mitä poikaystävälle lahjaksi...

pohdin

olisiko antaa ideoita, mitä antaa joululahjaksi kolmekymppiselle rakkaalle jonka kanssa on ollut yhdessä lähes vuoden? jotakin humoristista saisi olla...mutta tyylikästä eikä mitään hirmuisenkarmean kallista kuitenkaan...
olisiko vaikkapa jotakin nettikauppoja mistä voisi löytää... tai jotakin muuta kauppaa. tältä palstalta ei osunut silmiin mitään niin kiinnostavaa. Ei mitään villasukkia tai mukeja sentään kehtaisi antaa kyllä

6

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joulutonttu**

      Joka vuosi sama ongelma. Olen (22v) avoliitossa mieheni (27v) kanssa ( yhessä ollaan oltu 2,5 vuotta ).
      En tiedä mitä ostaa joululahjaksi ja nyt alan jo stressata.
      Mies ostaa itse kaiken mitä tarvitsee. Kylpytakki löytyy, yksi ainut rakas kaulakoru löytyy, rannekelloa ei käytä, kylpylälomista ei välitä, itse olen hieroja joten hierontapalvelujakaan ei tarvitse.. En halua mukeja enkä boksereita ostaa.
      Jotain kivaa pitäisi keksiä.. Se on vaan joka vuotinen aihe, että mitä?!?
      Hintaa olen ajatellut 50-150€ Laittakaa ihmeessä jotain ehdotuksia..
      Harrastuksistakaan ei voi mitään ideoita ottaa ku niitä ei ole :D Telkkaria katellaan ja keittiöönkään ei viitsi mitään ostaa, koska minä kokkaan :)

      • KaasuR

        Jouluhan on tunnetusti perhejuhla, joten osta kirves ja pullo kossua. Siitä sitä vanhaa kunnon joulumieltä ammennetaan. Joka tapauksessa me miehet emme tarvitse krääsää vaan käytännöllisiä lahjoja. Osta vaikka dvditä, jos ukkosi zoomailee töllöä. Tai osta sukset ja ota miehestä kuvia kun se kinkku, viina ja laatikot kitusissaan haluaa heti mennä testaamaan niitä, ettet pahoittaisi mieltäsi. Todellisuudessa kuitenkin naurat miesparalle kun se nykyisin lumettomassa joulukuussa sivakoi routaantunutta hiekkatietä kipinät lentäen ja kehuu kuinka hyvin sukset luistavat. Aina parempi jos ostat kahta kokoa liian pienet monot ja räikeänvärisen hiihtopuvun joka kiristää haaruksista.

        Anna miehellesi lahjakortti, joka lupaa, että ensi vuonna sinulla ei ole kammarissa pää kipeä. Pidätä kuitenkin itselläsi muutama "vapautan itseni vankilasta"-kortti, varsinkin Juhannuksena ja erityisesti pikkujoulujen aikaan, kun ukko saapuu pikkutunneilla kotiin liikennemerkin kanssa, ja ehdottaa kimppakivaa.

        Tai yksinkertaisesti tee uskalias liike, ja varmista, että ette tule koskaan eroamaan. Tee herkkukori, josta löytyy sikspäkki, playstation, kondomeja, makkaraa, jallun vuosikerta, dvd-levyllinen pornoa, pikku arkkitehti-sarja. tekniikkaleegoja, Eppu Normaalin kokoelmalevy sekä Van Dammen tuotanto. Saat nähdä että mies herkistyy niin, että menee vessaan puoleksi tunniksi itkemään koska saavutti vielä kerran lapsuuden joulun tunnelman.


    • jos antaisit

      kunnolla poikaystävällesi pillua? Ettei tarvitse poikakaverisi pimppaa hakea muualta.

      • nainenespoosta

        Ja mistäköhän päättelet, ettei aloittaja anna poikaystävälleen kunnolla pillua? :D Onko nykyään niin, että kaikki naiset pihtaavat ja juhlatapauksissa sitten annetaan sitä hyvää. Meillä ainakin seksi sujuu mainiosti, eikä miehen tarvitse elää puutteessa!! Joululahjaksi voi toki antaa myös seksiä, mutta perusnussiminen jouluaaton kunniaksi olisi vähän outo lahja. Ehkä joku uusi seksilelu tai käsiraudat toisi vähän vipinää petipuuhiin. Joillekin toimii myös roolileikit. Pukeudu jouluna seksikkääksi tonttutytöksi ja uskalla totetuttaa miehesi villeimmätkin fantasiat joulun kunniaksi! :) Itse en suostuisi kimppakivaan, mutta jos tykkää siitä niin mikäs siinä!

        Jos haluaa antaa jotain muuta kuin seksiä lahjaksi, niin joku valokuva-albumi teidän yhteiselosta olisi kiva. Tai sitten noita kuvalahjoja, joita voi teettää valokuvaliikkeissä. Meillä ei ole koskaan tykätty (ei mies eikä minä) erityisemmin sellaisista järkevistä tarpeellisista lahjoista. Esimerkiksi minä en kyllä tykkäisi jos saisin tiskiharjan lahjaksi, vaikka olis kuinka hieno. Ei myöskään mieheni haluaisi varmaankaan työkaluja tms. Jotkut taas tykkää juurikin niistä käytännöllisistä lahjoista, joten en tiedä jos aloittajan poikaystävälle olisikin mieluinen lahja työkalupakki!

        Myös vaatteet ovat hyvä lahja. Tosin jotkut miehet eivät voi sietää pehmeitä paketteja. Mun mies kuitenkin on tollainen himoshoppaaja, joten vaatteet ovat aina mieluinen lahja. On kyllä vaikeaa ehdottaa mitään juuri aloittajan poikaystävälle, kun ei tunne ollenkaan. Mites olisi jonkun lehden tilaus vuodeksi, esimerkiksi miehen harrastukseen liittyen tai vaikka kirja tai dvd! Jos rahaa on enemmän niin voi hankkia vaikka TV:n tai Xboxin.


    • asdjklfjk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe