Lammin lvi-palvelu

pettynyt asiakas

Teetin Lammin LVI-Palvelulla viemäröinti ja putkitöitä vuonna 2009. Nyt täyttäessäni veroilmoitusta, tuli verottajalta viesti, että ei voida hyväksyä kotitalousvähennystä, koska yritystä ei ole merkittynä ennakkopidätysrekisteriin! Muistakaa pyytää yrityksiltä todistus siitä että ovat merkitty ennakkopidätysrekisteriin! Tämä tarina ei ole vielä päätöksessä. Otan asioista selvää ja katson onko mitään tehtävissä. Koittakaa välttää tätä Lammin LVI-palvelua jos vain mahdollista. Tietääkö kukaan, löytyykö mistään listaa mistä yksityishenkilö saa tietää nämä tällaiset huijariyritykset. Kyseisen yrityksen sivuillakaan ei ole y-tunnusta ilmoitettu, laskussa kyllä y-tunnus lukee. Onko muilla käynyt vastaavanlaista ?

16

2478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ezana

      www.ytj.fi

      Sieltä näet yrityksen nimellä y tunnuksen ja verovelvollisuudet sekä kaiken tarpeellisen. Ei maksa mitään

      • pettynyt asiakas

        Kiitos vinkistä.Oli erittäin tarpeellinen. Nyt selvisi, miksi verottajalta tyssähti. Eli ko yritys ei ole ollut merkittynä ajalla 1.3--2009-25.11.2009 ennakkoperintärekisteriin! Tarkoittaa sitä, että ko yrityksellä on ollut maksamattomia velvotteita tuona aikana. Nyt ottaa vielä enemmän pannuun. Yrityksen olisi täytynyt kertoa tästä asiakkaalle eikä pimittää tätä tietoa. Kiitos sulle vinkistä :)


    • häääääääääääääähääää

      Eli siis täyttäessäsi veroilmoitusta tuli viesti? Kyttääkö verottaja tekemiäsisi? Miksi kyseistä firmaa pitää välttää? Onko työn laatu, mainonta tai jokin muu ollut virheellistä? Miksi yritys on mielestäsi huijariyritys? Miten y-tunnus liittyy tähän?

      • "Verokarhu"

        Mikä on Y-tunnus?

        Y-tunnuksen eli yritys- ja yhteisötunnuksen antaa viranomainen kun yhdistys tai muu yhteisö merkitään Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) ja verohallinnon yhteiseen yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ). Tunnus on muotoa seitsemän numeroa väliviiva ja tarkistusmerkki eli 1234567-8.

        Y-tunnus ei vielä kerro, onko yhdistys rekisteröity vaan tieto pitää aina erikseen tarkastaa näiden sivujen tietopalvelusta. Yhdistysnetti
        Y-tunnus ei korvaa yhdistyksen rekisterinumeroa eikä tee yhdistyksestä oikeuskelpoista.

        Yhdistysrekisteriin merkitty yhdistys saa kuusinumeroisen rekisterinumeron.
        Milloin yhdistys tarvitsee y-tunnuksen?

        Yhdistys tarvitsee y-tunnuksen silloin kun sillä on toimintaa, josta se joutuu tekemään ilmoituksen verohallinnon rekisteriin.

        Tällainen toiminta voi olla

        * toimiminen työnantajana (verohallinnon työnantajarekisteri, ennakkoperintärekisteri)
        * alv-verollinen toiminta (verohallinnon alv-rekisteri)

        Yhdistys saa Y-tunnuksen myös ilmoittautuessaan kaupparekisteriin. Yhdistyksen on tehtävä perusilmoitus kaupparekisteriin jos sillä on

        * elinkeinotoiminnan harjoittamista varten pysyvä toimipaikka tai
        * elinkeinotoiminnan harjoittamista varten palveluksessa vähintään yksi työntekijä


      • pettynyt asiakas

        yritys pitää olla merkittynä ennakonpidätysrekisteriin, jotta asiakas voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Huijariyrityksellä tarkoitan sitä, että asiakkaalle sanotaan, että hän voi tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa ja kun tekee niin ei onnistu koska yritys ei ole ennakkopidätysrekisterissä. Yritys joka ei ole ennakkoperintärekisterissä merkitsee usein sitä, että ko yrityksellä on laiminlyötyjä verotukseen tai kirjanpitoon liittyviä velvollisuuksia. Mielestäni on yritykseltä harhaanjohtavaa mainontaa jos yrityksen y-tunnus ei ole voimassa. Ja näin on minun tapauksessani käynyt :(


    • alvii

      ovat eri asioita y-tunnus ja alv verovelvollinen . jos yritys ei kuullu alv verovelvollisiin niin et saa kotitalousvähennystä.

      lainaus verohallinnon sivuilta
      Vähennystä ei saa, jos työn suorittava yritys tai yrittäjä ei kuulu ennakkoperintärekisteriin. Yleishyödylliselle yhteisölle tavanomaisesta kotitaloustyöstä tai hoiva- ja hoitotyöstä maksettu korvaus oikeuttaa vähennykseen, vaikka yhteisöä ei ole merkitty ennakkoperintärekisteriin eikä se harjoita veronalaista toimintaa.

      • pettynyt asiakas

        Tämä kyseinen yritys on aivan normaalia yritystoimintaa harjoittava taho. Tällaiset yritykset eivät saa urakkasopimuksia, kun tarjouksenpyytäjät pyytävät kirjallisena juuri näitä alv-velvoitetodistuksia, ennakkopidätystodistuksia ja eläketodistuksia. Itse olin niin typerä, että uskoin kun kyseessä piti olla luotettava yritys ja he sanoivat että kotitalousvähennys onnistuu. Jatkossa pyydän kaiken kirjallisena. Ja suosittelen muillekkin.


    • manna_suurimo

      Itse ostimme palveluita Ylöjärven Hanakoilta. Ei tullut mieleenkään tarkastaa, kuuluvatko rekisteriin, kun kyseessä suhteellisen tunnettu ketju.

      Karvaasti kuitenkin totesimme, että kustannukset karkas täysin käsistä! Saimme kirjallisen hinta-arvion, mutta sen ympäripyöreää sisältöä ei koskaan avattu. VAsta kun laskuilla, joita tuli sitten 1500 euron edestä enemmän kuin sovittiin.

    • Työnlaatu

      Kyllä Lammin Lvi palvelun työnlaadussakin on ollut sanomista monella... Sen enempää ei siitä. Taitaa olla kiinnostus/aika mennyt "harrastukseen" enemmän.

      • Tuttu tilanne

        Minulle on käynyt keski-suomessa samanlailla erään toisen yrityksen kanssa . Sinun olisi pitänyt varmistaa, että yritys on ennakkoperintärekisterissä. Jos pystyt näyttämään toteen, että sinua on harhautettu, niin voit hakea kyseiseltä yritykseltä korvausta vahingostasi. (=menetetystä kotitalousvähennyksestä). Koska olet yksityinen kuluttaja, voit kääntyä kuluttajaviraston puoleen ilmaiseksi. Tuskinpa pystyt kuitenkaan mitään vanhoja suullisia sopimuksia selvittämään näin pitkän ajan jälkeen. Jos tämä huijariyrittäjä on kertonut sinulle todistajan läsnäollessa, että laskusta saa vähentää kotitalousvähennyksen, niin asia voi olla toinen. Näitä iljettäviä rakennusalan mainetta pilaavia huijausfirmoja on jokapuolella Suomea ja ihan paikkakuntalaisten suomalaisten tekijöiden toimesta. Mikäli et muuten saa hyvitystä kärsimästäsi vääryydestä, niin yritä saada huijariyritykselle mahdollisimman paljon kielteistä julkisuutta näillä keskustelupalstoilla. Ehkä myös joku paikallislehti tai ilmaisjakelulehti voi tehdä jutun kyseisestä roistosta . Onhan kaikkien etu, että tuon kaltainen huiputtaminen loppuu. Itse tein näin ja tulihan siitä edes hyvä mieli, vaikken rahojani saanutkaan.


    • Putkikonkkamies

      Eiköhän se ala olla tämäkin firma taputeltu. Protestilistalla mainostaa tämän tuosta ja veottajakin vaatii omansa.

    • Ennakkoperintä rek.o

      , on yksityishenkilön, joka tilaa ostopalvelun, syytä pyytää nähtäväksi. Velvoitteensa hoitaneella elinkeinonharjoittajalla se on. Muilla ei.

      Pahimmassa skenaariossa, joutuu ns. työnantajaksi ja maksamaan verot ja sotumaksut. Olkaa tarkkana, ettette tule petetyiksi. Ennakkoperintärekisteriote verottajalta näytille, ennenkuin teette sopimuksia.

      • rehellinen yrittäjä

        Parempi tarkistaa itse, kun pyydellä joitakin papereita, joista ei ymmärrä mitään ja jotka huijari voi tekaista itse, jos niin haluaa.

        Muutamalla klikkauksella saa netistä ilmaiseksi kaikki rekisteritiedot yrityksestä ja muutamalla eurolla luottoluokitukset ja muut.
        http://www.taloussanomat.fi/yritykset/


      • Loppu häämöttää?

    • Ettäjuu

      Kyseistä puljua en suosittele käyttämään, ei korjaa mokiansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      380
      3820
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      210
      1881
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1424
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1295
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      961
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      58
      920
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      890
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    Aihe