Valikko

ripsienpidennys

Onko tietoa mistä saa kauniit ja kestävät ripsipidennykset/tuuhennokset? Haluan kuulla kokemuksia niin tietää mistä ruveta kyselemään. Ja eivätkö nykyisin myös tee joissain kampaamoissa, millaisia kokemuksia niistä?

kiitoos:)

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

29 VastaustaOon käyny vähän eri tyypeillä, mutta nyt jäänyt tohon Kallioon siellä on kohtuu hinnat ja tekee tosi tarkkaa työtä. Sivut taisi olla www.sigi.fi

Ilmianna
Jaa

mutta tuohon on tosiaan helsingissä,,,olisin kaipaillut joensuun lähistöltä:)

Ilmianna
Jaa

No Niinivaaran kupeesta eräältä kosmetologilta ei ainakaan kannata mennä niitä hakemaan. Kokemusta on, ei tulleet yhtään nätit. Eivätkä kestäneet pitkään, vaan osa ripsistä tippui pian, kun taas osa jäi paikalleen. Ripsien poisto teki 5€.

Olen nähnyt joensuulaisilla naisilla hyvinkin laitettuja ripsiä. Minäkin haluan tietää, että missä niitä osataan oikeasti laittaa?

Ilmianna
Jaa

Itse olen käynyt muutaman kerran Meikkitalossa ripset laitattamassa. Ripset ovat onnistuneet ja pysyneet tosi hyvin. Suosittelen!!

Paikka löytyy Reijolasta.

Ilmianna
Jaa

style heaven keskustassa...näyttää hyvältä kaksi viikkoa...mutta kun ripset on kasvaneet kaks viikkoa...huomaat, että ne on liimattu yhteen köntsään, joka ripsien kasvaessa aiheuttaa sen, että ripset sojottaa ja painaa liikaa...en suosittele

Ilmianna
Jaa


Käyppä tuolla naapurin maassa samassa paikassa missä penistäkin pidennetään.Minkälainen on muuten puutarhasi?Anna vaan rehottaa sanoo alan mies...

Ilmianna
Jaa

Käyppäs festinossa

Ilmianna
Jaa

Minä kans suosittelen Meikkitaloa Reijolassa! Tosi kaunista jälkeä

Ilmianna
Jaa

Entäs ShiningBeauty, onko kenelläkään kokemuksia ripsienpidennyksestä? Heillä on nyt hyvä tarjous.

Ilmianna
Jaa

Shining Beauty halpa, mutta hirveet tuli ainakin mulle,

Festino ihanat, mutta vähän kalliimmat, laadukkaat, huolella tehdyt

BeaytyBox, ei niin laadukkaat, mut ok hintaiset, siellä käyn, hinta-laatu suhde ratkaisi

ExtremeFlashit saa muistaakseni kauneushoitola MB:stä... ne on varmasti täydelliset mutta hirveän kalliit (mutta jos ei ole rahasta kiinni)

Joku päivin hiuspaletti teki kanssa ripsien pidennyksiä..

Ilmianna
Jaa


Studio Sb.ssä on mielestäni parhaimmat joensuussa. olen kokeillut varmaan jokaisen paikan nyt. hintakin on ok ja tekijä erittäin kiva.

Ilmianna
Jaa

Päivin Hiuspaletin Reetta tekee loistavia ripsienpidennyksiä! Suosittelen!

Ilmianna
Jaa

noissa joita suosittelitte ja lisäksi kuudessa muussa.

Oli kyl surkeeta palveluu kun ripset niinku tippu pois aina ja piti vaan mennä uudelleen.

Sitku yhen kerran putos silmäluomi niinku toisen päälle ja väänty niin sit suutuin ja menin vaatimaan oikaisua, mut ei ne mitää oikassu.

Nyt on molelmmat luomet solmussa ja munat... siis silmämunat ihan ruvella ja niinku pissittääki.

Onneks mä en oo mikään turhis enkä sellanen niinku menee hakeen niitä botokseja naamoihin ja sillee.

Kyl siis jotkut naiset onn niinku ihan säälittävii kun ne otta niitä kohottajii ja vaik mitä.

... nii ja vielä säälittävämpii on nää yrittäjät jotka niinku ihan vaan muina miehinä tai naisina mainostaat itteesä täällä. Siis täällähän ei käy muita ku idiootteja ja sit mä... tai siis enhän mä niinku käy täällä.

Ilmianna
Jaa

todella surkee palvelu! Kävin siel kesällä ripset ottaa ja parin päivän päästä mun silmiä kirveli ihan sikana ja viikon päästä suurin osa oli tippunu pois! Kun kävin valittaa, niin sieltä sanottiin vaa et ei niissä mitään vikaa oo, mut korjas ne kumminkin. mut ei ne silti kestäneet ollenkaan ja tosiaan mulle tuli joku silmätulehdus. Tosi kallista, meni rahat ihan hukkaan! Lisäks yks tuttu sano et siellä työntekijät vaihtuu koko ajan et se yrittäjä on täys... En suosittele kyseistä paikkaa ollenkaan, tosi kallis ja töykeä asiakaspalvelu! Voin suositella tuota SB ja festinoa, siel oon käyny ja hyvin on pysyneet ja hyvä asiakaspalvelu.

Ilmianna
Jaa

Mikään ei ole säälittävämpää kuin käydä täällä palstoilla nimimerkin takaa haukkumassa nimeltä yrityksiä ja yrittäjiä! Itse en ole käynyt Meikkitalolla, koska asun toisella paikkakunnalla, mutta siskoni on heidän pitkäaikainen vakioasiakas ja on ollut erittäin tyytyväinen. Palvelu ollut ystävällistä ja rentoa. Ja voin itse sanoa, kun olen siskoni ripset nähnyt, että siistiä jälkeä tekee. Ja harvassa paikassa takuun antavat niinkuin siellä.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Festinossa annetaan myös takuu ripsille ja kaikille töille! kannattaa kysyä eikä täällä vaan valittaa!!

Ilmianna
Jaa


Minä käyn Joensuun Studio Glamourissa, ei ole kokemuksia muualta mutta sitä paikkaa en vaihda! :) Käykää katsomassa heidän facebook-sivuilta ripsipidennyskuvat niin ei tartvitse uskoa kuulopuheisiin!

Ilmianna
Jaa

Joensuussa Hyvänolonkeskuksella tehdään ehdottomasti parhaat ripset! Olen käynyt siellä 2 vuotta huollattamassa ripsiäni, enkä ole kertaakaan pettynyt tulokseen.. Ripset on huolellisesti laitettu kaikki erilleen ja niitä on paljon! Tekijäkin on huippu

Ilmianna
Jaa

Festinon ripset kestää ja on luonnolliset!Ei tekoripsien näköset kuten sb:ssä!! Ja palvelu on mukavaa ja rentoa!

Ilmianna
Jaa

Tietääkö kukaan joensuun alueelta harjoittelijaa joka tekee ripsipidennyksiä tai sitten ihan ammattilaista joka tekee edullisemmin kotona??

Olen myös kokeillut useimpia yllä mainittuja paikkoja ja paras OLI Studio SB, mut nyt kun sieltä lähti hyvä ripsien tekijä, niin ei voi suositella enää. Nuo muut onkin sit liian kalliita.

Ilmianna
Jaa

Se liike, joka oli kakkosen uutisissa viikolla 29...jokainen, joka näki osuuden voi todeta mikä oli työn taso!!! Tukka nousi pystyyn......

Ilmianna
Jaa


tietääkö kukaan mistä liikkeestä kyseinen pätkä uutisissa oli:O ?

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Voi himskutti kun tietäisi!

Ilmianna
Jaa

Joku kirjoitti, ettei kunnon ripsiä saa alle 100 eurolla. Minä otin omani täältä www.kauneuspalvelu.com, hoitola on siinä ihan Anttilan vieressä, hieman vaikea löytää. Ilmeisesti aika uusi paikka, mutta kosmetologi oli tosi mukava tyyppi ja ripsiin olen olllut tyytyväinen (otin n. kaksi viikkoa sitten). Hinta oli muistaakseni n. 80 euroa.

Ilmianna
Jaa

Kävin ottamassa ripsipidennykset studio sb:ssä. Olen ollu tyytyväinen :) Ripset pysyneet hyvänä.

Ilmianna
Jaa

Kävin studio sb:ssä, enkä toista kertaa mene. Järkyttävää työn jälkeä sekä itse omistajalta tökeröä asiakaspalvelua. Kyseinen uutispätkä luultavasti samasta paikasta kuvattu. En ihmettele!

Ilmianna
Jaa

Kavereiden kehujen ja suositusten saattelemana minä kokeilin sellaista firmaa kuin Fianna, tekee Reijolassa ja myös kotikäynteinä, todella hyvät ja edulliset tuli, plus tekijä todella mukava!!! Löytyy näköjään nettisivutkin: http://www.fianna.fi/fianna/

Ilmianna
Jaa


Miksi siihen mirriin täytyy laittaa ritset,kun alkuperäiset kerran ajellaan pois.

Ilmianna
Jaa

Suosittelen ehdottomasti Salon Cahelinia teollisuuskadulla. Olen testannut monta eri ripsipidennyksen tekijää Joensuussa, ja tämä on yksinkertaisesti paras! Ripset kestävät hyvinä pitkään, itse käyn neljän viikon välein huollossa. Parhaimmat, kauneimmat ja kestävimmät ripset tekee Salon Cahelin Johanna! Pitkään etsin hyvää tekijää ja viimein onneksi löytyi:)

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu