PXC underwear

85d

Onko kenelläkään kokemusta ko firman alusvaatteista? Sain kutsun kaveriltani alusvaate-esittelyyn. Siis kotikutsut samaan tapaan, kuin on esim. lastenvaatekutsuja. En ole ikinä kuullut PXC:stä. Onko kenelläkään kokemusta, onko liivit hyviä? Mietin vaan, että menisinkö kutsuille vai en. Kaveri kyllä sanoi, että ei oo pakko ostaa mitään..

16

6226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jallarabham

      Ihan kauheita.Sikkapoksyja ei loytyny ollenka.Oleme Intiansta ja sutuneita !

    • 85d

      No niin, vastaanpa nyt itse kokemuksieni perusteella, jos joku jäi vaikka miettimään.
      Olin siellä kutsuilla tänään ja oli kyllä ihania alusvaatteita. Ihan iski valinnan vaikeus, että mitä olisi ostanut. Vaikka olivatkin edullisempia, kuin alusvaatekaupassa, niin kotihoidontuella ei silti paljon uusia ostella samaan aikaan...
      Mutta joo, voin suositella. Kantsii vaikka käydä katsomassa niiden sivut: www.pxc.fi

      • Liivit helposti

        ... löytyy osoitteesta www.evelace.fi - tämä siis Suomalainen yritys, joka maahantuo ja valmistuttaa itse tuotteita. Oikein sopivia juuri Suomalaisille. Suosittelen.


      • entinen evemyyjä
        Liivit helposti kirjoitti:

        ... löytyy osoitteesta www.evelace.fi - tämä siis Suomalainen yritys, joka maahantuo ja valmistuttaa itse tuotteita. Oikein sopivia juuri Suomalaisille. Suosittelen.

        Ettei täällä nyt vaan joku evelace-myyjä ottanu nokkiinsa?
        Tuollahan on samoja tuotemerkkejä myynnissä, kuin mistä evelace tuotteensa tilaa ja suomalainen firma, eli ihan samalla idealla toimii kuin evelace.


    • K A-V

      On tietoa olen ollut pxc;n alusvaate kutsuilla ja löysin hyvät liivit itselleni.

      • SiiriZX

        Eikä löytynyt pxc ltä hintoja. Katsoin Evelacen sivuilta niin sain tilattua ihanat himmeät legginssit ja topin. Menen sovittaan liivejä kotikauppaan.


    • braholic

      Minulla on kokemusta kyseisestä yrityksestä. Kutsut ovat vähän samantyylisiä kuin esim. partylite tai tupperware kutsut, että joku yrityksen konsulteista tulee asiakkaan kotiin tuotteidensa kanssa (kaikkia tuotteitahan on mahdoton tuoda, mutta ainakin edes esitteet niistä joita ei ole mukana) ja konsultti esittelee tuotteita kutsuvieraille. Kutsuilla saa sovittaa alusvaatteita ja mahdollisesti myös ostaa tai tilata niitä.

      PXC on todella luotettava ja hyvä yritys. Olen kokeillut rintaliivejä ja voin sanoa että laadukkaampaa saa hakea. Itse en löydä jostain seppälästä tai h&m:stä tai muista yhtä epälaadukkaista ollenkaa rintaliivejä, sillä kokovalikoima on niin surkea. Toisin kuin PXC:llä! PXC:llä on kuppikokoja i:hin asti, ja ympärysmittoja 65:sta ihan 110:aan asti. Joissakin sen rintaliiveissä on kupin reunassa tukiluut, jotka vetävät rinnat pois kainaloista. Itselläni tulee mustelmia normaalien rintaliivien kaarituista, koska rintani ovat sen verran kauempana toisistaan. Näissä Dominique liiveissä mustelmia ei ole tullut, sillä tukiluut tukevat rintoja hyvin, painamatta niihin naarmuja tai mustelmia. PXC:llä on ajateltu myös rintasyöpäpotilaita, tuotevalikoimasta löytyy geelitäytteitä, joilla rintasyöpäpotilas saa mahdollisesti puuttuvan rintansa tilalle jotain tukea. Myös jatkokappaleet kuuluvat pxc:n valikoimaan, eli mikäli rintaliivit käyvät pieniksi ympärysmitaltaan, voi niihin saada jatkopalan, jolla rintaliivit tuntuvat taas hyviltä.

      Olen todellakin pelastanut päiväni tutustumalla pxc:hen. Valikoima on niin monipuolinen, että sellaista mitä sieltä ei löydy, sitä ei tarvitsekaan! Valikoimassa on ajateltu kaiken kokoisia ihmisiä! Laatu on aivan kärkipäästä, ja vaikka hinta ei olekaaan kilpailukykyinen seppälän sun muiden kanssa (eli liivit maksaa hieman enemmän kuin 15e), se ei edes haittaa sillä liivit kestävät kauan ja ovat todella mukavantuntuisia päällä. Olisin valmis maksamaan vaikka satasen niistä liiveistä, sillä ne ovat niin laadukkaita, että hinta tuntuu jopa liian pieneltä kun sitä vertaa liivien laatuun!

      Suosittelen todella PXC:tä! :)

    • yrittäjä minäkin

      Nykyisenä PXC:n edustajana en voi kun hymyillä lukiessani edellistä kommenttia... Mielipiteitä on monia ja niiden ilmaisutavat yhtä moninaiset.

      Mallistoasiaa haluan kuitenkin sen verran korjata, että PXC:llä ja Evelacella ei ole samoja tuotteita myynnissä. Aiemmin he tilasivat samoilta toimittajilta, mutta muotivirtausten muuttuessa toimittajiakin on vaihdettu. Samaa tuotetta ei molempien kannata myydä. Jos joitain samoja tuotteita löytyy, niin ne ovat aikaisempaa mallistoa ja poistuvia tuotteita, joita ei enää lisää tilata.

      Molemmilla yrityksillä on kauniita alusvaatteita, joista jokainen voi itse valita mieluisensa... :-)

    • ReRo2

      Onko teillä tietoa millaisesta hintahaitarista suunnilleen puhutaan? Suunnittelin illan järjestämistä ystävilleni mutta hintaa ei tahdo löytää mistään ja toki se hieman vaikuttaa "kutsulistaan" ;o)

      • suosittelen!

        Minä ostin kaverini äidiltä, joka siis pitää noita alusvaatekutsuja (juuri tuon PXC:n leivissä). Maksiun liiveistä 50e, ja en kadu ostosta lainkaan, sillä ovat Changen rättejä laadukkaammat ja samoissa hintaluokissa. Ja löysin sopivaa kokoakin, joka siis on suurena hankaluutena minulla.


    • Juu ei

      No yritin itse katsoa luvattuja kauniita liivejä kaikille, niin enpä löytänyt kummastakaan puljusta yhtään sopivaa rintaliivimallia saati tarpeeksi nättiä ja kauniin väristä mun koossa.

    • Yksinhuoltaja

      Olin ystävän PXC:n kutsuilla niin löytyi nuorekkaat ja sopuhintaiset rintsikat shortyt 😊
      Yllätyin ettei ole kauhean kalliita!

    • SiiriZX

      Ostin pitsimallim ja nyppääntyi mopeasti. Ystävälläni oli samanlaiset ja eivät nyppääntyneet lainkaan. Pxc onkin matlinut kotimaisen Evelacen liivejä. Nyt mullakin ja kestää.....

      • Anonyymi

        Mulla kävi samoin...ihanat liivit, mutta nyppääntyvät ekassa käytössä?! 🙄


    • jalkasienionvaarallinen

      en osaa sanoa, kun itse en edes käytä alusvaatteita.

    • Anonyymi

      Mene vaan, liivit on hyvälaatuisia. Itse oon käyttänyt pari vuotta, oon tyytyväinen😊

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe