Onko lutettava

EDITIONS ATLAS

Jotenkin hälytyskellot soi. Tuttu oli tilannut hopeoidun kellon EDITIONS ATLAS yritykseltä, mainospostista.
Ensimmäisenkellon mukana tuli lasku ja viesti. jos maksat laskun uutta lähetystä ei tule.
Nyt kuitenkin postista tuli, kiitämme tilauksestanne, kellot nyt loppu, uusia tuotteita toimitamme niin pian kuin mahdollista. Lasku maksettu eli uusia ei pitäisi tulla. Onko ollut hankaluuksia tämän firman kanssa. CH on tunnuksena.

29

3786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Edition Atlas

      Maksoin laskun, ei ongelmia. Jälkeenpäin tuli tarjous, jossa maininta, ettei laskua olisi ollut maksettu (vaikka oli). Asia selvisi lähettämällä s-postia asiakaspalveluun.
      Olen aikaisemmin tilannut tuolta mm. tinttiauton. Ei ole ollut ongelmia.

      • epäilevä minä

        Hyvä tietää. Kiitos


    • MnHjK

      Mistä tuon yrityksen yhteystiedot sais? Olis tarvetta.

    • Halimajärvi

      Löytyy s-posti:
      Keneltä: Asiakaspalvelu Editions Atlas
      Vastaavat suomenkielellä. Löytyy myös 09-alkuinen puhelinnumero mutta sitä ei löydy tästä.

      • Halimajärvi

        Tässä uudelleen kun jätti ekarra kerralla osoiteen pois
        [email protected]
        Itselläni 21 € aiheeton lasku jota yritän mitätöidä. Toivottavasti saan sovittua ettei tarvitse näin pienestä alkaa reklamoimaan kuluttajasuojaan.


    • Kalle

      Tuo sähköpostiosoite ei vastaa,yritän lopettaa Tinky autojen keräilyä ja puhelinnumero on tosi säröilevä linja,eikä siellä jaksa roikkua kännykästä kauaa.Ei oikein tiedä miten lopettaa keräily,jättääkö seuraava lasku maksamatta?Joku osoitejälki johtaa Ahvenanmaalle 22103 Maarianhamina.

    • myrkkytäti

      tilasin loiren taskukellon viime kevättalvena editions atlakselta kun minulle tuli semmoinen tavallinen ostoskatalogilärpäke jossa on monen eri firman tarjouksia.
      viime kesänä sain sitten laskun kellosta jota ei koskaan tullut. minulla oli katalogista otettuna se asiakaspalvelun numero johon soitin ja valitin asiasta.
      he sanoivat että voin repiä laskun ja se mitätöidään. sanoin että haluan tilata kuitenkin sen taskukellon eli voisko se tilaus olla silti voimassa ja maksan kyllä sitten laskun jos ja kun se taskukello minulle ilmaantuu. asiakspalvelussa sanottiin että voi mennä kolmekin kuukautta ennen kuin se tulee. ei ole kuitenkaan tähän päivään mennessä tullut. olen googlettamalla koittanut löytää suomenkielisen editions atlaksen asiakaspalvelu yhteystietoja tai edes puhelinnumeroa, mutta mitään ei löydy. niiden toimipiste suomessa olo jossain maarianhaminassa muistaakseni. mutta näyttää niinku koko suomenkielinen atlaksen asiakaspalvelu ois pois pyyhitty. katsoin atlakesn ranskankielisitä sivuilta, niillä oli vielä muiden maiden lisäksi suomikin asiakaspalveluvalikossaan. mutta kun klikkasin sitä niin se johtikin vaan saksankieliselle atlaksen sivulle.
      vituttaa...ei mitenkään reilua tämä peli..

    • Kelloja keräilevä

      Ihan hyvin on koko homma toiminut, ainoastaan ensimmäisen kellon jälkeen tilaus piti vahvistaa vastauslomakkeella joka ilmeisesti jäi matkalle. Asia korjaantui lähettämällä tilaus asiakaspalvelun s-postiin. Vastaus tuli hienosti suomeksi, tosin vastauksen saamiseen kului n. viikko. Tämän jälkeen seuraava kello tuli reilun kuukauden jälkeen. Tämän jälkeen tulevat 3-4 viikon välein.

      Kellot ovat näyttäviä ja hintaansa nähden tyydyttäviä. Koneistot ovat vaihtelevia malleja, eri malleissa siis omanlaisensa koneisto. Käyntitarkkuus on myöskin tyydyttävä hinta huomioonottaen. Monet kellot saapuvat n. 2min/d edistävinä, takakansi (varovasti ohuen veitsen kärjellä) avaamalla ja käyntitarkkuutta säätämällä voi päästä jopa 5 sek/d tarkkuuteen. Tämä on siis omasta sorminäppäryydestä, viitsimisestä ja vaivannäöstä kiinni. Jousi on noin 48h kaikissa.

      Hopeointi on melko ohutta. Viimeistelyn tason yksityiskohtaisuus vaihtelee jonkin verran eri mallien välillä.

      Ihan mukava lisäharrastus jos on vähän ylimääräistä rahaa/keräilyinnostusta. On hyvä huomata että koko telineen (n. 15 kelloa) täyteen kerääminen tulee maksamaan noin 300€, kaikki alkutarjoukset huomioiden. Älä siis ole tyhmä, vaan ota selvää kokonaiskuluista ja arvioi mihinkä rahasummaan saakka olet valmis keräilyä jatkamaan.

      Asiakaspalvelu on toiminut hyvin myös tilauksen jälkeen. Eräs kello oli saapuessaan hieman viallinen, reklamoin tästä, ja viikon kuluessa sain vastauksen että lähettävät uuden tilalle ilman kustannuksia. Jouhevasti sujuu siis. Kaksi ehjää kelloa saapui seuraavassa lähetyksessä.

      Itsekin olin alkuun hieman epäileväinen mutta en ole enää. Muiden "kauhutarinat" hämmästyttävät. Onkohan sama firma kyseessä?

      Kaikessa postimyynnissä kuluttajan tulee olla tarkkana, ei pidä jättää pientä pränttiä lukematta tai tilata "halpaa" jos oma maksuvalmius ei riitä edes siihen. Myöskään ei tule unohtaa tekemiään sopimuksia (maksun maksamatta jättäminen jne).

      Ihan kiva mutta tyyriinpuoleinen keräily siis, aika harvalla varmaan on samanlaista kokoelmaa, vieraat kyllä jaksavat hämmästellä näyttävää telinettä. Telinettä ei ole pakko kerätä täyteen, voi laittaa vaikka vanhat sukukellot siihen viereen nakuttamaan.

      Hyvää kevättä ja kesänodotusta kaikille.

      • winding_machine

        Jos 15 kellon yhteishinta on 300 €, niin aika halpoja kelloja ovat. Lähdetäänpä nyt siitä, että jos yhden kellon hinta on 300 €, niin sitten voidaan puhua jostain. Minulla on vain kaksi keräilykelloa ja molemmat ovat yli 300 € hinnaltaan.


    • kellollinen

      Ahvenanmaa näyttää olevan paikka, josta laskutetaan monenmoista pikkutavaraa. Tavara ei maksa yleensä paljon, mutta jos myöhästyt laskun maksussa, tulee heti sikäläisestä perintätoimistosta perintälasku, jolloin tuotteen hinta moninkertaistuu. Jos et maksa perintätoimiston laskua, tulee toisen nimiseltä perintätoimistolta vieläkin suurempi lasku, johon on yhdistetty edellisen perinnän hintakin. Ja jos et suostu maksamaan, ruletti jatkuu vuosia ja aina lasku vaan suurenee yhä kovemmin uhkauksin. Epäilenkin, ja taisihan siitä olla televisiossakin jo juttua, että siellä on myyntikonttori ja perintätoimisto samassa konttorihuoneessa. Taitaapa olla jopa useampi perintätoimisto. Bisnestä siis käydäänkin, ei tuotteella, vaan perinnällä. Tilasin kuin tilasinkin kellon, kun oli metsästyslehden välissä mainos. Ei siinä tosin Ahvenanmaasta puhuttu mitään, mutta laskussa kyllä löytyi. Olen menetellyt laskun ohjeen mukaan ja tilasin toisenkin kellon, jonka mukana tuli säilytysteline kelloille ja pari rihkamavitjaa. Ihan hyvän näköinen teline. Kellot näyttävät olevan kauniita, mutta laatu kömpelöä. Tosin tiedostin jo tilatessa, että kellot ovat pelkkiä koristeita. Ihan käyviä kelloja kuitenkin. Maksoin siis toisenkin laskun heti ja odottelen uutta kelloa. Ensimmäinen ei maksanut mitään kun tilasi seuraavan, jonka hinnaksi tuli 9,95 3,95 euroa säilytyskoteloineen ja vitjoineen ja jatkossa pitäisi olla tuo sama summa jokaista kelloa kohden. Katson nyt ainakin yhden kellon vielä ja päätän jatkosta myöhemmin. Laskut kyllä säilytän visusti ainakin muutaman vuoden, tuntien laskun lähettäjän ilmansuunnan.

    • paini jatkuu

      Ei ole luotettava !!!! Peräävät jo maksettuja laskuja ja tekemätöntä tilausta on todella vaikea saada loppumaan!!!!! En todellakaan suosittele!!!

    • puh. ei käytössä.

      Tilasin tältä humpuukifirmalta pojalle jaguaari E-type mallin 3,90€. Laskun maksettua sieltä ei pitänyt tulla lisää krääsää, mutta eilen posti toi samanlaisen lähetyksen, muuten samanlainen, paitsi että asiakasnumero oli tullut uusi.

    • kiinalaiset kellot

      Sähköpostilla olen tehnyt tilauksen peruutuksen taskukelloista tarkasti asiakasnumerolla ja henkilötiedoilla. Ei loppunut kellojen tulo, eilen lähetin uuden peruutuksen mutta saapa nähdä..sähköpostin aion säästää jos pitää ottaa yhteys kuluttasuojavirastoon.
      Laatu on ollut sitä sun tätä, jotkut pintaviallisia (puolet).

    • tyttelityy 337

      edition atlas myy viallisia kelloja. Tilasin aikoinaan viisi kappaletta, joista
      ainoastaan yksi toimi, muut oli ongelmajätettä.
      En kyllä maksanut laskujakaan, joten ei siitä tappiota tullut.

    • Pahoin pettynyt

      Ei ole luotettava firma. Ensin tuli 75 euron lasku kelloista, joista oli maksamatta 58,50. Maksoin ko. summan 58,50 18.10. lähetettyäni ensin sähköpostia firmaan. En saanut siihen vastausta. Tänään 7.11. tuli taas lasku neljällä eurolla edelliseen lisättynä. Soitin asiakaspalvelun numeroon, josta "Terhiksi" esittäytynyt suomea vieraalla korostuksella puhunut nainen vastasi. Kerrotuani asiani asiakasnumeoa myöten, hän lausui, ettei heidän kirjanpidossaan vielä näy 18.10. (huom! aika!) maksusuoritustani. Kysyttyäni hänen sukunimeään, hän sanoi, ettei voi kertoa sitä. Minulla on onneksi kopiot lähettämästäni sähköpostista ja maksamasani laskusta, mutta joka tapauksessa teen reklamaation Kuluttujavirastoon firman Edition Atlas menettelystä. EN SUOSITTELE FIRMAA "KAIKIN TUOMARIÄÄNIN", en missään tapauksessa.

    • lasse2

      Tän firman asiakkuudenhallinta ja laskutus ovat ilmeisesti eri järjestelmissä.Tilauksen lopettaminen on aina haastavaa. Tyypillisesti ensin sähköpostilla lopetusilmoitus, johon tulee kuittaus, sitten tulee vielä lähetys tai pari ja niistä sähköpostia lisää. Kyllä jossain vaiheessa on loppunut tulo.

      Olen siis tilannut Tintti- ja Bond-autoja, yhden bussin, moottoripyörän sekä kellon. Autojen laatu on ollut mielestäni hyvä.

    • Joku....

      Ei ole ollut ongelmia kyseisen firman kanssa :)

      • Joku....

        Paitsi joissain keräilyautoissa on lähtenyt pieniä osia irti, mutta en jaksanut palauttaa... :) Kerään siis "Bus collection" sarjaa :)


    • caco

      Sain postissa jonkun bussin ja laskun. En ole koskaan kuullut koko firmasta saatikka sitten mitään tilannut. Kirje oli outo--maksa lasku tai saat lisää tavaraa. Teen asiasta rikosilmoituksen.

      • Huijausperittävä

        Laskuttavat tilauksen katkaisun jälkeen jo maksettuja tilauksia (autoja) tosi sinnikkäästi. Onneksi tositteet löytyvät, mutta aina keksitään uusi muka maksamaton tai vastaanottamaton lähetys.
        Toiminta on suunnitemallista ja viestintä Lausannen kanssa vaikuttaa loputtoman uuvuttavalta ja sehän lienee tarkoituskin.
        Varokaa ja säilyttäkää tositteet!


      • Fontanelli

        Firma (Editions Atlas) ilmoittaa edelleenkin kaipaavansa tositetta (erittelemättä mitä tositetta). Alun perin oli hakusessa 5 muka maksamatonta laskua, joista peruttiin tositteiden lähettämisen jälkeen vähitellen neljä ja nyt näyttää vielä olemassa joku? tarkemmin erittelemätön tosite jota pyydetään lähettämään.
        On ymmärrettävää, että totaalisen huijausyrityksen jälkeen heidänkin on ollut vaikea kasvojaan menettämättä myöntää huijausyritelmäänsä.


    • ei_aina_jaksa_tätä

      Sai olla viimeinen kerta, mieheni tilaa tuolta noita pikkuautoja.
      Auto tuli samoin lasku. Jos maksat laskun, lisää ei tule. Lasku maksettu marraskuussa. Nyt 2kk jälkeen tulee Emme ole saaneet laskuasi. Laitoin palautetta sähköpostilla ja kuittaus tuli, vastaan otettu.
      Joka kerta sama vääntö emme ole saaneet suoritusta.

      • or.su

        mihin laitan tositteet että olen maksanut kaksi autoa mitä tilasin tuli karhu ja viisi euroa korotus maksoin saamari ja nyt tuli toinen karhu löivät luurin korvaan ja sanoivat laita tositteet mut minne. Oli viimenen kerta kun asioin niiden kanssa


    • Huh-huh

      Perseestä koko firma, täysin rikollista ja suunniteltua toimintaa. En suosittele.

      • Editions

        Suunniteltua ja sinnikästä, aiheetonta perintää organisoidusti harjoittava firma. Lausanneen lähettämistäni pankkitositteista huolimatta jatkavat uuvuttavaa perintäänsä. Nyt enää perinnässä yksi maksettu lasku (5 laskua yrittivät). Ei muuta kuin taas kirje Lausanneen kolmannen laskuun liittyvän tositteen kanssa. VAROKAA, jos joudutte kohteeksi, niin aikanne ei tule pitkäksi tämän huijarifirman kanssa.


      • oik

        Joo,näitähän näköjään tippuu niinkin pitkältä aikaa että olisi unohtanut
        olenko maksanut vai en.
        Maksoin Police Cars auton 3.12.2015 Dansken tilille 4,90 ja kappas vaan
        8.7.2016 tuli karhulasku,mutta tilitiedoiltani löytyy kuitti et olen maksanut.
        Sähköpostia laitoin ja jään odottelemaan vastausta.
        Lausanneen en vielä postia laitellut joka oli ainoa osoita jonne sen karhukirjeen
        toisella puolella oli ja oli pitäny kuitteja mukaan laittaa.
        Mietin vain onko niillä edes oikeita kirjanpitäjiä. Nykypäivänä pitäis osata hoitaa
        aika helpostikin viitteiden ja suoritusten perusteella.
        HÄMMÄSTYTTÄÄ. vai onko nämä nyt vain niitä huijareita vaikka summat ei ole
        suuria,mutta "pienistä puroista tulee suuria jokia"


    • pettynyt10

      Hankaluudet alkaa kun tilaat tästä yhtiöstä/firmasta mikä se sittenkin on. Toimii sveitsistä ahvenanmaan kautta. Useita eri nimiä esim. miriame, atlas, ym. Laskuja saatta tulla aivan eri firmasta kuin mistä olet tilannut ja aivan muusta tuottesta. Kun selvittää AHVENISTOLLA=ÅLAND puhutaan hoono soome ja lyödään puhelin kiinni. Todellinen ongelma selvittää tämän yrityksen kanssa mitään. Kokeilkaa niin revitte hiuksetkin päästänne. Kauhun paikka ei koskaan enää. !!!!!!!

    • Mersukuski

      Olen usein pettynyt tuohon firmaan. Aina kun lopettaa tilauksen, on yksi ehtinyt lähteä. Jos vastaanotan sen ja maksan, tulkitsevat tiauksen lopetuksen peruuntuneeksi.
      Tuotteet on hyviä, mutta pakkomyynti valitettavaa.

    • Entinenatlas

      Aina sama juttu - karhutaan suoritusta toimittamattomista tuotteista tai maksetuista laskuista. Tilausta ei saa loppumaan kuin jättämällä kaikki tuotteet postiin. Ei voi olla mikään vahinko, vaan liikeidea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe