Miksi KD ei kelpaa

SRK:lle?

SRK on kautta historiansa veljeillyt Keskustapuolueen (ent. Maalaisliitto) kanssa ja jopa velvoittanut alamaisensa äänestämään valitsemaansa ehdokasta presidentinvaalissa. Nyt kun KePu on pahasti maallistunut ja täynnä SRK:n vihaamia homoliittojen puolustajia sekä kaikenmaailman rahankoplaajia, miksi SRK edelleen tuomitsee Kristillisdemokraatit, vaikka heidän arvonsa ovat lähimpänä SRK:n oppeja?

16

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voisin äänestää

      Kristillisdemokraatteja jo ihan pelkästään siitä syystä että puheenjohtaja Päivi Räsänen vastikään kiiinnitti huomiota siihen, että Suomessa löyhin perustein abortoidaan 24-viikkoisia sikiöitä. Nämä abortoidut kituvat hengissä pöydällä parikin päivää ilman ruokaa ja hoitoa... samaan aikaan samassa sairaalassa taistellaan samanikäisinä syhtyneiden keskosten hengen puolesta.

      Ihminen on juluma.

      • "ekumeenisiksi",

        ja hengailee mieluummin avionrikkojien ja muiden saastaisten kepulaisten kanssa.


      • Hetukka souther
        "ekumeenisiksi", kirjoitti:

        ja hengailee mieluummin avionrikkojien ja muiden saastaisten kepulaisten kanssa.

        Ainakin itse kannatan nykyään KD: tä- Ei ole enää muista varteenotettavia puolueita jotka kannattavat Kristillisiä arvoja alati pimenevässä maailman ajassa.


      • helluntailiaisia!
        Hetukka souther kirjoitti:

        Ainakin itse kannatan nykyään KD: tä- Ei ole enää muista varteenotettavia puolueita jotka kannattavat Kristillisiä arvoja alati pimenevässä maailman ajassa.

        Parempi on heilastella noitien ja huorintekijöitten kanssa kuin väärähengellisten. Näin meille ainakin Ry:llä aikanaan opetettiin!


      • Ättyksen Pekko
        helluntailiaisia! kirjoitti:

        Parempi on heilastella noitien ja huorintekijöitten kanssa kuin väärähengellisten. Näin meille ainakin Ry:llä aikanaan opetettiin!

        niinkuin kepukin.Mari Kiviniemi valitsi hallistukseen tilalleen kuntamisterin joka on vl hoitomies ja rikkonut ihmisoikeuksia. Keskustapuoluen pienrikollisten yhteisö, vaaliraha sotkujen ja senkin vuoksi ettei pääministeri tee selvää vaalirahoituksestaan, siis hänkin om mukana kepun liigasaa.
        KD, ei kelpaa SRK;oolle kun se ei hyväksy rikollista Jumalan valtakuntaa.


    • ...........

      Jos äänesti KD ja saatiin vihiä, hoitokokoukseen ja heitto saatanan haltuun.
      Samoin SMP äänestänyt vasemmistosta puhumattakaan.

      • virkistämiseksi.

        Taivaspaikka on vl:tä vaarantunut ja voi mennä lopullisesti jos äänestää muuta kuin kepua tai kokkareita, tie taivaaseen kulkee näiden puolueiden kautta.
        Kun eivät tiedä ketä äänestän, olen heidän ja ja usein muidenkin kepulaiset mielestä kommari, eli heidän siulunvihollinen no. 1 aina ja ikuisesti.


    • rauhansanankristitty

      pikkuesikoiset eli rauhansanalaiset saavat kuulua mihin puolueeseen he itse haluavat. Meillä on omantunnonvapaus. Me saamme vaikka puolustaa homoliittoja , ketään ei potkita ulos herätysliikkeestämme. Me olemme liberaaleja.

    • jrintala

      Eikö se KD ole enemmänkin hellareita ja luterilaisia. Lestat on olleet kepun kelkassa jo Alkio ajoista.

    • Lempäälänveli

      Kepun lisäksi Sekoomus sallittiin tiukalla 70-luvulla, koska merkittäviä vl-uskovaisia oli ollut kansanedustaja kermankuorijoiden listoilta. Esimerkiksi Wäinö Hawas ja Leonard Typpö olivat kokoomuslaisia.

      Toinen syy miksi srk ampui puoluepoliittisesti linjat suoriksi oli Smp:n uhkaava nousu kepun haastajaksi ja kristillisyys päätettiin ottaa yhdeksi taistelun välineeksi tähän sotaan.

    • Herätyys

      Raamatun UT mukaan Krist. uskovat on tsätä pahan vallssa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan VASTAISESTI, "pirun" hyväksi ja puolesta touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta / osallisuudessa, = puolesta elämisestä, toimimisesta ha vaikuttamisesta ULOS, irtisanoutuviksi kututtuja, sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä Oikein, Laillisesti, kaikkia kohtaan Luvallisen Oikeuden muakisesti, sitä Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen mukaisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla toimivaa rakentaviksi kutsuttuja!

      Jeesuksen nimessä... krist. uskoville / mullekin HERÄTYKSEKSI muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita Häenen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist, yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

    • ei-hellari

      SRK ei vihaa homoliittojen puolustajia.

    • Put.It.In

      Miksikö KD ei kelpaa? No siksi, etten pidä kansandemokraateista, jotka ovat itse asiassa kommunisteja.

      • Herätyys

        Niin ja, se ei mihinkään perustumaton, epäoikeuden, Totuuden / kaikkia kohtaan Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisuuden vastainen demokratiahan on Raamatun UT mukiisen Krist. opin ja ohjeiden vastaista, jossa "piru" vie, vetää johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii. = Tämän pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / Ihmiskunnan kansakuntien, Jumlan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhujen ja politiikan mukaista, niihin mukautuvaa / niihin SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuudesta tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. vitsauksiksi seuraamuksia tottaviin osallisuutta, = niiden laittomuuksien puolesta elämistä ja toimimista!!...

        Joista Krist. uskovat ovat ULOS kututtuja, sitä kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi rakentaviksi kutsutuja.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhähenki, joka Totuudenhenki, / vähäisen, Totuudessa pysyvän ja mukaisesti elävän ja toimivan, Totuutta julkituovan, kutsutun / armoitetun palvelijansa ja seuraajansa kautta.


    • qwertyu11

      Koska KD vastustaa aborttia murhana ja SRK:n kepuleista suurin osa puolustaa sitä.

      Ei edes vl-kansanedustajat nosta tätä syntiä esille eduskunnassa vaan hiljaisesti rahan takia hyväksyvät abortin murhat joita thedään non 10 000 Suomessa vuosittain.

      Kristuksen seuraajat vastustavat murhan syntiä.

      Vl-puhujat hurskastelevat Herodeksen tappaamaa muutamaa sataa lasta mutta ummistavat sen että heidän edustajansa ovat hiljaa hyväksymässä 10 000 Kristuksen silmaterän julmaa murhaa.

      Nämäkään velhot eivät tee todellista parannusta tästäkään synnistä ja omassa porukassa tehty lapsille kauheuksia jota liikkeen siällä piiloteltu ja pimitelty.

      Vl:t ovat yksi pää KD:läisten pilkaajia.

    • päissään

      Uskovainen voi äänestää kokoomusta., kun sielä tarjotaan alkoholia, tulee hyviä päätöksiä Ei selvinpäin, tule hyviä päätöksiä,sen tähden otettu kielteinen päätös KD.Kun sielä ollaan selvinpäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe