trivago

PekkisK

Pistetään tänne majoitukseenkin sitten viestiä.

Elikka juu, kanarialle olisin tulevaisuudessa menossa, ja mietin vaan tuommoisen sivun kuin trivago.fi luotettavuutta. Onko joku käyttänyt? Vaikuttaa ihan pätevältä kun on vähän selaillut, mutta moni kakku... joten kaipaisin vähän vinkkejä niiltä joilla mahdollisesti kokemusta tuosta sivustosta on. Osaako joku suositella tai kertoa?

Kiits.
Pekka

15

5455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maissen

      Hei PekkisK,
      kysymyksestäsi on jo jonkin verran aikaa, mutta halusin siitäkin huolimatta lähettää vastauksen koska olen viime aikoina liittynyt itse trivagon käyttäjäkuntaan.

      trivago on luotettava siinä mielessä, että hotellien varauksia ei varsinaisesti tehdä trivagon kautta. trivago vertailee eri hotellien hintoja antaen mahdollisuuden löytää paras hinta kohteelle ilman, että täytyy selata kymmeniä eri matkatoimistojen sivustoja. trivago vertailee myös eri matkatoimistojen sivustoille kirjoitettuja arvioita ja palautteita ja niistä muodostuu trivagon antama kokonaisarvosana. Näin ollen trivago antaa luotettavamman kokonaisarvion kohteesta kuin jos otettaisiin huomioon ainoastaan yhden matkatoimiston antama (kenties jopa maksettu) arvio.

      trivagossa voi olla itse myös tosi aktiivinen, sillä kun kirjoittaa arvioita, lisää kuvia ja kirjoittaa hotellikuvauksia voi ansaita trivago-maileja jotka kuukauden päättyessä muutetaan rahaksi. Aika kiva lisä mun mielestä verrattaessa esim. tripadvisoriin joka ei palkitse käyttäjiään ollenkaan.

      Olen ollut itse tosi tyytyväinen ja meinaan jatkaa trivagon käyttämistä jatkossakin. Toivottavasti Pekka liittyy myös pieneen porukkaamme. :D

      • En usko että pystyy

        Trivagon mainos on aivan puutaheinää. Siis se missä se yksinkertaisen oloinen tyttö kieriskelee ja irvistelee ja luulee saavansa Venetsiasta neljän tähden huoneen 60 eurolla.


      • booking.com.hyvä

        Onpa sivusto! Tallinnaa ei löytynyt mutta Rääveli kyllä. Ei ollut edes mainintaa onko huoneessa parisänky vai erilliset vuoteet.


      • Anonyymi

        Olen käyttänyt https://hotellook.tp.st/JfEEGTlv
        varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.


    • mustikkamansikka

      Törmäsin tällaiseen trivagon sivun jossa luvataan 1€-palkkioita hotellikuvauksista.
      (http://www.trivago.fi/static.php?&sid=1111&tld=fi)
      Oon nyt kirjoittanut muutaman kuvauksen ja aika helppoa tuntuu olevan. Ei mee ku muutama minsa kun yhden kuvauksen kirjoittaa. Mietityttää vaan toi, et maksaakohan noi oikeesti. Toisaalta, ei kai ne tollai mainostais ja listaisi miten paljon joku on jo tienannut jos ei ne oikeasti maksais.

      Meinaan jatkaa kirjoittelua ainakin niin kauan kun innostusta riittää, lisäraha ei oo mitenkään pahitteeks ja hotelleja on kiva tutkia!

    • Ohikulkia

      Vaikuttais olevan täyttä soopaa koko trivago.

      Etittiin viikonlopuks yösiaa Turusta, omppu oli tuttu jo entisestään ja sitähän Trivago lupaili et löytyy 94-95€ Perjantaista Sunnuntaihin.

      Mutta kas kummaa kun linkkiä klikkaa tulee Omenan omilla sivuilla hinnaksi 188€ viikonlopusta!

      Toisia linkkejä klikatessa niin sama juttu.

      EN SUOSITTELE TRIVAGON KÄYTTÖÄ!

    • Leo77

      Tuossa just katoin huvikseen trivagon sivuilta Oulun sokos hotel arinan hintoja. Siel oli 127€/yö, eli 3yötä olisi ollut 381€. Sokos hotellin omien svujen kautta kun katoin huonetta niin 3:n yön hinnaksi tuli 261€!!! Taitaapi trivago vaan kusettaa..

      • bhavaa

    • Maailmanmatkustaja

      Ei voi Trivagoa yrityksen puutteesta syyttää. Tytsy mainostaa vartin välein joka kanavalla. Pakkosyöttäminen ketuttaa, ei tulisi mieleenkään käyttää ko. firman palveluksia.

      • Ivelou

        Olen kanssasi samaa mieltä erittäin ärsyttävä mainos joudu vaihtamaan ain kanavaa telkusta kun trivako tulee. En tafrvitse heidän palveluja, on viksumpiakin joilla löytyy omaan tarkoitukseen hotellit/kartta. Kartalla näkyy kaikki sijainnit ja hinnat. Trivako ei pysty antamaan hotellien reaali aikaista hintaa.


    • SamiLahti

      Tulin myös katsomaan, kun tv:ssä pyörii mainonta jantuksenaan! Bookongia olemme käyttäneet kymmeniä kertoja ja toimii ok. Eilen tulimme puolasta, 6 yön tilaus ja ok. Pitäisi vain jotenkin saada käytettyä tätä Triwagoa ja tietää, mihin kansainväliseen ketjuun tämä kuuluu, nimittäin Booking, Hotels.com ja Kayak ja Carrentals.com ym kuuluu valtavaan konserniin!

    • ronskey

      Hyvät rahastus sivut. Hotelli aamiaisella näin halpa. Ohhoh jos haluut aamiaisen maksakkin 50e lisää, hinta löytyy sit ala reunasta, vaikka hotelliin valittu aamiainen. Katso sieltä hotelli ja tilaa sitten suoraan hotellin sivuilta ja säästät väh. 25 prossaa. Käykää kattomassa paljonko maksaa hotellin sivuilla.

    • Ogavirt

      Etsikää vain Trivagosta ensin mieleisenne hotelli ja tehkää sitten varaus hotellin omien sivujen kautta tai sähköpostilla jos löytyy osoite. Voipi saada näin hotellin edullisemmin kuin jonkun varaussivuston kautta.

    • matkustaja14

      Varasin hotellin trivago/expedian kautta matkan päällä. Olen ollut hotellissa useamman kertaa. Online palvelu hyppäsi päivissä koko ajan 10 päivää edelle, ja loppujen lopuksi kun menimme hotellille siinä uskossa että varaus oli mennyt hyvin, saimme kuulla että varaus olikin kymmenen päivän päästä 17.päivä oli muuttunut 27 päiväksi.

      En saanut vaihdettua varausta ja hotelli yritti käyttää tilaisuutta rahastukseen ja tarjosi kalleinta huonetta, joka klo 10:00 aikaan illalla oli ainoa vaihtoehto.

      Selvitin tilannetta expedian kautta, ja he eivät voineet mitää koska olivat ottaneet huoneen 3.palvelun tarjoajan kautta, joka on tiedossa kyllä vaikka he eivät sitä suostuneet kertomaan.

      Olen käyttänyt aina agodaa, ja peruutukset ovat onnistuineet jopa samana päivänä. Nyt ei onnistunut vaikka oli kymmenen päivää eroa! Se kertoo siitä että ei haluta palvella, vaan törkeästi rahastetaan toisten vahingoilla.

      ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ TRIVAGOA!

    • Anonyymi

      Hotelin oma varauskalenterin tekijät ilmoittaa he eivät vastaa tämän varauksen kautta tulevista tilauksista, on jos on huone.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe