Mitä jos miehellä ei seiso?

Pinnili

Olen tavannut todella ihanan miehen, jonka kanssa olemme nyt yrittäneet 3 kertaa yhdyntää, mutta miehellä ei seiso. Mies sanoo, ettei se johdu minusta, vaan että hän on vain niin ihastunut, ettei pysty vielä ajattelemaan yhdyntää. Itseni on sitä vaikea ymmärtää, sillä minulla nämä kuuluvat samaan pakettiin. Mies on kyllä erittäin kiinnostunut minusta ja tuntuu haluavan seksiä, eli olemme kyllä tehneet kaikkea muuta kuin itse yhdyntää (myös olen antanut hänelle suuseksiä, mutta ei mitään reaktiota). Seksi kun kuitenkin on aika oleellinen asia parisuhdetta, niin en oikein tiedä, miten tämän erittäin herkän aiheen saisi ratkottua. Kyse on kuitenkin reilusti alle 40-vuotiaasta miehestä, eli voinko laskea tämän alkujännityksen piikkiin vai mistä muusta tämä voisi johtua?

69

16962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jep.

      Alkujännitystä.

    • Jep__

      On todennäköisesti henkisellä puolen ja ikävänä noidankehänä ruokkii itse itseään.
      Vaatii pitkämielisyyttä sinulta ja näin uskoa pikkuhiljaa kaverillesi - ettei suhde nyt Sen varassa ole.
      Ja hommat saattaa luonnistua pikkuhiljaa.
      Ongelma saattaa olla sitä syvempi, mitä tärkeämmältä tunnut hänelle.
      Älä siis itseäsi ja viehätysvoimaasi ala epäilemään.

      Mikäli fysiikkaa epäilet, kysy häneltä kuinkas händyyn onnistuu.
      Kaikki miehet vetää käteen...sometimes

      • miesparka

        Kyseessähän on naisen kannalta ihanne miehestä. Jännä mies on jo puhki nussinut naisen ja nyt seksi ei maita kiltille miehelle joka aistii sen, ole onnellinen jos mies jatkaa kanssasi ja elättää sut.


      • kahvikuppii
        miesparka kirjoitti:

        Kyseessähän on naisen kannalta ihanne miehestä. Jännä mies on jo puhki nussinut naisen ja nyt seksi ei maita kiltille miehelle joka aistii sen, ole onnellinen jos mies jatkaa kanssasi ja elättää sut.

        Ihan vinkkinä sinulle ja muille atmeille; Alkakaa itse niiksi jännämiehiksi niin saatte vihdoin sitä pimppiä eikä tarvitse vikistä kuin akat aina täällä.


    • Mies__31

      Aika outoa että tuon ikäisenä on vielä paineita. Mutta voihan se olla että olet niin sexy että niitä tulee. Kerran kun se käy, niin seuraavaa kertaa käy "pelkäämään". Ite otin joskus paineita kortsun laittamisesta niin paljon että eihän se sitten koskaan onnistunut. Miehenä minusta on kyllä ihme juttu jos ei suuhoitoonkaan reagoi mitenkään?

      • näinjoskus

        Kortsun laitto vaikutti minullakin seisokkiin eka kerralla tyttöystävän kanssa silloin aikoinaan , ei meinannut enää herätä mutta kun tyttöystävä lämpimillä sormillaan "auttoi" niin johan heräsi.


    • Srrsddd

      Normaalia, käynyt minullekkin joskus. Ja olen vasta 25 vuotias mies. Käy minulle VAIN silloin kun minulla on tunteita seksipartneria kohtaan. Jännitän sitä ja toivon olevani hyvä ja keskityn "liikaa" toisen nautintoon.

      Tuo paineita ja tosiaan alkaa noidankehä.

    • 7t6rftgcn

      Mun mielestä toi kuulostaa kanssa suorituspaineilta, yritystä on liikaa ja liikaa sitä alkuihastusta. Mullekin se on hieman liikaa, vaikka olen nainen: tekee mieli seksiä muttei pysty rentoutumaan. Se mikä mulla auttaa on että unohdetaan asia: ollaan alasti, käydään saunassa, jutellaan seksistä, mutta unohdetaan muuten koko seksi, kunnes on luonnollista olla yhdessä ja hieman vähemmän sitä alun liian suurta innostusta. Seksi on kyllä tärkeä osa suhdetta, mutta nytkin kuulostaa että sille annetaan niin suuri painoarvo, että koko suhde on pilalla jos seksi epäonnistuu: ja silloin se kyllä epäonnistuu- Joten mitä jos vaan opettelisitte ensin olemaan. Ei se peli ala seisomaan väkisin imemälläkään. En mäkään ole kiihottunut suuseksistäkään missä vaistoan että mies oikein yrittämällä yrittää vaan "runkata mua" siis vaan mielistellä tai "pakottaa" orgasmia... Ei onnistu.

      Että onko sitä seksiä oltava heti ja onko pakko heti siirtyä "yrittämään kaikin keinoin" kuulostaa samalta kun ne parit, millä tulee pakkomielle lapsen saamisesta ja se menee kellon kanssa suorittamiseksi.

      • StepBy_step

        Ja fiksu kirjoitus sinulta;)
        Ja miehiseen maailmaan mukava kuulla, että naisillakin on paineita.

        Se kai ironisinta on, että nämä paineita ottavat tyypit ovat kuitenkin niitä potentiaalisia - hyviä rakastajia.
        Siis vaaditaan vain liikaa .. eikä itsevarmuus enää riitä.

        Ja kuinka nämä potentiaaliset rakastajat (ja rakastajattaret) avautuisivat kukkaan.
        Juuri kuten sanoit, hitaasti tutustuen asioita kiirehtimättä.
        Tulisi olla hyvä olla kahdestaan ilman seksiäkin. Sitten alkaisi oleen aika niille jutskille...


      • paaljon kokemusta
        StepBy_step kirjoitti:

        Ja fiksu kirjoitus sinulta;)
        Ja miehiseen maailmaan mukava kuulla, että naisillakin on paineita.

        Se kai ironisinta on, että nämä paineita ottavat tyypit ovat kuitenkin niitä potentiaalisia - hyviä rakastajia.
        Siis vaaditaan vain liikaa .. eikä itsevarmuus enää riitä.

        Ja kuinka nämä potentiaaliset rakastajat (ja rakastajattaret) avautuisivat kukkaan.
        Juuri kuten sanoit, hitaasti tutustuen asioita kiirehtimättä.
        Tulisi olla hyvä olla kahdestaan ilman seksiäkin. Sitten alkaisi oleen aika niille jutskille...

        "..paineita ottavat tyypit ovat kuitenkin niitä potentiaalisia - hyviä rakastajia."

        No ei todellakaan noin mene automaattisesti! Muutamalla kumppanillani on ollut alussa tosi paljon vaikeuksia seisokin kanssa, ja kun alkoi homma pelittämään, niin ihan kyllä itsekkäästi ovat vain tyydyttäneet omia tarpeitaan, välittämättä minun tyydytyksestäni. En ole alkanut aikamiehille toisen huomioonottamista opettamaan, vaan siirtynyt suosiolla seuraavaan.

        Jos rakkautta ja intohimoa on ensi silmäyksellä, niin molemmin puolin seksikin sujuu, heti. Jos ei suju, eivät kumppanit ole sopivia toisilleen.


      • Seinäjoenlikka1

        KUN EI SEISO,SE JOHTUU ALKUKANKEUDESTA KUIN AIKOINAAN NUDISTILEIREILLÄKIN,SIELLÄ SAI IHMETELLÄ MIESTEN HUUMORIA.


    • HappyDaisy

      tuossa monikin kommetoi jo edellä, vaikuttaa menevän alun jännityksen ja suorituspaineiden piikkiin. Ilmenee eri ihmisillä eri tavalla - omalta mieheltäni "tuli heti kättelyssä" alkuun, vaikkei mikään kokematon poikanen ollutkaan. Itsellä oli vaikeuksia rentoutua ; vaikka halutti ja himotti ihan mielettömästi, aikaa tärvääntyi turhaan jännittämiseen. Kyllä se siitä..!

      • suorituspaineita

        luulen kans että kyse on liikaa yrittämisestä. Antaa ajan kulua ja keskittykää muihin asioihin suhtyeessanne. Sitten kun hän pystyy luottamaan että et häntä seksin takia jätä, alkaa seksikin sujua. On myös oma kokemus, että kortsu aiheuttaa impotenssin, vaikka ongelmaa ei ole ilman kortsua.


    • Pinnili

      Läheisyyttä ollaan harrastettu kovasti kyllä, eli ihan vain lähellä oloa ilman vaatteita, mikä tietenkin on tosi kivaa kanssa. Suuseksiäkin mies pyysi ihan oma-aloitteisesti, eli en nyt ihan ole yrittänyt häntä tässä raiskata;-) Mutta ei se viisari vain värähdä, joten täytyy kai olla tässä kärsivällinen ja odottaa. Mutta miten kauan tällainenkin voi kestää?

      • Medical

        Hänelle hieman rauhoittavaa alkuillasta (pari tuntia ja vaikuttaa hyvin)...sitte vähän viiniä.
        Rauhoittava vapauttaa ajatuksia epäonnistumisesta.
        Opamoxia tai jotain 1 kpl 15mg. Eivät ole myrkkyä yhdessä. Rahoittava tehostaa alkoholin vaikutusta - ja taas toisinpäin.
        Kannattaa kokeilla.
        Hyvin jos menee, myöhemmin sitten kokeilu luomuna...


    • finnishboy94

      itselläni kaynyt nyt ensimmäiset 3 kertaa samanlailla ja aika epätoivonen olo ennen kuin luin näitä kommentteja, toivottavasti tepsii ja oisko jotain lisäneuvoja?

      • nuorimies24

        Älähän poika lannistu, ensimmäiset kerrat menee usein täysin räpeltämiseksi, mutta jo yksikin onnistuminen auttaa asiaa eteenpäin. Ei seiso niin ei seiso, aina ei seiso, tarviiko siihen syytä :)

        Kavereiden kanssakin ollaan huumoria väännetty asioista monet kerrat ja jokainen on epäonnistunut kokemattomana monet kerrat :))


      • kaikkiajallaanjoo

        Miehellä on kovemmat paineet onnistumisen suhteen kuin naisella...mulla ja vaimolla onnistu vasta kolmannella yrittämällä...eka ja toka kerta meni piloille jännittämisen takia mutta vaimo sitten auttoi rentoutumaan ja siitä sitten...


    • älä lannistu

      Meillä oli vastaava tilanne kuin teillä. Ei seisonut millään. Mutta sitten ostin netistä miehelle viagraa ja ehdotin sen käyttöä. Johan alkoi tapahtua. Nykyään seisoo ilmankin mutta silti mies kävi reseptin hankkimassa lääkäristä ja joskus ottaa jytyä. Mies oli ihan hirveä jännittämään ja on sitä vieläkin joskus vaikka vuosia oltu yhdessä. Ja ikää ei tosiaan ollu ku alle 40. Nyt ollaan molemmat tyytyväisiä.

      • varmempaa

        viakra varmasti toimii mutta netistä en ostais tiedä mitä paskaa on...lekurilta resepti vaan.


    • jätäseheti

      Ikävä masentaa, mutta tuollainen voi olla merkki myös pysyvämmistä ongelmista seksielämässä. Näin olen itse saanut karvaasti todeta yli kolmen vuoden suhteessa. Meillä oli aluksi kuukauden tai pari sama ongelma kuin teillä, miehellä ei seisonut millään tai sitten seisokki ei kestänyt kriittisellä hetkellä. No, totta kai homma on onnistunutkin, mutta ongelmat palaa aina kausittain uudelleen. Rakastan miestä, mutta seksi on totaalisen turhauttavaa. Joskus mietin, että olisi pitänyt luovuttaa heti, kun ei vielä tuntenut toista eikä rakastanut. Ilmeisesti me ei vaan seksuaalisesti mätsätä toisillemme.

    • Himokas3kymppinen

      Hmmmm oliskohan jostain samanlaisesta kysymys kun ollaan oltu kohta vuosi yhdessä ja nyt yhtäkkiä ei seksiä kuukauteen. Minä lasken päiviä ja ilmapiiri kiristyy. Mies sanoi ettei huvita tulla mun luo koska tivaan heti miksei naida...

      Alkukuukausina sen sijaan oli tosi aktiivista meininkiä ilman mitään estoja. Päin vastoin itse koin että tyyppi on yliaktiivinen, ja tästä tulee vielä ongelmia. No nyt sitten hyytyi täysin, haluaa vaan pitää mua kainalossa ja hyvänä. Minä sen sijaan olen hieman stressaantunut muusta elämäntilanteesta ja haluaisin naida niin että hetkeksi olo helpottaisi.

      Kerran mies sanoi että arkielämässämme haukkumalla, asioita tivaamalla sekä liikoine odotuksineni tuhoan fiilikset myös punkassa. Olenko siis aiheuttanut nyt jonkinlaisen impotenssin olemalla pahasuinen akka? Näin herkkääkö tämä on? Olen ihan ihmeissäni. Koitan halia ja kerron päivittäin että rakastan ja himoitsen häntä...ei vaan jotenkin auta.

      • 11 + 18

        "Minä sen sijaan olen hieman stressaantunut muusta elämäntilanteesta ja haluaisin naida niin että hetkeksi olo helpottaisi."

        Luepas tuo viimeinen virke ihan ajatuksen kanssa, oikein tarkkaan ja mieti hetki.

        Ei seksiä kuulu harrastaa vaan jotta SINÄ saisit pääsi tyhjäksi ikävistä asioista. Seksiä tulisi TEIDÄN MOLEMPIEN harrastaa, koska rakastatte toisianne ja haluatte toisillenne hyvää. Olet siis itsekäs, tiedostamattomasti tai tahallaan, ja se nyt tässä painaa miehesi mieltä.

        Anna hänelle hetkeksi tilaa ja hyväksy läheisyys ilman seksiä. Anna hänen halia ja pitää sua hyvänäsi, mutta älä odota mitään ja tee sinä samoin eli hali ja pusuttele. Älä kuitenkaan kerro joka välissä himoitsevasi häntä, se asettaa aikamoisia paineita. Joten kyllä, noin herkkää se on.

        Keksi myös jokin toinen tapa purkaa stressiä (esim. liikunta?) kuin seksi.


      • femi nisti

        Teillä ongelma on akkavalta talossa. Miehellä ei seiso jos nainen määräilee ja tivaa, niin se vaan on. Miehen pitää saada tuntea olevansa mies ja sitten alkaa makkarissakin tapahtumaan. Olen huomannut näitä kommentteja lukemalla että itsekkäillä naisilla on paljon ongelmia miesten kanssa. Ajattelevat vain itseään ja pitävät miestä arvottomana seksileluna jonka voi vaihtaa paremmaksi milloin vain.


    • 890

      Joillakin on ongelma harrastaa seksiä naisen kanssa, joita kohtaan heillä on tunteita ja joita he kunnioittavat.

    • totuuuus

      Se on impotentti tai homo:D

    • Mies n

      Aivan yhtä tyhmää yrittämistä, kuin se ettei mies laukea, jyystää vaan koko yön. Tyhmää.

    • Menetyksen pelko

      Se on just siinä, että kun löydät jonkun ihanan naisen jossa on kaikki mitä vaan voit kuvitella niin alkaa ajattelemaan sitä ettei olisi tarpeeksi hyvä eikä pystyisi tyydyttymään toista tai että aiheuttaisi hänelle epämukavia asioita. Koska jos sitten pelkää että menettäisi tämän upean naisen. Mutta jos se on siitä seksistä kiinni niin tämä nainen ei kyllä ole se. Ja ajan kanssa ja itselläni auttaa varsinkin kun väännän jokaisen tuntemukseni sanoiksi parilleni, niin että hän ymmärtää.

    • Kypsä

      Olen juuri kokenut itse vastaavan tilanteen ja luulin sen menevän ohi ajan kanssa ja että homma alkaa toimia niin kuin pitääkin,mutta eipä vaan toimikkaan. Nyt kohta 2v ja hommat on jääny lhes kokonaan koska miehellä ei enää tapahdu mitään. Rakastan ja hänkin rakastaa mutta itse en voi olla ilman seksiä ja hän vain suuttuu jos asiasta mainitsen niin taitaa olla tämän suhteen loppu. En vaan ymmärrä miksei asiasta saa puhua kun kuitenkin olisin valmis olemaan tukena ja hakemaan yhdessä apua siihen!!!!

    • M vm43

      Kokemattomuus, kumppanin kunnioitus tai kuten minulla, kortsun käytön säheltäminen ja siihen liittyvä tolkuton raskauden ja/tai taudin pelko.

      Luonto hoiti kun aika oli kypsä = olin valmis sitoutumaan.
      Tätä on jatkunut yli 40 vuotta ja kaikki toimii vieläkin.

    • Vaihtakaa ehkäisyä

      Niin tosiaan kortsun käyttö ei onnsitu kaikilta, jos se on naisella vaatimuksena.

      Itse en ole onnistunut kortsun kanssa koskaan enkä varmaan onnistukaan.

    • Pornoa

      Nykymies ei kiihotu ilman pornoa, siinä on syy.

      • herkuttarjolle

        Kiihottuu kyllä kun vain nainen osaisi kiihottamisen...ei siihen riitä pelkkä reisien levitys.


      • Anonyymi
        herkuttarjolle kirjoitti:

        Kiihottuu kyllä kun vain nainen osaisi kiihottamisen...ei siihen riitä pelkkä reisien levitys.

        Nainen osaa...? Eikä seksi/rakastelu ole kahden kimppa? Jos on tottunut visuaalisiin kiihokkeisiin pornossa, jotka on keskinmäärin kaukana totuudesta oikeassa elämässä(naisen tai miehen sukupuolielimet, rinnat, vartalo), ei se johdu kumppanista ettei kiihota vaan siitä että oma pää on totutettu 25cm peniksiin tai barbivartaloihin. Jos kumppani ei haluta, kannattaa etsiä sellainen joka haluttaa. Jos vain harvinainen haluttaa (esim.25cm koko tai barbi), on löytämisen mahdollisuus pieni. Se, että etsii 0.1% ”helmeä”, eikä tavallinen haluta, on jokaisen oikeus, mutta se ei ole myöskään kumppaniehdokkaan vika.

        Naisen tehtävä ei ole olla pornon kaltainen tarpeiden tyydyttäjä. Hyvä seksi kumpuaa rakkaudesta, läheisyydestä ja hyvästä vuorovaikutuksesta, joka tehdään yhdessä. Se mikä tuntuu hyvältä ja mitä kumpikin toivoo, voidaan opetella yhdessä ajan kanssa. Oppimishalu ja kuuntelemisen taito on avain myös fyysiseen onneen.


    • n2209

      Mun miehellä oli sama ongelma aluksi, myönti sitten että jännittää niin perkeleesti. Nykyään meillä on hyvää seksiä useasti viikossa. Kyllä se siitä, ja jos ei niin lääkärin juttusille! :) Tsemiä :) Nää asiat on miehille vaikeita joten koeta olla hienotunteinen.

    • höpöhuttua

      jos miehellä ei seiso se ei halua sinua seksuaalisesti vaan ehkä pitää kaveritasolla, kyllä mies pystyy nussimaan jos haluaa naistaan

    • ................

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    • SexiOnYliarvostettua

      Kohta tulee kolme vuotta täyteen, etten ole harrastanut seksiä vaimoni kanssa. Kun ei seiso niin ei seiso. Henkinen rakkausprosentti 110 %, seksuaalinen 0. On tässä kaikenlaisia konsteja yritetty, mutta edes Viagrakaan ei auta. Mutta kun kyseessä on sielunkumppani, jota parempaa tästä elämästä tuskin löytyy, ei myöskään huvita luovuttaa. Seksi on yliarvostettua.

    • aika parantaa

      Liittyy todennäköisesti siihen, että suhde on uusi ja mies on epävarma. Minä en piitannut mieheni kyseisestä ongelmasta enkä huomauttanut asiasta mitään. Ajan kanssa tilanne muuttui, eikä sen koommin ole ollut mitään ongelmaa, päinvastoin. Mitä kauemmin olemme olleet yhdessä, sen parempaa...

    • mies jostakin 29v

      Mulle on aina tää ongelma uuden naisen kanssa. Ota positiivisena asiana kun mies ei voi pettää niin helposti kun ei heti seiso :D. Ja jos se mies nyt haluaa viettää sun kanssa aikaa niin kyllä se on tosissaan. Joillakin miehillä tuo homma vaatii syvän tunnesiteen ja luottamuksen kumppaniin. Kannattaa ottaa tuo kunniana.

      • 15+12

        Meillä oli tuota seisomis ongelmaa alussa. Miehellä ei vaan seisonut koska oli vielä puolitoista vuotta eron jälkeenkin kiinni eksässään. Sen perään se itki humalassa joka viikonloppu ja soitteli heidän yhteisiä biisejä. Minusta hän ei ollut kiinnostunut. sain cialista kokeiluun. Kyllä sillä sit jotenkin seisoi, mutta muuten seksi oli huonoa. Suihinottokin kesti 3 varttia kun mies ei vaan tullut. Mitä laastarisuhteiden kanssa tuli juteltua niin mies oli ollut hyvinkin aktiivinen ja kuulemma laukesi viidessä minuutissa. Minua taas sai jyystää jopa 4 tuntia ilman tulosta!! Kyllä tuollainen syö naista.


      • tyttövain
        15+12 kirjoitti:

        Meillä oli tuota seisomis ongelmaa alussa. Miehellä ei vaan seisonut koska oli vielä puolitoista vuotta eron jälkeenkin kiinni eksässään. Sen perään se itki humalassa joka viikonloppu ja soitteli heidän yhteisiä biisejä. Minusta hän ei ollut kiinnostunut. sain cialista kokeiluun. Kyllä sillä sit jotenkin seisoi, mutta muuten seksi oli huonoa. Suihinottokin kesti 3 varttia kun mies ei vaan tullut. Mitä laastarisuhteiden kanssa tuli juteltua niin mies oli ollut hyvinkin aktiivinen ja kuulemma laukesi viidessä minuutissa. Minua taas sai jyystää jopa 4 tuntia ilman tulosta!! Kyllä tuollainen syö naista.

        Meillä meni niin että alussa seksi onnistui todella hyvin ja sitä oli paljon. Muutama kuukausi vierähti ja ilmestyi erketio ongelmat. Miten nää ongelmat yhtäkkiä ilmestyy? Ajan myötä vaan pahenee. Mies kyllä rakastaa minua ja haluaa seksiä joka päivä mutta miksi se ei yhtäkkiä onnistukkaan?


    • Ikäjäärä

      Näin seitsenkymppisenä ukkomiehenä on tullut huomatuksi, että seisokki on paljon veltompi kuin nuorena. Siihen olen lääkkeeksi löytänyt Aqua Silks -nimisen moottoroidun, kahdella AA-patterilla ja kaukosäätimellä (neljä eri värinän voimakkuutta!) pelaavan penisrenkaan. Sillä voi hieroa terskan juurta ennen sänkyhommia ja siten jäykistää kalunsa juhlakuntoon. Laite sopii erinomaisesti myös masturbointiin. Silloin tällöin, kesämökillä yksin ollessani, asetan renkaan housuuni hieromaan sinne onanian iloja. Silloin saan pitkittää makeita tuntemuksiani varsin kauan, antaa pikkupöksyjen pullistua mielihyvästä ja onnen odotuksesta sekä jännittää vatsalihaksia, reisiä ja pakaroita ennen laukeamista. Välttämättä en edes halua mennä orgasmiin asti tällaisen pitkitetyn session yhteydessä vaan säästän lemmen liemeni illaksi vaimolleni.

    • NotSoGreenAnymore

      Naisen kokemuksella, mies voi kyllä jännittää ihmeen paljon, se on hyvinkin mahdollista. Joko jännittää se kumin käyttö tai koko asiaan ryhtyminen (ja voi näköjään ilmetä parikymppisenä että vielä 30senä). Itse olen tämmöisessä tilanteessa helpottanut miehelle asiaa niin, että sanon suoraan, että ollaan vaan tässä ja "leikitään" muita mukavia juttuja. Saadaan se yhdyntäpaine pois tilanteesta ja miehen mielestä, että nyt tässä on heti just pystyttävä.

      Sitten vaan vaatteet pois ja ollaan ihan lähekkäin lusikka-asennossa ja alan käsin koskettelemaan miestä ja työnnän omat paikkani miehen kriittisten paikkojen kosketusetäisyydellä ja hieron häntä vasten, että tuntee, että nainen kostuu. Oon ihan hiljaa siinä, en puhu mitään, saatan suukottaa ja näytän, että tykkään siitä kaikesta noinkin. Kuljetan miehen käsiä pitkin omaa kehoani. Mutta! Jahas kuinka hyvin usein sitten käykään, kun annan ymmärtää, että ei tässä yhdyntään asti mennä ja ollaan pidemmän aikaa rauhassa siinä, niin miehellä alkaakin seisomaan. Paikat on vaan hänellä yks kaks kovana. Ihan luonnostaan. Ja siitä kumin laitosta, niin olen siinä vaiheessa kertonut, että naisesta se on ihan h*vetin seksikästä kun mies alkaa rullaamaan sitä päälle; se on naiselle vaan merkki siitä, että kohta ois hyvä olla hänenkin valmiina ja paikat sopivasti auki ihanalle miehelle. Minulla ainakin vaan aiheuttaa lisäkostumisen kun mies alkaa kumia asettelemaan, silittelen häntä monesti samaan aikaan selästä ja kehun, miten ihana mies on; se on vaan merkki, että oma kulta tulee kohta ja ottaa sut, ja voin siinä vaiheessa kuvitella, miltä se herkku tuntuu...Miehen kumin laitosta naiselle tulee naisellinen olo vaikka se voi hassulta kuulostaakin.

      Että ei kannata ihan kaikkea hävetä...ja näissä ns. ongelmajutuissa on monta lähestymistapaa. Ja joskus jos on vaan mahdollista, niin aikaa on annettava asialle koko päivä. Ite ainakin suosittelen pitämään oman seksipäivän; ollaan makkarissa niin pitkään kun tarve on ja on hyvä olla. Ja sille päivälle ei varata mitään muuta. Onnea matkaan miehesi kanssa! Pitäkää huolta toisistanne, aika korjaa asioita ja ymmärtämys & läheisyys :)

    • Sexionpop
    • Anonyymi

      Itse aiemmin seurustelin impotenttimiehen kanssa. Se loppui,kun en jaksanut. Suuseksiä oöi ,ei muuta. Nykyinen tuore kumppani myös impotentti. Molemmilla yhteistä verenpainelääke. Lisäksi nykyisellä diabetes. En tiedä kauanko suhde kestää. Hän laukeaa löysänä.

      • Anonyymi

        Mulla esiintyi nuorena vastaavaa kun seurustelu alkoi puolison kanssa, vaikka nainen hieroi penistä kädellä niin ei vaan seisonut kunnolla, naisen reisien välissäkään ei herännyt kunnolla, alkujännitys esti kunnon seisokin joka korjautui pikku hiljaa kun pääsi alku jännityksistä eroon. Miehellähän ne paineet on kun pitää olla "kovana" naisen silmissä ja kun nainen välillä katseli herkeemättä penistä ja seisokkia niin keskittymis ongelmaa tulee ja jos pääsi vähän lerpahtaa nainen kysyi mitä eksä haluu mua, pysy siinä sit kalu kovana.


    • Anonyymi

      Silloin jos miehen kalu ei toimi niin nainen ei ole haluttava. Itselläni ei ole seissyt juurikaan siitä syystä kun toinen ei ole ns miellyttänyt itseäni!

      • Anonyymi

        Kyllä se naisen haluttavuus pikku hiljaa katoo, se on normaalia.


      • Anonyymi

        Voitko kertoa minkälainen nainen saa sinut käyntiin?


    • Anonyymi

      Arvatkaa miltä naisesta tuntuu kun mies ei halua :-(

    • Anonyymi

      Asetelma seuraava, nuori nainen makaa selällään valmiina ja kosteana reidet levällään ja odottaa miestä päällensä, kun siinä alkaa puolihämärässä räpeltää kumipakkauksen kanssa niin kyllä siinä lerpahtaa, mulla ainakin meni hermostuksen myötä ekä yhdyntä tyttöystävän kanssa piloille eikä tullut enää seisokkia sinä iltana, nainen vaan sanoi et mitäs tosta seuraavalla kerralla sit .Ja tuosta tyttöystävästä tuli lopulta vaimoni.

    • Anonyymi

      Minä petän impotenttia ukkoani. Elän hänen siivellä ja seksin hoidan yhden vakikumppanin kanssa.

    • Anonyymi

      Vika on naisessa.

    • Anonyymi

      Tämä on oikeasti naisellekin vaikea asia. Olet tottunut että kun toista haluaa molemminpuoleisesti niin tottakai miehellä seisoo ja naiselle se on oikeasti, miehet, iso merkitys. Alussa oli meilläkin miehen kanssa (haluan häntä vieläkin) seksiä mutta.
      Ei eloa...ei herännyt. Otin elimen suuhun, hyväilin kiveksiä koska halusin miestäni niin paljon...mutta...anteeksi, miehet mutta oli lurppa...hän sanoo minua kauniiksi jne. mutta joku ei täsmää. Meidän seksi elämä loppui oikeastaan 2 vuotta sitten....

      • Anonyymi

        Jatkan vielä edelliseen että hän kiistää, että olisi esim. pettänyt. Itsetyydytystä hän omien sanojensa mukaan ei ole harrastanut (58 v) sitten teini-vuosien. Minulle ihan sama, siinä ei ole mitään väärää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jatkan vielä edelliseen että hän kiistää, että olisi esim. pettänyt. Itsetyydytystä hän omien sanojensa mukaan ei ole harrastanut (58 v) sitten teini-vuosien. Minulle ihan sama, siinä ei ole mitään väärää.

        Erektio ei ole mikään itsestään selvyys vaikka kuinka haluis naistansa, on mullakin vaikeutta, vaimo kyllä ottaa suihin, runkkaa kädellä hyväilee kiveksiä jne. mutta kun ei nappaa niin ei, joskus kun oikein fiilis kohdilla niin silloin ei ole tietty vaimolla SE HETKI.


    • Anonyymi

      Suhteen alussa nainen nyt voi ottaa sen kohteliaisuutena..! Mutta en sitten osaa sanoa mistä johtuu jos se tulee joskus myöhemmin

    • Anonyymi

      Kyllä se on jännityksestä kiinni. Miestä voi haluttaa, ja nainen voi kiihottaa häntä, mutta ei vaan seiso, se on ihan normaalia alussa.

    • Anonyymi

      Kiihottuminen tapahtuu aivoissa, ei siellä alapäässä. Hänen pitäisi käydä mittauttamassa hormoonitasonsa (testosteroni). Voi olla vajausta. Ikääntyessä miesten testosteronitasot laskevat ja naisten testosteronitasot nousevat estrogeenitasojen laskiessa. Lääkärille siitä hus, hus.

      • Anonyymi

        Aaa. Tästä tää kolmenkympin panetus johtuukin. Aivan.

        T. Eräs nainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aaa. Tästä tää kolmenkympin panetus johtuukin. Aivan.

        T. Eräs nainen

        Suosittelen opiskelemaan ihmisen anatomiaa. Näistä ketjuista sitä vastausta ei löydy:) Kaikella kunnoituksella.


    • Anonyymi

      Suorituspaineita voi olla?

    • Anonyymi

      Katsonut liikaa pornoa?

    • Anonyymi

      Ei halua sua? Ei pidä sua haluttavana? Panee muiden kanssa.

    • Anonyymi

      Kyllä sen tuolta genitaalialueelta huomaa jos kumppaniehdokas saa väreilyä aikaan. Kaverisuhteet ovat sellaisia ettei mitään seksuaalista värinää tule vaikka toinen kuinka ryskäisi.. Nykyisessa suhteessa kun tavataan paineet nousee 0-100 samantien. Alkuhuumasta on aikaa mutta aina hän saa minun pään pyörälle katseellaan ja housussa sykkii💪

    • Anonyymi

      Se on hyvä kysymys jos ei seiso niin eihän silloin seksiä voi harrastaa. Melko varmasti minä eroaisin jos miehelläni ei seisoisi mutta onneksi miehelläni seisoo kovin helpsti. Ei tarvii kun vähän halailla niin sillä alkaa kovettua. Kai siihen jokin lääketieteellinen selitys on ettei miehellä seiso. Tupakki ja liika alkoholin juominen. Liikunnan vähäisyys. Mieheni on 46 vuotias ja vähän lihava mutta on kyllä harrastanut liikuntaa aina tässä 18 vuoden aikana kun yhdessä ollaan oltu. Ei polta eikä juo viinaa.

    • Anonyymi

      Kehottaisin jättämään se tuhkamunan. Tietysti jos sinua ei seksittömyys haittaa eli olet aseksuaali niin sitten jatka toki. Mutta on noin usein muutenkin säälittäviä tapauksia.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe