Miesten farkut perseestä!

Men wearing womens J

Kuka oikeesti haluaa pitää jotain liian löysyiä farkkuja jotka näyttää siltä kun olis paskat housussa koko ajan. Itse pidän naisten farkkuja jotka ovat perseestä kireät ja jaloista myös. Mutta eivät ole aivan pillit mutta hyvin lähellä kyllä. Ei ikinä enää miesten farkkuja. Täysin pillit farkut kyllä menis myös...

Minkä takia naiset saa käyttää seksikkäitä farkkuja mutta miehet ei? Naiselle voi pukea kyllä housut ja kravatin mutta.... hoh hoh.

31

4787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heeosdnnks

      Missä sanotaan että miehet ei saa käyttää tiukempia farkkuja? Vaikka naisista 80 % on ylipainoisia ns. läskiperseitä joille ei farkut sovi ja heidän miehet lasketaan yhteen niin onhan siinä melkoinen kateellisten joukko, mutta älä anna heidän vaikuttaa omaan pukeutumiseen.

    • xy

      Nainen saa kyllä pukeutua miesten vaatteisiin, mutta mies ei naisten. Missäänhän ei sanota näin, mutta se tuntuu olevan on maan tapa. Onneksi sitä ei ole pakko noudattaa, joten antaa palaa vaan. Ehkä nämä rumat ja epäkäytännölliset miestenvaatteetkin joskus muuttuvat muuksi kuin nykyään ovat jos niitä ei enää osta kukaan. Sopivasti yhdistelemällä kummaltakin (miesten ja naisten) osastolta saa mukavia kokonaisuuksia aikaan mikäli kroppa antaa myöten.

      • siilitukkanaiset

        Nalle Pubista ja vastaavista paikoista löytyy siilitukkaisia naisia miestenvaatteissa, ja miehiä jotka käyttävät naistenfarkkuja ja puhuvat heleällä tyylillä. Siis rekkalesboja ja homppeleita.


      • ...

        "Ehkä nämä rumat ja epäkäytännölliset miestenvaatteetkin joskus muuttuvat muuksi kuin nykyään ovat jos niitä ei enää osta kukaan."

        Ongelma on että solakat miehet säännönmukaisesti ostavat liian isoja, tanakoille tarkoitettuja vaatteita. Paitoja, neuleita, takkeja ja housuja, niitä on vaikea löytää solakalla mitoituksella.

        Esim. jos telttamallinen kauluspaita tanakalla leikkauksella repsottaa, tällöin tulee hankkia slim fit paitoja eikä naistenpaitoja. Useimmat hoikat miehet kuitenkin ostavat tanakoita paitoja koska slim fit valikoima on pienempi, ja tanakoiden paitojen myynti ja tarjonta on ylikorostunutta.

        Sama pätee farkkuihin, ainoastaan liian isot, ihraville miehille tarkoitetut farkut repsottavat takapuolesta. Eli kannattaa hankkia oikean kokoiset miestenfarkut joissa takapuoli näyttää hyvältä (huomioiden farkkujen löystymisen käytössä, ei uutena saa olla aika kireät).


      • dfgdfgdfsdfs
        siilitukkanaiset kirjoitti:

        Nalle Pubista ja vastaavista paikoista löytyy siilitukkaisia naisia miestenvaatteissa, ja miehiä jotka käyttävät naistenfarkkuja ja puhuvat heleällä tyylillä. Siis rekkalesboja ja homppeleita.

        Taidat itse kuulua niihin...


      • sasdafasd

        Olet kyllä täsyin oikeassa...


      • jotain6
        sasdafasd kirjoitti:

        Olet kyllä täsyin oikeassa...

        naisten farkkuja. Olihan ne ihan hyvät, vaikka tuo takapuoli ei niin naisellinen olekaan.
        Silti nuo miesten mallit on paremmat silmälle. Eikä tämän ikäsellä nuo tiukat oikein olisikaan
        hyvän näköiset. Mulla sai sairaus tilapäisesti vyötärön kasvamaan ja miesten farkut ihan ok.


      • TR9

        mistä sais mustia miesten tiukkoja farkkuja sillee et ne on koko matkalta tiukat ja suht järkevää hintaan


    • iiv sään loraan

      No miksei voi ostaa sopivankokoisia miesten farkkuja? Ei ne myyjät estä, jos ottaa sellasen koon, että perseestä istuu.

      • sdfghrdgfx

        Ei kyllä estäkään, mutta jos sattuu olemaan sellainen 190 cm niin pitkistä pillifarkuista on turha unelmoida..


    • igoewjrbiorejgiohrte

      miten naisten housut voi olla perseestä kireämmät kun mitoituksessahan on pitänyt ottaa huomioon naisten leveämpi lantio?

    • niku..

      Täytyy olla aika lyhyt ja sutjakka mies että naisten farkut mahtuvat päälle.

      • shiny trousers

        Olen 177,5cm pitkä 65kg ja naisten koon 40 housut istuvat sopivasti meikäläiselle, satiinihousut varsinkin ovat hyvin miellyttävät mutta en kehtaa julkisesti pitää niitä :P


    • v*ttu mitä p*skaa!

      Olen mies ja minusta on ärsyttävää, että pitää pukeutua joihinkin muodottomiin rekkamiesvaatteisiin tai muuten on heti joku "vitun homppeli". En minä perkele vie ole homo tai transu, vaikka joskus pitäisinkin naisten vaatteita! Ihan eri asia kuin seksuaalinen suuntautuminen. Suomi on kyllä todella suvaitsematon maa tässä suhteessa, heti jos jossain kaupungilla on mies pukeutuneena naisellisempiin vaatteisiin, alkaa joku "äijä" uhkailla turpaan vetämisellä tai haukkua kovaan ääneen homoksi.

      Joskus tekisi mieli ihan vaan kiusallaan laittaa kiiltävät leggingsit päälle ja näyttää, ettei välitä mitä muut ajattelee. Mutta se jatkuva väkivallan uhka ja yleinen suvaitsemattomuus häiritsee.

      • Laita ihmeessä ja mee pois kaupungille. Anna "äijien" puhaltua kiukkuunsa, jos olemuksesi heitä ärsyttää. Mikä sinä olet heitä miellyttämään?

        Olen transvestiitti, mutta liikun miehenäkin ihan naisellisissa housuasuissa korollisine kenkineen. En ole vuosiin enää jaksanut pitää lukua "äijistä". Katsokoot, jos kerran ovat kateellisia!


      • Jaakko Seniili

        Tosiaankin komppaan Minna-Maariaa, että mee nyt hyvä mies rohkeesti vaan leggingseissä kartsalle. Ehkä vastaanotto onkin suvaitsevampi kuin kuvittelit?

        Hesan Kalliossahan liikkuu se tunnettu 60-vuotias punaiseen pukeutuva transu, mutta ei kukaan enää hätkähdä (paitsi turistit), kun hän on etabloinut itsensä katukuvaan jo vuosia/vuosikymmeniä sitten. Tosin lukemani artikkelin mukaan oli kerran meinannut saada turpiinsa, mutta kun on itse nyrkkeilijä, niin mobbaajat siinä oli sitten köniinsä saaneet,


      • dkjllkjgh

        ei tarvii kiinnostua liikaa muiden mielipiteistä, mutta hankalaa se toisinaan on. itse olen yrittänyt irtautua siitä jo pitkään mutta hankalaa koska talvisin kaamosmasennus..


    • asdfasdfasdfg

      Itse tykkään pitää pillifarkkuja, vaikka olenkin mies. Onko mitään sen tyylikkäämpää, kuin tiukat farkut ja solakka nahkatakki? Ostin testiksi normaalit miesten farkut, ei ei ei...

      • ccxx

        Onko maailmasta ompelukoneet loppuneet. Itse -80-luvun alussa kavensin kaikki byysat niin kapeiksi kuin vaan jalkaan menivät.


    • erismies

      Jotenkin mulla vikavirtasuojat paukkuu tollasesta "..tällöin TULEE ostaa slim-fit..." Ymmärrän pointin, mutta kun nämä rooli- ja tyyliasiatkin ovat kuitenkin ihmisten sopimia, niin eiköhän niitä sopimuksia voi ihmiset muuttaakin? Ostan sellaisia vaatteita, jotka tuntuvat sopivan ja jätän luonnonlait ja muut absoluutit muihin yhteyksiin. Eläköön Vapaus!

      Naisille tehdään melko suoriakin farkkuja, lieneekö seurausta näistä vähäkalorisen kiinteistä elämäntavoista? Ostan ite mm. Espritin mallistosta, paitsi ihan pillit muualta. Jos jonkun tomppelin homppeli-fobiat siitä herää, olen niin pahoillani kuin vain voin. Se ei ole kovin paljon. Toivottavasti pärjäilee ittensä kanssa sekin repukka.

      Komeron kokoinen ukkeli ei varmaan tätä naisten malliston vaihtoehtoa pysty käyttämään, mutta tälläiselle keskenkasvuiselle on tarjontaa kaksin verroin. Oikeastaan valikoima- sanaa ei miesten mallistoista voi juuri käyttää - muistuttaa sosialismin suunnitelmataloutta, kun joku nuorena nukkunut kaupan sisäänostaja päättää kulloisestakin valtavirrasta. Haalistuneiden lökäpöksyjen hegemonia näyttää olevan in. Mutta kun se ei vaan kiinnosta...

      Toisaalta ostan naisten mallistoista ihan köyhyyttänikin; jollain kalliilla huippumerkillä on yksi tai kaksi miellyttävää mallia miesten mallistossa, kun samaa tyyliä myydään tukuttain alessa naisten puolella.

      Mallien ja yleisen hinta/laatusuhteen lisäksi myös värivalikoima on se, mikä helposti saa tutkimaan naisten mallistoa. Meidän kaikkien mielestä kun elämä ei ole pelkästään mustaa, harmaata ja sinistä - sekä kaikkien näiden haalistuneita seoksia.

      Olen ostellut vain netistä sen jälkeen, kun yksi myyjäeukko ei meinannut saada henkeä vedettyä, kun en ollut kiinnostunut purjeita muistuttavista tumman sinisistä shortseista, vaan valitsin alennusrekistä kapeammat naisten valkoiset shortsit. Lieneekö tuo toipunut vieläkään, ei tarina kerro, mutta alkoi se kai hengittää, kun näyttää keikkuvan siellä liikkeessä edelleenkin.

      Meitä olis niin moneen junaan, jos vaan junat kulkis.

    • Natural87M

      Mä vedän munasillaa! Ihan vaa tiedoks! eikä helvetti haittaa kenekä mielipiteet!

    • bisnes aidiö

      keksinpä tässä idean vapaasti käytettäväksi farkkuvalmistajille, en vaadi voitto-osuuksia mutta mahdolliset tappiotkin saatte itse kärsiä, nimittäin kun naisilla on näitä "cleavage" paitoja mitkä paljastaa osittain tissivaon, olisi uutta ennennäkemätöntä muotia miehille farkut jotka paljastaa osittain persvaon... jaa, hetkinen, malli taitaakin olla jo olemassa putkimiehillä ja rekkamiehillä, no ei sitten mitään :P

    • Persfarkkumän

      Persettä vastenhan ne farkur ovatkin !

    • Är

      Itse en todellakaan halua pitää löysiä farkkuja, ne ovat hirveän näköisiä, kun housujen takamus roikkuu lähes polvitaipeiden tasolla!

      Minäkin pidän naisten farkkumallista enemmän, ne istuvat jalkaani paremmin. Minulla on ns. ämmänperse, eli lantioni on suht leveä ja monet miesten farkuista ei vain sovi päälle.

      Ja homottelu, huutelu sekä uhkailu nyt kertoo enemmänkin näistä mölisijöistä itsestään kuin jonkun käyttämästä vaatetyylistä.

    • Egg

      Suomesta ei sopivia miesten farkkuja tahdo löytää kun kokona on keskimäärin 28"/34". Ulkomailta löytää paremmin kapeita kokoja, viimeviikolla viimeksi tuli ostettua miesten farkut kun sai 27/34 koossa joka oli tuossa mallissa sopiva. Jostain syystä Suomesta on paljon helpompi löytää 38" vyötärölle housuja kuin 28".

    • tuomas6

      joo oon samaa mieltä että miesten farkut on ihan perseestä.

    • ÄLKÄÄ PUHUKO PASKAA

      Mä oon ruvennu ostaa naisten farkkuja, mä en ymmärrä tätä keskustelua kyllä naisten farkut menee miehille päälle kun kerran naisten hupparikin menee päälle.

    • ei paskahousuille!

      On kyllä aika typerää kun miesten farkut ovat about aina sama kuin lökäpöksyt. Ei miesten osastoilta löydy malleja jotka istuisi hyvin muulle kuin läskeille.

      Ja ei kyllä mun mielestä ole mitenkään homoa jos mies pitää hyvin istuvia vaatteita!

    • OIS UPEETA PITÄÄ FARKKUJA TUMMANSINISET JA VAALEANSINISET

    • TYYLIKLA

      OIS KIVA PITÄÄ MM FARKKUJA TUMMANSINISET JA VAALEANSINISET JA KERRAN VALKOSET JA PÄÄASIAS VAALEANSINISIÄ JA TUMMANSINISIÄ FARKKUJA JA JOPA PUVUN TAKKIA VILLAPAIDAN KERA

    • Anonyymi

      Voi kyllä käyttää c56-58 aika väljät

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe