Uudet tavarat kirppiksellä

käytettyä kiitos

Minua harmittaa kun kirppiksillä on myynnissä niin paljon uutta kiinakrääsää. Jos halutaan myydä uutta niin voisivatko myyjät edes vaivautua poistamaan alkuperäiset sellofaanipussit tuotteista, jotta ei vaikuittaisi niin halpamarketin tiskiltä. Nyt uutuutena ovat tulleet kangaskauppiaat. Uutta kangasta satoja metrejä valmiiksi pussitettuina parin metrin pakkauksiin. Eikö näille muuta myyntipaikkaa löydy, sillä kyseessä on pakko olla ammattimyyjä joka tällä tavalla raskaasti kiertää veronmaksunsa. Ilmiö on uusi ainakin Tampereen ympäristökunnissa.

20

5053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tutkinta.asia?-ko

      eikö tämä uuden tavaran myynti ollut rikos kirppiksellä?
      Minua taasen ihmetyttää että ihmiset yleensäkin ostavat tätä krääsää jopa on jopa kalliimpaa kun kaupassa.
      Mikkelissä aivan vanha ilmiö.
      Monta pöytää täynnä tätä ihme tavaraa.Kierrän ne pöydät kaukaa,ihmettelen vain kuinka heidän kannattaa pitää pöytää kuukaudesta toiseen ja vuodesta toiseen.

      Muiselen,että joskus joku kirjoitti siitä,että nämä uuden tavaran myyjät voi ilmoittaa poliisille.

      • joopajooo

        Kertoisitko minulle millä rikosnimikkeellä rangaistaan torikauppiasta , joka ei seiso ulkona myymässä tavaroita,vaan tekee sen sisätiloissa. Uudentavaran kauppiaalla tulee olla Ly -tunnus, sillä tukkukaupat eivät myy tuotteitaan yksityishenkilöille. Ly-tunnuksen haltian tiedot voi tarkistaa Patentti-ja rekisterihallituksen sivuilta, myös kirppikset vaativat tuon tunnuksen , kun vuokraavat pöytäpaikkoja, mutta sitä ei tarvitse sinulle esittää. Tarkista nämä tiedot ennenkuin työllistät poliiseja, joilla on muutakin tekemistä, kun vahtia onko kaikilla veroasiat kunnossa, ja se on muuten verottajan tehtävä. Hanki itsellesi oma elämä. Hyvää syksyä.


    • 98

      minä ostan paljon uutta kirppikselta,
      on paljon samaakin kuin kaupoissa, mutta puolet halvempaa.

      (niin en puhu esim roskapussista, sen tyylisiä en osta,
      usein ovat vanhoja ja repeävät taitoksista yms.

    • Nyssetulee

      Mikä ihme siinä on, että jonkun myyjän myymät uudet tavarat häiritsevät kirppiskävijöitä? Ei muuta kun ohitatte sellaiset osastot, joissa ei ole teitä kiinnostavaa.

      En minäkään tykkää, että supermarketissa myydään pornolehtiä, kaljaa ja tupakkaa, kun en niitä itse tarvitse. Mutta ei se minua estä ostamasta maitoa tai makkaraa siitä samasta marketista.

      Ja et sinä tosiaan tiedä kenenkään veronmaksuista, eikä kirppisten tosiaan tarvitse esitellä sinulle tosien myyjien veroasioita. Jokainen vastaa itse niistä asioista ja ottaa sitten tietoisen riskin, jos ei hoida asioitaan. Et sinä tosiaankaan voi tietää kiertääkö joku veroja myymällä uutta tavaraa kirppiksillä.

      Ei mikään laki, asetus tai muu säännös määräää, että kirppiksellä saa myydä vain käytettyä tavaraa. Tosin fiksut kiinatavaran tarvitsiajat ainakakin täällä Tampereella hakevat ne samasta paikasta kun kirppismyyjätkin, eli Tammertukusta!

      • kirppumamma

        Hyvin kirjoitettu "Nyssetulee" ! Olen kanssasi aivan samaa mieltä!!!


      • Kirppis kaupassa
        kirppumamma kirjoitti:

        Hyvin kirjoitettu "Nyssetulee" ! Olen kanssasi aivan samaa mieltä!!!

        ottakaa ne liliuksen kymmenet miljoonat pois.rehelliset eduskuntaan valitkaa.äänestäjät.Minusta on vaan hyvä,jos joku köyhä saa kirppis kaupalla jonkun euron itselleen.voi vaikka käydä BAARISSA Olusilla...siinä se on.verokin.


      • VARASTETTUAKI VIÄ

        Voit ostaa myös varastettua tavaraa kirpparilta olkoon uutta tai vanhaa


      • dfgdfd

        Voiskohan olla, että uuden romun myyjät vievät pöytiä tavallisilta myyjiltä? Eli mitä enemmän kiinakrääsää, sen vähemmän uniikkia ja hyödyllistä tavaraa...


    • vanhaa myyvä

      VEROTTAJA TIETÄÄ JA IHMISET ILMOITTAVAT NIITÄ JOKA OTTAA TIETOSEN RISKIN NIIN OMA ASIA EIPÄ SIINÄ MUUTA KUIN ISOT VEROT VOIPI TULLA

      • EI NE UUDEN ....

        TUOTTEEN MYYJÄT VEROJA MAKSA.HÖPSIS...Sen vuoksi ne voi myydä edullisemmin,kun kaupat-.maailmmassa monta,on ihmeellistä asiaa,se hämmästyttää,kummastuttaa ,pientä kulkiaa...LEIKKI VEROT.niistä ne voi joskus hätä päissään puhua..........MITÄ NE MUUTOIN Siellä kirppiksillä olis..vois pitää omia putiikkia joka puolella Suomea.Mutta antaa olla....


    • Rahvas_Market

      Onko joku kanssani samaa mieltä siitä, että kirpputoreille ovat siirtyneet entisaikojen hevos- ja autohuijarit sekä entisaikojen kulkukauppiaat ja laukku"ryssät", sivistymätön rahvas, kylähullut ja muut "originellit" ja ulkoistettu avohoito? Kun päälle pistetään vielä markkinahumu jota ylläpitää useampikin hölösuu helppoheikki YHTÄ AIKAA, itseoppineet ja -oikeutetut, tuskin luku- ja kirjoitustaitoiset asiantuntijadosentit, hämärä tavara ja sen hämärät kauppiaat voiko kysyä kirpparien olevan poikkileikkaus Suomen kansasta, joka valitsee omasta joukostaan tietyt kansankynttilät itseään edustamaan?

    • kakskytävvv

      KUN NE NÄYTTELEE ITSE TEKAISTUJA,LY TUNNUKSIAAN,LISÄKSI MUITA NIIN SANOTTUJA hyvän tekeväisyys brojektiaan,kuitteina.VANHOJA PAPEREITAAN..MILLÄ EI OLE TODELLISTA VOIMAA..valhe valheen päällä.

    • uuttapa_mullakin

      Mitäpä mieltä tuomitsija olet tällaisesta 'uudesta' tavarasta, jota kauppaan: Tavara ei ole koskaan ollut käytössä, useimmiten todellakin alkuperäispakkauksissa, mutta AINA ostettu niin, että alv. on maksettuna. Siis vähittäiskaupan poistoeriä.

      Kaipa tämäkin on samalla logiikalla rikollista toimintaa, vaikka verottajakin on kuvioissa mukana.

      • Läski_Pantterit_herätys

        Samaa mieltä. Järkevä tilaaja yleensä avaa tuotteen pakkauksen nätisti, jolloin se voisi kelvata jopa palautuksena. Liiankin usein näkee sellasta toimintaa jossa, pakkaus revitään hampailla auki, liput ja laput revitään ronskisti irti. Vasta sitten sovitetaan tuotetta. Tuli tilattua se tavoite koko, joka sittenkin oli liian pieni.


    • ijhuygnbvfrloi

      niinpä niin.vanhat kun väsyy,niin uudet yrittäjät ilmestyy.Jopparit ottaa herneen nenään,kun asiasta huomauttaa.Eivät kestä kuulla,miltä touhu näyttää sivullisille.

    • FRGLKIUJHY

      Tammertukun tuotteita on aika monilla kirppiksillä myynnissä.

    • pimmeetäääääää

      Tukku kortti.Onko luvaton.Harrastaa harmaata myyntiä.

    • tarkastukseeeeen

      Tukkujen tulisi valvoa ,kelle myöntävät osto luvan...harvemmin vanhoilla on enää yrityksiä.Syövät oikean pien yrittäjän pöydässä.Ahneuksissaan.

    • valvontaaaaaa

      Valvonta puuttuu.Tukku kortit kuuluu pelkästään veron maksajille ja oikesti yritteliälle,ei näille harmaan talouden vonkaajille.

    • Maailmanympäri2

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      66
      1063
    Aihe