Secutariksen menestymisen salaisuus?

satusetiä vaan

Securitas on yritys,joka on täydellisesti sisäistänyt kapitalistisen ideologian.

Pääpointtihan on tämä:"...kapitalismissa se toimija menestyy parhaimmin, joka kykenee parhaimmin adaptoitumaan ympäristön sille asettamiin vaatimuksiin. Sama selkokielellä: se firma, joka tuottaa maksimituloksen minimiresurssinkäytöllä, menestyy parhaimmin."

Päähuolihan ei siis ole yhteiskuntarauha tai vartijan taloudellinen hyvinvointi,vaan maximivoiton tuottaminen niille,jotka yritystä pyörittävät.

Ps.Yrittäkää nyt poijaat neuvotella siihen liksaan vielä muutama sentti lisää leivänpäällysteisiin,että pysyis ne housutkin paremmin jalas;)

6

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toimii aina.

      Todellakin!

    • MaEPe

      Hei! Kävin Jyväskylässä pienessä kaupassa pari päivää sitten. Paikalla oli firmanne nuori vartija. Olin ainoa asiakas kassalla suurine tavaramäärineen klo 21 jälkeen. Nuori vartija seisoi melkein vieressäni. Pyysin häntä nostamaan tavaroita kassalle sillä aikaa, kun haen vielä yhden unohtuneen. Sanoin selkäni olevan kipeä leikkauksen vuoksi. Kaksi muuta asiakasta oli kauempana maitojen ja keksien luona. Kassa sanoi tultuani paikalle kyynisesti(?), ettei em. kuulukaan vartijan työhön. Mies seisoi paikallaan sanomatta mitään. Totesin harmissani, että selkäleikkaukseni lisäksi, välilevyvammat ja vas. olkapääleikkaus sekä tasapainovaikeudet haittasivat nostamista. Mies ei sanonut sanaakaan. Pari aikaisempaa vartijaa olivat nostaneet tavarat hihnalle ja avanneet ovenkin nostaen samalla firmanne imagoa. Tiedän, ettei em. auttaminen kuulu varsinaisesti työhönne. Olen 63-vuotias eläkeläinen, jota harmittaa vieläkin. Sisältääkö otsikkonne "Securitaksen menestymisen salaisuus"
      tämänkaltaisen pikkujutun?
      Toivon, että palvelut otetaan esille koulutuksessanne.
      terv. MP

      • EiLöydyTyölleTekijää

        Anna kun arvaan. Aikaisemmat kaverit myöskin pyynnöstä kantanut nämä raskaat ostokset Sinulle kotiin ja laittanut vielä kotona paikalleen ettei vaan vahingossa enää selkä, välilevy olkapäävammat pahenisi??? Valitettavasti siihen on erittäin hyvä syy miksei myymälässä työskentelevät vartijat pakkaile asiakkaiden ostoksia hihnalle tai kasseihin ja se syy on oikeusturva. On liian helppoa tulla jälkikäteen "vaatimaan hyvityksiä" joko vääristä tuotteista tai rikkoutuneista pakkauksista koska vartija pakannut ja tapahtuma tallentunut valvontakameralle joten siitä syystä niitä tuotteita ei mielellään pakata yksintyöskentelykohteissa.


      • Kaivetaan_totuus_esille

        Jos on noin huonossa kunnossa niin pitäisikö harkita avustajaa? Vartija ei ole henkilökohtainen avustaja. Lisäksi herättää ihmetystä, miten kykenet kuljettamaan ostoksesi kotiin? Ymmärtääkseni ostosten purkaminen vaatii myös jonkinlaista liikettä jääkaapille. Et jaksaa nostaa tai kantaa painavia asioita niin osta kerralla vähemmän.

        "Olin ainoa asiakas kassalla suurine tavaramäärineen" eikö tämä epäilytä ketään? Lähes halvaantunut ihminen hakee suuria määriä tavaraa, mutta ei pysty nostamaan liukuhihnalle, mutta tavarat kyllä pystyy pakkaamaan ja roudaamaan himaan. Kävikö mielessä pyytää kassahenkilöä nostamaan ne tavarat?

        "Pyysin häntä nostamaan tavaroita kassalle sillä aikaa, kun haen vielä yhden unohtuneen." Olisitko tullut itse takaisin nostelemaan niitä kamoja vai suunnittelitko sälyttäväsi homman toiselle kokonaan? Sanoit olleesi pienessä kaupassa, joten unohtuneen tavaran hakeminen ei varmasti kestä niin kauan, että "suurta tavara määrää" ei kiskota hihnalle siinä ajassa.

        Lisäksi minua ihmetyttää se, että missä pienessä kaupassa on oma vartija, ellei kyseessä ole piirivartija, jolle on annettu tehtäväksi seisoskella muutaman minuutin kassan vieressä.

        Epäilen vahvasti tarinaa ja siitä huokuu mustamaalaus.


      • EiVoiMuitaSyyttää

        Näitä vatipäitä riittä. Todennäköisesti ukko menny kauppaan ja myymälän ollessa hiljainen tokaissut paikalla olleelle savitakille; "pakkaappas poika sedän ostokset palkkasi eteen ja sitten kuskaat kotiin" -tyyliin. Ja sitten kun saatu kielteinen vastaus ei miellyttänyt ja reklamaatio selvitysten jälkeen ei tuottanut haluttua tulosta nii suoli24lla avaudutaan


    • jospakatsoisitlakia

      Olet puupää täysin oikeassa, yhteiskuntarauhan ylläpitäminen ei ole yksityisen oseyhtiön tehtävä eikä saa olla. Tosin tästäkin meni puolet pieleen, koska jokaisen oseyhtiön ainut tehtävä on lainsäädännössäkin tuottaa voittoa omistajille, mutta ei niille jotka sitä palkkatyönä pyörittää. He saavat palkan työstään.

      Osakeyhtiön toiminnan keskeiset periaatteet ja lain soveltaminen

      5 § Toiminnan tarkoitus

      Yhtiön toiminnan tarkoituksena on tuottaa voittoa osakkeenomistajille, jollei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe