J.Rinta-Joupin huutokauppa?

Just joo?

Aluksi näyttää että aut lähtee hyvinkin halvalla, muttalopuksi autolle muodostuu hintaa enemmän kuin nettiautossa vastaavalle????....et silleen...

39

9643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvä bisnes

      en henk.kohtasesti luota sentti huutokauppoihin enkä myöskään näihin auto nettihuuto kauppoihin... bisnes on bisnestä

      • Värkki

        Autokauppoissa voi myös hävetä.Verottajalle tappio.


    • assiska

      Pakko ei oo mitää.
      Perusta autokauppa.

    • q3wedc

      J. Rintajoupilla on muutenkin kaikkein korkeimmat lähtöhinnat autoille. Siitä kertoo jo se, että kaikista vaihtoautoista annetaan vähintään 2000 euroa. Eli toisinsanottuna autoissa on aina vähintään 2000 euroa ilmaa, joka voidaan pudottaa auton hinnasta, oli vaihtoauto minkäarvoinen tahansa

    • jooooooooooooooooooo

      ostetaan, niin todelliset ajokilometrit saattaa olla kaukana todellisuudesta... ikävä kyllä. kuulin, että autoliikkeetkin rukkailee niitä! en nyt nimeä liikettä/liikkeitä mut tämä on todellisuutta.

    • omastatakaa

      Huutajia varmasti on talon sisältä omasta takaa varmistamassa sen, että kiesit ei lähe liian halvalla....

    • Et sil viisiin.

      tyhmä, että ostaisi ruukattua ja sabotoitua autoa sieltä hintajuipista.

    • Cadillac 1956

      Se on

    • tm

      Jos haluaa halvalla huutaa auton, niin ei sitä heti kannata tarjota älyttömiä. Jos nämä uuvatit tajuaisi, että alottais korottamisen vähän ennen kun huutokohde on sulkeutumassa. Silloin sais auton paljon halvemmalla ja kaikki voittais!

    • Hyvä liikeidea

      Huutokaupan auto myydään siis kaikilta osin kunnostettavaksi ( näin lukee kauppasopimuksessa ) eli autoliike ei vastaa myynninjälkeen mistään takuista yms. Tämä on hyvin keksitty systeemi jolla saadaan liikkeen romut pois pihasta ilman takuuta.

      • Sika säkissä

        Autoista annetaan jonkinlainen selostus myyntii-ilmoituksessa, mutta usein siitä "unohdetaan" joitain tärkeitä seikkoja pois.


      • osatan j joupista
        Sika säkissä kirjoitti:

        Autoista annetaan jonkinlainen selostus myyntii-ilmoituksessa, mutta usein siitä "unohdetaan" joitain tärkeitä seikkoja pois.

        hinnat nousee yli vastaavien esim netti auto.ei mitään järkee kun einot tarjoo,kun olevinaan halvalla saa.ja kun auto liike myy niin parasta on tarjolla.ei tajuta että romua osa noista on.noh eihän ne kaikki sitten kaupaksi mee kun on näitä käteenvetäjiä. erittäin kivaa on kyllä nostella noita tarjouksia,vaikka en mitenkään haluais noita romuja.


      • Hankkiudu hoitoon.
        osatan j joupista kirjoitti:

        hinnat nousee yli vastaavien esim netti auto.ei mitään järkee kun einot tarjoo,kun olevinaan halvalla saa.ja kun auto liike myy niin parasta on tarjolla.ei tajuta että romua osa noista on.noh eihän ne kaikki sitten kaupaksi mee kun on näitä käteenvetäjiä. erittäin kivaa on kyllä nostella noita tarjouksia,vaikka en mitenkään haluais noita romuja.

        On sullakin elämä? Taidat olla jotenkin henkisesti sairas ja toivoton yksilö. Onko itsellä asiat niin huonosti että karehdit jos joku saisi huudettua auton edullisesti? Etkö itse pysty ostamaan vai missä vika? Toivottavasti joskus korotuksesi jäisi voittavaksi huudoksi ja joutuisit lunastamaan romusi:)) Nimittäin pari tommosta ns valehuutoa niin menetät huuto- oikeuden Rinta-Joupin huutokauppaan, ainakin omalla nimelläsi.


      • Joutui vastuuseen
        Hankkiudu hoitoon. kirjoitti:

        On sullakin elämä? Taidat olla jotenkin henkisesti sairas ja toivoton yksilö. Onko itsellä asiat niin huonosti että karehdit jos joku saisi huudettua auton edullisesti? Etkö itse pysty ostamaan vai missä vika? Toivottavasti joskus korotuksesi jäisi voittavaksi huudoksi ja joutuisit lunastamaan romusi:)) Nimittäin pari tommosta ns valehuutoa niin menetät huuto- oikeuden Rinta-Joupin huutokauppaan, ainakin omalla nimelläsi.

        Tutkittavana on ainakin yksi henkilö joka oli tehnyt lukuisia huutoja kohteisiin ja lopulta jouiti kolmesta kohteesta ns maksumieheksi :) ei auttanut selittelyt rahattomuudesta tms oli joutunut yksinkertaisesti maksamaan kolmesta autosta muistaakseni yli 3000egee, et silleen :) ei taida kaveri enää huudella huvikseen:)


    • pp

      On se jännä että ne huutokauppa-autot on niin pirun kalliita, kun kerta moni ihminen tekee niillä jopa bisnestä. Ostaa, laittaa kuntoon ja myy hiukan kalliimmalla. Ja tätä tekevät monet ihan elääkseen. Nämä ihmiset tietävät, mitä ovat valmiita huutamaan kustakin autosta, eivätkä osta jos yksityiset huutavat liian kovan hinnan. Ei kai liikettä voi syyttää satunnaisista korkeista hinnoista, kun kerran asiakkaat niitä huutavat..?

      • Eteen ja taakse??

        Kuule pp! Satutko tietämään että nyt on meneillään jonkinlainen hinnan nostaminen ihan piruuttaan? Porukka katos on niin kateellista että pelkää joidenkin saavan autonsa liian halvalla ja hintaa korottaa juuri nämä ns tyhjätaskut yms Huutokaupan autot myydään kunnostettavaksi ja tämä lukee pienellä kirjaimilla kauppakirjassa:)....eli turha itkee jos auto ei täytä odotuksia ja takuuta ei ole PÄTKÄÄKÄÄN!!! eli täysin arpapeliä, ainakin jos kauempaa huutaa ja ei pääse kunnolla testaamaan yms ja

        Muuten, kuka tai ketkä tekee autojen ilmoituksiin kunto ja varustetiedot? on nimittäin aika erikoista kirjoittelua välillä? Tyyliin: Auto kulkee eteen ja taakse yms yms :))


    • K.K.K.

      pp... erittäin hyvin sanottu siellä takana

    • pp

      Eteen ja taakse: Jos tutustuu palvelun käyttöehtoihin etukäteen, niin takuuttomuus ei tule yllätyksenä. Mutta totta, arpapeliähän se on aina. Toivotaan että tahallaan korottaville jää tarpeeksi monta kertaa auto käsiin, luulisi leikin loppuvan. :)

    • pettynyt :(

      Olen käynyt katsomassa rintajoupin huutokaupattavia autoja ja olen noita kaksi ostanutkin huutokaupasta. Pääosin vaikuttaa siltä että huutokauppa-autoiksi päätyvät nuo tarkimmin loppuun ajetut yksilöt. Kävin katsomassa yhtä vanhaa golffia hiljattain. Päällisin puolin auto vaikutti olevan kunnossa, ilmoituksen mukaan ajoltaan ok.

      Ajokki lähti hyvin käyntiin, lähdettyäni ajamaan yllätyin siitä että jarrut eivät toimineet vaan vaativat pumppaamista, myöskään vilkut eivät toimineet. Lyhyen lenkin jälkeen imusarjan päällä lainehti öljyä, yksi tulppa oli myös kierretty jengoiltaan, tulppa oli juuttunut puolimatkaan kierrettä. Myös vesipumppu veteli viimeisiään, siimapyörä vipatti ja piti melkoista rohinaa.

      Tässäkin ajokissa hinta todennäköisesti pompsahtaa jonnekin 600 e:hen. Moni saattaa tarjota autosta ilman tarkempaa tutustumista. Rintajoupin huutokaupasta ostamani autot ovat jotenkin menetelleet. mm. Citroen jossa ei alusta toimi talvella. Tuokin oli myös ilmoituksen mukaan ajoltaan ok.

      Toki ok jos pitää joku lulla saada äkkiä alle.

    • Tarkkana ostaessasi

      Ne autot jotka sinne huutokauppaan ovat laitettu sisältävät monenlaisia yllätyksiä ja tietenkään kaikkia auton vikoja ei luetella ilmoituksessa kun autolla ajetaan vaihtotilanteessa vain muutama metri siinä liikkeen pihalla, niin huomaamatta jää monenlaisia yllättäviäkin vikoja ja puutteita? Näiden huutokauppa-autojen osalta kannattaa kyllä ehdottomasti tehdä oikein kunnon koeajo ennen mahdollista huutoa ja missään nimessä en kyllä suosittele huutamista ilman tutkimista ja ajoa. Olen itse huutanut noita kyseisiä autoja muutaman ja yllätyksiä on ollut joka autossa, sellaisiakin ylläreitä joka olisi pitänyt kyllä myyjän ehdottomasti huomata pienessäkin koeajossa, mutta näitä ei oltu myynti-ilmoitukseen viitsitty laittaa?...tämä on melko hyvä konsti liikkeelle saada ulos ongelma-autot niin ettei niistä tarvitse vastata sitten jälkeenpäin.

      Oletteko muuten kyselleet ja jututtaneet myyjiä kun olette tutkimassa näitä autoja? olen huomannut että usein tai lähes aina myyjä jotenkin pakenee tilannetta ja osoittautuvat hyvinkin vähäpuheiseksi ja tietämättömäksi kyseisten autojen kunnosta ja historiasta? Mutta kuinka ollakkaan jos tiedustelet jotain yli 10 tonnin autoa, et hätinä pääse eroon myyjästä:) Ymmärrän toki että näistä halvoista huutoautoista myyjälle ei paljon provikoita heru, joten sitäkin kautta kiinnostus voi olla hyvinkin alhaista.

      Mutta yhteenveto tästä kaikesta: Tutki auto huolellisesti ja tee kunnon lenkki mahdollisten vikojen ja puutteiden huomaamiseksi.

    • Näi on

      Se pitääs ymmärtää, että näitä huutokaupattavia "shokkiautoja" tulee autokaupan rivihin, kun uurempaa ostettaes kauppa lupaa 3000€ vanhasta, kunhan sen saa jotenkin pyöritettyä autokaupan tontille. Myyjillä ei ole paljon mielenkiintoa perehtyä autoon, vaan jättävät auton suuremmin kehumatta asiakkaan syynätäväksi.
      Entisten omistajien virittämät "pommit" lankeavat ei huutokaupattavassakin autossa liikkeen harmiksi ja maksettavaksi.

    • lööppeli

      Mun mielestä toi on loistava,4 opelia huudettu 3 ajossa vieläkin...

    • primera p11

      sentakiahan nää on näin myynnissä, ettei liike voi ottaa tuollaisista vastuuta, näille on aina ottajia, jotka haluaa itse korjailla, hieno homma. ja ostaja tietää, mitä on ostamassa, mikäli lukee kaupan ehdot ennen huutoja.itellä 4 ostettua autoa, eikä valittamista.

    • STOP!

      Ostimpa sieltä auton kerran, ja se olikin sitten ihan tasan viimeinen huutoni siitä firmasta! Myynti-ilmoituksesta oli jätetty hyvin tärkeitä asioita kertomatta? Auton jonka huusin oli täys paska. Toki ymmärrän että myyjä ehkä ajaa pihassa n 50 metriä ja keajo on siinä, auton tiedot ja varusteet laitetaan ilmoitukseen yms...mutta entäs jos autolla olisikin ajettu pidempään, olisi vaikka ruvennut kiehumaan yms? tätä sitten ei tietenkään tiedetty ja ostaja saa sen karvaasti kokea ja mitään takuuta ei siis ole autoon.

      Älkää nyt hyvät veljet huutako niitä autoja ajamatta kunnon lenkki!!

      • iii2

        Hinnatkin nousevat huudoissa myyjän kannalta sopiville tasoille. Tänään päättyi huutoaika 530:stä Bemarista, jonka lopullinen huutohinta jäi vain n. sata euroa viime lauantaina lehti-ilmoituksessa mainostettua pyyntihintaa alhaisemmaksi. Lähes sama juttu parissa muussakin ilmoituksen autossa, joiden hintaluokka oli 2-4 t€, eivätkä menneet lauantaina kaupaksi.


    • 15+11

      juu ostin näiltä veijareilat bemun 28tonttua maksoin, ja loota paskana parinvuodenpäästä.paskaa möivät.

    • Ei koskaan enää!

      Kukaan järkevä ei ostele yhtäkään auto ainakaan huutokaupasta?? Sikaa säkissä ja paskaa saa!

      • iiii2

        Niin. Parempihan se on sama auto ostaa muutaman päivän kuluttua jobbarilta pari tonnia kalliimmalla...


    • Hilden47

      Näin on .epäilen vedättäjää rinta-joupin puolelta :( Olen huutanut yli 100 autoa ainoastaan katsastamattomat on jäänyt "käteen" et silleen..

      .

    • peräpukama12

      Kaksi autoa olen huutokaupasta ostanut. Kunnostanut molemmat. Jos ei itse pysty kunnostamaan, niin ei kannata ostaa. Molemmat olisivat joutaneet romutettavaksi. Viat ovat olivat sellaisia, että vaarallisia liikenteeseen. Siistiksi kerrottuja huutokauppailmoituksessa ja myyjä jopa kehui puhelinkeskustelussa. Onneksi oli halvat osat ja kohtuudella sain liikennekelpoiseksi. En huuda enää!!!

    • LuotettavaaAutokauppaa

      Varmaan riippuu myös mistä Rinta Joupin liikkeestä ostaa. Itse Mr. kertoo autojen olevan "kuranttia tavaraa" (https://www.kauppalehti.fi/uutiset/jarmo-rinta-jouppi-autohuutokauppa-on-huono-bisnes/6e80b94c-e76c-37f3-86c1-d602f46be25a) mutta olen huomannut, että eri Rinta Joupin autoliikkeet kertovat eri tavalla autojen ominaisuuksista. Tampereen Hatanpään liikkeestä ei ainakaan kannata huutaa mitään. Huutamani auto piti olla virheetön, mutta jo 10 minuutin ajon jälkeen sekä automaattivaihteisto että ohjaustehostin lakkasivat toimimasta. Kaupat purettiin ja laittoivat auton uudelleen myyntiin kertoen ainoastaan ohjaustehostinviasta mutta ei sanaakaan automaattivaihteiston viasta.

    • aeq

      Oottakop vähän lapsellisen tyhmiä?

    • keisarihinta

      Ostaahan jotkut kympin kuparipannujakin melkein tonnilla Huutokauppakeisarilta.

      Se on se huutokaupan mukanaan tuoma jännitys josta maksetaan ;)

    • sundmann

      on kyllä kumma kun pitää täällä narista...huutokauppa on juurikin se että tavara myydään siinä kunnossa missä se on huutohetkellä.eikä nettihuutokaupassa voi vaikuttaa muiden tekemisiin....mut eipä se pakollistakaan ole? tällä seinäjoki palstalla rutistaan muutenkin tosi paljon ihme asioista,esim jos ravintolan ruoka on huonoa antakaa palaute heti paikan päällä...silloin siitä on hyötyä.muutenkin vissiin mentaliteetti täällä on se ettei voi sanoa suoraa vaikka muka niin suoria ollaan.

    • Lauantaitarjoukset

      Ostin joskus 2001 J Rinta-joupin lauantai ilkan ilmoituksen mukaan opel kadetin,
      Katsastettu ok.Lämmityslaite ei toimi .myydään korjattavaksi 4000 markkaa.
      Vaihdoin lämppärin sulakkeen ja lämppäri tuli kuntoon-
      Jyvä.luotettava ja lämmin auto oli.Toki pommejakin sieltä saa.
      Oli hienoa odottaa Ilkan toripäiviä ja myynti ilmoituksia.Samoin lauantain ilkassa oli aina autoiliikkeiden shokkitarjouksia sivukaupalla.Kaipaan niitä aikoja.

    • Halavalla

      Sain tosi halvalla -94 opel astra 1.6 340tkm
      Hinta 1470€ kyllä ny kelepaa.

      • Ontosi

        Minä en huolis opelia, vaikka annettais ilmaiseksi.


    • Kallisoopeli

      Yli puolethan tuos on liikaa hintaa.
      200 th mittaris niin sitte olis ollu halpa.

    • tyhmyys_tiivistyy

      Ilmoittiko Rinta-Jouppi jakavansa ilmaisia autoja? En oikein usko. Tai ymmärsikö joku saatanan AASI niin, että huutokaupoista saa lähes ilmaiseksi autoja?

      Huutokaupoissa tulee olla tarkkana, tai rahapussin omistaja saa selkäänsä oikein kunnolla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe