nopea apu finneihin??

jonsku

eli mikä ois nopea apu finneihin?? miten sais nopeaa pois??

92

47894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksi

      Laita hammastahnaa yöksi. Tai kasta vanupuikko viinaan ja hiero finniä sillä. Kuivuu pois.

      • jonsku

        miten toi hammastahna auttaa muka??


      • annika
        jonsku kirjoitti:

        miten toi hammastahna auttaa muka??

        mutta ei kannata sitä kokeilla, jos kasvoissa on useampia, kuin yksi tai kaksi finniä. ei todellakaan siis tee iholle hyvää. jos kärsit aknesta (usein finnejä, tai laajoilla ihoalueilla), ei ole muuta keinoa, kuin lääkekuuri.
        tuo kikka on toimiva, jos yhtäkkiä tulee finni tai pari. hammastahna kuivattaa finniä yön aikana. se ei kuitenkaan lähde sillä kokonaan. apteekista saa ilman reseptiä ammastahnaa tehokkaampaa tarkoituksenmukaista voidetta. suosittelen ennemmin sitä tähän paikallishoitoon.
        älä kuitenkaan kuvittele, että nuo keinot parantavat aknen. niillä saa nopeasti kuivatettua siis yksittäisen finnin, mutta ei nillä akneihoa paranneta.


      • Jand-

        Mutta onko haittaa jos hammastahnaa menee muuallekkin kohtaan kuin finniin? Kuivattaako se ihon?


      • qawsedrftgyhujikolpöåä

        Itelläni on aika paljon finnejä tai ne on semmosia pieniä näppylöitä eniten poskissa ja leussa vähä. kävin eile ostaa yliopiston apteekista AVENE CLEANANCE CLEANSING GEL 17.80e,EUCERIN DERMOPURIFYER CREME-GEL HOITOVOIDE 18,50e ja EUCERIN DERMOPURIFYER SCRUB KUORINTAGEELI 12.70e. Käytän sillei et joka aamu ja ilta tota avenee ja hoitovoidet, sit kuorinta ainet joka ilta vaa. Nii tänää ku aamul aloin laittaa taas noit tököttei nii iho oli heti paljo pehmeempi ja tuntu ku ois jo vaalentunu jotkut näppylät. Purkeissa sanottiin et 3vk jälkee näkyy tulos jo. Ja jos ei näy meen lääkärii. Kerron heti jos tapahtuu jtn suurempii muutoksii. Koska noita näppylöitä on aika paljo.


      • Kokemusta onn.
        jonsku kirjoitti:

        miten toi hammastahna auttaa muka??

        Hammastahna kuivattaa finnit ja tekee näin niistä pienempiä ja näkymättömämpiä.


      • kotipsykologi13

        JÄÄPALAA HIEROT FINNIIN niin kauan että sulaa. Ensin peset kasvot normaalisti puhdistusaineella, sitten jääpalalla jäädytystä punottaviin finneihin ym. Mulla lähti jopa mustapäät ja kaikenlisäksi kylmä sulkee pesun jälkeen ihohuokoset. Muutenkin kannattais aina ensin kostuttaa kasvot ennen pesua lämpösellä vedellä, jotta huokoset aukee ja aina pestä viileemmällä. VAKUUTAN jääpalakikan toimivan jo seuraavana aamuna huomaat tulokset! Kannattaa myös kokeilla jo puristettuihin huokosiin ym. eipä tuu rupea tai mitää muutakaan.


    • vivian

      se riippuu siitä minkätyyppinen iho sinulla on. finnejä on erilaisia, on mm. ruusufinnejä ja erityyppistä aknea. Ruusufinnit ilmestyy kasvojen korkeimpiin kohtiin, akne taas jokapuolelle, myös kasvojen reunoille.

      Aloita siitä että saat kasvojen iholle normaalin kosteustasapainon. Hanki kasvovoide, joka sopii ihollesi. Esimerkiksi Ruusufinnin hoitoon, joka johtuu siitä että iho on ärsyyntynyt, hanki kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettua ihovoidetta. Rasvaiselle iholle taas vähemmän kosteuttavaa, sekaiholle niille tarkoitettua. Parasta on kun kysyisit asiantuntijalta ihotyyppisi ja hänen neuvomat voiteet. Yksi kerta kosmetologilla ei hirveästi kevennä rahapussia mutta saatat saada kullanarvoisia neuvoja.

      Ihonpuhdistus aina ennen kosteusvoiteen levittämistä on tärkeää. Ei kuitenkaan liikaa pesua ja liian vahvoja aineita. aamuin illoin riittää puhdistus (esim kasvoemulsio) ja kasvovesi. samaa sarjaa mielellään kosteusvoiteen kanssa. vaihda merkkiä jos ei auta finniongelmiin. muulloin pesu pelkällä vedellä. aina hikoilun jälkeen vesipesu.

      tässä jotain alkuun pääsemiseksi. eikä sitte puristella niitä finnejä.

    • ei ole!

      Nopeaa konstia ei olekkaan. Ei auta muuta ku kärsiä. Mutta Roacutan kyllä tehoaa, tosin ei sekään aivan tuosta vaan ihoa paranna. Arvet ainakin voi jäädä ja ne saattaa pysyä vaikka kuinka pitkään, kuten itsellenikin on käynyt.

    • annika

      nopeaa apua. jos siis kärsit aknesta, kannattaa mennä lääkärille. ensimmäiset pari viikkoa lääkekuurin (on se sitten mikä tahansa, roaccutan, tai tetrasykliinit) aloittamisesta voi olla tuskaa (tuntuu, että finnit vain lisääntyvät), mutta sen jälkeen alkaa helpottaa ja aknen vaikeusasteesta riippuen kasvot ovat puhtaat yleensä muutaman kuukauden kuluttua.keskimäärin menee varmaan noin 3 kuukautta, mutta ensimmäisen kuukauden jälkeen iho on jo selvästi parempi.
      kannattaa siis varata aika ihotautilääkärille, tai miksei ihan terveyskeskuslääkärillekin.
      hoidon jälkeen finnit eivät uusiudu nää kovin helposti ja useimmille riittää sen jälkeen enää paikallishoito (voide tms).

      • annika

        jos sinulla on ns. vaikea akne, joka on ehtinyt jo arpeuttaa ihoa, et pääse arvista eroon kovin äkkiä. siis aloita siitä, että menet lääkärille ja syöt lääkekuurin loppuun (yleensä 3-6kk) ja jos sinulle on jäänyt arpia, anna ajan kulua ja jos ne eivät ole l'hteneet, voit käydä kosmetologilla ihonkuorinnassa tai lääkärillä laserhoidossa, jossa arvet pinenevät tai häviävät.


      • hodhfgdsh
        annika kirjoitti:

        jos sinulla on ns. vaikea akne, joka on ehtinyt jo arpeuttaa ihoa, et pääse arvista eroon kovin äkkiä. siis aloita siitä, että menet lääkärille ja syöt lääkekuurin loppuun (yleensä 3-6kk) ja jos sinulle on jäänyt arpia, anna ajan kulua ja jos ne eivät ole l'hteneet, voit käydä kosmetologilla ihonkuorinnassa tai lääkärillä laserhoidossa, jossa arvet pinenevät tai häviävät.

        Olen kokeillut hammastahnaa finniin ja kyllä se auttoikin, mutta minäkään en suosittele sitä jos on paljon finnejä! Kun iho kuivuu liikaa finni ei lähde kunnolla pois tai ainakin minun kohallani käy niin. Suosittelen siis vain että pesee naaman aamuin illoin ja ei syö rasvaista ruokaa.


    • dsadsfaads

      Mun täytyy tähän nyt sanoa että Body Shopin Tea Tree -öljy (about 5-6e, sellanen pikkupikkupullo jossa on lapsisuojakorkki) on tosi hyvää. Itte oon kaikki teinivuodet säilyny seuraavin rutiinein:
      aamulla puhdistusgeelipesu, kasvoveteen kastetulla vanulla pyyhkiminen ja kosteusvoide
      illalla puhdistusgeelipesu, kasvoveteen kastetulla vanulla pyyhkiminen, kosteusvoide ja jos on finnejä, niihin tota tea treetä.
      Auttaa mielettömän hyvin ja multa on kaikki vuodet kysytty aina et miten mulla ei tuu tän enempää finnejä. Oon aina siihen sanonut et säännöllinen kasvojenpuhdistus on kaiken a ja o ja oon edelleen sitä mieltä. Etenkin jos käytät meikkiä iholla! Meikki pitää _aina_ pestä ennen nukkumaanmenoa pois, yön aikana se imeytyy ihohuokosiin ja tulee epäpuhtauksia joista finnejä.
      Lisäks vielä vinkki: älä koskettele käsillä kasvojasi. Älä nojaile käsi poskella, älä hiplaile nenää tunnilla. Käsien mukana leviää epäpuhtaudet ja nykyään huomaan, et mun finnit on vaan niissä paikoissa joihin tulee koskettua!

      • Boy123123

        Itselläni ollut akne yli vuoden. Olen kokeillut kaikkea. Ruokavaliosta lähtien antibioottikuuriin saakka eikä huomattavia tuloksia kunnes ajattelin että nyt perkele saa loppua!
        näin saat aknen varmasti 2 viikossa kuriin. Näin minä tein joka ikinen päivä...
        1. Aamulla kasvojen puhdistus (suihkun yhteydessä) (Loreal Paris Men Expert vaahtoava puhdistugeeli)
        2. Puhdistuksen jälkeen kasvovesi (Tea Tree)
        3. Sen jälkeen Brevoxyl- nimistä voidetta (Apteekista noin 8e


    • weillla

      kyll niitä on vähän pakko puristella joskus. ei tietenkään semmosia kipeitä tulehtuneita vaan niitä mihin on tullu se valkone juttu pintaan, sillo se tali on pakko puristaa ulos tai sit muuten se yhtäkkii vaan puhkee jossai. varmaa kivaa katottavaa esim. bussissa vastapäätä istuvalle... YÄK. ite tosissaan puristan ne pois, kun illalla tekee nii aamulla on jo poissa.

      • finnitpoisry

        mä käytän 3 eri kasvon puhdistus ainetta, ekaks vähän laimeempaa, tokaks toooosi tujuu ja kolmanneks ihon puhdistusaineta joka pyyhkii pois muut voiteet ja joka sisältää kasvovettä. ton teen joka aamu ja ilta, ja iltasin pitän viel mun omalle naamalle hyvää rasvaa naamaan. toi autto ainaki muo ja mun bestistä eroo finneist. ei ooo välii mitä aineit ostat, mut ne kannattaa olla: laimee ja hyvä iholle, tujuu, ja puhdistava joka sisältää kasvoveden.


    • qaejghpejg

      Hammastahnan korvike on kyllä olemassa, jos kuivattaa haluat. Käsisaippua. Semmonen joka ei kosteuta tms, mahd. kuivattavaa. Jos sulla on kuiva iho, niin sun kannattaa tietää että finnit syntyy myös liian kuivassa ihossa. Kosteustasapaino kun on kohillaan niin yes!

      • moi44

        ei se hammastahna ,auttanu


    • Kaaisa..

      AUTTAKAA MUA!

      mulla ei oo paljon finnejä, mutta muutamia aina!
      Mun finnit on isoja, ja niihin tulee se valkonen pää AINA!
      Kun olen saanut finni pois, ja iho on OK, kohta ilmestyy toinen finni.
      Finnejä esiintyy vasemmalla puolella, lähellä hiusrajaa ja kulmakarvojen välissä.
      Inhottavaa, finnit ovat niin isoja!
      Puristelen ne aina! Lääkäri on sanonut että se auttais..
      Olen käyttänyt myös Vicy-sarjaa, mutta ei ole ollut paljon hyötyä.
      Apua kiitos!

    • _mä

      Moi Kaaisa.. ja kaikki muutki! (:
      mul on melkosen paljon finnejä, mut ei ihan kuitenkaan aknea. Olen käyttänyt clearasiltilta varmaan miljoonaa eri mömmöä, eikä ole auttanut. Paras keino on valita kaksi viiva neljä samanmerkkistä, testattua ja ihonlaadullesi sopivaa geeliä tai kasvovettä ja käyttää niitä aamuin illoin. Liialliset peiteaineet täytyy jättää pois ja kylmällä vedellä kasvojen huuhteleminen aamuin illoin on myös loistava ratkaisu. Nyt olen harkitsemassa garnier pure 3in1 ainetta...:D

    • Jeijjis

      Ei kannata pestä kasvoja kun kerran päivässä, eikä kuivattavilla tuotteilla. Ja kosteusvoide (vesipohjainen) käyttöön myös.

    • kokemustyyppii

      mä voin sanoa kokemuksesta, että mainoksissa esiintyvät ihoaineet ei ole hyviä! Mä oon kokeillu tosi monia uusia aineita mutta ei mitään vaikutusta.. Esim. juuri sellainen jossa on 3 in 1.. ei siis mitään vaikutusta. teet hoidoista minkä tahansa iho voit tuntua pehmeälle mutta siihe se sitten jääkii //:

    • lopeta tilauksesi
    • Halpamaine lehtitalo
      • asdjglhashjkgsda

        miten toi -^ liittyy aiheeseen?! suksi


    • Aurorra**

      Boy123123 / Eli jos aamulla pesen kasvot ihan normaalilla kasvojenpuhdistusvedellä/-vaahdolla/-maidolla ja laitan sen jälkeen muutaman tipan tuota tea tree öljyä, niin mitä sitten. Pesenkö pois ja laitan kasvorasvan vai annanko olla?

      Ja illalla sama juttu?

      • kaikkille tiedoksi

        Tea tree öljyn voi sekoitaa veteen ja panna vaikka koko hoito suihkepulloon. Siitä ruiskaus kasvoille ja päälle kasvovoidetta, jos sitä haluaa käyttää.

        Kosteuttava, täysin rasvaton voide on mm. Humektan. Eikä maksa paljon. Tuohon Humektaniin voi sitten itse lisäillä hoitavia aineita, esim. eteeristä antiseptistä öljyä 1-2 tippaa. Tea tree on tällainen öljy, muitakin löytyy.


    • jlkjlk

      Hei,
      kannattaa kokeilla laittaa hunajaa yöksi finnin päälle. Itselläni ei mitkään hammastahnat yms. ole toiminut, mutta tuo hunaja on aivan uskomatonta. Tahmaistahan se on ja saattaa sotkea, mutta kantsii kokeilla.

    • Boy123123

      Teatree kasvovoide ja öljy on eri asia. kasvovoide on "lantrattua". kun laitat niin älä pese pois vaan anna olla.

      • MursuperC

        - - - - - - - - - - - -
        Alkuperäinen viesti on vuodelta 2004!
        Joten älkää vauvautuko vastaamaan.

        - - - - - - - - - - - -

        KIITOS~!


      • mieti..
        MursuperC kirjoitti:

        - - - - - - - - - - - -
        Alkuperäinen viesti on vuodelta 2004!
        Joten älkää vauvautuko vastaamaan.

        - - - - - - - - - - - -

        KIITOS~!

        mitä sitten? aina on joku jolla on finnejä ja haluaa päästä niistä eroon.


      • MursuperC
        mieti.. kirjoitti:

        mitä sitten? aina on joku jolla on finnejä ja haluaa päästä niistä eroon.

        Siihen voi tehdä oman avauksen, olisi myös helpompi muiden vastata. :)


    • kuritsa
    • :'(

      mulla on ollu paha akne jo 2 vuotta, ekaks kokeilin kaikee clearasil mömmöi mut ei ne auttanu mitään, mun serkku on kosmetologi ja kävin sen luona ja se kerto että clearasil vaan tukkii iho huokosii joten lopetin sen käytön heti. sit se anto mulle sellasii biodrogan tuotteita ne on auttanu, aluks saattaa näyttää et finnejä tulee vaa lisää mut kuukaukden päästä iho on jo paljon parempi. mut nyt kuiteki tuntuuu ett siitä on alkanu mennä teho. oon tosi toivoton...oon kokeillu kaikkee mahollista. okss ainoo vaihtoehto enää et pitäis mennä ihotautilääkärille? en voi enää käydä rannal ilman meikkiä ja uimakaa en voi mennä. oon kade niille kaikille jolla hyvä iho tai edes parempi iho kun mulla =(( mulla on arpia ja finnejä otsassa sekä poskissa,,,leuassa ei oo. mulla ei oo kuiva iho paitsi nenän vieres ja kulmakarvojen välis.

    • YouTube

      Ihmiset teille vähän halvempaa konstia. Kasvonaamiot. Menkää youtubeen ja laittakaa hakusanaks Bubzbeauty ja/tai Michelle phan. Michelle Phan on ihan kosmetologi ja tekee kotitekoisia tököttejä, voin sanoa että oon saanu niistä apua ja tehoaa kivasti kun on luonnonjuttuja.

      Eli YouTubeen ja sieltä. Siellä sitä oppii. :) Ja akne arvetki lähtee maskeilla.

      Niin ja ite teen usein niin että laitan hakusanaks sinne esim. mask for scars tai pimples.
      Mutta Bubz ja michelle on ne joihin luotan varman päälle.


      Mulla ei oo nyt iho mitenkää hirveen hyvässä kunnossa kuitenkaa vielä ku pitäis jaksaa vaan nähä vaivaa aluks että saa tuloksia.

    • kokemusta..

      suosittelen että jos naama on todella ärtynyt ja paljon finnejä niin käyt näyttämässä kasvoja jonkinlaisella lääkärillä (ihotautilääkäriä eniten suosittelen) ja varaat ajan myös kosmetologille. lääkäriltä saat varmasti jonkinlaista apua finneihi jos antibioottikuurin se tappaa tulehdusta sisältäpäin JOHON EI TODELLAKAAN MITKÄÄN HAMMASTAHNAT TEPSI ja kosmetologi suunnittelee kasvoillesi sopivan hoidon sekä suosittelee sinulle parasta mahdollista ihonhoito sarjaa. aknen hoito voi olla pitkä prosessi. itselläni paha akne lähti liikkeelle afrikan matkan jälkeen johon vaikutti kuumuus. finnejä pukkasi matkan jälkeen tosi paljon ja syksyllä rupesin sitä hoitamaan sain antibiotti kuurin ja käytän bion nimistä ihon hoitosarjaa joka on aivan loistava minun nassukalleni. koska itselläni oli niin paha akne joudun hakemaan vielä toisen kuurin että tämä saa loppumaan. muista että jos olet nuori ja hoidat jo TODELLA hyvin ihoasi et voi asialle muuta kun kärsiä. hormoonit hyrräävät joten niitä nuoruus finnejäkin silloin on. siis joillain on jotkut ovat taas onnekkaita.

    • roosaax

      Mie kokkeilin tuota hammastahnaa, ei tehonnu.
      Kokelin tuota viina sitten, kirkasta vodkaa pistin.
      Ja humps, finnit hävis..
      Ainu huono puoli on se että naama haisee viinalta.. D-:

    • lp

      aloita tästä, elimistön suola-tasapaino on tärkeää terveydelle, bakteerit ja virukset viihtyy happamassa ympäristössä..

      http://xoco.fi/ruususuola

      korvaa tavallinen suola mineraalisuolalla. Tavallisesta ruokasuolasta on poistettu kaikki keholle tärkeät mineraalit!!

      tota ruususuolaa saa esim prsimasta vähän yli 2e purkki

      Myös ihon hieronta suolalla poistaa kuona-aineita. Jos kasvojen iho herkkä voi käyttää vain vartalon kuorintaan. jalkakylpy suolavedessä (merisuola käy hyvin) poistaa tehokkaasti kuona-aineita elimistöstä.

    • kukkanaama

      KAVERIT HEI TOI VIINA ON MAAILMAN PARAS KEKSINTÖ se hävittäää finnit!

    • hippiewithaflower

      mulla on yks iso finni ja haluisin sen nopee pois.. kokeilin sitä hammastahnaa josta olin kuullu jo aikasemmin. autto se vähän mut ei paljooo.. auttaaks hunaja oikeesti :oo

      • ruokasoodaa finneil

        Ei hammastahna vaan ruokasooda. Muutama tippa vettä ja hieman ruokasoodaa ja tätä puhdistuslapulla hieroo hellästi akneiholle ja jättää hetkeksi vaikuttamaan. Muuttaa ph:n, kuorii samalla rasvaa.


    • awdxasc

      kokeilkaa korttisoonia (miten se ny kirjotetaa ees..) mulla finnit vaaleni hetkessä (:

    • Varoittaja

      Ei missään nimessä kortisonia! Itselläni se pahensi aknea huomattavasti! Kortisoni on pahinta myrkkyä mitä akneiholle voi antaa.
      Googlesta löytyy tietoa jos ette usko :)

    • fsfs
    • tuntrk

      VIINA AUTTOI!!

      • Pullollinen

        Join pullon vodkaa niin ei häirinneet enää finnit. Eikä häirinneet muutkaan huolet ennen kuin seuraavana aamuna poliisiasemalla.


    • noheikaikille

      HEI!

      Mitä inun pitäisi kun haluisin aknen eroon otsasta itse en ole vielä täysi-ikäinen niin en voi kokeilla sitä viinaa:( haluaisin finnit pois ennen hesan matkaa joka on 2 viikon päästä!! voiko sitä hunajaa levittää koko otsalle vai:D? tarvitsen apua! itse olen kärsinyt aknesta jo yli vuoden, minua harmitta kun kaikilla ystävilläni on puhdas iho, mutta onneksi en haluaisi heidän kärsivän aknesta!! eikö otsassa ja ylempänä olevat finnit ole ruusu finnejä??

      • i love smiling peoples

        Moi! Mulla toimii ainakin toi hammastahna juttu! Sit mun konsteihin kuuluu sellanen suolaliuos:) toimii aika nopeasti! eli siis keitettyyn kuumaan veteen liuotat merisuolaa (nimenomaan MERISUOLAA). Minä käytän ainakin iltaisin mutten ihan joka päivä(välillä kuivattaa ihoa) siis laitan sitä suolalitkua jollekkin pumpulitupolle ihan reilusti ja sitten taputtelen koko naamaan.Silmiä kannattaa varoa. Alkuun tuntuu ikävältä ja kirvelee jos on paljon finnejä mut jos ei pysty pitämään naamassa niin senkun pesee heti pois. Ite annan olla koko yön (imeytyy hyvin) ja aamulla pesen iholle jääneen suolan pois vedellä. Sitten kosteusvoide ja kun se on imeytynyt meikkiä tarvittaessa päälle. Kiva jos on apua. :)


      • Glittershadow

        ihan selvyyksien vuoks sitä viinaa pistetään iholle...(sitä ei juoda) ja laita vaikka illalla ja jos aamulla haisee viinalle ni pesee puhistus aineel naaman ni lähtee sen haju :)


      • Anonyymi

        Koita levittää sitruunamehuu


    • milla

      Olisiko mitään keinoa saada isoa finniä nenän päästä pois kahdessa päivässä ? Minulla on kuvaukset keskiviikkona enkä todellakaan halua tuota isoa finniä kuviin mukaan !!!!!!

      • tyrku

        turku


    • 11
    • apu finnneihin

      Kortisoni aiheuttaa ryppyihoa ja voi pahentaa!! bakteerien kasvua.

      Jos finnit uhkaa, käytän tavallisen ruokasoodan ja vesiseoksen hieromista iholle ja annan jonkun aikaa vaikuttaa. Joku kemiallinen juttu siinä tehoaa ja muuttaa ihon huonoksi kasvualustaksi finneille. Suosittelen.

    • joku

      no oon 12 vuotias ja en voi käyttää mitää lääkeitä tai en mitää rasvoja kauheesti rupee ostelee mut semmonen kotikonsti vinkki ois tosi kiva mul on vaan yks finni ja se häiritsee tosi paljon mua mul on just kivasti nenässä se maanvaiva ja kaverit jo huomauttelee mut kaise kuulu tähän teiniyteen mutta silti ei oo kivaa et nenässä on paloauton sireeni joten toivon apua

    • joku

      toi kirvelee ihan saatanasti toi hammastahna mun nenä finniin onks tarkotus

      • pitsanaama

        ihon kirvely tarkoittaa, että se tappaa bakteereja...


    • Itse olen kokenut mikrohionnan yhdistettynä kemialliseen kuorintaan melko tehokkaana konstina aknen taltuttamiseksi, joskaan se ei ole mikään supernopea menetelmä mutta ajan kanssa tuloset syntyvät. Olen tilannut mm. salisyylihappoliuosta täältä: www.chemicalpeelshop.mycashflow.fi. Salisyylihappo lienee paras epäpuhtaalle iholle. Esikäsittelynä kannattaa tehdä mikrohionta. Myös mikrohiontavoidetta saa kyseisestä nettikaupasta.

    • Breton

      Minulla on sekaiho, ja käytän sellaisia naamanpesuaineita, missä on 3 vaihetta, kuorinta, sitten laittaa siihen jtn nestettä ja laittaa naamion... minua se on autttanut ihan vähän vaan.... mutta minun nenässäni on kauhea mustapääkaupunki :s
      Help!

    • moivaannnn

      Ekaks, jos on meikkiä, poista meikit meikinpuhdostusaineella ensin silmistä, ja sitten iholta. Tokak skäytä puhistusainetta. Kolmanneks kasvovesi, ja neljänneks kosteusvoide. Yöks ei kannata laittaa mitään kosteusvoidetta, vaan silloin se kannattaa jättää pois, sillä yöl iho uusiutuu. Kerran tai kaks viikos kannattaa kuorii naama, ja naamion voi laittaa useammin. Ja tosiaan ei kannata hiplailla sitä naamaa, kun sit se finnit vaa lisääntyy entisestää... ainii, ja kokemuksesta voin sanoo, et proactive- tuotesarja on ihan paska! oikeesti.... :D

    • finnnnnnejäääääää:O

      täs lueskelin näitä teijän konsteja , tota hunaja juttuu vähän epäilen mutta -viinietikan \\r\\n-sitruunamehun\\r\\n-puristetun sitruuna ja keitetyn veden\\r\\n-omenaviinietikan\\r\\n-ruokasoodan ja veden \\r\\nsekotukset kuulostaa aivan mahtavalta ! :3 lähdenpä heti kokeilee konsteja ja surffailee netissä löytyiskö muuta mutta hei yks sellane kotitekoinen jutska ois sellane että -sekoittaa merisuolaa ja vettä keskenää tai merisuolaa ja öljyä keskenään ja kun (öljy merisuola = mömmö) ja (vesi merisuola=suolainen vesi) nii ite tein sillee että kuorin TODELLA HELLÄSTI!!! naamani sillä mömmöllä ja huuhtelin pois (ikään kuin naamio) ja sen jälkeen vielä vanu lappusella kastoin sen suolaveteen ja putsasin sillä naaman ja pesin pois , on auttanu tooooosi hyvin . On myös kiva huomata että muillakin on tälläisiä ongelmia sillä nykyään tuntuu että jokaikiset nuoret ovat sellassii babyfacei :/ koittakaa ihmees ja tosiaan ton mömmön kanssa se kuoriminen tosi varovasti, ja atooppisille ihoille saattaa kirvellä normaalia enemmän mutta eikös se niin ole että palovammoihin käytetään merisuola liuvoksia ja sellassia suola sekotuksia eli sinäänsä ei tarvii rasvata naamaa käytön jälkeen koska merisuola palauttaa naaman oman normaalin rasvaisuuden .

    • Finnien fihaaja.

      On ensiks ihan pakko sanoo, että hammastahna ei auta, se sitä paitsi kirvelee kun pistää. Testasin kerran ja ei auttanut. Jos on tosi kuiva iho, nii kanattaa ostaa Loreal Paris kosteuspyyhe. Mulla on kauheasti finnejä, mutta ei niin paljon, että olisi akne. Se kosteuspyyhe auttaa kun käyttää aamuin/illoin! Sitten vielä jonkin sortin puhdistus aine iltasin, niin alkaa finnit pikkuhiljaa lähteä. Olen käyttänyt tota taktiikkaa ja on alkanu lähtee. =) Enkä voi käyttää viiniä, koska olen liian nuori siihen.

      Mutta ÄLKÄÄ käyttäkö hammastahnaa!

    • Swagg

      Paras tapa pistätte vanupaperil käsidesii ja hierotte fiennien kohal .... joo kuulostaa hullult mut lupaan et auttaa ja sit heti kosteusvoidet annatte eka sen käsidesin kuivuu ja sit kosteusvoide ettei iho kuivu paljo.

    • fph

      se ikuinen klassikko kurkku leikkaa kurkusta sopivia paloja naamasi hiero kurkku mehua naamaasi ja anna hetken vaikuttaa lopuksi sitten huuhtele haalealla vedellä tätä kannattaa tehdä aika usein koska kurkku taistelee finnejä vastaan
      PS.laittakaa youtubeen the soffeliini näpyistä eroon siitä myös saa hyviä vinkkejä

    • pitsanaama

      Ostin juuri muutama päivä sitten kahdet eri aknen hoitotuotteet, Cleasing Gel Puhdistusgeeli ja Acnicylin, toistaiseksi eivät kauheasti ole tuntuneet tehoavan, vaikka käytän aamuin ja illoin. Tiedättekö tehokkaita kasvohoitoaineita, joita voi ostaa vaikka salesta ku en jaksa oikeen apteekkiin asti kävellä.

    • stttg

      mulla ei ole vuosiin ollut enää juuri finnejä (entisten arpia kyllä!) paitsi viikoloppuna parissa päivässä iski kauhee finni aalto otsaan ja en saa millään niitä pois! :(( en tiedä mistä johtu varmaan kun laitoin yhtä naamarasvaa jota ennen käytin ja päätin sitä nyt kokeilla uudestaan.. ei ois varmaan kannattanut

    • Jeij

      Eka sivelet naamaas kurkulla (kurkun mehu auttaa) ja sit ootat vähän ja laitat sitruuna mehua. Kirvelee v*tusti mutta se on merkki bakteerien kuolemasta ;D Kannattaa kokeilla. Ainii ja pese pois aamulla. Tai sitte puolen tunnin päästä. Ja laita kosteusvoidetta. Siis sen pesun jälkeen

    • Vierailijahan se

      Kannattaa ostaa finnilaastari. Peittää ja kuivattaa finnin.. Tai sitten pitää vain lopettaa suklaansyönti. Ja finnit kannattaa puristella pois PUHTAILLA KÄSILLÄ! Silloin ne ei pääse enää kasvamaan. Itse puhkoin juuri yhden finnin ja puristelin liikatalit pois, sitten kun alkoi tulemaan verta niin desifiointiainetta vanutupolla ja kunnon puhdistus niin pitäisi lähtee.

      Ja suosin "halpismerkkejä", sillä ne on paljon tehokkaampia kuin jotkut kalliit puhdistusgeelit. Itse puhdistan 2krt päivässä naamani Yves Rocherin kuorintavoiteella, ja laitan saman sarjan kasvovettä lisäksi. Sitten kosteusvoidetta ja mahdollinen finnilaastari - se on siinä.

      • Rapu62

        Se on tutkittu että suklaa ei vaikuta akneen ollenkaan joten lätty kii ja isotretinoin actavista naamariin


    • Helpppp

      Luin näit viestei ja mikää ei toiminu. Mulla on otsassa hirveesti finnei ja nenässä ne ei lähe mitenkää!! Mitä teeeeennn

    • aspiriinia

      Oon jostai kuullu et aspiriini saattaa myös auttaa
      myös itse tuli kokeiltua tuota. Ja kyllähän se toimi, minun ihotyypeilleni ainakin.

    • roapelasti

      Kaikki nuo tollaista vippaskonsteja...auttaa vähän jos on auttaakseen kunnes ei enää autakaan. Ja jollain auttaa johonkin finniin toisella ei ollenkaan. Hermonsa vaan menettää ja itsetuntonsa. Kandee hakea roaccuttan niin ei tarvise tarttua epätoivoisena jokaiseen vinkkiin mitkä täälläkin vaihtelee d-vitamiinista kusella sivelyyn. Roa auttaa ja ei tartte enää näpertää mitään. Iho on kunnossa ilman desifiointeja, ruoan välttelyjä ja hermoilua.

    • kokemusta on....

      liian väkevillä aineilla peseminen voi lisätä finnejä koska aine tukkii valkosolut ja se aiheuttaa saman verran finnejä takaisin mitä olet aineella saanut jo pois eli ei väkeviä aineita...... Yksi esim mitä EI kannata käyttää on clerasil semmonen vaalean sinine neste purkki.. Se on liian tujuu tavaraa ja siitä ei oo muutaku harmi

      • Minä

        Kokemusta on ....
        Kiitos neuvosta olen käyttänyt tuota clerasilin sinistä litkuu koko ajan kun on ollut finnejä hetikun lopetin finnit alkoi hävitä


    • kukkelikuu1

      minäkin haluan finnit pois oisko jotain hyvää keino

    • apua5

      Hei, olen vasta 11 vuotta ja minulla on kolme finniä. En ole millään saannut niitä pois. Tarvitsisin jotain halppoja ja tehokkaita vinkkejä. Auttakaa!

      • kokemusta on

        Laita vain kosteusvoidetta, niin paranevat paljon paremmin ja nopeammin, kuin että yrität kuivattaa niitä.


    • ....

      Hei, minulla ei ole ollut pitkään aikaan finnejä ja olen 14 vuotta. Minulla tehoaa käsidesi. Heti ku tulee finnin alku ni sitä vaa laittaa nii tepsii nopeasti.

    • adasdasdasd

      Osta kaupasta kanankoipia ja sitten laitat ne uuniin, sitten hierot kanankoipia otsaasi ja annat rasvan olla yön yli niin aamulla akne on kadonnut.

    • Moi!

      Mulla on ärsyttäviä punottavia finnejä aika paljon(ei kuitenkaan aknea). Mulla on myös nenässä paljon mustapäitä... Olen koittanut vaikka minkälaisia mömmöjä ja litkuja, mutta MIKÄÄN ei auta. Tällä hetkellä käytän basiron voidetta(iltaisin) ja garnierin jotain suihkugeeliä... Aamulla pesen kasvot kylmällä vedellä. Finnejä kuitenkin ilmestyy aina uusia ja uusia... Mulla on ollut niitä jo pienestä asti ja haluisin niistä NYT edes eroon!! ÄRSYTTÄÄ...

    • Murkku

      Tätä kysyn minäkin ._.

      Itelläni on noin 10 otsassa kaksi nenässä ja kolme leuassa. Ei oo kivaa :(

      Mutta aion kärsiä kuin teini-ikäinen. Eikö niin? Finnit vahingoittavat itsetuntoa. Muttapitää vain ajatella, että murkku-ikään se kuuluu. Ja pestä iho päivittäin monta kertaa. Pitäkää itseänne kauniina finneistä/ aknesta välittämättä :)

    • es pärisee

      LLOLOLOLLLOLOLLLOL

    • talipää

      yäk mua ihan ällöttää nää finnnit! Mun otsassa on ihan sikana ja sitten on yksittäisiä isoja talipalloja leuassa yms. :(

    • Teatreeoil

      Yksittäisiin finneihin tehoaa nopeasti käsidesi teepuuöljy. (Body shopista tai Lushista saa esimerkiksi.) Desinfioi ja rauhoittaa (sekä hyvällä tavalla kuivattaa) näppyä, mitään taikaa ei valitettavasti ole millä saisi tunnissa finnin katoamaan mutta tuo käsidesi teepuuöljy yhdistelmä rauhoittaa, laskee ja pienentää finniä nopeasti. Illalla kun laittaa niin aamulla näppy on jo pienempi, helpompi peittää, ei ole tulehtunut, turvoksissa/koholla tai vuoda verta tai kudosnestettä. Suurimman eron ehkä näkee jos kyseessä on puristettu/auennut/tulehtunut finni.

    • olen melkein lääkäri

      Yksittäisiin finneihin teepuuöljy on tod. tehokas. Jos akne on pahempi, haet lekurilta reseptin roaan.

    • hassupossu637

      desinfiointiainetta finnin päälle. tai teepuuöljyä

    • finninaama

      1.Juo aamuin illoin 3 lasia vettä
      syö hedelmiä.

    • Kukajokumuka

      ...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe