Helppoa rahaa netistä ILMAISEKSI ja TURVALLISESTI!

Viltsu11212

Hei!

Netissä on paljon erilaisia keinoja tienata rahaa erilaisilla sivustoilla, toisilla turvallisesti ja toisilla ei.

Paid to Click, lyhyesti PTC, sivustoja on monenlaisia ja ne ovat saaneet suuren suosion viimeisen vuoden aikana. PTC sivustojen toimintaperiaate on lyhyesti se, että sinä klikkaat sivuilla tietyn määrän mainoksia päivässä, yleensä 4-5. Jokaisesta mainoksesta sinulle maksetaan 0.01 euroa eli yksi sentti. Tämä kuulostaa vähältä ja onkin sitä aluksi, mutta kun olet saanut klikattua itsellesi tietyn määrän rahaa, esimerkiksi 60senttiä, niin saat vuokrattua itsellesi referaaleja, jotka klikkaavat puolestasi mainoksia ja saat jokaisesta heidän klikkaamastaan mainoksesta rahaa.

Eli ajatellaan, että sinulla on 200 referaalia, jotka klikkaavat 4 mainosta päivässä, 200 * 0.01e = 2 euroa päivässä! Tämä on mukava tapa ansaita pientä lisätuloa muun ohella ja kannattaa muistaa, että mainosten klikkaus vie vain noin 5 minuuttia päivässä.

Näillä sivustoilla on monia ihmisiä, jotka tienaavat 50e päivässä ja tämä on jo erittäin paljon rahaa. Mutta kannattaa muistaa, että tämä ei tapahdu hetkessä ja sinulta vaaditaan pitkäjänteisyyttä.

PTC sivustoja on todella monia ja suurin osa niistä on huijausta. Itse käytän sivustoa nimeltä Neobux, se on kaikista pitkäaikaisin paid to click sivusto netissä ja se on maksanut jo 30 miljoonaa dollaria!! käyttäjilleen. (Tästä todisteena monet maksutositteet, joita käyttäjät ovat lähettäneet sivuston foorumille)

http://www.neobux.com/?rh=56696C64656565

Kun liityt yllä olevan linkin kautta Neobuxiin, niin saat suuremmalla mahdollisuudella enemmän mainoksia katsottavaksesi!

Iloisia tienaamishetkiä kaikille!(;

82

17311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viltsu11212

      Ja tuossa kun 200 referaalia klikkaavat 4 mainosta päivässä niin siitä kuuluisi tulla 200*4*0.01e = 8e!

      Eli tämähän oli vielä parempi meille!(;

    • Get real

      Mieti nyt miten saada 200 ihmistä sitoutumaan klikkaamaan sinulle 4 mainosta päivässä että saisit muutaman euron päivässä. Ihan kamala organisointi suhteessa rahalliseen voittoon. Opettelemalla joku käsityöammatti pääset helpommalla ja mummotkin kutovat enemmän rahaa katsellessaan televisiota vuodessa kun sinä klikkailemalla ja haalimalla kontakteja viisi vuotta!

    • kelaappasitä

      Turha vaivautua klikkailemaan mitään mainoksia, kun voit luoda sivuston tai blogin ja laittaa sinne googlen mainoksia. Ei maksa rahaa eikä vaivaa ja on mielekkäämpää hommaa kuin noi PTC paskat. Jotta tästä threadista olisi oikeasti teille hyötyä, menkää osoitteeseen:

      http://ideointi.com/oppaat/helppoarahaa.php

      Tuolla teille vähän lisäinformaatiota. Ja idea on sama kuin suomi24 -sivustolla, mainosten esittäminen ja mainostuloilla tienaaminen.

      • armasaatami

        itse vastailen kaikkiin ilmaisiin kilpailuihin mitä vaan netistä löydän. olen voittanut tuhansilla euroilla palkintoja. tossa mm. A-lehtien kilpailu, mistä voi voittaa 50000 euroa!!! kilpailu päättyy 20.12.2011. http://asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/arvonnat/saannot/ ja tällä sivuilla listataan uusia netin kilpailuja: www.kilpailutjaarvonnat.com/ onnea kaikille!


    • ykäz
    • tahditon tabanero

      Siis höyhenessähän jaetaan rahaa ihan ilmatteeksi. Ongelma on vaan siinä, ettei sinne pääse mitenkää kovin helposti sisälle :D

      http://hoyhen.annylene.net/

    • tienaan
    • penaz1
    • Arpojamies
    • cashnhits1
    • jezzs

      www.halpa.info
      tuolta löytyy ilmaisia kilpailuja, arvontoja ja alennuksia

    • 74678679
    • UnlimitedMoney

      http://www.perfectapp.biz/?refid=f6974c94

      Helpoin tapa tienata rahaa kuukausittain kutsumalla muutama henkilö käyttämään tätä ilmaista älypuhelin sovellusta ennen sovelluksen julkaisua 1. lokakuuta 2013. Ei maksa senttiäkään koskaan.

    • Vanamiin
    • Ihmettelijä,

      Mikä vetää aikuisen ihmisen yrittämään huijaamaan muita?
      Rahan ahneus? Henkinen vajaus? Moraalinen löyhyys?

      Aikuiset ihmiset, katsokaa peiliin.
      Ei ne suuret tulot vaan pienet menot.

    • bonuksetkäyttöön

      Jaaha, kun muutkin näköjään spämmäävät omia sivujaan tänne niin minäkin sitten.
      Yksi sana, vedonlyöntibonukset. Tsekkaa http://www.tienaataskurahaa.com/ , 500€-1000€ helppo voitto. Ohjeet sivulla.

      Myös muista tienaamiskeinoista asiaa. Kaikki mitä tarvitsee tietää netissä tienaamisesta:

      www.tienaataskurahaa.com

    • webkilpailut
    • Bamsela
      • Junkku

        http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=junkku

        Tossa olisi tollanen! Vaikuttaa tosi lupaavalta ja tienaat 2 dollaria klikkausta kohden. Vakijäsenenä saa vain 5-6 mainosta päivässä mutta se tekee jo 10 dollaria/päivässä. Jos on ylimääräistä paypal/payza tilillä niin voi hankkia ultimatejäsenyyden 40dollaria/kuukausi ja saada enemmän klikattavaa... 30 mainosta päivässä min 2 dollaria klikkausta kohden = 60 dollaria päivässä.


    • minituloja
    • diipadaapa24
    • einimimerkkiä
    • spåsåpasasasaspåa
    • Guest

      Liityin palveluun, mutta se ei anna minulle rahaa mainosten klikkaammisesta, vaikka odottaisin niiden latausta ja klikkaisin niitä uudestaan.

    • samsung76

      Pelaan paljon nettipokeripeljä. Joskus voitan ja joskus en. Olen haaveillut jo pitkään et olisi rahaa sijoittaa osakkeisiin koska uskoisin pärjääväni siellä. Törmäsin tällaiseen verkostoon: wenyard.com/frontpage/samsung76 jossa tehdään verkostoa ja pelataan osakesijoitus peliä. Peli on ihan mielenkiintoinen. Joka kolmas päivä tulee tiedote pelissä olevista yrityksistä ja niiden pohjalta porukka sijoittaa miten sijoittaa. Itse lähdin mukaan 95€ sijoituksella jolla sai peliin 50€ sijoitettavaa (loppu 50 meni varmaan kaverille joka keroi minulle ja sen ylälinjalle) Sain kuitenkin 50€ siitä et rekkasin puhelimeni sinne myös. No nyt olen pelannut peliä sillä satasella ja tämänhetkinen arvo oikeassa rahassa on 277€ Peli on ollut auki vasta 5 päivää. Itse en ole saanut rahoja ulos koksa pelin säännöissä on että 30 päivää on pidettävä rahoja sisässä.

      Joo tiedän, että moni teistä ajattelee et hölömö sinne meni....itseasiassa niin minäkin, mutta peli on äärimmäisen kiinnostava ja mikäli oikeesti saan sijoitukseni pois 30 päivän päästä niin hieno homma. Pelaahan moni jotain clash of clania ja ostaa oikealla rahalla sielläkin vaikkei voi edes voittaa. :D

      Rekistöröidy tästä: wenyard.com/signup/samsung76 jos haluat kokeilla, en takaa mitään muuta kuin, että jos tykkäät pelata rahapelejä tämä on mielenkiintoisimpia mitä itse olen koskaan pelannut :D Muista se on peli ei oikea pörssi!

    • TheClicker

      Tässä on vähän erilainen tienaus mahdollisuus. Sivu on mypcbackup ja heillä on ilmainen "Affiliate Program" ja tähän voi liittyyä ilmaiseksi. Ideana on että sinä mainostat heidän sivuja. Kun joku liitty mypcbackup käyttäjäksi sinut linkistä niin sinä tienaat $5, jos tämä asiakas tulee maksavaksi asiakkaaksi ja maksaa palveluista niin sinä tienaat heti $120. PayPal tilille on mahdollista sitten siirtää rahat.
      Tässä vielä linkki: http://track.mypcbackup.com/?hash=8c8a9c8f

    • pientä ansiolisää

      Parhaiten olen tienannut Clixsensellä, maksaa tehtävistä ja kyselyistä rahaa eikä pointseja. Pienin kotiutussumma on 8 dollaria, omat tulot talven ajalta 16 dollaria.
      http://www.clixsense.com/?5476536&sk

      Neobux maksaa kyselyistä senttien lisäksi coinseja, jotka voi vaihtaa rahaksi sekä pointseja joita käytetään pelin sisäisenä rahana. Jo 2 dollarin tulon voi kotiuttaa.
      http://www.neobux.com/?rh=68656E6E616C6565

      Jos päätät kokeilla, voit liittyä linkistä referraalikseni. Jos liityt suoraan Neobux vuokraa sinut jokatapauksessa jonkun toisen referraaliksi.

    • Järjen Ääni

      Nuo PTC-sivustot täyttä roskaa, ei mitään järkeä käyttää aikaansa saadakseen muutaman kymmenen euroa VUODESSA. Paremmin tienaatte osallistumalla ilmaisiin kilpailuihin ja arvontoihin, joita löytyy vaikka kuinka paljon esim. www.kilpailumaailma.com ja googlella lisää. Jo muutamalla voitolla vuodessa "tienaatte" enemmän!

    • 7547673567367
    • 1+10
    • Varmaa rahaa?
    • Obenue

      Suosittelen tutustumaan myös tähän:

      http://ilmaistarahaako.blogspot.fi/

    • meitsi691
    • keijokk1

      oon nyt reilut kaks viikkoo klikkaillu neobuxilla ja tienestit tähän mennessä kulujen kanssa n.4 taalaa. vaatii kyllä pitkäjänteisyyttä reilusti etttä tällä rupee saamaan rahaa mutta 8 vuokrareferaalia on jo listalla ja yksi suora. 1 refelaari klikkaa noin neljä kertaa päivässä ja tienesti näistä on 0.005 senttiä per klikki. ja empire vaan kasvaa... viikonvälein voi vuokrata lisää näitä reffejä ja vuokra aika on kuukauden...
      eli 3reffin vuokra on 0.6senttiä ja ne tuottaa äkkiä laskettuna 1.80 - vuokra hinta/kk
      mutta ei roomaakaan yhdessä päivässä rakennettu!

      http://www.neobux.com/?rh=6D696B68756F

    • keijokk1

      jatketaan nyt vielä päivitystä... nyt on kulunut noin kuukaus ja kaks viikkoo..
      joka päivä oon klikkaillu neobuxia ja koko homman oon hoitanu kännykällä en oo tarvinnu ollenkaa pc:tä tähän hommaan kaikki myös minityöt on onnistunu sillä...
      adbrizei oon varmaan noin 50% käynny läpi ja niisät oon saannu kaikki 20 coinssii..
      rahaa on kiertyny tähän mennessä suurinpiirtein 20 kymppii ja mitään en oo vieläkään nostanu tuolta pois syystä että ei oikeen oo mitään järkee nostaa tota 2 dollarii pois.. mitä mä sillä saan?! parempihan ne on sijottaa noihin reffeihin... reffei on tällähetkellä 60 ja ens perjantaina saan taas 20-25 riippuen miten kerkee noit senttei tonne tulee... pistän taas jonkun ajan päästä jonkun näköstä päivitystä tästä jutusta jos ketää kiinnostaa ja vaikka ei kiinnostaskaa =))

      http://www.neobux.com/?rh=6D696B68756F

    • Klikkeri

      Omien kokemusten perusteella Neobux on yksi parhaista ptc sivuista.
      Rahaa ei välttämättä tarvitse sijoittaa vaan voi hankkia minitöistä ja klikkailemalla.
      Tulekeehan mukaan!

      http://www.neobux.com/?rh=4879646573

    • ahkeruuspalkitaan

      Vedonlyönnillä tienaaminen on valtava työ, joten siitä ei enempää, mutta hyödyntämällä ilmaiset pelirahat vedonlyönnistä ja kasinoista on odotusarvolta kannattavaa kunhan pelaa järkevästi.

      - Kasinot: Hyödynnä kaikki ilmaiset pelirahat ja ilmaiskierrokset, jotka EI vaadi talletusta.
      Tässä löytyy joitakin, jotka kaikki tunnettuja ja hyviä: http://www.vihjemedia.com/ilmaista-pelirahaa.html
      Löytyy pidempiäkin listoja, mutta kaikkiin ei kannata koskea sillä roskaakin on tarjolla. Tuossakin listassa ylin eli Hopa on itselle täysin tuntematon enkä sitä hyödyntäisi
      - Vedonlyönti: Talletukset tuplataan. Näitä kannattaa hyödyntää joko osaavalla vedonlyönnillä tai pomminvarmalla tavalla, eli ota aina muutamasta sivustosta bonus samaan aikaan. Itse otin äsken Netbetistä sekä SuomiVegasilta, jotka olivat itselle uusia. Mitä teen? Netbetiltä esim jokin veto 1,95 kertoimella ja Suomivegasilta vastaveto 2,00 kertoimella. Kyllä, tässä häviän koko ajan vähän, mutta kun on tarpeeksi bonusta niin osan bonusrahoistaan voi häivitä. Jos esim. hyödntää kaikki bonukset http://www.vihjemedia.com/veikkausbonukset.html niin on jo kasassa 1450€. Näistä voi hyvinkin osan hävitä

      Kasinot tarjoaa myös suuria talletusbonuksia esim. 500 eurolla saa 1000 euroa, mutta näitä ei voi hyödyntää esim. rulettiin jolla näistä saisi oikeasti rahallisen hyödyn. Ehkä järkevällä pelillä noistakin voi saada edun, mutta muistakaa se tärkein:

      Bonukset ja ilmaisrahojen idea on että jäät koukkkuun. ÄLÄ JÄÄ. Hyödynnä vain "houkuttimet", ota rahat ja hymyile. Älä pelaa tyhmästi vaan vie rahat :)

    • väinö harha

      wincapita on paras.. mulla on siellä vieläki 20 000e sisällä ja ne on hyvässä tallessa..

      poliisilla.

    • Teukka6
    • 6549892

      Kyllä PTC sivustona Paidverts on ehdottomasti paras... omaa tasoa kun saa nostettua niin ei tarvi 0.001 sentin mainoksia katella... ja PV:hen liittyy myös toinen sivusto missä voit tehdä "sijotuksia" ja paljon muuta... Itse tätä näppäilen ja pidän muut tois sijaisina... suuren suosion takia on joutunut muutaman kerran sulkemaan sivuston huoltotilaan kun käyttäjiä on tullut niin suuri määrä että sivu on menny ihan tukkoon... ylläpito parantelee kokoajan sivua että kaikki toimisi niinkuin pitää...

      https://www.paidverts.com/ref/Mikhuo
      https://www.mytrafficvalue.com/ref/Mikhuo

    • Dejay1985
    • MikaKiviranta
    • vai niin... tiesitte varmaan jo, mut katon showpainii :)

    • Jokka_Jorrkinen
    • Karandada

      www.boostfollower.com/buy-facebook-followers/

    • kryptoinsinööri

      Jos haluat ilmaista rahaa helposti ja vaivatta, kannattaa rekisteröityä https://qoinpro.com/da05ad424421be2ce3f948c17a18e11f
      Kyseessä palvelussa annetaan joka päivä tilillesi ilmaista kryptovaluuttaa, jonka voi myöhemmässä vaiheessa nostaa rahaksi omalle tilillesi. Sitoumuksia ei ole, welcome =)

    • rahaa_netistä

      Lienee se helpoin keino kääriä rahaa netistä:

      Ilmaista rahaa on helppo saada ja sen voikin sitten yrittää moninkertaistaa ilmaiseksi.
      http://www.kuntourheilu.com/2015/09/ilmaisedut-ja-ilmaistarjoukset.html

      Johtuu nettikasinoiden ja muiden pelilafkojen verisestä kilpailusta ja kaikki on näin pakotettu jakamaan ilmaisia tervetuliaisia abaut 5-50e. Todellakin sama käyttää kun sitä kerran jaetaan. Voitot voi sitten pitää eikä omaa rahaa tarvitse edes sekoittaa kuvioihin.

      Ja näitä on paljon!

    • Pelirahakuningas

      www.internetpokeri.net
      Tuolta saa nettipokeriin, kasinoille ja vedonlyöntiin ilmaista pelirahaa. Omaa rahaa ei tarvitse joten pystyy kokeilemaan. Myös bingoon saa kympin lahjaksi.

    • Pikkuvinkkilä
    • hei kuinka nuita referaaleja saa

    • Vieras5437

      Itse saan pientä lisätuloa täyttämällä kyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kuukaudessa tienaan näistä noin 100e ja kovin isoa vaivaa ei tartte nähdä sen eteen. Vaikka kyseessä englanninkielinen sivusto, kyselyt on suomeksi! Muitakin tienaus mahdollisuuksia sivustolla on.

      https://www.clixsense.com/?4138951

    • hatty
      • riimi

        Helppoa


    • Vinkkimies
    • tubeilija
    • Voita_ilmaiseksi
    • rahaa_ilmaiseksi

      Sanoisin että paras keino on tämä:

      http://www.internetpokeri.net/5463/index.html

      Voit pelata täysin ilman omaa rahaa ja pitää voitot. Kohteita on aika monta mitä kokeilla ja voittaa ilmaiseksi.

    • isän_poika
    • Smaoilaine
    • teuvojaneuvo
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itse olen kokenut hauskaksi ja helpoksi tavaksi kyselyihin vastailun netissä, sieltä pystyy tienaamaan oikeaa rahaa melko helposti --> https://www.ysense.com/?rb=60029114
      Kyselyihin vastaaminen on ihan mukavaa, melko paljon tullut itselleni kyselyitä talouden ruokakulutustottumuksista sekä erilaisia virvokejuoma-kyseyitä ollut, suosittelen kokeilemaan avoimin mielin. Rahan tienaaminen kyselyihin vastaamalla ei varmastikaan ole se nopein tie, mutta helppo tapa kyllä. Lisäansioita koneella/kännykällä tekemällä, yes.

    • Anonyymi

      Jos haluat tienata muutamia kymppejä viikossa/kuukaudessa täällä se onnistuu.
      https://www.ysense.com/?rb=59463384
      Eli vastaamalla kyselyihin saat ihan oikeaa rahaa minkä voit siirää paypal tilillesi. Kyselyistä saa yleensä noin 0.20€-2.00€ riippuen kyselyn aiheesta ja pituudesta. Kyselyitä pystyt täyttämään niin tietokoneella kuin puhelimelakin. Helppo tapa tienata hieman lisää...esim. bussipysäkillä bussi odottaessasi avaat puhelimen ja rupeet täyttämään kyselyä tai sitten tv:tä katsoessasi mainoskatkojen aikana täyttelet kyselyä. Ei näillä kyselyillä elä mutta esim. uudet kengät on kiva ostaa näillä rahoilla kun on ns. "ilmasta rahaa".

    • Itse olen tässä parin vuoden aikana kokeillut paria saittia ja parhaat mulle on ollut nää:

      Ennemminkin käyttää koneen aikansa: https://hideout.co/viewerSignup.php?refer=637227 tuohon. Katsele videoita ja kerää massit, tosin ei mitään suuria summia, mutta itse käytän tuota passiivisena tulona. Tuloutan rahat https://timebucks.com/?refID=216530436 jossa pystyy päivittäisellä tehtävänlistalla tienaamaan 0,25$-1,00$ suht helposti. Olen nostanut 10$ n. kuukauden välein. Ainoa negatiivinen puoli on että sieltä ei saa tuloutettua Paypalliin. Itse olen käyttänyt Skrill.comia siihen.

      Sitten tietysti on tuo https://www.ysense.com/?rb=66738520 jossa olen tienannut vuodessa 200$, eli n. 16€ kuussa.

    • Anonyymi

      Joo kuuntelen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moi ole Sanni miten menee

    • Anonyymi

      Antakaarahaa

    • Anonyymi

      1000

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe