Naisen elin on kaunis kuin kukka niityllä

orkidea--

Miehen muna on puolestaan kerrassaan naurettavan näköinen ollessaan lepotilassa eri suurimman osan aikaa. Nuupahtanut homeinen lärpäke. Kiihottunut tila on ns. feikki...eli väliaikaista..eikä munan ulkonäkö silloinkaan silmiä hivele. Miehen elin on ainoastaan typerä...ja terska on jotain aivan kauheaa. Kivespussit on ryppyiset kuvottavat mätäpallukat jotka on täynnä moskaa.

Miehillä on aivan liian suuret luulot mulkkunsa mahdista...aivan kuin hallitsijalla valtikasta. Miehet ovat jo nuoresta lähtien erittäinen kiinnostuneita matosestaan ja eivät malta olla sitä inhottavaa makkaraa räpläämättä. Miehet on sisimmässään epäsiistejä pippelin räplääjiä.

Naisiltä ei sen sijaan puutu mitään alakerrastaan, toisin kuin miehet usein kivenkovaan väittävät, että naisilta puuttuisi jotakin..että naisilla on vain reikä. Mutta naisilla on paljon enemmän. Naisen pillussa on enemmän variaatioita ja yksityiskohtiatia kuin miesten värkissä ikinä. On isoa ja pientä terälehteä, ryppyistä ja sileää, tummaa ja vaaleaa, avointa ja supussa olevaa...on nupukkaa ja helmeä. Ja ihanan pehmeän pyöreä persikka jonka välistä pursouaa kauniit mehevä keskus , joka suorastaan kiiltää hehkeänä niityn kosteassa yössä. Miksi siellä jalkovälissä pitäisi olla jotakin ulostyöntyvää ja roikkuvaa joka on aina kaikkien näkyvillä ja aina esillä? Miehet kun eivät malta pitää näppejään erossa rakkaastaan...ja haluavat sitä tilaisuuden tullen aina esitellä vaikkei ketään kiinnosta.

Kukka on kaunis vaikkei siinä ole muuta kuin keskusta ja terälehdet jotka reunustaa nätisti hehkuvaa kauneuden symbolia. Naisen pillu on kaunis aina...ei koskaan nuupahtanut tai mätäpalluran näköinen. Se on muutakin kuin reikä...se on kauneuden alttari...se on maisemataulu joka on esillä silloin kun sen arvolle kuuluu. Saadakseen arvostusta sitä ei tarvitse ole jatkuvasti kehumassa ja esittelemässä julkisesti.

Minusta pillu on kaunis...ja miehen elin sensijaan ei kaipaa minkäänlaisia erityisiä ylistyssanoja. Toki sillä siitetään...mutta sen valta perustuu vain ainoastaan tähän siittimenä toimivaan faktaan. Naisena olen sitä mieltä että pillua pitää arvostaa nykyistä enemmän...ja naiset saisivat olla ylpeitä kukastaan.

Se on aina kaunis..eikä tarvitse käynnistystä tai vivusta vetoa. Se on salainen puutarha. Kaunis ja hehkeä.

7

714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jus näin

      tunkkainen kolo, likainen ja ruma. Rinnat suorastaan naurettavat ulokkeet, vanhemmiten roikkuvat kärpäslätkät, nuorempana rasvaa sisältävät liikkumista haittaavat törröttimet, luomakunnassa ei edes apinoilla ole vastaavia. Naisille evoluutio on kehittänyt sellaiset miehien houkuttelemiseksi ja ikuiseksi vaivaksi naisille, naurettavaa. :)

      • ihmeessä

        lääkäriin jos alapääsi haisee. Tai käy suihkussa!

        Miksi olet antanut rintojesi rupsahtaa? Et kai vaan mennyt tekemään lapsia? Tai jättänyt kuntosalia ja urheilua aikuisiällä tai jo nuoruudessa? Rintalihasliikkeet?

        Voi naisparkaa miten olet itsesi pilannut :/


      • --<3

        taidat olla homo?


      • faktat täältä

        miehen puhetta


    • Mies1985

      Tulipas siinä tuubaa. Itse tietysti normaalina miehenä kiinnostaa paljon enemmän nainen kukkineen mutta sinä 'poikkeavana' naisena (tosin valitettavasti onhan se nähty että monien heteronaisten asenteet miesten vartaloa kohti ovat mitä ovat) et palauta tätä kunnioitusta jonka saat lähtökohtaisesti kaikilta normaaleilta miehiltä. Ainakin siihen asti kunnes asenteesi paljastuvat. Voit tietysti olla myös ihan pelkkä provoilija.

      "Kivespussit on ryppyiset kuvottavat mätäpallukat jotka on täynnä moskaa."
      "On isoa ja pientä terälehteä, ryppyistä ja sileää, tummaa ja vaaleaa, avointa ja supussa olevaa...on nupukkaa ja helmeä. "

      Hetkinen. Siis kivespussin ryppyisyys on tuomittavaa mutta häpyhuulten (erityisesti pienten) ryppyisyys onkin sitten kaunista? Mielenkiintoinen 'double standard' tässäkin.
      -
      Sen lisäksihän tätä vertailua vaikeuttaa se että miehen elimet ovat aina jatkuvassa muutostilassa ympäristötilojen ja liikkeiden myötä. Tuo ryppyisyyskin siis vaihtelee vähäpätöisestä huomaamattomampaan.

      "Miksi siellä jalkovälissä pitäisi olla jotakin ulostyöntyvää ja roikkuvaa joka on aina kaikkien näkyvillä ja aina esillä? "
      "Mutta naisilla on paljon enemmän. Naisen pillussa on enemmän variaatioita ja yksityiskohtiatia kuin miesten värkissä ikinä."

      Jos nyt ihan objektiivisesti ajatellaan pelkkää visuaalista antia ilman mitään arvotulkintoja niin naisesta/asennosta yms. riippuen seisova nainen voi käydä ihan hyvin alakertansa puolesta miespuolisesta eunukista ((siis sellaisesta jolta kaikki on poistettu).
      -
      Sen lisäksi kaikki mitä on joka tapauksessa normaalisti näkyvissä koostuu häpyhuulista. Kehitysbiologisesti miehen ja naisen osat ovat toistensa vastineita jotka kehittyvät samoista alkujuurista; naisten isot häpyhuulet (eli suurin osa siitä mitä käytännössä on nähtävissä) vastaavat miesten kivespussia.
      -
      Siis ilman venyttelyä ja vanuttelua nainen (joka vastaa yleistä länsimaista kauneisihannetta mihin kuuluu pienet ja huomaamattomat pienet häpyhuulet) itsensä paljastamalla 'vetää vertoja' miehelle jolta puuttuu penis ja jonka pussissa ei ole sisältöä. Muhkeat isot häpyhuulet omaavan naisen voisi ajatella vastaavan peniksetöntä miestä jolla kyllä täydet pussit on. Tosin siinä mielessä ei että naisen huulet voivat vain enintään vaihtaa hieman väriä, laajentua hieman kun taas miehen pussit pystyvät antamaan useita erilaisia vaikutelmia matalasta roikkumisesta (mikä antaa vaikutelman suuresta koosta) tiukkaan vetäytyneisyyteen ja näkymättömyyteen asti. Naisen huulten kehittyneisyydestä riippuu minkä verran tulee mieleen 'pelkkä reikä' jos tulee. Kun miehen pussien liitoskohtaan tehdään viilto (tai vaikka vain simuloidaan sellaista) niin eristettynä kuva voi näyttää erehdyttävästi naisen värkiltä.
      -
      Tähän kun vielä lisätään penis (erityisesti normaali eli silpomaton) joka myös muuttaa dramaattisesti muotoa ja kokoa niin tulee selväksi että miehessä on selvästi enemmän näkemistä, hyvässä tai pahassa (riippuen katsojan mieltymyksestä).
      -
      Miksi muuten luulet että sukupuolenvaihdosleikkauksia näille ns.intersukupuolisille (tai vaikka epäonnistuneen ympärileikkauksen uhreille) lapsille useimmiten tehdään niin päin että poikamaisemmasta tyttömäisemmäksi? Osasyy ainakin on siinä että se on helpompaa (luoda vaikutelma, mitään aitoa ei tietysti voida tuntoineen rakentaa) luoda vaikutelma feminiinisistä värkeistä kuin päinvastoin. Koska miehisen vaikutelman saavuttamiseen pitää tavallaan sulloa enemmän 'ylimääräistä'.

      • nimi-merkki2

        tulipa tiukkaa tekstiä. vaikka onhan valittaminen naisten lempipuuha.
        vastavuoroisesti nainen ei kestäisi edes yhtä prosenttia tosta tekstistä miehen sanomana hänelle.
        siinä olis jo hengenlähtö lähellä.

        mies on jo syntymästään saanut DNA:han aikas vahvan seksuaalivietin, lääkitykselläkö sitä pitäisi hillitä ?
        ymmärräthän että jos miehen vietti olisi yhtä heikko kuin naisen, ihmisrotu olis loppunu ajat sitten.

        ei se niin tärkeää ole miltä vehkeet näyttää, kunhan ne on puhtaat ja terveet.
        pistä vaikka valot pois jos ei kehtaa katella sitä.

        ainakin yhden asian miehet on tajunnu naisia paremmin, ei ne vehkeet käytöstä kulu.
        päinvastoin, aina voi oppia uutta, myös naiset. ei muuta kuin harjoittelemaan.


    • -HeteroMies-

      Allekirjoitan aloittajan viestin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe