Itsehoidosta...

maalaistyttö.

Mulla on ollut migreeni viisivuotiaasta. Kohtaukset ovat olleet hyvin ikäviä ja kestäneet pitkään. Oireet on mahdollisesti saanut katkaistua ihan alkuvaiheessa otetulla särkylääkkeellä, mutta pidemmälle edenneessä vaiheessa mistään ei ole ollut apua. Keho yliherkistyy kaikille aistiärsykkeille ja ainoa tapa, millä tilannetta voi helpottaa, on pysyä mahdollisimman aistiärsykkeettömässä tilassa. Itse olen usein sulkeutunut vaatehuoneeseen, jonne olen ensin kerännyt paljon peittoja, tyynyjä ja pehmusteita. Tämä pesänrakentaminen on päätäviiltävän säryn aistiyliherkkyyden kanssa hankalaa ja raskasta. Sitten ovi kiinni, kissa jonnekin toisaalle ja oven alle vielä joku pyyhe, jolla saa estettyä sen pienen valonsäteen saapumisen kyseiseen tilaan.
Siihen olen sitten yrittänyt nukahtaa. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta eipähän ole ääniä eikä valoja olotilaani pahentamassa.

Olin ollut pidemmän aikaa kiinnostunut huumaavista sienistä ja niiden vaikutuksista niin psykoaktiivisten vaikutusten takia kuin myös kuulemieni huhujen, että näillä sienillä olisi voima hävittää migreenit.

Monien mutkien kautta päädyin kokeilemaan huurumadonlakkeja (psilocybe cubensis) 25.5.2010 erään luotettavan ja kokeneen ystävän kanssa. Annos oli suhteellisen pieni.
Itse matka tuntui olevan hyödyksi monella saralla, mutta en sitä tässä käy spekuloimaan enempää.

Trippiä seuranneiden muutaman viikon aikana havainnoin vaikutuksia itsessäni. Monia asioita tuntui mullistuneen.
Teimme noina aikoina koulussa kankaanpainantaa. Kyseiset painovärit sisältävät aina formaldehydiä, jonka voimakas haju on lähes poikkeuksetta laukaissut migreenikohtauksen. Nyt niin ei kuitenkaan käynyt. Tuntui kirkkaalta ja hyvältä. Tuntui, että minusta on poistunut koko migreeniä tuottava ominaisuus.

Tunnustelin oloani myös muunlaisissa tilanteissa, jotka ovat aiheuttaneet migreeniä, eikä näissäkään tilanteissa mitään merkkejä kohtauksesta ilmennyt.

Kun aikaa oli kulunut useampua kuukausia, oli minulla ollut muutama lievä päänsärky, mutta ei mitään migreeniin verrattavaa. Uudemman kerran söin sieniä 23.10.2010. Tunnen samat vaikutukset ja migreenit loistavat poissaolollaan.

Olen lukenut myös toisten samasta vaivasta kärsineiden ihmisten kokemuksia sienten parantavista vaikutuksista ja kokemukset vastaavat paljolti omiani. Yksilöstä riippuen lääkintä tulee uusia noin puolen vuoden - vuoden välein, jotta täysi vaikutus saataisiin aikaan. Jos ei ole kiinnostunut sienien tuomista värikkäistä huumaavista vaikutuksista, tehoaa migreeniin myös ei-hallusinogeeninen annos (esim. 0.5 g). Itse söin ensimmäisellä kerralla 1.1 g ja toisella 2.05 g, mutta olen kuullut pienempienkin annosten tehoavan migreeniin.
Myös LSD:llä on tutkittu olevan samoja vaikutuksia, mutta on paljon hankalampaa hankkia kuin sienet, joita voi helposti kasvattaa itse.

Migreenitön elämä tuntuu hyvältä. Kurjaa, että nämä hyvin toimivat lääkkeet ovat laittomia ja näin ollen niitä tarvitseville mahdollisesti hankalasti saatavissa ja laiton status mahdollisesti karsii heitä, jotka lähtevät tällä keinolla hakemaan apua migreeniinsä.

2

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ananas568

      Hei ihanaa kuulla sun kokemuksesta! Itse söin n. vuosi sitten vähän yli puoli grammaa ja mitään vaikutusta migreeniin ei tuosta ollut, vaikka sitä kovasti toivoin. Ehkä ens kerralla sit gramma, katotaan mitä tapahtuu 😀

    • Nykyisinkaikkihyvin

      Mä paranin kroonisesta invalidisoivasta migreenistä kannabiksen avulla. Loppu viikottain migreeni täysin. Vielä on noin 1-2 kertaa kuussa ja sen hoidan marihuanalla heti ensioireiden ilmettyä. Kyllä toimii. Mitään pillereitä en ole tarvinnut 1,5 vuoteen. Onneksi lääkärit iloitsevat kanssani terveydestäni. Kärsin siis säännöllisestä migreenistä yli 9 vuotta. Marihuana on vielä siitä turvallista ettei sitä voi saada yliannostusta ja se tehoaa migreenin lisäksi moneen muuhunkin kuten matkapahoinvointiin ja masennukseen. En ole myöskään ollut masentunut 1,5 vuoteen vaan olen hyvin hyvin onnellinen että löytyi apu ja neurologit ovat tyytyväisiä myös!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe