Kupen Auto

kokemuksia?.

140

16979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3463647

      Ainakin vanhempien autojen kohdalla käydään näyttämässä tutulle katsastajalle joka antaa leiman juurikaan autoa katsomatta. Tämä väite perustuu omiin kokemuksiin ja asiantuntevat tututkin sanovat ettei varmasti olis menny katsatuksesta läpi auto jota kupen auto myi juuri katsastettuna. Eli suhteilla hankkivat leiman vanhoihin autoihin niin että voivat myydä kaalliisti. En todellakaan suosittele.

      • 3463647

        Ja sen piti vielä mainita että ostettiin sieltä kerran auto jossa oli kuitenkin pahoja käyntihäiriöitä kylmällä, myyjä ei sanonut tästä sanaakaan ja parhaansa mukaan yritti peitellä. Vältä ongelmat ja unohda tuo liike. Oikeastaan tuosta liikkestä pitäisi ilmoittaa viranomaisille mutta kun mun kohdalla oli vanhempi auto niin en viitsinyt kun kaikki ongelmat voidaan laittaa vanhuuden piikkiin...


      • kaiken nähnyt

        Kokemuksesta tiedän, että tätä peliä harrastetaan monessa muussakin nimeltä mainitsemattomassa autoliikkeessä myös hämeessä. Tuttu katsuri antaa leiman jos herrasmiessopimuksella se selvä vika korjataan ennen myyntiä. Kukin voi arvata, tehdäänkö näin jos asiakas ei huomaa mitään.
        Sitten jälkeenpäin on hyvä väittää että kunnossa oli silloin kun se leima siihen saatiin. Aika härskiä touhua ostajaa kohtaan.


      • 3463647
        kaiken nähnyt kirjoitti:

        Kokemuksesta tiedän, että tätä peliä harrastetaan monessa muussakin nimeltä mainitsemattomassa autoliikkeessä myös hämeessä. Tuttu katsuri antaa leiman jos herrasmiessopimuksella se selvä vika korjataan ennen myyntiä. Kukin voi arvata, tehdäänkö näin jos asiakas ei huomaa mitään.
        Sitten jälkeenpäin on hyvä väittää että kunnossa oli silloin kun se leima siihen saatiin. Aika härskiä touhua ostajaa kohtaan.

        Olen kuullut sellaistakin että jotkut autokauppiaat vievät pelkät rekisteriotteet tutulle katsastajalle joka uusii ne autoa katsomattakaan. Tälläistä voi esiintyä varsinkin pienillä paikkakunnilla ja siitähän hyötyy sekä katsastaja joka tienaa jokaisesta katsastuksesta sekä autokauppias joka saa helpommin myytyä autot. En ihmettelisi yhtään jos kupen auto harrastaisi tälläistä toimintaa, siihen ainakin kaikki viittaa ostamani auton perusteella, jonka siis kupen auto oli käynyt "katsastamassa".


      • d o r k a
        3463647 kirjoitti:

        Olen kuullut sellaistakin että jotkut autokauppiaat vievät pelkät rekisteriotteet tutulle katsastajalle joka uusii ne autoa katsomattakaan. Tälläistä voi esiintyä varsinkin pienillä paikkakunnilla ja siitähän hyötyy sekä katsastaja joka tienaa jokaisesta katsastuksesta sekä autokauppias joka saa helpommin myytyä autot. En ihmettelisi yhtään jos kupen auto harrastaisi tälläistä toimintaa, siihen ainakin kaikki viittaa ostamani auton perusteella, jonka siis kupen auto oli käynyt "katsastamassa".

        Itse ostin joitakin vuosia sitten käytetyn Mazda familian, tingin katsastuksen kaupanpäälle, sain itse olla mukana seuraamassa katsastusta.
        Tosin liike oli ihan muu, kuin aloituksessa mainittu, kelpaisi malliksi monille.


      • autotohtorille

        tai jollekin puolueettomalle tarkastettavaksi ennen ostoa, jos myyjä ei suostu, niin seuraavaan kauppaan.


      • Anonyymi

        Kauniissa maalaismaisemassa hyviä autoja myyvät suosittelut


    • ilari222

      mutta sinulle se voi olla vähän hankalaa. Tuskin koko suvullasi riittää rahat moiseen kärryyn!

    • kuppe-.,,,..

      Kerran soitin Kupelle ja kysyin autosta tarkemmin tietoja kun olin kauempaa...
      No Kuppeha kertoi mutta kaikkea muuta kuin mitä auto oli. Hieno piti olla ja aikalailla virheetön, no intona ajamaan pari tuntia sinneppäin ja autohan oli ihan susi. esim helmassa kahen nyrkin kokoinen lommo, kivensiskuja nokkapellissä hirveästi, maali kulunut puhki helmoista jne. Oman auton hyvityskin oli aivan onneton verrattuna muualle. Oli kyllä myyjän suhtautuminen kaikin puolin todella huono asiakkaaseen, en kyllä toiste käy kupella!
      Vieläkin näköjään myös kietäytyy ottamasta vaihdossa tuontiautoja :-)

    • jp

      Itse olen ostanut kaksi uudehkoa Volvoa enkä huomannut mitään poikkeavaa aikaisempiin liikkeisiin joissa olen asioinut väliraha oli samanlaiseen V70 Volvoon 900euroa pienempi ja oli vähempi ajettu mitä Helsingin liikkeessä pyydettiin joten kannatti hakea auto vaikka päivän reissu kestikin. Auto toiminut toistaiseksi hyvin. Edellisesä Volles syttyi moottorinhäiriö valo takuuajan jälkeen liike maksoi silti laskun toki summa ei ollut kun muutaman satasen mutta se mielestäni reilu kauppa.

    • Rustordust

      Vain Suomi-autoja eli ruostetta voipi olla...

      • Anonyymi

        No hae juntti virosta sitte autos...nehän ei kuseta yhtään.


    • x

      Samanlaisia kokemuksia. Auton ostin valtavan myyntipuheen saattelemana. Hyytyi ensimmäisen kerran matkalla liikkeestä kotiin. Sen jälkeen on tapeltu monet kerrat asian tiimoilta. Vielä on lopputulos näkemättä. Hoitaisi edes vastuunsa, joka myyjälle kuuluu, niin eihän siinä silloin mitään. Asia on vielä kesken, kommentoin kuinka kävi, ennenkuin Kupen haukun. Aloitus asian hoidossa on kuitenkin on ollut ala-arvoista.

      • Trans Sport

        Kauppa on sama kuin ostaisit yksityseltä. Eivät ilmeisesti halua myydä kuin yhden auton. Jos jokin vika tulee, takuuta ei tunneta. Autonmyynti on omistajalle harrastus. Monet autot kaupassa vuositolkulla. En osta Kupeelta enää ikinä enkä ole suositellut kellekkään.


    • Lönkan kundi

      Itse ostan autot vain stadilaisista liikkeistä. Maalaisten kanssa ei jaksa puhua autoista ja rahasta.
      Ko. liikkeestä en tiedä, mutta maalaistollot ovat yleensäylimielisiä ja vastenmielisiä kauppakumppaneita.

    • verigood

      Moi. Uskaltaa ostaa.Siellä on todella hyviä autoja.
      Soitto ramille ja biili alle.

      • Unisef

        Soitto ramille ja saat romun alle. Näin kävi mulle, kusetti viimmesen kerran kysyinen pulju. KIITOS.


    • Unohda toi

      Autoja ei saa Kupella koeajaa jos sataa vettä, menevät likaisiksi...

    • Erkki Isokyröstä

      Kupen auto kuppaa ostajan silmän käänteessä.

    • ostan muualta :)

      Joo kyllä kupe puhelimessa arvostaa asiakkaan autoa ja yrittää saada paikanpäälle tekeen vaihtokauppaa mutta sitte kun siellä käy niin muuttuu tyyli että asiakkaan auto onkin ihan arvoton ja pitäs antaa ilmaiseksi vaihdossa. Eli ei kannata sinne lähteä turhaan ajelemaan. Ehkä kannattais sanoa asiakkaalle suoraan puhelimessa miten asia on että ei tarttis haaskata aikaa/bensaa. Ottaa päähän tuollainen toiminta.

    • JK

      Olen varmaan poikkeus, kun ostin auton kolme vuotta sitten väliraha sovittiin puhelimessa ja ainakin puheet piti auto on toiminut moitteettomasti. Täytyy koittaa uudestaan, kun vaihto on ajankohtainen

    • Volvo mies

      Omasta mielestäni kannatta ostaa, olen ostanut 2 Volvoa ensimmäisen 2004 ja toisen 2010 ja ovat toimineet hyvin eikä ole ollut mitään sanomista. Seuraavankin auton ostan sieltä jos siellä vaan on sellainen jota etsin, siellä hyvitetään vanhasta enemmän kuin täällä etelä-suomessa ja vaihto auton pyynti hinta on pienempi kuin täällä.

    • Nippsu

      Kupen Auto on hyvä autoliike sieltä saa juuri sellaisen auton minkä haluaa
      heillä on laadukkaita ja hyviä,hienoja autoja, myyjät ovat kohteliaita ja palvelu pelaa
      ostin itse volvon sieltä muutama vuosi sitten, Ramille kiitoksia!
      Suosittelen lämpimästi Kupen Autoa kaikille! :)

    • Kuppaavaliike

      Ainakin vaihdos sun auto ei oo minkään arvone tai hyvitys on selkeesti muita
      alhasempi ja myytävänä olevat on kalleimmasta päästä kuitenkin.

    • laihialaanen1

      Huhu kertoo että Kupen autossa jakopää rempat tehdään vain leimalla ?!?

      • Ohhoh???????????????

        ...ja sinä ihan pokkana levittelet yleisellä keskustelupalstalla huhuja, että kyseinen autoliike tekee petoksia!?


    • JMJMJM

      Ostinpa tuolta juuri auton ja vanhan laitoin vaihdossa. Ei moittimista. Ei kyllä hinnasta tinkinyt, kun tiesi että ei 300km päästä tullut lähde tyhjin käsin. Kaikki meni niinkuin pitikin. Ostamani auton jakohihnan vaihdosta ei ollut tietoa, ja siitä kerrottiin ihan suoraan. Ei yritettykään väittää että se olisi vaihdettu - edes ajallaan. Kiitokset Ramille.

      ps. Jos ostaa muutaman tonnin auton, josta myyjällä on kokemusta sen verran, että auto on seissyt myyntihallissa muutaman viikon, niin millä ihmeellä voitte olettaa että myyjä tuntee sen kuin omat taskunsa? Suomalaiet vaan ovat sellaisia, että muutamalla tonnilla pitäisi saada auto, jossa on uuden takuu. Ostaa sitten uuden jos uuden haluaa. Käytetty on halvempi, mutta sitten on hyväksyttävä, että siinä voi olla vikoja.

      "Tuttuihin" katsastajiin en usko. Tottakai jotain ymmärrystä voi olla tuttujen kesken, mutta tuskin kovin törkeitä juttuja on. Katsastusasemalta kun lähtee luvat jos kiinni jää moisesta. Että näin.

    • volvo850t5

      Kyllä oma kohtainen kokemus oli varsin hyvä. Soitin autosta ja kyselin, paikanpäällä ei kyllä ollut mitään kusetusta havaittavissa. Autolla olen nyt ajanut kymppitonnin ja 4kk. Käytin leimallakin eikä mitään vikaa ollut. Atuo on aikoinaan italiasta tuotu Volvo 850 2.0 t5. Lienee tullut vaihdossa koska liikkeessä ei tuon ikäluokan autoja muita edes ollut. Mutta suosittelen kyllä kupen autoa ja ostajallahan se vastuu on tarkistaa mitä on ostamassa.

    • Pasuuna

      Kävimme koko perhe ensimmäisen ja viimeisen kerran Kupella koeajamassa yhtä autoa, josta olimme kiinnostuneet. Soitin jo aiemmin autosta ja sanoin että tulemme varmasti sitä viikonloppuna katsomaan. Sinällään asiallisen näköinen ja hintainen auto veti pahasti oikealle ja noin 15 km:n koeajolenkillä vaimokin kokeili samaa, etten vaan itse moista kuvittele. Poikkesimme vilkkaasti liikennöidyltä tieltä hiekkatielle sen verran, että vaihdoimme kuskia ja ajoimme takaisin pihaan.

      Emme ehtineet kunnolla autosta ulos, kun Kupen perustaja ja näemmä paikallisella vuoden yrittäjä-palkinnollakin -80-luvulla palkittu herra totesi että kylläpä tuli auto pölyiseksi ja että pitää nyt varmaan pestä auto. En ollut oikein uskoa korviani ja koitin vielä keventää tunnelmaa, sanomalla että eikös nämä autot kaupoissa ole koeajettaviksi tarkoitettukin. "Ne on MYYTÄVIKSI", sanoi kaveri jäätävästi.

      Ihmettelin hieman mennessämme, miksi koko suuri autohalli oli aivan tyhjä ja me ainoat asiakkaat, jotka vielä huhuilimme myyjiä kun ketään ei näkynyt.
      Enää en ihmettele.

      Poikkesimme kotimatkalla vielä Tervajoella josta onneksi saimme palvelua. Kupen asenteella vilkastuu kauppa kilpailjoilla kummasti.

      • din-kin-liitin-kin

        Sinänsä erikoinen ja sinulle asiakkaana ikävä kokemus. Kommentoinpa silti, myyjän silmin.

        "Soitin jo aiemmin autosta ja sanoin että tulemme varmasti sitä viikonloppuna katsomaan."

        Viikon aikana saattaa KupenAutoa pienempäänkin liikkeeseen tulla "varmoja lupauksia" viikonlopun koeajoon puolen tusinaa. Joskus näistä yksi tai kaksi oikeasti tulee, joskus ei yksikään.
        Toki odotellaan ja mahdollisuuksien mukaan auto siirretään helposti koeajettavaksi, eli ennakkoon koeajolle tulemisen ilmoittaminen on hyvä asia ja auttaa mahdollisen kaupan sujuvuutta molemmille; sekä ostajalle, että myyjälle.

        "...eikös nämä autot kaupoissa ole koeajettaviksi tarkoitettukin. "Ne on MYYTÄVIKSI", sanoi kaveri jäätävästi."

        No myyjä oli kyllä täysin oikeassa; kyllä ne on myytäviksi tarkoitettu. Tuota nyt ei ehkä kannata ihan noin päin naamaa kuitenkaan koeajelijalle (siis ajelijalle, ei ostajalle) sanoa. Tuleepi sille paha mieli, kuten nyt pääsikin käymään sinun kohdallasi.

        "Poikkesimme kotimatkalla vielä Tervajoella josta onneksi saimme palvelua."

        Annas kun arvaan: Ette autoa kuitenkaan ostaneet, koeajelitte vain?

        Ja oli miten oli, miten KupenAutossa olisi pitänyt enemmän ja paremmin palvella kuin nyt tekivät? Saitte kuitenkin koeajella autoa jota halusittekin. Mitä palvelua jäitte kaipaamaan, jota sitten iloksenne saittekin Tervajoella?


      • Pasuuna
        din-kin-liitin-kin kirjoitti:

        Sinänsä erikoinen ja sinulle asiakkaana ikävä kokemus. Kommentoinpa silti, myyjän silmin.

        "Soitin jo aiemmin autosta ja sanoin että tulemme varmasti sitä viikonloppuna katsomaan."

        Viikon aikana saattaa KupenAutoa pienempäänkin liikkeeseen tulla "varmoja lupauksia" viikonlopun koeajoon puolen tusinaa. Joskus näistä yksi tai kaksi oikeasti tulee, joskus ei yksikään.
        Toki odotellaan ja mahdollisuuksien mukaan auto siirretään helposti koeajettavaksi, eli ennakkoon koeajolle tulemisen ilmoittaminen on hyvä asia ja auttaa mahdollisen kaupan sujuvuutta molemmille; sekä ostajalle, että myyjälle.

        "...eikös nämä autot kaupoissa ole koeajettaviksi tarkoitettukin. "Ne on MYYTÄVIKSI", sanoi kaveri jäätävästi."

        No myyjä oli kyllä täysin oikeassa; kyllä ne on myytäviksi tarkoitettu. Tuota nyt ei ehkä kannata ihan noin päin naamaa kuitenkaan koeajelijalle (siis ajelijalle, ei ostajalle) sanoa. Tuleepi sille paha mieli, kuten nyt pääsikin käymään sinun kohdallasi.

        "Poikkesimme kotimatkalla vielä Tervajoella josta onneksi saimme palvelua."

        Annas kun arvaan: Ette autoa kuitenkaan ostaneet, koeajelitte vain?

        Ja oli miten oli, miten KupenAutossa olisi pitänyt enemmän ja paremmin palvella kuin nyt tekivät? Saitte kuitenkin koeajella autoa jota halusittekin. Mitä palvelua jäitte kaipaamaan, jota sitten iloksenne saittekin Tervajoella?

        Kiitokset vaan myyjä vastauksestasi. Toivon että tästä ei muodostu mitään tälläisille palstoille ominaista kissanhännänvetoa siitä, kuka on oikeassa ja sanoo viimeisen sanan.

        En tiedä mitä painoarvoa on sillä, mitä teimme Tervajoella ja millaista palvelua saimme. Mutta ihmisinä meitä siellä sen verran kohdeltiin, että uuden auton kauppa jäi 800 euron päähän toteutuneesta sinä päivänä ja todentotta, koeajoimme sitäkin autoa kuten arvelit. Myyjä jopa tarjosi autoa koeajoon meille yön yli (vaikkei se ollut mielessämme) ja saattoipa auto jopa pölyyntyäkin ajossa :)

        Lähipäivinä ratkennee sekin, syntyvätkö kaupat vai eivät mutta ehkä säästän teidät siltä jännitykseltä.

        Oletuksesi lienee, että lähdemme Vaasasta puolivuotiaan ja nelivuotiaan lapsen kanssa lämpimiksemme renkaita Isoonkyröön potkimaan. Näin ei kohdallamme ole, enkä tunne muitakaan jotka ajelisivat 120 km:n ajot huvikseen saadakseen kokea tälläistä Spedeilyä, jota teiltä osaksemme saimme.

        En vaadi punaista mattoa enkä torvisoittokuntaa paikalle, kun asiakas tulee kaupan ovesta sisään, mutta käytöstavat eivät olisi vastaisen varalle pahasta.


      • din-kin-liitin-kin
        Pasuuna kirjoitti:

        Kiitokset vaan myyjä vastauksestasi. Toivon että tästä ei muodostu mitään tälläisille palstoille ominaista kissanhännänvetoa siitä, kuka on oikeassa ja sanoo viimeisen sanan.

        En tiedä mitä painoarvoa on sillä, mitä teimme Tervajoella ja millaista palvelua saimme. Mutta ihmisinä meitä siellä sen verran kohdeltiin, että uuden auton kauppa jäi 800 euron päähän toteutuneesta sinä päivänä ja todentotta, koeajoimme sitäkin autoa kuten arvelit. Myyjä jopa tarjosi autoa koeajoon meille yön yli (vaikkei se ollut mielessämme) ja saattoipa auto jopa pölyyntyäkin ajossa :)

        Lähipäivinä ratkennee sekin, syntyvätkö kaupat vai eivät mutta ehkä säästän teidät siltä jännitykseltä.

        Oletuksesi lienee, että lähdemme Vaasasta puolivuotiaan ja nelivuotiaan lapsen kanssa lämpimiksemme renkaita Isoonkyröön potkimaan. Näin ei kohdallamme ole, enkä tunne muitakaan jotka ajelisivat 120 km:n ajot huvikseen saadakseen kokea tälläistä Spedeilyä, jota teiltä osaksemme saimme.

        En vaadi punaista mattoa enkä torvisoittokuntaa paikalle, kun asiakas tulee kaupan ovesta sisään, mutta käytöstavat eivät olisi vastaisen varalle pahasta.

        Kuten alussa totesin:
        "Sinänsä erikoinen ja sinulle asiakkaana ikävä kokemus. Kommentoinpa silti, myyjän silmin."

        Eli otin vain kantaa vastapuolenkin näkökulmasta, millaisia "varmoja ostajia" on.
        Eikä tästä saa kanssani kissanhännänvetoa; teitä on kaltoin kohdeltu ja sillä sipuli. Kerroin vain myyjä-näkökulmankin noinkin yksinkertaiseen tapahtumaan siksi, ettei kaikki ole ihan niin musta-valkoista, kuin mitä yksittäisestä pahoinvoinnin tuotoksesta voisi ymmärtää.


      • jobbarit ry
        Pasuuna kirjoitti:

        Kiitokset vaan myyjä vastauksestasi. Toivon että tästä ei muodostu mitään tälläisille palstoille ominaista kissanhännänvetoa siitä, kuka on oikeassa ja sanoo viimeisen sanan.

        En tiedä mitä painoarvoa on sillä, mitä teimme Tervajoella ja millaista palvelua saimme. Mutta ihmisinä meitä siellä sen verran kohdeltiin, että uuden auton kauppa jäi 800 euron päähän toteutuneesta sinä päivänä ja todentotta, koeajoimme sitäkin autoa kuten arvelit. Myyjä jopa tarjosi autoa koeajoon meille yön yli (vaikkei se ollut mielessämme) ja saattoipa auto jopa pölyyntyäkin ajossa :)

        Lähipäivinä ratkennee sekin, syntyvätkö kaupat vai eivät mutta ehkä säästän teidät siltä jännitykseltä.

        Oletuksesi lienee, että lähdemme Vaasasta puolivuotiaan ja nelivuotiaan lapsen kanssa lämpimiksemme renkaita Isoonkyröön potkimaan. Näin ei kohdallamme ole, enkä tunne muitakaan jotka ajelisivat 120 km:n ajot huvikseen saadakseen kokea tälläistä Spedeilyä, jota teiltä osaksemme saimme.

        En vaadi punaista mattoa enkä torvisoittokuntaa paikalle, kun asiakas tulee kaupan ovesta sisään, mutta käytöstavat eivät olisi vastaisen varalle pahasta.

        Olitko ostamassa tuliterää autoa,sen tiedän että ainakaan tervajoen autoliikkeissä ei kauppa jää 800 euron takia tekemättä.Mutta jos olit ostamassa 1000 euron auto ,ilmeisesti kauppa tapahtumaa osaltasi ei synny.


    • 87hy

      kupen auto : )

    • Jantteri692

      Joo tulipa erehdyttyä käymään tuolla liikkeessä. Soitin etukäteen että olemme kiinnostuneita eräästä autosta ja että tulemme sitä koeajamaan. Puhelimessa olevaa henkilöä ei tuntunut asia kiinnostavan tippaakaan. Olisi jo tästä kokemuksesta pitänyt ymmärtää olla menemättä.

      Paikanpäällä liikkeessä ei ketään muita ja silti palvelua sai odotella vartin verran. Jokin vanha ukko pyöri autojen seassa etäämmällä ja seurasi odotustamme eikä tehnyt elettäkään palvelun eteen kunnes huikkasin liikkeen toiselta puolelta josko sitä palvelua saisi. Hyväkuntoisena mainostetun auton konepellissä nyrkin kokoinen lommo ja tuulilasissa keskellä iso häränsilmä. Kävimme kuitenkin ajamassa auton saatesanoin "älkää sitte ajelko vesilaksoihi". Vai niin, paperistako se auto on tehty?

      Koeajon jälkeen tarjosimme vaihdossa omaa ajokkiamme ja samainen ukko antoi niin naurettavan tarjouksen että piti oikein kysyä että mistä moinen. "Joo tuon vuosimallin autoista on tavattu antaa tuo"... ahaa, ja varusteet kuten automaatti-ilmastointi ei vaikuta asiaan? "Joo siinä teidän autossa on manuaali-ilmastointi"... Joo kyllä se on ihan automaatti-ilmastointi. "Siinä on se AC-nappi niin sehän on manuaali-ilmastointi". Tässä vaiheessa ymmärsin että ukko on aivan kuutamolla ja kyseiseen liikkeeseen en tule enää ikinä menemään.

      Puljun tuloskehitys kyllä kertoo missä mennään.
      2012
      http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/tulostiedote/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20130401/13664707720370

      2013
      http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/tulostiedote/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20140401/13967074289010

      Asiakaspalvelusta pyöreä nolla. Yleisestä käytöksestä miinusta. Asiantuntemuksesta enemmän miinusta. Välttäkää kyseistä liikettä.

    • Jopparin nakki

      Hesan joppari taas mustamaalaamassa kilpailijoitaan.

      • ekonomisti3

        "Hesan joppari" vissiin keksi nuo liikevaihdon kehityksetki niinkö?


      • Liike vs. jobbari
        ekonomisti3 kirjoitti:

        "Hesan joppari" vissiin keksi nuo liikevaihdon kehityksetki niinkö?

        Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö.


    • 2x300 km tyhjäntakia

      Puhelimessa lupaa vaihtoautosta paljon enemmän kuin kauppaa hierottaessa! Kuulemma on tapana tehä aina näin, houkuttelee asiakkaita liikkeeseen jymäytettäväksi. Olen siis käynyt kupella kahdesti: ensimmäisen ja viimesen kerran.

      • tyhjätauno

        Voisiko olla, että asiakkaan auto ei vastannutkaan kerrottua ja väliraha tämän takia muuttui? Kehutaan omaa taivaisiin ja paikanpäällä yllätytään kun siitä romusta ei hyvitetä valheellisten annettujen tietojen mukaan? Vai kuka sinulle on kertonut, että kuulemma on tapana tehä aina näin? Hammaskeiju?


    • Siltsuli

      Yhdyn edeltäjään!

      • Paltsuli

        Yhdyn edeltäjään, siis Siltsuliin!


    • rålf

      Samanlaisia ne on autot joka mestassa kato ite mitä ostat

    • oksettaa pahasti

      Pettynyt auton ostaja ei kyllä pääse podiumille tolla suomen surkein, sillä täällä on läjäpäin Maailman surkein titteleitä. Täytyy sanoa Pettynyt..... on suomen surkein ns. asiakas.

    • juice2

      Itse ostin sieltä auton ja hyvin on pelannut ja saatan ostaa seuraavankin. Teitä valittajia aina löytyy onneksi teille on tälläinen paikka missä saa käydä porukalla itkemässä.

    • Raise29

      Hyvä, että näistä käydään keskustelua! KUPElla olisi ollut vm 2011 Galaxy, jonka olisi käynyt hakemassa (sopivat varusteet minulle) jos siis olisi vastannut vielä paikallakin kuvausta ja ollut ajossa samanlainen kun muualla testaamani. Näiden tekstien perusteella kierrän tuon puljun kaukaa. Ikävää tosin näissä nettihommissa on, mikä on totta ja mikä ei, mutta jos moni valittaa niin kai siinä totuuden siemenkin on.

    • topolinot

      Vanhoja linttoja riittää, makaroonien paskoja roudaavat kuluttajille!

    • isooookyrö

      Hinta olis pitäny sopia ennen ku saa koeajoon. Varsinkin ku nii loskakeli. Joutuvat pian pesämään tunnin verran koeajon jälkeen. Oli toinen kerta liikkeessä ja nyt oli vipa!!!

      • Otappaomallekohdalle

        No mutta onhan tuo ihan ymmärrettävää kauppiaakin puolelta.


      • normisettii

        Ihan normaaliahan tuo, turha uiveloa on laskea autoa likaamaan ja bensaoja polttamaan jos perseaukisen mielessä on tarjota 60% pyyntihinnasta. Ensin sovitaan hintaa, jos tarvii rahotusta katellaan saako edes myönteisen päätöksen.


    • köyhätvituttaa

      Älä osta, rahasi eivät riitä kumminkaan, firma on ok, mutta vain perseaukinen kyselee täältä neuvoa.

      • eurojariittää

        Lopeta dorka typerät kirjoittelut!!


    • Ei-mitään-hyvää

      Aika hiljaisena se tuolla kehä III:lla kököttää. Ei edes avajaisista ole pitänyt ääntä.
      Yleensä kun liike avaa ovensa niin pidetään avajaiset ja on tarjouksia.

    • Jeba666

      Perheen kanssa v70 volvoa käytiin katsomassa. Koe ajolle pääsi kun hyppäs rattiin ja sano myyjälle että käydään heittääs lenkki. Myyjä koeajoi samaan aikaan vanhan Automme.Haukkui pystyyn eikä luvannu ottaa kun tuonti auto. Ei ollu myyjällä minkäälaista kiinnostusta hieroa kauppaa. Ei siä kyllä asiakkaita näkynytkään. Vähä huono kuva jäi

      • kaupallinenfakta

        "Ei ollu myyjällä minkäälaista kiinnostusta hieroa kauppaa."

        Niin... se kun on autoliikkeen oikeus valikoida asiakkaansa keiden kanssa kauppaan ryhtyy tai ei aloitakaan kaupan "vääntämistä".

        Kyseisen liikkeen henkilökuntaa/omistajaa/kauppiasta en henkilökohtaisesti tunne, mutta olettaisin pitkän kokemuksensa turvin osaavan tunnistaa oikean asiakkaan totaalisesta aasiakkaasta. Sinä olit jälkimmäinen, siksi ei kanssasi kauppaan ryhtynyt.
        ...se on vähän sama ku kuppasta pirihuoraakaan ei kannata panna, jos tarjolla on parempaakin piparia. Liian iso riski.


      • Jebajee66

        "Myyjä koeajoi samaan aikaan vanhan Automme"

        Tuo paljastaakin kaiken oleellisen. Ilmeisesti vaihtoautosta löytyi vikaa koeajolla, eikä myyjää kiinnostanut ottaa moista vaihdossa. Hyvin usein käy näin, että asiakkaalta unohtuu kertoa niitä oman auton vikoja (tai omasta mielestä ominaisuuksia, kun onhan ne olleet autossa jo ostohetkellä) ja sitten ei väliraha enään miellytäkään, kun myyjä laskee korjauksia välirahatarjoukseen.


    • Olenostanut

      Mikä ettei uskalla, vaadi takuu.

      • 89.00

        Vaadi? Takuu?
        Missähän todellisuudessa sinä elät??
        Ostaja ei ensinnäkään vaadi yhtään mitään.
        Toiseksi, käytetyssä autossa ei ole takuuta, ainakaan ilmaiseksi.


      • jukkapp

        virhevastuu on.


    • KanahäkkiLasilinnassa

      Johan se nimikin tarkoittaa suomeksi: kierrä kaukaa!

    • Vuosimalli

      Myy ainakin kaikki autot vuoden uudempana kuin rekisteröiti päivä. Paras myy Audia 2013 vuosimallina rekisteröity maaliskuussa 2012. Ihan selvä 2013

      • kuperkeikar

        Ammattinsa osaavat myyjät ja autot tuntevat autoliikkeet myyvät tosiaan autot niiden todellisten vuosimallien mukaisesti; ei käyttöönottopäivämäärällä.
        Kupen auto muiden ammattilaisten tavoin.
        Aloittelijat, harrastelijat ja sinä voivat pitää käyttöönottopäivämäärää auton vuosimallina, mitä se ei tosiaankaan ole.


    • Vuosimalli

      Sinä Kupen auton myyjä/oomistaja millä perusteella voit myydä 2012 Audin vuosimallina 2013. Eiköhän Audin päivitetty malli tullut 2012 eikä 2013. Maaliskuussa rekisteröity autot eivät ole vuoden uudempia. Toki hinnat näyttävät kohtuullisilla kun myyt kaikki autot vuoden uudempaana. Ei se ole ammatti taitoa vaan kuluttajan harhaanjohtamista.

      • kuperkeikar

        Sinä vuosimalliväärentäjäksi väittäjä, osaat varmaan laittaa tähän linkin sellaisesta 2013 Audista, joka mielestäsi on mallia 2012 ja myydään 2013 mallisena erheellisesti. Kiitos.


    • kommareita.vielä

      Ei kannata uskoa näitä RAHATTOMIA autonostajia

    • Kauppaseonjokakannattaa
      • kuperkeikar

        Meillä? Kupen Autolla? Häh? Marssi myyjäliikkeeseen vaikka poliisin, kuluttajakuningas -ohjelmantekijöiden tai Karpon kanssa. Eiköhän tuo tuosta selviä...


    • iki77

      Toikin on automyyjien ikivanhaa kikkailua, missä pitää olla ostajan vaan tarkkana.
      Liikkeeseen tullessa -12, ei voi hyvittää kuin vähän, mutta seuraavalle ostajalle myytäessä " vähän ajettu, -13 mallinen, siisti, ollut papin rouvalla saaressa"
      Vaadi siis aina nähdä auton paperit ennenkuin allekirjoitat mitään.

    • 1ostanu.yhtä.hakee
    • thumbsdown

      En suosittele missään nimessä. Ostin itse auton viime vuoden puolella ja ei mennyt kuin pari viikkoa niin alkoi moottorivalo vilkkua. Vikoja oli niin useita, että autohuoltamoista saatu vikalista oli kahden sivun mittainen ilman minkään sortin liiottelua. Lopulta monen kuukauden korjailut tulivat maksamaan tuhansia. Puoli vuotta tämän jälkeen ja autosta hajosi vaihteisto. Toki käytetty auto on käytetty auto, eikä jälkimmäisestä voi syyttää liikettä. Ja mitä tulee näihin positiivisiin kokemuksiin ja puolusteluihin, niin onpa säälittävän huonoja yrityksiä oman liikkeen henkilökunnalta, "massia on,köyhät kyykkyyn,euroja riittää,köyhät harmina" -nimikkeetkin kertovat jo kaiken oleellisen. Toivottavasti kukaan ei erehdy ostamaan tuolta edes parkkikiekkoa, sillä tuskin on sattuman kauppaa, että on näin paljon saman kaltaisia ongelmia ja surkeita kokemuksia. Kupen Auto nimikin kuulostaa jo joltain Kummelin sketsiltä. 0/10.

    • JukkaKeskinen

      Oliko malli mikä?

      • MikäMalli

        Oliko se a( pyöreä b) neliö c) kulmikas ?


      • tussuttelija
        MikäMalli kirjoitti:

        Oliko se a( pyöreä b) neliö c) kulmikas ?

        Kolmio, musta karvakolmio.


      • Tusna
        tussuttelija kirjoitti:

        Kolmio, musta karvakolmio.

        Aivan, tuo kävikin mielessä, mutta jätin sen vaihtoehdoista pois, kun ajattelin että tuo harvinaisuus se ei voi olla.


    • Kupenjuspek

      Yhden neuvon voin kokemuksesta antaa... älä usko mitään mitä sanovat puhelimessa tai edes siellä liikkeessä. Jos sinulla ei ole mustaa valkoisella sovituista asioista niin mitään et tule saamaan vaikka olisi luvattu ja vannottu... ja vaikka asia on paperilla niin varaudu silti pitämään puolesi.

      • FaktaaPöytään

        Tarkennuksia kiitos. Tuollaista paskaa pystyy kuka tahansa keksimään, ihan kenestä vain.


    • isokyrö

      Älä koske kyseisen yrityksen autoihin, toi äijä on ihan edesvastuuton kaveri, hauskinta on että todella paskaa tavaraa saa tytäryrityksestä Auto-juspek Oy. Samaa klaania kaikki, autoja ei edes tarkisteta, jos on jotain laitettavaa niin katsotaan kuluttajuojan kautta mitä joutuu sitten joutuu korjaamaan tai maksamaan.

    • paskaajauhaa

      Älä tee noin isoa virhettä. Mene luotettavan yrityksen pakeille.

      • Mainoskikka

        Mihin? Varmaan veholle...


    • eihyvä

      Asiakaspalvelu tuntuu olevan ihan lapsen kengissä.

    • Tuntematon45

      Kierrä kaukaa! Ostin auton sieltä viisi kuukautta sitten, olen ajanut sillä yhteensä 150km kahden päivän aikana kunnes se hajosi käsiin. Ollaan koko tämä aika juostu eri korjaamoilla, kaikki todenneet että vika on vanha. Myyjä saanut jutella korjaajan kanssa. Autokorjaus tulisi maksamaan melkein saman verran kuin itse auto!
      Kaduttaa kovasti, että ostin sieltä auton! Nyt suosittelen lämpimästi ostamaan muualta, vaikka vähän kalliimmalla.

      • Enole_robotti

        Audi A6, vai mitä "Tuntematon45"?
        Sillähän ei ole merkitystä miten vanha vika on vanhassa autossasi, se on nyt sinulla mennyt rikki, vai mitä "Tuntematon45"?
        Myyjäliikkeellä on totta kai oikeus jutella ja neuvotella korjaamon kanssa, jos hänen kukkarostaan aiot kaivella osanottoa sinun 5kk sitten ostamasi, jo vanhan ja kuluneen autosi ilmeisen vanhaan vikaan. Jutellen ja korjaamon kanssa mahdollisesta osanotosta neuvotellen; toki jos ilmenee vika joka ei kuulu enää vanhan 5kk sitten myydyn auton virhevastuuasiaksi, ei korjaukseenkaan ole pakko myyjäliikkeen osaa ottaa.
        Sellaisia ne vanhat autot vaan on; mitä tahansa voi hajota milloin tahansa ja kun takuuta ei käytetyssä vanhassa autossa ole, ottaa ostaja aina pikku riskin että jotain voi joutua korjaamaan hyvinkin pian oston jälkeen.


    • 367754

      Ostettiin tuolta kerran juuri katsastetun vanhahkon auton joka oli siis katsastettu Kupen Auton toimesta. Seuraavassa katsastuksessa pohja oli niin mätä ettei edes kannattanut yrittää korjata, Kupen Auto varmasti oli saanut leiman siihen joltain "yhteistyö"-kumppaniasemalta. Yksityishenkilö ei varmasti olisi voinut saada läpi kun jälkeenpäin näki pohjan kunnon.

    • Qqqqrr

      PASKAAA!!! Älä vaan sieltä autoa ostaa!! Ostin siisti ja juuri katsastetun auto . Auto toimii ku piti koeajoilla. Kotimatkalla auto alkoi nykiä ja häiriövalo vilkkui, ja naksuttii pahasti tyhjäkäyntillä . Osia on vaihdettu jo paljon eikä auto vieläkään toimii! Auto ollu enemmä korjamolla ku liikkenteessä!!!

      • KylläKannattaa

      • Anonyymi
        KylläKannattaa kirjoitti:

        http://www.iltasanomat.fi/yritys/kupen-auto-oy/isokyro/0865146-5/

        5 vuodessa tienannut 1 500 000 euroa voittoa ylimääräistä palkkansakin päälle.

        Siihen loppuikin rahan tulo.

        Yrityksen Kupen Auto Oy liikevaihto oli 4,6 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 2 henkilöä. Liikevaihto laski 17,1 prosenttia. Tilikauden tulos oli -83000 euroa ja liikevoittoprosentti oli -3,5.


    • Minor

      Asiakas kun hieroo kaupaa niin toinen myyjä kysyy juurisitä autoa jotta ostaja tulee kuumaksi.

    • Eienääikinä

      En voi suositella. Ostin auton. Viikon kuluttua ilmeni useita vikoja. Otin yhteyttä autokauppaan. 150tkm 10v vanha auto joten kuulemma takuuta ei ole. Ylimielistä vastailua vaikka kovin asiallisesti yritin keskustella. Otin yhteyttä kuluttaja-asiamieheen joka neuvoi tekemään reklamaation ja viemään asiaa eteenpäin ja ehdotti kupen korvattavaksi 45% perustuen aiempiin esimerkki tapauksiin. Loppujenlopuksi noin 10 puhelun jälkeen sain vajaa 20% kuluista takaisin. Ei voi suositella, huono maku jäi suuhun!

      • rekkaarekkaa

        Onko tuttu toi www.nonono.io? Jos ei meinaa firma itse vastata tai kuluttaja-asiamies ei kiinnostu niin tuolta varmasti autetaan


    • Make70000

      Kupen autolle soittelin Nissan picupista, kysyin mitä vikoja on ja etenkin onko varmasti teknisesti kunnossa. Myyjää sanoi että varmasti täysin kunnossa oleva siisti auto heillä myynnissä. Ajeltiin reilu 250km autoa katsomaan ja koeajossa auto tärisi ihan HELVETISTI ! Mitä pienempi vaihde sitä enemmän tärisi. Yli 500km turhaan ajoin ! Taisivat olla mustilaisia. Ikinä en sieltä firmasta autoja katsele.

      • JärkiKäteen

        "Yli 500km turhaan ajoin ! "

        Miten niin turhaan? Kyseinen 15-vuotias auto näyttäisi olevan ajomääräänsä nähden halpa, vastaavat enemmänkin ajetut 1000-3000euroa kalliimpia muissa liikkeissä ja yksityinen osaa pyytää tuplahinnankin eli yli 10000!?! Tuon 4990 pyynti on ihan oikea, jopa pikkuisen halvan makuinen.
        Tärinät kuntoon ja matka jatkuu, oli sitten vanteista/renkaista tai vaikka kardaanista se tärinä niin tuhansia ei tärinän poisto maksaisi... ja ASIALLISESTI liikkeen edustajalle kun olisit asiasta maininnut, olisi tuo voinut vielä halvasta hinnasta jotain tulla vastaankin?
        Mutta ei.
        Sinä itkupilli päätit mielesi pahoittaa ja kertoilla satuja ja tarinoita miten 500km ajelitte hikihatussa ihan turhaan... voivoi.


      • Anette1983

        Kävin kyseisessä liikkeessä katsomassa yhtä autoa, todella huono palvelu oli. Ei edes vaivauduttu esittelemään autoa kunnolla ja koeajossa auto sammui kesken ajon. Jos myyjä sanoo auton olevan täysin kunnossa, niin ei sillä ole väliä maksaako se 1e vai 100000e . EN SUOSITTELE


      • onjengisekasi
        Anette1983 kirjoitti:

        Kävin kyseisessä liikkeessä katsomassa yhtä autoa, todella huono palvelu oli. Ei edes vaivauduttu esittelemään autoa kunnolla ja koeajossa auto sammui kesken ajon. Jos myyjä sanoo auton olevan täysin kunnossa, niin ei sillä ole väliä maksaako se 1e vai 100000e . EN SUOSITTELE

        "koeajossa auto sammui kesken ajon"

        Liikkeen vikahan se on, jos et osaa ajaa....


    • Veikkomies

      Katselin nettiauto.com sivulta yhtä Kupen Autossa nyynnissä olevaa pirssiä ! Kiitos tälle palstalle, enpä tohon läävään eksy !

      • veikko.v1967

        Olipa tarinoita ! Itse soittelin yhdestä mersusta ja en oikein saanut kunnollisia vastauksia. Sitten löysin tämän sivun enkä varmasti lähde mersua katsomaan ! KIITOS !


    • Kummelikamaa

      Soitin eräästä autosta.Myyjä kehui että korissa on vain kiveniskemiä ja on hyvässä kunnossa muutenkin ulkoisesti.Ajoin 360km sivu paikanpäälle totemaan auton olevan joka nurkalta ruosteessa.Kaikki kaaret,helmojen päädyt,peräkontti ruosteessa ja etupuskurista ja takaoven kahvan ympäriltä lakka irtoillut.
      Kesärenkaita kyselin siinä samalla kun alla oli kitkat..tämä kehui että kato siitä lapusta onko siinä renkaita..luin ja siinä luki että 2 pyörät..ja herrasmies siihen että niin..siinä on kahdet pyörät :D
      Sitten minulla oli tieto että dpf vikaisena auto oli heille tullut ja pönttö oli siellä halkaistu ja hitsattu kasaan..kysyin hitsisaumoista ja eivät kuulemma ole tehneet mitään siihen.sama juttu konepellin maalauksen kanssa..eivät ole maalanneet.

      Noh..ajattelin että ehkä koeajo olisi sitten niinkuin pitääkin..alle 3000rpm auto ei jaksanut kiihtyä juuri lainkaan.Puhutaan kuitenkin 170hp autosta.Vääntöalue oli 3000-4000rpm välillä.Tokaisin myyjälle että jokin on pielessä..joko turbon siivet jumissa tai dpf tukossa yms..tämä herrasmies tokaisi että hän on ollut vuonna miekka ja kirves koneteknikko ja hän tietää että autossa ei ole mitään vikaa ja piste :D

      Kyllä minä sanon että hyvät ihmiset kiertäkää tämä liike kaukaa jos vain mahdollista!
      Varmaan sellaiset tuolta ostavat hyvillämielin autoja jotka eivät tekniikasta yms tiedä ja samalla tulevat huijatuksi.
      Itselle oli ensimmäinen ja viimeinen kubetusyritys tältä herralta :D

      • Eläköönstadi

        Pääkaupunkiseudulla pärjäävät ainoastaan pääkaupunkilaiset.
        Pohjalaisille, lappalaisille ja savolaisille kauppamiehille tämä alue on liian vaativaa.
        Kamux ja sakakin ovat täynnä heikäläisiä eikä heidän murretta kertakaikkiaan jaksa kuunnella.


    • RamiReima

      Kupen Auto Kehä 3 varrella osoittautui surkeaksi ja petolliseksi autokaupaksi. Myyjä pyörsi puheensa vaihtohyvityksestä, joka oli sähköpostissa jo sovittu. Lisäksi kehotti tekemään vakuutuspetoksen oman vaihdokkini kanssa. Häivyin liikkeestä, eikä ole aikomusta palata jatkossa. Vaihdokkini meni toiseen liikeeseen ilman ongelmia.

      • ramiaturpaankunnolla

        Olit kusipää valehdellut (niinkuin kaikki yksityiset tekevät) vaihdokkisi kunnosta/ulkonäöstä, nyt kun myyjä ei kusetustasi niellyt, koitat mustamaalata myyjäliikettä.


      • RamiReima

        Ei ole mitään valehdeltu vaihdokin kunnosta. Myyjä oli itse kusettaja, välttäkää tällaisia kauppiaita, jotka pyörtävät puheensa. Luikureita.


    • njuthilaskebhuytdjn

      Ei kannata mennä Kupen auton naapuriin kaupoille.

    • Mikävika

      Siinä on Auto-Juspek naapurissa.

    • YOjou

      Kiitos kaikille infosta. Niillä on auto joka oli kiinnostanut.

    • nukkumatti67

      Kupen Auto on hyvä ja luotettava autoliike ihmisissä se vika on eikä automyyjien !
      Rami on kohtelias mukava ja hyvä automyyjä hyvää uutta vuotta vain kaikille :)

    • Preppu

      Vittahu, kannattaako ostaa autoa tuolta vai EI??

    • ekajavikakerta

      Suosittelen jos haluat tulla huijatuksi.

    • been_there_done_that

      Kesällä 2017 ostin auton kyseistä liikkeestä ja ilmeni heti, että siinä oli kone paskana. ( kolmessa eri huoltoliikkeestä käytetty ja sama jokaisessa todettu) Auto vei 500km matkalla öljyä toista litraa ja kone oli väljä. Autoliikkeen perustaja "Kuppe" on pahin kusettaja jonka olen tavannut. Puhuu niin paljon paskaa, että kumma kun ei ole tukehtunut siihen.( Löytyy kaikki hänen kanssaan käydyt keskustelut äänitettynä). Yksi ilmainen vihje kaikille: KIERRÄ TÄMÄ KUSETTAJA KAUKAA. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ OSTA AUTOA KUPELTA.

    • Kylläpäs_

      tämä ketju on hyvää mainosta Kupelle. Vaan sitä niittää mitä kylvää. Alussa joku kirjoitti etteivät ota tuontiautoja ja kohta että tuottavat niitä italiasta. Kaksi asiaa tuossa tökkää. Ensimmäinen on että tuontiautot ovat yleensä huomattavasti paremmassa kunnossa kuin Suomessa suolatut ja toiseksi että tuottavat Italiasta. Ei perkele, sitä kaikkein halvinta paskaako pitää tuoda. Italian autoilla on sama maine Euroopassa kuin jos Suomessa ostaisi auton mustalaiselta. Tosin sillä erolla ettei italialainen välttämättä aina huijaa vaan ne autot ovat auringonpolttamia ja hyvin usein peltikolaroituja paikallisen, vähän erilaisen liikennekulttuurin takia. Vähän samanlainen tilanne kuin jos ostaisi Pariisissa ikänsä ajetun ranskalaisen pikkuauton.

    • vuokrat.maksamatta

      Niin menestyvä liike, että pikkuluuserit joutuu naapurista muuttamaan pois.

    • Huolestuttavaa

      Onko Kupella vuokrat maksamatta?

      • tarkkailia

        tilat on ainakin vuokrattavana netissä..


    • Gudbai

      No se on sitten lopun alkua.

      • JukkaP

        Hyvä niin, että lähtevät:)


      • Eiikinä

        Voi..e i..niin tuttuja tarinoita.älkää missään nimessä ostako autoa sieltä!!! Tein juuri sen virhee..auton varoitusvalot syttyivät parin viikon päästä..nyt yrittävät maksattaa mulla korjauskulut..halusin kaaupan purkua ja oikeuden kautta kuulema.soitan huomenna kuluttaja asiamiehelle ja kyselen että mitä teen. Turbo rikki 1600€..


      • Tämöstätämä

        Käytetty auto ja turbo meni rikki kahden viikon päästä ostosta? Turbo kuitenkin normaali kuluva osa jolla on jokin tietty käyttöikä. Mahdollisuudet kaupan purkamiseen täysin mahdottomat. Myyjän osanotto korjauskustannuksiin on täysin riippuvainen siitä kuinka paljon autolla on ajettu, jos riittävästi ajettu, niin saat maksaa kaiken itse.


    • snske

      Alkaakohan ramilla kohta ale:)

      • Anonyymi

        Rahaa enään maksaa autoverojakaan Suomeen.


        Saako rekalla Suomeen rahdatuilla autoilla ajaa Suomessa ko. liikkeen koe-kivillä?


    • kökkötraktorix

      Ihmeen paljon ihmiset vastailevat 10 vuotta vanhoihin ketjuihin. Sanonkin tähän, että kyllä on säitä pidellyt ja ostan aina käytetyt autoni Kupelta.

    • Pinkkakunnossa

      Hauska hessu tämä vanha herra Kuppe.

      Asiakaspalvelu pakkasen puolella ja pahasti, että tietämys autoista ja niiden todellisesta kunnosta. Kuusi vuotias tyttärenikin ymmärsi yskän koeajolla: ”Isi miksi tämä kolisee näin paljon.” Herätti lähinnä väkivaltaisia ajatuksia vierailu autoliikkeessä, mutta maltoin mieleni jälkikasvun takia ja toivoitin hyvää jatkoa.

      Uskon, että kyseisellä firmalla on taloudellisesti yhtä taistelua selvitä päivästä toiseen, joten hae edes säälistä joku romu projektiksi.

    • nippsu

      Kupen Auto on hyvä autoliike olen ollut erittäin tyytyväinen ostamaani autoon ja asiakaspalvelusta vielä sen verran että aina asiallista ja ystävällistä asiakaspalvelua , ainakin minua kohtaan! voin suositella kyseistä autoliikettä jokaisella! hyvää syksyn jatkoa lukijoille sekä myös kupen auton omistajille :)

    • Auton_ostaja

      Kannattaa kiertää kaukaa. Itsellä kokemusta yhdestä kaupasta ja muuta neuvoa ei voi antaa kuin älkää tehkö kauppoja tämän liikkeen kanssa. Mustapekka jää käteen melko varmasti.

    • Anonyymi

      Nissan Micra k14 , rekkari EPB-71. on tori.fi ssä myytävänä. Ennen Hesaan lähtöä ajattelin vielä hakea netistä "Kupen auto kokemuksia" ja löysin tämän ketjun. Tuosta liikkeestä en osta mitään.
      Olisi muuten kiva nähdä mistä IP-osoitteesta tulee noiden "tyytyväisten asiakkaiden" viestit....
      :-)
      Hyvää kevään jatkoa kaikille!

    • Anonyymi

      Kuten auto täysin huijari, en mene toista kertaa.
      Jos vain saisin jonkun uskomaan ettei siihen liikkeeseen voi luottaa.
      Itsellä juuri ostettu auto hajosi Jo kotimatkalla, ei mitään vastuuta, olisin pieneenkin vastaantuloon tyytyväinen, vaan ei.
      Täysi paska hyvin meikattu auto , sattui minun kohtaloksi.
      Täysin skotti koko Kullervo ( kuppe).

    • Anonyymi

      Tuolla jossain oli, että liikevoitto putiikilla tuhat euroa vuonna 2019.

      Ei paljoa jaettavaa tonnista ole kaikenlaisille takuu yms. ulisijoille... Tai, ehkä 50 egeä sulle.

      #kupenauto #kupen auto #kupen

      • Anonyymi

        Etkö sitten tiedä, että yritys maksaa liikevoitostaan veroa M. Vanhaselle ja loput saa jakaa osinkoina omistajille.
        Jos siis omistavat kaikki myytävänä olevat autonsa ehkä 20 - 30 kpl, niin kyllä siinä tarpeeksi rahaa on, vai mitä tarkoitit?


    • Anonyymi

      Miksi pitäisi ostaa Kupelta mitään 40tE Audia? 7kilsan päässä on Audi Center, merkkiliikkeen käytetyt..

      Tietenkin, jos haluat tapella Kupan kanssa, niin mene sinne.!?

      Merkkiliike voi yrittää edes vähän pitää mainettaan. Kupella ei mitään mainetta&kunniaa edes ole, minkä voisi menettää. Hädissään vielä yrittää pitää putiikkiaan pystyssä.

    • Anonyymi

      Minulle kävi hyvin, sovittu kauppa ja kun soitin myyjä sanoi kaver myi:) mikäpä siinä luotettavaa kappaa. Tuskin enää soittele heille.

    • Anonyymi

      Ei kyllä uskalla.

    • Anonyymi

      Unohda.

    • Anonyymi

      Tähän kauppatarinaan annettu Lokakuun alussa mahdollisuus korjata virheet kirjallisesti autoliikkeelle ja puhelinkeskustelussa myyjän ja omistajan kanssa.En saanut korjauskohteita,omistaja jopa antoi luvan julkaista tapahtuneen.


      Autokauppa Kupen auton kanssa ja kaupan purku.
      15.9 Keskiviikko ip. Ostettava auto Volkswagen Arteon 2018 ja vaihtoauto Volvo V60 2015 ja väliraha heidän tilille 15.9.
      Kupen auto myös oli halukas ostamaan suorakaupalla autoni,kertoi hyvistä v.autoista pulaa ,ihan fiksulla hinnalla.Mietin tätä v.ehtoakin pihalla.
      Allekirjoitustilanteessa ei sanottu kaupan ehtoja. esim.kaupan purku ja mikä on maksuyhtälö jos kauppa puretaan.
      17.9 Perjantai ap. koitin saada myyjän kiinni(oli vapaalla) ja 17aikaan. soitti Kupen auton omistaja Rami, jolle kerroin halusta purkaa kauppa omien syiden takia.
      Sanoi,että autoa joku kysynyt vaikka ei edes tiennyt mikä auto oli kyseessä.
      Olin valmis maksamaan konttorikuluja ja myymään oman autoni suorakaupalla pihalla sovitulla hinnalla,olisi autoliike saanut yhden vaihtoauton jota halusi.
      Eli kaikki olisi voittanut tällä kaupalla.
      Kauppa piti viimeistellä maanantaina 20.9 Ei oltu trafiin viety,eikä auto liikkunut liikkeestä mihinkään.
      18.9 Lauantai aamulla myyjä soittaa ,että omistaja ei suostukaan ehdottamaani kauppaan, vaan haluaa lain suoman korvauksen kaupan purusta ja alensi suorakauppahintaa 1000euroa. Ehdotin suorakauppaa ja 500e pudotusta,myyjä sanoi että ei ole valtuuksia tähän hintaan.Jätin asian mietintään miten asiassa etenen.
      HUOM!
      Kaupan purku maksaa 4200euroon 10% ja sen yli 3% auton hinnasta(tämä on siis laillinen purkuhinta),tämä selvisi tässä puhelussa. Purku olisi tullut maksamaan siis 1341e 1000e alennus autostani. Jäin tätä miettimään ja kysyin ison autotalon suorahintaa autolleni,sain heti 800euroa paremman hinnan.

      Tiistai 21.9 Kupen automyyjä soittaa ja kysyy autoasiasta ,kysyn välirahan palautuksesta tililleni, jota alkoi selvittämään.
      Keskiviikko 22.9 Kupen auto haluaa lakisääteiset korvaukset (1341e) ja nyt myyjällä onkin valtuus ostaa autoni tuolla ison autotalon 800 euron paremmalla hinnalla.Mietin asiaa pari tuntia.En ole koskaan suostunurt pakkokauppoihin,enkä omistajan yksipuoliseen saneluun asiassa.Soitin myyjälle ja pyydän vähentämään tuon korvausumman välirahasta ja palauttamaan rahat tililleni.
      Perjantai 24.9 ap. rahat ei tulleet tilille,myyjä soittaa päivällä ja edelleen Kupen auto haluaa korvaukset ja edelleen sanon maksavani ne,nyt korvaussumma pudonnut 1000euroon,Joka sitten ip näkyikin vähennyksenä palautusrahassa illalla.

      Ei hyvin hoidettu kaupan purku,saa korvausrahan 1000e ja häviää n.3000e kun olisi Volvoni myynyt,kuka tässä nyt voitti?



      Nämä koskee kaikkia autokauppoja ,ei pelkästään Kupen autoa.
      Autonostajille tiedoksi:
      Jos laitat nimesi papereihin liikkeen sisällä,kauppa on sitova ja peruuttamaton jos ajat auton kotiisi.(siis lain mukaan).
      Vinkki:
      Laita nimesi kaupan ulkona tai kadulla ,niin se on etäkauppa,jolloin kaupassa on 2 viikon purkuoikeus.ilman kuluja.
      Oiva
      358400483484

    • Anonyymi

      Se on huijari

    • Anonyymi

      Varmaan ottaa km mittarista pois

    • Anonyymi

      Ja sit ottaa vikavalot pois mittarista

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olin menossa ostamaan volvoa täältä ( kupelta) - onneksi luin tämän ketjun. Kiitos ilmiantajille - ostan volvoni muualta. " Sitä niittää mitä kylvää"

    • Anonyymi

      Vieläkö tää kurja paikka ja se vanha ukko on hengissä? Legendaarista asiakaspalvelua tyyliin " älkää sitten ajelko vesilaksoihin"

    • Anonyymi

      No, kaksitoista vuotta on nyt mietitty, miten kävi?
      Dieseleitä on tarjolla 104kpl ja bensa-autoja 31kpl. Ei kauppa tuskin käy tällä hetkellä hirveän hyvin.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe