Vettä polvessa

vesivesivesihiisi

Onko mitään keinoa saada vesi pois polvesa kotikonstein ???

8

26769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfasdfgasg

      lepo se auttaa. vältä rasitusta viimeiseen asti, niin kyllä se siitä asettuu. tulehdushan siellä on, jos nesteilee. kylmällä hautominen myös auttaa, ja SAUNOMISEN VÄLTTÄMINEN.

      nimim. kokemusta on, ja liikaakin!

    • kiitollinen

      Minulla on ollut polvi turvoksissa ja kipeä monta vuotta ja julkinen terveydenhoito vain kirjoittelee säärkylääkkeitä, eikä ole ollut puhettakaan, että kirjottaisi lähetteen ortopedille. Olen kammpaillut tämän vaivan kanssa jo vuodesa 2005 lähtien ja nyt yksityisen lääkärin lähetteellä olen pääsyt jonottamaan Jorvin erikoiskoilsäkäreiden tutkittavaksi.

      Edellisenä kesänä kesäjuhlissa tuli nuori kaunis nainen minun luokseni ja sanoi, että onko sinulla polvi kipeä, hänellä voisi olla ko. vaivaan pari luonnonparannusvinkkiä. Tämä kaunis nuori nainen kertoi minulle, että pese polvi huolella ja kääri siihen rapaperin lehtiä kääreeksi ja teippaa pyyhenliina raparperin suojaksi ja aamulla polvesta rapaparperi on imenyt nesteet.

      Saunomisen jälkeen, en missään nimessä rasvannut ihoa, vaan levitin rarperinlehtiä polven ympäri tiiviiksi paketiksi ja menin nukkumaan. Yöllä polvi oli hirvittävän tuskainen aivan varpaan kynsiin saakka, mutta aamulla olin äimällä lyöty, turvotus oli poissa. Hoidin polvea raparperillä ja polvessa ei ole enää vettä, mutta siellä todennnäköisesti on luunsirpaleita, koska yksityisen ortobedin mielestä polvioire viittaa sellaiseen. Jonotan siis nyt magneettikuvauksiin Jorvi specialisteille.

      Kokeile ihmeessä, mutta nyt on talvi ja raparperi ei kasva ja ei ole lehtiä siis, mutta tämä muori kaunis luonnonparantaja sanoi mulle, että talvella voit kokeilla kaalin lehtiä. Nämä kaalinlehden pitää kaulita litteiksi, että ne nesteytyvät ja sitten ne pitää kääriä polven ympärille edellä kerrotulla tavalla.

      Jos polvea ei pese kosteusvoiteista, polvi ärsyyntyy helposti, näin varoitti tämä luonnonhoitomenetelmistä kiinnostunut ihminen. Kannattaa olla avoin ja uskoa, että hoito tepsii, näin ainakin kävi minun kohdallani.

      • vesivesivesihiisi

        Ja minä pölvästi, kun eilenkin makoilin saunassa ja siellä polvi tuntui siellä tosi hyvältä, mutta yöllä äityi kovin kipeäksi. Ja kylmägeeliä siihen olen alittanut ja se on voinut vähäsen auttaa.
        Tota kaalinlehteä en ole vielä kokeillut, mutta olen kuullut sen auttavan esim nivelkipuihin... pitääpä kokeilla josko pääsen kauppaan... kiitti


      • Keräkaali on vanha konsi myöskin ratamonlehti, Tuo raparperavoi ärsyttää koska siinä on oksaahappoa


      • Anonyymi

        Tosi paljon kiitoksia. Kaalin lehdet muistin mutta raparperia en. Varmaan hyvä. Pianhan niitä tuosta nousee. Putosin tikkailta ja täräys varmaan aiheutti nestettä ja turvotuksen. Oli jo ennenkin vähän vaivainen polvi. 20v kun polkee vanhan Valmetin kytkintä, siinä se.
        Nim. 504 vm75.


    • kokieltu on

      on sitoa kaalin lehtiä polven ympärille. Niiden pintaa voi hieman rikkoa. Eikun nukkumaan, yön aikana kaali on vetänyt veden pois. Toimii.

    • Vettä polvessa

      Minulla on usein ollut polvessa vettä ja reuman takia on terapeutilla käyty. Terapeuttini käski "pumpata" polvea iltaisin ja sehän tepsi. Eli tuolilla istuessa pitää liikuttaa (pumpata) säärtä ylös alas mieluiten kolme sataa kertaa, sadan jaksoissa. Vaikka vettä olisi vain toisessa polvessa, on hyvä pumpata samalla toistakin jalkaa. Veden pitäisi lähteä muutamassa päivässä. Lisäksi suosittelen myös kylmällä hautomista.

      • Anonyymi

        Joo kyllä lähti pumppaamalla suurin turvotus ihan jo yhdellä 3x100 kerralla. Kiitos neuvosta! Katsotaan miten huomenna..


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe