunkaan kohdalla. Meillä on isä ja äiti koska vain m/n on luonnollinen itsestäänselvyys ja sen sinettinä on jatkuvuus.

      Jos homosaarelle pantaisiin kaikki homot kuolisi se ryhmä sukupuuttoon yhdessä polvessa. Samoin lesbojen.

      Homous niinkuin lesbous on ihmisen seksuaalisuuden väärään suuntautuminen ja sen syynä on varmasti monta mahdollisuutta. Lapsuuden suhteet vanhempiin, väärät ihmissuhteet nuorena, pettymys vastakkaisen sukupuoleen....

      Mutta perussyy on sama kuin alkoholismilla, väkivallalla, riidoilla, kateudella, haureudella, mässäyksillä.... Ihmisen perussyntisyys. Meissä asuu voima joka on altis kaikelle pahuudelle kun ympäristö siihen vetää. Alkoholisti on alkanut pikku tipalla, homous alkaa pornomaailman pikku vaikutuksesta että sellainenkin on mahdollista, väkivaltaan ohjaa väkivaltamallit jengeistä ymv., natsismi poiki vihasta ja darwinismin harhoista.... Ja kun esim. ihminen alkoholisoituu ei irtautuminen ole kovinkaan helppoa. Samoin on minkä tahansa arvon kanssa.

      Ihmisen sydän (ajatusmaailma, arvomaailma, arvot, aatte....) on se mistä kaikki alkaa. Perisynti voimana on aina valmis pahuuteen kun vain sydämeen pääsee ajatus syntiin heittäytymisestä. Se on kuin ruostuminen teräksessä kun ympäristö tarjoaa sopivat olosuhteet.

      Sydämestä lähtee ajatus pikku viinatipan ottoon ja kohta onkin autuuskierre viinasta loukkuna. Ajatus homoudesta alkaa pikku ajatuksesta, paisuu paisumistaan... koska vieläpä media, Seta ym. tuputtaa jatusta että se on ihan ok. Muuta ei tarviakaan kun ihminen vain uskoo näiden valheisiin ja kokeilee. Se on kuin ensi tippa huumetta ja loukussa ollaan. Koska sex on ihmisen suurin tyydytys.

      Homoudesta, alkoholismista, elämään kyllästymisestä, ahdistuksista...pääsee eroon vain Jeesusksen veren, ristintyönsä kautta. Ainoa apu perisynnin voimaan on ristintyö jonka Jeeusus teki. Evankeliumi on ilosanoma ja täyttä totta. Jeesus on Herra.

      Lukemattomat alkoholistit ovat vapautuneet kerrasta uskoon tultuaan, samoin narkomaanit, homot, lesbot.....

      Jeesus on Vapahtaja !

      Ota Hänet vataan sydämeesi. Et koskaan kadu !

      • Anonyymi

        Että sellaiset psykoosit sit sieltä. Jeesus ei auta mihinkään. Korkeintaan vie sen viimeisenkin järjen.


    • Anonyymi

      Lääketiede tai ehkä paremminkin psykiatria haluaa tehdä monesta asiasta normaalia, jotta sen ei tarvisi tunnustaa ettei se lopulta ketään ole pystynyt juurikaan auttamaan. Se pystyy jossain määrin kuntouttamaan sairastuneen takaisiin työelämään, työmuurahaiseksi joka juoksee yhteiskunnan oravanpyörissä
      mutta
      ei pysty kuntouttamaan ihmistä eheäksi jonka ei tarvisi juosta niissä, yhteiskuntaakin sairastuttavissa oravanpyörissä.

    • Anonyymi

      Älä pelkää, Oscar Wilde, Pjotr Tsaikovsky, Uuno Kailas, Touko
      ''Tom of Finland'' Laaksonen, Pentti Holappa, Harvey Milk ja
      Farrokh ''Freddie Mercury'' Bulsara olivat myös homoja.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe