Blogille nimi

radiostation

Hei! Olen miettinyt blogin perustamista mutta ongelmaksi on muodostunut nimen keksiminen.
Elikkä blogi olisi muoti ja lifestyle tyyppinen blogi. Blogi olisi nuorekas ja raikas.
olisiko kellään minkäänlaisia vinkkejä tai helpotusta?

45

19494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maritime1
      • hevosblog

        Mä oisin tekemässä omaa hevosblogia, tai jotain sinneppäin. Itse en hevostaomista mutta käyn tunneiööa ja ystään ponin raveissa käyn ja muutenkin käyn raveissa. Ensin ajattelin nimeä Dream Horse, mutta haluaisin ehkä sittenkin suomalaisen nimen. Laittakaa ehdotuksia englanniksi tai suomeksi hevosblogin nimeksi!!


    • bloggailiija
    • Pitaija
    • Hannagg

      Mulla on niin sama onglema ):

    • umpikujassa

      blogin nimen keksiminen on kamalan vaikeeta, itekki pohdiskellu ny ties kuinka kauan...kohta vois jo kirjottaa blogin siitä kuinka ei keksi blogille nimee

    • jokurandomid44

      ite teen blogin ja haluisin jonkuu englannin kielisen, kauneuteen,muotiin,ulkonäköön, yms. liittyvän.

      • Tyttönen

        Fashion Blog olisi ehdotukseni muoti bloggaajalle. Oman blogini nimi on My Blog, mutta nyt mietin uutta nimeä koska se on niin tavallinen ja tylsä. Ehdotuksia tulemaan. Blogini:

        http://myblognebu.blogspot.fi/

        Saa liittyä lukijaksi ♥


    • ei liikaa pähkäilyä

      Blogin nimen keksiminen ei ole niin elämän ja kuoleman kysymys: itsellekin tuli mieleen humoristinen, omaa pääkoppaa kuvastava nimi ja otin sen heti käyttöön. Hauskuus, persoonallisuus ja mieleenpainuvuus ovat mielestäni hyvät kriteerit hyvälle nimelle :) Tsemppiä pähäilyyn!

      Oma blogini muuten on tässä:
      http://villakoiriavinttikomerossa.blogspot.com/

    • Dream on

      Ja ainahan voi tehdä ns. työnimen ja parin postauksen jälkeen vaihtaa sen sopivammaksi, kun blogin sisältö on vähän hahmottunut. Itselläni oli ensin (ihan sen aikaa, että sain ulkoasun kohdilleen ja kirjoitettua pari tekstiä) ihan muu nimi ja sitten kävin läpi kaikenlaisia ideoita mielessäni ja lopulta löysin oikein hyvän nimen. Rupesin mainostamaan blogiani esim. keskustelupalstoilla/Facebook-profiilissani vasta kun olin vuoden pitänyt blogiani. Eli siitä oli jo kehittynyt jonkinlainen kuva. Hiljaa hyvä tulee.
      Jos omat ajatukseni ovat hukassa, mietin esim. biisien tai kirjojen nimiä, joista sitten muokkaan omaan aihepiiriini sopivaksi.
      Esimerkiksi näin:
      Jonkun biisin nimi on Love for all seasons. Noh, esim. kirjoista kertova blogi voisi olla Book for all seasons tai tyyliblogi Style for all seasons.

    • Pullip_crazy

      Minäki ajattelin tehdä pullip-blogin mut niin sama ongelma!

    • Duckthename

      Aivan sama ongelma! :D Haluan niin kovasti perustaa blogin, mutta se perhanan nimi!!!:D Hankalaa keksiä nimeä joka herättäis kiinnostusta. En todellakaan halua blogilleni nimeä: "My life" tai "This is my life " tai "Muotiblogi" tai muunlaista tylsää. Blogi käsittelee pääasiassa omia mielipiteitäni ja ajatuksiani.

    • ....................

      Oma vinkkini on, että kannattaa rauhassa mietiskellä sitä nimiasiaa ja käydä eri vaihtoehtoja läpi. Nimeks kannattaa valkata sellainen, joka on helppo ja joka miellyttää heti. Lisäks plussaa jos ois sellanen, joka viel vuosienki päästä tuntuu kivalta ja vaik blogin aihe muuttus, niin nimi ei.

      Omalle blogille oli kans hankala keksii nimee ja itselle nimimerkkiä.... sit eräänä aamuna suihkussa tuli ahaa elämys! Ja siitä nimestä tuli sit samal myös nimimerkki. :D

      Oon varma, ettei tota ahaa-elämystä olis tullu, jos en olis harkinnu blogin perustamista tarkkaan. :D

      Eli blogini nimi on Vivi Vinna.... Mitä mielikuvia se tuo teille, jos tuo? Ja mitä luulisitte, että blogini käsittele?

      Jos kiinnostaa, niin ota selvää ja kurkkaa... Olisi mahtavaa saada kommentteja/palautetta... ja tottakai uudet lukijat ovat aina tervetulleita! :)

      http://vivivinna.blogspot.com.es/

    • Jessie J

      Olen miettonyt samaa! en millään keksi mitään... Eikä verkoskataan löydy mitään! Aion tehdä blogin koskien KOKO elämääni. että sellasta :)

      • Tyttönen

        Ehdotan sinulle nimeä: My Whole Life (Minun Koko Elämäni)

        http://myblognebu.blogspot.fi/ (Oma Blogini on nimellä, My Blog, toistaiseksi, kunnes keksin uuden)


      • henespaceblogspotfi
        Tyttönen kirjoitti:

        Ehdotan sinulle nimeä: My Whole Life (Minun Koko Elämäni)

        http://myblognebu.blogspot.fi/ (Oma Blogini on nimellä, My Blog, toistaiseksi, kunnes keksin uuden)

        no onko hieman massa


    • Viiimon

      Toi on aika hankala juttu, sen takia olen itte muutellut blogini nimea useasti mutta osoite on sama =) oman blogin nimi on tällä hetkellä In my dreams..

      http://www.viivizkanblogi.blogspot.fi/

    • Norppa

      Olen yksi niistä jolla on sama ongelma, en keksi nimeä. Blogini kertoisi kynsistä. Onko kenelläkään ideoita?

    • Lifestylebloglover

      Jos siitä on tulossa muoti- ja lifestyleblogi niin nimi voisi olla joku 'Yksi muoti- ja lifestyliblogi miljoonan aiemman samanlaisen joukkoon'.

      Tällä tarkoitan lähinnä, että kun 98% blogeista tuntuu olevan muoti- ja lifestyleblogeja niin miten te jaksatte suoltaa niitä vielä lisää? :-D Kaikilla oma lifestylebloginsa ja kukaan ei oikeasti lue toistensa blogeja, korkeintaan sen toivossa ovat liittyneet lukijoiksi että saisivat sieltä kautta itselle lukijoita. Itse arvostan enemmän sellaisia blogeja jotka uskaltavat edes hieman erottautua muista...

      • Mikkohan se

        Kommentoin tähän ketjuun ja vasta sen jälkeen aloin katsomaan mitä muut ovat kirjoittaneet. Olen niiiiin samaa mieltä tuosta, että muoti-ja lifestyleblogit (mitä lie se edes oikeasti tarkoittaa?) hukkuvat niin massaan ja erityisesti tuo että porukka liittyy lukijoiksi vain saadakseen itselleen lukijoita. Kirjottaisivat edes siinä vaateretkujensa kuvaamisen ohessa jostain muustakin kuten vaikka elokuvista, niin olisi heti kiinnostavampaa luettavaa. Ei haittaa vaikka ne olisivat jostain barbie-elokuvia, kunhan olisi edes mitä tahansa erottuvaa...


    • Lifestylebloglover

      Niin ja en tarkoittanut kirjoitustani vain tämän ketjun aloittajalle vaan yleisesti nykybloggaajille. Jos kirjoitatte jostain muustakin kuin vain päivän vaatteistanne ja meikeistä ja kynsistä, niin jäätte paljon paremmin lukijoiden mieleen :)

    • julkku98

      Mulla on blogi: mywonderfullife-julia.blogspot.fi Itse en oo tyytyväinen sen nimeen (liian tylsä ja tavallinen) Miten olis jos vaihtaisin nimeksi: My way, My story? Kommenttia kiitos!

    • mooiiqjodo
    • tyttönen95

      Moikka! nyt kaikki lukemaan uutta blogiani, kategorioista lifestyle-tyylinen, enjoy ! ;) vinkkejä otan vastaan kommenteilla blogiini esim mitä parantaa jne..

      http://jassunblogi-jade.blogspot.fi

    • _Janzku_

      Mulla on sama ongelma,ajattelin tehdä semmoisen blogin joka kertoo koko mun elämästä... mut nimee en vaa keksi :-/

      • ...

        _Janzku_ Mulla on sama ongelma ;(


    • J-Love

      se on aika haastavaa löytää sopiva nimi blogille jos se käsittelee tiettyä aihetta. Mulla esim on jo yks blogi, mutta se on pikemminki sellanen että avaudun ja pohdin kaikkea mitä liittyy niin mun omaan elämään kun yleisestikin elämiseen, tunteisiin, tapahtumiin jne..

      Siinä linkki : http://j-loveinlife.blogspot.fi/

      Nyt tosiaan pari päivää pohtinu hullun lailla nimeä uudelle blogille..Argh!

    • Ei millään pahalla

      Jos ei keksi nimeä omalle blogilleen, kannattaa miettiä, että onko mitään järkeä edes perustaa koko blogia. Muoti ja fitness blogeja on muutenkin jo liikaa. Ketään ei kiinnosta minkäväriset perus farkut olet tänään ostanut (4 miljoonalla suomalaisella on kuitenkin samanlaiset) tai, että tänään sait tehtyä 30 punnerrusta kun eilen meni vain 28. Olkaa ihmiset omaperäisiä.Olkaa uniikkeja. Ja muistakaa: eventually nobody gives a shit!

    • nel3

      http://feathersdiamonds.blogspot.fi/

      Blogia kirjoittelee 18- vuotias lähihoitajaopiskelija, joka unelmoi matkustamisesta ulkomaille,mallintöistä, Opiskelusta HealthCoach:iksi ja omasta vaateliikkestä. Rakastan muotia, raw foodeja, matkustelua, festareita ja uusien harrastusten kokeilua. Kirjoittelen Lifestyle tyylistä blogia, joten en mistään tietystä aihepiiristä kirjoittele. :)

    • Mirkv

      Olisko kellään vinkkejä blogini nimeksi..
      Blogini kertoo raskaus ajasta ja omasta elämästä. Kaikesta maan ja taivaan välillä.
      En tahdo pelkkää raskauteen liittyvää vaan jonkun nimen mikä kattaa raskauden ja muun elämän.
      Vinkkejä otetaan avosylin vastaan. Kaikki mitä keksin on jo käytössä joten mielikuvitusrikkaat ihmiset help me!

    • emiliaa007

      blogin nimen voi vaihtaa vaikka vuos sen jälkeen(: ite yrittäny tehä monta ja nyt yritän panostaa tähän blogiin (: liittykää lukijaks :D

      http://kiitosanteeks.blogspot.fi/

      • bloggaaja1

        Annan vinkin... Laita sinne se lukijat palkki, niin joku voi liittyäkkin sun blogiin lukijaks ;)


    • Jasu Lindvall99
    • candycrushsaara

      liity mun blogiin lukijaks! katso edes? :)
      candycrushsaara.blogspot.fi

    • pyllypää

      Minulla on ihan sama ongelma! Oon tässä yrittäny keksii nimiä,ja tässä pari nimi ehdotusta teille muillekkin:
      -life and luxury
      -dream of freedom
      -love and life
      -spicy life
      -(jotain josta pidät)Isac or nothing


      Toivottavasti oli apua!;D

    • Mikkohan se

      Jos haluat omaperäisen ja persoonallisen blogin, niin valitse nimeksi joku suomenkielinen nimi. Jos taas olet tekemässä muoti- ja lifestyleblogia, englanninkielinen nimi on ehdoton.

    • blogille lukoita!

      Moikka! Käykääs kattoo tää blogi → http://kutostenmietteet.blogspot.fi/

      Se kertoo 6 luokkalaisten oppilaiden leirikouluhankkeesta! Postauksia tulee kaikista tapahtumista ja kohta tulee pstaus siitä, että MUSTA BARBAARI tulee meidän koululle esiintymään ja tukemaan meidän hanketta! Kiinnostavaa eikö? Liity ihmeessä lukijaksi!

    • Veera K

      Itsekkin olen perustamassa lifestyle blogia, nykyinen blogini kertoo koirastani ja siihen blogiin olen jo kyllästynyt =D Nimi olisi vain esteenä. Itse olen tehnyt sillä tavalla, että laitan otsikoksi vaikka "blogi" ja osoitteeksi "vdfhgrfjh09ijOIH.blogspot.fi" ja sitten muokkaan ulkoasun jne. ja sitten vasta muokkaan osoitteen janimen(bloggerissa voi ainakin muokata jälkeenpäin nimeä ja osoitetta).
      saa liittyä lukijaksi: pystykorvaluca.blogspot.fi

    • Ilkku

      Pidän lifestyle ja heppa-blogia. Enimmäkseen kerron kimosta (valkoisesta) hoito-ponistani, tunneistani ja tietenkin elämästäni. Nykyinen nimi on We are not perfect, mutta se on vain väliaikainen. Nimiehdotuksia? :)

      Saa liittyä lukijaksi: ilonajabeeta.blogspot.fi

      Ja tilata kanavaa: Ilkku u (youtube)

    • tulkaa lukiaks <3

      itsellänikin kesti nimen keksimisessä tosi kauan. En olisi uskonut, että se olisikin niin vaikeaa....kun ei se saa olla liian pitkä, klisee, englanniksikaan en halunnut yms.
      Lopulta sitten päädyin tähän http://lamariette.blogspot.fi/ tein blogin eilen ja olen ainakin vielä siihen tyytyväinen :) .
      Käykäähän kattomassa jos kiinnostaa 16 vuotiaan löpinät, ensimmäinen postaus käsitteli kesän 3 helppoa hiustyyliä.

    • innokas lukija

      Käykää kattoo tuo blogi! aika hieno! luen itse sitä paljon, vaikken ole jaksanut liittyä jäseneksi. kattokaa!!!!

      iinessmujunen.blogspot.fi

    • minajamuud

      http://minajamuud.blogspot.fi

      Google translate avulla saa lukea mun blogia myös SUOMEKSI.

      Kirjoitan arjesta, minun maailmankuvasta, ajatuksista, harrastuksista, ruuasta, lapsista, askartelusta, raskaudesta jne.
      Kaikesta, mistä olen kiinnostunut.

      Tervetuloa lukemaan!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nämä kaikista tyhmimmät ohjeet voisi jättää julkaisematta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe