DRESSMANN!?!

aemilia

Sain yllättäen kutsun dressmannille työhaastatteluun. Jo hakemukseni laitettua olen kuullut ko. firmasta pelkkää huonoa, oikeusjuttuja ja työntekijöiden kusetusta. Kannattaako siis edes mennä haastatteluun? Millaisia kokemuksia teillä Dressmannin työntekijöillä on tästä työstä? Kertokaahan hyvät ihmiset!

39

10674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Digikamera

      Sattumoisin minäkin sain kutsun työhaastatteluun Dressmanniin. Olisin itsekin halukas kuulemaan muiden kokemuksia ennen kuin itse haastattelupäivä lähestyy, mutta näillä näkymin olen menossa kaikesta huolimatta haastatteluun. Yritän vain pitää järjen päässä ja olla valmis heidän mahdolliseen kusetukseen.

    • K-Kaaleppi

      Itse asioin Dressmannilla ympäri Suomea reissutyön vuoksi ja ainakin myyjät ovat aina positiivisella ja aktiivisella päällä ja vaihtuvuus näyttäisi olevan pientä kun myyjät oppii muistamaan jo ulkonäöltä. Vaikka kuin on asiakaspalvelurooli päällä niin huono fiilis kyllä välittyy asiakkaallekin.

      Siksi ainakin luulisin ettei kaikki ihan kypsyneitä ole? Luulisin :-)

    • Työntekijä1

      Olen työskennellyt Dressmannilla jo lähes 4 vuotta, enkä päivääkään ole katunut uravalintaani. Nyt ensimmäistä kertaa kuulen täällä jostain oikeusjutuista/työntekijöiden kusettamisesta tms. Nuo kaikki on yksittäistapauksia ja varmasti niitä esiintyy joskus jokaisessa työpaikassa. Itse olen erittäin tyytyväinen työpaikkaani Dressmannilla ja koen, että yrityksen henkilökuntaa arvostetaan todella.

      • kriie

        Sinulla on sitten mennyt hyvin.
        Minulle kävi niin että ottivat töihin (olen kuullut muistakin vastaavista tapauksista) muutamaksi tunniksi viikossa kun liike aukaistiin ja kun ruuhkat loppui työsuhde lopetettiin koeajan perusteella. Mielestäni tein työni hyvin (olen ollut myyntihommissa aiemminkin) , koulutus työhön oli vähäistä, joten jos parannettavaan olisi ollut kai työnantajakin täytyy kouluttaa työntekijää tehtäviin eikä heti antaa kenkää?
        Yksittäisiä tapauksia, mutta nekin kertoo jotain työnantajasta varmaan.

        En taida asioida kyseissessä liikkeessä enää koskaa tai suositella kellekään työpaikaksi :(


      • minäpä

        Joo, Dressmannilla arvostetaan kaikkia muuta henkilökuntaa paitsi myyjiä... Oot aika hölmö jos meet vielä siihen kusetukseen että myykää hyvin niin Petter on ilonen ja myymälä saa pizzat! Miten ois hyville myyjille palkan korotus tai kuukausipalkka? Koitappa kysyä ja kato kuinka arvostetaan!!!!


    • dresdresman

      paljonko palkka?

    • kävellään hitaasti..

      dressmann... kävellään hitaasti... kävellään hitaammin.. myyjät vasta hitaasti käveleekin..

      • Anonyymi

        Jkl:n Sepän dressman-liikkeessä (tosi isot vaatteet) nuorehko naispuolinen myyjä tympääntyneen oloinen, hyvin vastentahtoista palvelua. Huonoa mainosta liikkeelle. Vaihtakaa pikaisesti motivoituneeseen asiakaspalvelijaan ! T. Useasti asioitia ko. Liikkeessä


    • truth!

      Dressmann on loistava työpaikka jos on kiinnostunut muodista ja asiakaspalvelusta. Myyjät on AINA aktiivisia ja iloisia koska dressmann myy vaatteita eikä vaan roikuta vaatteita ja odota kunnes ne pölyyntyy ja kampanja vaihtuu.
      Ja jos haluaa varmistaa oman asemansa liikkeessä, sun täytyy olla hyvä. Yleensä dressmaniin palkataan extraksi, jolloin on vähän työtunteja ja niitä tulee satunnaisesti, mutta jos olet aktiivinen ja kiinnostunut saat enemmän vastuuta ja tunteja. Jos olet hyvä myymään ja sinulla on paljon asiakkaita sen kyllä päälikkö huomaa ja tarjoaa aikanaan tuntisopparia ja sen jälkeen vakkaria.
      Palkkaus on TES:in mukainen, itse tällä hetkellä saan 9,93€/h plus mahdolliset boonukset.

      • Anonyymi

        Dresmannilla on tosi aktiiviset ja palvelevat myyjät . Vaatteiden ostoon meenkin aina dresmannille koska saan aina hyvää hyvää osaavaa palvelua


    • dresman boikottiin

      Dresman on täyttä pask... Myydä täytyy jos ei täytä tuloksia tulee palaute keskustelu, hylly rivit täysin suorassa muuten joutuu tekemään uudet. Myjjälle työ on yhtä #"¤#""", lisämyynti pakollista ja sitä seurataan. Kaiken puolin huono työpaikka josta irtisanoin itseni jo parissa päivässä!

      • Tulos_tai_ulos

        "Myydä täytyy jos ei täytä tuloksia tulee palaute keskustelu" & "lisämyynti pakollista ja sitä seurataan."

        No johan on markkinat! Mielestäsi on siis täysin kohtuutonta, että myyjien myynneillä itsensä elättävä yhtiö vaatii siis myyjää tekemään tulosta? Ei hyvää päivää taas kerran! Mitä sä kuvittelit meneväsi sinne tekemään?

        Teksistäsi päätellen olet kaukana hyvästä myyjästä, jos pelkäät asiakkaita/et osaa tehdä/clousata kauppaa, niin katso peiliin ja sano: Minusta ei ole tähän, vaihdan alaa.

        T. Huonekalumyyjä


    • 18+

      Dresmann on loistava paikka asioida
      ja henkilökunta reipasta.

      Asusteita aika-ajoin valitsemassa.

    • nostretch

      Jos puvuissa liikutaan hitaasti niin tuleeko palkkakin hitaasti? ;)

    • SlowSuit

      Saako Dressmanilla olla edustuspuku päällä myyjäpuolella?

    • GooForItt

      Dressmann on mielestäni ihana paikka olla töissä! Ja ei, palkka ei tule hitaasti.. Itse olin aluksi extrana, tein hommat hyvin ja sain tuntisopparin ja vakkaripaikan ja lisää tunteja, kaikki tämä melko lyhyen ajan sisällä.

      Ja se , että pinot on laitettu tekemään uusiksi jne, se on vaan tapa opettaa, ei kukaa oo mestari siinä hommassa syntyessään, ja muissa vaateliikkeissä töissä olleena voin kertoa, että samallailla sielläkin tehdään. Ja myyntejä seurataan ja aina vaan pyritään parantamaan niin myyntiä kuin henkilökunnan osaamistakin. Mun mielestä tää on vaan positiivista!

      Ja meillä kyllä ainaki on välillä miespuoliset työntekijät puku päällä duunissa :)

    • Stressmannnn

      Ainakin Turussa 2000-luvun alkupuoliskolla myymäläpäälliköt Dressmanilla olivat 20-v tai alle poikia. Todella huonosti hoitivat ainakin rekrypuolen: kaverini oli menossa haastatteluun (tässä vaiheessa työ oli jo melkein luvattu hänelle), mutta pomo ei ollutkaan paikalla. Hänelle luvattiin soittaa myöhemmin mutta soittoa ei koskaan tullut. Itse olin haastattelussa useampaan otteeseen ja tuntui oudolta että ekat kaksi pidettiin hotellihuoneessa. Yleensähän vuokrataan neukkari tai sitten mennään ihan kahvilaan jos toimitiloja ei ole. Toinen haastattelijoista oli muistaakseni Norjasta ja puhuin hänen kanssaan englantia, mutta haastattelija osasi sitä tosi huonosti (jouduin kääntämään sanoja ruotsiin hänelle kun en osaa norjaa ja ruotsini ei ollut tarpeeksi hyvä haastatteluun). Haastattelussa korostettiin, että Dressmanilla biletetään ja on hyvä jos tykkää bilettää. Haastattelijaa näkikin paikallisissa hyvässä soosissa :) Kolmannella kerralla minua haastatteli kaksi n. 20v poikaa (toinen ilmeisesti MP ja toinen hänen kaverinsa joka ei välttämättä ollut edes liikkeessä töissä). Kun kysyin paljonko työtunteja olisi sopimuksessa jos pääsisin töihin, ei osannut vastata! Eli ei ilmeisesti ymmärtänyt käsitettä sopimustunnit. Sanoi vaan että tunnit riippuu siitä kuinka usein voin tulla töihin kun soitetaan vaikka sairastapauksessa ja voinko tehdä töitä eri myymälöissä. Lopuksi kun oli aika vapaalle kysymykselle hermostui kysymyksestäni selvästi, josta päättelin, että ainakaan kyseisessä myymälässä ollut homma ihan hallussa. Lisäksi oli erikoista että Dressmanilta soiteltiin pyhäpäivänä.

      • Ei näytä muuttuvan..

        Kyllähän tämä tarina on totta ihan vieläkin, vaikka ei kyllä uskoisi. Myymäläpäälliköt ja johto, joka näyttää yrityksen sivujen mukaan vaihtuvan tiuhaa tahtia, kuvastaa kyllä yrityksen imagosta ja henkilökunnan sitoutumisesta yritykseen paljon.
        Haastattelussa ei pystytä sanomaan paljonko tunteja on... Halutaan että työntekijä omistautuisi yrityksen filosofiaan ja periaatteisiin. Miten henkilökunnasta pidetään muuten huolta kuin kilpailujen muodossa pizzalla tai leffalipuilla..... Tiimi pääsee bilettämään jos myy hyvin? Kysyttäessä miten muu työhyvinvointi ja kannustus, siihen ei osatakaan vastata vaikka se on tällä hetkellä kaikkein tärkein yrityksen menestystekijä. Jäi kuva että henkilökunta on se välttämätön paha, jolle täytyy maksaakin jotain....
        Kyllä johto antaa esimerkillään ja toiminnallaan kuvan miten asiat hoidetaan. Paljon kuulin haastattelun jälkeen asioita joiden johdosta ei tehnyt mieli mennä töihin ko. firmaan. Onneksi tajusin, että ensin täytyy selvittää millainen esimies on vastassa, jotta voi sitoutua toimimaan yrityksen arvojen mukaisesti.


    • Reikäleipä

      Toi on nyt aika yleistä melkein joka alalla, kun pohjalta alotellaan.

    • outoa on

      "Haastattelussa ei pystytä sanomaan paljonko tunteja on... " On laitonta. Työntekijän työsopimuksessa pitää olla viikkotyötunnit. Vai ovatko kaikki Dressmannin myyjät 0-sopimuksella töissä - "tarvittaessa töihin kutsuttavia"?

      "Halutaan että työntekijä omistautuisi yrityksen filosofiaan ja periaatteisiin." Mitä "omistautuminen" tarkoittaa?

      "Miten henkilökunnasta pidetään muuten huolta kuin kilpailujen muodossa pizzalla tai leffalipuilla..... Tiimi pääsee bilettämään jos myy hyvin?"" Entäs ne myyjät, jotka eivät halua bilettää? Mitä he saavat? Osalla myyjistä on perhettä ja lapsia ja biletys ei muutenkaan kiinnosta. Vai ovatko kaikki näitä "20v. tai alle poikia"?

    • TOSI ON!!!

      TOTTA KAIKKI KUULEMASI! Jonkun pitäisi TODELLA PUUTTUA TUOHON NUORTEN TULEVAISUUDEN TUHOAMISEEN; TEKAISTUIHIN IRTISANOMISPERUSTEISIIN, JOTKA JÄÄVÄT NUORILLE IKUISEKSI KIVIRIIPAKSI VALHEELLISINE IRTISANOMISPERUSTEINEEN!!! AINAKIN HKI ITÄKESKUKSESSA!!!
      Ei varmaan kukaan YRITYKSEN todellinen perustaja Johtaja moista konsernia rakentamaan pystyisi siellä tänään harrastetun toimintaperiaatteen mukaan, joten pikku-kihot kukkoilee vailla todellisen JOHDON TIETÄMYSTÄ?!! Kannattaa Nostaa esille, koska nuoret tekevät työtäsaadakseen pakkovalintoja, joilla tulevaisuus pilataan tekaistuin irtisnomisperustein, TOTUUS ESIIN KUSETTAJISTA:

      • Maksava-asiakas

        Itiksen Dressmannilla tuntuu olevan muutenkin todella vaisu fiilis, kun kauppaan menee. Ei tee mieli käydä enää uudestaan. Todella tympääntyneenoloisia myyjiä ja myyntitilanteessa ei edes katsota silmiin, saatika hymyillä. Kyllä itse ainakin laittaisin kyseisen firman boikottiin.


    • ei enää ikinä

      en myöskään suosittele. Dressman ja Bestseller retailin myymälät..
      Jos asiakas esim palauttaa tuotteen (jota sinä et edes myynyt) on se miinusta sinun myyntitilillesi. Sitten saat haukut kun lukusi eivät vastaa tavoitteita sinä päivänä/viikkona kun olet saanut PALAUTUKSIA asiakkailta.

      9e tuntipalkaksi kamala paine ja työt seuraavat kotiin.

    • OIKEUSAPUA!

      Onneksi Suomessa toimii Oikeusaputoimistot, joka ilmainen vähävaraisille opiskelijoille yms. Täältä saat oikeusapua ilmaisen asianajan tullessa oikeuteen sinun etujesi puolesta taistelemaan. Muista OIKEUDEN PUOLESTA KANNATTAA TAISTELLA! Voithan myös tehdä vasta rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta / laittomasta irtisanomisesta yms. turhanpäiväisestä pelottelusta, jota työantaja puoli(DRESMANN) esittää.

    • Maailma muuttuu

      Tuota, me emme elä enää 1980-luvulla, jolloin työpaikoilla vallitsi duunarien kulta-ajat. Joskus esim. ahtaajat, metallikourat ja paperimiehet pitivät työpaikkojaan varmoina, sekä lakkoilivat jatkuvasti, liitot olivat näyttävästi mukana. Tuli kuitenkin EU:n aika ja tästä alkoi liittojen sekä duunarien alamäki. Tietenkään se ei näkynyt suoranaisesti eikä välittömästi millään alalla.

      Kukaan ei uskonut, että kuluttajamyynti voisi siirtyä jonnekin virtuaalimaailmaan. Nyt suurinosa kansainvälisistä suuryrityksistä toimii pääasiallisesti verkossa ja ihmiset tilaavat sieltä tavaransa. Työnantajapuoli sanelee säännöt, duunarit nurisevat toisillensa ja tekevät silti työnsä. Pelko on se joka ohjaa toimimaan näin.

      Kivijalkakaupat häviävät hiljalleen, logistiikka on rakennettu tehokkaaksi. Kuluttaja voittaa, koska tuotteet pystytään myymään edullisemmin. Aikanaan nämä vaatekaupat yms. häviävät suurimmaksi osaksi pois, vain muutama pakollinen kauppa jätetään, ahkerat, intohimoiset sekä työssään taitavat kykenevät työllistymään. Pulaa tulee siis olemaan työpaikoista, ei työntekijöistä. Globaali markkinatalous on jo antanut esimakua, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

      Seuratkaa tarkasti, huomaatte muutoksen saapuvan, hiljaa, mutta varmasti. Suomi on suossa ja se ei tule sieltä enää ylös nousemaan.

      Joten oikeusapua vain hakemaan, kyllä se siitä.

    • käpy

      Entä onko motä huonoja puolia, jos ottaa vain opiskelun oheen? En siis edes halua vakituista työtä vaan juuri sellaista että vain muutamia tunteja silloin tällöin. Kiireapulaista hakivat. Aika monet täällä esitetyt huonet puolet kun näyttävät liittyvän noihin vakituisiin/ kokopäivä töihin.

      Entä kuinka paljon siellä painostetaan myymään? Pelottaa vähän sekin, koska en ole mikään myyjä oikein. Osaan kyllä palvella asiakkaita ja auttaa, mutta sellainen "osta tämä ja osta tuo" ei oikein ole minun juttuni. Ja haen työtä, koska tarvitsen työtä. Opiskelen ihan toista alaa, eli myyjästä en kuitenkaan uraa suunnittele. Osaan kyllä siivota ja palvella asiakkaita, riittääkö se?

      Onko siellä enemmän asiakaspalvelua kun naistenvaatekaupoissa? Ajattelen ainakin että miehet eivät niin shoppaie, vaan menevät ostamaan vaatteita, jolloin ehkä myyjän apukin kelpaa enemmän kuin vain katsellessa. Onko siellä paljon miehiä töissä? Itse olen nähnyt lähinnä vain naisia myyjinä.

    • ensuosittelisi

      "Osaan kyllä siivota ja palvella asiakkaita, riittääkö se?"

      hahaha, ei todellakaan.
      huikeet myyntiluvut tai lennät ulos.

      • Dressulainen

        Kyllä täällä nyt halutaan hakkua väkisin ja ilmeisesti ilman oikeeta tietoa. Voin sanoa, että pitkään firmassa olleena ja nyt yli 30-vuotiaana niin paras työpaikka mitä on! MPt on huippuja ja kannustavia. Aluepääliköt on mahtavia ja maajohtajasta en keksi kuin hyvää sanottavaa! Kukaan ei ole seppä syntyessään ja myymäänkin voi oppia jos se OMA mielenkiinto riittää. Dressmannilla tehdään YHDESSÄ tulosta.


      • petettyX2

        joo noista aluepäälliköistä ja maajohtajasta olenkin kuullut! nopeiten pääset ylenee,kun vähän helmaa nostat noille pomoille!


    • Utelias olen

      "Kun kysyin paljonko työtunteja olisi sopimuksessa jos pääsisin töihin, ei osannut vastata! Eli ei ilmeisesti ymmärtänyt käsitettä sopimustunnit. Sanoi vaan että tunnit riippuu siitä kuinka usein voin tulla töihin kun soitetaan vaikka sairastapauksessa ja voinko tehdä töitä eri myymälöissä."

      Kuulostaa aika oudolta! Kiinnostaa, menitkö sinne töihin? Ilmeisesti kaikki myyjät ovat osa-aikaisia ja pienillä sopimustunneilla?

    • ???

      Iisalmen dressmanilla on suomen sexsyin herkku töissä pieni ja sievä hot herkku,,, nam

      • Aaaettä

        Niin oli jopa viime kesänäkin vielä 😍


    • dressulainen

      En ikinä suosittele Dressmannia työpaikkana. Yllä kirjoitetut faktat ovat vain pintaraapaisu karusta todellisuudesta.
      Elämäni hirvein työpaikka!!!

    • Huijareita

      En suosittele. Huijaavat

    • Anonyymi

      Ihme kauhutarinoita täällä. En tiedä kuinka moni niistä pitää paikkaansa, mutta oma (ja kaikkien tuntemieni myyjien) kokemus ihan erilainen.

      Dressulta saa tosi hyvän pohjan ja kokemuksen myyntialalle. Itse aikoinaan hakiessani tarjolla oli vain 4h/vko enkä edes saanut paikkaa, mutta soittivat perään ja tarjosivat ekstraajan paikkaa nollasopparilla. Otin vastaan ja rupesin pian tekemään vuoroja enemmänkin, enemmän kuin 4h paikan saanut koska olin käytettävissä. Tein heti keväästä syksyyn n. 20h/vko ja tein kesälomasijaisuudenkin 37,5h/vko. Syksyllä aukesi 4h tuntisopimus (eli luvataan joka vko vähintään se 4h eikä enää tarvittaessa töihin kutsuttava) ja 6kk myöhemmin vaihdoin myymälää koska sain isomman sopparin. Olisin jäänyt enemmän kuin mielelläni ensimmäiseen myymälääni, mutta siellä työntekijöiden vaihtuvuus oli ja on edelleen pientä enkä viitsinyt jäädä odottamaan että joku isoja tunteja tehnyt lähtee.

      Jos sulle ei ole osattu sanoa tarkkaa työtuntimäärää, kyseessä on väkisinkin ollut ekstra-sopimus eli tarvittaessa töihin kutsuttava myyjä, joka itselläkin oli alussa.
      Myymälöitä on erikokoisia ja myyjien määrä vaihtelee. Keskivertoesimerkki soppareista voisi olla myymäläpäällikkö 37,5h; apulais-mp 35h; muita myyjiä 4-5kpl eli 20-25h 8h 8h 4h yksi ekstra joka on usein hätäapu (opiskelija/muuallakin töissä).

      Jos et halua myydä tai et uskalla olla ihmisten kanssa (eikä johdu kokemattomuudesta), en suosittele. Dressmannilla ei PAKOTETA vaan KANNUSTETAAN JA OPETETAAN myymään enemmän, paremmin ja toimimaan asiakkaiden kanssa. Aina mennään asiakkaat edellä, pidetään myymälä siistinä ja täytenä ja ollaan hyvällä fiiliksellä. Asiakkaat kiittävät mua hyvästä palvelusta joka päivä. Dressulla tehdään ja palvellaan enemmän/eri tavalla kuin naisten ketjuliikkeissä (kokemusta niistäkin).

      Jos ihmettelet että miksi kaupan alalla mennään myyntien perässä ja seurataan lukuja, et tajua miten kaupat toimivat. Se, että Dressulla seurataan euroja ja myyntejä, on positiivista. Kaikki myyjät tietävät missä mennään ja missä pitäisi parantaa ja missä on kehitytty. Sen myötä oppii itse myymään paremmin. Ei siellä kytätä kuinka paljon myyt joka päivä ja sitten heitetä pihalle. Kaikki tietää että palautuksia tulee ja niitä tulee kaikille sattumanvaraisesti. Koko tiimin yhteismenestystä seurataan yhdessä. Todennäköisempää on, että sua ei kiinnosta myydä, kehittyä tai edes yrittää. Silloin et sovellu työhön.

      Meillä ei myydä myymisen takia, vaan myyjät tuntevat tuotteet ja ovat asiakkaalle rehellisiä. Ei me tai yritys voiteta huonoista asiakaskokemuksista mitään.

      Niille, jotka miettivät voisiko työ Dressmannilla olla heidän juttunsa. Päivä alkaa kun aamuvuorolainen tulee töihin, laskee kassan ym ja siistii myymälän. Kuormaa tulee aina ainakin alkuviikosta aamuisin ja sitä ruvetaan purkamaan (myymälään/varastoon, henkareihin/viikaten, hintojen tarkistus, hälytys..). Aina kun asiakas kävelee sisälle, tervehditään ja tarjotaan apua ja asiantuntemusta. Eri alueilla on erilaista asiakaskuntaa, esimerkiksi pk-seudulla käy enemmän haahuilijaa ja itsenäistä shoppaajaa kuin muualla. Mutta keskivertoasiakas haluaa apua. Etsii pukua, farkkuja, kauluspaitaa, talvitakkia. Myyjät oppii nopeasti arvioimaan oikean koon silmäyksellä ja tietävät mitä myymälästä löytyy. Ajan kanssa oppii ehdottamaan, suosittelemaan ja myymään paremmin. Alussa myyt tuotteen tai pari, myöhemmin menee myös 5-10 per asiakas. Näin kuluu koko päivä kampanjaa rakentaen, paikkoja siistien, mahtavien asiakkaiden kanssa ja kassalla. Itse tykkään älyttömästi.

      Varmasti joka firmassa on työntekijöitä, joita ei jatkuvasti kiinnosta eivätkä panosta asiakkaihin tai siisteyteen. On myös huonoja päiviä, suhdeongelmia, päänsärkyä, väsymystä ja stressiä. Ihan kuten muuallakin. Varmasti on myös myymäläpäälliköitä, jotka eivät ole yhtä ahkeria, päteviä tai motivoituneita kuin omani ovat olleet. Yhdessä myymälässä voi meininki olla 2/5 ja toisessa taas 5/5. Ei mitään hajua, keitä noi "parikymppiset pojat" päälliköinä ovat olleet. Nuorimmat mp:t jotka tunnen, ovat 26-30v. Naisia suurempi osa firmassa, kaikissa tehtävissä.

      Osittain totta on se, että palkat saisi olla korkeammat, mutta ne on TES:in mukaiset ihan niin kuin muuallakin. Siihen päälle lisät sekä bonukset, joista yhteensä itselle kertyy yleensä ainakin parisataa euroa/kk.

      Työntekijöiden yhteishenki on hyvä, ja johtoakin näkee ja kuulee myymälöissäkin. Myyjät tuntevat henkilökohtaisesti myymäläpäällikön lisäksi ainakin myös aluepäällikön, joka kiertelee usein myymälien välillä asioita hoitaen ja joka osallistuu esimerkiksi kuukauden myymälä -voittoiltoihin (= ravintolaa, keilailua, leffaa jne) ja vaihtaa kuulumiset. Itse oon aina voinut luottaa kaikkiin pomoihin (tunnen henk.kohtaisesti hyvin 5 myymäläpäällikköä ja 2 aluepäällikköä).

      Palkka oli alussa Keski-Uudellamaalla 10,49€/h. Sitten nousi saman vuoden aikana 10,93€ ja nykyään Helsingin alueella 11,64€ (nämä palkat 0-3v kokemuksella ilman alan tutkintoa).

      • Anonyymi

        Olen täysin samaa mieltä! Olen itse ollut firmassa jo 3 vuotta ja tehnyt tätä kokopäiväisesti ja opintojen ohella. Tämä työ on aktiivista myyntityötä. Emme vain siisti ja hälytä yms vaan ensisijaisesti myymme tuotteita. Aloitin aikoinani ekstrana ja mua kohdeltiin kaikissa liikkeissä aina tosi hyvin ja työilmapiiri on mahtava. Lukujani ei ole koskaan "kytätty" vaan ollaan keskusteltu siitä, mitä tekee jo hyvin ja mitä voisi tehdä, että olisi parempi.

        Suosittelen kaikille ainakin ponnahduslaudaksi. Ei tässä firmassa tee itsestään miljardööriä mutta missä vaateliikkeessä tekeekään 😅


    • Anonyymi

      Lahdessa myyjät oli omissa oloissa,eikä ollut palvelu alttiita.monta asiakasta myymäläs.toinen imuroi ja toinen kassan takana 🤔 Kärkkäinen piste

    • Anonyymi

      Olen ollut Dresmannilla kauan töissä. Esimiehet (suurinosa) on aivan hirveitä, eikä kunnioita työntekijöitä. Omaa ääntä ei saa käyttää, haukkuu miten käyttäytyy, pukeutuu, juttelee... Yritys on vanhan ajan liike, joka ei uskalla uusiutua. Myyjät ovat oravanpyörässä eikä kehitysideoita oteta vastaan. Uudistuminen koko organisaatiossa on välttämätöntä sen menestymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin. Samalla kun esimiehet ja aluepäälliköt eivät kuuntele myyjiä, saikkutapaukset lisääntyy. Pinnan alla muhi jo ennen koronaa, ja nyt kriisitilanteessa työntekijöiden oikeuksia rikotaan ja pahasti ja hyvinvointiin ei kiinnitetä mitään huomiota. Ei tässä yrityksessä viihdy muutamaa vuotta pidempään.

    • Anonyymi

      Tilasin doksereita4kpl Piti olla oli vain1kpl

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      66
      3163
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      548
      3004
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2225
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1982
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1815
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1795
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1572
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      101
      1295
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1185
    Aihe