Oulun suorajakelu OY

Väärä valinta

Jokainen joka miettii aloittavansa lehtien ja mainosten jaon kyseisessä firmassa niin suosittelen harkitsemaan uudelleen. Palkka on huono, yhdestä mainoksesta 0,61 SNT:ä ja oulu-lehdestä 2,... SNT! Itse jaan vähän alle 400 talouden jakopiiriin ja minulla kuluu aikaa lajitteluun 2h ja jakamiseen (kaikki kerrostaloja) 3 h! Yhdelllä jakokerralla on n. 4 mainosta ja oulu-lehti. Palkkaa kyseiseltä kerralta saan sis. 18 euroa joten tuntipalkkani on n. 3 euroa! Työ on myös raskasta fyysisesti (noustaan portaita ylös ja alas) sekä henkisesti sillä koko ajan saa odottaa että kuka valittaa seuraavaksi.

Kaikki jotka miettivät aloittavansa kyseisen työn niin miettikää uudestaan ja etsikää jotain muuta työtä. Kaikki vanhemmat jotka patistatte lastanne kyseiseen työhön niin miettikää miten paljon aikaa se vie lapsenne/nuorenne ajasta. Keskittykää mielummin opiskelemaan ja hakemaan itsellenne kunnon ammatti.

12

7830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • appaloosamus

      Tässä firmassa on kieltämättä erittäin pahasti alipalkattuja henkilöitä. Työn vaativuuteen ja kulutettuun aikaan nähden palkka tulisi olla huomattavasti parempi. Ei ihme että jakajat vaihtuu koko ajan. Tuntipalkka täällä noin 2,8€ koska olen hidas ja varovainen.

    • Hranostaj

      Olin töissä kyseisessä paikassa reilun vuoden. Palkkahan on huono, mutta itse olen tyytyväinen siitä saamastani työkokemuksesta. Minulla oli myös kaikki kerrostaloja, hissittömiä. Nykyään on kylläkin tullut uudet säännökset ja mm. hissittömistä taloista maksetaan enemmän kuin hissillisistä. Ottaen huomioon, että työtä on kaksi kertaa viikossa aikaa jää muihinkin askareisiin. Ensimmäisenä työpaikkana hyvä ja opiskelun ohessa kuten minä aloitin.

    • pettynyt5

      Juu, en minäkään suosittelisi. Jotenkin koko toiminta on hiukan hämärää. Sain tilinauhan, jossa bruttotulo oli huomattavan paljon pienempi kuin olin itse käsittänyt sen olevan.

      Verokorttini ei ehtinyt palkanmaksuun, joten veroa olisi pitänyt mennä sen 60%, mutta sen sijaan tilinauhassa pidätyksen kohdalla oli 0€. Eli veroa ei ollut mennyt yhtään. En ole alaikäinen, joten sekään ei selitä ennakonpidätyksen puuttumista.

      Työn fyysinen kuormitus ei haitannut minua ollenkaan (hyötyliikuntaa!), mutta se vei aivan liian paljon vapaa-aikaani ja stressitaso oli koko ajan korkea mahdollisten valitusten, ajankäytön ja aikaisin lukkoon menevien talojen takia. Myös se, että mainokset täyttivät kaksi kertaa viikossa parin päivän ajaksi pienen asuntoni, ei ollut mitenkään mieltä ylentävää. Töistä ei päässyt eroon edes kotona, minkä kuuluisi olla rento, rauhallinen ja turvallinen ympäristö. Tuntui, että kun sai jaettua keskiviikon mainokset ja oli tyytyväinen kun pääsi niistä vihdoin eroon, tuli jo uusi satsi mainoksia. Ja kaikkeen tähän stressiin ja mielipahaan ja käytettyyn aikaan nähden palkka on suorastaan säälittävän surkea. Mieluummin nostan opintolainaa.

    • Tuuri123

      Nythän tuo ongelma on poistunut,melkein kaikki jakajat tulevat Nebalista.Eli ei sieltä suomalaiset nuoret töitä saa.
      Ja lisäksi lastauspaikasta on tehty jopa hengenvaarallinen.Joutuu listaamaan autonsa painavalla nipuilla ylämäkeen.
      Luulisi työsuojelunkin puuttuvan asiaan.

      • oKo2222

        Kyllä siellä mun pari kaveria on päässy töihin mutta ei jaksanu ku sen yhen kerran jakaa, oli kuulemma liian rankkaa. Eli kyllä sinne suomalaisia otetaan, eri asia sitten jaksaako ne sitä hommaa tehä...


    • Joo

    • Kannattaa olla työtön ja asua vanhemmilla. Toimii.

    • Nexxustoo

      Hellou Haloo.... kuka tamppio jakkaa tänä pänä lehtiä..... roskii ne voipi kantaa.... roskaduunista roskapalkka ja dorkat apinat ahkeroipi..

    • Tauno-

      Tuon huonon palkan takia pitääkin vissiin autolla ajella pitkin kevyenliikenteenväyliä ja pienentää polttoainekuluja että jää edes jotain käteen??

    • Huojaripomoja

      Kyllä tällä alalla tarvitsisi tarkistaa palkkoja. Tämä ala rikkoo säälimättä lakia. Ei kenenkään tarvitse lajitella ilman palkkaa. Palkanmaksu lähtee siitä kun astut työmaalle ja loppuu kun työaika päättyy. Näitä kusettajia piisaa. Älkää hyvät ihmiset tehkö ilmaista työtä. Vaatikaa työstä teille kuuluva palkka AINA! Jos ei makseta niin ilmoitus ammattiliittoon. Ja työt seis!

    • Anonyymi

      Uskomaton pellefirma. Pyysin talvikäsineitä, ja toimistosta neuvottiin -20 pakkasille vetämään firman näppylähanskat omien hanskojen päälle. Otin loparit - kta n. 2,5€. Lisäksi eivät hoida palkanmaksuakaan asiallisesti. Suosittelen esim. mielummin keräämään pulloja: parempi palkka eikä tarvi kestää lapsellista vittuilua.

    • Anonyymi

      On tuo ihme firma.Mainokset aina myöhässä.
      Miksi liikkeet yleensä maksaa mainoksista kun eivät ne mene lukijoille ajoissa !!!
      Meillekin Tuiraan tulee mainokset niin myöhään että lähes aina on jo tarjoukset menneet vanhaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe