isännöitsijätoimisto

pääkaupunkiseutu

Onko olemassa isännöitsijätoimistoa, joka huolisi pienen (6 pientä asuntoa) taloyhtiön? Ja kuinka kallista lystiä se olisi? Mitä asioita sellainen toimisto rahaa vastaan oikein tekee?

33

7612

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 17+14

      Moi. itse en juuri operoi pääkaupunkiseudulla mutta voisin tollasen normisopparin tosta vetästä eli: Vastuu kaikesta on yhtiön hallituksella kuten yleensä. Teen huoltotöistä sopimuksen parhaaksi katsomani suorittajan kanssa enkä ota mitään vastuuta (hallitus siis antaa käyttöiokeuden tiliin jotta voin hoitaa maksut). Jos oikeasti kiinnostaa niin pistä vastausta. Kyllä mulle kelpaa pienenkin yhtiön rahat.

    • http://www.isannointiprofiili.com/

      Olin paljonkin tekemisissä ko. yrityksen kanssa vuosina 2006-07, ja oli ainakin silloin halukas isännöimään pieniäkin yhtiöitä. Toiminta oli mielestäni ammattimaista ja joustavaa, tosin välittämäni asunnot sijaitsivat heidän isännöimmissä kerrostaloyhtiöissä, joten toimintatavoista pienissä yhtiöissä en tiedä.

      P.S. En useinkaan ehdota mitään isännöitsijää, koska 80 % heistä ovat salailevia, ja yhteistyökyvyttömiä tapauksia, joten voit sitten vetää omat johtopäätökset esittämästäni isännöitsijästä..

      • 12 asunnon rivari

        rivitaloon Vantaalla ja isännöitsijänä on Kortteli-isännöinti niminen pieni yritys. Muuta en tiedä isännästä kuin että viikoittain näkyy pyörivän pihalla ja yhtiökokousta kuulemma haarukoidaan helmikuun alkuun, eli jotain ainakin tapahtuu.


    • Kokemusta on

      Taloasema tarjoaa nimenomaan pienille taloyhtiöille suunnattua palvelua. Voit tutustua isännöitsijään osoitteessa: http://www.taloasema.fi ja tuotteisiin osoitteessa http://www.taloasema.fi/tuotteet

      Pientalotuote on erittäin suosittu ja siitä on kokemusta pääkaupunkiseudulla jo noin 150 taloyhtiössä. Se on kustannustehokas vaihtoehto ja antaa taloyhtiölle myös pysyvän kanavan hankkia tarvittaessa lisäpalveluita.

    • Mainos toiminut?

      Onko mainoksesi toiminut? Mielestäni Taloaseman ovesta on asiakkaat alkaneet kulkemaan ulospäin? Kaikki ei ole niin hyvin toiminutkaan.

      • Markkina muuttuu

        Taloasema lienee tällä hetkellä maan kasvavin isännöinnin toimija. Mustamaalaamisesi menee siis hiukan ohi maalista.


      • Seinäjoki2015

        Niin voi olla kasvavin toimija, mutta tehtävien laiminlyönnit ja laskutuksen suuruus katastrofaalista tasoa :/


    • espoolainenn

      HSI Oy toimii mielestäni hyvin ja palvelee myös pieniä asiakkaita.

      • treenkavesi kusettaa

        Pelkkää kusetustaa ei erotettiin isännöitsijä
        epärehellinen ja tyhjän puhuja, ammttitaidoton ainakin Tampereella.
        esin.Taloyhtiön lasku menee isännöitsijälle se myy sen jopparille
        ja yhtä-äkkiä tulee 50e lisää. Se vasta on kallista.
        Ei ikinä Taloasemalle karvaasti kokenut.
        -oikeuteen lähdetään


    • Normi toimintaa

      Kyllä muutkin isännöintitoimistot tuppaavat tekemään noin. Käyttävät perintäyhtiöitä, jotka tekevät turhia karhuamisia ja taloyhtiö maksaa lystin.
      Taloaseman franshising toiminnan ongelmia sen kummemmin erittelemättä, kyllä heidän asiakkaitaan jatkuvasti käy muissa is.toimistoissa kyselemässä tarjouksia. Eivät varmaan kävisi, jos sujuisi kuin Strömsössä.

      • lihax

        Meillä aivan päinvastoin. Kaksi eri yhtiötä kierrätettyämme olemme vihdoin saaneet asianmukaista palvelua juuri Taloasemalta. Taitaa vaan olla niin, että isännöntihommat on todella paljon henkilöstä kiinni ja sen takia hyvää ja huonoa palvelua löytyy firman nimestä riippumatta.

        Miten niin perintäyhtiöit tekevät turhaa karhuamista? Jos joku ei maksa vastikkeita, on ne laitettava perintään. Ja kustannuksethan ohjautuvat sille, joka jättää maksamatta. Taitaa turhista karhuamisista puhujalla olla omat maksut rästissä:)

        Laskujen myyminen jopparille ja välistä vetäminen kuulostaa kyllä törkeältä ja sellainen ei kuulu asianmukaiseen taloyhtiön etua edistävään toimintaan. Tuollaisen tekijä kannattaa pistää vastuuseen.


    • Ei Latoasemaa

      Tuossa tarkoitettiin sitä, että perintäyhtiö, vaikka hyvin tietää, että velalliselta ei mitään irtoa, tekee perintäyrityksiä. Tällöin maksajaksi jää taloyhtiö. Tutkikaa tilinpäätöksiä, sieltä perintäkulut näkyvät. Tosi on, että samassa firmassa, isännöitsijöiden työmotivaatio voi olla kovinkin erilainen. Taloasema ei ole aina tainnut saada vastuuvapautta tilinpäätöksestä?

    • ammatti_isännöitsijä

      Tuo vastuuvapaus ei vakuta yhtään mihinkään, todellisuudessa aivan turha päätös.

      Perintätoimistoa on perusteltua käyttää, jos persaukiset ei maksa vuokriaan. Laitetaan samaan aikaan huoneiston hallintaanotto päälle, niin tulee paskaa tuulettimeen kahdesta suunnasta.

      Olen ammatti-isännöitsijä ja yhtään rästiä ei ole jäänyt perimättä, muutama kämppä otettu hallintaan kolmeksi vuodeksi. Itse en ainakaan jousta päivääkään näiden pennittömien kanssa. Taloyhtiö ei ole mikään rahoituslaitos, vaan myykööt köyhät kämppänsä, jos ei ole varaa maksaa vastikkeita ajallaan. Mun taloissa kuri on kova ja varsinkin köyhille.

      • Potkut_perseelle

        Trolli. Tämä kaveri ei ole isännöitsijää nähnytkään."Mun taloissa...", näin puhuu vain idiootti.


    • hallitus_pj

      Hyviä kokemuksia Taloasemasta. Meillä on aina kaikki tiedot saatavilla reaaliajassa.

      • Halpamainos

        Pikkufirmojen epätoivoista itsensä kehua, laita vielä sama tuonne taloussanomien sivuille


      • Ainapieni

        Pienet firmat kasvaa. Suuret ostaa pieniä pää märkänä, jotta liikevaihto ei sakkaa poislähtevien asiakkaiden takia.


    • EITALOASEMAA

      Ei ikinä Taloasemaa. Helsingissä isännöitsijämme passiivinen, palvelujen hinnat korkeat kun tuntuu että vähän joka korjauskuluun tulee outoja satasia lisää ja kun kyselee asioiden perään, saa asiakas huudot niskaansa. Siis huudot, kirjaimellisesti. Kauhujen isännöintiä kun ei hommat hoidu ja luotaantyöntävä persoona, jonka kanssa on useampi rakennusalan ihminen esim.kieltäytynyt työskentelemästä, koska hän on niin töykeä ja asiaton.

      • Eimyöstaloasemaa

        Onko tämä henkilö vielä töissä kyseisessä paikassa?Aikas erikoista käyttäytymistä, nähtävästi asiakkaita riittää kun on varaa tollaseen.


      • Taloasemavaihtoon

        Samansuuntaisia kokemuksia Lohjalta. Hinnoitella osaavat aivan tappiin - kun pyytää palveluita/ puuttumista taloyhtiön piha-alueiden epäkohtiin, epäillään ammattitaitoa - hyvä kun ei mielenterveyttä. Harmi, että täällä periferiassa on melko vähän valinnanvaraa. 10 v sitten meillä
        oli timantti isännöitsijä, mutta lopetti/ eläköityi leskeksi jäätyään.


    • Pieniollapitää

      Ei ikinä REIM Lahdessa. On varmasti monta hyvää nuorta isännöitsijää, mutta taloyhtiössä on kyllästytty yhteen vanhempaan mieheen. Nyt on iso remontti menossa. Sen kun saisi pois käsistä, niin sitten uuden katselua. Korruption suhteen nuorehko nainen on pienempi riski, kuin rakennusalan tavoille oppinut vanhempi mies.

      Olen pienen kannalla. Jopa yhden tai kahden hengen toimisto. Turha rahoittaa isoja ketjuja.

    • Pettynytolen

      Tampereen isännöitsijä huonokäytöksinen möykkäri.

      • harmitus

        Taloasema Tampereella ja siellä touhuava nimeltä mainitsematon isännöitsijä. Ei vastaa posteihin,ei puheluihin. Asenne on ylimielinen. Hieman on haastavaa tehdä yhteistyötä. Vaihtoon lähtee, että heilahtaa. En voi suositella :/


    • Mauriveli

      2M isännöinti tai Pohjois Tapiolan isännöinti.

    • EiEnääTaloasemaa

      Myös Hyvinkäällä toiminta on erikoista. Jos tietoja pyydetään , mihin asukkailla pitäisi olla oikeus, niin niitä ei saa. Ei anna kovin hyvää kuvaa isännöitsijästä.

    • Anonyymi

      Ei enää ikinä taloasemaa! Epäluotettava ja osaamaton palvelu

    • Anonyymi

      Taloasema...Ei huonompaa enää juuri voi olla. Malliesimerkki miten asiakkailta otetaan rahat pois itse mitään tekemättä. Jos haluaa, että asiat taloyhtiössä on kohta niin huonolla tolalla kuin ne vain ikinä voi olla, niin silloin Taloasema on oikea firma hoitamaan asian. Tai paremminkin jättää hoitamatta aivan kaiken, paitsi omien palkkoiden kuittaamisen. Ne kyllä huolehditaan viimeisen päälle. Päälle päätteeksi asiakas haukutaan.

    • Anonyymi

      Taloasemasta kannattaa pysyä kaukana ainakin Helsingissä... Tämä vastuullinen isännöitsijä oli niin mielin kieli ja lupasi yksilöllistä palvelua ja oli pienten yhtiöiden puolella ja jaada jaada... Ääni muuttui kellossa kun soppari oli tehty - tai itse asiassa sitä ääntä ei enää kuulunutkaan. Aivan kaikki mitä pyydetään onkin lisämaksullista toimintaa, kirjanpidossa suuria ongelmia ja kaikki on edellisen isännöitsijän syytä vielä vuodenkin jälkeen. Joka käänteessä yrittää myydä lisätöitä, teknistä isännöitsijää, tilintarkastajan erityispalvelua jne jne. Kaikki ylimääräinen tuntuu olevan kiven takana, ja jopa sopparissa olevat asiat onkin jotain ylimääräistä. Koko ajan yhteyshenkilö vaihtuu. Palvelu on yksinkertaisesti todella huonoa, aivan onnetonta.

      • Anonyymi

        Aivan samat kokemukset Taloasema Helsingistä eli sama meno jatkuu. Pieni asunto-osakeyhtiö kyseessä jossa tehty aiemmin paljon asioita itse ja tällä samalla ajatuksella Taloasema myi palvelunsa. Todellisuus aivan toinen! Isännöitsijä ottaa roolia jokaisessa asiassa, kaikki tehtävä työ onkin erillislaskutettavaa työtä. Yrittää saada omia lonkeroitaan ulotettua jokaiseen asiaan ja tungettua lisäpalvelua ja valvontaa jokaiseen tehtyyn asiaan. Yhtiömme asiat ovat vaikeutuneet ja asioiden käsittely pitkittynyt huomattavasti Taloaseman aikana. Sopimus vaikuttaa edulliselta, mutta todellisuudessa laskuttaa erillislaskuja joka ikininen kuukausi. Ei voi mitenkään suositella tätä palvelua kenellekään.


    • Anonyymi

      Kokemusta Taloasemasta Hyvinkäällä, aivan surkea pulju. Asiakirjoja ei toimiteta, viesteihin ei vastata, mikään ei hoidu. Asiat yhtiössä täysin levällään. Halpa varmaankin on, mutta jos viikkokausiin ei saa yhteyttä taloyhtiön raha-asioista vastaavaan henkilöön niin eipä kauheesti voi suositella.

      • Anonyymi

        jooh.. Taloaseman toinen tyyppi oli surkea toimija jo silloin, kun hommaili entisessä puljussa isänsä kanssa.. ei ole siis homma petraantunut. Ja suututtaa taloyhtiöiden puolesta, kun tollaset saa mäyrästää miten haluavat, eikä yhtiöillä ole mitään mahdollisuutta saada niitä kuriin, jos/kun eivät edes vaivaudu viesteihin vastaamaan.


    • Anonyymi

      Sama Lahessa, surkein toimisto ikinä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe