Femoston 1/10 sivuvaikutukset?

Witchtoo

Minkälaisia kokemuksia teillä on Femoston 1/10 sivuvaikutuksista? Minkälaisia ne ovat olleet, ja miten kauan kestäneet? Onko joku lopettanut käytön sivuvaikutusten takia? Lisäksi mua kiinnostaisi, missä vaiheessa on tuntunut siltä, että tabletit alkavat vaikuttamaan = auttamaan oloa?
Mulla ei ole ollut kuumia aaltoja, mutta unettomuutta, valtavaa väsymystä, pahoinvointia päivittäin (etova olo siis) ja lihas- sekä nivelsärkyjä.
Olen nyt syönyt vasta 6 vrk, eikä olo ole ainakaan vielä yhtään parempi. Päinvastoin. On tullut alavatsakipuja ja lisää pahoinvointia... :(.
Olen 51 vee ja viimeiset kuukautiset olivat joulukuussa. Sitä ennen vajaa 2 vuotta premenopaussioireita enemmän tai vähemmän.

8

7034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hormoonihurmio

      Minulla parani olo muutamassa päivässä. Ainoa sivuvaikutus on ollut ruokahalun lisääntyminen (jota oli ennestäänkin ihan tarpeeksi), minkä seurauksena paino nousi ensimmäisen vuoden käytön aikana 8 kg. Olen käyttänyt Femostonia kohta kolme vuotta, ja painonnousu tuntuu onneksi pysähtyneen.

      Mietin kuitenkin joko hoidon lopettamista tai ainakin sen vaihtamista vuodottomaan, koska tyhjennysvuoto rassaa kerta kerralta enemmän. Olen nyt vuotanut lähes 47 vuotta jokaikinen kuukausi (ei raskauksia, hyvin säännöllinen kierto alusta asti), ja minusta alkaisi jo vähitellen riittää. Ajattelin loman aikana kokeilla, palaavatko oireet ilman korvaushoitoa vai joko ne olisivat menneet ohi.

      Sivuvaikutukset ovat yleensä pahimmat aluksi ja tasoittuvat tai häviävät muutaman kuukauden kuluessa. Voi kuitenkin olla, että tämä on kerta kaikkiaan väärä lääke sinulle. Jokin toinen valmiste voisi sopia paremmin.

      • Bougie

        Olen 54 v ja käyttänyt Femostonia lähes neljä vuotta ilman mitään sivuvaikutuksia. Hikoilu on poissa ja uni rauhallista. Kuvittelin muutama viikko sitten että pärjäisin ehkä jo ilmankin. Puhuin gynelleni ja jätin lääkityksen pois. Muutamassa viikossa olin taas huonouninen ja hikoilu alkoi. Alakerta tuntui kuivuvan rusinaksi ja oli kiusallisen kaamea olo. Siis otin taas lääkkeen esiin. Olin entisellään alle viikossa. En luovu ihan heti uudelleen. Elämän laatu on aivan toista tämän lääkkeen kanssa. Vuoto säännöllinen mutta niukka eli sitä ei tarvitse ajatella lopettaa.


    • Onko tutkittu

      raskaana, etomisinesi? Sellaistakin tapahtuu, että on ollut kuukautiset poissa jopa vuoden ja tullut ykskaks raskaaksi.

      • Witchtoo

        Pahaa on tehnyt eli etonut jo 1-2 vuotta, joten olisi pitkä raskaus. Mies on steriloitu kolmen lapsen jälkeen 10 vuotta sitten, joten tässä iässä - 51-vuotiaana - olis outo yhdistelmä...
        Sain pahimman migreeikohtaukseni 37 vuoteen aloitettuani Femostonin. Puhuin lopulta ensin apteekin ja sitten gynekologini kanssa. Molemmat kehottivat ottamaan estrogeenia (ne 14 valkoista tablettia) joka toinen päivä ja loput "harmaat" putkeen joka päivä. Nyt kahden viikon jälkeen pahoinvointi on selvästi vähentynyt, samoin päänsärky ja alavatsakipu. Tolkuttoman väsymyksen pistän rankan talven piikkiin ja odotan sen paranevan pian alkavan kesäloman myötä!
        Aurinkoista kesää sekä hyvinä että pahoina päivinä teille!


    • Anonyymi

      Onko kellekään aiheuttanut hikoilua

    • Anonyymi

      Hei en aijo syödä yhtään vaihdevuodet mitään lääkettä sillä hoidan sen luonnon mukaisesti.Etsikää tietoa netti.Sieltä löytyy miksi en syö yhtään lääkettä vaihdevuoteen

    • Anonyymi

      Söin Femostonia yli 3 viikkoa, eikä kuumotukset loppuneet. Ehkä sydämentykyttely väheni.

      Mutta astma paheni niin että sietämätön kutina kokoajan keuhkoissa ja yskä. Astmalääkkeet eivät vaikuttaneet millään tavalla.

      Jäi viisi pilleriä ekasta liuskasta syömättä. Katson tokeneeko astma.

      • Anonyymi

        Alkoi vielä "kuukautisetkin", vaikka olivat kuukausia jo pois. Lääkäri väitti että todennäköisesti en vuotaisi.

        Paska lääke.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe