Lakisääteinen seisontapäiväkorvaus !!

Vakuutusmaksut suole

Noin pari viikkoa sitten vestapuolen auto ajoi kylkeeni aiheuttaen vauriot autolle jolla ei voinut enään ajaa..Auto on pajalla...ja yritin saada sijaisauton, mutta perustelut eivät olleet riittäviä sijais autolle vaikka olen vuorotöissä ja viisi kesraa niiden harrastukset ym...Vastapuolen auto oli syyllinen kysiseen kolariin ja otin selville ettei ollut minkäänlaista mahdollisuutta saada sijais autoa vaikka itse en aiheuttanut kyseistä tillannetta ja minulla ei ollut keskeyttämisvakuutta autolle, vaikka isokasko olikin. Mutta tulenko saamaan vastapuolen vakuutusyhtiöltä lakisääteisen seisontäpäiväkorvauksen? Olen pommitellut molempien osapuolien vakuutusyhtiöitä ja niistä ei todellakaan ota selvää kärsivällisyys poettää..On se vaan niin väärin kun itse ei ole aiheuttanut kolaria ja auto seisoo pajalla noin 3-4 viikkoo ja joudun maksamaan kyseiseltä ajalta vakuutukset ilman sijais autoa ja ehkä ilman seisontapäiväkorvausta. Auttakaa minua valaisemaan ????

4

6756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikeaan yhteyteen

      Sellaista ei ole olemassakaan kuin "lakisääteinen seisontapäiväkorvaus". Keskeytysvakuutuksen voit ottaa jos tarvitset välttämättä sijaisauton, mutta sekin on sinun oma vakuutuksesi ja ihan vapaaehtoinen.

      Liikennevakuutus on lakisääteinen ja pakollinen, mutta sen tarkoituskin on korvata vain ja ainoastaan vastapuolen aineelliset ja henkilövahingot. Vastapuolen vakuutusyhtiö ei sinulle mitään sijaisautoa korvaa, kun ei vastapuoli ole mitään sellaista vakuutusta maksanutkaan. Miksi korvaisi?

      Sitten sotket vielä kaksi täysin erillistä asiaa. Jos auto seisoo pajalla vastapuolen aiheuttaman syyn takia, niin mitä ihmettä sen pitäisi vaikuttaa sinun omalle vakuutusyhtiöllesi maksamiin maksuihin? Tottakai maksat omia vakuutuksiasi yhtiölle, jolla ei ole osaa, eikä arpaa koko tapahtumaan. Ethän ole sinne keskeytysvakuutusta maksanut!

      • puhe

        Liikennevakuutuksesta maksetaan syyttömälle osapuolelle korvaus ajalta, jonka auto on korjattavana, ellei syytön osapuoli saa sijaisautoa esim työmatkojen takia. Korvaus on luokkaa 10 e /päivä, tarkempia summia en tarkistanut.


      • vakuutusm...

        Minulle tuli mustaavalokosella jossa luki näin..."Muutoin ajoneuvonne korjausajalta maksamme lakisääteisen seisontapäiväkorvauksen ...OP-Pohjolan korvauspalvelujen henkilön allekirjoittamana..itsekkin ihmettelin mikä se sommoinen on. Ensinnäkin olen ihan ensinmäistä kertaa vakuutusyhtiöiden kanssa kun ei ole tullut koskaan kolaroitu ja muutenkaan joutunut kanssakäymisiin vaikka 15 vuotta olen vakuutuksia maksanu. Eli itse olen asioita helvetin tietämätön kun ei ole kohdalle sattunut.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe