Sauna Vogue

Onnellinen bi

Minkälainen paikka Vogue on? Menisitkö bissenä sinne hankkimaan ensikokemusta miehistä - siis lähinnä ajatuksena, että kynnys olisi matala?

174

70767

    Vastaukset

    • kundi24v

      Voguessa käy enimmäkseen vanhoja miehiä... Ei mikään kauhean ihmeellinen paikka mun mielestä.

    • MulkkuJussi

      Suosittelen ja aion mennä uudelleen elokuussa.
      Sunnuntai-iltapäivä lienee paras ajankohta?

    • kundi24v

      Varmasti voi jos ei käytä kondomia.

    • lisäää ietoa...

      Hei tarkempia kommentteja tuolla toimimisesta.

      Kiinnostaa kovasti... miten järjestelyt toimii jne...

    • Kehän takaa

      Kiinnostaa minuakin ukkomiestä. Sinne siis kävellään sisään, ja joku ohjaa pukuhuoneisiin? Missä kondomi, jos ollaan alasti, tälläisiä kyselee siis maalaismies ja aloittelija.

    • yxvaan1

      moi...

    • Voguen gaysauna?

      Olen samassa jamassa, nyt on vaan pakko kokeilla kestääkö mieli! ;-)

      • Toinen kerta parempi

        Kävin saunomassa, ihan jees paikka. Paljon nuoria poikia kello kuuden jälkeen, oli rattoisaa istua höyrysaunassa ja kattoo kun muut puuhastelevat, liityin joukkoon ja ei harmita yhtään. Menen uudestaan.


    • onko sinne ikäraja?? millainen olis reaktio jos 18wee menis sinne??

      • asdfghjkllkjhgfd

        itellä ikää 18 ja mietin jos menis ens viikolla kattoon


    • No sinne ikäraja on just toi 18v ja luulenpa ett aika moni varmasti innostuis jos sinne niin nuori menee.

      Homosaunoissa ei paljoa alta 30v kundeja näe

    • janica tv

      Vogue-SURKEE paikka! Kävin sitten keskiviikkona 4.4 siellä mut paikka oli pettymys ja viisi minuuttia riitti kiitti vaan. Nämä ketkä ovat esim näilläkin sivuilla sitä kehuneet omistavat vilkkaan mielikuvituksen/kertovat omista fantasioistaan tai sitten ne ovat paikan pitäjän omia sepustuksia???No siinä sisääntulon jälkeen on heti se "BAARI" jos joku haluaa sitä sillä nimellä kutsua,karun näköinen niin kuin sulo wilenin huoltsikan kahvila...sitten alkoi sellainen pimeä ja kapea käytävä jonka varrella oli kaksi pienen pientä ja alakuloisen näköistä "pukuhuonetta"jossa sulla on saman kokoinen lokerikko kuin esim marketin auloissa...siitä pääsi "katetulle terassille"joka onkin sellainen plexikoppi johon mahtuu juuri neljä muovista puutarhatuolia,sitten se olikin jo täysi,toinen "terassi"oli täysi jotain rojua ja roskia..."pukuhuoneesta"oli käynti saunaan mitkä oli kanssa myös pieniä ja eivät mitenkään houkutteleva näköisiä missä haluisi olla pidempäänkin...WC:kin oli niin pieni ettei siinä isompi mies olisi varmaan päässyt kunnolla kääntymään...Suihkutila taisi olla ainoa siisti alue siellä!!!Missään ei ollut sellaisia paikkoja mihin olisi voinut mennä jonkun kanssa kahden ja naiskennella vapaasti ilman että muut näkisivät,jotkut ehkä tykkää esiintyä mut eivät kaikki tosiaan halua katselijoita...18 Euroa meni ihan hukkaan siinä käynnissä...EI TOSIAAN KANNATA MENNÄ !!! Jatkoin matkaa ja menin US-VIDEOON sinne cruising-alueelle katsomaan millaista tarjonta siellä olisi...

    • HUge69

      Meininki tänään käväistä päivittämässä paikan tiedot :)
      Sujakka maistuis saunan ja bissen päälle ;)
      Raporttia seuraa, sehän on totta että hinta/laatu on ollut kehno, paikka kaipaisi hiukan "viagraa" tms. paikkoja siistimmäksi ja visuaalista tarjontaa pitäisi olla enemmän, siis ruutuja ja kanavia. Hyvällä mielikuvituksella tiloihin voisi rakentaa sopivan hämyisen ja tiiviin cruising-alueen ja muutaman glory hole:n. Vois lähtee kävijämäärät nousuun, on hiukka vaisua ollut :(

    • HUge69

      Jaah eilen kävin soittamassa ovisummeria tossa 1900 jälkeen eikä mitään kuulunut?

      Nettisivuilla ei mitään infoa, onkohan isketty lappu luukulle. No kokeilen tänään vielä uudestaa, sitten saa mun puolesta olla koko sauna.

      Onneksi muuten oli nasta ilta pikku hoitsukimulin kanssa :)

    • HUge69

      No niin. Viime viikolla sitten kävin, olisko olu to-ilta 1930 maissa. Paikka on auki edelleen, 18€ on aika paljon.

      Olisko ollu 6-7 miestä, vanhemmasta päästä, pari halukasta kenties mutta aika väsähtänyt fiilis. Höyrysauna on pieni koppi, muistaakseni se oli joskus isompi ja lauteet ylempänä, silloin oli selkeä feeder/eaterjako, nyt istuskellaan vastakkain eikä väliin oikein luontevasti sovi, alemmas ainakaan. Plääh.

      Ikävää on se että on vain yksi tv-ruutu ja kanava jolla puisevaa matskua. Ja yleinen suttuisuus ja väsähtänyt menininki.

      Oliskohan mitenkään mahdollista (koska paikka on kiva näköaloineen) tehdä tästä enemmän swinger club-tyyppinen paikka Euroopan malliin, olis sitten vaan teemailtoja suuntautumisen mukaan. Jos miehillä esim olis mahdollisuus vain x iltaan tietäis kaikki panostaa saunafiilarit siihen iltaan?

      Viikonloppuisin voisi sitten olla maksavalle porukalle kunnon swingermeininki?

      Aika lohdutonta mainostaa Hkiä gay ystävällisenä kaupunkina kun palvelut on sitten tätä luokkaa, Keltainen Ruusu jota arki-iltoina deekut vaikuttaa käyttävän lepopaikkanaan sekä tasokkaampi mutta yleensä autio US Video.

    • jarno7

      Monelle tuntuu olevan mahdotonta ymmärtää, että Vogue on HOMOsauna, siis ei mikään cd/tv tai bisseparatiisi. Eikä sinne mennä mitään uusimpia sexiasusteita esittelemään. Karmeinta on joutua terassilla tai lauteilla kuulemaan bissehenkilöiden selostuksia naisistaan. Välillä sellainen riittää syyksi ulosheittoon.

      Minkäänlaista pakko Voguessa ei ole osallistua minkäänlaiseen seksiin. Kyllä se luonto sitten tikanpojan puuhun ajaa - jos on ajaakseen.

      Kinkyasusteiset tai kinkysti käyttäytyvät menkööt Kampin videoluoliin.

      • utelias

        Vogue on homo sauna mutta ei ole pakollista osallistua mihinkään voi ktsoa muiden touhuja. Itse katsoin kunnioitavan sesion jonka kaksi herraa esittivät.Muuten kukaan ei minuun kiinnittänyt huomiota,jota en edes toivonut. Olin paikalla pelkästä uteliaisuutta,kun oli tilaisuus käydä tutustumassa paikaan.Käyn toistenkin jos mahdollista.


    • isosileä

      Aion kyl ehottomasti käydä tsekkaamassa Voguen ens kerran ku Hesassa tulee käyntiä. Gay-kokemus on kyteny niin pitkään että pakko päästä kokeilemaan josko tärppäis. Tosin haluaisin olla vastaanottavana osapuolena, mutta luulen että iso ja karvaton varustukseni tulee houkuttelemaan ehdottajia muuhunkin. Mutta senpä näkee sitten, mutta ehdottomasti käyn tutustumassa! =)

      • kiinostunut

        Sinne vogueen on mentävä,on kuulemma mahtava mesta.


    • miehekäsmies

      ei saunassa muuta ole, kun vanhat lihavat ja ruumat:( tallinnan sauna 69 on paljon parempi, kannattaa mennä sinne pe ja la yisin sauna 69 on auki 16.00-08.00

      • vanha ja ruma

        Mitä meissä vanhoissa ja rumissa on vikaa,on meiläkin tarpeemme!


      • haluan :)


    • Burton2o13

      Itse oon jäänyt Vogue-saunaan vähän niin kuin koukkuun... viikolla tulee käytyy klo 18 aikoihin satunnaisesti töiden jälkeen. Oon lisäksi bi-jätkä. Muijalle selitän kotona, että oon ylitöissä. Pelkään jääväni kiinni, mutta toisaalta toivon, että niin tapahtuisi. En enää halua seksiä naisen kanssa. Haluan miehiä. Mutta en halua rakkautta miehiltä. Haluan vain seksiä. Addikti?

    • Kokemuksia1

      Vieläkö siellä käy näin arkisin porukkaa?

    • Akuman

      satunnaisesti käyn jos työkeikka illalla Helsinkiin. anonyymisti kuitenkin ja lähinnä seksiä haen.

    • Sellanen paikka, missä taudit leviää

    • vogueisti

      Saunaan mennessä soitetaan ovikelloa. Sitten maksetaan kassalla ja saadaan numeroitu avain. Parissa pukuhuoneessa on lokeroita, joihin voi jättää kamppeensa. Lokerosta saa myös pyyhkeen ja kortsun ja liukkaria, joita on myös pöydillä lisää. Tloissa on kaksi saunaa ja suihkutilat, pari pientä vessaa, baari, terassi ja pimeä puoli. Baarin takana on lukittavia koppeja, joissa voi harrastaa mitä tykkää, jos löytää kivan kaverin. Ylempänä on videotila ja höyrysauna, poreamme ja pari cruisailukoppia sekä avoin vuode, jos haluaa harrastaa seksiä muiden nähden.

      Yleisö on kaikenikäistä 18 - 80 ja enimmäkseen varmaan jotain 30 -50 vuotiasta. Kaikenlaisia miehiä on. Siellä voi vain saunoa ihan rauhassa tai sitten harrastaa mitä haluaa. Kukaan ei vie väkisin ja jos joku pappa joskus innostuu lääppimään, niin kyllä ne lopettaa, kun ohjaa kädet määrätietoisesti pois.

      Yleensä ihmisillä on pyyhe lanteilla. Joskus jotkut on alastikin. Seisokki ei haitanne ketään, sillä useimmista asiakkaista sellaista on vaan kiva katella. Höyrysaunassa käydään yleensä helpoiten harrastaan käsitöitä tai suihinottoa.

      Sunnuntai-iltapäivät on varmaan vilkkaimpia. Useimmiten arkisin on hiljaista, mutta toisaalta olen tavannut muutaman kerran kivoja turisteja tossa kolmen neljän kieppeillä. Vilkkaus voi vaihdella, ja viikolla voi olla hiljaistakin. Kaiken kaikkiaan matalan kynnyksen paikka, jos haluaa kokeilla tai harrastaa anomyymiä homoseksiä.

    • seksisti

      Kävin eilen keskiviikkona ekaa kertaa v oguessa,ei ollut seksiä pelkkää saunomista.

    • seksisti

      Lisäys vogueen.

    • kisälli

      Kiva sivusto sanoisin Olen melkein 60 kisälli toiset kyselee kokemuksii ja toiset tekee jo treffejä ko paikkaan kertokaa jo ihmeessä tästä mestasta enempi olisin itse tulossa sinne jossain vaiheessa joko kaverin kanssa tai ilman hakemaan jotakin jos sitä minulle suodaan toivoisin että suotaisiin

    • kisälli

      tuolla aiemmin oli juttua höyrysaunasta uteliaisuuttani kysyisin siellä olleilta kuinka läpinäkymätön tämä höyry on??? Joillakin on ihan kalu suussa ja kaveri senkun kattelee vieressä lähes tyytyväisen oloisena Onko tarua vai totta kysyn vaan ...

    • sekstisti

      Tarua kaikki näkyy.

    • Jäbä22

      Mä 22v jätkä, noin 19cm ja sheivattu. Ekaa kertaa olisin menossa, milloin kannattaa mennä ja millasta porukkaa paikalla? Onko sisäänpääsymaksua?

      • Jäbä22

        Pitääkö ottaa omat pyyhkeet sun muut mukaan? Mitä pääsymaksuun kuuluu?


    • llllllllllllllll

      Onko kyseistä paikkaa remontoitu ollenkaan viime aikoina? 2-3 vuotta sitten kävin viimeksi ja oli niin rappeutuneen oloinen paikka että epäilytti edes laskea persettään saunan penkkiin.

      Mitä asiakaskuntaan tulee niin 98% on vanhoja ukkoja. Äärimmäisen hyvällä tuurilla voi tulla joku nuorempi vastaan, mutta suosittelen käyttämään kumia ja hazmat-pukua jos jotain meinaa puuhailla ellei hiv ja turbokuppa maistu.

    • Jännittää25v

      Ajattelin krapulasta rohkaistuneena käydä tänään paikan katsatamassa. Vaikken mitään tekisikkään niin ainakin mukava katsella muita? :o

      • Bimw

        Mun mielestä ok paikka eikä tarvi olla 5 tähden mesta sopivan hämärä kiihottumisen kannalta


    • Toppeja-kaivataan

      Siellä bottomit pyörii keskenään eikä mitään tapahdu. Pitäisi houkutella ulkomaisia kävijöitä, joissa toppeja on enemmän.

    • Arihämeestä

      Onko Voguessa ns. Rahastajia ?
      Mtv 3 kanavalla teksti tv 897 sivustolla lähes jokainen?????
      Iskuri.fi sivustolla sama peli, toiseksi juoksutetaan turhaan kaupungista toiseen...........ei hyvä minun mielestä, jos Voguessa on alentunut tälle tasolle!!!!!!
      Mitä löytyy keltaisesta ruususta?

    • Top-htm-suihin-jne

      Paljonko on saunamaksu ja missä on hyvä yöpyä, jos löytyy säpinää?

    • Löylynheittäjä

      Onko tuo Vogue siisti paikka?

    • Kysely

      Moi. Mietin täs et miten siellä suhtaudutaan jos ujo 20v miehen alku joka on karvainen koko kropasta? Kiinnostaako se vai ei? Ja pituutta löytyy 158cm

    • 69btm

      Kävin tänään ja ai että;))

    • pienivaroitus

      Mukava paikka. Varo niitä siellä dark huoneessa olevia ja slingissä laput silmillä olevia.
      Jakavat tauteja !

    • Tertsiina

      Keskiviikkona ajattelin mennä katsomaan, minkälainen paikka on kyseessä. Onko tuolla keskiviikkoisin yleensä porukkaa?

    • PaljonNähnyt

      On hienoa että Suomessa ylläpidetään gaysaunaa, jollaisia maailman metropoleissa on lukuisina, ja toinen toistaan ylellisimpinä ja monipuolisina. Tosin tämä Helsingin sauna on melko yksinkertainen, vain varjo moniin ulkomaisiin saunoihin verrattuna, mutta silti.
      Ihmetyttää vain näitten kyselijöitten kommentit. Monet kyselyistä ovat sellaisia , että ihmettelen, pärjäävätkö kyselijät edes tavallisella kauppareissulla ilman apuria. "Uskaltaako sinne mennä, voiko siellä kävellä alasti, mitä jos en löydä kortsua, miten siellä pitää olla..." Voi xxxxxx ! Äitikö siellä mukana pitäisi olla?

      • lumppunen

        Samaa mieltä. Tässä tai jossakin muussa keskustelussa joku kyseli, voiko johonkin paikkaan mennä takakautta ettei kukaan näkis! Jos haluaa tietää millainen paikka on Sauna Vogue/Keltainen Ruusu/US Video/risukko/pusikko, niin täytyy mennä itse katsomaan. Paikan tavat oppii kyllä jos on normaalijärjellä varustettu. Kukaan ei todennäköisesti tee mitään pahaa ja aina voi sanoa kiitos ei jos joku ei miellytä.


    • bikokeilu9001

      Onko Vogue hyvä paikka siinä tapauksessa, jos haluaa mennä jonkun aiemman tutun kanssa sinne purkamaan paineita? Tilanne siis se, että kummallakaan ei ole paikka tai varaa hotellihuoneeseen tms syy.

      Eli minkälaista yksityisyyttä siellä saa kahdenkeskisiin puuhiin?

      • bear.is.the.best

        Julkisessa paikassa näyttäytyminen kumoaa jo ajatuksen yksityisyydestä ja kahdenkeskisyydestä, koska homot eivät vaan mitään sille voi, että ovat juorukelloja. Enkä sano tätä pahalla, se on vaan fakta.

        Että, jos bikokeilun on tarkoitus olla salassapidettävä asia, niin ei tuonne ainakaan. Jos haluatte olla puheenaihe, niin olkaa ihan avoimesti. Valinta on teidän.


    • 38w_top

      Ihan mielenkiintoinen kokemus. Vierailin 31.8 ja olin suht ensimmäisiä asiakkaita klo 17 maissa.
      Seurailin vierestä touhua aina 21 asti, välillä piipahtaen höyryssä, välillä seuraten tasanteelta menoa ja baarin puolella.

      Ikähaarukka oman vierailun aikana 21 - 70v.

      Höyryssä oli touhua useampaan kertaan. Runkkausapua ja imuja olisi saanut, jos näin olisi halunnut. Kaiteeseen nojatessa ja seuratessa höyryyn menijöitä ja tulijoita, eräs kundi otti ohimennessään vöteröstä hellästi kiinni. Jututtajia riitti, mutta ei muita yrityksiä.

      Höyryssä käsikävi reidellä ja joku ulkomaalinen tuli eteen ja tavoitteli otetta, mutta sanoin no no, niin perääntyi.

      Rauhassa saa siis katsella ja oleskella ja jos haluaa muuta, niin ainakin tällainen 38w 182/90 mitoilla oleva kundi oli ihan kiinnostava.

      Kortsuja ja liukkaria löyty yläkerran kopeilta. Myös priva kopit löyty. Ilmeisesti koko paikkaa en kolunnut, koska dark room jäi näkemättä ja samoin keinu, jos sellainen siellä oli? Se mihin kiinnitin huomion, niin nuoremmat kollit istui baarissa lipittämässä kaljaa ja katsomassa tv:stä pornoa.

    • Varoittelija

      Toki puolensa pitää pitää, sillä jotkut topit voivat olla melko ronskeja otteissaan. Siis niin ettei tule jälkikäteen hyväksikäytetty olo.

    • Ujompitapaus

      Tiedän, tää on tosi tyhmä kysymys. Mutta miten siellä suhtaudutaan penisrenkaalla varustettuun mieheen? Olen aika ujo ja voi olla ettei tuo muna muuten ota eteen porukan katsellessa.

    • Lumppu

      Penisrengasta ei kukaan ihmettele, kaikki kävijät ovat jo nähneet sellaisen. Kaikkien katsellessa ei tarvitse seisottaa munaansa eikä harrastaa seksiä. Siellä on koppeja kahdenkeskiseen puuhailuun. Muista käyttää kondomia, kaikenlaista lumppua on liikkeellä.

    • Jeppuboy

      lihaskimppu jättimuna on matikkaa jota ymmärtää

      mun ei tarvi esittää muuta mitä oon

    • JananMutke

      Olen 18v homopoika ja käyn säännöllisesti Voguessa. Pidän itse vanhemmista 75-95v ulkomaalaisista miehistä (arabi) koska he ovat kokeneita ja taitava rakastajia, nuoremmat ovat hätäisiä. Suosittelen paikkaa kaikille ja varsinkin jos haluaa tavata kokeneen ulkomaalaistaustaisen topparin.

    • infoo888888888888

      En tajua miksi kaikki kysyy tätä samaa jatkuvasti.


      Jos sinua kiinnostaa niin helvetisti mennä vogueen niin mene, älä kysele turhia, sillä saat aina samat vastaukset "itse sain munaa siellä niin että ah ihanaa" ja "40v mies menossa XX päivänä XX aikaan, kukaan kiinnostunut?" jne.

      Et koskaan tiedä tarkalleen millainen paikka on jollet mene sinne.

      Tosin varaudu siihen, että saatat saapua aikaan jolloin paikalla ei välttämättä ole ketään joka saisi sinut kiinnostumaan mistään muusta, kuin saunomisesta, etenkin jos ikä, kalun koko ja ulkonäkö ovat sinulle tärkeitä asioita.

    • Anonyymi

      Onko jotenkin muuttunut tai uudistunut tämän remontin jälkeen? Tietääkö kukaan?

    • Anonyymi

      Ti 28.5.2019 tulossa ens kertaa tutustumaan paikkaan.

    • Anonyymi

      Kassan vieressä ovat tietotoimistoväki. Ohi kulkiessa kuulet mielenkiintoisia juttuja - jopa itsestäsi :/

      • Anonyymi

        Ja siellä joskus on niitä poz tyyppien yö bileitä. Joten miettikää mihin bileisiin osallistutte.


    • Anonyymi

      Oon ekakertaa menossa perjantaina 🏳️‍🌈😎

    • Anonyymi

      Jännä että jotkut pitävät pyyhettä päässä kun ovat tarjolla panolle. Onko naama siinä kunnossa, ettei voi naamaa näyttää ? Ainakin muutama oli niin karsean näköisiä kun pyyhkeen poistivat, ettei kukaan tikulla koskisi ilman naamioitumista.

      Ja muistakaa se hygienia ! ! ! Henki tuoksuu ja kauas ! ! !

      Suihkut on peseytymistä varten

      • Anonyymi

        Pahalle haiseva hengitys on pienin terveyshaitta mitä tuolla on tarjolla. Menkää vain rohkeasti, Suomen syntisin paikka on kyseessä, mutta suojaamatonta seksiä ei kannata harrastaa. Viikonloppuisin lienee eniten vilskettä, viikolla on hiljaisempaa.


    • Anonyymi

      Minkäverran tuolla on kävijöitä viikolla? Löytyykö helposti seuraa? Minkälainen ikähaarukka? Olen kolmekymppinen ensikertalainen ja mietin jos tänään uskaltautuisi paikan päälle etsimään uusia elämyksiä.

      • Anonyymi

        Tässä kommenttini Voguesta tiivistetysti.

        Miinuksia:
        - sekava, eri toimintojen ( saunat, höyrysauna, baari, kopit, darkroom, holekopit jne.) sijoinnissa ei logiikkaa.
        - asiakaskunnan enemmistö keski- ikäisiä tai vanhoja miehiä joista suurin osa ylipainoisia ja treenaamattomia. -> go figure
        - asiakkaissa pari kolme oikeaa vanhusta jotka siellä joka ilta - go figure
        - paikassa ei ole panostettu tunnelmaan tai eroottisuuteen, hyvin arkinen paikka ja arkiset asiakkaat.
        - intiimejä, hämäriä ja sokkeloisia kohtaamispaikkoja ei juuri ole, höyrysaunan yläpuolella suuri patja joka täysin avoin kaikkien katseille!,
        - ilmastointi ei ole ajan tasalla, Mm darkroomissa hajuhaittaa jo alkuillasta



        -


    • Anonyymi

      Lisää miinuksia

      -alakerrasta lähtee pieni käytävä tai mikälie, jossa ei ole minkäänlaista valaistusta
      -yläkerrassa on koppeja, joista ei saa selvää mitä verten ne ovat koska ovat täysin pimeitä

      Nämä ovat myös turvallisuuskysymys, tilassa jossa käy asiakkaita ei voi olla säkkipimeitä huoneita vaikka ymmärränkin paikan luonteen ja tunnelmavalot

      -suihkusta tuli niin kuumaa vettä, että sillä ei voinut pestä itseään, toivottavasti tämä on korjattu

      -kahden asiakkaan ikä oli 80 vuoden tienoilla, muiden noin 50-70 vuotta ja ainoastaan kolme minä mukaan luettuna oli nuoria alle 40 vuotiaita

      -talon ulkoseinässä ei ole mitään kylttiä paikasta, pitää tietää osoite ja soittaa ovikelloa
      Ymmärrän lukitut ovet, mutta ehdottaisin pientä mustavalkoista kylttiä ulko-oven läheisyyteen tyyliin "Gay Sauna Vogue ovikello numero x"

      Plussat meinas unohtua
      -sattu paikalle komia poika jota panin kahdesti
      -muut kävijät olivat ystävällisiä, eikä kukaan ahdistellut ainakaan liikaa
      -seksiä harrastettiin niin avoimesti yläkerran patjalla, että huh huh

    • Anonyymi

      Tosi tylsää noin., kun nuorten homojen tasa-arvon eteen on tehty töitä. Varmasti enemmistö vanhemmista ja maikoista ymmärtää seuranhaun.

    • Anonyymi

      Vogue oli juuri sellainen kuin odotinkin. Hieman hämyinen, mutta samalla niin syntinen. Oli tosi mukavaa täysin avoimesti osoittaa omaa miehistä seksualisuuttaan alasti toisten samoin ajattelien kanssa. Joka puolella komeita kyrpiä, peppuja eikä tarvinnut yhtään häpeillä jos alkoi seisomaan, koska vieressä kaverilla kävi ihan samoin. Siinä oli vain niin luontevaa alkaa yhdessä sitten touhuamaan.

    • Anonyymi

      Su iltaisin kiimaisin meno, Kesällä paljon vieraita eri maista.

      Ärsyttävää oli viimeksi kun kävin Helsingissä Voguessa:

      Parhaan näköiset jätkät, ehkä paikallisia, vietti aikaa tupakkakopissa seurustellen. Ei kontaktia. Mutta löytyi sitten joku random darkkarista.

      Darkkarissa ärsytti, kun sisäänkäynnin tukki kaksi vanhempaa herrasmiestä, eikä meinannut sisään päästä.

      Yläkerta turhan valoisa, etenkin slingi höytysaunan vieressä. Tai myös puuttuu intiimiä koloja. Ja "lainahuppuja tai maskeja" :)

      Plussaa:
      Uusitti sisusta, mukava henkilökunta, darkkarin slingi (siihen kun saisi vielä kädet kiinni remmeillä), gay-porno.

      Kesäkauden jätkät iso plussa, tummia lihaksikkaita toppeja.

      • Anonyymi

        Tuo intiimien paikkojen puuttuminen / valoisuus on tosiaan paikan suuri puute.


      • Anonyymi

        Mua ärsyttää "ruuhkat" kun ei ohi pääse. Tai jos joku ei tajua lopettaa räpöäämistä, vaikka pyytää.

        Huono idea ei olisi kausikortti.


    • Anonyymi

      Veikkaan ettei löydy yhtään toppia. Jos joku top sinne sattumalta tulee niin hän on paikan kuningas joka valitsee haluamansa bottomin tai useamman.

      • Anonyymi

        Jep, vahvistan ton, toppeja ei tosiaankaan ole...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, vahvistan ton, toppeja ei tosiaankaan ole...

        Onkohan siellä mitään tällaiselle 180/130 miehelle? Olisi tarkoitus tänään käydä katsomassa mesta...


    • Anonyymi

      Hello 👋

    • Anonyymi

      Vogue lehti on hyvä muotilehti

    • Anonyymi

      Bisse tarkoittaa olutta

    • Anonyymi

      Ilmeisesti myös heteroitakin käynyt tutkimassa paikkaa.
      Itseäni kovin kiinnostaa tämä sauna varsinkin pimeässä kokeilu houkuttelisi erityisen paljon kun touhuilee vain kiihkon saattelemana! Kiinnostainut miehen kanssa vehtailu jo niin kauan että alkaa ihan ärsyttämään kun en uskalla mitään :D

    • Anonyymi

      Seksi tekee tyhmäksi,ai niin ….

      • Anonyymi

        Eikö teillä ole muuta mielessä kuin seksi,aika köyhää elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö teillä ole muuta mielessä kuin seksi,aika köyhää elämää.

        Meen kyllä joku päivä saunomaan olen 50v 171/60 ja 16/4


    • Anonyymi

      Ei ole atleetteja, pyknikkoja sekä koleerikkoja löytyy.
      Lihavia/hintelä.

    • Anonyymi

      Onkohan Sauna Vogue karanteenissa/ suljettu Koronaviruksen leviämisen takia.
      Muita pöpöjähän tuollaisesta paikasta ei vois saadakaan. Lolz. Hyi hvetti.
      -Gay, muttei mikään luuseri-

      • Anonyymi

        Niin mikä siis oli pointtisi? Ei oikein auennut tuosta sakavasta vuodatuksesta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mikä siis oli pointtisi? Ei oikein auennut tuosta sakavasta vuodatuksesta...

        Tarkoititko sekavasta? Ei oikein auennut.


      • Anonyymi

        No heh, tuskin on auki Vogue näinä aikoina. Joten treffataan vain grindrissä.


      • Anonyymi

        Mitä järkeä on mennä runkkaamaan gay saunaan?
        Vedä kätees kotona, se on ilmaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä järkeä on mennä runkkaamaan gay saunaan?
        Vedä kätees kotona, se on ilmaista.

        Siellä ei ole yleisöä


    • Anonyymi

      Missasin tään. woe

    • Anonyymi

      Onko kukaan tänä vuonna käynny sauna vougessa tai ruusussa mikä meininki käytetäälö maskeja ja.jne munaa tekis mieli vituttaa tää korona aika.

    • Anonyymi

      Huh huh tämän palstan tasoa. Saa ruusuisen kuvan homoista ja homomasilmasta...

    • Anonyymi

      60 v kokematon, mutta kiinnostunut, uskaltaako tulla saunomaan?

    • Anonyymi

      oon torstaina menossa
      hivenen jännittää

      • Anonyymi

        Minäkin on menossa torstaina Ei tarvii jännittää mitään siellä on kaikki samakuin sinä otettaan housut pois ja kattotan kuka haluasi maista


    • Anonyymi

      Miten Voguessa suhtaudutaan jos kohtuullisen isorintainen mies saapuu paikalle rintsikat päällä. Muuten olen kohtuullisen sporttinen 57 vuotias mies. Kerran kävin Voguessa. Silloin oli pientä sutinaa. Rintoja olen kasvatellut vasta tuon jälkeen.

    • Anonyymi

      Neljä viidestä ulkomaalaisia koska kotimainen taso heikkoa!

    • Anonyymi

      Huomenna menossa ekaa kertaa tutustumaan ja oma toppi mukana :) Saas nähä, sunnuntait kuulemma ruuhkasia, toivottavasti ois muitakin nuoria!

    Ketjusta on poistettu 326 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe